Κατάλογος ελληνικών τηλεοπτικών σειρών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Στο άρθρο παρατίθεται ένας κατάλογος ελληνικών τηλεοπτικών σειρών, οι οποίες έχουν προβληθεί πανελλαδικώς, από τη δημιουργία των πρώτων σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης το 1970 μέχρι και σήμερα. Οι σειρές δίνονται ανά τηλεοπτική χρονιά (συνήθως Σεπτέμβριος - Ιούνιος), ενώ όσες έχουν προβληθεί σε επανάληψη, κατατάσσονται μόνο στις χρονιές της πρώτης προβολής. Όλες οι σειρές είναι στην ελληνική γλώσσα, εκτός και αν αναφέρεται κάτι άλλο.

1970-1971

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Είδος Σημειώσεις
ΥΕΝΕΔ Το σπίτι με τον φοίνικα "1ος κύκλος επεισοδίων" Το πρώτο ελληνικό σίριαλ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.
Κύριος συνήγορος "1ος κύκλος επεισοδίων" Το δεύτερο, χρονικά, ελληνικό σίριαλ και το πρώτο που γνώρισε μεγάλη απήχηση.
Από την κωμωδία στο δράμα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Το θέατρο της Δευτέρας "1ος κύκλος επεισοδίων"

1971-1972

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Είδος Σημειώσεις
ΕΙΡΤ Γραφείο συνοικεσίων "1ος κύκλος επεισοδίων"
Δέκατο τρίτο ανακριτικό γραφείο "1ος κύκλος επεισοδίων"
Δόκτωρ Τικ "1ος κύκλος επεισοδίων"
Η πρώτη γραμμή "1ος κύκλος επεισοδίων"
Οικογένεια Ταμπούρλα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο σπαγγοραμμένος "1ος κύκλος επεισοδίων"
ΥΕΝΕΔ Άγνωστος Πόλεμος "1ος κύκλος επεισοδίων"
Η Γειτονιά μας "1ος κύκλος επεισοδίων"
Κοκορόμυαλη "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο κύριος, η κυρία και η μαμά "1ος κύκλος επεισοδίων"
Πάτερ φαμίλια "1ος κύκλος επεισοδίων"
Το περίπτερο "1ος κύκλος επεισοδίων"

1972-1973

Κανάλι Τίτλος Σειράς Κύκλος Επεισοδίων Είδος Σημειώσεις
ΕΙΡΤ Αξιωματικός υπηρεσίας "1ος κύκλος επεισοδίων"
Από τον παππού στον εγγονό "1ος κύκλος επεισοδίων"
Εικοσιτετράωρο ενός παλιατζή "1ος κύκλος επεισοδίων"
Εκείνος κι εκείνος "1ος κύκλος επεισοδίων"
Η ταβέρνα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο άνθρωπος δίχως πρόσωπο "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο παράξενος ταξιδιώτης "1ος κύκλος επεισοδίων"
Στα δίχτυα της αράχνης "1ος κύκλος επεισοδίων"
Το κορίτσι της Κυριακής "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ψιλικατζίδικο ο κόσμος "1ος κύκλος επεισοδίων"
ΥΕΝΕΔ Ένας απίθανος ντετέκτιβ "1ος κύκλος επεισοδίων"
Μικρός Ήρως "1ος κύκλος επεισοδίων"
Στησιχόρου 73 "1ος κύκλος επεισοδίων"

1973-1974

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Είδος Σημειώσεις
ΕΙΡΤ Από την άλλη όχθη "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ένα υπέροχο ζευγάρι "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο Θωμάς και ο Χατζηθωμάς "1ος κύκλος επεισοδίων"
Οι Έμποροι των Εθνών "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο Κοσμάς και ο κόσμος "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο Ντίνος στη χώρα των θαυμάτων "1ος κύκλος επεισοδίων"
Στα δίχτυα του τρόμου "1ος κύκλος επεισοδίων"
Τα παιδιά του Ζεβεδαίου "1ος κύκλος επεισοδίων"
ΥΕΝΕΔ Ανθρώπινες ιστορίες "1ος κύκλος επεισοδίων"
Αστέρια στα αστέρια "1ος κύκλος επεισοδίων"
Βίβα Κατερίνα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Δρόμος χωρίς γυρισμό "1ος κύκλος επεισοδίων"
Κύριος γενικός "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο κουσκουσούρης "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο ονειροπαρμένος "1ος κύκλος επεισοδίων"
Τα αστέρια λάμπουν "1ος κύκλος επεισοδίων"
Το μαύρο κλειδί "1ος κύκλος επεισοδίων"

1974-1975

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Είδος Σημειώσεις
ΕΙΡΤ Αληθινές ιστορίες "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ένας ιππότης μεταξύ μας "1ος κύκλος επεισοδίων"
Η Θέμις έχει κέφια "1ος κύκλος επεισοδίων"
Λούνα Παρκ "1ος κύκλος επεισοδίων"
ΥΕΝΕΔ Αστερισμός των λύκων "1ος κύκλος επεισοδίων"
Γυφτοπούλα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Μεθοριακός σταθμός "1ος κύκλος επεισοδίων"
Μόνο για σας "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο ανθρωπάκος "1ος κύκλος επεισοδίων"
Οι Δίκαιοι "1ος κύκλος επεισοδίων"
Τζούμπο (παιδικό) "1ος κύκλος επεισοδίων"
Το όνειρο του δωδεκάμερου "1ος κύκλος επεισοδίων"
Το παλιό το εκατοστάρι "1ος κύκλος επεισοδίων"

1975-1976

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Είδος Σημειώσεις
ΕΙΡΤ Βασίλισσα Αμαλία "1ος κύκλος επεισοδίων"
Η Θέμις έχει νεύρα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Η μενεξεδένια πολιτεία "1ος κύκλος επεισοδίων"
Μια Αθηναία στην Αθηνά "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται "1ος κύκλος επεισοδίων"
Τερέζα Βάρμα-Διακόστα "1ος κύκλος επεισοδίων"
ΥΕΝΕΔ Άσε τον κόσμο να γελάσει "1ος κύκλος επεισοδίων"
Βίβα Κατερίνα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Δύσκολα χρόνια "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ένας Πυγμαλίων "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο άνθρωπός μας "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο βασιλιάς και το άγαλμα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Περίπλους "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ρωμαίος και Ιουλιέτα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Φωτεινή Ζάρκου "1ος κύκλος επεισοδίων"

1976-1977

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Είδος Σημειώσεις
ΕΙΡΤ Γαλήνη "1ος κύκλος επεισοδίων"
Εν Αθήναις "1ος κύκλος επεισοδίων"
Η δικαιοσύνη μίλησε "1ος κύκλος επεισοδίων"
Λέσχη μυστηρίου "1ος κύκλος επεισοδίων"
Μεγάλη περιπέτεια "1ος κύκλος επεισοδίων"
Μια Αθηναία στην Αθήνα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Μικροί ήρωες "1ος κύκλος επεισοδίων"
Σκοτεινές δυνάμεις "1ος κύκλος επεισοδίων"
Χωρίς φόβο και πάθος "1ος κύκλος επεισοδίων"
ΥΕΝΕΔ Αθάνατες ιστορίες αγάπης "1ος κύκλος επεισοδίων"
Από την κλειδαρότρυπα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ατσίδες "1ος κύκλος επεισοδίων"
Γιούγκερμαν "1ος κύκλος επεισοδίων"
Εκείνες κι εγώ "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ελληνικά παραμύθια "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ένας γιατρός μεταξύ μας "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ένας ιππότης μεταξύ μας "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ορκίζομαι να πω την αλήθεια "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο φάρος "1ος κύκλος επεισοδίων"
Πράσινα στάχυα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Στα βήματα της ελπίδας "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ταξίδι "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ωραία Ελένη των γαϊδάρων "1ος κύκλος επεισοδίων"

1977-1978

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Είδος Σημειώσεις
ΕΡΤ Ένοχοι "1ος κύκλος επεισοδίων"
Εύθυμες ιστορίες "1ος κύκλος επεισοδίων"
Η κυρία μας "1ος κύκλος επεισοδίων"
Θεατρίνα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Θωμάς επί Κολωνώ "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ιστορίες χωρίς δάκρυα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Μια υπέροχη γλωσσού "1ος κύκλος επεισοδίων"
Οι Πανθέοι "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο φωτογράφος του χωριού "1ος κύκλος επεισοδίων"
Υποψίες "1ος κύκλος επεισοδίων"
ΥΕΝΕΔ Αφροδίτη "1ος κύκλος επεισοδίων"
Καταδίωξη "1ος κύκλος επεισοδίων"
Μεγάλος ξεσηκωμός "1ος κύκλος επεισοδίων"
Πορφύρα και αίμα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Το πάρκινγκ "1ος κύκλος επεισοδίων"
Τρεις στον γύρο "1ος κύκλος επεισοδίων"
Χαμένος παράδεισος "1ος κύκλος επεισοδίων"

1978-1979

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Είδος Σημειώσεις
ΕΡΤ Έρωτας και επανάσταση "1ος κύκλος επεισοδίων"
Η τύχη της Μερούλας "1ος κύκλος επεισοδίων"
Θεοί στον Όλυμπο "1ος κύκλος επεισοδίων"
Λεηλασία μιας ζωής "1ος κύκλος επεισοδίων"
Μεγάλη περιπέτεια "1ος κύκλος επεισοδίων"
Μουσικό οδοιπορικό με τη Δόμνα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο ταξιτζής "1ος κύκλος επεισοδίων"
Το Λεμονοδάσος "1ος κύκλος επεισοδίων"
Φάκελος 38 "1ος κύκλος επεισοδίων"
ΥΕΝΕΔ Εγνατία "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ετυμηγορία "1ος κύκλος επεισοδίων"
Η αναδυόμενη "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ναυτικές ιστορίες "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο δρόμος "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο Συνταγματάρχης Λιάπκιν "1ος κύκλος επεισοδίων"
Τρεις στο γύρο "2ος κύκλος επεισοδίων" Η πρώτη σειρά, χρονικά, που είχε πάνω από έναν κύκλο
Τριακοστό όγδοο Αστυνομικό τμήμα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Τυχεροί και άτυχοι "1ος κύκλος επεισοδίων"

