Κατάλογος ελληνικών τηλεοπτικών σειρών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Στο άρθρο παρατίθεται ένας κατάλογος ελληνικών τηλεοπτικών σειρών, οι οποίες έχουν προβληθεί πανελλαδικώς, από τη δημιουργία των πρώτων σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης το 1970 μέχρι και σήμερα. Οι σειρές δίνονται ανά τηλεοπτική χρονιά (συνήθως Σεπτέμβριος - Ιούνιος), ενώ όσες διήρκεσαν για περισσότερες από μία σεζόν ή / και έχουν προβληθεί σε επανάληψη, κατατάσσονται μόνο στις χρονιές της πρώτης προβολής. Όλες οι σειρές είναι στην ελληνική γλώσσα, εκτός και αν αναφέρεται κάτι άλλο.

1970-1971[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Το σπίτι με τον φοίνικα 13 ημίωρα επεισόδια. 2 Απριλίου 1970 έως 2 Ιουλίου 1970. Το πρώτο ελληνικό σίριαλ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.
Κύριος συνήγορος 256 δεκαπεντάλεπτα επεισόδια. 2 Μαΐου 1970 έως 8 Οκτωβρίου 1972 Το δεύτερο, χρονικά, ελληνικό σίριαλ και το πρώτο που γνώρισε μεγάλη απήχηση.
Το θέατρο της Δευτέρας
Απ΄την κωμωδία στο δράμα

1971-1972[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Το περίπτερο
Πάτερ φαμίλια
Κοκορόμυαλη
Η Γειτονιά μας
Άγνωστος Πόλεμος
Ο κύριος η κυρία και η μαμά
ΕΊΡΤ Δόκτωρ Τικ
Η πρώτη γραμμή
Ο σπαγγοραμμένος
Γραφείο συνοικεσίων
Οικογένεια Ταμτούρλα
Δέκατο τρίτο ανακριτικό γραφείο

1972-1973[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Στησιχόρου 73
Ο μικρός ήρωας
Ένας απίθανος ντετέκτιβ
ΕΊΡΤ Η ταβέρνα
Εκείνος κι εκείνος
Αξιωματικός υπηρεσίας
Ο παράξενος ταξιδιώτης
Ψιλικατζίδικο ο κόσμος
Το κορίτσι της Κυριακής
Στα δίχτυα της αράχνης
Απ' τον παππού στον εγγονό
Εικοσιτετράωρο ενός παλιατζή
Ο άνθρωπος δίχως πρόσωπο

1973-1974[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Το μαύρο κλειδί
Τ' αστέρια λάμπουν
Κύριος γενικός
Ο κουσούρης
Ο κύριος Γενικός
Ο ονειροπαρμένος
Ανθρώπινες ιστορίες
Αστέρια στ΄ αστέρια
Βίβα Κατερίνα
Δρόμος χωρίς γυρισμό
ΕΙΡΤ Από την άλλη όχθη

Ένα υπέροχο ζευγάρι

Οι έμποροι των εθνών

Ο Κοσμάς και ο κόσμος

Ο Θωμάς και ο Χατζηθωμάς

Ο Ντίνος στη χώρα των θαυμάτων

Στα δίχτυα του τρόμου

Τα παιδιά του Ζεβεδαίου

1974-1975[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το όνειρο του δωδεκάμερου
Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Μόνο για σας

Οι Δίκαιοι

Ο ανθρωπάκος

Τζούμπο (παιδικό)

Αστερισμός των λύκων

Γυφτοπούλα

Μεθοριακός σταθμός

Το παλιό το κατοστάρι

ΕΙΡΤ Αληθινές ιστορίες

Ένας ιππότης μεταξύ μας

Η Θέμις έχει κέφια

Λούνα Παρκ

1975-1976[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Άσε τον κόσμο να γελάσει

Βίβα Κατερίνα

Δύσκολα χρόνια

Ένας Πυγμαλίων

Ο άνθρωπός μας

Ο βασιλιάς και το άγαλμα

Περίπλους

Ρωμαίος και Ιουλιέτα

Φωτεινή Ζάρκου

ΕΙΡΤ Βασίλισσα Αμαλία

Η Θέμις έχει νεύρα

Μια Αθηναία στην Αθηνά

Μενεξεδένια πολιτεία

Ο Χριστός ξανασταυρώνεται

Τερέζα Βάρμα Δακόστα

1976-1977[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Ατσίδες

Από την κλειδαρότρυπα

Αθάνατες ιστορίες αγάπης

Γιούγκερμαν

Εκείνες κι εγώ

Ελληνικά παραμύθια

Ένας γιατρός μεταξύ μας

Ένας ιππότης μεταξύ μας

Ο φάρος

Ορκίζομαι να είπω την αλήθεια

Πράσινα στάχυα

Στα βήματα της ελπίδας

Ταξίδι

Ωραία Ελένη των γαϊδάρων

ΕΙΡΤ Γαλήνη

Εν Αθήναις

Η δικαιοσύνη μίλησε

Λέσχη μυστηρίου

Μεγάλη περιπέτεια

Μια Αθηναία στην Αθήνα

Μικροί ήρωες

Σκοτεινές δυνάμεις

Χωρίς φόβο και πάθος

1977-1978[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος επεισοδίων Σχόλια
ΕΡΤ Ένοχοι

