Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Αθηνών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Ανεπίσημες ομάδες κατά τον Μεσοπόλεμο (1922-1940)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περιοχή Ομάδα
Άγιος Αρτέμιος (Αθήνα) Αρίων Ένωσις Φιλάθλων Αγίου Αρτεμίου
Άγιος Παύλος (Αθήνα) Λαρισαϊκός
Αμπελόκηποι (Αθήνα) Αθλητική Ένωσις Νέων Αμπελοκήπων, Π.Σ. Άγιος Θωμας, ΑΕΚ Κουντουριώτη, Αετιδεύς Αμπελοκήπων, Αετός Αβερωφείου, ΠΑΟ Άμυνα Μπιζανίου (Αμπελοκήπων), Ανατολική Αμπελοκήπων, Ανατολικός Αστήρ Αμπελοκήπων, Απόλλων Αμπελοκήπων, ΑΕ Άρης Αβερωφείου, Άρης Κουντουριώτη Αμπελοκήπων, Ασπίς Αβερωφείου, Αστραπή Αμπελοκήπων, Άτλας Αμπελοκήπων, Ατρόμητος Αμπελοκήπων, Άφοβος Αμπελοκήπων, Αχιλλεύς Αμπελοκήπων, Βροντή Αμπελοκήπων, ΑΕ Βυζαντίου, Δικέφαλος Αετός Αμπελοκήπων, ΕΑΣ Αμπελοκήπων, Εθνικός Αμπελοκήπων, Ελλήσποντος Αμπελοκήπων, Ένωσις Γηροκομείου, Ένωσις Αμπελοκήπων, Ένωσις Φιλάθλων Αθηνών, Ένωσις Φιλάθλων Άρεως Αβερωφείου, Ερυθρός Σταυρός ΓΣ Αμπελοκήπων, Ηρακλής Αμπελοκήπων-Κουντουριώτικα, Ήφαιστος Αθηνών, Θύελλα Αμπελοκήπων, Ιέραξ Αμπελοκήπων, Κάδμος Αμπελοκήπων, Κεραυνός Αμπελοκήπων, Κιρέγοιο Αμπελοκήπων, ΠΟ Κρόνος Άρεως Αβερωφείου, Λευκός Αστήρ Αμπελοκήπων, Μαίανδρος Αμπελοκήπων, Μικρασιατική Αμπελοκήπων, Μποέμ Αμπελοκήπων, Π.Ο. Κωνσταντινουπόλεως Νέος Αστήρ, ΑΟ Πέρα Κλουμπ, Ποσειδών Εμπειρικείου, Τελαμών Αμπελοκήπων, Φοίνιξ Αμπελοκήπων, Ολυμπιάς Αμπελοκήπων
Βοτανικός (Αθήνα) Ένωσις Βοτανικού, Μέγας Αλέξανδρος Βοτανικού
Γκύζη (Αθήνα) Α.Ε. Αγίου Στυλιανού, Γκυζιακός Α.Ο.
Εξάρχεια (Αθήνα) Πανεξαρχειακός Όμιλος Φιλάθλων
Θησείο (Αθήνα) Θύελλα Θησείου
Πετράλωνα (Αθήνα) Εθνικός Κάτω Πετραλώνων, Μικρός Παναθηναϊκός, Ένωσις Πετραλώνων, Δάφνη Πετραλώνων, Δικέφαλος Πετραλώνων, Ένωσις Θησείου-Πετραλώνων, Ένωσις Νέας Μελανδίας, Ηρακλής Πετραλώνων, Α.Π.Σ. Ολυμπιακός Πετραλώνων, Σπάρτα Πετραλώνων, Ατρόμητος Αγίας Τριάδος
Κολοκυνθού (Αθήνα) Απόλλων Κολοκυνθούς, Ηρακλής Κολοκυνθούς
Κολωνάκι (Αθήνα) Απόλλων Κολωνακίου, Εθνικός Κολωνακίου, Ελπίς Κολωνακίου, Ερμής Κολωνακίου, Παναθηναϊκός Κολωνακίου
Κολωνός (Αθήνα) Α.Ε. Κεραμεικός, Πλάτων Κολωνού, Πρόοδος Κολωνού
Κουκάκι (Αθήνα) Σπάρτα Κουκακίου
Κυψέλη (Αθήνα) ΑΟ Αγίου Μελετίου, Εθνικός Κυψέλης, Ένωσις Κυψέλης, Ερμής Κυψέλης
Μετς (Αθήνα) Ε.Π.Α. Αρδηττός Μετς
Νέος Κόσμος (Αθήνα) Αστραπή Δουργουτίου, ΑΕ Δουργούτι, Καϊτζάκ Δουργουτίου, Κόμπρα Δουργουτίου, Μικρασιατική Ένωσις Δουργουτίου, Μπουράκ Δουργουτίου, Νέα Πιουράκ Δουργουτίου, Ντελβορίκ Δουργουτίου, Φοίνιξ Δουργουτίου
Παγκράτι (Αθήνα) Αστήρ Παγκρατίου, Π.Σ. Νίκη Παγκρατίου, Υπεροχή Παγκρατίου
Πατήσια (Αθήνα) Κέρβερος Πατησίων, Ατλαντικός Πατησίων, Δόξα Πατησίων
Θυμαράκια (Αθήνα) Πανθυμαρακιακός
Πολύγωνο (Αθήνα) Άμυνα Πολυγώνου, Εθνικός Πολυγώνου, Σ.Π. Ένωσις Πολυγώνου, Ερμής Πολυγώνου, Α.Π.Σ. Ολυμπιάς Πολυγώνου, Παμμικρασιατικός Πολυγώνου, Άρης Πολυγώνου, Αστραπή Πολυγώνου
Σεπόλια (Αθήνα) Αχιλλεύς Σεπολίων, Δόξα Σεπολίων
Ψυρρή (Αθήνα) Αναγέννησις Ψυρρή, ΑΕ Ψυρρή
Αγία Βαρβάρα Α.Π.Ε. Αγία Ελεούσα
Αγία Παρασκευή Α.Ο. Αγίας Παρασκευής
Άγιοι Ανάργυροι Ένωσις Αγίων Αναργύρων, ΑΕ Αναλήψεως, Θύελλα Αγίων Αναργύρων
Άγιος Δημήτριος Π.Ο. Άμυνα Αγίου Δημητρίου, Άρης Μπραχαμίου, Α.Π.Ο. Ηρακλής Αγίου Δημητρίου
Αιγάλεω Α.Ε. Αγίου Σπυρίδωνα, Α.Ε. Πυριτιδοποιείου
Βύρωνας Άρης Κοπανά, ΑΕ Βύρωνος, Ηρακλής Βύρωνος, ΑΕ Νέας Ελβετίας, ΑΕ Νέων Συνοικισμού Βύρωνος, Παναθήναια Βύρωνος, Φοίβος Βύρωνος
Γαλάτσι Α.Ε. Γαλατσίου
Γλυφάδα Ιέραξ Γλυφάδας, Ποσειδών Γλυφάδας
Δάφνη Ένωσις Φιλάθλων Αγίου Δημητρίου, Βροντή Αθηνών, Α.Σ. Πανθηραϊκός, Π.Σ. Ποσειδών, Τάγμα Ιπποτών Θήρας Αγίου Ιωάννου
Ηράκλειο Α.Π.Ο. Ερμής Ηρακλείου
Καισαριανή Ανίκητος Καισαριανής, Άρης Καισαριανής, Αστήρ Καισαριανής, Δάφνη Καισαριανής, Ελπιδοφόρος Καισαριανής, Α.Ε. Καισαριανής, Ένωσις Φιλάθλων Καισαριανής, Ένωσις Καισαριανής, Μαύρη Χειρ Καισαριανής, ΑΟ Μικρασιατικός, ΑΠΟ Πέλοψ Αθηνών, Σμυρναϊκός Καισαριανής, Τίγρης Καισαριανής
Καλλιθέα Α.Ε. Αγίου Νικολάου Καλλιθέας, Βυζάντιο Καλλιθέας, Εθνικός Όμιλος Φοίνιξ, ΑΕ Καλλιθέα, ΑΕ Νέων Σφαγείων, Σαρωνικός Αγίας Ελεούσας, Φοίνιξ Χαροκόπου, ΠΑΟΚ Σφαγείων
Κηφισιά ΑΕ Κηφισιάς
Μοσχάτο Ανίκητος Μοσχάτου, Άρης Μοσχάτου, Πανελλήνιος Μοσχάτου
Νέα Ερυθραία ΓΣ Ένωσις Νέας Ερυθραίας
Νέα Ιωνία Π.Ο. Ατρόμητος Νέας Ιωνίας, Θρίαμβος Σαφράμπολης, ΑΕ Νέας Ιωνίας, Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, Παμβυζαντινός Καλογρέζας, Πηνελόπη Εριουργίας, Ψυχαγωγικός Όμιλος Σαφραμπόλεως, Σμυρναϊκός Νέας Ιωνίας, Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Νέων, Π.Ο. Ένωσις Φιλάθλων Νέας Ιωνίας, Άρης Ιωνίας, Τιτανικός Νέας Ιωνίας, Νίκολσον Νέας Ιωνίας, Φυσιολατρικός Όμιλος Νέας Ιωνίας, Απόλλων Νέας Ιωνίας, Ένωσις Ινεπόλεως, Δράσις Ινεπόλεως, Ποδοσφαιρικός Όμιλος Νέων Σαφραμπόλεως, Απόλλων Ελευθερούπολης, Βόσπορος Καλογρέζας, Αχιλλεύς Νέας Ιωνίας, Ένωσις Πευκακίων, Αστήρ Πευκακίων, Εθνικός Πευκακίων, Ένωσις Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας, Ένωσις Νέας Ιωνίας, ΑΕΚ Νέας Ιωνίας, Άτλας Περισσού, Θρίαμβος Ελευθερούπολης, Εθνικός Όμιλος Φιλάθλων Καλογρέζας, Ερμής Νέας Ιωνίας, ΑΟ Πανιώνιος Νέας Ιωνία Ελπίς
Νέα Φιλαδέλφεια Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, Απόλλων Νέας Φιλαδέλφειας, Νέα Μάδυτος
Νέα Χαλκηδόνα Α.Ο. Χαλκηδονικός
Παλαιό Φάληρο Φαληρικό Κλουμπ
Περιστέρι Ολυμπιάς Ανθουπόλεως, Πράσινα Πουλιά Περιστερίου, ΠΑΟ Τόλμη Περιστερίου
Πεύκη ΑΟ Μαγκουφάνας
Χαϊδάρι Α.Ο. Χαϊδαρίου
Χαλάνδρι Ολυμπιάς Χαλανδρίου
Αθήνα Π.Ο. Αίολος, Αστραπή Άρεως, ΠΣ Αχιλλεύς οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ένδεκα Διάβολοι, Ένωσις Πλάκας, Ένωσις Αεριόφωτος, Ένωσις Τσακαγιάννη, ΑΕ Φίλων, Ήφαιστος (Λέσχη Εργαζόμενου Παιδιού), Κένταυρος Γούβας, Κεραυνός Ακροπόλεως, Κεραυνός Λέσχης Εργαζόμενου Παιδιού,Κρόνος Ιπποκράτους, Λευκός Αστήρ Λυκαβηττού, ΑΕ Νέας Μελανδίας, Νίκη Πλάκας, ΠΣ Ούλεν, Πέλοψ Πολυτεχνείου, Ένωσις Φιλάθλων Αθηνών, Ένωσις Πολυτεχνείου, Ένωσις Αλυσίδος, Θύελλα Αττικής

Επίσημα σωματεία και παρουσίες ανα χρονιά κατά τον Μεσοπόλεμο (1922-1939)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Έτος Ίδρυσης Περιοχή 1939-40 1938-39 1937-38 1936-37 1935-36 1934-35 1933-34 1932-33 1931-32 1930-31 1929-30 1928-29 1927-28 1926-27 1925-26 1924-25 1923-24
Αγγλικός Όμιλος Μπλακ Ρόδερς Blackburn Rovers Αγγλικός Ποδοσφαιρικός 'Ομιλος Αεροδρομιου Αθήνα Β ΕΠΣΑ
Α.Ε.Κ. Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως 1924 Νέα Φιλαδέλφεια Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Πανελλήνιο Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ ΕΠΣΑ
Αθηναΐς Κυψέλης Αθλητική Όμιλος Αθηναΐς Κυψέλης 1938 Κυψέλη (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη
Αθηναϊκός Αθηναϊκός Αθλητικός Σύλλογος Βύρωνα 1917 Βύρωνας Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ ΕΠΣΑ ΕΠΣΑ
Αίας Αθηνών Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αίας Αθηνών 1924 Γουδή (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ΕΠΣΑ
Απόλλων Νέας Ιωνίας Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Νέας Ιωνίας 1931 Νέα Ιωνία Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Απόλλων Σμύρνης Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης "Ο Απόλλων" 1910 Ριζούπολη (Αθήνα) Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Πανελλήνιο Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ ΕΠΣΑ ΕΠΣΑ
Αργοναύται Αθηνών Αργοναύται Αθηνών 1930 Καλλιθέα ??? ??? ??? ??? ??? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη
Π.Σ. Αρίων Κολωνακίου Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αρίων Κολωνακίου 1928 Κολωνάκι (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Αρμενική Ένωσις Αρμενική Ένωσις 1924 Καισαριανή και Νέα Σμύρνη ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ ΕΠΣΑ
Π.Ο. Αστέρας Αθηνών Ποδοσφαιρικός Όμιλος "Αστήρ Αθηνών" 1923 Γκύζη (Αθήνα) Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Άτλας Θυμαρακίων Άτλας Αθηνών 1928 Θυμαράκια (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Ατρόμητος Αθηνών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ατρόμητος Αθηνών 1923 Περιστέρι Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ ΕΠΣΑ ανεπίσημη
Αττικός Κολωνού Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αττικός 1919 Κολωνός (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ??? ??? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Λένορμαν Λένορμαν
Άφοβος Σεπολίων Αθλητικός Σύλλογος Άφοβος Σεπολίων 1936 Σεπόλια (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη
Αχιλλεύς Νεαπόλεως Αχιλλεύς Νεαπόλεως 1928 Νεάπολη (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ??? Γ ΕΠΣΑ
Σ.Π. Γουδί Σύλλογος Ποδοσφαιρίσεως Γουδή 1906 Γουδή (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ΕΠΣΑ
