Κατάλογος κορυφαίων διεθνών σκόρερ ποδοσφαίρου ανδρών ανά χώρα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για τις εθνικές ομάδες ανδρών.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών για κάθε εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών ξεχωριστά. Αυτός ο κατάλογος δεν είναι κατάλογος με τους κορυφαίους διεθνείς σκόρερ όλων των εποχών, καθώς αρκετές χώρες έχουν δύο ή περισσότερους παίκτες με περισσότερα γκολ από τον πρώτο σκόρερ μιας άλλης χώρας. Απαριθμεί μόνο τον κορυφαίο σκόρερ κάθε χώρας.

Κατάλογος με τους κορυφαίους σκόρερ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Οι παίκτες με έντονους χαρακτήρες εξακολουθούν να είναι ενεργοί σε διεθνές επίπεδο.
Οι παίκτες με πλάγια γράμματα κατέχουν επίσης το ρεκόρ για τις περισσότερες συμμετοχές για τη χώρα τους.
Η κατάταξη έχει γίνει με απαρίθμηση των κρατών. Δεκατέσσερις χώρες (Αφγανιστάν, Βουλγαρία, Κουρασάο, Δανία, Νήσοι Φερόε, Ισλανδία, Λεσότο, Μαδαγασκάρη, Μογγολία, Νεπάλ, Ρουμανία, Σκωτία, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και Ηνωμένες Πολιτείες) έχουν δύο παίκτες ισόπαλους ως κορυφαίους σκόρερ. Η Ανγκουίλα, η Ερυθραία και το Γιβραλτάρ έχουν τρεις παίκτες και οι Παρθένοι Νήσοι έχουν έξι παίκτες ισόπαλους.
Τελευταία ενημέρωση στις 15 Ιουνίου 2022.
Θέση Ποδοσφαιριστής Χώρα Διεθνή γκολ Συμμετοχές Γκολ/αγώνα Πρώτη συμμετοχή Τελευταία συμμετοχή Παραπ.
1 Κριστιάνο Ρονάλντο Flag of Portugal.svg Πορτογαλία 117 189 0.62 02003-08-20 20 Αυγούστου 2003 02022-06-09 9 Ιουνίου 2022 [1]
2 Αλί Νταεΐ Flag of Iran.svg Ιράν 109 149 0.73 01993-06-06 6 Ιουνίου 1993 02006-06-21 21 Ιουνίου 2006 [2][3]
3 Μοχτάρ Νταχαρί Flag of Malaysia.svg Μαλαισία 89 142 0.63 01972-06-05 5 Ιουνίου 1972 01985-05-19 19 Μαΐου 1985 [4][3]
4 Λιονέλ Μέσι Flag of Argentina.svg Αργεντινή 86 162 0.53 02005-08-17 17 Αυγούστου 2005 02022-05-06 6 Μαΐου 2022 [5][3]
5 Φέρεντς Πούσκας Flag of Hungary.svg Ουγγαρία 84 85 0.99 01945-08-20 20 Αυγούστου 1945 01956-10-14 14 Οκτωβρίου 1956 [6]
Σουνίλ Τσέτρι Flag of India.svg Ινδία 129 0.65 02005-06-12 12 Ιουνίου 2005 02022-06-14 14 Ιουνίου 2022 [7][3]
7 Αλί Μαμπαχούτ Flag of the United Arab Emirates.svg Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 80 107 0.76 02009-11-15 15 Νοεμβρίου 2009 02022-06-07 7 Ιουνίου 2022 [8][3]
8 Γκόντφρι Τσιτάλου Flag of Zambia.svg Ζάμπια 79 111 0.71 01968-06-29 29 Ιουνίου 1968 01980-12-12 12 Δεκεμβρίου 1980 [9][3]
9 Χουσεΐν Σαΐντ Flag of Iraq.svg Ιράκ 78 137 0.57 01976-09-05 5 Σεπτεμβρίου 1976 01990-03-03 3 Μαρτίου 1990 [10][3]
10 Πελέ Flag of Brazil.svg Βραζιλία 77 92 0.84 01957-07-07 7 Ιουλίου 1957 01971-07-18 18 Ιουλίου 1971 [11][3]
11 Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι Flag of Poland.svg Πολωνία 76 132 0.58 02008-09-10 10 Σεπτεμβρίου 2008 02022-06-14 14 Ιουνίου 2022
12 Κουνίσιγκε Καμαμότο Flag of Japan.svg Ιαπωνία 75 76 0.99 01964-03-03 3 Μαρτίου 1964 01977-06-15 15 Ιουνίου 1977 [12]
Μπασάρ Αμπντουλάχ Flag of Kuwait.svg Κουβέιτ 75 134 0.56 01996-03-16 16 Μαρτίου 1996 02018-05-26 26 Μαΐου 2018[α] [13]
14 Μάζεντ Αμπντουλάχ Flag of Saudi Arabia.svg Σαουδική Αραβία 72 117 0.62 01978-12-10 10 Δεκεμβρίου 1978 01994-06-29 29 Ιουνίου 1994 [14]
15 Κίνα Φίρι Flag of Malawi.svg Μαλάουι 71 117 0.61 01973-07-08 8 Ιουλίου 1973 01981-11-20 20 Νοεμβρίου 1981 [15]
Κιατισούκ Σεναμούανγκ Flag of Thailand.svg Ταϊλάνδη 71 134 0.53 01993-04-08 8 Απριλίου 1993 02007-10-03 3 Οκτωβρίου 2007 [16]
Μίροσλαβ Κλόζε Flag of Germany.svg Γερμανία 71 137 0.52 02001-03-24 24 Μαρτίου 2001 02014-07-13 13 Ιουλίου 2014 [17]
18 Τζον Στερν Flag of Trinidad and Tobago.svg Τρινιντάντ και Τομπάγκο 70 115 0.61 01995-02-15 15 Φεβρουαρίου 1995 02011-11-11 11 Νοεμβρίου 2011 [18]
Αμπντούλ Καντίρ Flag of Indonesia.svg Ινδονησία 70 111 0.63 01967-08-11 11 Αυγούστου 1967 01979-05-07 7 Μαΐου 1979 [19]
20 Ρόμελου Λουκάκου Βέλγιο 68 101 0.67 02010-03-03 3 Μαρτίου 2010 02021-10-07 7 Οκτωβρίου 2021 [20]
Κάρλος Ρουίς Flag of Guatemala.svg Γουατεμάλα 68 133 0.51 01998-11-18 18 Νοεμβρίου 1998 02016-09-06 6 Σεπτεμβρίου 2016 [21]
Ρόμπι Κιν Flag of Ireland.svg Ιρλανδία 68 146 0.47 01998-03-25 25 Μαρτίου 1998 02016-08-31 31 Αυγούστου 2016 [22]
Χοσάμ Χασάν Flag of Egypt.svg Αίγυπτος 68 176 0.39 01985-09-10 10 Σεπτεμβρίου 1985 02006-02-07 7 Φεβρουαρίου 2006 [23]
Λουίς Σουάρες Flag of Uruguay.svg Ουρουγουάη 68 132 0.52 02007-02-07 7 Φεβρουαρίου 2007 02022-03-28 28 Μαρτίου 2022 [24]
25 Ντιντιέ Ντρογκμπά Flag of Côte d'Ivoire.svg Ακτή Ελεφαντοστού 65 105 0.62 02002-09-08 8 Σεπτεμβρίου 2002 02014-06-24 24 Ιουνίου 2014 [25]
26 Εντίν Τζέκο Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Βοσνία και Ερζεγοβίνη 63 124 0.51 02007-06-02 2 Ιουνίου 2007 02022-06-14 14 Ιουνίου 2022 [26]
27 Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς Flag of Sweden.svg Σουηδία 62 121 0.51 02001-01-31 31 Ιανουαρίου 2001 02022-03-29 29 Μαρτίου 2022 [27]
28 Νταβίντ Βίγια Flag of Spain.svg Ισπανία 59 98 0.6 02005-02-09 9 Φεβρουαρίου 2005 02017-09-02 2 Σεπτεμβρίου 2017 [28]
29 Τσα Μπουμ-κουν Flag of South Korea.svg Νότια Κορέα 58 136 0.43 01972-05-07 7 Μαΐου 1972 01986-06-10 10 Ιουνίου 1986 [29]
30 Άλι Ασφάκ Flag of Maldives.svg Μαλδίβες 57 89 0.64 02003-03-25 25 Μαρτίου 2003 02021-11-16 16 Νοεμβρίου 2021 [30]
Κάρλος Παβόν Flag of Honduras.svg Ονδούρα 57 101 0.56 01993-07-17 17 Ιουλίου 1993 02010-06-16 16 Ιουνίου 2010 [31]