1979-1980

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Είδος Σημειώσεις
ΕΡΤ Εισβολή από άλλο πλανήτη "1ος κύκλος επεισοδίων"
Εκάτη "1ος κύκλος επεισοδίων"
Επιστροφή στις Μυκήνες "1ος κύκλος επεισοδίων"
Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια "1ος κύκλος επεισοδίων"
Οι παραστρατημένοι "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο συμβολαιογράφος "1ος κύκλος επεισοδίων"
Το παιχνίδι "1ος κύκλος επεισοδίων"
Το ρολόι "1ος κύκλος επεισοδίων"
ΥΕΝΕΔ Η τιμή και το χρήμα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Μυστικοί αρραβώνες "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο Συνταγματάρχης Λιάπκιν "2ος κύκλος επεισοδίων"
Το ημερολόγιο ενός θυρωρού "1ος κύκλος επεισοδίων"
Τυχεροί και άτυχοι "2ος κύκλος επεισοδίων"

1980-1981

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΕΡΤ Αργώ
Αστροφεγγιά
Η κραυγή των λύκων
Η νύχτα
Κόντρα στον άνεμο
Λωξάντρα
Μαρία Πάρνη
Μεθυσμένη Πολιτεία
Το Φως του Αυγερινού
ΥΕΝΕΔ Λάουρα
Όλα του γάμου δύσκολα
Ρομαντικές ιστορίες
Τελευταία νύχτα της γης

1981-1982

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΕΡΤ Η κρουσταλλένια
Ιούλιος και Ιουλιέτα
Τραγουδιστάδες της λευτεριάς
ΥΕΝΕΔ Αυλές και ρετιρέ
Η απερίγραπτη
Ο κόσμος και ο Κοσμάς

1982-1983

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΕΡΤ Βραδιά Επιθεώρησης
Γιάννης και Μαρία
Επιστροφή
Κυρία Αρσενία σ' αγαπώ
Ο ζητιάνος
Ο καπιταλιστής
Το μινόρε της αυγής
Το ξεκίνημα της φωτιάς – Ρόκκος Χοϊδάς
Τρομπόνι
ΥΕΝΕΔ Ανάμεσα σε τρεις γυναίκες
Αυλές και ρετιρέ
Ελληνικές κωμωδίες
Μαντάμ Σουσού
Οι αξιόπιστοι
Σεσουάρ-Ιστορίες του κομμωτηρίου

1983-1984

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΕΡΤ1 Αστέρια από χώμα
Γιάννης και Μαρία
Η ελληνική τηλεταινία
Η Κυρία Ντορεμί
Θεατές
Ο κατάδικος
Τα καθημερινά
Το ουράνιο τόξο
Το πάρκινγκ
Χαμογελάστε παρακαλώ
Χωρίς φλας
ΕΡΤ2 Άγονη γραμμή
Από τη ζωή των ανθρώπων
Αχ! Αυτοί οι φίλοι μου
Η γυναίκα στη μονόπρακτη κωμωδία
Η λάμψη των άστρων
Μαργαρίτα Στέφα
Οι ιερόσυλοι
Ορκιστείτε παρακαλώ
Τοπική εφημερίδα

1984-1985

Κανάλι Τίτλος
ΕΡΤ1 Οι συμμαθήτριες
Προς Οφρύνιο
Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία
Χατζημανουήλ
ΕΡΤ2 Μέσα από το πλήθος
Μικρές Αγγελίες
Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του
Ο θείος μας ο Μίμης
Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα
Το πάθος

1985-1986

Κανάλι Τίτλος
ΕΡΤ1 Άννα Χ.
Η εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη
Κλέφτες κι αστυνόμοι σε δράση
Φρουτοπία
ΕΡΤ2 Αλέξιος Καλλέργης
Καπνισμένος ουρανός
Μαντάμ Σουσού
Χαίρε Τάσο Καρατάσο

1986-1987

Κανάλι Τίτλος
ΕΡΤ1 Ακυβέρνητες πολιτείες
Η απόδραση
Ιόλη
Μικρογραφίες
Μικροί-Μεγάλοι
Οικογένεια Βλαμμένου
Πες το και θα γίνει
Το λευκό σταυρόλεξο
ΕΡΤ2 Η βεντέτα
Η κουφόβραση
Καφενείο Εμιγκρέ
Μη μου γυρνάς την πλάτη
Ο ταχυδακτυλουργός
Το δίλημμα
Το μυστικό
Τρεις και ο κούκος

1987-1988

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Διόδια
Η Μανιάτισσα
Θαλασσινό τραίνο
Σιγά... η πατρίδα κοιμάται
Στοπ-καρέ
Τα φιλαράκια
Το μπουρίνι
ΕΤ2 Αλέξανδρος Δελμούζος
Η αλεπού και ο μπούφος
Θύελλα
Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα
Όλη η δόξα όλη η χάρη
Το κανάλι της Βαγγελίτσας

1988-1989

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Μουσική τομή
Οδός Ανθέων
Οδύσσεια του Νέου Κόσμου
Παρέλαση
Σε ήχο ελεύθερο
Τα καλύτερα τους χρόνια
Το σπίτι της θείας
Το συνεργείο
Το σφαγείο
ΕΤ2 Ένας φιλήσυχος άνθρωπος
Κομμάτια και θρύψαλα
Ο άγνωστος
Ποιος σκότωσε τον Άβελ
Χρόνια πολλά γλυκιά μου

1989-1990

Κανάλι Τίτλος Σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Αθώος ή ένοχος
Αξιότιμοι κύριοι
Η μυθολογία από το θέατρο σκιών
Ποιος είναι ο κύριος Αλεξίου;
Στο κάμπινγκ
Σύζυγος με μισθό
ΕΤ2 Επικίνδυνη αλήθεια
Η Αλτάνα της Πάργας
Η έκτη εντολή
Οι άγγελοι κι εγώ
Παγίδες του καλοκαιριού
Ποιος ήρθε στο σπίτι μας απόψε;
Συνωμοσία
Το σπίτι της θείας
MEGA Πατήρ, Υιός και... Πνεύμα 1ος Το πρώτο σήριαλ που έκανε πρεμιέρα στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση και το πρώτο του Mega Channel. Αρχικά αυτή η σειρά προοριζόταν για την ΕΡΤ. Η σειρά έκανε πρεμιέρα, 2 ημέρες μετά την πρώτη μέρα λειτουργίας του καναλιού, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 1989.
Οι Αυθαίρετοι 1ος Το δεύτερο σήριαλ που έκανε πρεμιέρα στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση. Η σειρά έκανε πρεμιέρα, 4 ημέρες μετά την πρώτη μέρα λειτουργίας του καναλιού, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 1989.
Οι τρεις Χάριτες 1ος πρεμιέρα στις 8 Φεβρουαρίου 1990.
Επικίνδυνη Λήψη
Η Δίψα Η πρώτη καθημερινή σειρά του Mega Channel και δεύτερη της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. Έκανε πρεμιέρα στις 19 Φεβρουαρίου 1990.
Ξενοδοχείο Αμόρε
ΑΝΤ1 Ιστορίες χωρίς δάκρυα Το πρώτο σήριαλ που έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, ακριβώς την πρώτη μέρα λειτουργίας του, την Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 1990, στις 20:30 το βράδυ. (Ξεκίνησε να εκπέμπει ωστόσο από την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 1989 στις 20:00 το βράδυ).
Οι εργένηδες
Ο πεταλούδας πάει στον παράδεισο

1990-1991

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΕΤ1 Η Πόλη
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του
Κλειστά παράθυρα
Μαύρη Χρυσαλλίδα
Μικροί – Μεγάλοι
Μυρτώ
Οι τέσσερις εποχές του μεταξιού
Ο χαρτοπαίχτης
MEGA Επικίνδυνη Λήψη
Η Δίψα
Οι τρεις Χάριτες
Όχι τα νέα του MEGA
Το μυστικό του Άρη Μπονσαλέντη
Το ρετιρέ
ΑΝΤ1 Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανασίου
Η Θυσία
Κίτρινος φάκελος
Οικογένεια καζίνο
O κύριος συνήγορος
Στη Σκιά του χρήματος
Το τραστ
Φόβος και πάθος

1991-1992

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Η Γυναίκα του Λωτέ
Η δίκη
Μια απίθανη γιαγιά
Ο Πύργος των Μοσκώφ
Ο φόβος
Παρακαμπτήριος
Στενές επαφές τρύπιου τοίχου
MEGA Εκμέκ παγωτό Κωμική σειρά 40 επεισοδίων.
Η αγάπη της γάτας Δραματική σειρά 20 επεισοδίων.
Μπελάδες για δύο Αστυνομική σειρά 26 επεισοδίων.
Ο επισκέπτης της ομίχλης Δραματική σειρά 49 επεισοδίων.
Οι Απαράδεκτοι 1ος
Οι τελευταίοι εγγονοί Δραματική σειρά 40 επεισοδίων.
Οι τρεις Χάριτες 3ος και τελευταίος
Τα 7 κακά της μοίρας μου 1ος
Το ρετιρέ 2ος και τελευταίος
ΑΝΤ1 Είμαι ο πρωθυπουργός
Η δικαστίνα
Η Λάμψη
Και εύθυμη και χήρα
Μάλιστα Κύριε
Μία γυναίκα από το παρελθόν
Μπαμπάς και φιλαράκος
Οικογένεια καζίνο
Στη Σκιά του χρήματος
Υπογραφή Τρίφτης
Φάκελος Αμαζών