Π.Α.Ο. Δάφνη Αθηνών Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Δάφνη Αθηνών 1920 Δάφνη Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ??? Β ΕΠΣΑ ??? Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Εθνικός Καισαριανής Εθνικός Καισαριανής 1927 Καισαριανή ??? ??? ??? ??? ??? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Α.Ε. Ελευθερούπολης Αθλητική Ένωσις Ελευθερουπόλεως 1929 Νέα Ιωνία Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Ελληνορωσικός Ελληνορωσικός Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος 1925 Ελληνορώσων (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ??? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Α.Ε. Εμποροϋπαλλήλων Αθλητική Ένωσις Εμποροϋπαλλήλων Αθήνα Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ??? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη
Α.Ε. Αγίου Νικολάου Αθλητική Ένωσις Αγίου Νικολάου 1939 ??? Γ ΕΠΣΑ
Ένωσις Αρμενίων Αθλητών Ένωσις Αρμενίων Αθλητών ???? ??? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Ένωσις Χαλανδρίου Ένωσις Χαλανδρίου ???? Χαλάνδρι Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Εργατικός Αθλητικός Όμιλος Εργατικός Αθλητικός Όμιλος ???? ??? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Ερμής Νέας Ερυθραίας Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ερμής Νέας Ερυθραίας 1931 Νέα Ερυθραία Πανερυθραϊκός Πανερυθραϊκός Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Ηλυσιακός Ηλυσιακός Αθλητικός Όμιλος 1927 Ιλίσια (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ??? Γ ΕΠΣΑ
Γ.Σ. Ηρακλείου Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλείου 1929 Ηράκλειο ??? ??? Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη
Ηρακλής Αθηνών Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ηρακλής Αθηνών ???? Κολωνός (Αθήνα) ??? ??? ??? ??? ??? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ??? Γ ΕΠΣΑ
Ιεράπολη Αθλητική Ένωσις Ιεραπόλεως 1929 Αιγάλεω Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Α.Ο. Κηφισιά Αθλητικός Όμιλος Κηφισιάς 1932 Κηφισιά Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Π.Σ. Κονκόρντια Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κονκόρντια ???? ??? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Κρόνος Αθηνών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Κρόνος Αθηνών 1924 Αμπελόκηποι (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Κυπριακός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κυπριακός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος ???? ??? Β ΕΠΣΑ
Λένορμαν Ποδοσφαιρικός Όμιλος Λένορμαν ???? Κολωνός (Αθήνα) Αττικός Αττικός Αττικός Αττικός Αττικός Αττικός Αττικός Αττικός Αττικός Αττικός Αττικός Αττικός Αττικός Αττικός Αττικός ΕΠΣΑ ανεπίσημη
Μαρούσι Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου 1896 Μαρούσι ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Μεγάλη Ιδέα Πατησίων Μεγάλη Ιδέα Πατησίων ???? Πατήσια (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ ανεπίσημη
Μικρασιατική Ένωσις Αθηνών Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μικρασιατική Ένωσις Αθηνών 1926 Νέο Ψυχικό Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Μίλων Αθηνών Μίλων Αθηνών 1924 Αθήνα ΕΠΣΑ
Νέος Αστήρ Περιστερίου Ποδοσφαιρικός Όμιλος Νέος Αστήρ Περιστερίου 1927 Περιστέρι Ατρόμητος Ατρόμητος Ατρόμητος Ατρόμητος Ατρόμητος Ατρόμητος Ατρόμητος Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ??? Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη
Νήαρ Ηστ Αθλητικός Όμιλος Νήαρ Ηστ Ριλίφ 1927 Καισαριανή Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ??? Γ ΕΠΣΑ
Ολύμπια Πατησίων Γυμναστικός Σύλλογος Ολύμπια Πατησίων 1926 Πατήσια (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ??? Β ΕΠΣΑ ??? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Ολύμπια Χαλκηδόνας Αθλητική Ένωσις Ολύμπια Χαλκηδόνας ???? Νέα Χαλκηδόνα Β ΕΠΣΑ
Ολυμπιακός Αθηνών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ολυμπιακός Αθηνών 1926 Κολωνός (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Ολυμπιάς Αθηνών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ολυμπιάς Αθηνών 1928 Αιγάλεω Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Παγκράτι Αθλητική Ένωσις Παγκρατίου 1929 Παγκράτι (Αθήνα) Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Παλαιό Φάληρο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου ???? Παλαιό Φάληρο Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Πανερυθραϊκός Πανερυθραϊκός Αθλητικός Σύλλογος 1938 Νέα Ερυθραία Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Πανιώνιος Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης 1890 Νέα Σμύρνη Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ΕΠΣΑ
Πανχαλανδριωτικός Όμιλος Πανχαλανδριωτικός Όμιλος 1934 Χαλάνδρι ??? Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Π.Α.Ο. Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος 1908 Αθήνα Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Πανελλήνιο Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ ΕΠΣΑ ΕΠΣΑ
Πατήσια Αθλητικός Όμιλος Πατησίων 1928 Πατήσια (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη
Πέλοψ Μελαντίας Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πέλοψ Μελαντίας ???? ??? Γ ΕΠΣΑ
Φωστήρας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος "Φωστήρ" Ταύρου 1926 Ταύρος Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη

Ανεπίσημες ομάδες κατά τη δεκαετία του 40 (1940-1949)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περιοχή Ομάδα
Άγιος Παύλος (Αθήνα) Λαρισαϊκός
Αμπελόκηποι (Αθήνα) Αθλητική Ένωσις Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων, Αμπελοκηπιακός, ΠΑΟ Άμυνα Μπιζανίου (Αμπελοκήπων), ΑΕ Άρης Αβερωφείου, Άρης Κουντουριώτη Αμπελοκήπων,Αρίων Αμπελοκήπων, Αστήρ Αμπελοκήπων, Άφοβος Αμπελοκήπων, ΑΕ Βυζαντίου, ΑΕ Γηροκομείου, Δάφνη Αμπελοκήπων, ΑΟ Διαβολορέματος, Δικέφαλος Αετός Αμπελοκήπων, Ένωσις Γηροκομείου, Ερμής Αμπελοκήπων, Ηρακλής Αμπελοκήπων-Κουντουριώτικα, Ήφαιστος Αθηνών, Θησέας Γηροκομείου, Ιέραξ Αμπελοκήπων, Καταιγίς Λυκαβηττού, Λαίλαπα Αμπελοκήπων, Μικρασιατική Αμπελοκήπων, Π.Ο.Α.Θ., ΑΟ Πέρα Κλουμπ, Προοδευτική Αμπελοκήπων (Κουντουριώτη), Πρωτέας Αμπελοκήπων (Αγίου Δημητρίου), Τιτανικός Αμπελοκήπων, Ωρίων Αμπελοκήπων
Βοτανικός (Αθήνα) Ένωσις Βοτανικού, Δικέφαλος Αετός
Γκύζη (Αθήνα) Νίκη Γκύζη, Προμηθέας Γκύζη, Γκυζιακός Α.Ο.
Θησείο (Αθήνα) Πανθησειακός
Πετράλωνα (Αθήνα) Ένωσις Πετραλώνων, Π.Α.Ο. Ακράτητος Άνω Πετραλώνων, Αστήρ Άνω Πετραλώνων, Αστραπή Πετραλώνων, Εθνικός Άνω Πετραλώνων, Ένωσις Νέας Μελανδίας, Ένωσις Αγίου Ανδρέα Πετραλώνων, Πετραλωνιακός, Πράσινα Πουλιά Πετραλώνων, Άμυνα Κάτω Πετραλώνων, Ατρόμητος Κάτω Πετραλώνων, Δυναμώ Κάτω Πετραλώνων, Εθνικός Κάτω Πετραλώνων, Θησέας Κάτω Πετραλώνων, Θύελλα Κάτω Πετραλώνων
Κολωνός (Αθήνα) Άρης Κολωνού, ΑΟ Κολωνός
Κυψέλη (Αθήνα) Α.Σ. Δούρειος
Μεταξουργείο (Αθήνα) Αστήρ Αγίου Γεωργίου Μεταξουργείου, Π.Ε.Α.Κ.Ο. Μεταξουργείου
Νέος Κόσμος (Αθήνα) Φοίβος Νέου Κόσμου
Πολύγωνο (Αθήνα) Α.Ε. Πολυγώνου
Ρουφ (Αθήνα) Αστήρ Ρουφ, Ένωσις Ρουφ
Ψυρρή (Αθήνα) Αναγέννησις Ψυρρή
Αγία Βαρβάρα Α.Π.Ε. Αγία Ελεούσα
Αγία Παρασκευή Α.Ο. Αγίας Παρασκευής
Άγιοι Ανάργυροι Ένωσις Αγίων Αναργύρων, Καμαραϊκός
Άγιος Δημήτριος Α.Ε. Ασυρμάτου, Άρης Μπραχαμίου, Α.Π.Ο. Ηρακλής Αγίου Δημητρίου
Αιγάλεω Π.Ο. Αγίου Σάββα, Γ.Α.Σ. Άρτεμις Πυριτιδοποιείου, Φοίνιξ Πυριτιδοποιείου
Βύρωνας Άρης Βύρωνα, Φωστήρας Κοπανά
Γαλάτσι Α.Ε. Γαλατσίου, Αναγέννησις Γαλατσίου
Ηράκλειο Α.Ε. Ηράκλειο
Καισαριανή Άμυνα Καισαριανής, Αστήρ Καισαριανής, Εθνικός Καισαριανής, Α.Ο. Τοπικής Ενότητας Καισαριανής, Α.Ε. Καισαριανής, Πανιώνιος Καισαριανής, Φωστήρας Καισαριανής
Άλιμος Άρης Καλαμακίου, Α.Ο. Καλαμακίου
Καλλιθέα Α.Ε. Αγίας Ελεούσας Καλλιθέας, Α.Ε. Αγίου Νικολάου Καλλιθέας, Αργοναύται Αθηνών, Αστήρ Καλλιθέας, ΑΕ Καλλιθέα, Σαρωνικός Αγίας Ελεούσας, Α.Ο. Φοίνικας Καλλιθέας
Μαρούσι Γ.Σ. Αμαρουσίου
Μελίσσια Α.Ο. Μελισσίων
Μεταμόρφωση Βυζάντιο Μεταμορφώσεως, ΑΟ Κουκουβάουνες
Νέα Ερυθραία Μικρασιατικός Νέας Ερυθραίας
Νέα Ιωνία ΑΟ Πανιώνιος Νέας Ιωνία Ελπίς, ΑΕ Καλογρέζης
Νέα Χαλκηδόνα Α.Ο. Χαλκηδονικός
Νέο Ψυχικό Δυναμό Ερυθρού Σταυρού, Εθνικός Νέου Ψυχικού, Θύελλα Ψυχικού, Κρόνος Τουρκοβουνίων, Νίκολσον Ψυχικού, Ποδοσφαιρική Ένωσις Νίκη Ψυχικού, Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού, ΑΕ Ψυχικού, ΑΟ Ψυχικού, ΠΑΟ Μικρασιατική Ένωσις Αθηνών
Παλαιό Φάληρο Δάφνη Παλαιού Φαλήρου
Περιστέρι Δόξα Ανθούπολης, Εθνικός Περιστερίου, Α.Π.Ο. Ηρακλής Περιστερίου, Α.Π.Ο. Ήφαιστος Περιστερίου, Πράσινα Πουλιά Περιστερίου, Σεπολιακός ΠΑΟ, ΠΑΟ Τόλμη Περιστερίου
Πεύκη ΑΟ Μαγκουφάνας
Υμηττός Δόξα Υμηττού
Χαϊδάρι Α.Ο. Χαϊδαρίου
Χαλάνδρι Αστήρ Χαλανδρίου, Π.Α.Ο. Ατρόμητος Αστήρ Χαλανδρίου, Τριφυλλιακός
Χολαργός Ο.Φ. Χολαργού
Αθήνα Α.Ε. Αγίου Γεωργίου, Αστήρ Μουσείου, Α.Ε. Αγίου Νικολάου, Λευκός Αστήρ Λυκαβηττού

Επίσημα σωματεία και παρουσίες ανα χρονιά κατά τη δεκαετία του 40 (1940-1949)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Έτος Ίδρυσης Περιοχή 1949-50 1948-49 1947-48 1946-47 1945-46 1944-45 1943-44 1942-43 1941-42 1940-41
Αγιελουσιακός Καλλιθέας Αγιελουσιακός Καλλιθέας ???? Καλλιθέα Ηρακλής Καλλιθέας Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Ένωση Φιλάθλων Αγίου Δημητρίου Ένωση Φιλάθλων Αγίου Δημητρίου 1937 Δάφνη Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ????