Εύθυμες ιστορίες

Η κυρία μας

Θεατρίνα

Θωμάς επί Κολωνώ

Ιστορίες χωρίς δάκρυα

Μια υπέροχη γλωσσού

Ο φωτογράφος του χωριού

Οι Πανθέοι

Υποψίες (σειρά)

ΥΕΝΕΔ Αφροδίτη

Καταδίωξη

Μεγάλος ξεσηκωμός

Πορφύρα και αίμα

Το πάρκιν

Τρεις στον γύρο

Χαμένος παράδεισος

1978-1979[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Εγνατία

Ετυμηγορία

Η αναδυομένη

Ναυτικές ιστορίες

Ο δρόμος

Τυχεροί και άτυχοι

Τρεις στο γύρο

Τριακοστό όγδοο Αστυνομικό τμήμα

Συνταγματάρχης Λιάπκιν

ΕΡΤ Έρωτας και επανάσταση

Η τύχη της Μαρούλας

Θεοί στον Όλυμπο

Λεηλασία μιας ζωής

Μεγάλη περιπέτεια

Μουσικό οδοιπορικό με τη Δόμνα

Ο ταξιτζής

Το Λεμονοδάσος

Φάκελος 38

1979-1980[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΕΡΤ Εκάτη

Επιστροφή στις Μυκήνες

Εισβολή από άλλο πλανήτη

Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια

Ο συμβολαιογράφος

Οι παραστρατημένοι

Το ρολόι

Το παιχνίδι

ΥΕΝΕΔ Η τιμή και το χρήμα

Μυστικοί αρραβώνες

Συνταγματάρχης Λιάπκιν

Τυχεροί και άτυχοι

Το ημερολόγιο ενός θυρωρού

1980-1981[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΕΡΤ Αργώ

Αστροφεγγιά

Η νύχτα

Η κραυγή των λύκων

Κόντρα στον άνεμο

Λωξάνδρα

Μαρία Πάρνη

Μεθυσμένη Πολιτεία

Το Φως του Αυγερινού

ΥΕΝΕΔ Λάουρα

Όλα του γάμου δύσκολα

Ρομαντικές ιστορίες

Τελευταία νύχτα της γης

1981-1982[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Αυλές και ρετιρέ

Η απερίγραπτη

Ο κόσμος και ο Κοσμάς

ΕΡΤ Η κρουσταλλένια

Ιούλιος και Ιουλιέτα

Τραγουδιστάδες της λευτεριάς

1982-1983[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Αυλές και ρετιρέ

Ανάμεσα σε τρεις γυναίκες

Ελληνικές κωμωδίες

Μαντάμ Σουσού

Οι αξιόπιστοι

Σεσουάρ-Ιστορίες του κομμωτηρίου

ΕΡΤ Βραδιά Επιθεώρησης

Γιάννης και Μαρία

Επιστροφή

Κυρία Αρσενία σ' αγαπώ

Ο ζητιάνος

Ο καπιταλιστής

Τρομπόνι

Το μινόρε της αυγής

Το ξεκίνημα της φωτιάς – Ρόκκος Χοϊδάς

1983-1984[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΕΡΤ1 Θεατές

Η ελληνική τηλεταινία

Αστέρια από χώμα

Η κυρία Ντορεμί

Ο κατάδικος

Χαμογελάστε παρακαλώ

Χωρίς φλας

Γιάννης και Μαρία

Τα καθημερινά

Το ουράνιο τόξο

Το πάρκινγκ

ΕΡΤ2 Άγονη γραμμή

Από τη ζωή των ανθρώπων

Η λάμψη των άστρων

Τοπική εφημερίδα

Μαργαρίτα Στέφα

Οι ιερόσυλοι

Ορκιστείτε παρακαλώ

Η γυναίκα στη μονόπρακτη κωμωδία

Αχ ! Αυτοί οι φίλοι μου

1984-1985[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΡΤ1 Χατζημανουήλ

Προς Οφρύνιο

Οι συμμαθήτριες

Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία

ΕΡΤ2 Μέσα από το πλήθος

Μικρές Αγγελίες

Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του

Ο θείος μας ο Μίμης

Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα

Το πάθος

1985-1986[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΡΤ1 Άννα Χ.