1992-1993

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Εμείς και οι άλλοι
Εξ αδιαιρέτου
Ημέρες οργής
Νέμεσις
ΕΤ2 Επικίνδυνες σχέσεις
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο
Ο φόβος
Το μινόρε μιας καρδιάς
Mega Άφρικα Δραματική σειρά 44 επεισοδίων. Μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης.
Αχ! Ελένη Κωμική σειρά 33 επεισοδίων.
Γυναίκες Δραματική σειρά 26 επεισοδίων.
Η Ελίζα και οι άλλοι Κωμική σειρά 37 επεισοδίων.
Κάζα Ντι Μακαρόνι Κωμική σειρά 26 επεισοδίων.
Και οι τέσσερις ήταν υπέροχες 1ος
Μάνα είναι μόνο μία 1ος
Οι Απαράδεκτοι 2ος και τελευταίος.
Οι Μικρομεσαίοι Κωμική σειρά 40 επεισοδίων.
Οι φρουροί της Αχαΐας Δραματική σειρά 40 επεισοδίων.
Παράλληλοι δρόμοι 1ος
Τα 7 κακά της μοίρας μου 2ος
Το Σόι μας 1ος
Χάι Ροκ 1ος
ΑΝΤ1 Ανατολικός άνεμος
Ανατομία ενός εγκλήματος
Βαμμένα κόκκινα μαλλιά Κοινωνική Σειρά
Δεν είμαστε καλά
Ελλάς Παλλάς
Η Λάμψη 2ος
Θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου
Οι φιλενάδες
Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα
Πλάκας Μέλαθρον
Στον ψυχίατρο
Συγκάτοικοι στην τρέλα
Συμφωνία σιωπής
Τα μπακούρια
Τμήμα ηθών
Το γαλάζιο διαμάντι
Το δέκατο τρίτο κιβώτιο
New Channel Το Τίμημα Το πρώτο και μοναδικό σήριαλ που έκανε πρεμιέρα στο ιστορικό New Channel.

1993-1994

Κανάλι Τίτλος Σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Ερωτικά της Εδέμ
Οι χλιδάτοι
Όταν ήμουν δάσκαλος
Παράθυρο στον ήλιο
Το πάθος
ΕΤ2 Αμαρτίαι γονέων
Άρχεται η συνεδρίασις
Ευτυχώς... δυσάρεστα νέα
MEGA Άλλη μια φασαρία Κωμική σειρά 9 επεισοδίων.
Αναστασία Δραματική σειρά 20 επεισοδίων. Ίσως από τις πιο επιτυχημένες δραματικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.
Βανίλια σοκολάτα Κωμική σειρά 17 επεισοδίων.
Γίγας μοτέλ Κωμική σειρά 26 επεισοδίων.
Έρχονται οι Αμερικάνοι Κωμική σειρά 17 επεισοδίων.
Έρωτας και πάθος Δραματική σειρά 13 αυτοτελών ερωτικών ιστοριών.
Εσύ αποφασίζεις 1ος
Και οι τέσσερις ήταν υπέροχες 2ος
Μάνα είναι μόνο μία 2ος
Μια υπέροχη ζωή Κωμική σειρά 12 επεισοδίων.
Οι Χρηματιστές Κοινωνική σειρά 20 επεισοδίων.
Όλα τα κακά της μοίρας μου Ουσιαστικά ο 4ος και τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς Τα 7 κακά της μοίρας μου.
Παντρεμένοι ανύπαντροι Κωμική σειρά 20 επεισοδίων.
Παράλληλοι δρόμοι 2ος
Ρίχτερ μιούζικ Κωμική σειρά 33 επεισοδίων.
Ροζαλία ένα μπεστ σέλερ Κωμική σειρά 17 επεισοδίων.
Σκιές πάνω από την πόλη Η σειρά αποτελείται από 2 μίνι σήριαλ των 4 επεισοδίων το κάθε ένα.
Τα 7 κακά της μοίρας μου 3ος Ο 4ος κύκλος που ακολούθησε είχε διαφορετικό τίτλο (Όλα τα κακά της μοίρας μου).
Το δις εξαμαρτείν 1ος
Το Ροζ Συννεφάκι 1ος
Το Σόι μας 2ος
Ύμνοι παράλληλοι Σειρά 7 επεισοδίων.
Χάι Ροκ 2ος
ΑΝΤ1 Ανατομία ενός εγκλήματος
Βαρβαρότητες
Γόβα Στιλέτο
Η καλή πεθερά
Η Λάμψη
Ιστορία αγάπης
Καλημέρα Ζωή
Οι Μεν Και Οι Δεν
Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα
Στραβά και ανάποδα
Της Ελλάδος τα παιδιά
Τμήμα ηθών
Το γελοίο του πράγματος
Το μονοπάτι της αγάπης

1994-1995

Κανάλι Τίτλος Σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Ρακοσυλλέκτες
Χαμένη Άνοιξη
Mega Άλλη το πρωί άλλη το βράδυ Κωμική σειρά 26 επεισοδίων.
Αξιολάτρευτος μπελάς Κωμική σειρά 39 επεισοδίων.
Εμείς κι Εμείς 1ος Η μακροβιότερη κωμική σειρά που προβλήθηκε από το MEGA τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του.
Εσύ αποφασίζεις 2ος
Λαβ Σόρρυ Κωμική σειρά 39 επεισοδίων.
Μη φοβάσαι τη φωτιά Δραματική σειρά 18 επεισοδίων. Η σειρά μετά τη μεγάλη επιτυχία της έγινε βιβλίο με τον ίδιο τίτλο.
Ο Πέτρος και τα κορίτσια του 1ος
Παράλληλοι δρόμοι 3ος και τελευταίος
Σκορπιός 1ος
Στην κόψη του ξυραφιού Δραματική σειρά 38 επεισοδίων.
Το δις εξαμαρτείν 2ος
Το κόκκινο φεγγάρι Αισθηματική σειρά 16 επεισοδίων.
Το Ροζ Συννεφάκι 2ος
Το τελευταίο αντίο Κοινωνική σειρά 20 επεισοδίων.
Φρούτα Εποχής Κωμική σειρά 15 επεισοδίων.
Χαραυγή Καθημερινή σειρά 180 επεισοδίων.
ΑΝΤ1 Ανατομία ενός εγκλήματος
Αραχτοί και light
Ασημένιο Δηνάριο
Έναν ελληνικό
Η Αγία Τετράδα
Η καλή πεθερά
Η Λάμψη
Καλημέρα Ζωή
Μοιραίο πάθος
Οι Μεν Και Οι Δεν
Πάτερ ημών
Στρας
Ταύρος με Τοξότη
Τμήμα ηθών
Τολμηρές ιστορίες
ΣΚΑΪ Η οργή των Θεών
Το μάτι του φιδιού
Star Δόκτωρ Τζούλια και Μις Χάιδω Το πρώτο σήριαλ που έκανε πρεμιέρα στο Star Channel.
Η γενιά των σαράντα πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου 1994.
Οι δικηγόροι της Αθήνας
Σερσέ λα φαμ

1995-1996

Κανάλι Τίτλος Σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Ζαπ
Η φυλή των ανθρώπων
Μαγική νύχτα
Σκονισμένα σύννεφα
Mega Απών Δραματική σειρά 20 επεισοδίων.
Εμείς κι Εμείς 2ος
Ένας Έρωτας Δραματική σειρά 17 επεισοδίων. Η μόνη δραματική σειρά σε σενάριο του Αλέξανδρου Ρήγα.
Ένοχη Αγάπη Δραματική σειρά 15 επεισοδίων.
Κατάσταση Φραπέ Κωμική σειρά 35 επεισοδίων.
Ντόλτσε Βίτα 1ος
Οι επαγγελματίες Αστυνομική σειρά 13 επεισοδίων.
Ο Πέτρος και τα κορίτσια του 2ος
Πειρασμός Δραματική σειρά 21 επεισοδίων.
Σκορπιός 2ος
Τζιν & Τσέρι Καθημερινή σειρά 59 επεισοδίων. Διακόπηκε πρόωρα.
Το δις εξαμαρτείν 3ος και τελευταίος
ΑΝΤ1 Δρόμοι της πόλης
Ζωή πατίνι
Η Λάμψη
Η πρόβα του νυφικού
Καλά ξεμπερδέματα
Καλημέρα Ζωή
Μια ζωή για την Έλσα
Οι Μεν Και Οι Δεν
Πάτερ ημών
Σαμπουάν
Σοφία Ορθή
Τζακ Ποτ
Το τρίτο στεφάνι
Star Σκοτώνω λάθη

1996-1997

Κανάλι Τίτλος Σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Η λυγερή
Οι δικοί μας άνθρωποι
Τα χρώματα της αγάπης
Mega Ασυνήθεις ύποπτοι Κωμική σειρά 35 επεισοδίων.
Εμείς κι Εμείς 3ος
Λόγω τιμής Κοινωνική σειρά 32 επεισοδίων.
Ντόλτσε Βίτα 2ος και τελευταίος
Ο ιός του πατέρα 1ος
Παλίρροια Δραματική σειρά 19 επεισοδίων. Η πρώτη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη για το MEGA.
Προδοσία Κοινωνική σειρά 20 επεισοδίων.
ΑΝΤ1 Αναζητώντας τη Βερενίκη
Βαμμένος ήλιος
Cheek to cheek
Διλήμματα
Εις θάνατον
Εκείνες κι εγώ
Η Λάμψη
Καλημέρα Ζωή
Καληνύχτα μαμά
Μία νύχτα σαν και αυτή
Σοφία Ορθή
Το χρώμα του φεγγαριού
Χάλι Εντ (διεκόπη)
Κανάλι 5 Δίωξη εγκλήματος Η πρώτη ελληνική σειρά του Καναλιού 5.
Περίπατοι στη λιακάδα
Το αυτοκίνητο

