Κατάλογος καρτ ποστάλ Ασπιώτη

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Αλλαγή φρουράς στην Αθήνα. Καρτ ποστάλ του Ασπιώτη.
Αναπαραγωγή υδατογραφίας του Πάνου Αραβαντινού.

Η εταιρεία γραφικών τεχνών Ασπιώτης, εξέδωσε στις αρχές του 20ού αιώνα σειρά επιστολικών δελταρίων (καρτ ποστάλ). Από αυτά, 400 περίπου ήταν έγχρωμα (τρίχρωμες λιθογραφίες) και άλλα τόσα περίπου ασπρόμαυρα.[1]

Τα περισσότερα καρτ ποστάλ του Ασπιώτη ήταν αριθμημένα στην όψη τους.

Το λογότυπο του Ασπιώτη εμφανίζεται, τις περισότερες φορές, στην πίσω όψη του καρτ ποστάλ. Από τα τέλη του 1906 μέχρι τις αρχές του 1909 το λογότυπο ήταν: Χρωμοτυπολιθογραφικόν Εργοστάσιον Κ. Γ. Ασπιώτη - Κέρκυρα. Τα περισότερα καρτ ποστάλ φέρουν το λογότυπο: Χρωμοτυπολιθογραφείον Αδελφών Γ. Ασπιώτη - Κέρκυρα, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τις αρχές του 1909 μέχρι το 1925 περίπου, όταν η εταιρεία μετονομάστηκε σε: Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Γραφικών Τεχνών Αδελφών Γ. Ασπιώτη - Κέρκυρα.[2]

Το μπλε λογότυπο της εταιρείας Ασπιώτη
που χρησιμοποιήθηκε περί το 1906.
Το καφέ λογότυπο της εταιρείας Ασπιώτη
που χρησιμοποιήθηκε από το 1906 μέχρι το 1909.
Το πράσινο λογότυπο της εταιρείας Ασπιώτη
που χρησιμοποιήθηκε από το 1909 μέχρι το 1925.


Έγχρωμα καρτ ποστάλ Ασπιώτη με αρίθμηση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στον κατάλογο που ακολουθεί παρουσιάζονται στοιχεία των έγχρωμων αριθμημένων καρτ ποστάλ που εξέδωσε ο Ασπιώτης. Η αρίθμηση αυτών των καρτ ποστάλ ξεκινά από τον αριθμό 100. Το μεγαλύτερο νούμερο που έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα είναι το 363, ανεβάζοντας, έτσι, τον συνολικό αριθμό των έγχρωμων αριθμημένων καρτ ποστάλ του Ασπιώτη σε 264. Όσα νούμερα δεν έχουν εντοπισθεί ακόμη, αφήνονται κενά. Μέχρι στιγμής καταγράφονται 247 καρτ ποστάλ.
Η πρώτη στήλη περιέχει τον αριθμό που εμφανίζεται στη λεζάντα του καρτ ποστάλ.
Στη δεύτερη στήλη εμφανίζεται φωτογραφία του καρτ ποστάλ, εφόσον είναι διαθέσιμη στα commons.
Στην τρίτη στήλη καταγράφεται η ελληνική λεζάντα του καρτ ποστάλ. Στις περιπτώσεις που το ίδιο θέμα έχει εκδοθεί με διαφορετική λεζάντα, καταγράφεται και η δεύτερη λεζάντα, ακολουθώντας το διαζευκτικό ή.
Στην τέταρτη στήλη καταχωρίζεται ο καλλιτέχνης, του οποίου έργο αναπαράγεται στο καρτ ποστάλ.
Στην πέμπτη στήλη σημειώνονται τυχόν παρατηρήσεις σχετικά με το καρτ ποστάλ.


Κατάλογος έγχρωμων καρτ ποστάλ Ασπιώτη με αρίθμηση.[3]
(Αριθμοί 100 - 363)
Αριθμός Φωτογραφία Λεζάντα Καλλιτέχνης Σημειώσεις
100
Aspiotis 100.jpg
ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟΝ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ - ΚΕΡKYΡA
Γιαλλινάς
101
Aspiotis 101.jpg
Ο ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΘΝΗΣΚΩΝ - ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Γιαλλινάς
102
Aspiotis 102.jpg
ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΛΙΜΗΝ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Γιαλλινάς
103
Aspiotis 103.jpg
ΟΔΟΣ ΕΥΓΕNΕIΟY BΟYΛΓAΡEΩΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Γιαλλινάς
104
Aspiotis 104.jpg
ΠΑΡΘΕΝΩΝ - ΑΘΗΝΑΙ
Γιαλλινάς
105
Aspiotis 105.jpg
KΗΠΟΣ ΑΝΑΚTΟΡΟY "MON REPOS" - ΚΕΡΚΥΡΑ
ή ΑΝΑΚΤΟΡΙΚΗ ΕΠΑΥΛΙΣ "ΜΟΝ REPOS" - ΚΕΡΚΥΡΑ
Γιαλλινάς
106
Aspiotis 106.jpg
ΠΕΡΑΜΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Γιαλλινάς
107
Aspiotis 107.jpg
ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΠΑΤΡΩΝ
Γιαλλινάς
108
Aspiotis 108.jpg
ΧΩΡΙΚΗ ΓΑΣΤΟΥΡΙΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Μποκατσιάμπης
109
Aspiotis 109.jpg
ΠΟΝΤΙKΟΝΗΣI - ΚΕΡKYΡA
ή ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Γιαλλινάς
110
Aspiotis 110.jpg
ΧΩΡΙΚΗ ΕΞ ΗΠΕΙΡΟΥ
Γιαλλινάς
111
Aspiotis 111.jpg
AΧIΛΛΕΙΟN - ΚΕΡΚΥΡΑ
Γιαλλινάς
112
Aspiotis 112.jpg
ΧΩΡΙΚΟΣ ΕΞ ΗΠΕΙΡΟΥ
Γιαλλινάς
113
Aspiotis 113.jpg
ΧΩΡΟΣ ΧΩΡΙΚΩΝ ΚΕΡKYΡAΣ
Γιαλλινάς
114
Δεν έχει εντοπισθεί ακόμη
115
Δεν έχει εντοπισθεί ακόμη
116
Aspiotis 116.jpg
ΑΠΟΨΙΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ - ΑΘΗΝΑΙ
Γιαλλινάς
117
Aspiotis 117.jpg
ΔΥΤΙΚΗ AΠΟΨIΣ ΣTYΛΩN ΟΛΥΜΠIΟY ΔIΟΣ - AΘΗΝΑΙ
Γιαλλινάς
118
Δεν έχει εντοπισθεί ακόμη
119
Δεν έχει εντοπισθεί ακόμη
120
Δεν έχει εντοπισθεί ακόμη
121
Δεν έχει εντοπισθεί ακόμη
122
Δεν έχει εντοπισθεί ακόμη
123
Aspiotis 123.jpg
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΣΤΥΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ - ΑΘΗΝΑΙ
ή ΣΤΥΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ - ΑΘΗΝΑΙ
Γιαλλινάς
124
Δεν έχει εντοπισθεί ακόμη. Πιθανότατα η με αρίθμηση ιε΄ του επόμενου καταλόγου έγχρωμη καρτ ποστάλ.
125
Δεν έχει εντοπισθεί ακόμη. Πιθανότατα η με αρίθμηση ιστ΄ του επόμενου καταλόγου έγχρωμη καρτ ποστάλ.
126
Aspiotis 126.jpg
ΕΡΕΧΘΕΙΟΝ - ΑΘΗΝΑΙ
Γιαλλινάς
127
Aspiotis 127.jpg
ΘΗΣΕΙΟΝ - ΑΘΗΝΑΙ
Γιαλλινάς
128
Δεν έχει εντοπισθεί ακόμη. Πιθανότατα η με αρίθμηση ιζ΄ του επόμενου καταλόγου έγχρωμη καρτ ποστάλ.
129
Aspiotis 129.jpg
ΧΩΡΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μποκατσιάμπης
130
Aspiotis 130.jpg
ΧΩΡΙΚΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μποκατσιάμπης
131
Aspiotis 131.jpg
ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ
Μποκατσιάμπης
132
Aspiotis 132.jpg
ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
ή ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΤΙΣΣΑΣ 1821
Μποκατσιάμπης
133
Δεν έχει εντοπισθεί ακόμη
134
Δεν έχει εντοπισθεί ακόμη
135
Aspiotis 135.jpg
ΓΕΡΩΝ ΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Μποκατσιάμπης
136
Aspiotis 136.jpg
ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΡΙΦΤΟΜΠΟΛΑΣ
Μποκατσιάμπης
137
Aspiotis 137.jpg
ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Γιαλλινάς
138
Aspiotis 138.jpg
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΟΡΤΗΣ
Ράλλης
139
Aspiotis 139.jpg
AΠΟΨIΣ ΤΕΙΧΩN ΚΕΡKYΡAΣ
Γιαλλινάς
140
Aspiotis 140.jpg
ΧΩΡIΟN ΠEΛΕΚAΣ - ΚΕΡKYΡA
Γιαλλινάς
141
Aspiotis 141.jpg
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥ
Γιαλλινάς
142
Δεν έχει εντοπισθεί ακόμη
143
Aspiotis 143.jpg
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ
Τριβώλης
144
Aspiotis 144.jpg
ΕΛΛΗΝΙΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ
Ράλλης
145
Aspiotis 145.jpg
ΜΕΓΑΡΙΣ
Ράλλης
146
Aspiotis 146.jpg
Η ΧΗΡΑ
Ράλλης
147
Aspiotis 147.jpg
ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Ράλλης
148
Aspiotis 148.jpg
ΤΟ ΘΥΜΙΑΜΑ
Ράλλης
149
Aspiotis 149.jpg
Ο ΔΕΣΜΩΤΗΣ
Ράλλης
150
Aspiotis 150.jpg
ΧΩΡΙΚΗ ΕΞ ΗΠΕΙΡΟΥ
Μποκατσιάμπης
151
Aspiotis 151.jpg
ΧΩΡΙΚΗ ΕΞ ΥΠΑΤΗΣ
Μποκατσιάμπης
152
Aspiotis 152.jpg
ΕΙΔΥΛΛΙΟΝ ΧΩΡΙΚΩΝ
Μποκατσιάμπης
153
Aspiotis 153.jpg
ΧΩΡΙΚΗ ΜΕΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μποκατσιάμπης
154
Aspiotis 154.jpg
ΧΩΡΙΚΗ ΜΕΓΑΡΩΝ
Μποκατσιάμπης
155
Aspiotis 155.jpg
ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΚΑΛΛΟΝΗ
Μποκατσιάμπης
156
Aspiotis 156.jpg
ΧΩΡΙΚΗ ΓΑΣΤΟΥΡΙΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Μποκατσιάμπης
157
Aspiotis 157.jpg
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΛΛΟΝΗ
Μποκατσιάμπης
158
Aspiotis 158.jpg
ΧΩΡΙΚΗ ΕΚ ΠΟΤΑΜΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Μποκατσιάμπης
159
Aspiotis 159.jpg
ΗΠΕΙΡΩΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΞ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Πιερρής
160
Aspiotis 160.jpg
ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ
Ράλλης
161
Aspiotis 161.jpg
AΧIΛΛΕΙΟN - ΚΕΡKYΡAΣ
Γιαλλινάς
162
Aspiotis 162.jpg
ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ - ΑΘΗΝΑΙ
Γιαλλινάς
163
Aspiotis 163.jpg
ΧΩΡIΟN ΠΟTAMΟΣ - ΚΕΡKYΡA
Γιαλλινάς
164
Aspiotis 164.jpg
ΟΔΟΣ ΠΗΓΗΣ ΑΥΤΟKΡATΕIΡAΣ EΛIΣAΒET ΓAΣTΟYΡIΟN ΚΕΡΚΥΡΑ
Γιαλλινάς
165
Aspiotis 165.jpg
AΠΟΨIΣ ΕΚ ΧΩΡIΟY BYΡΟY - ΚΕΡKYΡA
Γιαλλινάς
166
Aspiotis 166.jpg
ΧΩΡIΟN ΜΠΕΝΙTΣAI - ΚΕΡKYΡA