Κλέφτες κι αστυνόμοι σε δράση

Φρουτοπία

Η εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη

ΕΡΤ2 Καπνισμένος ουρανός

Αλέξιος Καλλέργης

Χαίρε Τάσο Καρατάσο

Μαντάμ Σουσού

1986-1987[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΡΤ1 Η απόδραση

Oι ακυβέρνητες πολιτείες

Ιόλη

Μικρογραφίες

Μικροί-Μεγάλοι

Οικογένεια Βλαμμένου

Πέστο και θα γίνει

Το λευκό σταυρόλεξο

ΕΡΤ2 Η κουφόβραση

Η βεντέτα

Καφενείο Εμιγκρέκ

Μη μου γυρνάς την πλάτη

Ο ταχυδακτυλουργός

Το δίλημμα

Το μυστικό

Τρεις και ο κούκος

1987-1988[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Διόδια

Η Μανιάτισσα

Θαλασσινό τραίνο

Σιγά... η πατρίδα κοιμάται

Στοπ-καρέ

Τα φιλαράκια

Το μπουρίνι

ΕΤ2 Θύελλα

Αλέξανδρος Δελμούζος

Η αλεπού και ο μπούφος

Όλη η δόξα όλη η χάρη

Το κανάλι της Βαγγελίτσας

Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα

1988-1989[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Μουσική τομή

Οδός Ανθέων

Παρέλαση

Οδυσσείς του Νέου Κόσμου

Σε ήχο ελεύθερο

Τα καλύτερα τους χρόνια

Το σπίτι της θείας

Το συνεργείο

Το σφαγείο

ΕΤ2 Ένας φιλήσυχος άνθρωπος

Ο άγνωστος

Κομμάτια και θρύψαλα

Ποιος σκότωσε τον Άβελ

Χρόνια πολλά γλυκιά μου

1989-1990[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Στο κάμπινγκ

Αξιότιμοι κύριοι

Αθώος ή ένοχος

Η μυθολογία από το θέατρο σκιών

Ποιος είναι ο κος Αλεξίου;

Σύζυγος με μισθό

ΕΤ2 Επικίνδυνη αλήθεια

Η Αλτάνα της Πάργας

Η έκτη εντολή

Οι άγγελοι κι εγώ

Παγίδες του καλοκαιριού

Ποιος ήρθε στο σπίτι μας απόψε;

Συνωμοσία

Το σπίτι της θείας

MEGA Οι Αυθαίρετοι

Οι Τρεις Χάριτες

Ξενοδοχείο Αμόρε

Βιντεογραφίες

Πατήρ, Υιός και... Πνεύμα

ANT1 Ιστορίες χωρίς δάκρυα

Οι εργένηδες

Ο πεταλούδας πάει στον παράδεισο

1990-1991[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΕΤ1 Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του
Η Πόλη
Κλειστά παράθυρα
Μαύρη Χρυσαλλίδα
Μικροί – Μεγάλοι
Μυρτώ
Ο χαρτοπαίχτης
Οι τέσσερις εποχές του μεταξιού
MEGA Το ρετιρέ
Οι Τρεις Χάριτες
Δίψα
Επικίνδυνη λήψη
Όχι τα νέα του MEGA
Το μυστικό του Άρη Μπονσαλέντη
ANT1 Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανασίου
O κύριος συνήγορος
Η Θυσία
Κίτρινος φάκελος
Η οικογένεια / Οικογένεια καζίνο
Οικογένεια
Στη Σκιά του χρήματος
Το τραστ
Φόβος και πάθος

19 09 1990

1991-1992[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Η Γυναίκα του Λωτ Η δίκη
Μια απίθανη γιαγιά
Ο Πύργος των Μοσκώφ
Ο φόβος
Παρακαμπτήριος
Στενές επαφές τρύπιου τοίχου
Mega Εκμέκ παγωτό
Η αγάπη της γάτας
Μπελάδες για δύο
Οι απαράδεκτοι
Οι τελευταίοι εγγονοί
Τα επτά κακά της μοίρας μου
ΑΝΤ1 Είμαι ο πρωθυπουργός
Και εύθυμη και χήρα
Η Οικογένεια / Οικογένεια-Καζίνο
Λάμψη Καθημερινή Σειρά - 1ος Κύκλος Επεισοδίων
Μάλιστα Κύριε
Μπαμπάς και φιλαράκος
Η δικαστίνα
Στη σκιά του χρήματος
Μία γυναίκα από το παρελθόν
Υπογραφή Πρίφτης Προβλήθηκε και σε επανάληψη το 2001 από το Μακεδονία TV
Φάκελος Αμαζών

1992-1993[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Εμεις και οι άλλοι
Εξ αδιαιρέτου
Ημέρες οργής Νέμεσις
ΕΤ2 Επικίνδυνες σχέσεις
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο
Ο φόβος
Το μινόρε μιας καρδιάς
Mega Άφρικα
Γυναίκες
Ανω κάτω το Σαββάτο
Δέκα Μικροί Μήτσοι
Μάνα είναι μόνο μία
Το σόι μας
Το τίμημα
Χάϊ Ροκ
Και οι 4 ήταν υπέροχες
Οι μικρομεσαίοι
Οι φρουροί της Αχαΐας
Παράλληλοι δρόμοι Καθημερινή Σειρά
Ρίχτερ μιούζικ
ΑΝΤ1 Ανατολικός άνεμος
Ανατομία ενός εγκλήματος
Το γαλάζιο διαμάντι
Βαμμένα κόκκινα μαλλιά Κοινωνική Σειρά
Δεν είμαστε καλά
Ελλάς Παλλάς
Τμήμα ηθών
Στον ψυχίατρο
Πλάκας Μέλαθρον
Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα
Οι φιλενάδες
Το γαλάζιο διαμάντι
Θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου
Συγκάτοικοι στην τρέλα
Συμφωνία σιωπής
Λάμψη 2ος Κύκλος Επεισοδίων
Τμήμα Ηθών
Τα μπακούρια
Το δέκατο τρίτο κιβώτιο

