Κατάλογος ελληνικών τηλεοπτικών σειρών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Στο άρθρο παρατίθεται ένας κατάλογος ελληνικών τηλεοπτικών σειρών, οι οποίες έχουν προβληθεί πανελλαδικώς, από τη δημιουργία των πρώτων σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης το 1970 μέχρι και σήμερα. Οι σειρές δίνονται ανά τηλεοπτική χρονιά (συνήθως Σεπτέμβριος - Ιούνιος), ενώ όσες διήρκεσαν για περισσότερες από μία σεζόν ή / και έχουν προβληθεί σε επανάληψη, κατατάσσονται μόνο στις χρονιές της πρώτης προβολής. Όλες οι σειρές είναι στην ελληνική γλώσσα, εκτός και αν αναφέρεται κάτι άλλο.

1970-1971[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τίτλος Κανάλι
Απ΄την κωμωδία στο δράμα ΥΕΝΕΔ
Κύριος συνήγορος ΥΕΝΕΔ
Το θέατρο της Δευτέρας ΥΕΝΕΔ
Το σπίτι με τον φοίνικα ΥΕΝΕΔ

1971-1972[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τίτλος Κανάλι
Άγνωστος Πόλεμος ΥΕΝΕΔ
Η Γειτονιά μας ΥΕΝΕΔ
Κοκορόμυαλη ΥΕΝΕΔ
Το περίπτερο ΥΕΝΕΔ
Πάτερ φαμίλια ΥΕΝΕΔ
Ο κύριος η κυρία και η μαμά ΥΕΝΕΔ
Δόκτωρ Τικ ΕΊΡΤ
Η πρώτη γραμμή ΕΊΡΤ
Γραφείο συνοικεσίων ΕΊΡΤ
Ο σπαγγοραμμένος ΕΊΡΤ
Οικογένεια Ταμτούρλα ΕΊΡΤ
Δέκατο τρίτο ανακριτικό γραφείο ΕΊΡΤ

1972-1973[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τίτλος Κανάλι
Στησιχόρου 73 ΥΕΝΕΔ
Ο μικρός ήρωας ΥΕΝΕΔ
Ένας απίθανος ντετέκτιβ ΥΕΝΕΔ
Αξιωματικός υπηρεσίας ΕΊΡΤ
Εκείνος κι εκείνος ΕΊΡΤ
Απ'τον παππού στον εγγονό ΕΊΡΤ
Εικοσιτετράωρο ενός παλιατζή ΕΊΡΤ
Η ταβέρνα ΕΊΡΤ
Ο παράξενος ταξιδιώτης ΕΊΡΤ
Ο Άνθρωπος δίχως πρόσωπο ΕΊΡΤ
Στα δίχτυα της αράχνης ΕΊΡΤ
Το κορίτσι της Κυριακής ΕΊΡΤ
Ψιλικατζίδικο ο κόσμος ΕΊΡΤ

1973-1974[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1974-1975[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1975-1976[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1976-1977[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1977-1978[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1978-1979[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1979-1980[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1980-1981[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1981-1982[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1982-1983[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1983-1984[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1984-1985[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1985-1986[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1986-1987[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1987-1988[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1988-1989[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1989-1990[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σειρά Χρονιά κανάλι Είδος Σημειώσεις
Οι Αυθαίρετοι 1989-90 MEGA Κωμωδία Η Πρώτη σειρά της ιδιωτικής τηλεόρασης[1]
Οι Τρεις Χάριτες 1990-92 MEGA Κωμωδία
Το ρετιρέ 1990-92 MEGA Κωμωδία
Η Λάμψη 1991-05 ANT1 Σαπουνόπερα
Οι Απαράδεκτοι 1991-93 MEGA Κωμωδία
Οι μικρομεσαίοι 1992-93 MEGA Κωμωδία
Οι φρουροί της Αχαΐας 1992-93 MEGA Δράμα
Αναστασία 1993-94 MEGA Δράμα
Της Ελλάδος τα παιδιά 1993-95 ANT1 Κωμωδία
Οι Μεν Και Οι Δεν 1993-96 ANT1 Κωμωδία