1997-1998

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Η αγάπη άργησε μια μέρα
Τα καλά παιδιά ξανάρχονται
Το χρήμα στο λαιμό σας
Mega C' est la vie
Για σένα Δραματική σειρά 13 επεισοδίων.
Δύο Ξένοι 1ος Η πρώτη σειρά του συγγραφικού διδύμου Αλέξανδρου Ρήγα & Δημήτρη Αποστόλου και μια από τις επιτυχημένες κωμικές σειρές του MEGA.
Είμαστε στον αέρα 1ος
Εμείς κι Εμείς 4ος και τελευταίος
Ιερή οικογένεια
Καρέ της Ντάμας 1ος
Μονάχους Μονάχους Κωμική σειρά 13 επεισοδίων.
Ο ιός του πατέρα 2ος
Ο κακός βεζύρης Η μοναδική σειρά που δημιούργησε ο Χάρης Ρώμας για το MEGA.
Τζιβαέρι
Ψίθυροι καρδιάς Η σειρά σημείωσε 76,7% τηλεθέαση τον Φεβρουάριο του 1998 αποτελώντας ποσοστό ρεκόρ για σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.
ΑΝΤ1 Απιστίες
Δανεικός πατέρας
Διπλανή πόρτα
Εκείνες κι εγώ 2ος
Η Λάμψη 7ος
Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή 1ος
Καλημέρα Ζωή 5ος
Καραμπόλα
Σοφία Ορθή 3ος
Το τίμημα του πάθους
ΣΚΑΪ Οι αθώοι της πτέρυγας 5
Κανάλι 5 Αλήτης, βλάκας και γόης
Οι νοικοκυρές Πρώτη δραματική σειρά αυτοτελών επεισοδίων του Καναλιού 5.
Πυρ κατά βούληση! Η τελευταία σειρά του Καναλιού 5.
Το παιχνίδι του σατανά

1998-1999

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Το μικρό σπίτι στο Παγκράτι
Το φτερούγισμα του γλάρου
Χωρικά ύδατα
Mega Απαγορευμένη Αγάπη 1ος Η μακροβιότερη καθημερινή σειρά του MEGA που προβλήθηκε συνολικά για 8 τηλεοπτικές σεζόν (1998-2006).
Βίος Ανθόσπαρτος
Δύο Ξένοι 2ος
Είμαστε στον αέρα 2ος
Η Αίθουσα του Θρόνου Κοινωνική σειρά 26 επεισοδίων. Μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές του MEGA.
Η ζωή που δεν έζησα
Θύματα Ειρήνης
Καρέ της Ντάμας 2ος
Με δύο μαμάδες Κωμική σειρά 26 επεισοδίων.
Οι άνδρες δεν υπάρχουν πια
Ο μεγάλος θυμός
Όταν ο Χάρης χώρισε τη Μαίρη
Το σημάδι του έρωτα
ΑΝΤ1 Άγγιγμα ψυχής Κοινωνική σειρά 30 επεισοδίων, γυρισμένη στα Ιωάννινα. Τα τελευταία χρόνια η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη κυρίως από το Μακεδονία TV.
Δεσποινίς Μαργαρίτα
Εγκλήματα 1ος
Επιθυμίες Κοινωνική Σειρά
Η Λάμψη
Καλημέρα Ζωή
Κωνσταντίνου και Ελένης 1ος Η γνωστή αυτή σειρά του ΑΝΤ1 από το μισό της σεζόν της, το 1999, μέχρι και σήμερα, προβάλλεται ανελλιπώς σε επανάληψη, έχοντας σπάσει το ρεκόρ επαναλήψεων από κάθε άλλη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.
Μπαμ, μπαμπάς και μπέμπα
Νταντά για όλες τις δουλειές
Τρικυμία
Star Το κλειδί

1999-2000

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Ανίσχυρα ψεύδη
Ερωτευμένος άγγελος
Η άλλη πλευρά του τοίχου
Η συκοφαντία του αίματος
Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες
Οι αναιδέστατοι
Ο Κυρ-Γιώργης και οι Τρέλες του
Πήλιο, η πύλη του Άχρονου
Σαν αδελφές
Ταξίμ
Τα παιδιά της γειτονιάς
Τα φτερά του έρωτα
Mega Απαγορευμένη Αγάπη 2ος
Αριστοτέλης ο άριστος Κωμική σειρά 32 επεισοδίων.
Βεντέτα Δραματική σειρά 18 επεισοδίων.
Για μια θέση στον ήλιο 1ος
Η ζωή μας μια βόλτα Δραματική σειρά 24 επεισοδίων και η πρώτη σε σενάριο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.
Και πάλι φίλοι
Καρέ της Ντάμας 3ος
Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα
Κρις Κρος
Στη σκιά του πολέμου Δραματική σειρά 20 επεισοδίων.
Φύγαμε Δραματική σειρά 14 επεισοδίων.
ΑΝΤ1 Γλυκόξινο κρασί
Εγκλήματα 2ος και τελευταίος
Επιθυμίες
Η Λάμψη
Καλημέρα Ζωή
Κωνσταντίνου και Ελένης 2ος και τελευταίος
Μικρές αμαρτίες
Σύνορα αγάπης
Ταγκό για τρεις
Star Οι θείο... σεβούμενοι
Το κλειδί
Alpha Baby Style (διεκόπη)
Ερασιτέχνης άνθρωπος
Θα σε δω στο πλοίο
Ου μοιχεύσεις
Alter 5 Το μουσικό βουνό Η πρώτη σειρά του Alter 5.
Κανείς Η τελευταία σειρά του Alter 5.

2000-2001

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Είδος Σημειώσεις
ΕΤ1 Εκτός πορείας "1ος κύκλος επεισοδίων"
Η φωνή "1ος κύκλος επεισοδίων"
Παππούδες εν δράσει "1ος κύκλος επεισοδίων"
Πίστευε και ερεύνα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Mega 10 Λεπτά Κήρυγμα "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Νεανική
Αέρινες Σιωπές "1ος κύκλος επεισοδίων"
Απαγορευμένη Αγάπη "3ος κύκλος επεισοδίων"
Για μια θέση στον ήλιο "2ος κύκλος επεισοδίων"
Εσύ Φταις "1ος κύκλος επεισοδίων"
Να με προσέχεις "1ος κύκλος επεισοδίων" Η δεύτερη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.
Περί Ανέμων και Υδάτων "1ος κύκλος επεισοδίων"
Πες το ψέματα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Σ' αγαπώ μ' αγαπάς "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία Η δεύτερη επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της Δήμητρας Παπαδοπούλου για το MEGA μετά τους Απαράδεκτους. Το σενάριο της σειράς βασίζεται στην καναδική τηλεοπτική σειρά "Un gars, une fille".
Σκυλίσια ζωή "1ος κύκλος επεισοδίων"
Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή "1ος κύκλος επεισοδίων" Η επιτυχημένη σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα & Δημήτρη Αποστόλου μετά το τέλος των Δύο Ξένων. Παρ' όλη την επιτυχία της η σειρά ολοκληρώθηκε στο έκτο επεισόδιο.
ΑΝΤ1 Αθώος ή ένοχος "1ος κύκλος επεισοδίων"
Αλίκη "1ος κύκλος επεισοδίων"
Βαθύ Κόκκινο "1ος κύκλος επεισοδίων"
Δούρειος Ίππος "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ένα κι ένα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Έρωτας κλέφτης "1ος κύκλος επεισοδίων"
Η Λάμψη "1ος κύκλος επεισοδίων" Δράμα
Καλημέρα Ζωή "1ος κύκλος επεισοδίων" Δράμα
Λίφτινγκ "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Μαύρος ωκεανός "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ποτέ δεν είναι αργά "1ος κύκλος επεισοδίων"
Στρίβειν διά του αρραβώνος "1ος κύκλος επεισοδίων"
Χαϊβάνια 3-0 "1ος κύκλος επεισοδίων"
Star Αν όλοι οι άνδρες του κόσμου "1ος κύκλος επεισοδίων"
Μικρές αμαρτίες "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ο τέλειος άνδρας "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ουδέν πρόβλημα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Σαν χειμωνιάτικη λιακάδα "1ος κύκλος επεισοδίων"
Το Κρεσέντο "1ος κύκλος επεισοδίων"
Alpha Θα σε δω στο πλοίο "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Κόκκινος Κύκλος "1ος κύκλος επεισοδίων"
Πρωτοσέλιδος μπελάς "1ος κύκλος επεισοδίων"

2001-2002

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΕΤ1 Οι γυναίκες της ζωής της
Στα φτερά του έρωτα
Χαϊδεμένα παιδιά
Mega 10 Λεπτά Κήρυγμα 2ος
Αέρινες Σιωπές 2ος
Alma libre: Ελεύθερη Ψυχή
Απαγορευμένη Αγάπη 4ος
Για μια θέση στον ήλιο 3ος και τελευταίος
Επιφάνεια Το πρώτο "καθαρόαιμο" θρίλερ που δημιουργήθηκε για το MEGA και ένα από τα πιο καλογυρισμένα της ελληνικής τηλεόρασης.
Είσαι το Ταίρι Μου Κωμική σειρά 30 επεισοδίων. Μία από τις πιο επιτυχημένες διαχρονικά τηλεοπτικές σειρές του Λευτέρη Παπαπέτρου και του MEGA.
Κάπου σε ξέρω
Περί Ανέμων και Υδάτων 2ος
Σ' αγαπώ μ' αγαπάς 2ος
ΑΝΤ1 Άκρως Οικογενειακόν 1ος
Αντίστροφη μέτρηση
Βότκα Πορτοκάλι
Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο
Η Λάμψη
Καλημέρα Ζωή
Λίφτινγκ 2ος
Οικογένεια Καράμπελα
Όσο υπάρχει αγάπη
Πρόκληση
Τι συμβαίνει με τον Χάρη;
Star Δακρυσμένα φεγγάρια
Δροσουλίτες
Εν Ιορδάνη
Alpha Κάτω από την Ακρόπολη
Κόκκινος Κύκλος
Μυστικές διαδρομές
Στο δρόμο της καρδιάς
Alter Ζούγκα Symmory Το πρώτο σήριαλ που έκανε πρεμιέρα το Alter.