1993-1994[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Ερωτικά της Εδέμ

Το πάθος

Οι χλιδάτοι

Όταν ήμουν δάσκαλος

Παράθυρο στον ήλιο

ΕΤ2 Άρχεται η συνεδρίασις

Αμαρτίαι γονέων

Ευτυχώς... δυσάρεστα νέα

Mega Αναστασία

Σκιές πάνω από την πόλη

Μάνα είναι μόνο μία

Το σόϊ μας

Παντρεμένοι ανύπαντροι

Εσύ αποφασίζεις

Ροζαλία ένα μπέστ σέλερ

Έρχονται οι Αμερικάνοι

Δις εξαμαρτείν

Ύμνοι παράλληλοι

Χρηματιστές

ΑΝΤ1 Ανατομία ενός εγκλήματος

Τμήμα ηθών

Οι Μεν Και Οι Δεν

Βαρβαρότητες

Γόβα Στιλέτο

Η καλή πεθερά

Ιστορία αγάπης

Καλημέρα Ζωή

Λάμψη

Το γελοίον του πράγματος

Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα

Το μονοπάτι της αγάπης

Τμήμα Ηθών

Στραβά και ανάποδα

Της Ελλάδος τα παιδιά

1994-1995[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Ρακοσυλλέκτες

Χαμένη Άνοιξη

Mega Εμείς κι εμείς

Μη φοβάσαι τη φωτιά

Ένας έρωτας

Έρωτας και Πάθος

Λάβ Σόρρυ

Ο Πέτρος και τα κορίτσια του

Σκορπιός

Το δις εξαμαρτείν

Στην κόψη του ξυραφιού

Το τελευταίο αντίο

Το κόκκινο φανάρι του μυστήριου δρόμου

ΑΝΤ1 Αραχτοί και light

Ανατομία ενός εγκλήματος

Έναν ελληνικό

Ασημένιο Δηνάριο

Μοιραίο πάθος

Οι Μεν Και Οι Δεν

Η Αγία Τετράδα

Η καλή πεθερά

Πάτερ ημών

Τολμηρές ιστορίες

Η αγία τετράδα

Στρας

Ταύρος με Τοξότη

Τμήμα Ηθών

Καλημέρα Ζωή

Λάμψη

Star Οι δικηγόροι της Αθήνας

Dr. Julia και Miss Χάϊδω

ΣΚΑΪ Το μάτι του φιδιού

Η οργή των Θεών

1995-1996[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Ζαπ

Η φυλή των ανθρώπων

Μαγική νύχτα

Σκονισμένα σύννεφα

Mega Απών

Φρούτα εποχής

Ντόλτσε Βίτα

Πειρασμός

Σκορπιός

Τζιν & Τσέρρυ

Οι επαγγελματίες

ΑΝΤ1 Οι Μεν Και Οι Δεν

Δρόμοι της πόλης

Ζωή πατίνι

Η πρόβα του νυφικού

Καλά ξεμπερδέματα

Σοφία Ορθή

Μια ζωή για την Έλσα

Σαμπουάν

Το τρίτο στεφάνι

Τζακ Ποτ

Καλημέρα Ζωή

Λάμψη

1996-1997[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Τα χρώματα της αγάπης

Οι δικοί μας άνθρωποι

Η λυγερή

Mega Ασυνήθεις ύποπτοι

Λόγω τιμής

Ο Ιός του πατέρα

Παλίρροια

Προδοσία

ΑΝΤ1 Εις θάνατον

Διλλήματα

Cheek to cheek

Αναζητώντας τη Βερενίκη

Βαμμένος ήλιος

Μία νύχτα σαν και αυτή

Εκείνες κι εγώ

Καληνύχτα μαμά

Σοφία ορθή

Το χρώμα του φεγγαριού

Χάλι Εντ (διεκόπη)

Καλημέρα Ζωή

Λάμψη

1997-1998[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Η αγάπη άργησε μια μέρα