Α.Ε.Κ. Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως 1924 Νέα Φιλαδέλφεια Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ
Αθηναΐς Κυψέλης Αθλητική Όμιλος Αθηναΐς Κυψέλης 1938 Κυψέλη (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???
Αθηναϊκός Αθηναϊκός Αθλητικός Σύλλογος Βύρωνα 1917 Βύρωνας Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ
Αιγάλεω Αθλητικός Όμιλος Αιγάλεω 1946 Αιγάλεω Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Α.Ε. Αμπελοκήπων Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων ???? Αμπελόκηποι Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ??? ??? ανεπίσημη
Απόλλων Σμύρνης Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης "Ο Απόλλων" 1910 Ριζούπολη (Αθήνα) Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ
Άρης Αθηνών Σύνδεσμος Φιλάθλων Άρης Αθηνών 1946 Αθήνα Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Αρίων Αγίου Αρτεμίου Αρίων Ένωση Φιλάθλων Αγίου Αρτεμίου 1939 Άγιος Αρτέμιος (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ??? ??? ???
Αρμενική Ένωση Αρμενική Ένωση 1924 Καισαριανή και Νέα Σμύρνη Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ??? ???
Π.Ο. Αστέρας Αθηνών Ποδοσφαιρικός Όμιλος "Αστήρ" Αθηνών 1923 Γκύζη (Αθήνα) Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ
Άτλας Θυμαρακίων Αθλητικός Σύλλογος "Άτλας" Αθηνών 1928 Θυμαράκια (Αθήνα) Άρης Αθηνών Άρης Αθηνών Άρης Αθηνών Άρης Αθηνών Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Ατρόμητος Αθηνών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ατρόμητος Αθηνών 1923 Περιστέρι Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ
Αττικός Κολωνού Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αττικός Κολωνού 1919 Κολωνός (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Άφοβος Σεπολίων Αθλητικός Σύλλογος Άφοβος Σεπολίων 1936 Σεπόλια (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ??? ???
Βικτώρια Ρουφ Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Βικτώρια Ρουφ 1945 Ρουφ (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Σ.Π. Γουδί Σύλλογος Ποδοσφαιρίσεως Γουδί 1906 Γουδή (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Π.Α.Ο. Δάφνη Αθηνών Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Δάφνη Αθηνών 1920 Δάφνη (Αθήνα) Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Δόξα Αθηνών (Αγίου Σώστη) Δόξα Αθηνών (Αγίου Σώστη) 1948 Νέος Κόσμος (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Δόξα Βύρωνος Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Δόξα Βύρωνος 1945 Βύρωνας Γ ΕΠΣΑ ??? ??? ??? ???
Εθνικός Αστέρας Εθνικός Αστέρας Γυμναστικός Αθλητικός Όμιλος 1943 Καισαριανή Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???
Α.Ε. Ελευθερούπολης Αθλητική Ένωσις Ελευθερουπόλεως 1929 Νέα Ιωνία Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ??? ???
Ελληνορωσικός Ελληνορωσικός Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος 1925 Ελληνορώσων (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ ???? Β ΕΠΣΑ
Έσπερος Καλλιθέας Παναθλητικός Όμιλος Καλλιθέας Έσπερος 1943 Καλλιθέα Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Α.Ο. Ζωγράφου Αθλητικός Όμιλος Ζωγραφου 1947 Ζωγράφου Γ ΕΠΣΑ ??? ???
Ηλυσιακός Ηλυσιακός Αθλητικός Όμιλος 1927 Ιλίσια(Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Ηρακλής Αθηνών Ηρακλής Αθηνών 1949 Καλλιθέα Γ ΕΠΣΑ
Ιεράπολη Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ιεραπόλεως 1929 Αιγάλεω ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ??? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Ιωνικός Νέας Ιωνίας Ιωνικός Νέας Ιωνίας 1948 Νέα Ιωνία ??? Γ ΕΠΣΑ
Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας 1930 Νέα Φιλαδέλφεια ??? ??? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ??? ???
Καλλιθαϊκός Καλλιθαϊκός Όμιλος Φιλάθλων 1926 Καλλιθέα Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ??? ???
Α.Ε. Κεραμεικός Αθλητική Ένωση Κεραμεικός 1938 Κολωνός (Αθήνα) ??? Γ ΕΠΣΑ ??? ανεπίσημη ??? ??? ???
Κεραμεικός Λαχαναγοράς Κεραμεικός Λαχαναγοράς 1948 ??? ??? Γ ΕΠΣΑ
Α.Ο. Κηφισιά Αθλητικός Όμιλος Κηφισιάς 1932 Κηφισιά Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Κρόνος Αθηνών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Κρόνος Αβερωφείου 1924 Αμπελόκηποι (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ??? ???
Π.Α.Ο. Μικρασιατική Ένωσις Αθηνών Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μικρασιατική Ένωση Αθηνών 1926 Νέο Ψυχικό ΠΟ Ψυχικού ΠΟ Ψυχικού ??? ??? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Μικρασιατική Ένωσις Δουργουτίου Μικρασιατική Ένωσις Δουργουτίου 1930 Νέος Κόσμος (Αθήνα) Δόξα Αθηνών Δόξα Αθηνών Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ??? ??? ???
Α.Ε. Νέας Ελβετίας Αθλητική Ένωση Νέας Ελβετίας 1936 Νέα Ελβετία Βύρωνα Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ??? ???
Α.Ε. Νέας Ιωνίας Αθλητική Ένωση Νέας Ιωνίας 1939 Νέα Ιωνία Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Νίκη Αμπελοκήπων Νίκη Αμπελοκήπων 1946 Αμπελόκηποι (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Νίκη Πλάκας Νίκη Πλάκας 1926 Αθήνα Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ??? ??? ???
Ολυμπιάς Αμαρουσίου Ολυμπιάς Αμαρουσίου ???? Μαρούσι ??? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ??? Β ΕΠΣΑ
Ολυμπιακός Αθηνών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ολυμπιακός Αθηνών 1926 Κολωνός (Αθήνα) Άρης Αθηνών Άρης Αθηνών Άρης Αθηνών Άρης Αθηνών Β ΕΠΣΑ
Ολυμπιάς Αθηνών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ολυμπιάς Αθηνών 1928 Αιγάλεω Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Α.Ε. Παγκρατίου Αθλητική Ένωση Παγκρατίου 1929 Παγκράτι (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ
Πανεξαρχειακός Πανεξαρχειακός Όμιλος Φιλάθλων 1939 Εξάρχεια(Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? ????
Πανερυθραϊκός Πανερυθραϊκός Αθλητικός Σύλλογος 1938 Νέα Ερυθραία Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Πανιώνιος Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης 1890 Νέα Σμύρνη Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ
Π.Α.Ο. Παναθηναϊκός Αθλητικός Σύλλογος 1908 Αθήνα Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ
Ποσειδών Γλυφάδας Ποσειδών Γλυφάδας 1930 Γλυφάδα ??? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ??? ??? ??? ???
Πρόοδος Πατησίων Πρόοδος Πατησίων 1940 Πατήσια (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ??? ???
Α.Ε. Πυριτιδοποιείου Αθλητική Ένωσις Πυριτιδοποιείου 1930 Αιγάλεω Αιγάλεω Αιγάλεω Αιγάλεω Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ??? ???
Σπάρτα Πετραλώνων Σπάρτα Πετραλώνων 1930 Πετράλωνα (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ??? Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ??? ???
Υπεροχή Νεαπόλεως Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Υπεροχή Νεαπόλεως 1928 Νεάπολη (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???
Φωστήρας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος "Φωστήρ" Ταύρου 1926 Ταύρος Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Α.Ε. Χαλανδρίου Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου 1944 Χαλάνδρι Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Π.Ο. Ψυχικού Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού 1926 Νέο Ψυχικό Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ

Ανεπίσημες ομάδες κατά τη δεκαετία του 50 (1950-1959)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περιοχή Ομάδα
Άγιος Παύλος (Αθήνα) ΑΕ Αγίου Παύλου
Αμπελόκηποι (Αθήνα) ΑΟ Πέρα Κλουμπ
Πετράλωνα (Αθήνα) Ένωσις Νέας Μελανδίας, Ατρόμητος Κάτω Πετραλώνων, Δυναμώ Κάτω Πετραλώνων, Θύελλα Κάτω Πετραλώνων
Κολωνός (Αθήνα) ΑΟ Κολωνός
Αγία Παρασκευή Α.Ο. Αγίας Παρασκευής
Βύρωνας Άρης Βύρωνα
Άλιμος Άρης Καλαμακίου
Καλλιθέα Α.Ε. Αγίου Νικολάου Καλλιθέας, Σαρωνικός Αγίας Ελεούσας
Μελίσσια Α.Ο. Μελισσίων
Μεταμόρφωση ΑΟ Κουκουβάουνες
Νέα Ιωνία Ιωνικός Νέας Ιωνίας
Παλαιό Φάληρο Δάφνη Παλαιού Φαλήρου
Περιστέρι Δόξα Ανθούπολης
Υμηττός Δόξα Υμηττού
Χαλάνδρι Τριφυλλιακός

Επίσημα σωματεία και παρουσίες ανα χρονιά κατά τη δεκαετία του 50 (1950-1959)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Έτος Ίδρυσης Περιοχή 1959-60 1958-59 1957-58 1956-57 1955-56 1954-55 1953-54 1952-53 1951-52 1950-51
Ένωσις Πετραλώνων Ένωσις Πετραλώνων 1927 Πετράλωνα (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ ??? ??? ??? ??? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Δόκιμη Δόκιμη Δόκιμη
Α.Σ.Ε.Ν. Αθλητικός Σύλλογος Εξαρχείων-Νεαπόλεως 1957 Νεάπολη (Αθήνα) Β2 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ???
Α.Ε.Κ. Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως 1924 Νέα Φιλαδέλφεια Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ
Αθηναΐς Κυψέλης Αθλητική Όμιλος Αθηναΐς Κυψέλης 1938 Κυψέλη (Αθήνα) Β2 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ??? ??? ??? Γ ΕΠΣΑ ??? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Αθηναϊκός Αθηναϊκός Αθλητικός Σύλλογος Βύρωνα 1917 Βύρωνας Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Αιγάλεω Αθλητικός Όμιλος Αιγάλεω 1946 Αιγάλεω Α ΕΠΣΑ και Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Α.Ε. Αμπελοκήπων Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων ???? Αμπελόκηποι ΑΟ Αμπελοκήπων ΑΟ Αμπελοκήπων ΑΟ Αμπελοκήπων ΑΟ Αμπελοκήπων Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Απόλλων Σμύρνης Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης "Ο Απόλλων" 1910 Ριζούπολη (Αθήνα) Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ
Άρης Αθηνών Σύνδεσμος Φιλάθλων Άρης Αθηνών 1946 Αθήνα Α ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Αρμενική Ένωση Αρμενική Ένωση 1924 Καισαριανή και Νέα Σμύρνη Β2 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ??? ??? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Π.Ο. Αστέρας Αθηνών Ποδοσφαιρικός Όμιλος "Αστήρ" Αθηνών 1923 Γκύζη (Αθήνα) Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ
Ατρόμητος Αθηνών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ατρόμητος Αθηνών 1923 Περιστέρι Α ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Αττικός Κολωνού Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αττικός Κολωνού 1919 Κολωνός (Αθήνα) Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Άφοβος Σεπολίων Αθλητικός Σύλλογος Άφοβος Σεπολίων 1936 Σεπόλια (Αθήνα) Β2 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ??? ??? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Βικτώρια Ρουφ Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Βικτώρια Ρουφ 1945 Ρουφ (Αθήνα) Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Αγία Ελεούσα Αθλητική Ποδοσφαιρική Ένωση Αγίας Ελεούσας 1936 Αγία Βαρβάρα ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Δόκιμη ανεπίσημη
Π.Α.Ο. Δάφνη Αθηνών Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Δάφνη Αθηνών 1920 Δάφνη (Αθήνα) Α ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Δόξα Αθηνών (Αγίου Σώστη) Δόξα Αθηνών (Αγίου Σώστη) 1948 Νέος Κόσμος (Αθήνα) Β2 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ??? ??? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Δόξα Βύρωνος Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Δόξα Βύρωνος 1945 Βύρωνας Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Εθνικός Αστέρας Εθνικός Αστέρας Γυμναστικός Αθλητικός Όμιλος 1943 Καισαριανή Α ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Α.Ε. Ελευθερούπολης Αθλητική Ένωσις Ελευθερουπόλεως 1929 Νέα Ιωνία Α ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Ένωσις Αγίων Αναργύρων Ένωσις Αγίων Αναργύρων 1932 Άγιοι Ανάργυροι Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ??? ??? Δ ΕΠΣΑ ??? ??? Δόκιμη ???