Κλιντ Ντέμπσι Flag of the United States (Pantone).svg Ηνωμένες Πολιτείες 57 141 0.4 02004-11-17 17 Νοεμβρίου 2004 02017-10-10 10 Οκτωβρίου 2017 [32]
Λάντον Ντόνοβαν 57 157 0.36 02000-10-25 25 Οκτωβρίου 2000 02014-10-10 10 Οκτωβρίου 2014 [33]
33 Σαμουέλ Ετό Flag of Cameroon.svg Καμερούν 56 118 0.47 01997-03-09 9 Μαρτίου 1997 02014-06-13 13 Ιουνίου 2014 [34]
34 Γιαν Κόλερ Flag of the Czech Republic.svg Τσεχία 55 91 0.6 01999-02-09 9 Φεβρουαρίου 1999 02009-09-05 5 Σεπτεμβρίου 2009 [35]
Φαντί Αχμάντ Flag of Singapore.svg Σιγκαπούρη 55 101 0.54 01979-09-22 22 Σεπτεμβρίου 1979 01997-10-18 18 Οκτωβρίου 1997 [36]
36 Γουέιν Ρούνεϊ Flag of England.svg Αγγλία 53 120 0.44 02003-02-12 12 Φεβρουαρίου 2003 02018-11-15 15 Νοεμβρίου 2018 [37]
37 Πόουλ Νίλσεν Flag of Denmark.svg Δανία 52 38 1.37 01910-05-05 5 Μαΐου 1910 01925-09-27 27 Σεπτεμβρίου 1925 [38]
Γιον Νταλ Τόμασον 52 112 0.46 01997-03-29 29 Μαρτίου 1997 02010-06-24 24 Ιουνίου 2010 [39]
Φιλ Γιανγκχάσμπαντ Flag of the Philippines.svg Φιλιππίνες 52 106 0.49 02006-11-12 12 Νοεμβρίου 2006 02019-01-16 16 Ιανουαρίου 2019 [40]
Χαβιέρ Ερνάντες Flag of Mexico.svg Μεξικό 52 109 0.48 02009-09-30 30 Σεπτεμβρίου 2009 02019-09-06 6 Σεπτεμβρίου 2019 [41]
40 Λε Κονγκ Βιν Flag of Vietnam.svg Βιετνάμ 51 83 0.61 02004-06-09 9 Ιουνίου 2004 02016-12-07 7 Δεκεμβρίου 2016 [42]
Ασαμόα Τζιάν Flag of Ghana.svg Γκάνα 51 109 0.47 02003-11-16 16 Νοεμβρίου 2003 02019-07-08 8 Ιουλίου 2019 [43]
Χακάν Σουκούρ Flag of Turkey.svg Τουρκία 51 112 0.46 01992-03-25 25 Μαρτίου 1992 02007-10-17 17 Οκτωβρίου 2007 [44]
Τιερί Ανρί Flag of France.svg Γαλλία 51 123 0.41 01997-10-11 11 Οκτωβρίου 1997 02010-06-22 22 Ιουνίου 2010 [45]
44 Ρόμπιν φαν Πέρσι Flag of the Netherlands.svg Ολλανδία 50 102 0.49 02005-06-04 4 Ιουνίου 2005 02017-08-31 31 Αυγούστου 2017 [46]
Τιμ Κέιχιλ Flag of Australia.svg Αυστραλία 50 108 0.46 02004-03-30 30 Μαρτίου 2004 02018-11-20 20 Νοεμβρίου 2018 [47]
46 Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ Flag of Bulgaria.svg Βουλγαρία 48 78 0.62 01999-11-17 17 Νοεμβρίου 1999 02010-03-03 3 Μαρτίου 2010 [48]
Χρίστο Μπόνεφ 48 96 0.5 01967-03-22 22 Μαρτίου 1967 01979-04-25 25 Απριλίου 1979 [49]
Αντρέι Σεβτσένκο Flag of Ukraine.svg Ουκρανία 48 111 0.43 01995-03-25 25 Μαρτίου 1995 02012-06-19 19 Ιουνίου 2012 [50]
Αλέξις Σάντσες Flag of Chile.svg Χιλή 48 148 0.32 02006-04-27 27 Απριλίου 2006 02022-03-29 29 Μαρτίου 2022 [51]
49 Ρολάντο Φονσέκα Flag of Costa Rica.svg Κόστα Ρίκα 47 113 0.42 01992-05-27 27 Μαΐου 1992 02011-03-26 26 Μαρτίου 2011 [52]
50 Αλεξάνταρ Μίτροβιτς Flag of Serbia.svg Σερβία 46 74 0.62 02013-06-07 7 Ιουνίου 2013 02022-06-14 14 Ιουνίου 2022 [53]
51 Νταβόρ Σούκερ Flag of Croatia.svg Κροατία 45 69 0.65 01990-12-22 22 Δεκεμβρίου 1990 02002-06-03 3 Ιουνίου 2002 [54]
52 Πίτερ Μπάιερς Flag of Antigua and Barbuda.svg Αντίγκουα και Μπαρμπούντα 44 91 0.48 02004-02-18 18 Φεβρουαρίου 2004 02021-06-08 8 Ιουνίου 2021 [55]
Τόνι Πόλστερ Flag of Austria.svg Αυστρία 44 95 0.46 01982-11-17 17 Νοεμβρίου 1982 02000-09-01 1 Σεπτεμβρίου 2000 [56]
54 Χάνι Αλ Νταμπίτ Flag of Oman.svg Ομάν 43 102 0.42 01997-03-25 25 Μαρτίου 1997 02014-11-14 14 Νοεμβρίου 2014 [57]
Λουίς Τεχάδα Flag of Panama.svg Παναμάς 43 108 0.4 02001-08-05 5 Αυγούστου 2001 02018-06-28 28 Ιουνίου 2018 [58]
Ισμαΐλ Αμπντουλατίφ Flag of Bahrain.svg Μπαχρέιν 43 121 0.37 02005-10-27 27 Οκτωβρίου 2005 02021-12-03 3 Δεκεμβρίου 2021 [59]
57 Αλεξάντερ Φράι Flag of Switzerland.svg Ελβετία 42 84 0.5 02001-03-24 24 Μαρτίου 2001 02011-03-26 26 Μαρτίου 2011 [60]
Όλεγκ Μπλαχίν Flag of USSR.svg ΕΣΣΔ[β] 42 112 0.38 01972-07-16 16 Ιουλίου 1972 01988-09-21 21 Σεπτεμβρίου 1988 [61]
Μάικλ Μίφσουντ Flag of Malta.svg Μάλτα 42 143 0.29 02000-02-10 10 Φεβρουαρίου 2000 02020-11-11 11 Νοεμβρίου 2020 [62]
60 Μουμπάρακ Μουσταφά Flag of Qatar.svg Κατάρ 41 85 0.48 01992-05-29 29 Μαΐου 1992 02004-12-16 16 Δεκεμβρίου 2004 [63]
Χάο Χαϊντόνγκ Flag of China.svg Κίνα 41 106 0.39 01992-08-22 22 Αυγούστου 1992 02004-11-17 17 Νοεμβρίου 2004 [64]
62 Τσαν Σίου Κι Flag of Hong Kong.svg Χονγκ Κονγκ 40 70 0.57 02004-11-30 30 Νοεμβρίου 2004 02017-09-05 5 Σεπτεμβρίου 2017 [65]
63 Ραούλ Ντίας Άρσε Flag of El Salvador.svg Ελ Σαλβαδόρ 39 66 0.59 01991-04-14 14 Απριλίου 1991 02000-09-02 2 Σεπτεμβρίου 2000 [66]
Φαμπρίσε Ακουά Flag of Angola.svg Ανγκόλα 39 78 0.5 01995-01-08 8 Ιανουαρίου 1995 02006-06-21 21 Ιουνίου 2006 [67]
Ισλάμ Σλιμανί Flag of Algeria.svg Αλγερία 39 83 0.47 02012-05-26 26 Μαΐου 2012 02022-01-20 20 Ιανουαρίου 2022 [68]
Γκάρεθ Μπέιλ Flag of Wales.svg Ουαλία 39 106 0.37 02006-05-27 27 Μαΐου 2006 02022-06-14 14 Ιουνίου 2022 [69]
67 Παόλο Γκερέρο Flag of Peru.svg Περού 38 107 0.36 02004-10-09 9 Οκτωβρίου 2004 02021-10-07 7 Οκτωβρίου 2021 [70]
Γκόραν Πάντεφ Flag of North Macedonia.svg Βόρεια Μακεδονία 38 122 0.31 02001-06-06 6 Ιουνίου 2001 02021-06-21 21 Ιουνίου 2021 [71]
Αντρές Όπερ Flag of Estonia.svg Εσθονία 38 134 0.28 01995-05-19 19 Μαΐου 1995 02014-05-26 26 Μαΐου 2014 [72]
70 Ρασίντ Γιεκινί Flag of Nigeria.svg Νιγηρία 37 62 0.6 01983-10-30 30 Οκτωβρίου 1983 01998-06-28 28 Ιουνίου 1998 [73]
Εμανουέλ Σανόν Flag of Haiti.svg Αϊτή 37 65 0.57 01970-04-14 14 Απριλίου 1970 01981-11-15 15 Νοεμβρίου 1981 [74]
Ρίκι Τσαρλς Flag of Grenada.svg Γρενάδα 37 71 0.52 01995-03-21 21 Μαρτίου 1995 02011-06-13 13 Ιουνίου 2011 [75]
Πίτερ Εντλοβού Flag of Zimbabwe.svg Ζιμπάμπουε 37 81 0.46 01990-08-25 25 Αυγούστου 1990 02007-03-25 25 Μαρτίου 2007 [76]