2002-2003

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Ασθενείς και Οδοιπόροι
Μαμά και γιος
ΝΕΤ Όνειρο ήταν
Mega 10 Λεπτά Κήρυγμα 3ος
Αέρινες Σιωπές 3ος και τελευταίος
Απαγορευμένη Αγάπη 5ος
Caméra Café Η σειρά αποτελείται από 99 επεισόδια με διάρκεια 10 λεπτών. Το σενάριο της σειράς βασίζεται στην ομώνυμη γαλλική σειρά που προβλήθηκε από το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο M6.
Η τράπεζα Η σειρά ολοκληρώθηκε πρόωρα σε 13 επεισόδια.
Κλείσε τα μάτια 1ος Ίσως η πιο επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.
Περί Ανέμων και Υδάτων 3ος και τελευταίος
Φεύγα Κοινωνική σειρά 20 επεισοδίων.
Φιλοδοξίες 1ος Καθημερινή δραματική σειρά του MEGA που προβλήθηκε για 4 σεζόν (2002-2006).
ΑΝΤ1 Άκρως Οικογενειακόν 2ος και τελευταίος Ο τελευταίος κύκλος των επεισοδίων ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2003.
Εκπαιδεύοντας τον Μπάμπη
Ζευγάρια 1ος
Η αγάπη ήρθε από μακρυά
Η Λάμψη
Καλημέρα Ζωή
Λευκός Οίκος
Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη 1ος
Τα φιλαράκια 1ος
Το πιο γλυκό μου ψέμα 1ος
Φιλί ζωής 1ος
Star Show F what
Alpha Αχ! Και Να Ξερες
Για πάντα φίλες 1ος
Η σαλάτα του Σεφ
Μάρκο μ' έκαψες
Με διαφορά στήθους
Πάτρα-Βενετία
Χορεύοντας στη σιωπή

2003-2004

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΝΕΤ Έρωτας όπως έρημος
Σχεδόν Ποτέ
Mega 10 Λεπτά Κήρυγμα 4ος και τελευταίος Η μακροβιότερη οικογενειακή νεανική σειρά του MEGA.
Αμαρτίες Γονέων
Αν θυμηθείς τ' όνειρό μου
Απαγορευμένη Αγάπη 6ος
Απόσταση Αναπνοής
Είσαι πολύ αλήτης τελικά Η σειρά ολοκληρώθηκε πρόωρα σε 13 επεισόδια.
Επτά Θανάσιμες Πεθερές 1ος Μία από τις μακροβιότερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης στο prime time που έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2004 από το MEGA και προβλήθηκε για 7 συνεχόμενες σεζόν από το ίδιο κανάλι.
Η Νταντά 1ος
Κλείσε τα μάτια 2ος & 3ος Και οι 2 κύκλοι επεισοδίων προβλήθηκαν την ίδια τηλεοπτική σεζόν.
Λένη
Με θέα στο πέλαγο Η πρώτη τηλεοπτική συνεργασία της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση με το MEGA.
Σαββατογεννημένες Η πρώτη τηλεοπτική σειρά σε σενάριο Γιώργου Καπουτζίδη.
Φάε τη σοκολάτα σου
Φιλοδοξίες 2ος
ΑΝΤ1 Αντίστροφη μέτρηση
Ελλάς το μεγαλείο σου 1ος
Ζευγάρια 2ος Η σειρά προβάλλεται τα τελευταία χρόνια και σε επανάληψη από το Μακεδονία TV.
Η Λάμψη
Καλημέρα Ζωή
Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη 2ος και τελευταίος
Σαν το σκύλο με τη γάτα
Τα φιλαράκια 2ος και τελευταίος
Το καφέ της Χαράς 1ος
Το παιχνίδι της συγγνώμης
Το πιο γλυκό μου ψέμα 2ος και τελευταίος
Φιλί ζωής 2ος και τελευταίος
Star Εκατό τοις εκατό κωμωδία
Alpha Ακροβατώντας
Ιστορία αγάπης
Καλά να πάθεις
Μυστικά και λάθη
Alter Σοβαρότης Μηδέν

2004-2005

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Άνω κάτω τελεία
Τα παιδιά της Νιόβης
Mega Απαγορευμένη Αγάπη 7ος
Βέρα στο δεξί 1ος Η σειρά αυτή, ήταν η αφετηρία για τη δημιουργία επιτυχημένων καθημερινών σειρών του MEGA, που μέχρι τότε, υπήρχε η "παντοκρατορία" του Φώσκολου με τη "Λάμψη" και το "Καλημέρα Ζωή" στην απογευματινή ζώνη.
Επτά Θανάσιμες Πεθερές 2ος Κωμική σειρά, αυτοτελών επεισοδίων, με αφηγήτρια την Βίκυ Σταυροπούλου.
Εραστής Δυτικών Προαστίων Αισθηματική σειρά 33 επεισοδίων.
Έτσι Ξαφνικά Δραματική σειρά 20 επεισοδίων.
Η απλή μέθοδος των τριών Κωμική σειρά 30 επεισοδίων.
Η Νταντά 2ος και τελευταίος
Η ώρα η καλή 1ος
Κανείς δε λέει σ' αγαπώ Κωμική σειρά 32 επεισοδίων.
Μετράω Στιγμές Κοινωνική σειρά 30 επεισοδίων.
Singles 1ος
Στο φως του φεγγαριού Κοινωνική σειρά 32 επεισοδίων.
Τηλεμπόρα Κωμική σειρά 32 επεισοδίων.
Φιλοδοξίες 3ος
ΑΝΤ1 Ας πρόσεχες Κωμική σειρά. Διακόπηκε στο 19ο επεισόδιο.
Ελλάς το μεγαλείο σου 2ος και τελευταίος
Ευτυχισμένες μέρες Αισθηματική σειρά 24 επεισοδίων.
Η Λάμψη 14ος και τελευταίος Η μακροβιότερη σειρά ολοκληρώθηκε στις 29 Ιουλίου του 2005 σε 3.457 επεισόδια.
Καλημέρα Ζωή 12ος
Μη μου λες αντίο Δραματική σειρά 32 επεισοδίων.
Ποτέ δεν ξέρεις Κωμική σειρά 13 επεισοδίων.
Σαν γλυκό του κουταλιού Κωμική σειρά 17 επεισοδίων.
Σόλο καριέρα Κωμική σειρά 20 επεισοδίων.
Τα μαχαιρώματα Κωμική σειρά 26 επεισοδίων.
Το καφέ της Χαράς 2ος
Alpha 10η εντολή 1ος
504 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας
Αρχιπέλαγος
Βελούδο από μετάξι
Μη μασάς το παραμύθι
Μου λείπεις
Μπαμπαλού (διεκόπη)
Ξέχασε με
Όλα στην ταράτσα
Όλα του γάμου Δις...κολα
Πιάτσα Κολωνάκι
Το σπίτι δίπλα στη θάλασσα
Alter Ελιές Θρούμπες
Μέχρι τρεις είναι δεσμός
Χήρες club
Χορεύοντας με τους Ζαραλύκους

2005-2006

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Τα παιδιά της Νιόβης
ΝΕΤ Απόστολος και μόνος
Μόνη εξ αμελείας
Ο θησαυρός της Αγγελίνας
Mega Απαγορευμένη Αγάπη 8ος και τελευταίος Η μακροβιότερη καθημερινή σειρά του MEGA με διάρκεια προβολής 8 συνεχόμενες σεζόν.
Βέρα στο δεξί 2ος
Γη και ουρανός
Δυο μέρες μόνο 1ος Μία ακόμη δραματική σειρά σε σενάριο και σκηνοθεσία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.
Επαφή
Επτά Θανάσιμες Πεθερές 3ος
Η ώρα η καλή 2ος
Οι αταίριαστοι
Οι μάγισσες της Σμύρνης
Πενήντα Πενήντα 1ος
Safe Sex 1ος Προβλήθηκε πρώτα από το κανάλι Filmnet την σεζόν 2004-05 και μετά από το MEGA.
Στο Παρά 5 1ος Η δεύτερη τηλεοπτική σειρά σε σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη.
Το Κόκκινο Δωμάτιο 1ος Μία ακόμη επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου για το MEGA.
Φιλοδοξίες 4ος και τελευταίος
ΑΝΤ1 30 ημέρες αγωνίας Κωμική σειρά. Η σειρά ολοκληρώθηκε πρόωρα σε 9 επεισόδια.
Γάμος με τα όλα του Κωμική σειρά 17 αυτοτελών επεισοδίων.
Δείξε μου τον φίλο σου
Έλα να αγαπηθούμε Κωμική σειρά 18 επεισοδίων.
Έρωτας 1ος Η σειρά αυτή διαδέχτηκε την Λάμψη, που ολοκληρώθηκε μετά από 14 κύκλους επεισοδίων.
Θα βρεις το δάσκαλό σου 1ος
Και... sera sera Κωμική σειρά 17 επεισοδίων.
Καλημέρα Ζωή 13ος Στις 31 Μαρτίου 2006, η σειρά ολοκληρώθηκε μετά από 13 χρόνια προβολής σε 3.093 επεισόδια.
Κρυφά μονοπάτια Δραματική σειρά 31 επεισοδίων.
Μωβ-ροζ Κοινωνική σειρά 20 επεισοδίων.
Σ' αγαπώ για πάντα Κωμική σειρά. Ολοκληρώθηκε πρόωρα σε 11 επεισόδια.
Στον ήλιο του Αιγαίου Δραματική σειρά 30 επεισοδίων.
Της Αγάπης Μαχαιριά 1ος
Το καφέ της Χαράς 3ος
Alpha Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ
Κινούμενη άμμος
Μείνε δίπλα μου
Μου λείπεις
Μπερδέματα
Οδός Παραδείσου 7
Πες μου ναι
Alter Γιαννάκη ομορφόπαιδο
Η λίμνη των στεναγμών
Κορίτσια ο Μάρκουλης!
Με σπασμένα τα φρένα