Γιαλλινάς
167
Aspiotis 167.jpg
ΟΙΚΙΑ ΧΩΡΙΚΩΝ ΕΝ ΒΥΡΩ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Γιαλλινάς
168
Aspiotis 168.jpg
ΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Γιαλλινάς
169
Aspiotis 169.jpg
AΠΟΨIΣ ΕΚ ΧΩΡIΟΥ ΠEΛΕΚΑ - ΚΕΡKYΡA
Γιαλλινάς
170
Aspiotis 170.jpg
ΕΚΚΛΗΣIA AΓIAΣ BAΡBAΡAΣ ΠΟTAMΟΣ - ΚΕΡKYΡΑ
Γιαλλινάς
171
Aspiotis 171.jpg
ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ
Μποκατσιάμπης
172
Aspiotis 172.jpg
ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΙ
Μποκατσιάμπης
173
Aspiotis 173.jpg
ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Άγνωστος
Δυσανάγνωστη υπογραφή καλλιτέχνη. Πιθανότατα ο ίδιος με το Νο. 177
174
Aspiotis 174.jpg
ΧΩΡΙΚΗ ΠΟΤΑΜΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Μποκατσιάμπης
175
Aspiotis 175.jpg
ΧΩΡΙΚΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μποκατσιάμπης
176
Aspiotis 176.jpg
ΧΩΡΙΚΗ ΕΞ ΗΠΕΙΡΟΥ
Μποκατσιάμπης
177
Aspiotis 177.jpg
ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Άγνωστος
Δυσανάγνωστη υπογραφή καλλιτέχνη. Πιθανότατα ο ίδιος με το Νο. 173
178
Aspiotis 178.jpg
ΧΩΡIΟN ΚΑΡΟYΣAΔEΣ - ΚΕΡKYΡA
Γιαλλινάς
179
Aspiotis 179.jpg
ΑΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ - ΑΘΗΝΑΙ
Γιαλλινάς
180
Aspiotis 180.jpg
ΝΑΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑ - ΑΘΗΝΑΙ
Γιαλλινάς
181
Aspiotis 181.jpg
ΚΡΥΠΤΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΙ
Λάντσας
182
Aspiotis 182.jpg
ΜΝΗΜΕΙΟ ΛΥΣΙΚΡΑΤΟΥΣ - ΑΘΗΝΑΙ
Γιαλλινάς
183
Aspiotis 183.jpg
ΠΑΛΑΙΑ ΑΓΟΡΑ - ΑΘΗΝΑΙ
Γιαλλινάς
184
Aspiotis 184.jpg
ΠΥΛΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥ - ΑΘΗΝΑΙ
Γιαλλινάς
185
Aspiotis 185.jpg
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΣΤΥΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ - ΑΘΗΝΑΙ
Γιαλλινάς
186
Aspiotis 186.jpg
ΑΠΟΨΙΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ
Γιαλλινάς
187
Aspiotis 187.jpg
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΕΡΕΧΘΕΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΙ
Γιαλλινάς
188
Aspiotis 188.jpg
NAΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ AKΡΟKΟΡINΘΟΣ
Γιαλλινάς
189
Aspiotis 189.jpg
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ 1833-1851 ΟΠΛΙΤΑΙ
Αραβαντινός
190
Aspiotis 190.jpg
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΕΠΙ ΟΘΩΝΟΣ
ή ΣΤΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
Αραβαντινός
191
Aspiotis 191.jpg
ΣΤΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝ. ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
Αραβαντινός
192
Aspiotis 192.jpg
ΟΠΛΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ 1851-1868
Αραβαντινός
193
Aspiotis 193.jpg
ΑΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ
Αραβαντινός
194
Aspiotis 194.jpg
ΣΤΟΛΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ
Αραβαντινός
195
Aspiotis 195.jpg
ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΝ
Αραβαντινός
196
Aspiotis 196.jpg
ΣΤΟΛΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΙΠΠΙΚΟΝ
Αραβαντινός
197
Aspiotis 197.jpg
ΙΠΠΙΚΟΝ
Αραβαντινός
198
Aspiotis 198.jpg
ΕΥΖΩΝΟΙ
ή ΕΥΖΩΝΟΙ (ΣΤΟΛΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ)
Αραβαντινός
199
Aspiotis 199.jpg
ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΝ ΣΤΟΛΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ
Αραβαντινός
200
Aspiotis 200.jpg
ΣΤΟΛΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΝ
Αραβαντινός
201
Aspiotis 201.jpg
ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ
Αραβαντινός
202
Aspiotis 202.jpg
ΣΤΟΛΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥ 1870 ΚΑΙ ΕΦΕΞΗΣ
Αραβαντινός
203
Aspiotis 203.jpg
ΟΠΛΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ 1870 ΚΑΙ ΕΦΕΞΗΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ
Αραβαντινός
204
Aspiotis 204.jpg
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΟΛΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ
Αραβαντινός
205
Aspiotis 205.jpg
ΣΧΟΛΑΙ
Αραβαντινός
206
Aspiotis 206.jpg
ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟΝ
Αραβαντινός
207
Aspiotis 207.jpg
ΤΟ ΝΕΟΝ ΘΩΡΗΚΤΟΝ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ"
ή ΘΩΡΗΚΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ
Γιαλλινάς
208
Aspiotis 208.jpg
ΜΟΝΗ ΠΑΛΗΟΚΑΣΤΡΙΤΣΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Γιαλλινάς
209
Εικόνα
στη σελ. 341
ΣΩΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α' ΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΝ ΑΘΗΝΩΝ
Λασκαρίδου
Θα γίνει κοινό κτήμα το 2035
210
Εικόνα
στη σελ. 341
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ - Ο ΠΟΡΟΣ
Λασκαρίδου
Θα γίνει κοινό κτήμα το 2035
211
Εικόνα
στη σελ. 341
ΑΠΟΨΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
Λασκαρίδου
Θα γίνει κοινό κτήμα το 2035
212
Εικόνα
στη σελ. 340
ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΗΝΟΥ - ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ
Λασκαρίδου
Θα γίνει κοινό κτήμα το 2035
213
Εικόνα
στη σελ. 340
ΠΗΛΙΟΝ - ΝΕΡΟΜΥΛΟΙ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ
Λασκαρίδου
Θα γίνει κοινό κτήμα το 2035. Τώρα στη συλλογή Παντιά Μαργαρίτη.[4]
214
Εικόνα
στη σελ. 341
ΑΠΟΨΙΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΤΙΡΥΝΘΟΣ
Λασκαρίδου
Θα γίνει κοινό κτήμα το 2035
215
Εικόνα
στη σελ. 341
ΠΕΥΚΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ
Λασκαρίδου
Θα γίνει κοινό κτήμα το 2035
216
Εικόνα
στη σελ. 341
ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ
Λασκαρίδου
Θα γίνει κοινό κτήμα το 2035
217
Εικόνα
στη σελ. 340
ΠΗΛΙΟΝ - ΤΟ ΜΕΓΑ ΡΕΥΜΑ
Λασκαρίδου
Θα γίνει κοινό κτήμα το 2035. Τώρα στη συλλογή Φάνη Κούσουλα.[5]
218
Aspiotis 218.jpg
ΑΠΟΨΙΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ (ΜΕΤΕΩΡΑ)
Γιαλλινάς
219
Aspiotis 219.jpg
ΑΠΟΨΙΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
Γιαλλινάς
220
Aspiotis 220.jpg
ΜΕΤΕΩΡΑ (ΑΝΑΒΑΣΙΣ)
Γιαλλινάς
221
Aspiotis 221.jpg
ΜΟΝΗ ΒΑΡΛΑΜ (ΜΕΤΕΩΡΑ)
Γιαλλινάς
222
Aspiotis 222.jpg
MONΗ BAΡΛΑΜ - ΜΟΝΗ ΡΩΣΣΑΝΗΣ (METEΩΡA)
Γιαλλινάς
223
Aspiotis 223.jpg
ΑΠΟΨΙΣ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
Γιαλλινάς
224
Aspiotis 224.jpg
ΑΠΟΨΙΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΛΑΡΙΣΣΗΣ
Γιαλλινάς
225
Aspiotis 225.jpg
ΘEATΡΟN ΗΡΩΔΟY TΟY ΑΤΤΙKΟY
Γιαλλινάς
226
Aspiotis 226.jpg
ΠΑΡΘΕΝΩΝ - ΑΘΗΝΑΙ
Γιαλλινάς
227
Aspiotis 227.jpg
ΑΠΟΨΙΣ ΕΚ TΗΣ MONΗΣ ΠAΛAIΟΚΑΣTΡITΣΗΣ - ΚΕΡKYΡA
Γιαλλινάς
228
Aspiotis 228.jpg
ΧΩΡIΟN BYΡΟ - ΚΕΡKYΡA
Γιαλλινάς
229
Aspiotis 229.jpg
ΑΠΟΨΙΣ ΦΡΟΥΡΙΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Γιαλλινάς
230
Aspiotis 230.jpg
BΡAΧΟI ΠAΛAIΟΚΑΣTΡITΣΗΣ - ΚΕΡKYΡA
Γιαλλινάς
231
Aspiotis 231.jpg
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΤΕΜΠΩΝ
Γιαλλινάς
232
Aspiotis 232.jpg
ΕΛΑΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
233
Aspiotis 233.jpg
ΤΟΠΕΙΟΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
234
Aspiotis 234.jpg
ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟΝ
Ράλλης
235
Aspiotis 235.jpg
ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΕΙΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΝ
Ράλλης
236
Aspiotis 236.jpg
ΚΙΡΚΑΣΙΑ ΛΟΥΟΜΕΝΗ
Ράλλης
237
Aspiotis 237.jpg
ΛΟΥΤΡΟΝ ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΚΟΝ
Ράλλης
238
Aspiotis 238.jpg
ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΟΝ
Ράλλης
239
Aspiotis 239.jpg
ΑΝΑΠΑΥΣΙΣ
Ράλλης
240
Aspiotis 240.jpg
ΚΩΔΩΝΟΣΤΑΣΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
Εκδόθηκε στις αρχές του 1913, επ' ευκαιρία της απελευθέρωσης της Ηπείρου.
241
Aspiotis 241.jpg
ΤΑ ΕΝ ΜΠΙΖΑΝΙΩ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΝΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
Εκδόθηκε στις αρχές του 1913, επ' ευκαιρία της απελευθέρωσης της Ηπείρου.