75 Μιο Χλάινγκ Γουίν Flag of Burma.svg Μιανμάρ 36 63 0.57 01992-11-25 25 Νοεμβρίου 1992 02005-01-15 15 Ιανουαρίου 2005 [77]
Φιράς Αλ Χατίμπ Flag of Syria.svg Συρία 36 72 0.5 02001-05-04 4 Μαΐου 2001 02019-09-05 5 Σεπτεμβρίου 2019 [78]
Ισάμ Ζεμάα Flag of Tunisia.svg Τυνησία 36 84 0.43 02005-05-27 27 Μαΐου 2005 02014-10-10 10 Οκτωβρίου 2014 [79]
Αχμέντ Φαράς Flag of Morocco.svg Μαρόκο 36 94 0.38 01966-04-19 19 Απριλίου 1966 01979-12-09 9 Δεκεμβρίου 1979 [80]
Ντέιβιντ Χίλι Ulster banner.svg Βόρεια Ιρλανδία 36 95 0.38 02000-02-23 23 Φεβρουαρίου 2000 02013-03-26 26 Μαρτίου 2013 [81]
Τέεμου Πούκι Flag of Finland.svg Φινλανδία 36 106 0.33 02009-02-04 4 Φεβρουαρίου 2009 02021-06-14 14 Ιουνίου 2021 [82]
81 Λουίτζι Ρίβα Flag of Italy.svg Ιταλία 35 42 0.83 01965-06-27 27 Ιουνίου 1965 01974-06-19 19 Ιουνίου 1974 [83]
Αλί Αλ Μπάσκι[γ] Flag of Libya.svg Λιβύη 35 44 0.8 01961-09-08 8 Σεπτεμβρίου 1961 1970
Ουίλιαμ Όουμα Flag of Kenya.svg Κένυα 35 66 0.53 01965-02-28 28 Φεβρουαρίου 1965 01977-01-22 22 Ιανουαρίου 1977 [84]
Λούτον Σέλτον Flag of Jamaica.svg Τζαμάικα 35 75 0.47 02004-10-02 2 Οκτωβρίου 2004 02013-09-10 10 Σεπτεμβρίου 2013 [85]
Αντριάν Μούτου Flag of Romania.svg Ρουμανία 35 77 0.45 02000-03-29 29 Μαρτίου 2000 02013-03-26 26 Μαρτίου 2013 [86]
Γκεόργκι Χάτζι 35 124 0.28 01983-08-10 10 Αυγούστου 1983 02000-06-24 24 Ιουνίου 2000 [87]
Ζλάτκο Ζάχοβιτς Flag of Slovenia.svg Σλοβενία 35 80 0.44 01992-11-18 18 Νοεμβρίου 1992 02004-04-28 28 Απριλίου 2004 [88]
Ραδαμέλ Φαλκάο Flag of Colombia.svg Κολομβία 35 99 0.35 02007-02-07 7 Φεβρουαρίου 2007 02022-02-01 1 Φεβρουαρίου 2022 [89]
Ένερ Βαλένσια Flag of Ecuador.svg Ισημερινός 35 72 0.49 02012-02-29 29 Φεβρουαρίου 2012 02022-06-11 11 Ιουνίου 2022 [90]
Σαλομόν Ροντόν Flag of Venezuela.svg Βενεζουέλα 35 88 0.41 02008-02-03 3 Φεβρουαρίου 2008 02022-06-11 11 Ιουνίου 2022 [91]
89 Μαξίμ Σάτσκιχ Flag of Uzbekistan.svg Ουζμπεκιστάν 34 61 0.56 01999-08-18 18 Αυγούστου 1999 02014-05-29 29 Μαΐου 2014 [92]
Μουμουνί Νταγκανό Flag of Burkina Faso.svg Μπουρκίνα Φάσο 34 83 0.41 01998-08-23 23 Αυγούστου 1998 02013-02-10 10 Φεβρουαρίου 2013 [93]
92 Γιόργκεν Γιούβε Flag of Norway.svg Νορβηγία 33 45 0.73 01928-06-03 3 Ιουνίου 1928 01937-06-13 13 Ιουνίου 1937 [94]
Ιμπραϊμά Καντιά Ντιαλό Flag of Guinea.svg Γουινέα 33 56 0.59 01960-10-02 2 Οκτωβρίου 1960 01973-01-16 16 Ιανουαρίου 1973 [95]
Γκετάνε Κεμπέντε Flag of Ethiopia.svg Αιθιοπία 33 65 0.51 02010-12-04 4 Δεκεμβρίου 2010 02022-01-17 17 Ιανουαρίου 2022 [96]
Σάντελ Σάμιουελ Flag of Saint Vincent and the Grenadines.svg Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες 33 63 0.52 02001-03-14 14 Μαρτίου 2001 02016-03-25 25 Μαρτίου 2016 [97]
Χαμζά Αλ Νταρντούρ Flag of Jordan.svg Ιορδανία 33 100 0.33 02011-01-03 3 Ιανουαρίου 2011 02021-06-11 11 Ιουνίου 2021 [98]
Κρις Γουντ Flag of New Zealand.svg Νέα Ζηλανδία 33 64 0.52 02009-06-03 3 Ιουνίου 2009 02022-06-14 14 Ιουνίου 2022 [99]
Σαντιό Μανέ Flag of Senegal.svg Σενεγάλη 33 91 0.36 02012-05-25 25 Μαΐου 2012 02022-06-07 7 Ιουνίου 2022 [100]
99 Μιχάλης Κωνσταντίνου Flag of Cyprus.svg Κύπρος 32 84 0.38 01997-02-14 14 Φεβρουαρίου 1997 02012-10-12 12 Οκτωβρίου 2012 [101]
Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ Flag of Togo.svg Τόγκο 32 88 0.36 02000-07-08 8 Ιουλίου 2000 02019-03-24 24 Μαρτίου 2019 [102]
Χενρίχ Μεχιταριάν Flag of Armenia.svg Αρμενία 32 95 0.34 02007-01-14 14 Ιανουαρίου 2007 02021-11-14 14 Νοεμβρίου 2021 [103]

Ρόκε Σάντα Κρους

Flag of Paraguay.svg Παραγουάη 32 112 0.29 01999-04-28 28 Απριλίου 1999 02016-11-10 10 Νοεμβρίου 2016 [104]
100 Εσάλα Μάσι[γ] Flag of Fiji.svg Φίτζι 31 34 0.91 01997-06-07 7 Ιουνίου 1997 02005-08-14 14 Αυγούστου 2005 [105]
Στέβαν Γιόβετιτς Flag of Montenegro.svg Μαυροβούνιο 31 62 0.5 02007-03-24 24 Μαρτίου 2007 02021-10-11 11 Οκτωβρίου 2021 [106]
Μπένι ΜακΚάρθι Flag of South Africa.svg Νότια Αφρική 31 79 0.39 01997-06-04 4 Ιουνίου 1997 02010-05-27 27 Μαΐου 2010 [107]
104 Μαρσέλο Μάρτινς Μορένο Flag of Bolivia.svg Βολιβία 30 96 0.31 02007-09-12 12 Σεπτεμβρίου 2007 02022-03-29 29 Μαρτίου 2022 [108]
Ντένις Λόου Flag of Scotland.svg Σκωτία 30 55 0.55 01958-10-18 18 Οκτωβρίου 1958 01974-06-14 14 Ιουνίου 1974 [109]
Κέννυ Νταλγκλίς 30 102 0.29 01971-11-10 10 Νοεμβρίου 1971 01986-11-12 12 Νοεμβρίου 1986 [110]
Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ Flag of Gabon.svg Γκαμπόν 30 72 0.42 02009-03-28 28 Μαρτίου 2009 02022-01-04 4 Ιανουαρίου 2022 [111]
Μανουέλ Μπουκουάνε Flag of Mozambique.svg Μοζαμβίκη 30 94 0.32 01992-08-16 16 Αυγούστου 1992 02010-01-20 20 Ιανουαρίου 2010 [112]
110 Λέστερ Μορέ Flag of Cuba.svg Κούβα 29 69 0.42 01996-05-12 12 Μαΐου 1996 02007-06-08 8 Ιουνίου 2007 [113]
Νίκος Αναστόπουλος Flag of Greece.svg Ελλάδα 29 74 0.39 01977-09-21 21 Σεπτεμβρίου 1977 01988-11-02 2 Νοεμβρίου 1988 [114]
Μάρις Βερπακόφσκις Flag of Latvia.svg Λετονία 29 104 0.28 01999-06-09 9 Ιουνίου 1999 02014-05-29 29 Μαΐου 2014 [115]
Άλι Αλ Νόνο Flag of Yemen.svg Υεμένη 29 51 0.57 02000-02-10 10 Φεβρουαρίου 2000 02010-11-28 28 Νοεμβρίου 2010 [116]
114 Ντίον ΜακΚόλι Flag of Belize.svg Μπελίζ 28 63 0.44 02007-02-08 8 Φεβρουαρίου 2007 02022-06-14 14 Ιουνίου 2022 [117]
Εμάνουελ Όκουι Flag of Uganda.svg Ουγκάντα 28 91 0.31 02009-03-07 7 Μαρτίου 2009 02022-06-08 8 Ιουνίου 2022 [118]
116 Κόμινς Μενάπι Flag of the Solomon Islands.svg Νήσοι Σολομώντα 27 34 0.79 02000-06-21 21 Ιουνίου 2000 02007-09-07 7 Σεπτεμβρίου 2007 [119][120]
