Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής.

Σωματεία μέλη και παρουσίες ανα χρονιά προπολεμικά (1922-1941)

[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κατά τον Μεσοπόλεμο σχετικά λίγα ποδοσφαιρικά σωματεία δραστηριοποιούνται στη Δυτική Αττική. Στην Ελευσίνα τα πιο παλιά σωματεία είναι ο Κελεός και η Ένωση, που συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν τον Πανελευσινιακό. Στην ίδια πόλη ήδη από το 1928 δραστηριοποιείται ο Ηρακλής. Η δεύτερη σημαντική ποδοσφαιρική πόλη της περιοχής είναι τα Μέγαρα,όπου εδρεύουν ο Βύζας και ο προσφυγικός Μίμας . Προς το τέλος του Μεσοπολέμου αθλητικά σωματεία εμφανίζονται και στη Φυλή, τα Άνω Λιόσια και τη Νέα Πέραμο. Το μοναδίκό επίσημο σωματείο είναι ο Πανελευσινιακός, ο οποίος παίρνει μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πειραιώς.

Ομάδα Πλήρες όνομα Έτος Ίδρυσης Περιοχή 1922-23 1923-24 1924-25 1925-26 1926-27 1927-28 1928-29 1929-30 1930-31 1931-32 1932-33 1933-34 1934-35 1935-36 1936-37 1937-38 1938-39 1939-40 1940-41
Κελεός Ελευσίνας Αθλητικός Όμιλος Κελεός Ελευσίνας ???? Ελευσίνα ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός
Ποδοσφαιρική Ένωσις Ελευσίνας Ποδοσφαιρική Ένωσις Ελευσίνας ???? Ελευσίνα ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός
Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος 1931 Ελευσίνα ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ
Ηρακλής Ελευσίνας Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ηρακλής Ελευσίνας 1928 Ελευσίνα ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Βύζας Μεγάρων Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Βύζας Μεγάρων 1928 Μέγαρα ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Μίμας Μικρασιατική Μεγάρων Αθλητικός Όμιλος Μίμας Μικρασιατική Μεγάρων 1937 Μέγαρα ???? ???? ???? ????
Θρασύβουλος Φυλής Αθλητικός Όμιλος Θρασύβουλος Φυλής 1938 Φυλή ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Νέα Πέραμος Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Νέας Περάμου 1939 Νέα Πέραμος ???? ????

Σωματεία μέλη και παρουσίες ανα χρονιά (1944-1974)

[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στην περίοδο αυτή ξεχωρίζουν δύο ομάδες από την περιοχή της Δυτικής Αττικής : Ο Βύζας Μεγάρων με 4 παρουσίες στην Α΄ Εθνική (οι μοναδικές στην ιστορία του) και 10 παρουσίες στη Β΄Εθνική και ο Πανελευσινιακός με 3 παρουσίες στην Α΄ Εθνική (θα πραγματοποιήσει άλλη μια στα επόμενα χρόνια) και 13 στη Β΄Εθνική. Μια τρίτη ομάδα με παρουσίες σε εθνική κατηγορία είναι ο Πανασπροπυργιακός με 4 εμφανίσεις στη Β΄Εθνική. Αρκετά σωματεία της περιοχής εντάσσονται στην ΕΠΣ Πειραιώς και φθάνουν ως και την Α΄κατηγορία της ένωσης (Ο Πανελευσινιακός 14 φορές, ο Βύζας Μεγάρων 2, ο Ηρακλής Ελευσίνας 4, ο Μανδραϊκός 2, ο Ειδυλλιακός 2 και ο Πανασπροπυργιακός 4), ενώ ο Ακράτητος Άνω Λιοσίων παίρνει μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αθηνών (4 φορές μετέχει στην Α΄ κατηγορία της Ένωσης).