242
Aspiotis 242.jpg
ΤΑ ΕΝ ΜΠΙΖΑΝΙΩ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΝΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
Εκδόθηκε στις αρχές του 1913, επ' ευκαιρία της απελευθέρωσης της Ηπείρου.
243
Aspiotis 243.jpg
ΤΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
Εκδόθηκε στις αρχές του 1913, επ' ευκαιρία της απελευθέρωσης της Ηπείρου.
244
Aspiotis 244.jpg
Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
Εκδόθηκε στις αρχές του 1913, επ' ευκαιρία της απελευθέρωσης της Ηπείρου.
245
Aspiotis 245.jpg
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝ ΦΡΟΥΡΙΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΣΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
Εκδόθηκε στις αρχές του 1913, επ' ευκαιρία της απελευθέρωσης της Ηπείρου.
246
Aspiotis 246.jpg
ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΟΝ ΕΚ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ - ΜΠΙΖΑΝΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
Εκδόθηκε στις αρχές του 1913, επ' ευκαιρία της απελευθέρωσης της Ηπείρου.
247
Aspiotis 247.jpg
ΟΙΚΙΑ ΑΛΗ ΠΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΑΙ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
Εκδόθηκε στις αρχές του 1913, επ' ευκαιρία της απελευθέρωσης της Ηπείρου.
248
Aspiotis 248.jpg
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
Εκδόθηκε στις αρχές του 1913, επ' ευκαιρία της απελευθέρωσης της Ηπείρου.
249
Aspiotis 249.jpg
ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
Εκδόθηκε στις αρχές του 1913, επ' ευκαιρία της απελευθέρωσης της Ηπείρου.
250
Aspiotis 250.jpg
ΦΥΛΑΚΑΙ ΑΛΗ ΠΑΣΣΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
Εκδόθηκε στις αρχές του 1913, επ' ευκαιρία της απελευθέρωσης της Ηπείρου.
251
Aspiotis 251.jpg
Ο ΒΟΤΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΖΩΝ ΤΑΣ ΤΟΡΠΙΛΛΑΣ ΤΟΥ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
Εκδόθηκε στις αρχές του 1913, επ' ευκαιρία των Βαλκανικών Πολέμων.
252
Aspiotis 252.jpg
Ο ΒΟΤΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΡΠΙΛΛΟΒΟΛΟΥ ΤΟΥ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
Εκδόθηκε στις αρχές του 1913, επ' ευκαιρία των Βαλκανικών Πολέμων.
253
Aspiotis 253.jpg
ΔΡΟΜΟΣ ΕΜΙΝ ΑΓΑ - ΚΑΝΕΤΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
Εκδόθηκε στις αρχές του 1913, επ' ευκαιρία της απελευθέρωσης της Ηπείρου.
254
Aspiotis 254.jpg
ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΟΝ ΠΡΕΒΕΖΗΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
Εκδόθηκε στις αρχές του 1913, επ' ευκαιρία της απελευθέρωσης της Ηπείρου.
255
Aspiotis 255.jpg
ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΝ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
Εκδόθηκε στις αρχές του 1913, επ' ευκαιρία της απελευθέρωσης της Ηπείρου.
256
Aspiotis 256.jpg
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
Εκδόθηκε στις αρχές του 1913, επ' ευκαιρία της απελευθέρωσης της Ηπείρου.
257
Aspiotis 257.jpg
ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
Εκδόθηκε στις αρχές του 1913, επ' ευκαιρία της απελευθέρωσης της Ηπείρου.
258
Aspiotis 258.jpg
ΤΖΑΜΙΟΝ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
Εκδόθηκε στις αρχές του 1913, επ' ευκαιρία της απελευθέρωσης της Ηπείρου.
259
Aspiotis 259.jpg
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
260
Aspiotis 260.jpg
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
261
Aspiotis 261.jpg
ΒΑΛΛΙΑΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
262
Aspiotis 262.jpg
ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
263
Aspiotis 263.jpg
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΑΘΗΝΩΝ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
264
Aspiotis 264.jpg
ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
265
Aspiotis 265.jpg
ΑΛΣΟΣ ΤΑΤΟΪΟΥ "ΠΡΙΓΚΗΠΟΠΟΥΛΑ"
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
266
Aspiotis 266.jpg
ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
267
Aspiotis 267.jpg
ΚΕΦΑΛΑΡΙ - (ΚΗΦΙΣΣΙΑ)
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
268
Aspiotis 268.jpg
ΑΛΣΟΣ ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ
ή ΔΗΜΟΤΙΚΟΝ ΘΕΑΤΡΟΝ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
269
Aspiotis 269.jpg
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ - ΑΘΗΝΑΙ
ή ΚΗΠΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΒ'- ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
270
Aspiotis 270.jpg
ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
271
Aspiotis 271.jpg
ΚΙΘΑΡΑ ΤΑΤΟΪΟΥ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
272
Aspiotis 272.jpg
ΟΔΟΣ ΔΙΟΧΑΡΟΥΣ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
273
Aspiotis 273.jpg
ΩΔΕΙΟΝ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
274
ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ - ΚΗΦΙΣΣΙΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
275
ΝΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΣ (ΚΕΦΑΛΑΡΙ - ΚΗΦΙΣΣΙΑ)
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
276
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΠΑΥΛΙΣ - ΤΑΤΟΪΟΝ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
277
ΖΑΠΠΕΙΟΝ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
278
ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
279
Aspiotis 279.jpg
ΟΔΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
280
ΝΑΟΣ ΑΠΤΕΡΟΥ ΝΙΚΗΣ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
281
ΣΤΑΔΙΟΝ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
282
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
283
ΑΠΟΨΙΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
284
ΑΛΣΟΣ ΤΑΤΟΪΟΥ - ΤΑΤΟΪΟΝ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
285
ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΒ' - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
286
ΣΤΥΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
287
ΘΕΑΤΡΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟΥ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
288
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
289
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
290
ΝΑΟΣ ΑΙΟΛΟΥ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
291
ΣΤΗΛΑΙ ΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΕΧΘΕΙΟΝ - ΑΘΗΝΑΙ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
292
ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
293
ΑΝΑΚΤΟΡΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
294
ΠΩΛΗΤΡΙΑΙ ΜΗΛΩΝ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
295
ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΗΛΩΝ ΕΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
296
ΑΝΑΧΩΡΗΣΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΝ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
297
ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
298
ΜΑΘΗΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑ (ΑΘΗΝΩΝ)
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
299
23 novembre 1915 costumes de Megara.jpg ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ ΜΕΓΑΡΩΝ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
300
19 novembre 1915 costumes d'Attique.jpg ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ ΧΩΡΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
301
3 décembre 1915 costumes des iles Grèce.jpg ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
302
13 novembre 1915 costumes Grece.jpg ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
303
ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ ΛΕΥΚΑΔΟΣ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
304
ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
305
ΧΩΡΙΚΟΙ ΧΩΡΙΟΥ ΠΕΛΕΚΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
306
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ κ. Σ. ΔΟΥΣΜΑΝΗΣ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
307
ΧΩΡΙΚΑΙ ΚΟΥΡΑΜΑΔΩΝ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
308
ΟΔΑΛΙΣΚΗ
Ράλλης
309
ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Βρανάς
310
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΚΑΡΥΑ
Μαθιόπουλος
311
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΑΘΗΝΑΙ
Μαθιόπουλος
312
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΑΘΗΝΑΙ
Μαθιόπουλος
313
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΜΥΚΟΝΟΣ
Μαθιόπουλος
314
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΜΑΝΗ
Μαθιόπουλος
315
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΑΘΗΝΩΝ
Μαθιόπουλος
316
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΑΘΗΝΑΙ
Μαθιόπουλος
317
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Μαθιόπουλος
318
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΛΕΥΚΑΣ
Μαθιόπουλος
319
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Μαθιόπουλος
320
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΚΡΗΤΗ
Μαθιόπουλος
321
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΤΡΙΚΕΡΙ
Μαθιόπουλος
322
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΜΕΓΑΡΑ
Μαθιόπουλος
323
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΜΥΚΩΝΟΣ
Μαθιόπουλος
324
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Μαθιόπουλος
325
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΨΑΡΑ
Μαθιόπουλος
326
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Μαθιόπουλος
327
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ
Μαθιόπουλος
328
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΗΠΕΙΡΟΣ ΖΑΓΟΡΙΑ
Μαθιόπουλος
329
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΙΑ
Μαθιόπουλος
330
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΑΘΗΝΩΝ ΑΜΑΛΙΑΣ
Μαθιόπουλος
331
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΧΙΟΥ
Μαθιόπουλος
332
ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΙ - ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
Μαθιόπουλος
333
ΤΟ "ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟΝ" - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
334
Η "ΚΑΚΗ ΣΚΑΛΑ" - ΑΤΤΙΚΗ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
335
ΧΩΡΙΚΑΙ ΒΥΡΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
336
Η ΓΕΦΥΡΑ ΙΣΘΜΟΥ ΚΟΡΥΝΘΟΥ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
337
ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
338
ΧΩΡΙΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
339
ΧΩΡΙΚΑΙ ΒΥΡΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
340
ΧΩΡΙΚΟΙ ΜΕΓΑΡΩΝ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
341
ΧΩΡΙΚΑΙ ΜΕΓΑΡΩΝ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
342
ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ
Τρίχρωμη λιθογραφία. Αναπαραγωγή φωτογραφίας
343
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΩΝ
Άγνωστος
Δυσανάγνωστη υπογραφή καλλιτέχνη
344
ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΓΑΡΙΤΣΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Γιαλλινάς
345
Γ.Σ.ΣΑΜΑΡΤΖΗ - ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΕΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
ή ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ
ή ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ - Μ. ΣΑΒΒΑΤΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Σαμαρτζής
346
Δεν έχει εντοπισθεί ακόμη
347
Δεν έχει εντοπισθεί ακόμη
348
Δεν έχει εντοπισθεί ακόμη
349
ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Γιαλλινάς
350
H ΕΚΚΛΗΣIA NΟΥΝΤΣΙΑΔA - ΚΕΡΚΥΡΑ
Γιαλλινάς
351
ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΕΙΣ ΧΩΡΙΟN BYΡΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Γιαλλινάς
352
ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Γιαλλινάς
353
ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ ΚΑΙ Η ΛΙΜΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Γιαλλινάς
354
ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Γιαλλινάς
355
ΤΟ ΤΖΑΜΙΟΝ ΑΣΛΑΜ ΠΑΣΑ ΚΑΙ Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Γιαλλινάς
356
Δεν έχει εντοπισθεί ακόμη
357
Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΑΠΟΨΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ
Γιαλλινάς
358
ΤΟ ΤΖΑΜΙΟΝ "ΜΠΑΪΡΑΚΛΗ" - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Γιαλλινάς
359
ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Γιαλλινάς
360
Aspiotis 360.jpg
Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΙ ΑΚΤΙΝΕΣ
Γιαλλινάς
361
ΒΟΛΟΣ, ΕΞΟΧΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΤΣΙΑΡΔΑΚΑ
Ε
Άγνωστος καλλιτέχνης με το αρχικό Ε
362
ΒΟΛΟΣ, ΠΕΡΙΒΟΛΟΣ ΝΑΟΥ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ
Ε
Άγνωστος καλλιτέχνης με το αρχικό Ε
363
ΒΟΛΟΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ
Η πίσω όψη των καρτ ποστάλ του Ασπιώτη. Τύπος Π1.[6]

Έγχρωμα καρτ ποστάλ Ασπιώτη χωρίς αρίθμηση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στον κατάλογο που ακολουθεί παρουσιάζονται στοιχεία των έγχρωμων καρτ ποστάλ που εξέδωσε ο Ασπιώτης χωρίς να φέρουν αρίθμηση. Μέχρι στιγμής καταγράφονται 60 καρτ ποστάλ.
