Κατάλογος ελληνικών τηλεοπτικών σειρών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Στο άρθρο παρατίθεται ένας κατάλογος ελληνικών τηλεοπτικών σειρών, οι οποίες έχουν προβληθεί πανελλαδικώς, από τη δημιουργία των πρώτων σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης το 1970 μέχρι και σήμερα. Οι σειρές δίνονται ανά τηλεοπτική χρονιά (συνήθως Σεπτέμβριος - Ιούνιος), ενώ όσες διήρκεσαν για περισσότερες από μία σεζόν ή / και έχουν προβληθεί σε επανάληψη, κατατάσσονται μόνο στις χρονιές της πρώτης προβολής. Όλες οι σειρές είναι στην ελληνική γλώσσα, εκτός και αν αναφέρεται κάτι άλλο.

1970-1971[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Το σπίτι με τον φοίνικα 13 ημίωρα επεισόδια. 2 Απριλίου 1970 έως 2 Ιουλίου 1970. Το πρώτο ελληνικό σίριαλ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.
Κύριος συνήγορος 256 δεκαπεντάλεπτα επεισόδια. 2 Μαΐου 1970 έως 8 Οκτωβρίου 1972 Το δεύτερο, χρονικά, ελληνικό σίριαλ και το πρώτο που γνώρισε μεγάλη απήχηση.
Το θέατρο της Δευτέρας
Απ΄την κωμωδία στο δράμα

1971-1972[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Το περίπτερο

Πάτερ φαμίλια

Κοκορόμυαλη

Η Γειτονιά μας

Άγνωστος Πόλεμος

Ο κύριος η κυρία και η μαμά

ΕΊΡΤ Δόκτωρ Τικ

Η πρώτη γραμμή

Ο σπαγγοραμμένος

Γραφείο συνοικεσίων

Οικογένεια Ταμτούρλα

Δέκατο τρίτο ανακριτικό γραφείο

1972-1973[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Στησιχόρου 73

Ο μικρός ήρωας

Ένας απίθανος ντετέκτιβ

ΕΊΡΤ Η ταβέρνα

Εκείνος κι εκείνος

Αξιωματικός υπηρεσίας

Ο παράξενος ταξιδιώτης

Ψιλικατζίδικο ο κόσμος

Το κορίτσι της Κυριακής

Στα δίχτυα της αράχνης

Απ' τον παππού στον εγγονό

Εικοσιτετράωρο ενός παλιατζή

Ο άνθρωπος δίχως πρόσωπο

1973-1974[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Το μαύρο κλειδί

Τ' αστέρια λάμπουν

Κύριος γενικός

Ο κουσούρης

Ο κύριος Γενικός

Ο ονειροπαρμένος

Ανθρώπινες ιστορίες

Αστέρια στ΄ αστέρια

Βίβα Κατερίνα

Δρόμος χωρίς γυρισμό

ΕΙΡΤ Από την άλλη όχθη

Ένα υπέροχο ζευγάρι

Οι έμποροι των εθνών

Ο Κοσμάς και ο κόσμος

Ο Θωμάς και ο Χατζηθωμάς

Ο Ντίνος στη χώρα των θαυμάτων

Στα δίχτυα του τρόμου

Τα παιδιά του Ζεβεδαίου

1974-1975[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Μόνο για σας

Οι Δίκαιοι

Ο ανθρωπάκος

Τζούμπο (παιδικό)

Αστερισμός των λύκων

Γυφτοπούλα

Μεθοριακός σταθμός

Το παλιό το κατοστάρι

ΕΙΡΤ Αληθινές ιστορίες

Ένας ιππότης μεταξύ μας

Η Θέμις έχει κέφια

Το λούνα παρκ

Το όνειρο του δωδεκάμερου

1975-1976[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Άσε τον κόσμο να γελάσει