Νασρ Ελ Ντιν Αμπάς Flag of Sudan.svg Σουδάν 27 52 0.52 1963 1972 [121]
Κασούν Τζαγιασούριγια Flag of Sri Lanka.svg Σρι Λάνκα 27 57 0.47 01999-04-23 23 Απριλίου 1999 02009-12-11 11 Δεκεμβρίου 2009 [122]
119 Σότα Αρβελάντζε Flag of Georgia.svg Γεωργία 26 61 0.43 01994-02-23 23 Φεβρουαρίου 1994 02007-03-24 24 Μαρτίου 2007 [123]
Κόλπεϊν Σίγκθουρσον Flag of Iceland.svg Ισλανδία 26 64 0.41 02010-03-21 21 Μαρτίου 2010 02021-06-04 4 Ιουνίου 2021 [124]
Έιδουρ Γκούδιονσεν 26 88 0.3 01996-04-24 24 Απριλίου 1996 02016-06-06 6 Ιουνίου 2016 [125]
Τσονγκ Ιλ-γκουάν Flag of North Korea.svg Βόρεια Κορέα 26 76 0.34 02011-03-26 26 Μαρτίου 2011 02019-11-19 19 Νοεμβρίου 2019 [126]
Μάρεκ Χάμσικ Flag of Slovakia.svg Σλοβακία 26 134 0.19 02007-02-07 7 Φεβρουαρίου 2007 02021-11-11 11 Νοεμβρίου 2021 [127]
123 Τσεν Πο-λιάνγκ Flag of Chinese Taipei for Olympic games.svg Κινεζική Ταϊπέι 25 80 0.31 02006-02-22 22 Φεβρουαρίου 2006 02019-11-19 19 Νοεμβρίου 2019 [128]
Μρίσο Νγκάσα Flag of Tanzania.svg Τανζανία 25 100 0.25 02006-11-25 25 Νοεμβρίου 2006 02015-11-14 14 Νοεμβρίου 2015 [129]
Σεϊντού Κεϊτά Flag of Mali.svg Μάλι 25 102 0.25 01998-10-04 4 Οκτωβρίου 1998 02015-01-28 28 Ιανουαρίου 2015 [130]
126 Τεαονουΐ Τεχάου Flag of French Polynesia.svg Ταϊτή 24 31 0.77 02011-04-03 3 Απριλίου 2011 02019-07-18 18 Ιουλίου 2019 [131]
Κιθ Γκαμπς Flag of Saint Kitts and Nevis.svg Άγιος Χριστόφορος και Νέβις 24 41 0.59 01993-04-02 2 Απριλίου 1993 02011-11-15 15 Νοεμβρίου 2011 [132]
Γιόναταν Φάνια Flag of the Dominican Republic.svg Δομινικανή Δημοκρατία 24 45 0.53 02006-09-29 29 Σεπτεμβρίου 2006 02016-10-08 8 Οκτωβρίου 2016 [133]
Ζερόμ Ραματλακουάνε Flag of Botswana.svg Μποτσουάνα 24 61 0.39 02006-11-15 15 Νοεμβρίου 2006 02018-04-18 18 Απριλίου 2018 [134]
Ολιβιέ Καρεκέζι Flag of Rwanda.svg Ρουάντα 24 70 0.34 02000-04-09 9 Απριλίου 2000 02013-06-16 16 Ιουνίου 2013 [135]
Στεφάν Σεσενιόν Flag of Benin.svg Μπενίν 24 82 0.29 02004-05-23 23 Μαΐου 2004 02019-11-17 17 Νοεμβρίου 2019 [136]
Κάιλ Λάριν Flag of Canada.svg Καναδάς 24 49 0.49 02014-05-23 23 Μαΐου 2014 02022-06-03 3 Ιουνίου 2022 [137]
132 Μπερτράν Καΐ Νέα Καληδονία 23 41 0.56 02008-06-14 14 Ιουνίου 2008 02019-07-15 15 Ιουλίου 2019 [138]
Ασράφ Ουντίν Αχμέντ Τσούνου[γ] Flag of Bangladesh.svg Μπανγκλαντές 23 50 0.46 1975 1985
134 Ντιεμερσί Μποκανί Flag of the Democratic Republic of the Congo.svg Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό 22 47 0.47 02005-07-01 1 Ιουλίου 2005 02021-11-14 14 Νοεμβρίου 2021 [139]
Τζέισον Κάνλιφ Flag of Guam.svg Γκουάμ 22 63 0.35 02006-04-03 3 Απριλίου 2006 02021-10-12 12 Οκτωβρίου 2021 [140]
Χουάν Μπαρέρα Flag of Nicaragua.svg Νικαράγουα 22 68 0.32 02009-01-22 22 Ιανουαρίου 2009 02022-02-02 2 Φεβρουαρίου 2022 [141]
137 Λουέλιν Ράιλι Flag of Barbados.svg Μπαρμπάντος 21 41 0.51 01995-03-26 26 Μαρτίου 1995 02005-02-24 24 Φεβρουαρίου 2005 [142]
Χάσαν Μάατουκ Flag of Lebanon.svg Λίβανος 21 94 0.22 02006-01-27 27 Ιανουαρίου 2006 02021-10-12 12 Οκτωβρίου 2021 [143]
139 Σον Γκόουτερ Flag of Bermuda.svg Βερμούδες 20 22 0.91 01988-02-18 18 Φεβρουαρίου 1988 02004-06-13 13 Ιουνίου 2004 [144]
Ερλ Τζιν Flag of Saint Lucia.svg Αγία Λουκία 20 23 0.87 01990-05-27 27 Μαΐου 1990 02004-12-19 19 Δεκεμβρίου 2004 [145]
Χοκ Σοχέτρα Flag of Cambodia.svg Καμπότζη 20 26 0.77 01995-12-10 10 Δεκεμβρίου 1995 02002-12-19 19 Δεκεμβρίου 2002 [146]
Τζούλιαν Γουέιντ Flag of Dominica.svg Δομινίκα 20 44 0.45 02010-10-06 6 Οκτωβρίου 2010 02021-06-09 9 Ιουνίου 2021 [147]
Μανούτσεχρ Ντζαλίλοφ Flag of Tajikistan.svg Τατζικιστάν 20 44 0.45 02011-09-02 2 Σεπτεμβρίου 2011 02021-06-14 14 Ιουνίου 2021 [148]
Ρίτσαρντ Ιβάι Flag of Vanuatu.svg Βανουάτου 20 34 0.59 02000-04-11 11 Απριλίου 2000 02011-01-24 24 Ιανουαρίου 2011 [149]
Βέντατ Μουρίτσι Flag of Kosovo.svg Κοσσυφοπέδιο 20 42 0.48 02016-10-09 9 Οκτωβρίου 2016 02022-06-08 8 Ιουνίου 2022 [150]
Μαξίμ Ρομάστσενκο Flag of Belarus.svg Λευκορωσία 20 63 0.32 01998-08-07 7 Αυγούστου 1998 02008-05-27 27 Μαΐου 2008 [151]
147 Φιστόν Αμπντούλ Ραζάκ Flag of Burundi.svg Μπουρούντι 19 49 0.39 02009-12-02 2 Δεκεμβρίου 2009 02020-11-15 15 Νοεμβρίου 2020 [152]
Τόμας Ντανιλεβίτσιους Flag of Lithuania.svg Λιθουανία 19 72 0.26 01998-10-14 14 Οκτωβρίου 1998 02012-10-12 12 Οκτωβρίου 2012 [153]
149 Νάιτζελ Κόντρινγκτον Flag of Guyana.svg Γουιάνα 18 26 0.69 02001-03-23 23 Μαρτίου 2001 02010-12-01 1 Δεκεμβρίου 2010 [154]
Έκτορ Ράμος Flag of Puerto Rico.svg Πουέρτο Ρίκο 18 36 0.5 02010-10-04 4 Οκτωβρίου 2010 02019-03-24 24 Μαρτίου 2019 [155]
Βισάι Παπουβανίν Flag of Laos.svg Λάος 18 51 0.35 02002-12-18 18 Δεκεμβρίου 2002 02013-03-06 6 Μαρτίου 2013 [156]
Τζορτζ Γουεά Flag of Liberia.svg Λιβερία 18 75 0.24 01986-02-23 23 Φεβρουαρίου 1986 02018-09-11 11 Σεπτεμβρίου 2018[δ] [157]
Εριόν Μπογκντάνι Flag of Albania.svg Αλβανία 18 75 0.24 01996-04-24 24 Απριλίου 1996 02013-03-26 26 Μαρτίου 2013 [158]
157 Τσαν Κιν Σενγκ Flag of Macau.svg Μακάο 17 29 0.59 02006-04-02 2 Απριλίου 2006 02013-03-17 17 Μαρτίου 2013 [159]
Ντάνιελ Ίμπερτ Flag of Mauritius.svg Μαυρίκιος 17 53 0.32 01972-05-21 21 Μαΐου 1972 01983-07-16 16 Ιουλίου 1983 [160]
Βικτοριέν Αντεμπαγιόρ Flag of Niger.svg Νίγηρας 17 47 0.36 02015-03-31 31 Μαρτίου 2015 02022-06-08 8 Ιουνίου 2022 [161]
160 Μοχάμεντ Μπεν Flag of the Comoros.svg Κομόρες 16 32 0.5 02014-03-05 5 Μαρτίου 2014 02022-01-24 24 Ιανουαρίου 2022 [162]
