Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Έβρου

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Έβρου.

Σωματεία μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Δήμος Περιοχή Κατηγορία
Εθνικός Αλεξ/πολης Μουσικός Γυμναστικός Σύλλογος Εθνικός Αλεξανδρούπολης Δήμος Αλεξ/πολης Αλεξ/πολη
Ένωση Θράκη Ποδοσφαιρική Αθλητική Ένωση Θράκη Δήμος Αλεξ/πολης Αλεξ/πολη
Α.Ε. Αλεξ/πολης Αθλητική Ένωση Αλεξανδρούπολης Δήμος Αλεξ/πολης Αλεξ/πολη
Ποντιακός Αλεξ/πολης Ποντιακός Αθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης Δήμος Αλεξ/πολης Αλεξ/πολη
Α.Ο. Αγναντίας Αθλητικός Όμιλος Αγναντίας Αλεξανδρούπολης Δήμος Αλεξ/πολης Αλεξ/πολη
Α.Ο. Καππαδοκών Αθλητικός Όμιλος Καππαδοκών Δήμος Αλεξ/πολης Αλεξ/πολη
Ακαδημία Καππαδοκίας Ακαδημία Καππαδοκίας Δήμος Αλεξ/πολης Αλεξ/πολη
Α.Ο. Μαΐστρος Αθλητικός Όμιλος Μαΐστρου Δήμος Αλεξ/πολης Αλεξ/πολη
Μ.Α. Αλεξ/πολης Μουσικός Γυμναστικός Σύλλογος Μαύροι Αετοί Αλεξανδρούπολης Δήμος Αλεξ/πολης Αλεξ/πολη
Δημόκριτος Παλαγίας Αθλητικός Όμιλος Δημόκριτος Παλαγίας Αλεξανδρούπολης Δήμος Αλεξ/πολης Αλεξ/πολη
Ιπποκράτης Αλεξ/πολης Αθλητικός Όμιλος Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης
Ιπποκράτης
Δήμος Αλεξ/πολης Αλεξ/πολη
Α.Ε. Νέας Χιλής Αθλητική Ένωση Νέας Χιλής Δήμος Αλεξ/πολης Νέα Χιλή
Α.Σ. Πέπλου Αθλητικός Σύλλογος Πέπλου Δήμος Αλεξ/πολης Πέπλος
Θράκη Φερών Γυμναστικός Σύλλογος Θράκη Φερών Δήμος Αλεξ/πολης Φέρες
Άρης Αισύμης Αθλητικός Όμιλος Άρης Αισύμης Δήμος Αλεξ/πολης Αισύμη
Άνθεια-Αρίστηνο Αθλητικός Όμιλος Ένωση Άνθειας Αρίστηνου Δήμος Αλεξ/πολης Άνθεια
Π.Α.Ε. Νίψας Ποδοσφαιρική Αθλητική Ένωση Νίψας Δήμος Αλεξ/πολης Νίψα
Έβρος Σουφλίου Αθλητικός Σύλλογος Έβρος Σουφλίου Δήμος Σουφλίου Σουφλί
Ορεσίβιοι Δερείου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ορεσίβιοι Δερείου Δήμος Σουφλίου Μέγα Δέρειο
Δόξα Τυχερού Αθλητικός Σύλλογος Δόξα Τυχερού Δήμος Σουφλίου Τυχερό
Α.Ε. Διδυμοτείχου Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου Δήμος Διδ/χου Διδυμότειχο
Ο.Φ.Ι. Ισαακίου Αθλητικός Όμιλος Ισαακίου Ο.Φ.Ι. Δήμος Διδ/χου Διδυμότειχο
Ορέστης Ορεστιάδας Μουσικός Γυμναστικός Σύλλογος Ορέστης Ορεστιάδας Δήμος Ορεστιάδας Ορεστιάδα
Ορεστιάδα 96 Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδα 96 Δήμος Ορεστιάδας Ορεστιάδα
Ακρίτας Νέας Βύσσας Ακρίτας Νέας Βύσσας Δήμος Ορεστιάδας Νέα Βύσσα
Π.Α.Ε. Πενταλόφου Ποδοσφαιρική Αθλητική Ένωση Πενταλόφου Δήμος Ορεστιάδας Πεντάλοφος
Α.Π. Νέας Βύσσας Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νέας Βύσσας Δήμος Ορεστιάδας Νέα Βύσσα
Π.Α.Ε. Ρίζια Ποδοσφαιρική Αθλητική Ένωση Ριζίων Δήμος Ορεστιάδας Ρίζια
Άρδας Καστανέων Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Άρδας Καστανέων Δήμος Ορεστιάδας Καστανιές
Σάος Σαμοθράκης Αθλητικός Μορφωτικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Σαμοθράκης «Σάος» Δήμος Σαμοθράκης Καμαριώτισσα
Α.Ε. Τραϊανούπολης Αθλητική Ένωση Τραϊανούπολης
Ορφεύς Δικαίων
Ασπίς Καβύλης
Αναγέννηση Λαβάρων
Α.Ε. Καρωτής
Εθνικός Μάνης
Ηρακλής Αμορίου
Θύελλα Κυπρίνου
Α.Ο. Κορνοφωλιάς
Ακρίτας Ορμενίου
Διγενής Χειμωνίου
Ορφεύς Σοφικού
Ατρόμητος Γεμιστής
Ομόνοια Λυκόφωτος
Ηρακλής Σαγήνης
Α.Ο. Μάκρης
Νίκη Απαλού
Π.Ο. Αρδανίου
Ένωση Οινόης
Δόξα Θυμαριάς
Α.Ο. Κομάρων
Αναγέννηση Μεταξάδων
Ασπίς Θουρίου
Α.Ο. Πυθέας
Δόξα Ασημένιου
Α.Ο. Δορίσκου
Ακρίτας Πόρου
Δόξα Ασβεστάδων
Θύελλα Σιτοχωρίου
Ατρόμητος Ασπρονερίου
Α.Μ.Ο. Ποιμενικού
Ομόνοια Φυλακίου
Δόξα Ορεστιάδας
Α.Ο. Κεράμου
Άρης Πραγγίου
Α.Μ.Ο. Αμπελακίων
Αετός Λεπτής
Ακρίτας Κήπων
Ηρακλής Θυρέας
Δόξα Στέρνας
Α.Ο. Νεοχωρίου
Α.Ε. Προβατώνας
Ακρίτας Δαδιάς
Ακρίτας Αλεποχωρίου
Α.Σ. Πύργου
Δόξα Σπηλαίου
Κεραυνός Βάλτου
Δόξα Ελληνοχωρίου
Δόξα Διδυμοτείχου
Ασπίδα Βρυσούλας
Ακρίτας Ορμενίου
Κεραυνός Πετράδων
Π.Α.Ο. Κουφόβουνου
Α.Ο. Φυλακτού
Θύελλα Παλιουρίου
Α.Ο. Πετρωτών
Α.Ο. Καναδά
Π.Α.Ο. Δοξιπάρας
Εθνικός Πάλλης
Κυανή-Ασβεστάδες
Α.Ο. Μάνδρας
Δόξα Παταγής
Α.Ο. Συκορράχης
Α.Ο. Κισσαρίου
Βασιλεύς Κάρολος ΧΙΙ
Π.Σ. Πρωτοκκλησίου
Μαχητές Μ. Δοξιπάρας
Ατρόμητος Άβαντου
Πηγές: ΕΠΣΕ, ΓΓΑ

Σωματεία που δεν υφίστανται πλέον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]