2006-2007

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Λούφα και παραλλαγή
ΝΕΤ Μόνο εσύ
Mega Βέρα στο δεξί 3ος και τελευταίος
Δυο μέρες μόνο
Επτά Θανάσιμες Πεθερές 4ος
Ήρθε κι έδεσε Κωμική σειρά 28 επεισοδίων.
Η ώρα η καλή 3ος και τελευταίος
Μαζί σου Κοινωνική σειρά 20 επεισοδίων.
Μαρία η άσχημη 1ος
Πάλι από την αρχή Η σειρά ολοκληρώθηκε πρόωρα στα 18 επεισόδια.
Πενήντα Πενήντα 2ος Η σειρά ολοκληρώθηκε το 2007 με τον δεύτερο κύκλο όμως επανήλθε με επιτυχία το 2010 με μία τηλεταινία και τον 3ο και τελευταίο της κύκλο τη σεζόν 2010-2011.
Πολυθρόνα για τρεις Κωμική σειρά 20 επεισοδίων.
Singles 2ος Η σειρά επανήλθε με τον 2ο κύκλο επεισοδίων μετά από απουσία μίας σεζόν.
Στο Παρά 5 2ος και τελευταίος Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του MEGA αλλά και της ελληνικής τηλεόρασης.
Το Κόκκινο Δωμάτιο 2ος
ΑΝΤ1 Γιάννης ο Όμορφος Κωμική σειρά 14 επεισοδίων, παραγωγή του Αντώνη Κανάκη (μέσω της TONY Productions).
Για την Άννα (διεκόπη)
Δις Μαδιάμ (διεκόπη)
Έρωτας 2ος Καθημερινή Σειρά.
Θα βρεις το δάσκαλό σου 2ος και τελευταίος
Ιστορίες Μυστηρίου (διεκόπη) Η σειρά ολοκληρώθηκε πρόωρα σε 11 επεισόδια.
Ιωάννα της καρδιάς
Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου Η σειρά ολοκληρώθηκε πρόωρα σε 15 επεισόδια.
Οι βαρβάτοι (διεκόπη) Η σειρά ολοκληρώθηκε πρόωρα σε 12 επεισόδια.
Οι τρεις φίλες
Πάνω από το νόμο Η σειρά ολοκληρώθηκε πρόωρα στα 9 επεισόδια.
Πάρ' το Αλλιώς Η σειρά διακόπηκε στο 6ο επεισόδιο λόγω χαμηλής τηλεθέασης.
Πλάκα μου κάνεις Κωμική σειρά 17 επεισοδίων.
Πόσο γλυκά με σκοτώνεις (διεκόπη) Κωμική σειρά 26 επεισοδίων.
Σκερτσάκια
Της Αγάπης Μαχαιριά 2ος και τελευταίος
Τύχη βουνό Κωμική σειρά 31 επεισοδίων.
Χαϊβάνια 3-0
Star Ελλάδα 1900 Η πρώτη ελληνική σειρά μυθοπλασίας που παιζόταν μετά τις 2 τη νύχτα.
Alpha Αν μ' αγαπάς
Εντιμότατοι κερατάδες
Μαργαρίτα
Η τελευταία παράσταση
Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα
Τυφλόμυγα
Alter Η γη της Ευαγγελίας Η τελευταία σειρά του Alter.

2007-2008

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΕΤ1 Χρυσά κορίτσια
ΝΕΤ Άμυνα ζώνης
Mega 1 μήνας και κάτι
Αν υπήρχες θα σε χώριζα
Big Bang
Γοργόνες
Επτά Θανάσιμες Πεθερές 5ος
Ευτυχισμένοι Μαζί 1ος
Ίχνη
Λατρεμένοι μου γείτονες 1ος
Μαρία η άσχημη 2ος
Μαύρα Μεσάνυχτα 1ος
Μια στιγμή δυο ζωές 1ος
Μπαμπά μην τρέχεις
Safe Sex 2ος Προβλήθηκε πρώτα από το κανάλι Filmnet την σεζόν 2006-07 και μετά από το MEGA.
Singles 3ος & 4ος Και οι 2 κύκλοι της σειράς προβλήθηκαν την ίδια σεζόν.
Στους 31 δρόμους Η σειρά ολοκληρώθηκε πρόωρα σε 13 επεισόδια.
Το Κόκκινο Δωμάτιο 3ος και τελευταίος
ΑΝΤ1 Γιούγκερμαν (διεκόπη)
Coupling (διεκόπη)
Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον
Έρωτας 3ος και τελευταίος
Ιστορίες από την απέναντι όχθη
Κλεμμένη ζωή η σειρά τα τελευταία χρόνια (από το 2012) προβάλλεται σπανίως και σε επανάληψη κυρίως από το Μακεδονία TV.
Ο γητευτής (διεκόπη)
Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας (διεκόπη)
Ο φάρος (διεκόπη)
Super μπαμπάς (διεκόπη)
Τα κορίτσια του μπαμπά
Φίλα το βάτραχό σου 1ος
Alpha Amore mio (διεκόπη)
Ζωή ξανά
Μου το κρατάς μανιάτικο
Πήρα κόκκινα γυαλιά
Σε είδα
Σφηνάκια
Το 10
Υπέροχα πλάσματα

2008-2009

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Ψεύτης παππούς
Καρυωτάκης Η τελευταία ακριβή και γενικώς η τελευταία τηλεοπτική σειρά που δημιούργησε η παλιά ΕΡΤ. Για 10 ολόκληρα χρόνια (2009-2019) η ΕΡΤ είχε εγκαταλείψει πλήρως την μυθοπλασία, λόγω υπερβολικού κόστους και χαμηλής τηλεθέασης, που κάνει γενικότερα σε όλα τα τηλεοπτικά προγράμματά της, τα τελευταία χρόνια. Την Τρίτη 11 Ιουνίου του 2013 η ΕΡΤ κλείνει αιφνίδια, με απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά. Η ΕΡΤ ξαναλειτουργεί ωστόσο από την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 μέχρι και σήμερα, προβάλλοντας για τέσσερα χρόνια, μόνο τις περισσότερες σειρές της σε επανάληψη κυρίως από την ΕΡΤ2.
MEGA Άγρια παιδιά
Επτά Θανάσιμες Πεθερές 6ος
Ευτυχισμένοι Μαζί 2ος
Η Πολυκατοικία 1ος
Λάκης ο γλυκούλης 1ος
LAPD 1ος
Λατρεμένοι μου γείτονες 2ος
Μαύρα Μεσάνυχτα 2ος
Μια στιγμή δυο ζωές 2ος
Όλα στον αέρα
Ποιος μας πιάνει
Τα Μυστικά της Εδέμ 1ος Η 2η καθημερινή σειρά της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση για το MEGA που προβλήθηκε για 4 τηλεοπτικές σεζόν (2008-2012).
Χαρά Αγνοείται
ΑΝΤ1 40 κύματα Κωμική σειρά 28 επεισοδίων.
7 ζωές (διεκόπη) Κωμική σειρά. Διακόπηκε στο 11ο επεισόδιο.
Εργαζόμενη γυναίκα 1ος
Ιατρικό Απόρρητο Δραματική σειρά 20 επεισοδίων.
Λίτσα.com 1ος
Λόλα Καθημερινή σειρά 202 επεισοδίων.
Πάρης και Ελένη (διεκόπη) Κωμική σειρά. Διακόπηκε στο 10ο επεισόδιο.
Το κλειδί του παραδείσου Σειρά Μυστηρίου. Η σειρά προβάλλεται τα τελευταία χρόνια και σε επανάληψη, κυρίως από το Μακεδονία TV.
Το σόι μου μέσα Κωμική σειρά. Ολοκληρώθηκε πρόωρα σε 13 επεισόδια.
ALPHA Βέτα queen (διεκόπη)
Γ4
Έχω ένα μυστικό
Ματωμένα Χώματα (διεκόπη)
Ο άγγελός μου, ο διάβολός μου (διεκόπη)
Οι Ατρόμητοι
Υπάρχουν άντρες και άντρες

2009-2010

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
MEGA 3ος νόμος Σειρά αυτοτελών επεισοδίων του Πάνου Κοκκινόπουλου.
4 Δραματική σειρά σε σενάριο και σκηνοθεσία Χριστόφορου Παπακαλιάτη.
Επτά Θανάσιμες Πεθερές 7ος και τελευταίος Μία από τις μακροβιότερες σειρές της prime time ζώνης.
Η Ζωή της Άλλης 1ος Καθημερινή σειρά που προβλήθηκε για 3 τηλεοπτικές σεζόν (2009-2012).
Η Οικογένεια Βλάπτει
Η Πολυκατοικία 2ος
Λάκης ο γλυκούλης 2ος
LAPD 2ος
Μ+Μ
Μίλα Μου Βρώμικα
Παιδική χαρά
Τα Μυστικά της Εδέμ 2ος
ΑΝΤ1 Doctor Ρούλης (διεκόπη) Κωμική σειρά. Διακόπηκε στο 9ο επεισόδιο.
Εργαζόμενη γυναίκα 2ος και τελευταίος
Κάρμα 1ος Καθημερινή σειρά που τα τελευταία χρόνια μεταδίδεται σε επανάληψη κυρίως από το Μακεδονία TV.
Κύριος και Κυρία Πελς Κωμική σειρά. Ολοκληρώθηκε πρόωρα σε 13 επεισόδια.
Λίτσα.com 2ος και τελευταίος
Ονειροπαγίδα 1ος
Ο πόλεμος των άστρων 1ος

2010-2011

Kανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
MEGA Η γενιά των 592 ευρώ
Η Ζωή της Άλλης 2ος
Η Πολυκατοικία 3ος
Κούκλες Κοινωνική σειρά 16 επεισοδίων.
Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος Η πρώτη σειρά Animation της ελληνικής τηλεόρασης με κινούμενα σχέδια που ολοκληρώθηκε σε 14 επεισόδια.
Πενήντα Πενήντα 3ος και τελευταίος Είναι μία από τις ημιτελείς κομεντί σειρές του καναλιού - η σειρά λόγω υψηλής τηλεθέασης θα είχε και 4ο Κύκλο, αλλά λόγω έλλειψης χρημάτων στο κανάλι η σειρά ολοκληρώθηκε σε 15 επεισόδια - συνολικά έχει 81 επεισόδια και μια τηλεταινία.
Τα Μυστικά της Εδέμ 3ος
Το Νησί 1ος Η σειρά εποχής ολοκληρώθηκε σε 26 επεισόδια.
ΑΝΤ1 Η Οδύσσεια ενός Μαλάκα Μίνι animation σειρά παρωδία. Ένθετο της σατιρικής εκπομπής Ράδιο Αρβύλα.
Κάρμα 2ος και τελευταίος Ο 2ος και τελευταίος κύκλος της Καθημερινής Δραματικής Σειράς του ΑΝΤ1, με επιπλέον 5 επεισόδια. Συνολικά η σειρά έχει 153 επεισόδια.
Ονειροπαγίδα
Steps 1ος Η πρώτη νεανική σειρά του ΑΝΤ1.
Χωρίς Όρια
ALPHA Οδύσσεια μιας περιφρονημένης Μίνι σειρά παρωδία. Ένθετο της ψυχαγωγικής εκπομπής Δέστε τους.
Οικογενειακές ιστορίες 1ος Κοινωνική Σειρά, με διαφορετικές αυτοτελείς ιστορίες. H σειρά είναι βασισμένη στο concept του scripted reality.