Λεόν Μαρτ Flag of Luxembourg.svg Λουξεμβούργο 16 24 0.67 01933-06-04 4 Ιουνίου 1933 01946-03-10 10 Μαρτίου 1946 [163]
Βλαντίμιρ Μπαϊράμοφ Flag of Turkmenistan.svg Τουρκμενιστάν 16 35 0.46 02000-02-12 12 Φεβρουαρίου 2000 02013-03-26 26 Μαρτίου 2013 [164]
Φάχεντ Άταλ Flag of Palestine.svg Παλαιστίνη 16 36 0.44 02004-09-02 2 Σεπτεμβρίου 2004 02012-06-28 28 Ιουνίου 2012 [165]
Μάριο Φρικ Flag of Liechtenstein.svg Λίχτενσταϊν 16 125 0.13 01993-10-26 26 Οκτωβρίου 1993 02015-10-12 12 Οκτωβρίου 2015 [166]
166 Τιεβί Μπιφουμά Flag of the Republic of the Congo.svg Κονγκό 15 33 0.45 02014-08-02 2 Αυγούστου 2014 02021-03-30 30 Μαρτίου 2021 [167]
Φέλιξ Μπάντενχορστ Flag of Swaziland.svg Εσουατίνι 15 41 0.37 02008-05-23 23 Μαΐου 2008 02021-07-16 16 Ιουλίου 2021 [168]
Μιρλάν Μουρζάεφ Flag of Kyrgyzstan.svg Κιργιστάν 15 53 0.28 02009-03-28 28 Μαρτίου 2009 02022-03-26 26 Μαρτίου 2022 [169]
Χέλντον Ράμος Flag of Cape Verde.svg Πράσινο Ακρωτήριο 15 52 0.29 02008-10-11 11 Οκτωβρίου 2008 02019-11-13 13 Νοεμβρίου 2019 [170]
170 Φίλιπ Ζίαλορ Flag of the Seychelles.svg Σεϋχέλλες 14 33 0.42 01998-08-11 11 Αυγούστου 1998 02009-10-20 20 Οκτωβρίου 2009 [171]
Στεφάνο Ρέισελ Flag of Suriname.svg Σουρινάμ 14 36 0.39 02010-09-11 11 Σεπτεμβρίου 2010 02019-03-23 23 Μαρτίου 2019 [172]
Φανεβά Ιμά Αντριατσιμά Flag of Madagascar.svg Μαδαγασκάρη 14 47 0.3 02003-04-24 24 Απριλίου 2003 02019-11-16 16 Νοεμβρίου 2019 [173]
Πολάν Βοαβί 63 0.22 02003-03-29 29 Μαρτίου 2003 02021-11-14 14 Νοεμβρίου 2021 [174]
Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ Flag of Azerbaijan.svg Αζερμπαϊτζάν 14 68 0.21 01992-09-17 17 Σεπτεμβρίου 1992 02005-09-07 7 Σεπτεμβρίου 2005 [175]
174 Ρέτζι Νταβάνι Flag of Papua New Guinea.svg Παπούα Νέα Γουινέα 13 17 0.76 02002-03-12 12 Μαρτίου 2002 02012-06-06 6 Ιουνίου 2012 [176]
Νιράζαν Ραϊαμαζί Flag of Nepal.svg   Νεπάλ 13 20 0.65 02000-02-12 12 Φεβρουαρίου 2000 02008-10-15 15 Οκτωβρίου 2008 [177]
Χαρί Χαντκά 41 0.32 01995-03-29 29 Μαρτίου 1995 02006-04-02 2 Απριλίου 2006 [178]
Ρανγκέλο Γιάνγκα Flag of Curaçao.svg Κουρασάο 13 25 0.52 02016-03-23 23 Μαρτίου 2016 02021-10-09 9 Οκτωβρίου 2021 [179]
Λεάντρο Μπακούνα 39 0.33 02016-03-23 23 Μαρτίου 2016 02021-10-09 9 Οκτωβρίου 2021 [180]
Εμίλιο Νσούε Flag of Equatorial Guinea.svg Ισημερινή Γουινέα 13 28 0.46 02013-03-24 24 Μαρτίου 2013 02021-11-16 16 Νοεμβρίου 2021 [181]
Ρούντολφ Μπέστερ Flag of Namibia.svg Ναμίμπια 13 46 0.28 02004-04-28 28 Απριλίου 2004 02014-09-10 10 Σεπτεμβρίου 2014 [182]
Ρουσλάν Μπαλτίεφ Flag of Kazakhstan.svg Καζακστάν 13 73 0.18 01997-09-02 2 Σεπτεμβρίου 1997 02009-10-14 14 Οκτωβρίου 2009 [183]
Μπεσάμ Flag of Mauritania.svg Μαυριτανία 13 62 0.21 02013-03-02 2 Μαρτίου 2013 02021-09-03 3 Σεπτεμβρίου 2021 [184]
179 Λι Ραμούν[ε][γ] Flag of the Cayman Islands.svg Νήσοι Κέιμαν 12 17 0.71 01991-05-10 10 Μαΐου 1991 02004-01-26 26 Ιανουαρίου 2004
180 Ασάν Σισέι Flag of The Gambia.svg Γκάμπια 11 27 0.41 02013-09-07 7 Σεπτεμβρίου 2013 02021-01-11 11 Ιανουαρίου 2021 [185]
Μουχάμαντ Έσα Flag of Pakistan.svg Πακιστάν 11 37 0.3 02001-05-13 13 Μαΐου 2001 02009-12-08 8 Δεκεμβρίου 2009 [186]
Σεργκέι Κλεστσένκο Flag of Moldova.svg Μολδαβία 11 69 0.16 01991-07-02 2 Ιουλίου 1991 02006-10-07 7 Οκτωβρίου 2006 [187]
Ιλντεφόνς Λίμα Flag of Andorra.svg Ανδόρρα 11 133 0.08 01997-06-22 22 Ιουνίου 1997 02021-10-09 9 Οκτωβρίου 2021 [188]
184 Λέσλι Στ. Φλερ Flag of the Bahamas.svg Μπαχάμες 10 24 0.42 02006-09-02 2 Σεπτεμβρίου 2006 02021-07-02 2 Ιουλίου 2021 [189]
Τσέντσο Γκιέλτσεν Flag of Bhutan.svg Μπουτάν 10 37 0.27 02011-03-19 19 Μαρτίου 2011 02019-10-03 3 Οκτωβρίου 2019 [190]

Σέρα Μότεμπανγκ

Flag of Lesotho.svg Λεσότο 10 42 0.24 02016-03-29 29 Μαρτίου 2016 02022-03-27 27 Μαρτίου 2022 [191]
Κλέμιντ Όλσεν Flag of the Faroe Islands.svg Νήσοι Φερόες 10 44 0.23 02012-09-07 7 Σεπτεμβρίου 2012 02022-03-26 26 Μαρτίου 2022 [192]
Ρόγκβι Γιάκομπσεν 54 0.19 01999-08-18 18 Αυγούστου 1999 02009-10-14 14 Οκτωβρίου 2009 [192]
188 Νάντο Κο Flag of Guinea-Bissau.svg Γουινέα-Μπισσάου 9 6 1.5 01996-06-16 16 Ιουνίου 1996 02001-11-07 7 Νοεμβρίου 2001 [193]
Ντέσμοντ Φααϊουάσο Flag of Samoa.svg Σαμόα 9 20 0.45 02001-04-07 7 Απριλίου 2001 02016-06-05 5 Ιουνίου 2016 [194]
Μπαλάλ Αρεζού Flag of Afghanistan.svg Αφγανιστάν 9 26 0.35 02011-06-29 29 Ιουνίου 2011 02017-10-10 10 Οκτωβρίου 2017 [195]
Φαϊσάλ Σαϊεστέχ 50 0.18 02014-04-13 13 Απριλίου 2014 02021-11-16 16 Νοεμβρίου 2021 [196]
191 Ιλέρ Μομί Flag of the Central African Republic.svg Κεντροαφρικανική Δημοκρατία 8 28 0.29 02007-03-06 6 Μαρτίου 2007 02018-09-09 9 Σεπτεμβρίου 2018 [197]
Φόξι Κετεβοάμα 49 0.16 02002-09-09 9 Σεπτεμβρίου 2002 02021-03-30 30 Μαρτίου 2021 [197]
Μπίλι Φορμπς Flag of Turks and Caicos Islands.svg Τερκς και Κέικος 8 16 0.5 02008-02-06 6 Φεβρουαρίου 2008 02021-06-05 5 Ιουνίου 2021 [198]
Σα Ραζέν Σαΐντ Flag of Brunei.svg Μπρουνέι 8 22 0.36 02008-10-19 19 Οκτωβρίου 2008 02019-06-11 11 Ιουνίου 2019 [199]
Νιάμ-Όσορ Νάρανμπολτ Flag of Mongolia.svg Μογγολία 8 25 0.32 02014-07-23 23 Ιουλίου 2014 02021-03-30 30 Μαρτίου 2021 [200]
Ντονορόβιν Λουμπενγκάραφ 35 0.23 02000-02-29 29 Φεβρουαρίου 2000 02014-07-25 25 Ιουλίου 2014 [201]
Μοχάμεντ Καλόν Flag of Sierra Leone.svg Σιέρα Λεόνε 8 40 0.2 01995-01-07 7 Ιανουαρίου 1995 02012-09-08 8 Σεπτεμβρίου 2012 [202]
Άντι Σέλβα Flag of San Marino.svg Άγιος Μαρίνος 8 73 0.11 01998-10-10 10 Οκτωβρίου 1998 02016-10-11 11 Οκτωβρίου 2016 [203]