Έσπερος Καλλιθέας Παναθλητικός Όμιλος Καλλιθέας Έσπερος 1943 Καλλιθέα Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Α.Ο. Ζωγράφου Αθλητικός Όμιλος Ζωγραφου 1947 Ζωγράφου Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Ηλυσιακός Ηλυσιακός Αθλητικός Όμιλος 1927 Ιλίσια(Αθήνα) Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Ηρακλής Αθηνών Ηρακλής Αθηνών 1949 Καλλιθέα Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Ιεράπολη Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ιεραπόλεως 1929 Αιγάλεω Β1 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ??? ??? ??? Δ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Ένωσις Φίλων Αγίου Δημητρίου Ένωσις Φίλων Αγίου Δημητρίου 1937 Δάφνη ΑΕ Δάφνη ΑΕ Δάφνη ΑΕ Δάφνη ΑΕ Δάφνη ΑΕ Δάφνη ΑΕ Δάφνη Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας 1930 Νέα Φιλαδέλφεια Γ ΕΠΣΑ
Καλλιθαϊκός Καλλιθαϊκός Όμιλος Φιλάθλων 1926 Καλλιθέα ??? ??? ??? ??? ??? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Α.Ε. Κεραμεικός Αθλητική Ένωση Κεραμεικός 1938 Κολωνός (Αθήνα) Β2 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Κεραμεικός Λαχαναγοράς Κεραμεικός Λαχαναγοράς 1948 ??? Γ ΕΠΣΑ ??? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Α.Ο. Κηφισιά Αθλητικός Όμιλος Κηφισιάς 1932 Κηφισιά Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Κρόνος Αθηνών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Κρόνος Αβερωφείου 1924 Αμπελόκηποι (Αθήνα) Β1 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ??? ??? ??? Γ ΕΠΣΑ ??? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Α.Ε. Αγίου Δημητρίου Όπλων Αθλητική Ένωση Αγίου Δημητρίου Όπλων ???? Πατήσια (Αθήνα) Δ ΕΠΣΑ
Άγιος Ιερόθεος Αθλητικός Όμιλος Αγίου Ιεροθέου 1955 Περιστέρι Δ ΕΠΣΑ Δ ΕΠΣΑ Δ ΕΠΣΑ Δ ΕΠΣΑ Δ ΕΠΣΑ
Α.Ε. Νέας Ελβετίας Αθλητική Ένωση Νέας Ελβετίας 1936 Νέα Ελβετία Βύρωνα Αθηναϊκός Αθηναϊκός Αθηναϊκός Αθηναϊκός Αθηναϊκός Αθηναϊκός Αθηναϊκός Αθηναϊκός Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Α.Ε. Νέας Ιωνίας Αθλητική Ένωση Νέας Ιωνίας 1939 Νέα Ιωνία Α ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Νίκη Αμπελοκήπων Νίκη Αμπελοκήπων 1946 Αμπελόκηποι (Αθήνα) ΑΟ Αμπελοκήπων ΑΟ Αμπελοκήπων ΑΟ Αμπελοκήπων ΑΟ Αμπελοκήπων Β ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Νίκη Πλάκας Νίκη Πλάκας 1926 Αθήνα Β2 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ??? ??? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Π.Ο. Αγίου Σάββα Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αγίου Σάββα ???? Αιγάλεω Γ ΕΠΣΑ ??? ??? ??? ??? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Δόκιμη Δόκιμη
Αγροτικός Ρουφ Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αγροτικός Ρουφ ???? Ρουφ (Αθήνα) Δόκιμη Δόκιμη
Ολυμπιάς Αθηνών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ολυμπιάς Αθηνών 1928 Αιγάλεω Α2 ΕΠΣΑ B1 ΕΠΣΑ B1 ΕΠΣΑ B1 ΕΠΣΑ B ΕΠΣΑ B ΕΠΣΑ B ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Α.Ε. Παγκρατίου Αθλητική Ένωση Παγκρατίου 1929 Παγκράτι (Αθήνα) ΑΟ Παγκρατίου Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Πανεξαρχειακός Πανεξαρχειακός Όμιλος Φιλάθλων 1939 Εξάρχεια(Αθήνα) ΑΣΕΝ ΑΣΕΝ ΑΣΕΝ ΑΣΕΝ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ??? Γ ΕΠΣΑ ??? Γ ΕΠΣΑ
Πανερυθραϊκός Πανερυθραϊκός Αθλητικός Σύλλογος 1938 Νέα Ερυθραία Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Πανιώνιος Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης 1890 Νέα Σμύρνη Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο
Π.Α.Ο. Παναθηναϊκός Αθλητικός Σύλλογος 1908 Αθήνα Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α ΕΠΣΑ και Πανελλήνιο Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ
Ποσειδών Γλυφάδας Ποσειδών Γλυφάδας 1930 Γλυφάδα Α ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Πρόοδος Πατησίων Πρόοδος Πατησίων 1940 Πατήσια (Αθήνα) Β1 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ??? ??? Β ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Α.Ο. Πλατείας Λαυρίου Αθλητικός Όμιλος Πλατείας Λαυρίου 1957(?) Αθήνα Β1 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ
Σπάρτα Πετραλώνων Σπάρτα Πετραλώνων 1930 Πετράλωνα (Αθήνα) Β1 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ??? ??? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Υπεροχή Νεαπόλεως Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Υπεροχή Νεαπόλεως 1928 Νεάπολη (Αθήνα) ΑΣΕΝ και Υπεροχή Μενιδίου ΑΣΕΝ και Υπεροχή Μενιδίου ΑΣΕΝ ΑΣΕΝ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Φωστήρας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος "Φωστήρ" Ταύρου 1926 Ταύρος Α ΕΠΣΑ και Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ
Α.Ε. Χαλανδρίου Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου 1944 Χαλάνδρι Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Π.Ο. Ψυχικού Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού 1926 Νέο Ψυχικό Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???
Ακράτητος Άνω Πετραλώνων Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ακράτητος Άνω Πετραλώνων 1946 Πετράλωνα (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ ??? ??? ??? ??? Γ ΕΠΣΑ ??? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Άμιλλα Περιστερίου Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος Άμιλλα Περιστερίου 1952 Περιστέρι ??? ??? ??? ??? ??? Δ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Α.Ο. Αμπελόκηποι Αθλητική Όμιλος Αμπελοκήπων 1954 Αμπελόκηποι Α ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Π.Α.Ο. Άμυνα Μπιζανίου Αμπελοκήπων Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Άμυνα Μπιζανίου Αμπελοκήπων 1925 Αμπελόκηποι Β2 ΕΠΣΑ ??? ??? ??? ??? Γ ΕΠΣΑ ??? ??? Δόκιμη Δόκιμη
Άμυνα Περιστερίου Άμυνα Περιστερίου 1954(?) Περιστέρι ??? Β2 ΕΠΣΑ ??? ??? ??? Δ ΕΠΣΑ
Άμυνα Ρουφ Άμυνα Ρουφ 1950(?) Ρουφ (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ????
Π.Α.Ο. Αμφιθέας Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Αμφιθέας 1958 Παλαιό Φάληρο ???? Δ ΕΠΣΑ
Αναγέννηση Γαλατσίου Αναγέννηση Γαλατσίου 1948 Γαλάτσι Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ????
Ανακασιακός Ανακασιακός 1958 (?) Άγιοι Ανάργυροι ???? Δ ΕΠΣΑ
Απόλλων Καισαριανής Απόλλων Καισαριανής 1954 Καισαριανή ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ
Άρης Μπραχαμίου Άρης Μπραχαμίου 1928 Άγιος Δημήτριος ΠΑΟ Αγ. Δημητρίου Γ ΕΠΣΑ ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Άρης Παγκρατίου Άρης Παγκρατίου 1954 Παγκράτι (Αθήνα) Β2 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ
Αρίων Αγίου Αρτεμίου Αρίων Ένωση Φιλάθλων Αγίου Αρτεμίου 1939 Άγιος Αρτέμιος (Αθήνα) Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Άρτεμις Πυριτιδοποιείου Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Άρτεμις Πυριτιδοποιείου Αιγάλεω 1942 Αιγάλεω ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Αστήρ Περιστερίου Αστήρ Περιστερίου 1954 Περιστέρι Β2 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ
Αστήρ Χαλανδρίου Αστήρ Χαλανδρίου ???? Χαλάνδρι Δόκιμη Δόκιμη
Αστραπή Ριζουπόλεως Αστραπή Ριζουπόλεως 1959 Ριζούπολη (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ
Ατρόμητος Αστήρ Χαλανδρίου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ατρόμητος Αστήρ Χαλανδρίου 1948 Χαλάνδρι Β2 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ???? ???? Γ ΕΠΣΑ ???? Γ ΕΠΣΑ ???? Δόκιμη Δόκιμη
Ένωσις Βοτανικού Ένωσις Βοτανικού 1938 Βοτανικός (Αθήνα) ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Α.Ο. Βριλησσίων Αθλητικός Όμιλος Βριλησσίων 1957 Βριλήσσια ???? Δ ΕΠΣΑ ????
Α.Ε. Γαλατσίου Αθλητική Ένωση Γαλάτσι 1938 Γαλάτσι Β2 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ????
Γκυζιακός Γκυζιακός Αθλητικός Όμιλος 1937 Γκύζη (Αθήνα) Β2 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ???? ???? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Α.Ε. Δάφνης Αθλητική Ένωση Δάφνης 1954 Δάφνη Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Δάφνη Δαφνίου Δάφνη Δαφνίου 1949 Χαϊδάρι Β2 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Δόκιμη
Διγενής Νέων Λιοσίων Αθλητικός Όμιλος Διγενής Νέων Λιοσίων ???? Ίλιον ???? Δ ΕΠΣΑ
Εθνικός Άνω Πετραλώνων Εθνικός Άνω Πετραλώνων ???? Πετράλωνα (Αθήνα) Δόκιμη
Εθνικός Κάτω Πετραλώνων Εθνικός Κάτω Πετραλώνων 1927 Πετράλωνα (Αθήνα) Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Εθνικός Κουκακίου Εθνικός Κουκακίου 1957 Κουκάκι (Αθήνα) ???? Δ ΕΠΣΑ ????
Εθνικός Νέου Ψυχικού Εθνικός Νέου Ψυχικού 1949(?) Νέο Ψυχικό ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ???? ???? Δόκιμη Δόκιμη
Εθνικός Περιστερίου Εθνικός Περιστερίου 1949 Περιστέρι Β2 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? Δόκιμη Δόκιμη
Άγιος Νικόλαος Αθλητική Ένωση Αγίου Νικολάου 1939 ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Ε.Ο.Κ.Α. Περιστερίου Ε.Ο.Κ.Α. Περιστερίου ???? Περιστέρι Δ ΕΠΣΑ
Εριγών Εριγών 1950(?) Ρουφ (Αθήνα) Β2 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ????
Ερμής Αγίου Φανουρίου Ερμής Αγίου Φανουρίου ???? Ίλιον Δ ΕΠΣΑ
Ζέφυρος Αιγάλεω Αθλητικός Όμιλος Ζέφυρος Αιγάλεω 1951 Αιγάλεω ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Π.Α.Ο. Ηλιουπόλεως Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ηλιουπόλεως 1953 Ηλιούπολη ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Α.Ε. Ηράκλειο Αθλητική Ένωση Ηρακλείου ???? Ηράκλειο ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Ηρακλής Αγίου Δημητρίου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ηρακλής Αγίου Δημητρίου 1938 Άγιος Δημήτριος ΠΑΟ Αγ. Δημητρίου Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Ηρακλής Αθηνών (Μουσείου) Ηρακλής Αθηνών (Μουσείου) 1954 Αθήνα ???? ???? ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ
Ηρακλής Περιστερίου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ηρακλής Περιστερίου 1949 Περιστέρι Δόκιμη
Ήφαιστος Περιστερίου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ήφαιστος Περιστερίου 1947 Περιστέρι Β2 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΑ ???? ???? Δόκιμη ανεπίσημη
Όμιλος Θερμοπυλών Όμιλος Θερμοπυλών 1950(?) Κολωνός (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? Δόκιμη
Θησέας Κάτω Πετραλώνων Θησέας Κάτω Πετραλώνων 194? Πετράλωνα (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ????
Θύελλα Αγίου Φανουρίου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Θύελλα Αγίου Φανουρίου ???? Ίλιον ???? Δ ΕΠΣΑ
Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Θύελλα Περιστερίου Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου 1951 Περιστέρι Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Δόκιμη
Α.Ε. Καισαριανής Αθλητική Ένωση Καισαριανής 1926 Καισαριανή Β2 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΑ ???? Γ ΕΠΣΑ ???? ????