2011-2012

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
MEGA Η Ζωή της Άλλης 3ος και τελευταίος Το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 2012.
Κάψε το σενάριο 1ος Η πρώτη σειρά-εκμπομπή σκετς αυτού του σταθμού.
Κλεμμένα Όνειρα 1ος Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου 2011 και προβλήθηκε για 4 συνεχόμενες τηλεοπτικές σεζόν (2011-2015).
Κλινική Περίπτωση 1ος Κωμική σειρά 18 επεισοδίων.
Με λένε Βαγγέλη 1ος Κωμική σειρά 18 επεισοδίων.
Οι Βασιλιάδες 1ος
Πίσω στο Σπίτι 1ος
Τα Μυστικά της Εδέμ 4ος και τελευταίος Το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2011.
ΑΝΤ1 Είναι στιγμές
Ελεύθερος και ωραίος (διεκόπη)
Steps 2ος και τελευταίος
Το αμάρτημα της μητρός μου 1ος

2012-2013

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
MEGA Κάψε το σενάριο 2ος και τελευταίος
Κλεμμένα Όνειρα 2ος
Με τα παντελόνια κάτω 1ος
Πίσω στο Σπίτι 2ος και τελευταίος Η σειρά ολοκληρώθηκε στα 34 επεισόδια.
ΑΝΤ1 Βαλς με 12 Θεούς 1ος
Δείξε μου τον φίλο σου
Το αμάρτημα της μητρός μου (διεκόπη) 2ος
ALPHA Οικογενειακές ιστορίες 3ος
Όσα μου κρύβεις Κοινωνική Σειρά 8 επεισοδίων, με διαφορετικές αυτοτελείς ιστορίες. H σειρά είναι βασισμένη στο concept του scripted reality.

2013-2014

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
MEGA Κάτω Παρτάλι 1ος
Κλεμμένα Όνειρα 3ος
Με τα παντελόνια κάτω 2ος και τελευταίος Η σειρά ολοκληρώθηκε στα 34 επεισόδια.
Μοντέρνα Οικογένεια 1ος
Οι Βασιλιάδες 2ος Ο 2ος κύκλος αποτελείται από τα 18 -ήδη- γυρισμένα επεισόδια, πριν οι συντελεστές της σειράς διακόψουν οριστικά τα γυρίσματα. Η σειρά παραμένει ακόμα χωρίς τέλος.
Το σπίτι της Έμμας 1ος Η σειρά αποτελείται από 21 επεισόδια.
ΑΝΤ1 Βαλς με 12 Θεούς 2ος
Καλές δουλειές (διεκόπη) 1ος
Μπρούσκο 1ος
ALPHA Δια Ταύτα 1ος Η σειρά προβλήθηκε πρώτα στον ΟΤΕ TV και μετά στον ALPHA.
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 1ος
Οικογενειακές ιστορίες
ΣΚΑΪ Ευτυχίας 22
Το μεζεδοπωλείο
E TV Στο Ράφι Η πρώτη και μοναδική κωμική σειρά του E TV σε συνεργασία με το Εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" στο Θησείο. Η σειρά αποτελείται από 6 αυτοτελή επεισόδια. Το παλιό E TV, στα 5 χρόνια λειτουργίας (μέχρι το 2018) του δεν ασχολήθηκε σχεδόν ποτέ με την μυθοπλασία.

2014-2015

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΝΕΡΙΤ Ένα Μήλο την Ημέρα
MEGA Δικαίωση 1ος Καθημερινή Σειρά, η οποία αποτελείται από 125 επεισόδια.
Εθνική Ελλάδος 1ος Ο 1ος Κύκλος αποτελείται από 15 επεισόδια. Η σειρά επρόκειτο να συνεχιζόταν και για 2η χρονιά άλλα κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.
Ηρωίδες (διεκόπη) 1ος Η σειρά σταμάτησε ξαφνικά στα 11 επεισόδια (αντί για τα 15 της αρχικής συμφωνίας & την ύπαρξη 2ου κύκλου επεισοδίων) λόγω οικονομικών προβλημάτων του σταθμού.
Κάτω Παρτάλι 2ος Ο 2ος κύκλος αποτελείται από 14 επεισόδια. Η σειρά επρόκειτο να συνεχιστεί και για 3η χρονιά αλλά δεν προβλήθηκε ποτέ.
Κλεμμένα όνειρα 4ος και τελευταίος Η σειρά προβλήθηκε 4 τηλεοπτικές σεζόν και αποτελείται συνολικά από 526 επεισόδια. Είναι επίσης η τελευταία καθημερινή σειρά του σταθμού.
Μάνα Χ Ουρανού (διεκόπη) 1ος Η σειρά σταμάτησε ξαφνικά στα 36 επεισόδια λόγω οικονομικών προβλημάτων του καναλιού παρόλη την αρχική συμφωνία που όριζε την ολοκλήρωση της σειράς στα 42 επεισόδια.
Μοντέρνα Οικογένεια 2ος και τελευταίος Η σειρά αποτελείται από 43 επεισόδια.
Όνειρο ήταν... 1ος Η σειρά προβλήθηκε πρώτα στο MEGA Κύπρου την σεζόν 2013-2014 & την επόμενη στο MEGA.
ΑΝΤ1 Η Εκδρομή Σειρά μυστηρίου 16 επεισοδίων.
Μπρούσκο 2ος
Οι Συμμαθητές 1ος
Ρουά Ματ 1ος
Ταμάμ 1ος
Τρίχες Κωμική σειρά 22 επεισοδίων.
STAR Όρκος σιωπής
ALPHA 10η Εντολή 4ος Η σειρά επέστρεψε με τον 4ο κύκλο επεισοδίων της ύστερα από 7 τηλεοπτικές σεζόν απουσίας.
Από Άλλο Ανέκδοτο Η δεύτερη σειρά Animation της ελληνικής τηλεόρασης με κινούμενα σχέδια.
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 2ος
Το σόι σου 1ος

2015-2016

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
MEGA Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου 1ος Η σειρά σταμάτησε στον 1ο κύκλο επεισοδίων της (με 7 επεισόδια) χωρίς να προβληθούν οι άλλοι 2 κύκλοι της (συνολικά 14 επεισοδίων) λόγω οικονομικών προβλημάτων του καναλιού.
Μάλιστα, Σεφ! 1ος Η σειρά ολοκληρώθηκε στα 22 επεισόδια χωρίς να προβληθεί ο 2ος κύκλος της. Η σειρά αυτή ήταν και η τελευταία και καθοριστική πριν το κανάλι σταματήσει να προβάλλει οριστικά καινούργιο πρόγραμμα.
Το δαχτυλίδι της φωτιάς 1ος Η σειρά ολοκληρώθηκε στα 104 επεισόδια. Η σειρά προβλήθηκε αρχικά τη σεζόν 2014-2015 στο MEGA Κύπρου & την επόμενη σεζόν στο MEGA.
ΑΝΤ1 Daddy Cool 1ος
Δίδυμα Φεγγάρια 1ος
Μπρούσκο 3ος
Οι Συμμαθητές 2ος
Ρουά Ματ 2ος
Ταμάμ 2ος
Χωρίς Εσένα Καθημερινή δραματική σειρά 137 επεισοδίων.
STAR 9 Μήνες 1ος Καθημερινή σειρά παραγωγής του MEGA Κύπρου. Στην Ελλάδα η σειρά, προβλήθηκε από το Star.
Τρελή οικογένεια 1ος Η σειρά αποτελείται από 53 επεισόδια.
ALPHA Μη με σκας (Διεκόπη) 1ος Η σειρά διεκόπει ύστερα από 3 επεισόδια.
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 3ος
Οι Άσφαιροι 1ος Η σειρά από κάποιο σημείο και έπειτα σταμάτησε να προβάλλεται στην τηλεόραση, λόγω χαμηλής τηλεθέασης, και συνεχίστηκε στη διαδικτυακή σελίδα του σταθμού.
Το σόι σου 2ος

2016-2017

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Είδος Σημειώσεις
ΑΝΤ1 Daddy Cool "2ος κύκλος επεισοδίων"
Δίδυμα Φεγγάρια "2ος κύκλος επεισοδίων" Δράμα
Μπρούσκο "4ος κύκλος επεισοδίων" Δράμα
Οι Συμμαθητές "3ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Τα 5 κλειδιά "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ταμάμ "3ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
STAR 9 Μήνες "2ος κύκλος επεισοδίων"
AR3NA "1ος κύκλος επεισοδίων"
Ζωή μου "1ος κύκλος επεισοδίων" Η σειρά αποτελείται από 100 επεισόδια, παραγωγής MegaOne Κύπρου.
ALPHA Αστέρας Ραχούλας "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Έλα στη θέση μου "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Η λέξη που δε λες "1ος κύκλος επεισοδίων" Δράμα
Κοινωνική
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα "4ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Παραμύθι Αλλιώς "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Σαν οικογένεια "1ος κύκλος επεισοδίων"
Το σόι σου "3ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
ΣΚΑΪ Γαλάτεια "1ος κύκλος επεισοδίων"
Προδοσίες "1ος κύκλος επεισοδίων" Η σειρά αποτελείται από 80 επεισόδια, παραγωγής Sigma Κύπρου.