1990-1991[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σειρά Χρονιά κανάλι Είδος Σημειώσεις
Όχι τα νέα του MEGA 1989-90 MEGA Κωμωδία
Οι Τρεις Χάριτες 1990-92 MEGA Κωμωδία
Το ρετιρέ 1990-92 MEGA Κωμωδία
1991-05 ANT1 Σαπουνόπερα
Δίψα 1990-91 MEGA Δράμα
Το μυστικό του Άρη Μπονσαλέντη 1992-93 MEGA Κωμωδία
' 1992-93 MEGA Δράμα
' 1993-94 MEGA Δράμα
' 1993-95 ANT1 Κωμωδία
' 1993-96 ANT1 Κωμωδία


1991-1992[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1992-1993[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1993-1994[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1994-1995[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1995-1996[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1996-1997[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1997-1998[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1998-1999[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1999-2000[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

2000-2001[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

2001-2002[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΡΤ1 Χαϊδεμένα παιδιά

Οι γυναίκες της ζωής της

Στα φτερά του έρωτα

Mega Alma libre

Απαγορευμένη αγάπη

Είσαι το ταίρι μου

Επιφάνεια

Κάπου σε ξέρω

Τρεις ευχές

ΑΝΤ1 Άκρως οικογενειακόν

Αντίστροφη μέτρηση

Βότκα Πορτοκάλι

Για μια γυναίκα κι ένα αυτοκίνητο

Οικογένεια Καράμπελα

Όσο υπάρχει αγάπη

Πρόκληση Λίφτινγκ Τι συμβαίνει με τον Χάρη;

Star Δακρυσμένα φεγγάρια

Δροσουλίτες

Alpha Κόκκινος Κύκλος

Μυστικές διαδρομές

Στο δρόμο της καρδιάς

2002-2003[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΡΤ1 Ασθενείς και Οδοιπόροι

Μαμά και γιος

Όνειρο ήταν

Mega Camera Café

Η τράπεζα

Μια θέση στον ήλιο

Φιλοδοξίες

Σ’ αγαπώ – μ’ αγαπάς

ΑΝΤ1 Εκπαιδεύοντας τον Μπάμπη (Ολοκληρώθηκε σύντομα)

Η αγάπη ήρθε από μακρυά

Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη

Το πιο γλυκό μου ψέμα

Φιλί ζωής

Alpha Αχ! Και Να Ξερες

Για πάντα φίλες

Με διαφορά στήθους

Πάτρα-Βενετία

Χορεύοντας στη σιωπή

2003-2004[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΡΤ2 Έρωτας όπως έρημος

Σχεδόν Ποτέ

Mega Με θέα στο πέλαγο

Η Νταντά

Λένη

Σαββατογεννημένες

Αμαρτίες Γονέων

Απόσταση αναπνοής

Είσαι πολύ αλήτης τελικά

ΑΝΤ1 Το καφέ της Χαράς

Το παιχνίδι της συγγνώμης Ζευγάρια Αντίστροφη μέτρηση

Λευκός Οίκος

Σαν το σκύλο με τη γάτα

Alpha Ακροβατώντας

Ιστορία αγάπης

Καλά να πάθεις (Ολοκληρώθηκε σύντομα)

Μυστικά και λάθη

2004-2005[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΡΤ1 Άνω κάτω τελεία

Τα παιδιά της Νιόβης

Mega s1NgLEs

Βέρα στο δεξί

Απαγορευμένη αγάπη

Επτά θανάσιμες πεθερές

Εραστής Δυτικών Προαστίων

Έτσι ξαφνικά

Η απλή μέθοδος των τριών

Η ώρα η καλή

Κανείς δεν λέει σ' αγαπώ

Μετράω στιγμές

Φάε τη σοκολάτα σου

Στο φως του φεγγαριού

Τηλεμπόρα

ΑΝΤ1 Ας πρόσεχες (Διεκόπη)

Ελλάς το μεγαλείο σου

Μη μου λες αντίο

Οι ευτυχισμένες μέρες

Σόλο καριέρα

Τα μαχαιρώματα

Τα φιλαράκια

Alpha 10η Εντολή

504 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας Αρχιπέλαγος Όλα του γάμου Δίς...κολα

Όλα στην ταράτσα

Πιάτσα Κολωνάκι

Το σπίτι δίπλα στη θάλασσα

Μου λείπεις

Μπαμπαλού (Διεκόπη)

Ξέχασέ με

Μη μασάς το παραμύθι

Βελούδο από μετάξι

Alter Ελιές Θρούμπες

Μέχρι τρεις είναι δεσμός

Χορεύοντας με τους Ζαραλύκους

2005-2006[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΡΤ2 Απόστολος και μόνος