Ομάδα Πλήρες όνομα Έτος Ίδρυσης Περιοχή 1944-45 1945-46 1946-47 1947-48 1948-49 1949-50 1950-51 1951-52 1952-53 1953-54 1954-55 1955-56 1956-57 1957-58 1958-59 1959-60[σ 1] 1960-61 1961-62 1962-63 1963-64[σ 2] 1964-65 1965-66[σ 3] 1966-67 1967-68 1968-69 1969-70 1970-71 1971-72 1972-73 1973-74
Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος 1931 Ελευσίνα Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ και Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΠ και Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ
Βύζας Μεγάρων Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Βύζας Μεγάρων 1928 Μέγαρα ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη Δόκιμη Δ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ και Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΠ και Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ
Ακράτητος Άνω Λιοσίων Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ακράτητος Άνω Λιοσίων 1963 Άνω Λιόσια ???? ???? Β1 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ
Ηρακλής Ελευσίνας Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ελευσίνας "Ο Ηρακλής" 1928 Ελευσίνα ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη Δόκιμη Δόκιμη ανεπίσημη Δ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ ???? Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ
Θρασύβουλος Φυλής Αθλητικός Όμιλος Θρασύβουλος Φυλής 1938 Φυλή Αττικής ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ???? Δ ΕΠΣΑ Δ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Μανδραϊκός Μανδραϊκός Αθλητικός Όμιλος 1956 Μάνδρα Αττικής ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη Γ ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ
Μίμας Μικρασιατική Μεγάρων Αθλητικός Όμιλος Μίμας Μικρασιατική Μεγάρων 1937 Μέγαρα ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Ερμής Άνω Λιοσίων Ερμής Άνω Λιοσίων 1972 Άνω Λιόσια ???? ????
Μεγαρικός Αθλητικός Σύλλογος Μεγαρικός 1971 Μέγαρα Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ
Νέα Πέραμος Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Νέας Περάμου 1939 Νέα Πέραμος Αττικής ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Αστέρας Μαγούλας Αθλητικός Όμιλος Αστέρας Μαγούλας 1950 Μαγούλα Αττικής ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Άτταλος Νέας Περάμου[σ 4] Αθλητικός Σύλλογος Ακαδημιών Άτταλος Νέας Περάμου 1968 Νέα Πέραμος Αττικής ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Δόξα Ασπροπύργου Αθλητικός Όμιλος Δόξα Ασπροπύργου 1971 Ασπρόπυργος Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ
Ειδυλλιακός Αθλητικός Σύλλογος Ειδυλλιακός Βιλίων 1970 Βίλια Αττικής Γ ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ
Ίκαρος Διυλιστηρίων Ασπροπύργου Ίκαρος Διυλιστηρίων Ασπροπύργου 1970 Ασπρόπυργος ???? ???? ???? ????
Πανασπροπυργιακός Αθλητικός Όμιλος Πανασπροπυργιακός 1947 Ασπρόπυργος ???? ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α2 ΕΠΣΠ Α2 ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ

Σωματεία μέλη και παρουσίες ανα χρονιά (1975-1999)

[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στην περίοδο αυτή η εκπροσώπηση των σωματείων της Δυτικής Αττικής στις εθνικές κατηγορίες είναι σχετικά μικρή. Ο Πανελευσινιακός είναι η πιο πετυχημένη ομάδα με όμως μόνο μια συμμετοχή στην Α΄ Εθνική . Και στη Β΄ Εθνική λίγες είναι οι παρουσίες των σωματείων της περιοχής (13 ο Πανελευσινιακός, 5 ο Βύζας Μεγάρων και 1 ο Πανασπροπυργιακός). Στη Γ΄ Εθνική ο Πανελευσινιακός έχει 11 συμμετοχές, ο Βύζας Μεγάρων 5 και ο Ηρακλής Ελευσίνας 2. Τέλος στη Δ΄ Εθνική 8 ομάδες από τη Δυτική Αττική πάιρνουν μέρος (ο Μανδραϊκός 11 φορές, ο Πανασπροπυργιακός 6 