Τα καλά παιδιά ξανάρχονται

Το χρήμα στο λαιμό σας

Mega C' est la vie

Διακοπή για Διαφημίσεις

Δυό ξένοι

Για σένα

Είμαστε στον αέρα

Καρέ της Ντάμας

Ο κακός βεζύρης

Τζιβαέρι

Ψίθυροι καρδιάς

ΑΝΤ1 Απιστίες

Δανεικός πατέρας

Διπλανή πόρτα

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή

Καραμπόλα

Το τίμημα του πάθους

Καλημέρα Ζωή

Λάμψη

ΣΚΑΪ Οι αθώοι της πτέρυγας 5

1998-1999[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Χωρικά ύδατα

Το μικρό σπίτι στο Παγκράτι

Το φτερούγισμα του γλάρου

Mega Απαγορευμένη Αγάπη Καθημερινή Σειρά - 1ος Κύκλος Επεισοδίων
Η αίθουσα του θρόνου
Η ζωή που δεν έζησα
Θύματα Ειρήνης
Με δύο μαμάδες (διεκόπη)
Ο μεγάλος θυμός
Οι άνδρες δεν υπάρχουν πια
Όταν ο Χάρης χώρισε τη Μαίρη
Το σημάδι του έρωτα Δραματική
ΑΝΤ1 Δεσποινίς Μαργαρίτα
Εγκλήματα 1ος Κύκλος Επεισοδίων
Επιθυμίες Κοινωνική Σειρά
Άγγιγμα ψυχής
Τρικυμία
Κωνσταντίνου και Ελένης 1ος Κύκλος Επεισοδίων
Νταντά για όλες τις δουλειές
Καλημέρα Ζωή
Λάμψη
Star Το κλειδί

1999-2000[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Ανίσχυρα ψεύδη

Ερωτευμένος άγγελος

Οι αναιδέστατοι

Ο Κυρ-Γιώργης και οι Τρέλες του

Η συκοφαντία του αίματος

Πήλιον, η πύλη του Άχρονου

Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες

Η άλλη πλευρά του τοίχου

Σαν αδελφές

Ταξίμ

Τα παιδιά της γειτονιάς

Τα φτερά του έρωτα

Mega Για μια θέση στον ήλιο

Η ζωή μας μια βόλτα

Απαγορευμένη Αγάπη

Και πάλι φίλοι

Κάτι τρέχει με τους δίπλα

Κρις κρος

Στη σκιά του πολέμου

ΑΝΤ1 Σύνορα αγάπης

Ταγκό για τρεις

Γλυκόξινο κρασί

Επιθυμίες

Μικρές αμαρτίες

Κωνσταντίνου και Ελένης (2ος Κύκλος και τελευταίος)

Εγκλήματα

Καλημέρα Ζωή

Λάμψη

Star Το κλειδί

Οι θείο... σεβούμενοι

Alpha Ου μοιχεύσεις

Baby Style (διεκόπη)

Ερασιτέχνης άνθρωπος

Θα σε δω στο πλοίο

2000-2001[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΕΤ1 Εκτός πορείας
Η φωνή
Παππούδες εν δράσει
Πίστευε και ερεύνα
MEGA Αέρινες σιωπές
Για μια θέση στον ήλιο
Απαγορευμένη Αγάπη
Δέκα λεπτά κήρυγμα
Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή (Διεκόπη)
Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς
Να με προσέχεις
Περί ανέμων και υδάτων
Πες το ψέματα
Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς
Δύο στα όρθια
Σκυλίσια ζωή
Φύγαμε
ΑΝΤ1 Αλίκη

Ένα κι ένα

Βαθύ Κόκκινο

Δούρειος Ίππος

Αθώος ή ένοχος

Έρωτας κλέφτης

Λίφτινγκ

Μαύρος ωκεανός

Χαϊβάνια 3-0

Ποτέ δεν είναι αργά

Στρίβειν διά του αρραβώνος

Καλημέρα Ζωή

Λάμψη

Star Μικρές αμαρτίες

Ο τέλειος άνδρας

Ουδέν πρόβλημα

Σαν χειμωνιάτικη λιακάδα

Το Κρεσέντο

Αν όλοι οι άνδρες του κόσμου

ALPHA Θα σε δώ στο πλοίο
Πρωτοσέλιδος μπελάς
Κόκκινος Κύκλος

2001-2002[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Χαϊδεμένα παιδιά

Οι γυναίκες της ζωής της

Στα φτερά του έρωτα

Mega Alma libre

Απαγορευμένη αγάπη

Είσαι το ταίρι μου

Επιφάνεια

Κάπου σε ξέρω

Τρεις ευχές

ΑΝΤ1 Άκρως οικογενειακόν

Αντίστροφη μέτρηση

Βότκα Πορτοκάλι

Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο

Οικογένεια Καράμπελα

Όσο υπάρχει αγάπη

Πρόκληση

Λίφτινγκ

Τι συμβαίνει με τον Χάρη;

Καλημέρα Ζωή

Λάμψη

Star Δακρυσμένα φεγγάρια

Δροσουλίτες

Alpha Κόκκινος Κύκλος

Μυστικές διαδρομές

Στο δρόμο της καρδιάς

Κάτω από την Ακρόπολη

2002-2003[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Ασθενείς και Οδοιπόροι

Μαμά και γιος

Όνειρο ήταν

Mega Camera Café

Η τράπεζα

Μια θέση στον ήλιο

Φιλοδοξίες (1ος Κύκλος)

Σ’ αγαπώ – μ’ αγαπάς

Απαγορευμένη Αγάπη

ΑΝΤ1 Εκπαιδεύοντας τον Μπάμπη (Ολοκληρώθηκε σύντομα)