Καλαμάκι Αθλητικός Όμιλος Καλαμακίου 1948 Άλιμος Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ????
Α.Ε. Καλλιθέας Αθλητική Ένωση Καλλιθέας 1947 Καλλιθέα Β2 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΑ ???? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Π.Α.Ο. Καλογρέζας Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Καλογρέζης 1949 Νέα Ιωνία Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? Δόκιμη
Καραμεραϊκός Αγίων Αναργύρων Καραμεραϊκός Αγίων Αναργύρων 1946 Άγιοι Ανάργυροι ???? ???? ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Δόκιμη
Π.Ο. Ψυχικού Κεραυνός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού Κεραυνός 1957(?) Νέο Ψυχικό ???? Δ ΕΠΣΑ
Α.Ε. Κομνηνών Αθλητική Ένωση Κομνηνών 1957 Ελληνικό ???? Δ ΕΠΣΑ ????
Π.Α.Ο. Κουμουνδούρου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κουμουνδούρου ???? ???? Δ ΕΠΣΑ
Κρόνος Αιγάλεω Κρόνος Αιγάλεω 1953 Αιγάλεω ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Λαρισαϊκός Λαρισαϊκός 1927 Άγιος Παύλος (Αθήνα) Β2 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ??? ??? Δ ΕΠΣΑ ??? ???? ???? ????
Λευκός Αστήρ Λυκαβηττού Λευκός Αστήρ Λυκαβηττού 1927 Αθήνα Β2 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ????
Α.Ο. Μαγκουφάνας Αθλητικός Όμιλος Μαγκουφάνας 1938 Πεύκη ???? ???? ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ????
Μαρούσι Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου 1896 Μαρούσι Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Νέα Ελλάς Κολωνού Νέα Ελλάς Κολωνού 1950(?) Κολωνός (Αθήνα) ???? ???? ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? Δόκιμη
Α.Ο. Νεάπολις Νέας Ιωνίας Αθλητικός Όμιλος Νεαπόλεως Νέας Ιωνίας 1954 Νέα Ιωνία ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ????
Νίκη Κολωνού Νίκη Κολωνού 1950(?) Κολωνός (Αθήνα) Β2 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΑ ???? ???? Δόκιμη
Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων Ολυμπιακός Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Εκδρομικός Όμιλος Νέων Λιοσίων 1952 Ίλιον Β1 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Δ ΕΠΣΑ Δόκιμη Δόκιμη Δόκιμη
Ορφέας Αθηνών Αθλητικός Όμιλος Ορφέας Αθηνών 1954 Κολωνός (Αθήνα) ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ
Παγκράτι Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου 1959 Παγκράτι (Αθήνα) Α2 ΕΠΣΑ
Πανθησειακός Πανθησειακός 1947 Θησείο (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ????
Πανιώνιος Καισαριανής Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Πανιώνιος Καισαριανής 1946 Καισαριανή Β1 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ????
Π.Α.Ο. Αγίου Δημητρίου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Αγίου Δημητρίου 1959 Άγιος Δημήτριος Γ ΕΠΣΑ
Π.Α.Ο. Ρουφ Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ρουφ 1950 Ρουφ (Αθήνα) Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? Δόκιμη Δόκιμη
Π.Α.Ο. Πατησίων Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Πατησίων 1956 Πατήσια (Αθήνα) ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ????
Α.Ε. Περιστερίου Αθλητική Ένωση Περιστερίου 1954 Περιστέρι ???? ???? ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΑ
Πετραλωνιακός Α.Ο. Πετραλωνιακός Αθλητικός Όμιλος 1946 Πετράλωνα (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ Δόκιμη Παμπετραλωνιακός ???? ????
Π.Α.Ο. Πετρουπόλεως Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Πετρουπόλεως 1957 Πετρούπολη Γ ΕΠΣΑ ???? ????
Πλάτων Αθηνών Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Εκδρομικό Σωματείο Πλάτων Αθηνών 1951 Ακαδημία Πλάτωνος (Αθήνα) Β1 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Πράσινα Πουλιά Περιστερίου Πράσινα Πουλιά Περιστερίου 1931 Περιστέρι Γ ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ????
Προμηθέας Αθηνών Προμηθέας 1958 ???? ???? Δ ΕΠΣΑ
Πυρσός Καλλιθέας Πυρσός Καλλιθέας ???? Καλλιθέα ???? Δ ΕΠΣΑ
ΠΑΟ Σαφράμπολη Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Σαφράμπολης 1953 Νέα Ιωνία Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Φ.Α.Ο. Σπύρος Λούης Φυσιολατρικός Αθλητικός Όμιλος Σπύρος Λούης 1949 Ίλιον ???? ???? ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ????
Α.Ε. Ταξιαρχών Αθλητική Ένωση Ταξιαρχών 1951(?) Περιστέρι ???? ???? ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? Δόκιμη
Π.Α.Ο. Τόλμη Περιστερίου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Τόλμη Περιστερίου 1917 Περιστέρι ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Δόκιμη
Τρεις Αστέρες Τρεις Αστέρες ???? ???? Δόκιμη
Α.Ο. Φειδιππίδης Αθλητικός Όμιλος Φειδιππίδης ???? Αθήνα ???? Δ ΕΠΣΑ
Φλόγα Ηλιουπόλεως Φλόγα Ηλιουπόλεως ???? Ηλιούπολη ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ????
Φοίβος Νέου Κόσμου Φοίβος Νέου Κόσμου 1946 Νέος Κόσμος (Αθήνα) Β1 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΑ ???? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Φοίνικας Καλλιθέας Αθλητική Όμιλος Φοίνικας Καλλιθέας 1947 Καλλιθέα Β2 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ????
Φωστήρας Καισαριανής Φωστήρας Καισαριανής 1946 Καισαριανή ???? ???? ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ????
Χαϊδάρι Αθλητικός Όμιλος Χαϊδαρίου 1937 Χαϊδάρι ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ????
Χαλκηδονικός Αθλητικός Όμιλος Χαλκηδονικός 1924 Νέα Χαλκηδόνα Β2 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Δόκιμη
Χαραυγή Αθλητική Ένωση Χαραυγής 1949(?) Υμηττός Β2 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ???? ???? Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Δόκιμη
Χαραυγιακός Αθλητικός Όμιλος Χαραυγιακός Ηλιούπολης 1949 Ηλιούπολη Β2 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη Δόκιμη Δόκιμη
Ο.Φ. Χολαργού Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού 1947 Χολαργός Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ ???? Γ ΕΠΣΑ ???? Γ ΕΠΣΑ ???? ????

Σωματεία και παρουσίες ανα χρονιά κατά τη δεκαετία του 60 (1960-1969)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Έτος Ίδρυσης Περιοχή 1969-70 1968-69 1967-68 1966-67 1965-66 1964-65 1963-64 1962-63 1961-62 1960-61
Ένωσις Πετραλώνων Ένωσις Πετραλώνων 1927 Πετράλωνα (Αθήνα) Γ.Σ. Πετραλώνων Γ.Σ. Πετραλώνων Γ.Σ. Πετραλώνων Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Β2 ΕΠΣΑ
Α.Σ.Ε.Ν. Αθλητικός Σύλλογος Εξαρχείων-Νεαπόλεως 1957 Νεάπολη (Αθήνα) Αστέρας Εξαρχείων Αστέρας Εξαρχείων Αστέρας Εξαρχείων Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Β1 ΕΠΣΑ
Α.Ε.Κ. Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως 1924 Νέα Φιλαδέλφεια Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ
Αθηναΐς Κυψέλης Αθλητική Όμιλος Αθηναΐς Κυψέλης 1938 Κυψέλη (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ??? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Β ΕΠΣΑ
Αθηναϊκός Αθηναϊκός Αθλητικός Σύλλογος Βύρωνα 1917 Βύρωνας Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ και Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ
Αιγάλεω Αθλητικός Όμιλος Αιγάλεω 1946 Αιγάλεω Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ και Β ΕΘΝΙΚΗ
Απόλλων Σμύρνης Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης "Ο Απόλλων" 1910 Ριζούπολη (Αθήνα) Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ
Άρης Αθηνών Σύνδεσμος Φιλάθλων Άρης Αθηνών 1946 Αθήνα Άρης Πετρούπολης Άρης Πετρούπολης Άρης Πετρούπολης Άρης Πετρούπολης Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ
Αρμενική Ένωση Αρμενική Ένωση 1924 Καισαριανή και Νέα Σμύρνη ???? ???? ???? Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? Β2 ΕΠΣΑ
Π.Ο. Αστέρας Αθηνών Ποδοσφαιρικός Όμιλος "Αστήρ" Αθηνών 1923 Γκύζη (Αθήνα) Αστέρας Ζωγράφου Αστέρας Ζωγράφου Αστέρας Ζωγράφου Αστέρας Ζωγράφου Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ και Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ και Β ΕΘΝΙΚΗ
Ατρόμητος Αθηνών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ατρόμητος Αθηνών 1923 Περιστέρι Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ και Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ και Β ΕΘΝΙΚΗ
Αττικός Κολωνού Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αττικός Κολωνού 1919 Κολωνός (Αθήνα) Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Άφοβος Σεπολίων Αθλητικός Σύλλογος Άφοβος Σεπολίων 1936 Σεπόλια (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ
Βικτώρια Ρουφ Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Βικτώρια Ρουφ 1945 Ρουφ (Αθήνα) ΓΣ Πετραλώνων ΓΣ Πετραλώνων ΓΣ Πετραλώνων Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Β1 ΕΠΣΑ
Αγία Ελεούσα Αθλητική Ποδοσφαιρική Ένωση Αγίας Ελεούσας 1936 Αγία Βαρβάρα Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Π.Α.Ο. Δάφνη Αθηνών Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Δάφνη Αθηνών 1920 Δάφνη Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ
Δόξα Αθηνών (Αγίου Σώστη) Δόξα Αθηνών (Αγίου Σώστη) 1948 Νέος Κόσμος (Αθήνα) Θρίαμβος Ν.Κόσμου Θρίαμβος Ν.Κόσμου Θρίαμβος Ν.Κόσμου Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ
Δόξα Βύρωνος Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Δόξα Βύρωνος 1945 Βύρωνας Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Εθνικός Αστέρας Εθνικός Αστέρας Γυμναστικός Αθλητικός Όμιλος 1943 Καισαριανή Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Α.Ε. Ελευθερούπολης Αθλητική Ένωσις Ελευθερουπόλεως 1929 Νέα Ιωνία Ελπίς Ν.Ιωνίας Ελπίς Ν.Ιωνίας Ελπίς Ν.Ιωνίας Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ και Β ΕΘΝΙΚΗ Α2 ΕΠΣΑ
Άγιοι Ανάργυροι Γυμναστικός Σύλλογος Αγίων Αναργύρων 1932 Άγιοι Ανάργυροι Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ (Ένωση) Α2 ΕΠΣΑ (Ένωση) Β ΕΠΣΑ (Ένωση) Β ΕΠΣΑ (Ένωση) Α2 ΕΠΣΑ (Ένωση) Β1 ΕΠΣΑ (Ένωση) Β1 ΕΠΣΑ (Ένωση)
Έσπερος Καλλιθέας Παναθλητικός Όμιλος Καλλιθέας Έσπερος 1943 Καλλιθέα ΓΣ Καλλιθέα ΓΣ Καλλιθέα ΓΣ Καλλιθέα Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Α.Ο. Ζωγράφου Αθλητικός Όμιλος Ζωγραφου 1947 Ζωγράφου Αστέρας Ζωγράφου Αστέρας Ζωγράφου Αστέρας Ζωγράφου Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Ηλυσιακός Ηλυσιακός Αθλητικός Όμιλος 1927 Ιλίσια(Αθήνα) Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Ηρακλής Αθηνών Ηρακλής Αθηνών 1949 Καλλιθέα ΓΣ Καλλιθέα ΓΣ Καλλιθέα ΓΣ Καλλιθέα ΓΣ Καλλιθέα Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Ιεράπολη Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ιεραπόλεως 1929 Αιγάλεω Ορφέας Αιγάλεω Ορφέας Αιγάλεω Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ
Καλλιθαϊκός Καλλιθαϊκός Όμιλος Φιλάθλων 1926 Καλλιθέα ΓΣ Καλλιθέα ΓΣ Καλλιθέα ΓΣ Καλλιθέα Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Α.Ε. Κεραμεικός Αθλητική Ένωση Κεραμεικός 1938 Κολωνός (Αθήνα) Γρανικός Γρανικός Γρανικός Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ??? ??? Β ΕΠΣΑ ???? Β1 ΕΠΣΑ
Α.Ο. Κηφισιά Αθλητικός Όμιλος Κηφισιάς 1932 Κηφισιά Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Κρόνος Αθηνών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Κρόνος Αβερωφείου 1924 Αμπελόκηποι (Αθήνα) Ζευς Αμπελοκήπων Ζευς Αμπελοκήπων Ζευς Αμπελοκήπων Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? Β ΕΠΣΑ ???? Β1 ΕΠΣΑ
Άγιος Ιερόθεος Αθλητικός Όμιλος Αγίου Ιεροθέου 1955 Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Α.Ε. Νέας Ιωνίας Αθλητική Ένωση Νέας Ιωνίας 1939 Νέα Ιωνία Ελπίς Νέας Ιωνίας Ελπίς Νέας Ιωνίας Ελπίς Νέας Ιωνίας Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Νίκη Πλάκας Νίκη Πλάκας 1926 Αθήνα Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ
Π.Ο. Αγίου Σάββα Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αγίου Σάββα ???? Αιγάλεω Διαγόρας Αιγάλεω Διαγόρας Αιγάλεω Διαγόρας Αιγάλεω Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Β2 ΕΠΣΑ
Ολυμπιάς Αθηνών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ολυμπιάς Αθηνών 1928 Αιγάλεω Ορφέας Αιγάλεω Ορφέας Αιγάλεω Ορφέας Αιγάλεω Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Α.Ο. Παγκρατίου Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου 1929 Παγκράτι (Αθήνα) Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Πανερυθραϊκός Πανερυθραϊκός Αθλητικός Σύλλογος 1938 Νέα Ερυθραία Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Πανιώνιος Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης 1890 Νέα Σμύρνη Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ
Π.Α.Ο. Παναθηναϊκός Αθλητικός Σύλλογος 1908 Αθήνα Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ
Πρόοδος Πατησίων Πρόοδος Πατησίων 1940 Πατήσια (Αθήνα) Πρόοδος Νέας Χαλκηδόνας Πρόοδος Νέας Χαλκηδόνας Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ
Σπάρτα Πετραλώνων Σπάρτα Πετραλώνων 1930 Πετράλωνα (Αθήνα) ΑΟ Πετραλώνων ΑΟ Πετραλώνων ΑΟ Πετραλώνων ΑΟ Πετραλώνων ΑΟ Πετραλώνων ΑΟ Πετραλώνων Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Β1 ΕΠΣΑ
Φωστήρας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος "Φωστήρ" Ταύρου 1926 Ταύρος Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ
Α.Ε. Χαλανδρίου Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου 1944 Χαλάνδρι Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Π.Ο. Ψυχικού Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού 1926 Νέο Ψυχικό Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Ακράτητος Άνω Πετραλώνων Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ακράτητος Άνω Πετραλώνων 1946 Πετράλωνα (Αθήνα) ΑΟ Πετραλώνων ΑΟ Πετραλώνων ΑΟ Πετραλώνων ΑΟ Πετραλώνων ΑΟ Πετραλώνων ???? ???? ???? ???? Β2 ΕΠΣΑ
Άμιλλα Περιστερίου Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος Άμιλλα Περιστερίου 1952 Περιστέρι Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? ????