Η πρώτη στήλη περιέχει έναν ελληνικό αριθμό με σκοπό την εύκολη ταυτοποίηση του καρτ ποστάλ.
Στη δεύτερη στήλη εμφανίζεται φωτογραφία του καρτ ποστάλ, εφόσον είναι διαθέσιμη στα commons.
Στην τρίτη στήλη καταγράφεται η λεζάντα του καρτ ποστάλ. Στις περιπτώσεις που το ίδιο θέμα έχει εκδοθεί με διαφορετική λεζάντα, καταγράφεται και η δεύτερη λεζάντα, ακολουθώντας το διαζευκτικό ή.
Στην τέταρτη στήλη καταχωρίζεται ο καλλιτέχνης, του οποίου έργο αναπαράγεται στο καρτ ποστάλ.
Στην πέμπτη στήλη σημειώνονται τυχόν παρατηρήσεις σχετικά με το καρτ ποστάλ.


Κατάλογος έγχρωμων καρτ ποστάλ Ασπιώτη χωρίς αρίθμηση.[7]
(ελληνική αρίθμηση α΄ - ξ΄)
Αριθμός Φωτογραφία Λεζάντα Καλλιτέχνης Σημειώσεις
α΄
ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΖΩΝΟΣ ΕΝ ΣΤΟΛΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ
J. Touchet
β΄
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ
J. Touchet
γ΄
ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ
J. Touchet
δ΄
ΠΩΛΗΤΗΣ ΛΕΜΟΝΑΔΑΣ
J. Touchet
ε΄
ΑΓΓΕΙΟΠΩΛΗΣ
J. Touchet
στ΄
ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΗΣ
J. Touchet
ζ΄
ΧΩΡΙΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Ίδια με το Νο. 483 Α/Μ
η΄
ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
θ΄
ΚΑΖΙΝΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ι΄
ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ - ΚΕΡΚΥΡΑ
ια΄
ΑΝΑΚΤΟΡΙΚΗ ΕΠΑΥΛΙΣ "ΜΟΝ REPOS" - ΚΕΡΚΥΡΑ
ιβ΄
ΑΠΟΒΙΒΑΣΙΣ ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΩΝ ΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΝ
ιγ΄
Aspiotis ιγ.jpg
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α' - ΚΕΡΚΥΡΑ
Εκδόθηκε επ' ευκαιρία της επίσκεψης του Γουλιέλμου β΄ στην Κέρκυρα τον Απρίλιο του 1905
ιδ΄
Aspiotis ιδ.jpg
ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΙΙ - ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 1905
Εκδόθηκε επ' ευκαιρία της επίσκεψής του στην Κέρκυρα τον Απρίλιο του 1905
ιε΄
Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΟ ΠΑΛΑΙ
Ίδια με το έγχρωμο Νο. 124
ιστ΄
Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Πιθανότατα η με αριθμό 125 έγχρωμη καρτ ποστάλ
ιζ΄
ΟΙ ΕΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΓΩΝΕΣ
Πιθανότατα η με αριθμό 128 έγχρωμη καρτ ποστάλ
ιη΄
ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΣΚΟΒΟΛΟΣ
Εκδόθηκε επ' ευκαιρία της Μεσολυμπιάδας της Αθήνας του 1906
ιθ΄
Aspiotis ιθ.jpg
ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΕΙΣ
Εκδόθηκε επ' ευκαιρία της Μεσολυμπιάδας της Αθήνας του 1906
κ΄
Aspiotis κ.jpg
ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΑΙ
Εκδόθηκε επ' ευκαιρία της Μεσολυμπιάδας της Αθήνας του 1906
κα΄
Aspiotis κα.jpg
ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΥΓΜΑΧΟΣ
Εκδόθηκε επ' ευκαιρία της Μεσολυμπιάδας της Αθήνας του 1906
κβ΄
Aspiotis κβ.jpg
5Οη ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ 1914
Εκδόθηκε το 1914 επ' ευκαιρία της Ενώσεως της Επτανήσου με την Ελλάδα
κγ΄
64η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ 1927
Εκδόθηκε το 1927 επ' ευκαιρία της Ενώσεως της Επτανήσου με την Ελλάδα
κδ΄
7Οη ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ 1934
Εκδόθηκε το 1934 επ' ευκαιρία της Ενώσεως της Επτανήσου με την Ελλάδα
κε΄
Η Α.Μ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α'. ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Τριβώλης
κστ΄
Aspiotis κστ.jpg
Η Α.Μ. Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΒ'
Βρανάς
κζ΄
Aspiotis κζ George Theotokis.jpg
Γ.Ν.ΘΕΟΤΟΚΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Σαμαρτζής
κη΄
HOTEL GRANDE BRETAGNE ATHENES
Γιαλλινάς
κθ΄
CONSTANTINOPLE POINTE DU SERAIL
Γιαλλινάς
λ΄
PRINKIPO ROCHERS DE ST. GEORGES
Γιαλλινάς
λα΄
PRINKIPO TERASSE DU PRINKIPO YAUGHT CLUB
Γιαλλινάς
λβ΄
PRINKIPO CAFE ST. NICOLAS
Γιαλλινάς
λγ΄
PRINKIPO YAUGHT CLUB
Γιαλλινάς
λδ΄
PRINKIPO YAUGHT CLUB - LE PARC
Γιαλλινάς
λε΄
A STREET SCENE IN ALEXANDRIA
λστ΄
TYPE OF EGYPTIAN MAID
λζ΄
ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΦΙΟΝ-ΚΑΡΑΧΙΣΑΡ
Σεραφείμ
λη΄
Η ΠΡΩΤΗ ΛΕΜΒΟΖΕΥΚΤΟΣ ΓΕΦΥΡΑ ΣΑΓΓΑΡΙΟΥ
Σεραφείμ
λθ΄
ΛΕΜΒΟΖΕΥΚΤΟΣ ΓΕΦΥΡΑ ΣΑΓΓΑΡΙΟΥ
Σεραφείμ
μ΄
ΜΑΧΗ ΣΑΓΓΑΡΙΟΥ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ
Σεραφείμ
μα΄
ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΙΑ ΥΠΟ ΤΗΣ Α.Μ.ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 18ΗΝ ΙΟΥΛΙΟΥ 1921
Σεραφείμ
μβ΄
ΤΕΧΕΣ Η ΜΑΥΣΩΛΕΙΟΝ ΣΕΪΝΤΑ-ΓΑΖΗ
Σεραφείμ
μγ΄
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ
Σεραφείμ
μδ΄
ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΝ VII ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΜΑΧΑΣ ΣΑΓΓΑΡΙΟΥ
Σεραφείμ
με΄
ΕΠΑΥΛΙΣ ΓΕΝΑΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Γιαλλινάς
μστ΄
ΕΘΝΙΚΟΝ ΜΟΥΣΕΙΟΝ - ΑΘΗΝΑΙ
Γιαλλινάς
Πιθανότατα η με αριθμό 356 έγχρωμη καρτ ποστάλ
μζ΄
ΒΟΛΟΣ. ΠΗΛΙΟΝ. ΑΝΩ ΒΟΛΟΣ ΑΝΑΚΑΣΙΑ.
Πιθανότατα η με αριθμό 364 έγχρωμη καρτ ποστάλ
μη΄
ΚΑΘΕΛΚΥΣΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΩΡΗΚΤΟΥ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ"
μθ΄
ΠΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ
Γιαλλινάς
ν΄
Aspiotis ν.jpg
ΕΛΛ. ΣΤΡ. ΕΝΩΣΙΣ
Τριβώλης
να΄
ΜΕΓΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΝ "ΙΛΙΟΝ" ΠΑΛΛΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΟΔΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
Τριβώλης
νβ΄
ΑΘΗΡ 1 - ΕΚ ΣΟΥΗΔΙΚΟΥ ΧΑΛΥΒΟΣ - ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΙΣ
Διαφημιστική καρτ ποστάλ
νγ΄
ΑΘΗΡ 2 - ΕΚ ΣΟΥΗΔΙΚΟΥ ΧΑΛΥΒΟΣ - ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΙΣ
Διαφημιστική καρτ ποστάλ
νδ΄
ΑΘΗΡ 3 - ΕΚ ΣΟΥΗΔΙΚΟΥ ΧΑΛΥΒΟΣ - ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΙΣ
Διαφημιστική καρτ ποστάλ
νε΄
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΝΩΝ & ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ... κλπ
Διαφημιστική καρτ ποστάλ
νστ΄
ΑΔΦΟΙ Μ. ΜΠΑΡΜΠΑΡΕΣΟΥ ΚΟΝΙΑΚ ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ
Διαφημιστική καρτ ποστάλ
νζ΄
Φ.ΒΕΡΝΙΕΡ-ΔΕΛΙΕΓΕ. ΚΕΡΚΥΡΑ = ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΩΣ ΕΔΩΔΙΜΩΝ ΕΙΣ ΔΟΧΕΙΑ
Διαφημιστική καρτ ποστάλ
νη΄
Α' ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΚΘΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ. ΖΑΠΕΙΟΝ 4-11 ΙΟΥΝΙΟΥ 1938
Διαφημιστική καρτ ποστάλ
νθ΄
Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑΝ
ξ΄
APERGHI HOTEL KIFISSIA
Διαφημιστική καρτ ποστάλ

Ασπρόμαυρα καρτ ποστάλ Ασπιώτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στον κατάλογο που ακολουθεί παρουσιάζονται στοιχεία των ασπρόμαυρων καρτ ποστάλ που εξέδωσε ο Ασπιώτης από τις αρχές του 20ού αιώνα μέχρι το 1930 περίπου. Από τις μέχρι σήμερα καταγραφές φαίνεται ότι ο Ασπιώτης εξέδωσε περί τα 350 ασπρόμαυρα καρτ ποστάλ. Από αυτά το ένα τρίτο περίπου έχουν βρεθεί να φέρουν αρίθμηση, ενώ τα υπόλοιπα όχι.[8] Στον κατάλογο που ακολουθεί καταγράφονται 342 διαφορετικά ασπρόμαυρα καρτ ποστάλ, από τα οποία 103 έχουν βρεθεί να φέρουν αρίθμηση.
Η αρίθμηση των ασπρόμαυρων καρτ ποστάλ φαίνεται να ξεκινά από τον αριθμό 400. Το μεγαλύτερο νούμερο που έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα είναι το 681. Μερικά από τα καρτ ποστάλ των Διεθνών Ολυμπιακών Αγώνων του 1906 φέρουν αρίθμηση στις πρώτες τρεις δεκάδες του 200. Η αρίθμηση αυτή φαίνεται ότι γρήγορα καταργήθηκε για να μη ταυτίζεται με την ίδια των έγχρωμων καρτ ποστάλ.
Επειδή τα περισσότερα καρτ ποστάλ δεν φέρουν αρίθμηση ο κατάλογος δημιουργήθηκε κατά αλφαβητική σειρά της λεζάντας, παρέχεται όμως η δυνατότητα ταξινόμησης και με άλλα κριτήρια.