Η αγάπη ήρθε από μακρυά

Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη

Το πιο γλυκό μου ψέμα

Φιλί ζωής

Καλημέρα Ζωή

Λάμψη

Alpha Αχ! Και Να Ξερες

Για πάντα φίλες

Με διαφορά στήθους

Πάτρα-Βενετία

Χορεύοντας στη σιωπή

2003-2004[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΝΕΤ Έρωτας όπως έρημος

Σχεδόν Ποτέ

Mega Με θέα στο πέλαγο

Η Νταντά

Απαγορευμένη Αγάπη

Λένη

Σαββατογεννημένες

Αμαρτίες Γονέων

Απόσταση αναπνοής

Είσαι πολύ αλήτης τελικά

ΑΝΤ1 Το καφέ της Χαράς 1ος Κύκλος Επεισοδίων
Το παιχνίδι της συγγνώμης
Ζευγάρια Η σειρά προβλήθηκε και σε επανάληψη από το Μακεδονία TV
Αντίστροφη μέτρηση
Λευκός Οίκος
Σαν το σκύλο με τη γάτα
Καλημέρα Ζωή
Λάμψη
Alpha Ακροβατώντας

Ιστορία αγάπης

Καλά να πάθεις (Ολοκληρώθηκε σύντομα)

Μυστικά και λάθη

2004-2005[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Άνω κάτω τελεία

Τα παιδιά της Νιόβης

Mega s1NgLEs

Βέρα στο δεξί

Απαγορευμένη αγάπη (7ος Κύκλος και τελευταίος)

Επτά θανάσιμες πεθερές

Εραστής Δυτικών Προαστίων

Έτσι ξαφνικά

Η απλή μέθοδος των τριών

Η ώρα η καλή

Κανείς δεν λέει σ' αγαπώ

Μετράω στιγμές

Φάε τη σοκολάτα σου

Στο φως του φεγγαριού

Τηλεμπόρα

ΑΝΤ1 Ας πρόσεχες (Διεκόπη)

Ελλάς το μεγαλείο σου

Μη μου λες αντίο

Οι ευτυχισμένες μέρες

Σόλο καριέρα

Τα μαχαιρώματα

Τα φιλαράκια

Καλημέρα Ζωή

Λάμψη (15ος Κύκλος επεισοδίων και τελευταίος)

Alpha 10η Εντολή

504 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας

Αρχιπέλαγος

Όλα του γάμου Δίς...κολα

Όλα στην ταράτσα

Πιάτσα Κολωνάκι

Το σπίτι δίπλα στη θάλασσα

Μου λείπεις

Μπαμπαλού (Διεκόπη)

Ξέχασέ με

Μη μασάς το παραμύθι

Βελούδο από μετάξι

Alter Ελιές Θρούμπες

Μέχρι τρεις είναι δεσμός

Χορεύοντας με τους Ζαραλύκους

2005-2006[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το Κόκκινο ΔωμάτιοΦιλοδοξίεςΣτο παρά πέντε
Κανάλι Τίτλος
ΝΕΤ Απόστολος και μόνος

Ο θησαυρός της Αγγελίνας

Μόνη εξ αμελείας

Mega Safe Sex

Απαγορευμένη αγάπη

Γη και ουρανός

Δυο μέρες μόνο

Επαφή

Οι αταίριαστοι

Οι μάγισσες της Σμύρνης

Πενήντα πενήντα

1ος Κύκλος
1ος Κύκλος
ΑΝΤ1 30 ημέρες αγωνίας

Γάμος με τα όλα του

Δείξε μου τον φίλο σου

Έλα να αγαπηθούμε

Έρωτας

Θα βρεις τον δάσκαλό σου

Στον ήλιο του Αιγαίου

Καλημέρα ζωή (τελευταίος Κύκλος)

Και... sera sera

Κρυφά μονοπάτια

Σ' αγαπώ για πάντα

Σα γλυκό του κουταλιού

Της αγάπης μαχαιριά

Μωβ-ροζ

Alpha Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ

Κινούμενη άμμος

Μείνε δίπλα μου

Μου λείπεις

Μπερδέματα

Οδός Παραδείσου 7

Πες μου ναι

Alter Τα παιδιά της Νιόβης

Κορίτσια ο Μάρκουλης!

Η λίμνη των στεναγμών

2006-2007[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΝΕΤ Μόνο εσύ
Mega Ήρθε κι έδεσε

Μαζί σου

Μαρία η άσχημη

Πάλι από την αρχή

Στο παρά 5

Πολυθρόνα για τρεις

ΑΝΤ1 Δις Μαδιάμ (Διεκόπη)

Ιωάννα της καρδιάς (Ολοκληρώθηκε σύντομα)

Ιστορίες Μυστηρίου (Διεκόπη)

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Οι βαρβάτοι (Διεκόπη)

Πόσο γλυκά με σκοτώνεις (Διεκόπη)