197 Λάιλ Τέιλορ Flag of Montserrat.svg Μοντσερράτ 7 11 0.64 02015-03-27 27 Μαρτίου 2015 02021-07-02 2 Ιουλίου 2021 [204]
Ουναλότο Φεάο Flag of Tonga.svg Τόνγκα 7 17 0.41 02001-04-07 7 Απριλίου 2001 02017-12-12 12 Δεκεμβρίου 2017 [205]
Ρουφίνο Γκάμα Flag of East Timor.svg Ανατολικό Τιμόρ 7 21 0.33 02016-06-02 2 Ιουνίου 2016 02021-12-11 11 Δεκεμβρίου 2021 [206]
200 Τέιλορ Σαγκάμπι Flag of Cook Islands.svg Νήσοι Κουκ 6 11 0.55 02011-08-27 27 Αυγούστου 2011 02022-03-17 17 Μαρτίου 2022 [207]
Λουίς Λεάλ Flag of Sao Tome and Principe.svg Σάο Τομέ και Πρίνσιπε 6 17 0.35 02012-06-16 16 Ιουνίου 2012 02021-03-28 28 Μαρτίου 2021 [208]
Τζέιμς Μόγκα Flag of South Sudan.svg Νότιο Σουδάν 6 18 0.33 02012-07-10 10 Ιουλίου 2012 02017-07-22 22 Ιουλίου 2017 [209]
Μαχντί Χουσεΐν Μαχαμπέχ Flag of Djibouti.svg Τζιμπουτί 6 19 0.32 02016-06-03 3 Ιουνίου 2016 02021-11-12 12 Νοεμβρίου 2021 [210]
Φρέντερικ Γκόμεζ Flag of Aruba.svg Αρούμπα 6 22 0.27 02002-08-11 11 Αυγούστου 2002 02021-06-05 5 Ιουνίου 2021 [211]
205 Ρίτσαρντ Ο΄Κόνορ Flag of Anguilla.svg Ανγκουίλα 5 5 1 02000-02-25 25 Φεβρουαρίου 2000 02006-09-24 24 Σεπτεμβρίου 2006 [212]
Τέρενς Ρότζερς 16 0.31 02000-02-25 25 Φεβρουαρίου 2000 02012-10-14 14 Οκτωβρίου 2012 [213]
Γκίρντον Κόνορ 29 0.17 02000-02-25 25 Φεβρουαρίου 2000 02018-11-18 18 Νοεμβρίου 2018 [214]
Μπερχάνε Αρέγκαϊ Flag of Eritrea.svg Ερυθραία 5 11 0.45 02002-12-06 6 Δεκεμβρίου 2002 02007-12-17 17 Δεκεμβρίου 2007 [215]
Γιόνας Φεσεχάγε 19 0.26 01999-06-06 6 Ιουνίου 1999 02007-12-17 17 Δεκεμβρίου 2007 [216]
Γιντνεκάτσεφ Σιμάνγκους 22 0.23 01998-10-04 4 Οκτωβρίου 1998 02007-12-11 11 Δεκεμβρίου 2007 [217]
Έιβοντεϊλ Γουίλιαμς Flag of the British Virgin Islands.svg Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι 5 15 0.33 01995-07-30 30 Ιουλίου 1995 02012-09-05 5 Σεπτεμβρίου 2012 [218]
208 Αμπντουλαχί Σεΐχ Μοχάμεντ Flag of Somalia.svg Σομαλία 3 6 0.5 02000-04-19 19 Απριλίου 2000 02005-11-29 29 Νοεμβρίου 2005 [219]
Ράμιν Οτ Flag of American Samoa.svg Αμερικανική Σαμόα 3 15 0.2 02004-05-10 10 Μαΐου 2004 02015-09-04 4 Σεπτεμβρίου 2015 [220]
Ρις Στιτς Flag of Gibraltar.svg Γιβραλτάρ 3 20 0.15 02014-03-01 1 Μαρτίου 2014 02021-11-13 13 Νοεμβρίου 2021 [221]
Τιτζέι Ντε Μπαρ 27 0.11 02018-03-25 25 Μαρτίου 2018 02021-11-13 13 Νοεμβρίου 2021 [222]
Λι Κασκιάρο[ζ] 42 0.07 02014-09-07 7 Σεπτεμβρίου 2014 02021-11-13 13 Νοεμβρίου 2021 [223]
Λίαμ Γουόκερ[η] 57 0.05 02013-11-19 19 Νοεμβρίου 2013 02021-11-16 16 Νοεμβρίου 2021 [224]
211 Κέβιν Σέπαρντ Flag of the United States Virgin Islands.svg Παρθένοι Νήσοι 2 2 1 02002-08-16 16 Αυγούστου 2002 02002-08-18 18 Αυγούστου 2002 [225]
Ριντ Κλοπ 5 0.4 02011-07-03 3 Ιουλίου 2011 02011-11-15 15 Νοεμβρίου 2011 [226]
Τρέβορ Ρένσφορντ 6 0.33 02016-03-26 26 Μαρτίου 2016 02019-09-05 5 Σεπτεμβρίου 2019 [227]
Μπράις Πιερ 8 0.25 02004-11-24 24 Νοεμβρίου 2004 02019-03-22 22 Μαρτίου 2019 [228]
Τζέιμι Μπράουν 9 0.22 02006-09-27 27 Σεπτεμβρίου 2006 02016-03-26 26 Μαρτίου 2016 [229]
Άαρον Ντένις 9 0.22 02018-09-09 9 Σεπτεμβρίου 2018 02019-11-19 19 Νοεμβρίου 2019 [230]

Κατάλογος κορυφαίων σκόρερ χωρών που δεν είναι μέλη της FIFA[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παρακάτω είναι οι κορυφαίοι σκόρερ για κράτη που δεν είναι μέλη της FIFA, αλλά είναι συνδεδεμένα μέλη μιας από τις συνδεδεμένες συνομοσπονδίες της FIFA.

Οι παίκτες με έντονους χαρακτήρες εξακολουθούν να είναι ενεργοί σε διεθνές επίπεδο.
Οι παίκτες με πλάγια γράμματα κατέχουν επίσης το ρεκόρ για τις περισσότερες συμμετοχές για τη χώρα τους.
Θέση Ποδοσφαιριστής Χώρα Διεθνή γκολ Συμμετοχές Γκολ/αγώνα Πρώτη συμμετοχή Τελευταία συμμετοχή Ref.
1 Κεβίν Παρσεμαίν Flag of Martinique.svg Μαρτινίκα 35 55 0.64 02008-10-11 11 Οκτωβρίου 2008 02019-06-23 23 Ιουνίου 2019 [231]
2 Ντομινίκ Μοκά Flag of Guadeloupe (local).svg Γουαδελούπη 17 38 0.45 02002-07-07 7 Ιουλίου 2002 02012-10-27 27 Οκτωβρίου 2012 [232]
3 Γκαρί Πιγκρέ Flag of France.svg Γαλλική Γουιάνα 16 20 0.8 02012-03-21 21 Μαρτίου 2012 02015-03-29 29 Μαρτίου 2015 [233]
4 Ζαν-Μισέλ Φοντέν Proposed flag of Réunion (VAR).svg Ρεϊνιόν 15 26 0.58 02007-06-12 12 Ιουνίου 2007 02019-07-28 28 Ιουλίου 2019 [234]
5 Αμπντάλα Τζούμα Άλι Flag of Zanzibar.svg Ζανζιβάρη 9 13 0.69 02002-10-23 23 Οκτωβρίου 2002 02007-12-18 18 Δεκεμβρίου 2007 [235]
Αλόπουα Πέτοα Flag of Tuvalu.svg Τουβαλού 9 13 0.69 02011-08-22 22 Αυγούστου 2011 02019-07-18 18 Ιουλίου 2019 [236]
7 Χέρβιν Λέικ Flag of Sint Maarten.svg Άγιος Μαρτίνος 7 5 1.4 02019-03-23 23 Μαρτίου 2019 02019-11-14 14 Νοεμβρίου 2019 [237]
8 Γιούρικ Σέινπααλ Flag of Bonaire.svg Μποναίρ 5 12 0.42 02013-11-14 14 Νοεμβρίου 2013 02019-09-09 9 Σεπτεμβρίου 2019 [238]
9 Ρομουάλντ Μπενζαμέν Flag of Saint-Martin (fictional).svg Άγιος Μαρτίνος 4 5 0.8 02001-02-06 6 Φεβρουαρίου 2001 02004-11-28 28 Νοεμβρίου 2004 [239]
Γιανίκ Μπελεσάς 14 0.29 02012-09-07 7 Σεπτεμβρίου 2012 02019-11-19 19 Νοεμβρίου 2019 [240]
Τζο Γουάνγκ Μίλερ Flag of the Northern Mariana Islands.svg Βόρειες Μαριάνες Νήσοι 4 15 0.27 02008-04-27 27 Απριλίου 2008 02016-07-04 4 Ιουλίου 2016 [241]
11 Λόρενς Νεμέια Flag of Kiribati.svg Κιριμπάτι 2 3 0.67 02003-06-30 30 Ιουνίου 2003 02003-07-07 7 Ιουλίου 2003 [242]

Κατάλογος με τους πρώτους σκόρερ από χώρες που δεν υπάρχουν σήμερα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αυτοί είναι οι πρώτοι σκόρερ για κράτη που δεν υπάρχουν σήμερα και δεν έχουν αναγνωρισμένη από τη FIFA ομάδα διάδοχο.