φορές, η Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας 5 φορές, ο Βύζας5 φορές, ο Ηρακλής Ελευσίνας 4 φορές, ο Θρασύβουλος 2 και από μια ο Πανελευσινιακός και η Δόξα Ασπροπύργου). Οι ομάδες της Δυτικής Αττικής ανήκουν στην ΕΠΣ Πειραιώς και λίγες (ο Ακράτητος και ο Θρασύβουλος) στην ΕΠΣ Αθηνών. Πολλά σωματεία παίρνουν μέρος στην ανώτατη κατηγορία των ενώσεων : Στην Α΄ΕΠΣ Πειραιώς η Δόξα Ασπροπύργου 16 φορές, ο Ηρακλής Ελευσίνας 15, ο Μανδραϊκός και ο Πανασπροπυργιακός 14, ο Μεγαρικός 12, ο Βύζας Μεγάρων 11, η Νέα Πέραμος 6, ο Άρης Μεγάρων 5, ο Ειδυλλιακός και ο Ίκαρος Ασπροπύργου 4, ο Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου και ο Αστέρας Μαγούλας 3 και μια συμμετοχή στην ΕΠΣ Πειραιώς είχε η Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας. Στην Α΄ΕΠΣ Αθηνών παίρνουν μέρος ο Ακράτητος 9 φορές και ο Θρασύβουλος 5.

Ομάδα Πλήρες όνομα Έτος Ίδρυσης Περιοχή 1974-75 1975-76 1976-77 1977-78 1978-79 1979-80 1980-81 1981-82 1982-83 1983-84 1984-85 1985-86 1986-87 1987-88 1988-89 1989-90 1990-91 1991-92 1992-93 1993-94 1994-95 1995-96 1996-97 1997-98 1998-99 1999-2000
Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος 1931 Ελευσίνα Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ
Αίας Παραλίας Ασπροπύργου Αίας Παραλίας Ασπροπύργου 1977 Ασπρόπυργος ???? ???? ???? ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ ???? ???? Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ ???? ???? ???? ???? ???? Β ΕΠΣΠ
Ακράτητος Άνω Λιοσίων Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ακράτητος Άνω Λιοσίων 1963 Άνω Λιόσια Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ ???? ???? Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ ???? ???? Α ΕΠΣΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ
Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου 1983 Ασπρόπυργος ???? ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ ???? ???? Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ
Βύζας Μεγάρων Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Βύζας Μεγάρων 1928 Μέγαρα Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Γ ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ
Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας Ένωση Πανασπροπυργιακού - Δόξας Ασπροπύργου 1995 Ασπρόπυργος Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΠ
Ερμής Άνω Λιοσίων Ερμής Άνω Λιοσίων 1972 Άνω Λιόσια ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Α.Ε. Ζεφυρίου Αθλητική Ένωση Ζεφυρίου 1984 Ζεφύρι ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Δ.Α.Ο. Ζωφριάς Δημοτικός Αθλητικός Όμιλος Ζωφριάς 1975 Άνω Λιόσια ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Ηρακλής Ελευσίνας Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ελευσίνας "Ο Ηρακλής" 1928 Ελευσίνα Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΠ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ ???? Α ΕΠΣΠ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΠ ???? ???? ???? ???? Α ΕΠΣΠ
Θρασύβουλος Φυλής Αθλητικός Όμιλος Θρασύβουλος Φυλής 1938 Φυλή Αττικής Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ
Μανδραϊκός Μανδραϊκός Αθλητικός Όμιλος 1956 Μάνδρα Αττικής Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΠ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΠ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΠ
Δ.Α.Σ. Άνω Λιοσίων[σ 5] Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος Άνω Λιοσίων 1992 Άνω Λιόσια ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Άρης Μεγάρων[σ 6] Άρης Μεγάρων 1987 Μέγαρα Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ ???? Β ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ ???? ????