Οι τρεις φίλες

Πάνω από το νόμο

Πάρ'το Αλλιώς

Πλάκα μου κάνεις

Σκερτσάκια

Τύχη βουνό

Χαιβάνια 3-0

Star Λούφα και παραλλαγή
Alpha Μαργαρίτα

Αν μ' αγαπάς

Εντιμότατοι κερατάδες

Η τελευταία παράσταση

Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα

Τυφλόμυγα

2007-2008[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Coupling (διεκόπη) Super μπαμπάς (διεκόπη) Γιούγκερµαν (διεκόπη) Ο γητευτής (διεκόπη) Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας (διεκόπη) Ο φάρος (διεκόπη) Σε είδαΣφηνάκιαΤο 10Υπέροχα πλάσματα
Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Χρυσά κορίτσια
ΝΕΤ Άμυνα ζώνης
Mega Big Bang

Αν υπήρχες θα σε χώριζα

Γοργόνες

Ίχνη

Ένας μήνας και κάτι

Ευτυχισμένοι μαζί

Λατρεμένοι μου γείτονες

Μαύρα μεσάνυχτα

Μια στιγμή δυο ζωές

Στους 31 δρόμους

Μπαμπά μην τρέχεις

ΑΝΤ1 Τα κορίτσια του μπαμπά

Φίλα το βάτραχο σου

Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον

Ιστορίες από την απέναντι όχθη

Κλεμμένη ζωή η σειρά προβλήθηκε και σε επανάληψη από το Μακεδονία TV
Γιάννης ο Όμορφος Παραγωγής TONY Productions
Alpha Amore mio (διεκόπη σύντομα)

Ζωή ξανά

Μου το κρατάς μανιάτικο

Πήρα κόκκινα γυαλιά

2008-2009[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΑΝΤ1 Λόλα
40 κύματα
Λίτσα.com
Το σόι μου μέσα
Το κλειδί του παραδείσου Η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη, από το 2012 και στον άδελφο σταθμό Μακεδονία TV
Πάρης και Ελένη (διεκόπη)
7 ζωές (διεκόπη)
MEGA Τα μυστικά της Εδέμ Καθημερινή - 1ος Κύκλος επεισοδίων
Η Πολυκατοικία 1ος Κύκλος επεισοδίων
Λάκης ο γλυκούλης 1ος Κύκλος επεισοδίων
Χαρά Αγνοείται
L.A.P.D. 1ος Κύκλος επεισοδίων
Άγρια παιδιά
Όλα στον αέρα
Ποιός μας πιάνει
ALPHA Γ4
Υπάρχουν άντρες και άντρες
Έχω ένα μυστικό
Οι Ατρόμητοι
Ματωμένα Χώματα (διεκόπη)
Ο άγγελος μου, ο διάβολος μου (διεκόπη)
Βέτα queen (διεκόπη)
ΕΤ1 Ψεύτης παππούς
Καρυωτάκης Η τελευταία ακριβή και γενικώς η τελευταία τηλεοπτική σειρά που δημιούργησε η ΕΡΤ, από το 2009 μέχρι και σήμερα η ΕΡΤ έχει εγκαταλείψει πλήρως την μυθοπλασία, λόγω κόστους και χαμηλής τηλεθέασης που κάνει γενικότερα σε όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα της τα τελευταία χρόνια. Από την επαναλειτουργία της η ΕΡΤ το 2015 μέχρι και σήμερα, προβάλλει τις περισσότερες σειρές της σε επανάληψη κυρίως από την ΕΡΤ2.

2009-2010[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
MEGA Η Ζωή της Άλλης Καθημερινή - 1ος Κύκλος επεισοδίων
Η Πολυκατοικία Κομεντί - 2ος Κύκλος επεισοδίων
Η οικογένεια βλάπτει Κομεντί - 1ος Κύκλος επεισοδίων - Ολοκληρώθηκε σε 25 επεισόδια
Μ+Μ Κομεντί
Παιδική χαρά Κωμωδία
Μίλα μου βρώμικα
3ος νόμος
Τα μυστικά της Εδέμ Καθημερινή - 2ος Κύκλος επεισοδίων
Λάκης ο γλυκούλης Κομεντί - 2ος Κύκλος επεισοδίων
L.A.P.D. Αστυνομική Κομεντί - 2ος Κύκλος επεισοδίων
4
ΑΝΤ1 Κάρμα Καθημερινή Δραματική Σειρά Τόσο το 2013, άλλα και από τις 9 Απριλίου 2018 η σειρά μεταδίδεται ξανά σε επανάληψη από τον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV.
Ιατρικό Απόρρητο
Ονειροπαγίδα Κομεντί - 2ος Κύκλος επεισοδίων
Ο πόλεμος των άστρων Κομεντί με αυτοτελή επεισόδια
Εργαζόμενη γυναίκα Κομεντί με αυτοτελή επεισόδια - 1ος Κύκλος επεισοδίων
Κύριος και Κυρία Πελς Κομεντί
Doctor Roulis (διεκόπη)
Λίτσα.com Κομεντί