Η πρώτη στήλη περιέχει τον αριθμό που τυχόν εμφανίζεται στη λεζάντα του καρτ ποστάλ.
Στη δεύτερη στήλη εμφανίζεται φωτογραφία του καρτ ποστάλ, εφόσον είναι διαθέσιμη στα commons.
Στην τρίτη στήλη καταγράφεται η ελληνική λεζάντα του καρτ ποστάλ, με την ορθογραφία που υπάρχει σε αυτό. Στις περιπτώσεις που το ίδιο θέμα έχει εκδοθεί με διαφορετική λεζάντα, καταγράφεται και η δεύτερη λεζάντα, ακολουθώντας το διαζευκτικό ή.
Στην τέταρτη στήλη καταχωρίζεται ο τοπικός εκδότης των καρτποστάλ για τον οποίον τα παρήγαγε ο Ασπιώτης.
Στην πέμπτη στήλη καταχωρίζεται η πόλη ή το θέμα το οποίο απεικονίζεται στο καρτ ποστάλ.
Στην έκτη στήλη σημειώνονται τυχόν παρατηρήσεις σχετικά με το καρτ ποστάλ.


Κατάλογος ασπρόμαυρων καρτ ποστάλ Ασπιώτη[9]
κατά αλφαβητική σειρά της ελληνικής λεζάντας, με δυνατότητα ταξινόμησης βάσει και άλλων κριτηρίων
Αριθμός Φωτογραφία Λεζάντα Συνεκδότης Τόπος
ή θέμα
Σημειώσεις
ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΕΝ ΜΟΥΔΡΩ
Αλεξ. Παναγιώτου, Καβάλλα.
Μούδρος
ΑΓ. ΚΩΝ/ΤΙΝΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Δημ. Σαμαράς, Ζάκυνθος.
Ζάκυνθος
Το καμπαναριό και τοίχοι
ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Δημ. Σαμαράς, Ζάκυνθος.
Ζάκυνθος
ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΝ. ΕΝΘΥΜΗΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Οδυσσεύς Μπλίκας. Αγρίνιον.
Αγρίνιο
ΑΓΟΡΑ ΠΡΑΒΙΟΥ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Ελευθερούπολη
ΑΘΗΝΑΙ - ΕΘΝΙΚΟΝ ΜΟΥΣΕΙΟΝ. ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΛΥΦΩΝ
Αθήνα
652
ΑΘΗΝΑΙ - ΕΘΝΙΚΟΝ ΜΟΥΣΕΙΟΝ. ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΡΧΑΪΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
Αθήνα
ΑΘΗΝΑΙ - ΕΘΝΙΚΟΝ ΜΟΥΣΕΙΟΝ. ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΠΙΤΥΜΒΙΩΝ ΑΝΑΓΛΥΦΩΝ
Αθήνα
ΑΘΗΝΑΙ - ΕΘΝΙΚΟΝ ΜΟΥΣΕΙΟΝ. ΕΡΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΡΩΜΑΪΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
Αθήνα
ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ
Αθήνα
Ο κήπος της Λέσχης. Πρασινωπή.
ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ
Αθήνα
Όλο το κτήριο της Λέσχης. Καφετιά.
ΑΙ Α.Β.Υ. Ο ΠΡΙΓΚΗΨ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΜΑΡΙΑ
Βασιλικό
491
ΑΙ ΚΑΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. (ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ).
Ζωγραφική
Έργο του Θεόδωρου Ράλλη
493
ΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΙ ΑΚΤΙΝΕΣ
Ζωγραφική
Έργο του Θεόδωρου Ράλλη
ΑΙ ΧΩΡΙΚΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΙΤΑΝΕΙΑΝ ΤΗΣ 6 ΑΠΡΙΛ. ΣΧ. ΕΦ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
Κέρκυρα
423
ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΑΘΗΝΑΙ
Αθήνα
504
ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΘΗΣΕΙΟΝ - ΑΘΗΝΑΙ
Αθήνα
ΑΛΦΡΕΔΟΣ ΙΩ. ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ
Ήπειρος
Διαφημιστικό
Α.Μ. ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β'
Βασιλικό
ΑΝΑΡΓΥΡΕΙΟΣ & ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΣΠΕΤΣΩΝ - ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
Σπέτσες
Ασπιώτη Ελκα Α.Ε.
ΑΝΑΡΓΥΡΕΙΟΣ & ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΣΠΕΤΣΩΝ - ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟΝ
Σπέτσες
Ασπιώτη Ελκα Α.Ε.
ΑΝΑΡΓΥΡΕΙΟΣ & ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΣΠΕΤΣΩΝ - ΧΗΜΙΚΟΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΝ
Σπέτσες
Ασπιώτη Ελκα Α.Ε.
ΑΝΑΡΓΥΡΕΙΟΣ & ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΣΠΕΤΣΩΝ - ΓΗΠΕΔΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Σπέτσες
Ασπιώτη Ελκα Α.Ε.
ΑΝΑΡΓΥΡΕΙΟΣ & ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΣΠΕΤΣΩΝ - ΓΗΠΕΔΟΝ ΤΕΝΝΙΣ
Σπέτσες
Ασπιώτη Ελκα Α.Ε.
ΑΝΑΡΓΥΡΕΙΟΣ & ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΣΠΕΤΣΩΝ - ΤΟ ΘΕΑΤΡΟΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
Σπέτσες
Ασπιώτη Ελκα Α.Ε.
ΑΝΑΡΓΥΡΕΙΟΣ & ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΣΠΕΤΣΩΝ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
Σπέτσες
Ασπιώτη Ελκα Α.Ε.
ΑΝΑΡΓΥΡΕΙΟΣ & ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΣΠΕΤΣΩΝ - ΕΞΕΔΡΑ
Σπέτσες
Ασπιώτη Ελκα Α.Ε.
661
ΑΝΑΣΚΑΦΑΙ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΚΕΡΚΥΡΑ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΗΣ
Κέρκυρα
663
ΑΝΑΣΚΑΦΑΙ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΚΕΡΚΥΡΑ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ
Κέρκυρα
659
ΑΝΑΣΚΑΦΑΙ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ
Κέρκυρα
662
ΑΝΑΣΚΑΦΑΙ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΚΕΡΚΥΡΑ TO ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΗΣ
Κέρκυρα
453
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΣΤΥΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ - ΑΘΗΝΑΙ
Αθήνα & Ζωγραφική
Έργο του Άγγελου Γιαλλινά.
Ίδια με την έγχρωμη Νο. 123
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ
Κ. Στασινάκης, Σπάρτη.
Σπάρτη
477
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ "MON REPOS" -ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
Υπάρχει και με το Νο. 474
492
ΑΝΤΙΔΩΡΟΝ
Ζωγραφική
Έργο του Θεόδωρου Ράλλη
ΑΝΥΨΩΣΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΡΟΥΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΗΝ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 1919
Κέρκυρα
ΑΠΟΨΙΣ ΑΙΓΙΝΗΣ
Ι. Δ. Μοίρας, Αίγινα.
Αίγινα
ΑΠΟΨΙΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ - ΑΘΗΝΑΙ
Αθήνα & Ζωγραφική
Έργο του Άγγελου Γιαλλινά.
Ίδια με την έγχρωμη Νο. 116
470
ΑΠΟΨΙΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
472
ΑΠΟΨΙΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ ΕΠΑΥΛΕΩΣ "MON REPOS" - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
678
ΑΠΟΨΙΣ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ
ή GRAND HOTEL SAINT GEORGES - CORFOU. MAISON DE TOUT PREMIER ORDRE. LE PALAIS ROYAL - ESPLANADE ET JARDINS
Κέρκυρα & Ζωγραφική
Διαφημιστική του Grand Hotel Saint Georges.
ΑΠΟΨΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κέρκυρα
ΑΠΟΨΙΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Ν. Καραγιώργου & Κ. Κοτοπούλη, Καρπενήσιον.
Καρπενήσι
ΑΠΟΨΙΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΑΙΓΙΝΗΣ
Ι. Δ. Μοίρας, Αίγινα.
Αίγινα
ΑΠΟΨΙΣ ΜΟΥΔΡΟΥ
Αλεξ. Παναγιώτου, Καβάλλα.
Μούδρος
ΑΠΟΨΙΣ ΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ
Αθήνα
ΑΠΟΨΙΣ ΠΟΛΕΩΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Δημ. Σαμαράς, Ζάκυνθος.
Ζάκυνθος
ΑΠΟΨΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Οδυσσεύς Μπλίκας, Αγρίνιον.
Αγρίνιο
ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΙΣ ΜΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΡΙΟΝ ΑΥΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗ
Κ. Στασινάκης, Σπάρτη.
Σπάρτη
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΝ ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΣΠΑΡΤΗ
Κ. Στασινάκης, Σπάρτη.
Σπάρτη
490
ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ
Ζωγραφική
Έργο του Θεόδωρου Ράλλη
ΒΗMA ΠΝΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
Αθήνα
ΒΟΡΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ
Αθήνα
ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΟΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ ΕΝ ΜΙΣΤΡΑΙ ΣΠΑΡΤΗ
Κ. Στασινάκης, Σπάρτη.
Σπάρτη
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ. ΑΜΕΛΞΙΣ.
Κέρκυρα
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΟΥΤΥΡΟΥ
Κέρκυρα
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ. ΠΙΕΣΙΣ ΒΟΥΤΥΡΟΥ
Κέρκυρα
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ. ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ
Κέρκυρα
426
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ
Αθήνα
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΔΕΔΕΑΓΑΤΣ
Αλεξανδρούπολη
681
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ιωάννινα
Ίδια με την έγχρωμη Νο. 248
ΓΕΦΥΡΑ ΑΧΕΛΩΟΥ. ΕΝΘΥΜΗΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Οδυσσεύς Μπλίκας. Αγρίνιον.