2017-2018

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Είδος Σημειώσεις
ΑΝΤ1 4xxxx4 "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία Η σειρά δεν είχε μεγάλη επιτυχία, έτσι ώστε σταμάτησε πρόωρα.
Δέκα Μικροί Μήτσοι Κωμωδία
Σάτιρα
Η μεγάλη επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στην τηλεόραση με την συνέχεια της σειράς ''Οι δέκα μικροί Μήτσοι''. Η σειρά είχε προβληθεί για πρώτη φορά από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega από το 1992 μέχρι το 2003. Η διασκευή για τον Αnt1 δεν είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, έτσι ώστε έγιναν μόνο 5 επεισόδια.
Κάτι χωρισμένα παλικάρια "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Παρθένα Ζωή "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Δράμα
STAR Η Μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία Σειρά Κυπριακής παραγωγής. Στην Ελλάδα, προβλήθηκε από το STAR, μέσα στο καλοκαίρι του 2018. Η σειρά προβλήθηκε αρχικά τη σεζόν 2016-2017 από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGAONE της Κύπρου.
Ο άντρας των ονείρων μου "1ος κύκλος επεισοδίων"
ALPHA Έλα στη θέση μου "2ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Κόκκινο νυφικό "1ος κύκλος επεισοδίων" Διεκόπη
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα "5ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Οικογενειακές ιστορίες "4ος κύκλος επεισοδίων" Κοινωνική
Το σόι σου "4ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Το Τατουάζ "1ος κύκλος επεισοδίων" Ερωτική
Αστυνομική
Θρίλερ
Σειρά Ελληνοκυπριακής παραγωγής, με γυρίσματα σε Αίγινα, Λονδίνο και Καλαμπάκα.
E TV Βρέχει έρωτα "1ος κύκλος επεισοδίων" Η σειρά ολοκληρώθηκε στα 25 επεισόδια. Προβλήθηκε αρχικά τη σεζόν 2016-2017 από το Sigma της Κύπρου & την σεζόν 2017-2018 σε επανάληψη στην Ελλάδα στο ήδη εξαγορασμένο από τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.
Διλήμματα "1ος κύκλος επεισοδίων" Ένθετο της πρωϊνής εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω.
Καταιγίδα "1ος κύκλος επεισοδίων" Η σειρά ολοκληρώθηκε στα 45 επεισόδια. Προβλήθηκε αρχικά τη σεζόν 2015-2016 από το Sigma της Κύπρου & την σεζόν 2017-2018 σε επανάληψη στην Ελλάδα στο ήδη εξαγορασμένο από τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.

2018-2019

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Είδος Σημειώσεις
ΕΡΤ Η ζωή εν τάφω "1ος κύκλος επεισοδίων" Δράμα
Εποχής
Σειρά βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα που έγραψε ο λογοτέχνης Στράτης Μυριβήλης, και ένα από τα πιο δημοφιλή και εμβληματικά μυθιστόρηματα της ελληνικής λογοτεχνίας του 20ού αιώνα. Με αυτήν την σειρά η ΕΡΤ επέστρεψε στην μυθοπλασία μετά από 10 χρόνια αποχής. (Η τελευταία σειρά, μέχρι πρότινος ήταν ο Καρυωτάκης, το 2009). Η σειρά προβαλλόταν αρχικά από την ΕΡΤ1, αλλά λόγω προεκλογικών εκπομπών, που προβλήθηκαν μετέπειτα στον σταθμό, μεταφέρθηκε στο πρόγραμμα της ΕΡΤ2.
ΑΝΤ1 Γυναίκα Χωρίς Όνομα "1ος κύκλος επεισοδίων" Δράμα
Έγκλημα και Πάθος "1ος κύκλος επεισοδίων" Δραματική
Αστυνομική
Η σειρά, ολοκληρώθηκε, αρκετά γρήγορα, τα Χριστούγεννα του 2018, λόγω χαμηλής τηλεθέασης.
Η Επιστροφή "1ος κύκλος επεισοδίων" Δράμα
Κάνε Γονείς Να Δεις Καλό "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία Η σειρά, ολοκληρώθηκε, αρκετά γρήγορα, τα Χριστούγεννα του 2018, λόγω χαμηλής τηλεθέασης.
Μην ψαρώνεις "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία Η σειρά άρχισε να προβάλλεται από το δεύτερο μισό της σεζόν (Ιανουάριο)
Οργή "1ος κύκλος επεισοδίων" Δράμα Κυπριακής παραγωγής (ANT1 Κύπρου) με γυρίσματα σε Κύπρο και Ιορδανία. Η σειρά στην Ελλάδα, έκανε πρεμιέρα, από τον ANT1 στις 30 Ιουνίου 2019, και προβαλλόταν, όλο το καλοκαίρι, κάθε απόγευμα Δευτέρα με Παρασκευή. Στην σειρά συμμετέχουν, και αρκετοί επώνυμοι Έλληνες και Κύπριοι ηθοποιοί.
Πέτα τη φριτέζα "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
STAR Βίλα Αμαρτία Μίνι σειρά Παρωδία. Ένθετο της πρωϊνής ψυχαγωγικής εκπομπής Στην Φωλιά του Κου Κου.
ALPHA Έλα στη θέση μου "3ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα "6ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία Μία από τις μακροβιότερες ελληνικές σειρές στην prime time.
Το σόι σου "5ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία Ο 5ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων της εβδομαδιαίας κωμικής σειράς του Alpha. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, ολοκληρώνοντας η σειρά τον κύκλο της, μετά από 5 χρόνια συνεχούς προβολής, και συνολικά 307 επεισόδια, αποτελώντας την δεύτερη μακροβιότερη εβδομαδιαία κωμική σειρά στην Ελληνική τηλεόραση.
Το Τατουάζ "2ος κύκλος επεισοδίων" Δράμα
Αστυνομική
Θρίλερ
Ο 2ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων της καθημερινής Αστυνομικής σειράς, θρίλερ. Τα 2 τελευταία επεισόδια της σειράς προβλήθηκαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, ολοκληρώνοντας τη σειρά. Συνολικά η σειρά αποτελείται από 522 επεισόδια.
ΣΚΑΪ Όσο Έχω Εσένα "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία Η πρώτη ελληνική σειρά του ΣΚΑΪ μετά από καιρό.
OPEN Για πάντα παιδιά "1ος κύκλος επεισοδίων"
Διλήμματα "1ος κύκλος επεισοδίων" Μίνι σειρά. Ένθετο της πρωϊνής ψυχαγωγικής εκπομπής Ευτυχείτε.
Ελεύθερη Σχέση "1ος κύκλος επεισοδίων"
Οι Πειρατές του Αιγαίου "1ος κύκλος επεισοδίων" Ντοκιμαντέρ Σειρά ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου.
Ο Πρίγκιπας της φωτιάς "1ος & 2ος κύκλος επεισοδίων" Μυστήριο Η πρώτη σειρά, που προβλήθηκε στο OPEN, την πρώτη μέρα που ο σταθμός, βγήκε στους τηλεοπτικούς δέκτες από την θέση του παλιού Epsilon, στις 24 Οκτωβρίου 2018. Ο 2ος Κύκλος της σειράς, έκανε πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου 2019. Ωστόσο στις 29 Μαρτίου 2019, ο σταθμός σταμάτησε αιφνίδια να προβάλλει την σειρά, λόγω χαμηλής τηλεθέασης.
Ου Φονεύσεις "1ος & 2ος κύκλος επεισοδίων" Δράμα
Αστυνομική
Σειρά αυτοτελών επεισοδίων σε σκηνοθεσία του Πάνου Κοκκινόπουλου, βασισμένη στο concept της σειράς του ALPHA, 10η Εντολή.

2019-2020

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Είδος Σημειώσεις
ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες "1ος κύκλος επεισοδίων" Δραματική, Εποχής Η δεύτερη μεγαλύτερη σειρά εποχής μετά το "Νησί".
Αν ήμουν πλούσιος "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Γυναίκα Χωρίς Όνομα "2ος κύκλος επεισοδίων" Δράμα
Μην ψαρώνεις "2ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Πέτα τη Φριτέζα "2ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Το Καφέ της Χαράς "4ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία Η σειρά επιστρέφει με τον 4ο κύκλο της ύστερα από 14 τηλεοπτικές σεζόν απουσίας, με 25 επιπλέον επεισόδια, από τον ίδιο σταθμό (Η σειρά είχε προβληθεί για πρώτη φορά, την σεζόν 2003-2004 και ακολούθησαν οι επόμενοι δύο κύκλοι επεισοδίων τις σεζόν 2004-2005 και 2005-2006).
ALPHA Αστέρια στην Άμμο "1ος κύκλος επεισοδίων" Δράμα
Έλα στη θέση μου "4ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Έρωτας Μετά "1ος κύκλος επεισοδίων" Δραματική
Θρίλερ
Κρατάς Μυστικό; "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα "7ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία Η μακροβιότερη εβδομαδιαία ελληνική σειρά.
Σπίτι είναι... "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία
ΣΚΑΪ 8 Λέξεις "1ος κύκλος επεισοδίων" Δράμα
Θα γίνει της Πολυκατοικίας "1ος κύκλος επεισοδίων" Κωμωδία Remake της σειράς του Mega "Η Πολυκατοικία"
Λόγω τιμής "2ος κύκλος επεισοδίων" Δράμα Η σειρά επιστρέφει με τον 2ο κύκλο επεισοδίων της ύστερα από 23 τηλεοπτικές σεζόν απουσίας, από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ (Η σειρά είχε προβληθεί για πρώτη φορά, από το MEGA, την σεζόν 1996-1997).
OPEN Διλήμματα Ζωής "2ος κύκλος επεισοδίων" Μίνι σειρά. Ένθετο της πρωϊνής ψυχαγωγικής εκπομπής Ευτυχείτε.
Ου Φονεύσεις "2ος & 3ος κύκλος επεισοδίων" Δράμα
Το Κόκκινο Ποτάμι "1ος κύκλος επεισοδίων" Δράμα Σειρά Εποχής, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη. Η σειρά είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια μνήμης, για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Το μυστικό της πεταλούδας "1ος κύκλος επεισοδίων" Δράμα