Α.Ο. Αμπελόκηποι Αθλητική Όμιλος Αμπελοκήπων 1954 Αμπελόκηποι Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Π.Α.Ο. Άμυνα Μπιζανίου Αμπελοκήπων Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Άμυνα Μπιζανίου Αμπελοκήπων 1925 Αμπελόκηποι ???? ???? ???? Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Β1 ΕΠΣΑ
Άμυνα Περιστερίου Άμυνα Περιστερίου 1954(?) Περιστέρι Περικλής Περιστερίου Περικλής Περιστερίου Περικλής Περιστερίου Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΑ
Άμυνα Ρουφ Άμυνα Ρουφ 1950(?) Ρουφ (Αθήνα) ΑΠΟ Ρουφ ΑΠΟ Ρουφ ΑΠΟ Ρουφ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Β2 ΕΠΣΑ
Ανακασιακός Ανακασιακός 1958 (?) Άγιοι Ανάργυροι ???? Άγιοι Ανάργυροι Άγιοι Ανάργυροι Άγιοι Ανάργυροι Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ????
Απόλλων Καισαριανής Απόλλων Καισαριανής 1954 Καισαριανή Αιολικός Καισαριανής Αιολικός Καισαριανής Αιολικός Καισαριανής Β1 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Άρης Παγκρατίου Άρης Παγκρατίου 1954 Παγκράτι (Αθήνα) ΓΣ Αρίων ΓΣ Αρίων ΓΣ Αρίων Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Β2 ΕΠΣΑ
Αρίων Αγίου Αρτεμίου Αρίων Ένωση Φιλάθλων Αγίου Αρτεμίου 1939 Άγιος Αρτέμιος (Αθήνα) ΓΣ Αρίων ΓΣ Αρίων ΓΣ Αρίων Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Άρτεμις Πυριτιδοποιείου Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Άρτεμις Πυριτιδοποιείου Αιγάλεω 1942 Αιγάλεω Θεμιστοκλής Θεμιστοκλής Θεμιστοκλής Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Αστήρ Περιστερίου Αστήρ Περιστερίου 1954 Περιστέρι Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Β2 ΕΠΣΑ
Αστραπή Ριζουπόλεως Αστραπή Ριζουπόλεως 1959 Ριζούπολη (Αθήνα) ΓΣ Πατησίων ΓΣ Πατησίων ΓΣ Πατησίων Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ
Ατρόμητος Αστήρ Χαλανδρίου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ατρόμητος Αστήρ Χαλανδρίου 1948 Χαλάνδρι ???? [???? ???? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Β2 ΕΠΣΑ
Ένωσις Βοτανικού Ένωσις Βοτανικού 1938 Βοτανικός (Αθήνα) ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Α.Ο. Βριλησσίων Αθλητικός Όμιλος Βριλησσίων 1957 Βριλήσσια ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Α.Ε. Γαλατσίου Αθλητική Ένωση Γαλάτσι 1938 Γαλάτσι Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? ???? Β ΕΠΣΑ ???? Β2 ΕΠΣΑ
Γκυζιακός Γκυζιακός Αθλητικός Όμιλος 1937 Γκύζη (Αθήνα) Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Β1 ΕΠΣΑ
Α.Ε. Δάφνης Αθλητική Ένωση Δάφνης 1954 Δάφνη ΑΟ Δάφνης ΑΟ Δάφνης ΑΟ Δάφνης Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Δάφνη Δαφνίου Δάφνη Δαφνίου 1949 Χαϊδάρι Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ
Διγενής Νέων Λιοσίων Αθλητικός Όμιλος Διγενής Νέων Λιοσίων ???? Ίλιον Ιάσων Ιλίου Ιάσων Ιλίου Ιάσων Ιλίου Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Εθνικός Κάτω Πετραλώνων Εθνικός Κάτω Πετραλώνων 1927 Πετράλωνα (Αθήνα) Παρθενών Πετραλώνων Παρθενών Πετραλώνων Παρθενών Πετραλώνων Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ
Εθνικός Κουκακίου Εθνικός Κουκακίου 1957 Κουκάκι (Αθήνα) ΠΑΟ Κουκακίου ΠΑΟ Κουκακίου ΠΑΟ Κουκακίου Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Εθνικός Νέου Ψυχικού Εθνικός Νέου Ψυχικού 1949(?) Νέο Ψυχικό Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Γ ΕΠΣΑ
Εθνικός Περιστερίου Εθνικός Περιστερίου 1949 Περιστέρι ΑΟ Περιστερίου ΑΟ Περιστερίου ΑΟ Περιστερίου Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ????? Β1 ΕΠΣΑ
Άγιος Νικόλαος Αθλητική Ένωση Αγίου Νικολάου 1939 ???? Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Εριγών Εριγών 1950(?) Ρουφ (Αθήνα) ΑΠΟ Ρουφ ΑΠΟ Ρουφ ΑΠΟ Ρουφ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Β2 ΕΠΣΑ
Ζέφυρος Αιγάλεω Αθλητικός Όμιλος Ζέφυρος Αιγάλεω 1951 Αιγάλεω Θεμιστοκλής Θεμιστοκλής Θεμιστοκλής Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Π.Α.Ο. Ηλιουπόλεως Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ηλιουπόλεως 1953 Ηλιούπολη ΓΣ Ηλιούπολη ΓΣ Ηλιούπολη ΓΣ Ηλιούπολη Β ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Α.Ε. Ηράκλειο Αθλητική Ένωση Ηρακλείου ???? Ηράκλειο ΓΣ Ηρακλείου ΓΣ Ηρακλείου ΓΣ Ηρακλείου Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Ηρακλής Αθηνών (Μουσείου) Ηρακλής Αθηνών (Μουσείου) 1954 Αθήνα ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Ηρακλής Περιστερίου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ηρακλής Περιστερίου 1949 Περιστέρι ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Ήφαιστος Περιστερίου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ήφαιστος Περιστερίου 1947 Περιστέρι Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Β2 ΕΠΣΑ
Όμιλος Θερμοπυλών Όμιλος Θερμοπυλών 1950(?) Κολωνός (Αθήνα) Γρανικός Γρανικός Γρανικός Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Β2 ΕΠΣΑ
Θησέας Κάτω Πετραλώνων Θησέας Κάτω Πετραλώνων 194? Πετράλωνα (Αθήνα) Παρθενών Πετραλώνων Παρθενών Πετραλώνων Παρθενών Πετραλώνων Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Β2 ΕΠΣΑ
Θύελλα Αγίου Φανουρίου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Θύελλα Αγίου Φανουρίου ???? Ίλιον Ιάσων Ιλίου Ιάσων Ιλίου Ιάσων Ιλίου Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Θύελλα Περιστερίου Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου 1951 Περιστέρι ΑΟ Περιστερίου ΑΟ Περιστερίου ΑΟ Περιστερίου Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ
Α.Ε. Καισαριανής Αθλητική Ένωση Καισαριανής 1926 Καισαριανή Αετός Καισαριανής Αετός Καισαριανής Αετός Καισαριανής Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ
Καλαμάκι Αθλητικός Όμιλος Καλαμακίου 1948 Άλιμος Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Β2 ΕΠΣΑ
Α.Ε. Καλλιθέας Αθλητική Ένωση Καλλιθέας 1947 Καλλιθέα ΓΣ Καλλιθέα ΓΣ Καλλιθέα ΓΣ Καλλιθέα Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ
Π.Α.Ο. Καλογρέζας Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Καλογρέζης 1949 Νέα Ιωνία Ίκαρος Ν.Ιωνίας Ίκαρος Ν.Ιωνίας Ίκαρος Ν.Ιωνίας Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Καραμεραϊκός Αγίων Αναργύρων Καραμεραϊκός Αγίων Αναργύρων 1946 Άγιοι Ανάργυροι Άγιοι Ανάργυροι Άγιοι Ανάργυροι Άγιοι Ανάργυροι Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Π.Ο. Ψυχικού Κεραυνός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού Κεραυνός 1957(?) Νέο Ψυχικό ΠΟ Ψυχικού ΠΟ Ψυχικού ΠΟ Ψυχικού ΠΟ Ψυχικού ΠΟ Ψυχικού ΠΟ Ψυχικού Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? ????
Α.Ε. Κομνηνών Αθλητική Ένωση Κομνηνών 1957 Ελληνικό Σούρμενα Σούρμενα Σούρμενα Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? ????
Κρόνος Αιγάλεω Κρόνος Αιγάλεω 1953 Αιγάλεω Διαγόρας Αιγάλεω Διαγόρας Αιγάλεω Διαγόρας Αιγάλεω Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Λαρισαϊκός Λαρισαϊκός 1927 Άγιος Παύλος (Αθήνα) Λαρισαϊκός Αγ.Παύλου ???? ???? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Β2 ΕΠΣΑ
Λευκός Αστήρ Λυκαβηττού Λευκός Αστήρ Λυκαβηττού 1927 Αθήνα Αστέρας Εξαρχείων Αστέρας Εξαρχείων Αστέρας Εξαρχείων Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? Β2 ΕΠΣΑ
Μαρούσι Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου 1896 Μαρούσι Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ
Νέα Ελλάς Κολωνού Νέα Ελλάς Κολωνού 1950(?) Κολωνός (Αθήνα) Κολωνός Κολωνός Κολωνός Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Α.Ο. Νεάπολις Νέας Ιωνίας Αθλητικός Όμιλος Νεαπόλεως Νέας Ιωνίας 1954 Νέα Ιωνία Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? ????
Νίκη Κολωνού Νίκη Κολωνού 1950(?) Κολωνός (Αθήνα) Κολωνός Κολωνός Κολωνός Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Β2 ΕΠΣΑ
Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων Ολυμπιακός Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Εκδρομικός Όμιλος Νέων Λιοσίων 1952 Ίλιον Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ
Ορφέας Αθηνών Αθλητικός Όμιλος Ορφέας Αθηνών 1954 Κολωνός (Αθήνα) Ακάδημος Κολωνού Ακάδημος Κολωνού Ακάδημος Κολωνού Β1 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Πανθησειακός Πανθησειακός 1947 Θησείο (Αθήνα) Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Β2 ΕΠΣΑ
Πανιώνιος Καισαριανής Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Πανιώνιος Καισαριανής 1946 Καισαριανή Αετός Καισαριανής Αετός Καισαριανής Αετός Καισαριανής Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ
Π.Α.Ο. Αγίου Δημητρίου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Αγίου Δημητρίου 1959 Άγιος Δημήτριος Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Β2 ΕΠΣΑ
Π.Α.Ο. Ρουφ Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ρουφ 1950 Ρουφ (Αθήνα) ΑΠΟ Ρουφ ΑΠΟ Ρουφ ΑΠΟ Ρουφ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ
Π.Α.Ο. Πατησίων Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Πατησίων 1956 Πατήσια (Αθήνα) ΓΣ Πατησίων ΓΣ Πατησίων ΓΣ Πατησίων Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ????