Αγρίνιο
488
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α'. ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Βασιλικό
Μπούστο
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α'. ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Βασιλικό
Ολόσωμη
ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΚΑΪΖΕΡ
Βασιλικό
647
ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΕΥΖΩΝΩΝ
542
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κέρκυρα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΛΛΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ
Κέρκυρα
468
ΔΗΜΟΤΙΚΟΝ ΘΕΑΤΡΟΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ή ΚΕΡΚΥΡΑ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΝ ΘΕΑΤΡΟΝ
Κέρκυρα
ΔΗΜΟΤΙΚΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - ΛΗΞΟΥΡΙΟΝ
Ληξούρι
660
ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΙΣ ΕΠΙ ΚΑΛΩ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΙΣ ΕΠΙ ΚΑΛΩ. ΑΛΙΜΠΡΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΑΡΣΙΣ ΑΜΦΙΣΦΑΙΡΟΥ ΡΑΒΔΟΥ ΔΙ' ΑΜΦΟΤΕΡΩΝΝ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΑΝΙΔΩΝ ΕΠΙ ΔΙΖΥΓΩΝ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ
Μεσολυμπιάδα 1906
Νέος Τύπος
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΟΜΑΔΟΣ ΔΑΝΙΔΩΝ
Μεσολυμπιάδα 1906
Άποψη όλου του Σταδίου
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΟΜΑΔΟΣ ΔΑΝΙΔΩΝ
Μεσολυμπιάδα 1906
Η ομάδα σε πρώτο πλάνο
220
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΕΡΚΙΣ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΓΚΟΥΔΕΡ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΔΡΟΜΟΣ 100 ΜΕΤΡΩΝ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΔΡΟΜΟΣ 800 Μ. ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΠΙΛΓΚΡΙΜ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ
Μεσολυμπιάδα 1906
222
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΔΡΟΜΟΣ 1000 ΜΕΤΡΩΝ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΔΡΟΜΟΣ 1800 ΜΕΤΡΩΝ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΕΙΣΟΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΕΝ ΤΩ ΣΤΑΔΙΩ
Μεσολυμπιάδα 1906
Στην είσοδο του Σταδίου
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΕΙΣΟΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΕΝ ΤΩ ΣΤΑΔΙΩ
Μεσολυμπιάδα 1906
Στο μέσον του Σταδίου
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΕΠΙΔΕΙΞΙΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΣΤΩΝ
Μεσολυμπιάδα 1906
212
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΙΠΠΙΚΟΝ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟΝ ΑΝΕΥ ΛΑΒΩΝ
Μεσολυμπιάδα 1906
209
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΛΟΟΥΝ ΤΕΝΝΥΣ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΝΑΥΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΟΠΛΟΜΑΧΙΑ
Μεσολυμπιάδα 1906
Υπαίθρια
215
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΟΠΛΟΜΑΧΙΑ
Μεσολυμπιάδα 1906
Στο Ζάππειο
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΠΑΛΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ
Μεσολυμπιάδα 1906
213
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΠΑΡΑΣΤΑΣΙΣ ΟΙΔΙΠΟΔΟΣ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΠΑΡΑΣΤΑΣΙΣ ΟΙΔΙΠΟΔΟΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥ
Μεσολυμπιάδα 1906
410
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΠΗΔΗΜΑ ΜΗΚΟΥΣ
Μεσολυμπιάδα 1906
Ενώ πηδάει
226
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΠΗΔΗΜΑ ΜΗΚΟΥΣ
Μεσολυμπιάδα 1906
Έχει πηδήξει
216
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΙΣ Α.Β.Υ. ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΣΤΑΙΜΠΑΧ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΣΙΝ ΒΑΡΩΝ ΔΙ' ΕΚΑΤΕΡΑΣ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΣΕΡΙΔΑΝ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΤΟΦΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΣΙΝ ΒΑΡΩΝ ΔΙ' ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1906 - ΥΠΟΔΟΧΗ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ - ΑΘΗΝΑΙ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΔΙΕΛΕΥΣΙΣ ΛΙΤΑΝΕΙΑΣ 6 ΑΠΡΙΛ. ΠΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΧ. ΕΦ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
Κέρκυρα
Διαφορετικό από το παρακάτω
ΔΙΕΛΕΥΣΙΣ ΛΙΤΑΝΕΙΑΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΣΧ. ΕΦ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
Κέρκυρα
Διαφορετικό από το παραπάνω
ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΝ ΠΡΑΒΙΟΥ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Ελευθερούπολη
419
ΔΥΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ
Αθήνα
452
ΔΥΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΣΤΥΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ - ΑΘΗΝΑΙ
Αθήνα & Ζωγραφική
Έργο του Άγγελου Γιαλλινά.
Ίδια με την έγχρωμη Νο. 117
ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Αθήνα
ΕΙΣΟΔΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΑΙΓΙΝΗΣ
Ι. Δ. Μοίρας, Αίγινα.
Αίγινα
ΕΙΣΟΔΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ - ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΝ
Αργοστόλι
473
ΕΙΣΟΔΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
ΕΙΣΟΔΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΑΥΑΡΙΝΟΝ
Κων. Ν. Καραμπάτσος, Πύλος Ναυαρίνον.
Πύλος
666
ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ Α.Μ. ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΝ
Βασιλικό & Ζωγραφική
ΕΚΔΟΣΙΣ ΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Γ. ΜΥΛΩΝΑ, ΕΝ ΒΟΛΩ. [ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΟ 1913]
Έκδοσις Χατοπωλείου Γ. Μυλωνά, εν Βόλω.
Ήπειρος & Βασιλικό
425
ΕΚΘΕΣΙΣ ΖΑΠΠΕΙΟΥ
Αθήνα
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΥΔΡΟΥ
Αλεξ. Παναγιώτου, Καβάλλα.
Μούδρος
674
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΙΣ - ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ή ΠΡΑΒΙΟΝ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
Ελευθερούπολη
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΡΑΒΙΟΥ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Ελευθερούπολη
533
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ
Ενδυμασίες
501
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ - ΥΠΑΤΗ
Υπάτη & Ενδυμασίες
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΙΝΩΝ & ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ
Διαφημιστικό
Βαρέλια. Διαφορετικό από την παρακάτω
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΙΝΩΝ & ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ
Διαφημιστικό
Τρία θέματα. Διαφορετικό από την παραπάνω
ΕΜΜ. Π. ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
Χανιά
Διαφημιστικό εκλογών
ΕΝ ΤΩ ΑΓΡΟΚΗΠΙΩ "ΜΟΝ REPOS" ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κέρκυρα
Γουλιέλμος και Θεοτόκης όρθιοι
ΕΝ ΤΩ ΑΓΡΟΚΗΠΙΩ "ΜΟΝ REPOS" ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κέρκυρα
Στο τραπέζι
ΕΝΘΥΜΗΜΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Δημ. Σαμαράς, Ζάκυνθος.
Ζάκυνθος
Πλατεία με ζευγάρι με ομπρέλα
ΕΝΘΥΜΗΜΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Δημ. Σαμαράς, Ζάκυνθος.
Ζάκυνθος
Πλατεία με το κάστρο στο βάθος
ΕΝΘΥΜΗΜΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Δημ. Σαμαράς, Ζάκυνθος.
Ζάκυνθος
Με ναύτες
ΕΝΘΥΜΙΟΝ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΘΑΣΟΥ (ΛΙΜΗΝ) ΕΚΔΟΣΙΣ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Η "ΠΡΟΟΔΟΣ"
Ν.Κ.Μερτζιανίδης
Θάσος
ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΣΚΟΒΟΛΟΣ
Μεσολυμπιάδα 1906
Ίδια με την έγχρωμη Νο. ιη΄
ΕΠΙΘΑΛΑΣΣΙΟΝ ΦΡΟΥΡΙΟΝ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΑΙΓΙΝΗΣ
Ι. Δ. Μοίρας, Αίγινα.
Αίγινα
670
ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΕΥΖΩΝΩΝ ΕΙΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΑΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΠΙΖΑΝΙ
Ζωγραφική
505
ΕΡΕΧΘΕΙΟΝ - ΑΘΗΝΑΙ
Αθήνα
428
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΠΡΟΠΥΛΑΙΩΝ
Αθήνα
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ
Αθήνα
ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
Διαφημιστικό
238
[ΕΥΖΩΝ] Ν.
Ζωγραφική
Χωρίς τίτλο (λεζάντα). Σκίτσο του πρίγκηπα Νικολάου. Υπογραφή "Ν."
Η Α.Α.Μ. ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΙΙ ΕΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
Η Α.Β.Υ. Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΕΑΕΝΗ
Βασιλικό
Καθιστή με παιδιά. Είναι γραμμένο έτσι ΕΑΕΝΗ
676
Η Α.Β.Υ. Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΕΛΕΝΗ
Βασιλικό
Μπούστο
Η Α.Β.Υ. Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΕΛΕΝΗ
Βασιλικό
Μόνη καθιστή
677
Η Α.Β.Υ. Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΗΣ
Βασιλικό
495
Η Α.Β.Υ. Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΜΑΡΙΑ
Βασιλικό
Η Α.Β.Υ. Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΣΟΦΙΑ
Βασιλικό
Καθιστή
Η Α.Β.Υ. Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΣΟΦΙΑ
Βασιλικό
Μπούστο
656
Η Α.Β.Υ. Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΣΟΦΙΑ
Βασιλικό
Όρθια ολόσωμη
657
Η Α.Β.Υ. Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΣΟΦΙΑ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΒ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)
Βασιλικό
Η Σοφία μπούστο με φτερό σε κύκλο, ο Βασιλεύς overprint
Η Α.Β.Υ. Ο ΠΡΙΓΚΗΨ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ή ΠΡΙΓΚΗΨ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Βασιλικό
510
Η Α.Β.Υ. Ο ΠΡΙΓΚΗΨ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Βασιλικό
509
Η Α.Β.Υ. Ο ΠΡΙΓΚΗΨ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Βασιλικό
Η Α.Β.Υ. ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΑΛΙΚΗ
Βασιλικό
Η Α.Β.Υ. ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΣΟΦΙΑ
Βασιλικό
Μπούστο σε κύκλο. Διαφορετική από την 657
673
Η Α.Μ. ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΟΦΙΑ
Βασιλικό
672
Η Α.Μ. Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΒ
Βασιλικό
Ολόσωμη
481
Η Α.Μ. Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΒ
ή Η Α.Υ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ
ή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΒ' ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Βασιλικό
Μπούστο. Διαφορετική από την 672.
667
Η Α.Μ. Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΩΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΩΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΝ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝΤΑ ΔΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
Βασιλικό & Ζωγραφική
458
Η Α.Μ. Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΣ ΕΣΚΗ-ΣΕΧΗΡ
Βασιλικό
Η Β. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ ΕΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΧ. ΕΦ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Φωτ.Πλαξ Σ.Καμιλιέρη
Φωτ. Πλαξ Σ. Καμιλιέρη
Κέρκυρα
Και χωρίς το Σχ. Εφ. Αξιωματικών / Φωτ.Πλαξ. Σ.Καμιλιέρη
671
Η ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΙΣ ΤΟΥ ΦΕΤΧΙ-ΜΠΟΥΛΕΝΤ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ζωγραφική
679
Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ιωάννινα
Ίδια με την έγχρωμη Νο. 244
Η ΛΙΤΑΝΕΙΑ 6 ΑΠΡΙΛ. ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ ΣΧ.ΕΦ.ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
Κέρκυρα
457
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑΙ ΚΑΛΥΒΑΙ
Ήπειρος
Υπάρχει και γραμμένο ΠΗΕΙΡΩΤΙΚΑΙ
Η ΣΑΠΦΩ ΠΗΔΩΣΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΤΟΥ ΛΕΥΚΑΤΑ
Νικολ. Τσιρίμπασης, Λευκάς.
Λευκάδα
Νο. 12 του Τσιρίμπαση.
ΘΕΑΤΡΟΝ ΒΑΚΧΟΥ
Αθήνα
ΘΕΑΤΡΟΝ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
Αθήνα
432
ΘΕΑΤΡΟΝ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
Αθήνα
ΘΗΣΕΙΟΝ
Αθήνα
448
ΘΗΣΕΙΟΝ - ΑΘΗΝΑΙ
Αθήνα & Ζωγραφική
Έργο του Άγγελου Γιαλλινά.
Ίδια με την έγχρωμη Νο. 127
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ
Αρκαδία
Μονογραφή ΓΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΔΕΑΓΑΤΣ
Αδ. Σακελλαρίδου, Δεδεαγάτς.
