Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Αρκαδίας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας.

Σωματεία μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Έτος ίδρυσης Δήμος Περιοχή Κατηγορία
Αστέρας Τρίπολης Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Αστέρας Τρίπολης 1931 Δήμος Τρίπολης Τρίπολη Super League 1
Α.Ε.Κ. Τρίπολης Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως Τρίπολης 1929 Δήμος Τρίπολης Τρίπολη Γ΄ Εθνική ερασιτεχνική
Ερμής Μελιγούς Αθλητικός Όμιλος Ερμής Μελιγούς 1938 Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Χειμερινή Μελιγού Γ΄ Εθνική ερασιτεχνική
Παναρκαδικός Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος 1927 Δήμος Τρίπολης Τρίπολη Γ΄ Εθνική ερασιτεχνική
Α.Ε. Δημητσάνας Αθλητική Ένωση Δημητσάνας 1981 Δήμος Γορτυνίας Δημητσάνα Α΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Α.Ε.Ε.Σ. Κορακοβουνίου Αθλητικός Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Κορακοβουνίου 1978 Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Κορακοβούνι Α΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Α.Ο. Τεγέας Αθλητικός Όμιλος Τεγέας 1969 Δήμος Τρίπολης Στάδιον Αρκαδίας Α΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Α.Σ. Λεωνίδιο Αθλητικός Σύλλογος Λεωνιδίου «το Λεωνίδιο» 1969 Δήμος Νότιας Κυνουρίας Λεωνίδιο Α΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Απόλλων Τυρού Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Τυρού 1980 Δήμος Νότιας Κυνουρίας Τυρός Α΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Δόξα Μεγαλόπολης Αθλητικός Όμιλος Δόξα Μεγαλόπολης 1956 Δήμος Μεγαλόπολης Μεγαλόπολη Α΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Μαντινειακός Μαντινειακός Αθλητικός Όμιλος 1979 Δήμος Τρίπολης Άγιος Βασίλειος Μαντινείας Α΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Ολυμπιακός Λεωνιδίου Ολυμπιακός Λεωνιδίου Δήμος Νότιας Κυνουρίας Λεωνίδιο Α΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Ορχομενός Λεβιδίου Σύλλογος Σωματικής Αγωγής Ορχομενός Λεβιδίου Δήμος Τρίπολης Λεβίδι Α΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Πανθυρεατικός Πανθυρεατικός Αθλητικός Όμιλος Άστρους 1928 Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Άστρος Α΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Π.Α.Ο.Κ. Τρίπολης Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών Τρίπολης 2018 Δήμος Τρίπολης Τρίπολη Α΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Α.Ε. Μαρίου Αθλητική Ένωση Μαρίου Δήμος Νότιας Κυνουρίας Μαρί Β΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Α.Μ.Σ. Βρασιές Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Βρασιών 1937 Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Άγιος Ανδρέας Αρκαδίας Β΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Α.Ο. Νεστάνης Αθλητικός Όμιλος Νεστάνης 1964 Δήμος Τρίπολης Νεστάνη Αρκαδίας Β΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Α.Ο.Ν. Τρίπολης Αθλητικός Όμιλος Νέων Τρίπολης 2019 Δήμος Τρίπολης Τρίπολη Β΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Αχιλλέας Παράλιου Άστρους Μορφωτικός Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Αχιλλέας Παράλιου Άστρους 1929 Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Παράλιο Άστρος Β΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Ηρακλής Βερβένων Σύλλογος Φυσικής Εθνικής Αγωγής Ηρακλής Βερβένων 1926 Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Βέρβενα Β΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Νικηταράς Δολιανών Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δολιανών «ο Νικηταράς» 1921 Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Κάτω Δολιανά Αρκαδίας Β΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Πανιώνιος Μεγαλόπολης Αθλητικός Σύλλογος Πανιώνιος Μεγαλόπολης 2013 Δήμος Μεγαλόπολης Μεγαλόπολη Β΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Π.Α.Ο. Κανδήλας Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κανδήλας 1983 Δήμος Τρίπολης Κανδήλα Αρκαδίας Β΄ Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Πάρνων Αγίου Πέτρου Πάρνων Αγίου Πέτρου Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Άγιος Πέτρος Αρκαδίας Ανενεργό σωματείο
Φορτούνα Ξηροπήγαδου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Φορτούνα Ξηροπήγαδου Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Ξηροπήγαδο Αρκαδίας Ανενεργό σωματείο
Α.Ο. Φαλαισίας Αθλητικός Όμιλος Φαλαισίας 1972 Δήμος Μεγαλόπολης Καμάρα Αρκαδίας Ανενεργό σωματείο από 2015-2016
Παγγορτυνιακός Παγγορτυνιακός Αθλητικός Όμιλος 1998 Δήμος Τρίπολης Τρίπολη Ανενεργό σωματείο από 2019-2020
Άρης Τρίπολης Αθλητικός Όμιλος Άρης Τρίπολης 2013 Δήμος Τρίπολης Τρίπολη Ανενεργό σωματείο
Παν Ελαιοχωρίου Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Παν Ελαιοχωρίου Δήμος Τρίπολης Ελαιοχώρι Αρκαδίας Ανενεργό σωματείο
Ελπίδα Τρίπολης Αθλητικός Όμιλος Ελπίδα Τρίπολης Δήμος Τρίπολης Τρίπολη Ανενεργό σωματείο από 2018-2019
Α.Ο. Κάψια Αθλητικός Όμιλος Κάψια 1983 Δήμος Τρίπολης Κάψια Αρκαδίας Ανενεργό σωματείο
Α.Ε. Κορυθίου Αθλητική Ένωση Κορυθίου 1981 Δήμος Τρίπολης Άγιος Βασίλειος Μαντινείας Ανενεργό σωματείο
Μέγας Αλέξανδρος Τρίπολης Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος Τρίπολης 1997 Δήμος Τρίπολης Τρίπολη Ανενεργό σωματείο
Δόξα Τρίπολης Δόξα Τρίπολης Δήμος Τρίπολης Τρίπολη Ανενεργό σωματείο 2012-2013
Ηρακλής Σκοπής Εξωραϊστικός Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ηρακλής Σκοπής Δήμος Τρίπολης Σκοπή Τριπόλεως Ανενεργό σωματείο 2012-2013

Σωματεία που δεν υφίστανται πλέον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Διοργανώσεις Ε.Π.Σ. Αρκαδίας 2012–13 της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).