Βίβα Κατερίνα

Δύσκολα χρόνια

Ένας Πυγμαλίων

Ο άνθρωπός μας

Ο βασιλιάς και το άγαλμα

Περίπλους

Ρωμαίος και Ιουλιέτα

Φωτεινή Ζάρκου

ΕΙΡΤ Βασίλισσα Αμαλία

Η Θέμις έχει νεύρα

Μια Αθηναία στην Αθηνά

Μενεξεδένια πολιτεία

Ο Χριστός ξανασταυρώνεται

Τερέζα Βάρμα Δακόστα

1976-1977[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Ατσίδες

Από την κλειδαρότρυπα

Αθάνατες ιστορίες αγάπης

Γιούγκερμαν

Εκείνες κι εγώ

Ελληνικά παραμύθια

Ένας γιατρός μεταξύ μας

Ένας ιππότης μεταξύ μας

Ο φάρος

Ορκίζομαι να είπω την αλήθεια

Πράσινα στάχυα

Στα βήματα της ελπίδας

Ταξίδι

Ωραία Ελένη των γαϊδάρων

ΕΙΡΤ Γαλήνη

Εν Αθήναις

Η δικαιοσύνη μίλησε

Λέσχη μυστηρίου

Μεγάλη περιπέτεια

Μια Αθηναία στην Αθήνα

Μικροί ήρωες

Σκοτεινές δυνάμεις

Χωρίς φόβο και πάθος

1977-1978[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

!Κανάλι !Τίτλος σειράς !Κύκλος Επεισοδίων !Σχόλια |- |ΕΡΤ |Ένοχοι

Εύθυμες ιστορίες

Η κυρία μας

Θεατρίνα

Θωμάς επί Κολωνώ

Ιστορίες χωρίς δάκρυα

Μια υπέροχη γλωσσού

Ο φωτογράφος του χωριού

Οι Πανθέοι

Υποψίες |- |ΥΕΝΕΔ |Αφροδίτη

Καταδίωξη

Μεγάλος ξεσηκωμός

Πορφύρα και αίμα

Το πάρκιν

Τρεις στον γύρο

Χαμένος παράδεισος |}

1978-1979[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Εγνατία

Ετυμηγορία

Η αναδυομένη

Ναυτικές ιστορίες

Ο δρόμος

Τυχεροί και άτυχοι

Τρεις στο γύρο

Τριακοστό όγδοο Αστυνομικό τμήμα

Συνταγματάρχης Λιάπκιν

ΕΡΤ Έρωτας και επανάσταση

Η τύχη της Μαρούλας

Θεοί στον Όλυμπο

Λεηλασία μιας ζωής

Μεγάλη περιπέτεια

Μουσικό οδοιπορικό με τη Δόμνα

Ο ταξιτζής

Το Λεμονοδάσος

Φάκελος 38

1979-1980[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΕΡΤ Εκάτη

Επιστροφή στις Μυκήνες

Εισβολή από άλλο πλανήτη

Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια

Ο συμβολαιογράφος

Οι παραστρατημένοι

Το ρολόι

Το παιχνίδι

ΥΕΝΕΔ Η τιμή και το χρήμα

Μυστικοί αρραβώνες

Συνταγματάρχης Λιάπκιν

Τυχεροί και άτυχοι

Το ημερολόγιο ενός θυρωρού

1980-1981[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΕΡΤ Αργώ

Αστροφεγγιά

Η νύχτα

Η κραυγή των λύκων

Κόντρα στον άνεμο

Λωξάνδρα

Μαρία Πάρνη

Μεθυσμένη Πολιτεία

Το Φως του Αυγερινού

ΥΕΝΕΔ Λάουρα

Όλα του γάμου δύσκολα

Ρομαντικές ιστορίες

Τελευταία νύχτα της γης

1981-1982[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Αυλές και ρετιρέ

Η απερίγραπτη

Ο κόσμος και ο Κοσμάς

ΕΡΤ Η κρουσταλλένια

Ιούλιος και Ιουλιέτα

Τραγουδιστάδες της λευτεριάς

1982-1983[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Αυλές και ρετιρέ

Ανάμεσα σε τρεις γυναίκες

Ελληνικές κωμωδίες

Μαντάμ Σουσού

Οι αξιόπιστοι

Σεσουάρ-Ιστορίες του κομμωτηρίου

ΕΡΤ Βραδιά Επιθεώρησης

Γιάννης και Μαρία

Επιστροφή

Κυρία Αρσενία σ' αγαπώ

Ο ζητιάνος

Ο καπιταλιστής

Τρομπόνι

Το μινόρε της αυγής

Το ξεκίνημα της φωτιάς – Ρόκκος Χοϊδάς

1983-1984[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΕΡΤ1 Θεατές

Η ελληνική τηλεταινία

Αστέρια από χώμα

Η κυρία Ντορεμί

Ο κατάδικος