Αλεξανδρούπολη
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ "ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ" ΚΥΜΗ
Κύμη
ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΦΡΟΥΡΙΟΝ ΠΥΛΟΥ - ΝΑΥΑΡΙΝΟΝ
Κων. Ν. Καραμπάτσος, Πύλος Ναυαρίνον.
Πύλος
ΚΑΘΕΛΚΥΣΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΩΡΗΚΤΟΥ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ"
479
ΚΑΡΔΑΚΙ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΛΑΚΑΙΔΕΜΟΝΟΣ
Ν. Β. Μουστάκη, 1920.
Λακωνία
Λάθος ορθογραφικό
ΚΑΣΤΑΝΙΑ - ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΟΣ
Ν. Β. Μουστάκη, 1906.
Λακωνία
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ ΔΕΔΕΑΓΑΤΣ
Αδ. Σακελλαρίδου, Δεδεαγάτς.
Αλεξανδρούπολη
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Οδυσσεύς Μπλίκας, Αγρίνιον.
Αγρίνιο
465
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΑΥΛΙΣ "ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ"
Κέρκυρα
462
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΑΥΛΙΣ" ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟΝ
Κέρκυρα
Διαφορετική από την παρακάτω
466
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΑΥΛΙΣ" ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟΝ
ή ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ - ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟΝ
ή ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ - ΚΕΡΚΥΡΑ "ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟΝ"
Κέρκυρα
Διαφορετική από την παραπάνω
463
ΚΕΡΚΥΡΑ - "ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ" ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ
Κέρκυρα
461
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ ΚΗΠΟΣ ΜΟΥΣΩΝ
Κέρκυρα
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΝΑΟΣ ΙΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ
Κέρκυρα
Ασπιώτη Ελκα
467
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΛΙΜΕΝΟΣ
Κέρκυρα
464
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΓΑΡΙΤΣΗΣ
Κέρκυρα
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΕΛΑΣΙΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΡΟ ΤΗΣ Β. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
Κέρκυρα
ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΚΑΛΛΟΝΗ
Ζωγραφική
Έργο του Β. Μποκατσιάμπη.
Ίδια με την έγχρωμη Νο. 155
494
ΚΗΡΩΠΟΛΙΣ
Ζωγραφική
Έργο του Θεόδωρου Ράλλη.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΠΑΤΡΩΝ
Κρυονέρι & Ζωγραφική
Έργο του Άγγελου Γιαλλινά.
Ίδια με την έγχρωμη Νο. 107
485
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΡΙΓΚΗΠΩΝ
Βασιλικό
ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ
Νικολ. Τσιρίμπασης, Λευκάς.
Λευκάδα
Νο. 9 του Τσιρίμπαση.
ΛΕΥΚΑΣ - Η ΛΙΜΝΗ
Αδελφοί Τσιρίμπαση, Λευκάς.
Λευκάδα
Νο. 4 του Τσιρίμπαση.
ΛΕΥΚΑΣ - ΛΑΖΑΡΑΤΑ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ
Αδελφοί Τσιρίμπαση, Λευκάς.
Λευκάδα
Νο. 8 του Τσιρίμπαση.
ΛΕΥΚΑΣ - ΛΙΜΗΝ
Νικολ. Τσιρίμπασης, Λευκάς.
Λευκάδα
Νο. 3 του Τσιρίμπαση.
ΛΕΥΚΑΣ - ΟΔΟΣ ΚΟΥΖΟΥΜΠΕΗ
Νικολ. Τσιρίμπασης, Λευκάς.
Λευκάδα
Νο. 7 του Τσιρίμπαση.
ΛΕΥΚΑΣ - ΟΙΚΙΑ ΒΛΑΝΤΗ
Αδελφοί Τσιρίμπαση, Λευκάς.
Λευκάδα
ΛΕΥΚΑΣ - ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΑΠΟΨΙΣ Α'
Νικολ. Τσιρίμπασης, Λευκάς.
Λευκάδα
Νο. 2 του Τσιρίμπαση.
Ίδια εικόνα με την παρακάτω
ΛΕΥΚΑΣ - ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΑΠΟΨΙΣ
Αδελφοί Τσιρίμπαση, Λευκάς.
Λευκάδα
Νο. 1 του Τσιρίμπαση.
Ίδια εικόνα με την παραπάνω
ΛΕΥΚΑΣ - ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΑΠΟΨΙΣ Β'
Νικολ. Τσιρίμπασης, Λευκάς.
Λευκάδα
Νο. 13 του Τσιρίμπαση.
ΛΕΥΚΑΣ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ
Αδελφοί Τσιρίμπαση, Λευκάς.
Λευκάδα
ΛΕΥΚΑΣ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΜΕΝΟΣ
Αδελφοί Τσιρίμπαση, Λευκάς.
Λευκάδα
Νο. 5 του Τσιρίμπαση.
ΛΕΥΚΑΣ - ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟΝ
Αδελφοί Τσιρίμπαση, Λευκάς. και Νικολ. Τσιρίμπασης, Λευκάς.
Λευκάδα
Νο. 1 του Νικ. Τσιρίμπαση.
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ
Αθήνα
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗ
Κ. Στασινάκης, Σπάρτη.
Σπάρτη
ΛΙΜΗΝ ΑΙΓΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΛΙΜΕΝΟΒΡΑΧΙΩΝ ΚΟΡΤΕ
Ι. Δ. Μοίρας, Αίγινα.
Αίγινα
ΛΙΜΗΝ ΑΙΓΙΝΗΣ ΔΕΞΙΟΣ ΛΙΜΕΝΟΒΡΑΧΙΩΝ ΚΕ
Ι. Δ. Μοίρας, Αίγινα.
Αίγινα
ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Ζάκυνθος
Νέος τύπος
ΜΑΘΗΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κέρκυρα
ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΦΥΡΑ ΕΥΡΩΤΑ - ΣΠΑΡΤΗ
Κ. Στασινάκης, Σπάρτη.
Σπάρτη
ΜΕΓΑΡΟΝ ΚΟΥ ΤΕΡΤΙΠΗ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΝ Η "ΑΡΝΗ" ΕΝ ΚΑΡΔΙΤΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
Καρδίτσα
Έκδοση: ΑΕΕΓΤ ΑΔ. Γ. ΑΣΠΙΩΤΗ
ΜΕΛΛΟΝΥΝΦΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ
Ενδυμασίες
Φωτογραφία του Fred Boissonnas
ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ - ΙΘΑΚΗ
Γ. Αρσένης, Ιθάκη.
Ιθάκη
Νότια όψη. Διαφορετική από την παρακάτω.
ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ - ΙΘΑΚΗ
Γ. Αρσένης, Ιθάκη.
Ιθάκη
Ανατολική όψη. Διαφορετική από την παραπάνω.
ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ - ΙΘΑΚΗ
Γ. Αρσένης, Ιθάκη.
Ιθάκη
Δυτική όψη. Διαφορετική από την παραπάνω.
ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ - ΙΘΑΚΗ
Γ. Αρσένης, Ιθάκη.
Ιθάκη
Σπίτια και από τις δύο μεριές. Διαφορετική από την παραπάνω.
ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ
Αθήνα
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΙΝΟΥ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ.
Αλεξανδρούπολη
443
ΜΝΗΜΕΙΟΝ ΛΥΣΙΚΡΑΤΟΥΣ
Αθήνα
476
ΜΝΗΜΕΙΟΝ ΜΕΝΕΚΡΑΤΟΥΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
508
ΜΟΝΑΧΟΙ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΗΣ
Κέρκυρα
Ένας όρθιος και ένας καθήμενος
ΜΟΝΗ ΑΝΔΡΩΝ - ΑΙΓΙΝΑ
Ι. Δ. Μοίρας, Αίγινα.
Αίγινα
496
ΜΟΝΗ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
Φωτογραφία του Fred Boissonnas
ΜΟΝΗ ΦΕΝΕΟΥ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)
Κόρινθος
Φωτογραφία του Fred Boissonnas
422
ΝΑΟΣ ΑΙΟΛΟΥ
Αθήνα
ΝΑΟΣ ΑΠΤΕΡΟΥ ΝΙΚΗΣ
Αθήνα
ΝΑΟΣ ΑΦΑΙΑΣ - ΑΙΓΙΝΑ
Ι. Δ. Μοίρας, Αίγινα.
Αίγινα
Διαφορετική από την παρακάτω
ΝΑΟΣ ΑΦΑΙΑΣ - ΑΙΓΙΝΑ
Ι. Δ. Μοίρας, Αίγινα.
Αίγινα
Διαφορετική από την παραπάνω. Οβάλ θέμα.
ΝΑΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ - ΑΙΓΙΝΑ
Ι. Δ. Μοίρας, Αίγινα.
Αίγινα
ΝΑΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ - ΑΙΓΙΝΑ
Ι. Δ. Μοίρας, Αίγινα.
Αίγινα
ΝΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ - ΑΙΓΙΝΑ
Ι. Δ. Μοίρας, Αίγινα.
Αίγινα
506
ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ
Αθήνα
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΝ "ΔΙΕΘΝΕΣ" ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ
Πειραιάς
Διαφημιστικό
Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΩΝ ΛΟΚ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
Αθήνα
Διαφορετική από την παρακάτω
Έκδοση: Ασπιώτη Έλκα
Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΩΝ ΛΟΚ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
Αθήνα
Διαφορετική από την παραπάνω
Έκδοση: Ασπιώτη Έλκα
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΚΑΙ Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΣΟΦΙΑ ΕΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
665
Ο ΒΟΤΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟΝ ΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΤΟ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΟΥ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΛΑΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ Ι. ΤΕΡΜΕΝΤΣΗΣ
Καβάλα
Διαφημιστική
471
ΟΔΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
ΟΔΟΣ ΕΥΓΕΝΕΙΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΕΩΣ
Κέρκυρα & Ζωγραφική
Έργο του Άγγελου Γιαλλινά.
Ίδια με την έγχρωμη Νο. 103
469
ΟΔΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
ΟΔΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ
Αθήνα
675
Ο ΗΡΩΣ Ν. ΒΟΤΣΗΣ
ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΙΝ ΤΗΣ ΛΙΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΧΟΛΗ ΕΦ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
Κέρκυρα
680
ΟΙΚΙΑ ΑΛΗ ΠΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΗ
Ιωάννινα
Ίδια με την έγχρωμη Νο. 247
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ Α.Β.Υ. ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ
Βασιλικό
658
Ο ΚΑΙΖΕΡ, Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
487
ΟΛΓΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Βασιλικό
Ο ΦΑΡΟΣ ΔΕΔΕΑΓΑΤΣ
Αδ. Σακελλαρίδου, Δεδεαγάτς.
Αλεξανδρούπολη
ΠΑΓΓΑΙΟΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Η ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ (1850 ΜΕΤΡΩΝ ΥΨΟΥΣ)
Ελευθερούπολη
Νέος Τύπος
ΠΑΛΑΙΑ ΑΓΟΡΑ
Αθήνα
ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟΣ - ΑΙΓΙΝΑ
Ι. Δ. Μοίρας, Αίγινα.
Αίγινα
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ - ΑΘΗΝΑΙ
Αθήνα
ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Μ. Ν. Λάμπρου, Ναύπλιον.