Ο θησαυρός της Αγγελίνας

Μόνη εξ αμελείας

Mega Safe Sex

Απαγορευμένη αγάπη

Γη και ουρανός

Δυο μέρες μόνο

Επαφή

Οι αταίριαστοι

Οι μάγισσες της Σμύρνης

Πενήντα πενήντα

Το Κόκκινο Δωμάτιο

Φιλοδοξίες

Στο παρά πέντε

ΑΝΤ1 30 ημέρες αγωνίας

Γάμος με τα όλα του

Δείξε μου τον φίλο σου

Έλα να αγαπηθούμε

Έρωτας

Θα βρεις τον δάσκαλό σου

Στον ήλιο του Αιγαίου

Καλημέρα ζωή

Και... sera sera Κρυφά μονοπάτια Σ' αγαπώ για πάντα

Σα γλυκό του κουταλιού

Της αγάπης μαχαιριά

Μωβ-ροζ

Alpha Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ

Κινούμενη άμμος

Μείνε δίπλα μου

Μου λείπεις

Μπερδέματα

Οδός Παραδείσου 7

Πες μου ναι

Alter Τα παιδιά της Νιόβης

Κορίτσια ο Μάρκουλης!

Η λίμνη των στεναγμών

2006-2007[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΡΤ2 Μόνο εσύ
Mega Ήρθε κι έδεσε

Μαζί σου

Μαρία η άσχημη

Πάλι από την αρχή

Στο παρά 5

Πολυθρόνα για τρεις

ΑΝΤ1 Δις Μαδιάμ (Διεκόπη)

Ιωάννα της καρδιάς (Ολοκληρώθηκε σύντομα)

Ιστορίες Μυστηρίου (Διεκόπη)

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Οι βαρβάτοι (Διεκόπη)

Πόσο γλυκά με σκοτώνεις (Διεκόπη)

Οι τρεις φίλες

Πάνω από το νόμο

Πάρ'το Αλλιώς

Πλάκα μου κάνεις

Σκερτσάκια

Τύχη βουνό

Χαιβάνια 3-0

Star Λούφα και παραλλαγή
Alpha Μαργαρίτα

Αν μ' αγαπάς

Εντιμότατοι κερατάδες

Η τελευταία παράσταση

Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα

Τυφλόμυγα

2007-2008[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΡΤ1 Χρυσά κορίτσια
ΕΡΤ2 Άμυνα ζώνης
Mega Big Bang

Αν υπήρχες θα σε χώριζα

Γοργόνες

Ίχνη

Ένας μήνας και κάτι

Ευτυχισμένοι μαζί

Λατρεμένοι μου γείτονες

Μαύρα μεσάνυχτα

Μια στιγμή δυο ζωές

Στους 31 δρόμους

Μπαμπά μην τρέχεις

ΑΝΤ1 Τα κορίτσια του μπαμπά

Φίλα το βάτραχο σου

Δεληγιάννειον παρθεναγωγείον

Ιστορίες από την απέναντι όχθη

Κλεμμένη ζωή

Γιάννης ο Όμορφος

Coupling (διεκόπη)

Super μπαμπάς (διεκόπη)

Γιούγκερµαν (διεκόπη)

Ο γητευτής (διεκόπη)

Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας (διεκόπη)

Ο φάρος (διεκόπη)

Alpha Amore mio (διεκόπη σύντομα)

Ζωή ξανά

Μου το κρατάς μανιάτικο

Πήρα κόκκινα γυαλιά

Σε είδα

Σφηνάκια

Το 10

Υπέροχα πλάσματα

2008-2009[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΑΝΤ1 Λόλα
40 κύματα
Λίτσα.com
Το σόι μου μέσα
Το κλειδί του παραδείσου
Πάρης και Ελένη (διεκόπη)
7 ζωές (διεκόπη)
MEGA Τα μυστικά της Εδέμ
Η Πολυκατοικία
Λάκης ο γλυκούλης
Χαρά Αγνοείται
L.A.P.D.
Άγρια παιδιά
Όλα στον αέρα
Ποιός μας πιάνει
ALPHA Γ4
Υπάρχουν άντρες και άντρες
Έχω ένα μυστικό
Οι Ατρόμητοι
Ματωμένα Χώματα (διεκόπη)
Ο άγγελος μου, ο διάβολος μου (διεκόπη)
Βέτα queen (διεκόπη)
ΕΤ1 Ψεύτης παππούς
Καρυωτάκης