Α.Ε. Περιστερίου Αθλητική Ένωση Περιστερίου 1954 Περιστέρι ΑΟ Κηπούπολης ΑΟ Κηπούπολης ΑΟ Κηπούπολης Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Πετραλωνιακός Α.Ο. Πετραλωνιακός Αθλητικός Όμιλος 1946 Πετράλωνα (Αθήνα) Παρθενών Πετραλώνων Παρθενών Πετραλώνων Παρθενών Πετραλώνων Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Β2 ΕΠΣΑ
Π.Α.Ο. Πετρουπόλεως Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Πετρουπόλεως 1957 Πετρούπολη ΠΑΟ Καματερού ΠΑΟ Καματερού ΠΑΟ Καματερού Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ???? Β2 ΕΠΣΑ
Πλάτων Αθηνών Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Εκδρομικό Σωματείο Πλάτων Αθηνών 1951 Ακαδημία Πλάτωνος (Αθήνα) Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ
Πράσινα Πουλιά Περιστερίου Πράσινα Πουλιά Περιστερίου 1931 Περιστέρι Περικλής Περιστερίου Περικλής Περιστερίου Περικλής Περιστερίου Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? Β2 ΕΠΣΑ
Προμηθέας Αθηνών Προμηθέας 1958 ???? Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ???? ????
Πυρσός Καλλιθέας Πυρσός Καλλιθέας ???? Καλλιθέα ΓΣ Καλλιθέα ΓΣ Καλλιθέα ΓΣ Καλλιθέα Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Δ ΕΠΣΑ
ΠΑΟ Σαφράμπολη Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Σαφράμπολης 1953 Νέα Ιωνία Ίκαρος Ν.Ιωνίας Ίκαρος Ν.Ιωνίας Ίκαρος Ν.Ιωνίας Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ και Β ΕΘΝΙΚΗ Α2 ΕΠΣΑ
Φ.Α.Ο. Σπύρος Λούης Φυσιολατρικός Αθλητικός Όμιλος Σπύρος Λούης 1949 Ίλιον Ιάσων Ιλίου ιάσων Ιλίου Ιάσων Ιλίου Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Α.Ε. Ταξιαρχών Αθλητική Ένωση Ταξιαρχών 1951(?) Περιστέρι ΑΟ Περιστερίου ΑΟ Περιστερίου ΑΟ Περιστερίου Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? ????
Π.Α.Ο. Τόλμη Περιστερίου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Τόλμη Περιστερίου 1917 Περιστέρι ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Α.Ο. Φειδιππίδης Αθλητικός Όμιλος Φειδιππίδης ???? Αθήνα ΑΟ Βυζαντίου ΑΟ Βυζαντίου ΑΟ Βυζαντίου Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Φλόγα Ηλιουπόλεως Φλόγα Ηλιουπόλεως ???? Ηλιούπολη ΓΣ Ηλιούπολη ΓΣ Ηλιούπολη ΓΣ Ηλιούπολη Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Φοίβος Νέου Κόσμου Φοίβος Νέου Κόσμου 1946 Νέος Κόσμος (Αθήνα) Θρίαμβος Αθηνών Θρίαμβος Αθηνών Θρίαμβος Αθηνών Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ
Φοίνικας Καλλιθέας Αθλητική Όμιλος Φοίνικας Καλλιθέας 1947 Καλλιθέα Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Β2 ΕΠΣΑ
Φωστήρας Καισαριανής Φωστήρας Καισαριανής 1946 Καισαριανή Αιολικός Καισαριανής Αιολικός Καισαριανής Αιολικός Καισαριανής Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Χαϊδάρι Αθλητικός Όμιλος Χαϊδαρίου 1937 Χαϊδάρι Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? Β ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Χαλκηδονικός Αθλητικός Όμιλος Χαλκηδονικός 1924 Νέα Χαλκηδόνα Πρόοδος Ν.Χαλκηδόνας Πρόοδος Ν.Χαλκηδόνας ???? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? Β2 ΕΠΣΑ
Χαραυγή Αθλητική Ένωση Χαραυγής 1949(?) Υμηττός Υμηττός Υμηττός Υμηττός Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Β1 ΕΠΣΑ
Χαραυγιακός Αθλητικός Όμιλος Χαραυγιακός Ηλιούπολης 1949 Ηλιούπολη Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β2 ΕΠΣΑ
Ο.Φ. Χολαργού Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού 1947 Χολαργός Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ
Αγία Παρασκευή Αθλητικός Όμιλος Αγίας Παρασκευής 1931 Αγία Παρασκευή Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ????
Άγιαξ Ταύρου Αθλητικός Σύλλογος Άγιαξ Ταύρου 1965 Ταύρος ανεπίσημο ανεπίσημο ανεπίσημο ανεπίσημο ανεπίσημο
Άγιος Θωμάς Παναθλητικός Όμιλος Αγίου Θωμά Γουδί 1966 Γουδί(Αθήνα) ???? ???? ???? ????
Άγιος Νικόλαος Καλλιθέας Αθλητική Ένωσις Αγίου Νικολάου Καλλιθέας 1939 Καλλιθέα ???? ???? ???? ???? ????
Άγιος Παντελεήμονας Αθλητική Ένωσις Αγίου Παντελεήμονα 1957 Άλιμος Τράχωνες Τράχωνες Τράχωνες Τράχωνες Τράχωνες Τράχωνες Τράχωνες ???? ???? ????
Άγιος Παύλος Αθλητική Ένωσις Αγίου Παύλου ???? Άγιος Παύλος (Αθήνα) Λαρισαϊκός Αγ.Παύλου ???? ???? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Αετός Καισαριανής Αετός Καισαριανής 1967 Καισαριανή Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Πλατεία Λαυρίου Αθλητικός Όμιλος Πλατείας Λαυρίου 1957(?) Αθήνα ΑΠΟ Ψυχικό ΑΠΟ Ψυχικό ΑΠΟ Ψυχικό ΑΠΟ Ψυχικό ΑΠΟ Ψυχικό Α2 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ
Αίμος Πετρούπολης Αίμος Πετρούπολης 1952 Πετρούπολη ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Αιολικός Καισαριανής Αιολικός Καισαριανής 1967 Καισαριανή ???? ???? ????
Ακάδημος Κολωνού Ακάδημος Κολωνού 1967 Κολωνός (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Π.Α.Ο. Αλσούπολης Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Αλσούπολης 1961 Νέα Ιωνία ???? ???? ???? Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ????
Άμυνα Αιγάλεω Άμυνα Αιγάλεω ???? Αιγάλεω Ορφέας Αιγάλεω Ορφέας Αιγάλεω ???? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Αναγεννώμενος Πυρσός Αναγεννώμενος Πυρσός 1968 Νέα Φιλαδέλφεια ???? Γ ΕΠΣΑ
Α.Ο.Ν.Α. Αθλητικός Όμιλος Νέων Αργυρούπολης 1950 Αργυρούπολη Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Παλαιό Ηράκλειο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Ηρακλείου ???? Ηράκλειο ???? ???? ???? ????
Α.Π.Ο. Ρουφ Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ρουφ 1968 Ρουφ (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Απόλλων Χαλανδρίου Απόλλων Χαλανδρίου 1966 Χαλάνδρι Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Άρης Βύρωνα Άρης Βύρωνα 1948 Βύρωνας ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Άρης Καλαμακίου Άρης Καλαμακίου 1948 Άλιμος ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Άρης Πετρούπολης Αθλητικός Σύλλογος Άρης Πετρούπολης Αθηνών 1966 Πετρούπολη Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ
Άρης Χολαργού Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Άρης Χολαργού 1966 Χολαργός ???? ???? ???? ????
Αρίων Παγκρατίου Γυμναστικός Σύλλογος Αρίων Παγκρατίου 1967 Παγκράτι (Αθήνα) Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Αστέρας Εξαρχείων Αθλητικός Όμιλος Αστέρας Εξαρχείων 1967 Εξάρχεια (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Αστέρας Ζωγράφου Αθλητικός Όμιλος Αστέρας Ζωγράφου 1966 Ζωγράφου Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ
Αστέρας Ηρακλείου Αστέρας Ηρακλείου 1962(?) Ηράκλειο ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Αστόρια Ζωοδόχου Πηγής Αστόρια Ζωοδόχου Πηγής 1954 Βύρωνας ΑΟ Βύρωνας ΑΟ Βύρωνας ΑΟ Βύρωνας Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Αστραπή Ανθούπολης Αστραπή Ανθούπολης 1963 Περιστέρι ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ????
Αχιλλεύς Αμπελοκήπων Αχιλλεύς Αμπελοκήπων 1965(?) Αμπελόκηποι (Αθήνα) ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Αχιλλεύς Νέας Σμύρνης Αχιλλεύς Νέας Σμύρνης ???? Νέα Σμύρνη ΑΠΟ Ν.Σμύρνη ΑΠΟ Ν.Σμύρνη ΑΠΟ Ν.Σμύρνη Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ????
Ένωση-Βικτώρια Κάτω Πετραλώνων Ένωση Βικτώρια Κάτω Πετραλώνων 1967 Πετράλωνα (Αθήνα) ???? ????
Βυζάντιο Αμπελοκήπων Αθλητικός Ένωση Βυζαντίου Αμπελοκήπων 1965 Αμπελόκηποι (Αθήνα) ???? ???? ????
Βύρωνας Αθλητικός Όμιλος Βύρωνας 1954 Βύρωνας ???? ???? ????
Α.Ο. Γαλατσίου Αθλητικός Όμιλος Γαλατσίου 1969 Γαλάτσι ????
Γρανικός Γρανικός Αθηνών 1967 Αθήνα Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ????
Δάφνη Αθλητικός Όμιλος Δάφνης 1967 Δάφνη Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Δάφνη Παλαιού Φαλήρου Δάφνη Παλαιού Φαλήρου 1946 Παλαιό Φάληρο ΠΑΣ Π.Φαλήρου ΠΑΣ Π.Φαλήρου ΠΑΣ Π.Φαλήρου Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Διαγόρας Αιγάλεω Αθλητικός Σύλλογος Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω 1967 Αιγάλεω Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ????
Διγενής Ηλιούπολης Διγενής Ηλιούπολης ???? Ηλιούπολη Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Δόξα Ανθούπολης Δόξα Ανθούπολης ???? Περιστέρι ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Δόξα Παλατιανής Δόξα Παλατιανής ???? Ίλιον Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Δόξα Υμηττού Δόξα Υμηττού ???? Υμηττός ΑΟ Υμηττού ΑΟ Υμηττού ΑΟ Υμηττού Β1 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Δύναμις Ανθούπολης Δύναμις Ανθούπολης ???? Περιστέρι ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Ε.Φ.Ο.Α. Ένωσις Φίλων Ολυμπιακής Αεροπορίας ???? Άμπελόκηποι (Αθήνα) ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Ελπίς Αμπελοκήπων Ελπίς Αμπελοκήπων 1965 Άμπελόκηποι (Αθήνα) ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Ελπίς Νέας Ιωνίας Ελπίς Νέας Ιωνίας 1967 Νέα Ιωνία Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Ερμής Ηρακλείου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ερμής Ηρακλείου ???? Ηράκλειο ΓΣ Ηρακλειου ΓΣ Ηρακλείου ΓΣ Ηρακλείου Β1 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ????
Ζευς Αμπελοκήπων Ζευς Αμπελοκήπων 1968 Άμπελόκηποι (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ ???? ????
ΓΣ Ηλιούπολης Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης 1967 Ηλιούπολη Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Ηρακλής Ηράκλειου Ηρακλής Ηράκλειου 1962(?) Ηράκλειο ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Θεμιστοκλής Αιγάλεω Αθλητικός Όμιλος Θεμιστοκλής Αιγάλεω 1967 Αιγάλεω ???? ???? Γ ΕΠΣΑ
Θρίαμβος Αθηνών Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Θρίαμβος Αθηνών 1967 Νέος Κόσμος (Αθήνα) Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Θύελλα Αγίου Δημητρίου Θύελλα Αγίου Δημητρίου 1966 Άγιος Δημήτριος ???? ???? ???? ????
Ιάσων Ιλίου Αθλητικός Όμιλος Ιάσων Ιλίου 1967 Ίλιον ???? ???? ????
Ίκαρος Αθηνών Γυμναστικός Σύλλογος Ίκαρος Νέας Ιωνίας 1967 Νέα Ιωνία Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ
Ιωνικός Νέας Ιωνίας Ιωνικός Νέας Ιωνίας 1948 Νέα Ιωνία ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Καλλιθέα Γυμναστικός Σύλλογος Καλλιθέας 1966 Καλλιθέα Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ
Π.Α.Ο. Καματερού Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Καματερού 1966 Καματερό Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ????