2010-2011[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Kανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΑΝΤ1 Steps
Χωρίς Όρια
Ονειροπαγίδα
Κάρμα Από τις 9 Απριλίου 2018 η σειρά μεταδίδεται ξανά σε επανάληψη από τον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV.
Εργαζόμενη γυναίκα Κομεντί με αυτοτελή επεισόδια - 2ος Κύκλος επεισοδίων
MEGA Η Πολυκατοικία
Η Ζωή της Άλλης Καθημερινή - 2ος Κύκλος επεισοδίων
Τα μυστικά της Εδέμ Καθημερινή - 3ος Κύκλος επεισοδίων
Η γενιά των 592 ευρώ Κωμωδία
Ουκ Αν Λάβοις Παρά Του Μη Έχοντος Σειρά Animation με κινούμενα σχέδια
Κούκλες Κοινωνική
Πενήντα πενήντα Κομεντί Σειρά - 3ος Κύκλος επεισοδίων (και τελευταίος) Είναι μία από τις ημιτελείς σειρές του καναλιού - η σειρά λόγω υψηλής τηλεθέασης θα είχε και 4ο Κύκλο Επεισοδίων, αλλά λόγω έλλειψης χρημάτων στο κανάλι η σειρά ολοκληρώθηκε σε 14 επεισόδια - η σειρά συνολικά έχει 81 επεισόδια και μια τηλεταινία
Το Νησί Σειρά Εποχής - 1ος Κύκλος επεισοδίων (και μοναδικός) Η σειρά Ολοκληρώθηκε σε 26 επεισόδια
ALPHA Οικογενειακές ιστορίες

2011-2012[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΑΝΤ1 Είναι στιγμές
Ελεύθερος και ωραίος (διεκόπη)
Το αμάρτημα της μητρός μου (διεκόπη)
MEGA Κλινική Περίπτωση
Με λένε Βαγγέλη
Οι Βασιλιάδες
Η Ζωή της Άλλης
Πίσω στο Σπίτι
Κλεμμένα όνειρα
ALPHA Οικογενειακές ιστορίες

2012-2013[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
MEGA Με τα παντελόνια κάτω
Πίσω στο Σπίτι
Όνειρο ήταν (διεκόπη)
Κλεμμένα όνειρα
ΑΝΤ1 Δείξε μου τον φίλο σου
ALPHA Οικογενειακές ιστορίες
Όσα μου κρύβεις

2013-2014[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
MEGA Με τα παντελόνια κάτω
Οι Βασιλιάδες
Κλεμμένα όνειρα
Το σπίτι της Έμμας
Μοντέρνα Οικογένεια
Κάτω Παρτάλι
Όνειρο ήταν
ΑΝΤ1 Μπρούσκο
Καλές δουλειές (διεκόπη)
Βαλς με 12 Θεούς
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Δια Ταύτα
Οικογενειακές Ιστορίες
ΣΚΑΪ Ευτυχίας 22
Το μεζεδοπωλείο
Epsilontv Στο Ράφι

2014-2015[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ANT1 Οι Συμμαθητές
Ταμάμ
Μπρούσκο
Η Εκδρομή
Τρίχες
MEGA Εθνική Ελλάδος (Διεκόπη)
Ηρωίδες (Διεκόπη)
Δικαίωση (Διεκόπη)
Μάνα Χ Ουρανού (Διεκόπη)
Κάτω Παρτάλι (Διεκόπη)
Μοντέρνα Οικογένεια
Κλεμμένα όνειρα
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Το σόι σου
10η Εντολή
ΕΡΤ1 Ένα Μήλο την Ημέρα

2015-2016[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Το σόι σου
Οι Άσφαιροι
Μη με σκας (Διεκόπη)
ΑΝΤ1 Ταμάμ
Οι Συμμαθητές
Μπρούσκο
Daddy Cool
Δίδυμα Φεγγάρια
Χωρίς Εσένα
MEGA Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου (Διεκόπη)
Μάλιστα, Σεφ! (Διεκόπη)
Το δαχτυλίδι της φωτιάς
STAR 9 Μήνες
Τρελή οικογένεια

2016-2017[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Το σόι σου
Έλα στη θέση μου
Η λέξη που δε λες
Αστέρας Ραχούλας
Παραμύθι Αλλιώς
Σαν οικογένεια
ΑΝΤ1 Οι Συμμαθητές
Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα
Ταμάμ
Daddy Cool
Τα 5 κλειδιά
Μπρούσκο
ΣΚΑΪ Προδοσίες
STAR AR3NA
9 Μήνες
Ζωή μου

2017-2018[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ALPHA Το Τατουάζ
Κόκκινο νυφικό (Διεκόπη)
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Έλα στη θέση μου
Το σόι σου
Οικογενειακές Ιστορίες
ΑΝΤ1 Παρθένα Ζωή
Κάτι χωρισμένα παλικάρια
4xxxx4
Δέκα μικροί Μήτσοι
STAR Ο άνδρας των ονείρων μου
Epsilontv Διλήμματα
Καταιγίδα
Βρέχει έρωτα
ΕΡΤ1 Φόρτσα Πατρίδα

2018-2019[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ALPHA Το Τατουάζ
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Έλα στη θέση μου
Το σόι σου
Epsilontv Ου φονεύσεις
Για Πάντα Παιδιά
Ελεύθερη Σχέση
Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]