Αστέρας Μαγούλας Αθλητικός Όμιλος Αστέρας Μαγούλας 1950 Μαγούλα Αττικής ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ ???? ???? ???? ???? ???? Α ΕΠΣΠ
Άτταλος Νέας Περάμου Αθλητικός Σύλλογος Ακαδημιών Άτταλος Νέας Περάμου 1968 Νέα Πέραμος Αττικής ανεπίσημη ανεπίσημη ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Δόξα Ασπροπύργου Αθλητικός Όμιλος Δόξα Ασπροπύργου 1971 Ασπρόπυργος Γ ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας
Ειδυλλιακός Αθλητικός Σύλλογος Ειδυλλιακός Βιλίων 1970 Βίλια Αττικής Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ ???? Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ ???? ???? ???? ???? Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ ????
Ερμής Άνω Λιοσίων Ερμής Άνω Λιοσίων 1972 Άνω Λιόσια ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Ίκαρος Διυλιστηρίων Ασπροπύργου Ίκαρος Διυλιστηρίων Ασπροπύργου 1970 Ασπρόπυργος ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ ???? Γ ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ ???? ???? Ίκαρος Νεόκτιστων Ασπροπύργου Ίκαρος Νεόκτιστων Ασπροπύργου Ίκαρος Νεόκτιστων Ασπροπύργου Ίκαρος Νεόκτιστων Ασπροπύργου Ίκαρος Νεόκτιστων Ασπροπύργου Ίκαρος Νεόκτιστων Ασπροπύργου Ίκαρος Νεόκτιστων Ασπροπύργου Ίκαρος Νεόκτιστων Ασπροπύργου
Ίκαρος Νεόκτιστων Ασπροπύργου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ίκαρος Νεόκτιστων Ασπροπύργου 1992 Ασπρόπυργος Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ
Μεγαρικός Αθλητικός Σύλλογος Μεγαρικός 1971 Μέγαρα Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ ???? ???? Β ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ
Μίμας Μικρασιατική Μεγάρων Αθλητικός Όμιλος Μίμας Μικρασιατική Μεγάρων 1937 Μέγαρα ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Νέα Πέραμος Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Νέας Περάμου 1939 Νέα Πέραμος Αττικής ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ ???? Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ Β ΕΠΣΠ ???? ???? Β ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ ???? Α ΕΠΣΠ
Πανασπροπυργιακός Αθλητικός Όμιλος Πανασπροπυργιακός 1947 Ασπρόπυργος Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Α ΕΠΣΠ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΠ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΠ Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας
Π.Α.Ο.Κ. Μάνδρας Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κουντούρων Μάνδρας 1976 Μάνδρα Αττικής ???? Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ Γ ΕΠΣΠ ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????

Σωματεία μέλη και παρουσίες ανα χρονιά (2000-2023)

[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Οι παραδοσιακές μεγάλες δυνάμεις της Δυτικής Αττικής : Ο Πανελευσινιακός και ο Βύζας Μεγάρων έχουν μέτρια πορεία, αφού καμιά τους δεν καταφέρνει να φθάσει στην Α΄Εθνική. Αντίθετα εμφανίζονται δυο νέες ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την περιοχή στο κορυφαίο εθνικό πρωτάθλημα : ο Ακράτητος Άνω Λιοσίων 4 φορές και ο Θρασύβουλος Φυλής μία. Στη Β΄ Εθνική ο Θρασύβουλος Φυλής θα πάρει μέρος 7 φορές, ο Πανελευσινιακός 5, ο Βύζας Μεγάρων 3, η Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας 2 και ο Ακράτητος και ο Αστέρας Μαγούλας από μία. Στη Γ΄ Εθνική τις περισσότερες συμμετοχές τις έχει ο Βύζας (12) κι ακολουθούν Πανελευσινιακός (6), Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας (4), Αστέρας Μαγούλας , Θρασύβουλος, Μανδραϊκός με 3 και Ακράτητος 2. Τέλος στη Δ΄ Εθνική η Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας συμμετέχει 8 φορές, ο Πανελευσινιακός και ο Μανδραϊκός από 6, ο Αίας Παραλίας Ασπροπύργου, ο Ακράτητος και ο Αστέρας Μαγούλας από 3, ο Βύζας Μεγάρων και ο Θρασύβουλος από 2 και μία συμμετοχή έχει η Νέα Πέραμος. Όλες αυτές οι ομάδες, αλλά και όλες οι υπόλοιπες της Δυτικής Αττικής είναι μέλη της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα και τα κύπελλά της.