Οι παίκτες με πλάγια γράμματα κατέχουν επίσης το ρεκόρ για τις περισσότερες συμμετοχές για τη χώρα τους.
Θέση Ποδοσφαιριστής Χώρα Διεθνή γκολ Συμμετοχές Γκολ/αγώνα Πρώτη συμμετοχή Τελευταία συμμετοχή Ref.
1 Γιοάχιμ Στράιχ Flag of East Germany.svg Ανατολική Γερμανία 55 102 0.54 01969-12-08 8 Δεκεμβρίου 1969 01984-10-20 20 Οκτωβρίου 1984 [243]
2 Χέρμπερτ Μπίνκερτ Flag of Saar (1947–1956).svg Σάαρλαντ 6 12 0.5 01951-05-27 27 Μαΐου 1951 01956-06-06 6 Ιουνίου 1956 [244]
Χέρμπερτ Μάρτιν 6 17 0.35 01950-11-22 22 Νοεμβρίου 1950 01956-06-06 6 Ιουνίου 1956 [245]
3 Flag of South Yemen.svg Νότια Υεμένη - - - - -

Σημειώσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Ο Αμπντουλάχ αποσύρθηκε διεθνώς το 2007, αλλά έπαιξε έναν αγώνα προς τιμήν του εναντίον της Αιγύπτου το 2018.
  2. Μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, τα ρεκόρ της ομάδας κληρονόμησε η Ρωσία.
  3. 3,0 3,1 3,2 3,3 Ο ακριβής αριθμός συμμετοχών, γκολ και η πρώτη/τελευταία εμφάνιση δεν έχει ακόμη επαληθευτεί για αυτόν τον παίκτη.
  4. Ο Γουεά αποσύρθηκε διεθνώς το 2002, αλλά έπαιξε έναν αγώνα προς τιμή του εναντίον της Νιγηρίας το 2018
  5. Ο Ραμούν σημείωσε επίσης τουλάχιστον ένα γκολ για τα Νησιά Κέιμαν πριν την αποδοχή τους ως πλήρη μέλη της CONCACAF το 1990.
  6. Ο Κασκιάρο σημείωσε επίσης τουλάχιστον 13 γκολ για το Γιβραλτάρ πριν γίνει αποδεκτό ως πλήρες μέλος της UEFA το 2013.
  7. Ο Γουόκερ σημείωσε επίσης τουλάχιστον 13 γκολ για το Γιβραλτάρ πριν γίνει αποδεκτό ως πλήρες μέλος της UEFA το 2013.

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Cristiano Ronaldo – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  2. «Ali Daei – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 3 Ιουνίου 2021. Ανακτήθηκε στις 1 Δεκεμβρίου 2021. CS1 maint: Unfit url (link)
  3. 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 «INTERNATIONAL OLYMPIC COMMITTEE : Most goals in international football: From Pele and Puskas to Cristiano and Sunil Chhetri». Ανακτήθηκε στις 19 Ιουνίου 2022. 
  4. Mamrud, Roberto (18 Μαρτίου 2021). «Mohamed Mokhtar Dahari – Century of International Appearances». rsssf.com. 
  5. «Lionel Andrés Messi - Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  6. «Ferenc Puskás – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  7. «Sunil Chhetri – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  8. «Ali Ahmed Mabkhout Mohsen Omran Al-Hajeri - Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2021. 
  9. «Godfrey Chitalu – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  10. «Hussein Saeed Mohammed – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  11. «Edson Arantes do Nascimento "Pelé" – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  12. «Kunishige Kamamoto – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  13. «Bashar Abdullah Salem Abdulaziz – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  14. «Majed Abdullah Mohammed - Century of International Appearances». rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2017. 
  15. «Kinnah Phiri». rsssf. com. Ανακτήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2021. 
  16. «Kiatisuk Senamuang – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  17. «Miroslav Klose – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  18. «Stern John – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  19. «Abdul Kadir - Century of International Appearances». rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2021. 
  20. «Romelu Lukaku». rsssf. com. 
  21. «Carlos Humberto Ruiz – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  22. «Robbie Keane – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  23. «Hossam Hassan – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  24. «Luis Alberto Suárez - Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  25. «Didier Yves Drogba Tébily - Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  26. «Edin Dzeko – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  27. «Zlatan Ibrahimovic – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  28. «David Villa – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  29. «Bum-Kun Cha – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  30. «Ali Ashfaq – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  31. «Carlos Alberto Pavón - Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  32. «Clint Dempsey». RSSSF. 
  33. «Landon Timothy Donovan – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  34. «Samuel Eto'o Fils – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  35. «Jan Koller – International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  36. «Fandi Ahmad – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  37. «Wayne Mark Rooney – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  38. «Poul "Tist" Nielsen - Goals in International Matches». 
  39. «Jon Dahl Tomasson - Century of International Appearances». 
  40. «Philip James Placer "Phil" Younghusband – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  41. «Javier Hernandez». RSSSF. 
  42. «Le Cong Vinh». RSSSF. 
  43. «Asamoah Gyan – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  44. «Hakan Sükür - Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  45. «Thierry Henry – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  46. «Robin Van Persie». RSSSF. 
  47. «Timothy Filiga "Tim" Cahill – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  48. «Dimitar Berbatov – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  49. «Hristo Bonev». RSSSF. 
  50. «Andriy Shevchenko – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  51. «Alexis Sanchez». RSSSF. 
  52. «Rolando Fonseca Jiménez - Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  53. «Aleksandar Mitrovic – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 24 Μαρτίου 2021. 
  54. «Davor Suker – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  55. «Peter Byers – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  56. «Anton "Toni" Polster – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  57. «Hani Al-Dhabit Faraj Bait Al-Noobi – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  58. «Luis Carlos Tejada Hansell – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  59. Mamrud, Roberto. «Ismail Abdullatif Hasan». RSSSF. 
  60. «Alexander Frei – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  61. «Oleg Blokhin – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  62. «Michael Mifsud – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  63. Mamrud, Roberto. «Mubarak Mustafa Fazli Noorallah - Goals in International Matches». RSSSF. 
  64. «Hao Haidong – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  65. «Siu-Ki Chan – International Goals». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  66. Holstein, Dick. «Raul Diaz Arce». RSSSF. 
  67. «Fabrice Alcebiades Maieco 'Akwá' - International Goals». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  68. «Islam Slimani». RSSSF. 
  69. «Gareth Bale». RSSSF. 
  70. «Paolo Guerrero». RSSSF. 
  71. «Goran Pandev». rsssf. 
  72. «Andres Oper – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  73. «Rashidi Yekini – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  74. Mamrud, Roberto. «Emmanuel "Manno" Sanon - International Appearances». RSSSF. 
  75. «Ricky Charles». RSSSF. 
  76. «Peter Ndlovu – International Goals». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  77. «Myo Hlaing Win». RSSSF. 
  78. Földesi, László (13 Σεπτεμβρίου 2018). «Firas Al Khatib - Goals in International Matches». rsssf.com. 
  79. «Issam Jemaa – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  80. «Ahmed Faras». RSSSF. 
  81. «David Healy – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  82. «Teemu Pukki – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2021. 
  83. «Luigi Riva – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  84. Mamrud, Roberto. «William Ouma». rsssf. com. 
  85. «Luton Shelton – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  86. «Adrian Mutu – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  87. «Gheorghe Hagi – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  88. «Zlatko Zahovic – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  89. «Radamel Falcao». RSSSF. 
  90. «Enner Valencia». RSSSF. 
  91. Mamrud, Roberto. «Salomon Rondon». RSSSF. 
  92. «Maksim Shatskikh – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  93. «Moumouni Dagano – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  94. «Jørgen Juve – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  95. «Ibrahima Kandia Diallo». RSSSF. 
  96. «Getaneh Kebede». National Football Teams. 
  97. «Shandel Samuel – International Goals». Ανακτήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2022. 