Καναπίτσα Αθλητικός Όμιλος Καναπίτσας 1960 Ηράκλειο ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Κένταυρος Αμπελοκήπων Αθλητικός Όμιλος Κένταυρος Αμπελοκήπων 1965 Άμπελόκηποι (Αθήνα) ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Κεραυνός Αγίας Βαρβάρας Κεραυνός Αγίας Βαρβάρας 1957 Αγία Βαρβάρα ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Κηπούπολη Αθλητικός Όμιλος Κηπούπολης 1967 Περιστέρι ???? ???? ???? ΠΑΟ Κηπούπολης ΠΑΟ Κηπούπολης ΠΑΟ Κηπούπολης ΠΑΟ Κηπούπολης ΠΑΟ Κηπούπολης ΠΑΟ Κηπούπολης
Κολωνός Αθλητικός Όμιλος Κολωνού 1947 Κολωνός (Αθήνα) ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????? ???? ????
Κουκάκι Αθλητικός Όμιλος Κουκακίου 1964 Κουκάκι (Αθήνα) ΠΑΟ Κουκακίου ΠΑΟ Κουκακίου ΠΑΟ Κουκακίου Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Κουκλάκι Αθλητικός Όμιλος Κουκλακίου 1964 Πατήσια (Αθήνα) ΓΣ Πατησίων ΓΣ Πατησίων ΓΣ Πατησίων Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Κουκουβάουνες Αθλητικός Όμιλος Κουκουβαούνων 1947 Μεταμόρφωση ???? ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Κρόνος Αμπελοκήπων Κρόνος Αμπελοκήπων 1965 Αμπελόκηποι (Αθήνα) ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Κρόνος Χαραυγής Κρόνος Χαραυγής 1965 Υμηττός ΑΟ Υμηττού ΑΟ Υμηττού ΑΟ Υμηττού Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ
Α.Ο. Κωφαλάλων Αθλητικός Όμιλος Κωφαλάλων 1965 ???? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Α.Ο. Κωφών Αθλητικός Όμιλος Κωφών 1959 ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Λαρισαϊκός Αγίου Παύλου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Λαρισαϊκός Αγίου Παύλου 1969 Άγιος Παύλος (Αθήνα) Γ ΕΠΣΑ
Λυκόβρυση Αθλητικός Όμιλος Λυκόβρυσης 1954 Λυκόβρυση Γ ΕΠΣΑ ΓΣ Πεύκης ΓΣ Πεύκης Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Μελίσσια Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων 1947 Μελίσσια Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Μεσογειακός Αστήρ Μεσογειακός Αστήρ ???? ???? Ζευς Αμπελοκήπων Ζευς Αμπελοκήπων Ζευς Αμπελοκήπων Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Μικτή Κ.Α.Π.Α.Ψ. Μικτή Κ.Α.Π.Α.Ψ. 1965 Αμπελόκηποι (Αθήνα) ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης 1969 Μεταμόρφωση ????
ΑΠΟ Νέα Σμύρνης Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Νέας Σμύρνης 1967 Νέα Σμύρνη Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Νεοπεντελικός Νεοπεντελικός Αθλητικός Όμιλος 1963 Νέα Πεντέλη ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Πεζοπορικός Κολωνού Πεζοπορικός Κολωνού 1964 Κολωνός (Αθήνα) Ακάδημος Κολωνού Ακάδημος Κολωνού Ακάδημος Κολωνού Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ????
Ορφέας Αιγάλεω Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ορφέας Αιγάλεω 1928 Αιγάλεω Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ
Παναθήναια Βύρωνος Παναθήναια Βύρωνος ???? Βύρωνας Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Π.Α.Ο. Κηπούπολης Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κηπούπολης 1961 Περιστέρι ΑΟ Κηπούπολης ΑΟ Κηπούπολης ΑΟ Κηπόυπολης Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ????
Π.Α.Ο. Κουκακίου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κουκακίου 1967 Κουκάκι (Αθήνα) ???? ???? ????
Παπάγου Αθλητικός Σύλλογος Παπάγου 1968 Παπάγου ???? ????
Παράδεισος Αμαρουσίου Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου 1958 Μαρούσι ???? ???? ???? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Παρθενών Πετραλώνων Παρθενών Πετραλώνων 1958 Πετράλωνα (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Π.Α.Σ. Παλαιό Φάληρο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Παλαιού Φαλήρου 1967 Παλαιό Φάληρο Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Πατήσια Γυμναστικός Σύλλογος Πατησίων 1967 Πατήσια (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Πανιωνικός Νέας Ιωνίας Πανιωνικός Νέας Ιωνίας 1965 Νέα Ιωνία Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Πέρα Κλουμπ Αθλητικός Όμιλος Πέρα Κλουμπ 1880(1929) Αμπελόκηποι (Αθήνα) ΑΟ Βυζαντίου ΑΟ Βυζαντίου ΑΟ Βυζαντίου Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Περικλής Περιστερίου Περικλής Περιστερίου 1967 Περιστέρι ???? ???? ????
Α.Ο. Περιστερίου Αθλητικός Όμιλος Περιστερίου 1967 Περιστέρι Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Α.Ο. Πετραλώνων Αθλητικός Όμιλος Πετραλώνων 1964 Πετράλωνα (Αθήνα) Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α1 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Γ.Σ. Πετράλωνα Γυμναστικός Σύλλογος Πετραλώνων 1967 Πετράλωνα (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Πεύκη Αθλητικός Όμιλος Πεύκης 1967 Πεύκη Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Προμηθέας Δάφνης Αθλητικός Όμιλος Προμηθέας Δάφνης 1969 Δάφνη ????
Πρόοδος Νέας Χαλκηδόνας Πρόοδος Νέας Χαλκηδόνας 1968 Νέα Χαλκηδόνα Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Σαρωνικός Αγίας Ελεούσας Σαρωνικός Αγίας Ελεούσας 1934 Καλλιθέα Σαρωνικός Παλαιού Φαλήρου Σαρωνικός Παλαιού Φαλήρου Σαρωνικός Παλαιού Φαλήρου ???? ???? ???? ????
Σαρωνικός Παλαιού Φαλήρου Ποδοσφαιρικός Όμιλος Σαρωνικός Παλαιού Φαλήρου 1964 Παλαιό Φάληρο ΠΑΣ Παλαιού Φαλήρου ΠΑΣ Παλαιού Φαλήρου ΠΑΣ Παλαιού Φαλήρου Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Σμυρναϊκός Σμυρναϊκός Αθλητικός Όμιλος 1959 Νέα Σμύρνη ΑΠΟ Νέα Σμύρνη ΑΠΟ Νέα Σμύρνη ΑΠΟ Νέα Σμύρνη Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Σούρμενα Αθλητικός Σύλλογος Σουρμένων 1967 Ελληνικό Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Ταταύλα Αθλητικός Όμιλος Ταταύλα 1896(1968) Παλαιό Φάληρο ???? ????
Τερψιθέα Γλυφάδας Αθλητικός Όμιλος Τερψιθέας Γλυφάδας 1958 Γλυφάδα ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ????
Τράχωνες Αθλητικός Όμιλος Τραχώνων Αλίμου 1962 Άλιμος Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Β1 ΕΠΣΑ
Τρίτων Παλαιού Φαλήρου Τρίτων Παλαιού Φαλήρου 1964(?) Παλαιό Φάληρο ΠΑΣ Παλαιού Φαλήρου ΠΑΣ Παλαιού Φαλήρου ΠΑΣ Παλαιού Φαλήρου Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Τριφυλλιακός Τριφυλλιακός Αθλητικός Όμιλος 1948 Χαλάνδρι ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ???? ???? ???? ????
Υμηττός Αθλητικός Όμιλος Υμηττού 1967 Υμηττός ???? ???? ????
Φιλικός Αθηνών Φιλικός Αθηνών 1961 Κολωνός (Αθήνα) Πεζοπορικός Κολωνού Πεζοπορικός Κολωνού Πεζοπορικός Κολωνού Β1 ΕΠΣΑ Β1 ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Γ. Φιλοθέη Γ. Φιλοθέη 1965 Φιλοθέη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Φλόγα Αμπελοκήπων Φλόγα Αμπελοκήπων 1965 Αμπελόκηποι (Αθήνα) ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Φοίβος Βύρωνος Φοίβος Βύρωνος ???? Βύρωνας ΑΟ Βύρωνας ΑΟ Βύρωνας ΑΟ Βύρωνας Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ
Φοίνιξ Αμπελοκήπων Φοίνιξ Αμπελοκήπων 1965 Αμπελόκηποι (Αθήνα) ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη ανεπίσημη
Φωστήρας Ηλιούπολης Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Φωστήρας Ηλιούπολης 1963 Ηλιούπολη Γ ΕΠΣΑ ???? ???? Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ ???? ????
Α.Π.Ο. Ψυχικό Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού 1965 Νέο Ψυχικό Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ Α2 ΕΠΣΑ
Φλόγα Περιστερίου Φλόγα Περιστερίου 1965 Περιστέρι Περικλής Περιστερίου Περικλής Περιστερίου Περικλής Περιστερίου Γ ΕΠΣΑ ΑΓ ΕΠΣΑ

Σωματεία και παρουσίες ανα χρονιά κατά τη δεκαετία του 70 (1970-1979)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Έτος Ίδρυσης Περιοχή 1979-80 1978-79 1977-78 1976-77 1975-76 1974-75 1973-74 1972-73 1971-72 1970-71
Α.Ε.Κ. Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως 1924 Νέα Φιλαδέλφεια Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ
Αθηναΐς Κυψέλης Αθλητική Όμιλος Αθηναΐς Κυψέλης 1938 Κυψέλη (Αθήνα) Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Αθηναϊκός Αθηναϊκός Αθλητικός Σύλλογος Βύρωνα 1917 Βύρωνας Γ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ
Αιγάλεω Αθλητικός Όμιλος Αιγάλεω 1946 Αιγάλεω Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ
Απόλλων Σμύρνης Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης "Ο Απόλλων" 1910 Ριζούπολη (Αθήνα) Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ
Αρμενική Ένωση Αρμενική Ένωση 1924 Καισαριανή και Νέα Σμύρνη ???? ???? ???? ???? ???? ???? Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ????
Ατρόμητος Αθηνών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ατρόμητος Αθηνών 1923 Περιστέρι Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ
Αττικός Κολωνού Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αττικός Κολωνού 1919 Κολωνός (Αθήνα) Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Άφοβος Σεπολίων Αθλητικός Σύλλογος Άφοβος Σεπολίων 1936 Σεπόλια (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Αγία Ελεούσα Αθλητική Ποδοσφαιρική Ένωση Αγίας Ελεούσας 1936 Αγία Βαρβάρα Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Π.Α.Ο. Δάφνη Αθηνών Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Δάφνη Αθηνών 1920 Δάφνη Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Δόξα Βύρωνος Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Δόξα Βύρωνος 1945 Βύρωνας Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ
Εθνικός Αστέρας Εθνικός Αστέρας Γυμναστικός Αθλητικός Όμιλος 1943 Καισαριανή Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ
Α.Ε. Ελευθερούπολης Αθλητική Ένωσις Ελευθερουπόλεως 1929 Νέα Ιωνία Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Ελπίς Ν.Ιωνιας Ελπίς Ν.Ιωνίας Ελπίς Ν.Ιωνίας Ελπίς Ν.Ιωνίας Ελπίς Ν.Ιωνίας
Άγιοι Ανάργυροι Γυμναστικός Σύλλογος Αγίων Αναργύρων 1932 Άγιοι Ανάργυροι Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ
Ηλυσιακός Ηλυσιακός Αθλητικός Όμιλος 1927 Ιλίσια(Αθήνα) Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ
Α.Ο. Κηφισιά Αθλητικός Όμιλος Κηφισιάς 1932 Κηφισιά Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ
Κρόνος Αθηνών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Κρόνος Αβερωφείου 1924 Αμπελόκηποι (Αθήνα) Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Ζευς Αμπελοκήπων Ζευς Αμπελοκήπων Ζευς Αμπελοκήπων Ζευς Αμπελοκήπων Ζευς Αμπελοκήπων Ζευς Αμπελοκήπων Ζευς Αμπελοκήπων
Άγιος Ιερόθεος Αθλητικός Όμιλος Αγίου Ιεροθέου 1955 Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Νίκη Πλάκας Νίκη Πλάκας 1926 Αθήνα Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ ???? Γ ΕΠΣΑ ???? ???? ????
Α.Ο. Παγκρατίου Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου 1929 Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ
Πανερυθραϊκός Πανερυθραϊκός Αθλητικός Σύλλογος 1938 Νέα Ερυθραία Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Πανιώνιος Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης 1890 Νέα Σμύρνη Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ
Π.Α.Ο. Παναθηναϊκός Αθλητικός Σύλλογος 1908 Αθήνα Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ
Φωστήρας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος "Φωστήρ" Ταύρου 1926 Ταύρος Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ Α ΕΘΝΙΚΗ
Α.Ε. Χαλανδρίου Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου 1944 Χαλάνδρι Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Γ ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ
Π.Ο. Ψυχικού Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού 1926 Νέο Ψυχικό Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Β ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ Α ΕΠΣΑ
Άμιλλα Περιστερίου Πολιτιστικός Αθλητικός Όμι