2009-2010[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
MEGA Η ζωή της άλλης
Η Πολυκατοικία
Η οικογένεια βλάπτει
Μ+Μ
Μίλα μου βρώμικα
3ος νόμος
Παιδική Χαρά
Τα μυστικά της Εδέμ
Λάκης ο γλυκούλης
L.A.P.D.
4
ΑΝΤ1 Κάρμα
Ιατρικό Απόρρητο
Ονειροπαγίδα
Ο πόλεμος των άστρων
Εργαζόμενη γυναίκα
Κύριος και Κυρία Πελς
Doctor Roulis (διεκόπη)
Λίτσα.com

2010-2011[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Kανάλι Τίτλος
ΑΝΤ1 Steps
Χωρίς Όρια
Ονειροπαγίδα
Κάρμα
Εργαζόμενη γυναίκα
MEGA Η Πολυκατοικία
Η ζωή της άλλης
Τα μυστικά της Εδέμ
Η γενιά των 592 ευρώ
Κούκλες
Πενήντα πενήντα (διεκόπη)
Το Νησί
ALPHA Οικογενειακές ιστορίες (scripted reality)

2011-2012[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΑΝΤ1 Είναι στιγμές
Ελεύθερος και ωραίος (διεκόπη)
Το αμάρτημα της μητρός μου (διεκόπη)
MEGA Κλινική Περίπτωση
Με λένε Βαγγέλη
Οι Βασιλιάδες
Η ζωή της άλλης
Πίσω στο Σπίτι
Κλεμμένα όνειρα
ALPHA Οικογενειακές ιστορίες (scripted reality)

2012-2013[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
MEGA Με τα παντελόνια κάτω
Πίσω στο Σπίτι
Όνειρο ήταν (διεκόπη)
Κλεμμένα όνειρα
ΑΝΤ1 Δείξε μου τον φίλο σου
ALPHA Οικογενειακές ιστορίες (scripted reality)
Όσα μου κρύβεις (scripted reality)

2013-2014[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
MEGA Με τα παντελόνια κάτω
Οι Βασιλιάδες
Κλεμμένα όνειρα
Το σπίτι της Έμμας
Όνειρο ήταν
ΑΝΤ1 Μπρούσκο
Καλές δουλειές (διεκόπη)
Βαλς με 12 Θεούς
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Δια Ταύτα
ΣΚΑΪ Ευτυχίας 22
Epsilon Στο Ράφι

2014-2015[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ANT1 Οι Συμμαθητές
Ταμάμ
Μπρούσκο
Η Εκδρομή
Τρίχες (διεκόπη)
MEGA Εθνική Ελλάδος (διεκόπη)
Ηρωίδες
Δικαίωση
Μάνα Χ Ουρανού (διεκόπη)
Κάτω Παρτάλι (διεκόπη)
Μοντέρνα Οικογένεια
Κλεμμένα όνειρα
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Το σόι σου
10η Εντολή
ΕΡΤ1 Ένα Μήλο την Ημέρα

2015-2016[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Το σόι σου
Οι Άσφαιροι (διεκόπη)
Μη με σκας (διεκόπη)
Καταιγίδα
ΑΝΤ1 Ταμάμ
Οι Συμμαθητές
Μπρούσκο
Daddy Cool
Δίδυμα Φεγγάρια
Χωρίς Εσένα
MEGA Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου
Μάλιστα, Σεφ!
Κάνε το βήμα
Το δαχτυλίδι της φωτιάς
STAR 9 μηνες
Τρελή οικογένεια

2016-2017[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Το σόι σου
Έλα στη θέση μου
Η λέξη που δε λες
Αστέρας Ραχούλας
Παραμύθι Αλλιώς
Σαν οικογένεια
ΑΝΤ1 Οι Συμμαθητές
Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα (διεκόπη)
Ταμάμ
Daddy Cool
5 κλειδιά
Μπρούσκο
ΣΚΑΪ Προδοσίες (διεκόπη)
STAR AR3NA
Ζωή μου

2017-2018[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ALPHA Τατουάζ
Κόκκινο νυφικό
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Έλα στη θέση μου
Το σόι σου
ΑΝΤ1 Παρθένα Ζωή
Κάτι χωρισμένα παλικάρια
4Χ4
STAR Ο άνδρας των ονείρων μου

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]