  98. «Hamza Ali Khaled Al-Dardour - Goals in International Matches». rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2022. 
  99. «Chris Wood». Ανακτήθηκε στις 19 Ιουνίου 2022. 
  100. «Sadio Mané (Player)». Ανακτήθηκε στις 23 Ιουνίου 2022. 
  101. «Michalis Konstandinou – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  102. «Emmanuel Sheyi Adebayor – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  103. «Henrikh Mkhitaryan». RSSSF. 
  104. «Roque Luis Santa Cruz – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  105. Strack-Zimmermann, Benjamin. «Esala Masi». National Football Teams (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2019. 
  106. «Stevan Jovetic - Goals in International Matches». rsssf. Ανακτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2022. 
  107. «Benedict Saul "Benni" McCarthy - International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  108. Mamrud, Roberto. «Marcelo Moreno». RSSSF. 
  109. «Denis Law – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  110. «Kenneth Mathieson "Kenny" Dalglish – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  111. «Pierre-Emerick Aubameyang – International Goals». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  112. «Manuel José Luis "Tico-Tico" Bucuane - Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  113. «Lester More - International goals». rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2021. 
  114. «International Goals : Players with 30 or More Goals». Ανακτήθηκε στις 1 Φεβρουαρίου 2022. 
  115. «Maris Verpakovskis – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  116. «Ali Nono». National Football Teams. 
  117. «Belize - Record International Players». rsssf. Ανακτήθηκε στις 4 Μαρτίου 2022. 
  118. «Emmanuel Okwi». National Football Teams. 
  119. «Commins Menapi». National Football Teams. 
  120. «Commins Menapi - International Goals». Ανακτήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2022. 
  121. «Sudan - Record International Players». Ανακτήθηκε στις 1 Φεβρουαρίου 2022. 
  122. «Kasun Nadika Jayasuriya». National Football Teams. 
  123. «Shota Arveladze». National Football Teams. 
  124. «Kolbeinn Sigborsson». National Football Teams. 
  125. «Eidur Gudjohnsen». National Football Teams. 
  126. «Jong Il-gwan». National Football teams. Ανακτήθηκε στις 25 Ιουνίου 2022. 
  127. «Marek Hamšík». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 12 Ιουνίου 2019. 
  128. «Chen Po-liang - Goals in International Matches». Ανακτήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2022. 
  129. «Mrisho Khalfani Ngasa – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  130. «Seydou Keïta - Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  131. «Teaonui Tehau». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 26 Μαρτίου 2018. 
  132. «Keith Gumbs». National Football Teams. 
  133. «Jonathan Fana». National Football Teams. 
  134. Roberto Mamrud. «Jerome Ontiretse "Jay-Jay" Ramatlhakwane - Goals in International Matches». RSSSF. Ανακτήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2017. 
  135. «Olivier Karekezi». National Football Teams. 
  136. «Stéphane Sességnon - Goals in International Matches». rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 1 Φεβρουαρίου 2022. 
  137. «Canada - Record International Players». Ανακτήθηκε στις 15 Ιουλίου 2022. 
  138. «Bertrand Kai». National Football Teams. 
  139. «Dieumerci Mbokani Bezua - Goals in International Matches». Ανακτήθηκε στις 1 Φεβρουαρίου 2022. 
  140. «Jason Cunliffe». National Football Teams. 
  141. «Juan Barrera». National Football Teams. 
  142. «Llewellyn Alexander Riley (Player)». Ανακτήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2022. 
  143. «Hassan Ali Maatouk - Goals in International Matches». rsssf. Ανακτήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2022. 
  144. Morrison, Neil. «Shaun Goater - International Appearances and Goals». rsssf. com. 
  145. «Earl Jude Jean (Player)». Ανακτήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2022. 
  146. «Hok Sochetra». National Football Teams. 
  147. «Julian Wade». National Football Teams. 
  148. «Manuchekhr Dzhalilov». National Football Teams. 
  149. «Richard Iwai». National Football Teams. 
  150. «Vedat Muriqi». National Football Teams. 
  151. «Maksim Romashchenko – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  152. «Burundi - Record International Players». rsssf. Ανακτήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2022. 
  153. «Tomas Danilevicius – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2018. 
  154. «Nigel Codrington». National Football Teams. 
  155. «Hector Ramos». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2018. 
  156. «Visay Phaphouvanin – International Goals». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2018. 
  157. «George Weah». RSSSF. 
  158. «Erion Bogdani - Goals in International Matches». rsssf. Ανακτήθηκε στις 1 Φεβρουαρίου 2022. 
  159. «Chan Kin Seng». National Football Teams. 
  160. «Daniel Imbert». RSSSF. 
  161. «Moussa Maazou». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2018. 
  162. «El Fardou Ben Nabouhane». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2018. 
  163. «Leon Mart – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2018. 
  164. «Baýramow, Wladimir». National Football Teams. 
  165. «Palestine - Record International Players». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 25 Αυγούστου 2020. 
  166. «Mario Frick – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2018. 
  167. «Thievy Bifouma». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2018. 
  168. «Felix Badenhorst». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2018. 
  169. «Kyrgyzstan - Record International Players». rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2022. 
  170. «Heldon Ramos – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2018. 
  171. «Philip Zialor». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2018. 
  172. «Stefano Rijssel». National Football Teams. 
  173. «Faneva Andriatsima». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2018. 
  174. «Paulin Voavy». National Football Teams. 
  175. «Gurban Gurbanov». RSSSF. 
  176. «Reggie Davani». National Football Teams. 
  177. «Nirajan Raymajhi». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2018. 
  178. «Hari Khadka». National Football Teams. 
  179. «Rangelo Janga». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2018. 
  180. «Leandro Bacuna». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2018. 
  181. «Emilio Nsue». National Football Teams. 
  182. «Rudolph Bester». National Football Teams. 
  183. «Ruslan Baltiev – International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2018. 
  184. «Moulaye Ahmed Bessam». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2018. 
  185. «Assan Ceesay». National Football Teams. 
  186. «Muhammad Essa». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2018. 
  187. «Serghei Clescenco – International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2018. 
  188. «Ildefons Lima». National Football Teams. 
  189. «Lesly St Fleur». National Football Teams. 
  190. «Chencho Gyeltshen». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2018. 
  191. «Sera Motebang». National Football Teams. 
  192. 192,0 192,1 «Faroe Islands - Record International Players». rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2022. 
  193. «Nando Co». National Football Teams. 
  194. «Desmond Fa'aiuaso». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2018. 
  195. «Belal Arezou». National Football Teams. 
  196. «Faysal Shayesteh». National Football Teams. 
  197. 197,0 197,1 «Central African Republic - Record International Players». rsssf. Ανακτήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2022. 
  198. «Billy Forbes». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2019. 
  199. «Shahrazen Said». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2018. 
  200. «Nyam-Osor Naranbold». National Football Teams. 
  201. «Lumbengarav Donorov». RSSSF. 
  202. «Mohamed Kallon». National Football Teams. 
  203. «Andy Selva – International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2018. 
  204. «Lyle Taylor». National Football Teams. 
  205. «Unaloto Feao». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2018. 
  206. «Rufino Gama». National Football Teams. 
  207. «Taylor Saghabi». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2018. 
  208. «Luis Leal». National Football Teams. 
  209. «James Moga». National Football Teams. 
  210. «Mahdi Mahabeh». National Football Teams. 
  211. «Frederick Gomez». National Football Teams. 
  212. «Richard O'Connor». National Football Teams. 
  213. «Terrence Rogers». National Football Teams. 
  214. «Girdon Connor». National Football Teams. 
  215. «Berhane Aregai». National Football Teams. 
  216. «Fesehaye, Yonas Bihon Binyam». National Football Teams. 
  217. «Yidnekachew Shimangus». National Football Teams. 
  218. «Avondale Williams». National Football Teams. 
  219. «Abdullahi Mohamed». National Football Teams. 
  220. «Ramin Ott». National Football Teams. 
  221. «Reece Styche». National Football Teams. 
  222. «Tjay De Barr». National Football Teams. 
  223. «Lee Casciaro». European Football. 
  224. «Liam Walker». National Football Teams. 
  225. «Kevin Sheppard». National Football Teams. 
  226. «Reid Klopp». National Football Teams. 
  227. «Trevor Wrensford». National Football Teams. 
  228. «Bryce Pierre». National Football Teams. 
  229. «Jamie Browne». National Football Teams. 
  230. «Aaron Dennis». National Football Teams. 
  231. «Kevin Parsemain». National Football Teams. 
  232. «Dominique Mocka». National Football Teams. 
  233. «Gary Pigree». National Football Teams. 
  234. «Jean Michel Fontaine». National Football Teams. 
  235. «Abdallah Juma Ally». National Football Teams. 
  236. «Alopua Petoa». National Football Teams. 
  237. «Gerwin Lake». National Football Teams. 
  238. «Yurick Seinpaal». National Football Teams. 
  239. «Romuald Benjamin». National Football Teams. 
  240. «Yannick Bellechasse». National Football Teams. 
  241. «Joe Wang Miller». National Football Teams. 
  242. «Lawrence Nemeia». National Football Teams. 
  243. «Joachim Streich – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  244. «Herbert Binkert - Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  245. «Herbert Martin - Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]