Ναύπλιο
Δίπτυχο. Νέος τύπος
ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Ζάκυνθος
Νέος τύπος
ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Ζάκυνθος
Διαφορετική από την παραπάνω
ΠΑΡΘΕΝΩΝ - ΑΘΗΝΑΙ
Αθήνα & Ζωγραφική
Έργο του Άγγελου Γιαλλινά.
Ίδια με την έγχρωμη Νο. 104
450
ΠΕΡΑΜΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα & Ζωγραφική
Έργο του Άγγελου Γιαλλινά.
Ίδια με την έγχρωμη Νο. 106
ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟΝ ΘΗΣΕΙΟΥ
Αθήνα
ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΜΟΥ ΕΝ ΠΑΡΟΡΙΩΙ ΣΠΑΡΤΗ
Κ. Στασινάκης, Σπάρτη.
Σπάρτη
ΠΛΑΓΙΑ ΑΠΟΨΙΣ ΑΙΓΙΝΗΣ
Ι. Δ. Μοίρας, Αίγινα.
Αίγινα
499
ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΓΑΣΤΟΥΡΙΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
Φωτογραφία του Fred Boissonnas
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
Μονόχρωμη
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Ν. Καραγιώργου & Κ. Κοτοπούλη, Καρπενήσιον.
Καρπενήσι
ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΕΛΛΟΥ - ΕΝΘΥΜΗΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Οδυσσεύς Μπλίκας, Αγρίνιον.
Αγρίνιο
ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΙΗΤΟΥ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Ζάκυνθος
Έκδοση: ΑΕΕΓΤ ΑΔΕΛ. Γ. ΑΣΠΙΩΤΗ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Αθήνα
ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ ΕΠΙ ΕΟΡΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΗΡΙΔΟΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ (ΠΥΛΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΝ)
Πύλος
Φ.Σ. (603 ?)
446
ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα & Ζωγραφική
Έργο του Άγγελου Γιαλλινά.
Ίδια με την έγχρωμη Νο. 109
ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
Μονόχρωμη. Φωτογραφική.
418
ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ
Αθήνα
ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΕΝ ΜΟΥΔΡΩ
Αλεξ. Παναγιώτου, Καβάλλα.
Μούδρος
436
ΠΥΛΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥ
Αθήνα
ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ
Αθήνα
ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΝΘΥΜΗΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Οδυσσεύς Μπλίκας, Αγρίνιον.
Αγρίνιο
431
ΣΤΥΛΟΙ ΝΑΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ
Αθήνα
ΣΧΟΛ. ΕΦΕΔΡΩΝ ΦΡΟΥΡΑ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ ΣΧ. ΕΦ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
Κέρκυρα
ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΗΡΙΟΝ ΑΙΓΙΝΗΣ
Ι. Δ. Μοίρας, Αίγινα.
Αίγινα
ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΕΝ ΖΑΚΥΝΘΩ
Δημ. Σαμαράς, Ζάκυνθος.
Ζάκυνθος
Πλατεία. Φωτογραφία Κατραβά
ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΕΝ ΖΑΚΥΝΘΩ
Δημ. Σαμαράς, Ζάκυνθος.
Ζάκυνθος
Με βάρκες. Φωτογραφία Κατραβά
489
ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ
Ζωγραφική
Έργο του Θεόδωρου Ράλλη
ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΥΨΩΣΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛ. ΣΗΜΑΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΡΟΥΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΗΝ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 1919
Κέρκυρα
Νέος Τύπος
ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΙΓΙΝΗΣ
Ι. Δ. Μοίρας, Αίγινα.
Αίγινα
Διαφορετική από την παρακάτω
ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΑΙΓΙΝΗΣ
Ι. Δ. Μοίρας, Αίγινα.
Αίγινα
Διαφορετική από την παραπάνω
669
ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ ΠΡΟ ΤΩΝ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ
ΤΟ ΠΡΟΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΝ ΣΤΟΜΙΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ - ΕΝΘΥΜΗΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Οδυσσεύς Μπλίκας, Αγρίνιον.
Αγρίνιο
ΤΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗΝ ΛΥΣΙΜΑΧΙΑΝ ΣΤΟΜΙΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΕΝΘΥΜΗΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Οδυσσεύς Μπλίκας, Αγρίνιον.
Αγρίνιο
ΤΟΦΑΛΟΣ ΓΥΜΝΟΣ
Μεσολυμπιάδα 1906
ΤΟΦΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΣΙΝ ΒΑΡΩΝ ΔΙ' ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ
Μεσολυμπιάδα 1906
Με τα παράσημα στη φανέλα
ΤΟΦΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ
Μεσολυμπιάδα 1906
668
ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΕΝΟΣ ΕΞΩΘΙ ΤΟΥ ΔΕΛΒΙΝΟΥ
Ήπειρος & Ζωγραφική
678
ΤΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ιωάννινα
Ίδια με την έγχρωμη Νο. 243. Περιέργως ίδια αρίθμηση με την 678 (Κέρκυρα)
ΤΣΟΓΚΑΝΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Ν. Καραγιώργου & Κ. Κοτοπούλη, Καρπενήσιον.
Καρπενήσι
ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΤΜΟΠΛΟΙΑ (ΑΘΗΝΑΙ).
Αθήνα
Διαφημιστική
ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΥ ΙΙ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
Στη λέμβο
ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΥ ΙΙ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
Κάιζερ με σύζυγο μόλις βγαίνουν από τη λέμβο
ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΥ ΙΙ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
Σημαία Αυστρο-ουγγαρίας σε κολώνα
ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΥ ΙΙ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
Άνδρας με κάπα με γυρισμένη πλάτη. Πρίντεζης (Φωτογράφος)
ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΥ ΙΙ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
Διαφορετική από τις πιο πάνω
ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΥ ΙΙ - ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΧ. ΕΦ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
Κέρκυρα
ΥΠΟΔΟΧΗ Β. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
Πρίντεζης (Φωτογράφος)
ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ Α.Μ. ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΥ ΙΙ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
Πρίντεζης (Φωτογράφος)
Διαφορετική από την παρακάτω. Μεταξύ δύο λαβάρων με βάθος τα κύματα
ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ Α.Μ. ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΥ ΙΙ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
Διαφορετική από την παραπάνω. Υπάρχει και χωρίς λεζάντα.
ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ Α.Μ. ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΥ ΙΙ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
Διαφορετική από την παραπάνω. Γεώργιος αγκαζέ με αυτοκράτειρα σε κοντινό πλάνο
ΥΨΩΜΑ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Δημ. Σαμαράς, Ζάκυνθος.
Ζάκυνθος
ΦΑΝΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ - ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΝ
Αργοστόλι
454
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κέρκυρα
ΦΥΛΑΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ
Αθήνα
497
ΧΟΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ
Ενδυμασίες
Φωτογραφία του Fred Boissonnas
455
ΧΟΡΟΣ ΧΩΡΙΚΩΝ - ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κέρκυρα & Ζωγραφική
Έργο του Άγγελου Γιαλλινά.
Ίδια με την έγχρωμη Νο. 113
460
ΧΩΡΙΚΑΙ ΕΞ ΗΠΕΙΡΟΥ
Ήπειρος
483
ΧΩΡΙΚΑΙ - ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κέρκυρα
ΧΩΡΙΚΗ ΕΞ ΗΠΕΙΡΟΥ
Ήπειρος & Ζωγραφική
Έργο του Β. Μποκατσιάμπη.
Ίδια με την έγχρωμη Νο. 150
ΧΩΡΙΚΗ ΕΞ ΥΠΑΤΗΣ
Υπάτη & Ζωγραφική
Έργο του Β. Μποκατσιάμπη.
Ίδια με την έγχρωμη Νο. 151
ΧΩΡΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΟΣ
Νικολ. Τσιρίμπασης, Λευκάς.
Λευκάδα
Νο. 10 του Τσιρίμπαση.
ΧΩΡΙΚΗ ΜΕΓΑΡΩΝ
Μέγαρα & Ζωγραφική
Έργο του Β. Μποκατσιάμπη.
Ίδια με την έγχρωμη Νο. 154
ΧΩΡΙΚΗ ΜΕΣΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα & Ζωγραφική
Έργο του Β. Μποκατσιάμπη.
Ίδια με την έγχρωμη Νο. 153
ΧΩΡΙΚΟΣ ΕΞ ΗΠΕΙΡΟΥ
Ήπειρος
ΧΩΡΙΚΟΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ
Αδελφοί Τσιρίμπαση, Λευκάς.
Λευκάδα
475
ΧΩΡΙΟΝ ΜΠΕΝΙΤΣΑΙ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
480
ΧΩΡΙΟΝ ΠΑΛΗΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
Νέος Τύπος
ΧΩΡΙΟΝ ΠΕΡΔΙΚΑ - ΑΙΓΙΝΑ
Ι. Δ. Μοίρας, Αίγινα.
Αίγινα
Διαφορετική από την παρακάτω.
ΧΩΡΙΟΝ ΠΕΡΔΙΚΑ - ΑΙΓΙΝΑ
Ι. Δ. Μοίρας, Αίγινα.
Αίγινα
Διαφορετική από την παραπάνω.
478
ΧΩΡΙΟΝ ΠΟΤΑΜΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
ΧΩΡΙΟΝ ΠΤΕΡΗ ΑΙΓΙΟΥ
Αίγιο
474
ΧΩΡΙΟΝ ΥΨΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Κέρκυρα
ATHENS CLUB
Αθήνα
Έκδοση: Ασπιώτη Ελκα. Καφέ χρώμα
CHRYSANTHEME VILLA DE MR JEAN P.LAMBROS A KHEPHISSIA
Αθήνα
Διαφημιστική.
EXCELSIOR HOTEL, PANEPISTIMIOU 60, ATHENES. LOGIOTATOU-LOUCOPOULOS & CIE.
Αθήνα
Έκδοση: Ασπιώτη Ελκα. Καφέ χρώμα
G. B. DE-GARLI - ATENE
Αθήνα
Διαφημιστική.
GRAND-HOTEL PALMYRA BAINS MINERAUX PROPRIETAIRES PELOPIDAS FRERES SAISON 1 MAI AU 1 OCTOBRE
Κόρινθος
Διαφημιστική.
GRAND PONT DU CANAL MARITIME DE CORINTHE AVEC LE TRAIN. EDITION PELOPIDAS FRERES CORINTH
Κόρινθος
Διαφημιστική.
HOTEL DE LA GRANDE BRETAGNE ET DE LA GARE PROPRIETAIRES PELOPIDAS FRERES CORINTHE - GRECE
Κόρινθος
Διαφημιστική.
RESTAURANT DE LA GARE PROPRIETAIRES PELOPIDAS FRERES. STATION CORINTH - GRECE.
Κόρινθος
Διαφημιστική.
TEMPLE DE MINERVE VIEUX - CORINTH. EDITION PELOPIDAS FRERES CORINTH GRECE.
Κόρινθος
Διαφημιστική.
THE SAVED HEROES OF THE ENGLISH CUIRASSED "OCEAN" DAMAGED THE 18TH MARCH 1915 BEFORE DARDANELLES
Αλεξ. Παναγιώτου, Καβάλλα.
Μούδρος
VILLA MARGUERITE
Αθήνα
VUE DE PENEE VILLAGE GOUNITSA PROPRIETEE E.IATRIDES LARISSA, THESSALIE, GRECE.
Λάρισα
Διαφημιστική.

Σημειώσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Βιβλιογραφικές παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Βιβλιογραφία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]