Ομάδα Πλήρες όνομα Έτος Ίδρυσης Περιοχή 2000-01 2001-02 2002-03 2003-04 2004-05 2005-06 2006-07 2007-08 2008-09 2009-10 2010-11 2011-12 2012-13 2013-14 2014-15 2015-16 2016-17 2017-18 2018-19 2019-20 2020-21 2021-22 2022-23
Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος 1931 Ελευσίνα Β ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΔΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Φούτμπολ Λιγκ Φούτμπολ Λιγκ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ
Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας 2012 Ελευσίνα Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ
Αίας Παραλίας Ασπροπύργου Αίας Παραλίας Ασπροπύργου 1977 Ασπρόπυργος Α ΕΠΣΠ ???? ???? ???? Α ΕΠΣΔΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΔΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ
Ακράτητος Άνω Λιοσίων Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ακράτητος Άνω Λιοσίων 1963 Άνω Λιόσια Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ
Δ.Α.Σ. Άνω Λιοσίων Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος Άνω Λιοσίων 1992 Άνω Λιόσια ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ
Απόλλων Άνω Λιοσίων Απόλλων Άνω Λιοσίων 2011 Άνω Λιόσια Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ
Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου 1983 Ασπρόπυργος ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ
Αργώ Μεγάρων Αθλητικός Σύλλογος Αργώ Μεγάρων 2011 Μέγαρα Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ
Άρης Μεγάρων Άρης Μεγάρων 1987 Μέγαρα ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Μεγαρικός Μεγαρικός Μεγαρικός Μεγαρικός Μεγαρικός Μεγαρικός Μεγαρικός Μεγαρικός Μεγαρικός Μεγαρικός Μεγαρικός Μεγαρικός Μεγαρικός
Αστέρας Άνω Λιοσίων Αθλητικός Όμιλος Αστέρας Άνω Λιοσίων 2011 Άνω Λιόσια Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ
Αστέρας Μαγούλας Αθλητικός Όμιλος Αστέρας Μαγούλας 1950 Μαγούλα Αττικής ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Α ΕΠΣΔΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Φούτμπολ Λιγκ 2 Φούτμπολ Λιγκ 2 Φούτμπολ Λιγκ Γ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ
Ατρόμητος Ελευσίνας Αθλητικός Όμιλος Ατρόμητος Ελευσίνας 2019 Ελευσίνα Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ
Άτταλος Νέας Περάμου Αθλητικός Σύλλογος Ακαδημιών Άτταλος Νέας Περάμου 1968 Νέα Πέραμος Αττικής ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ ΑΓΣ Νέα Πέραμος ΑΓΣ Νέα Πέραμος ΑΓΣ Νέα Πέραμος ΑΓΣ Νέα Πέραμος ΑΓΣ Νέα Πέραμος
Βύζας Μεγάρων Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Βύζας Μεγάρων 1928 Μέγαρα Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Φούτμπολ Λιγκ 2 Φούτμπολ Λιγκ Φούτμπολ Λιγκ Φούτμπολ Λιγκ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ
Βύζας Μεγάρων Β Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Βύζας Μεγάρων Β Ομάδα 2021 Μέγαρα Β ΕΠΣΔΑ
Δύναμη Ασπρόπυργου Αθλητικός Σύλλογος Δύναμη Ασπρόπυργου 2014 Ασπρόπυργος ???? Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ
Εθνικός Πανοράματος Εθνικός Πανοράματος 2011 Άνω Λιόσια Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ
Ειδυλλιακός Αθλητικός Σύλλογος Ειδυλλιακός Βιλίων 1970 Βίλια Αττικής ???? ???? ???? Α ΕΠΣΔΑ ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ
Κελεός Ελευσίνας Αθλητικός Όμιλος Κελεός Ελευσίνας 2004 Ελευσίνα Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Β ΕΠΣΔΑ ???? Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ
Ελευσινιακός 2004 Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Ελευσινιακός 2004 2004 Ελευσίνα ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ
Ελπίδα Ασπροπύργου Ελπίδα Ασπροπύργου 2008 Ασπρόπυργος ???? ???? ???? Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ
Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας Ένωση Πανασπροπυργιακού - Δόξας Ασπροπύργου 1995 Ασπρόπυργος ???? Α ΕΠΣΠ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Φούτμπολ Λιγκ 2 Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Φούτμπολ Λιγκ Φούτμπολ Λιγκ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ
Ερμής Άνω Λιοσίων Ερμής Άνω Λιοσίων 1972 Άνω Λιόσια ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ
Ευκλείδης Αθλητικός Σύλλογος Ευκλείδης Μεγάρων 2002 Μέγαρα ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ
Α.Ε. Ζεφυρίου Αθλητική Ένωση Ζεφυρίου 1984 Ζεφύρι ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ
Δ.Α.Ο. Ζωφριάς Δημοτικός Αθλητικός Όμιλος Ζωφριάς 1975 Άνω Λιόσια ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ
Ηρακλής Ελευσίνας Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ηρακλής Ελευσίνας 1928 Ελευσίνα ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ
Θρασύβουλος Φυλής Αθλητικός Όμιλος Θρασύβουλος Φυλής 1938 Φυλή Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Σούπερ Λίγκα Β ΕΘΝΙΚΗ Φούτμπολ Λιγκ Φούτμπολ Λιγκ Φούτμπολ Λιγκ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ
Ίκαρος Νεόκτιστων Ασπροπύργου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ίκαρος Νεόκτιστων Ασπροπύργου 1992 Ασπρόπυργος Γ ΕΠΣΠ ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ
Κριός Ασπρόπυργου Κριός Ασπρόπυργου 2004 Ασπρόπυργος ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ
Λαμπερή Ελευσίνας Αθλητικός Σύλλογος Λαμπερή Ελευσίνας 2001 Ελευσίνα ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ
Λέων Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ο Λέων Άνω Λιοσίων 2003 Άνω Λιόσια ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ
Μανδραϊκός Μανδραϊκός Αθλητικός Όμιλος 1956 Μάνδρα Αττικής ???? Α ΕΠΣΠ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ
Μεγαρικός Αθλητικός Σύλλογος Μεγαρικός 1971 Μέγαρα Γ ΕΠΣΠ ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ
Μίμας Μικρασιατική Μεγάρων Αθλητικός Όμιλος Μίμας Μικρασιατική Μεγάρων 1937 Μέγαρα ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ
Νέα Πέραμος Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Νέας Περάμου 1939 Νέα Πέραμος Β ΕΠΣΠ ???? ???? ???? ???? Α ΕΠΣΔΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΔΑ ???? ???? ???? Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ
Π.Α.Ο.Κ. Μάνδρας Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κουντούρων Μάνδρας 1976 Μάνδρα Αττικής ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ
Π.Α.Ο. Φυλής Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Φυλής 2011 Φυλή Αττικής Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ
Πυρρίχιος Ασπροπύργου Αθλητικός Σύλλογος Πυρρίχιος Ασπροπύργου 2008 Ασπρόπυργος ???? ???? ???? Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ
Σπολιακός Πάρνηθας Αθλητικός Σύλλογος Σεπολιακός Πάρνηθας ???? Φυλή Αττικής Β ΕΠΣΔΑ Γ ΕΠΣΔΑ
Σκορπιός Φυλής Αθλητικός Σύλλογος Σκορπιός Φυλής 2014 Φυλή Αττικής Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Β ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ Α ΕΠΣΔΑ
  1. Από το 1959 ως τη σεζόν 1962-1963 τα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας είχαν τις εξής κατηγορίες : Α, Α2, Β1, Β2, Γ και Δ)
  2. Το 1963-64 και το 1964-1965 τα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας είχαν τις εξής κατηγορίες : Α, Α1, Α2, Β, Β1, Γ και Δ)
  3. Το 1965-66 και το 1966-1967 προστέθηκε και Γ Εθνική Κατηγορία (λεγόταν αρχικά Ερασιτεχνική Β και την επόμενη χρονιά Γ), αλλά θα καταργηθεί από το 1967-1968, για να επανέλθει δέκα χρόνια αργότερα.Τα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας το 1965-66 και 1966-67 είχαν τις εξής κατηγορίες : Α, Α1, Α2, Β, Β1, Γ)
  4. Ο «Άτταλος Νέας Περάμου» (επίσημη ονομασία Αθλητικός Σύλλογος Ακαδημιών Άτταλος Νέας Περάμου, σε σύντμηση Α.Σ.Α. Άτταλος Νέας Περάμου) υπήρξε ποδοσφαιρικό σωματείο με έδρα τη Νέα Πέραμο. Ιδρύθηκε το 2001 και αναγνωρίστηκε από την ΕΠΟ με αριθμό μητρώου ΕΠΟ 5585.[1] Αρχικά εντάχθηκε στη δύναμη της Ε.Π.Σ. Πειραιά, αγωνιζόμενος αποκλειστικά στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής, από την ίδρυση της οποίας και έπειτα συνέχισε στα πρωταθλήματά της, συμμετέχοντας και στο ανδρικό πρωτάθλημα. Αρχικά αγωνίστηκε στη Β΄ Κατηγορία,[2] για να αγωνιστεί τη σεζόν 2005-06 στην Α΄ Κατηγορία για πρώτη φορά.[3] Το καλοκαίρι του 2018 αποφασίστηκε η συνένωση του με τον ιστορικό συντοπίτη Α.Γ.Σ. Νέας Περάμου.[4][5] Ο σύλλογος διατηρούσε και γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα.
  5. Ο «Δ.Α.Σ. Άνω Λιοσίων» (πλήρης ονομασία Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος Άνω Λιοσίων) υπήρξε αθλητικό σωματείο με έδρα τα Άνω Λιόσια. Επίσημο έτος ίδρυσης του συλλόγου ήταν το 1992 και διέθετε τμήματα καλαθοσφαίρισης, ελληνορωμαϊκής πάλης, κολύμβησης, αντισφαίρισης, ταεκβοντό, πετοσφαίρισης, τοξοβολίας, γυμναστικής, ρυθμικής γυμναστικής, κλασικού αθλητισμού και ποδοσφαίρου. Το ποδοσφαιρικό του τμήμα αναγνωρίστηκε από την ΕΠΟ με αριθμό μητρώου ΕΠΟ 5506 και άνηκε στη δύναμη της Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής.[6] Τον Ιούλιο του 2012 ανακοινώθηκε η παύση της λειτουργίας όλων των τμημάτων του συλλόγου, με εξαίρεση εκείνο της - ανδρικής και γυναικείας - καλαθοσφαίρισης, το οποίο συνέχισε την πορεία του στα εθνικά πρωταθλήματα με την ονομασία «Εύνικος Γ.Α.Σ.». Η τελευταία επίσημη παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής, ήταν την αγωνιστική περίοδο 2012-13 στο πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας.[7]
  6. Ο «Άρης Μεγάρων» υπήρξε ποδοσφαιρικό σωματείο με έδρα τα Μέγαρα. Αναγνωρίστηκε επίσημα από την ΕΠΟ το 1987 με αριθμό μητρώου ΕΠΟ 4475[8] και εντάχθηκε στη δύναμη της Ε.Π.Σ. Πειραιά, στις διοργανώσεις της οποίας λάμβανε μέρος αρχικά. Εντάχθηκε στη δύναμη της Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής με την ίδρυσή της, συνεχίζοντας την αγωνιστική του δράση στις διοργανώσεις της από τη σεζόν 2003-04. Το καλοκαίρι του 2010 συγχωνεύτηκε στον συντοπίτη Μεγαρικό.[9]