Χαμογελάστε παρακαλώ

Χωρίς φλας

Γιάννης και Μαρία

Τα καθημερινά

Το ουράνιο τόξο

Το πάρκινγκ

ΕΡΤ2 Άγονη γραμμή

Από τη ζωή των ανθρώπων

Η λάμψη των άστρων

Τοπική εφημερίδα

Μαργαρίτα Στέφα

Οι ιερόσυλοι

Ορκιστείτε παρακαλώ

Η γυναίκα στη μονόπρακτη κωμωδία

Αχ ! Αυτοί οι φίλοι μου

1984-1985[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΡΤ1 Χατζημανουήλ

Προς Οφρύνιο

Οι συμμαθήτριες

Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία

ΕΡΤ2 Μέσα από το πλήθος

Μικρές Αγγελίες

Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του

Ο θείος μας ο Μίμης

Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα

Το πάθος

1985-1986[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΡΤ1 Άννα Χ.

Κλέφτες κι αστυνόμοι σε δράση

Φρουτοπία

Η εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη

ΕΡΤ2 Καπνισμένος ουρανός

Αλέξιος Καλλέργης

Χαίρε Τάσο Καρατάσο

Μαντάμ Σουσού

1986-1987[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΡΤ1 Η απόδραση

Oι ακυβέρνητες πολιτείες

Ιόλη

Μικρογραφίες

Μικροί-Μεγάλοι

Οικογένεια Βλαμμένου

Πέστο και θα γίνει

Το λευκό σταυρόλεξο

ΕΡΤ2 Η κουφόβραση

Η βεντέτα

Καφενείο Εμιγκρέκ

Μη μου γυρνάς την πλάτη

Ο ταχυδακτυλουργός

Το δίλημμα

Το μυστικό

Τρεις και ο κούκος

1987-1988[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Διόδια

Η Μανιάτισσα

Θαλασσινό τραίνο

Σιγά... η πατρίδα κοιμάται

Στοπ-καρέ

Τα φιλαράκια

Το μπουρίνι

ΕΤ2 Θύελλα

Αλέξανδρος Δελμούζος

Η αλεπού και ο μπούφος

Όλη η δόξα όλη η χάρη

Το κανάλι της Βαγγελίτσας

Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα

1988-1989[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Μουσική τομή

Οδός Ανθέων

Παρέλαση

Οδυσσείς του Νέου Κόσμου

Σε ήχο ελεύθερο

Τα καλύτερα τους χρόνια

Το σπίτι της θείας

Το συνεργείο

Το σφαγείο

ΕΤ2 Ένας φιλήσυχος άνθρωπος

Ο άγνωστος

Κομμάτια και θρύψαλα

Ποιος σκότωσε τον Άβελ

Χρόνια πολλά γλυκιά μου

1989-1990[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Στο κάμπινγκ

Αξιότιμοι κύριοι

Αθώος ή ένοχος

Η μυθολογία από το θέατρο σκιών

Ποιος είναι ο κος Αλεξίου;

Σύζυγος με μισθό

ΕΤ2 Επικίνδυνη αλήθεια

Η Αλτάνα της Πάργας

Η έκτη εντολή

Οι άγγελοι κι εγώ

Παγίδες του καλοκαιριού

Ποιος ήρθε στο σπίτι μας απόψε;

Συνωμοσία

Το σπίτι της θείας

MEGA Οι Αυθαίρετοι

Οι Τρεις Χάριτες

Ξενοδοχείο Αμόρε

Βιντεογραφίες

Πατήρ, Υιός και... Πνεύμα

ANT1 Ιστορίες χωρίς δάκρυα

Οι εργένηδες

Ο πεταλούδας πάει στον παράδεισο

1990-1991[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΕΤ1 Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του

Η Πόλη

Κλειστά παράθυρα

Μαύρη Χρυσαλλίδα

Μικροί – Μεγάλοι

Μυρτώ

Ο χαρτοπαίχτης

Οι τέσσερις εποχές του μεταξιού

MEGA Το ρετιρέ

Οι Τρεις Χάριτες

Δίψα

Επικίνδυνη λήψη

Όχι τα νέα του MEGA

Το μυστικό του Άρη Μπονσαλέντη

ANT1 Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανασίου

O κύριος συνήγορος

Η Θυσία

Κίτρινος φάκελος

Η οικογένεια / Οικογένεια καζίνο

Οικογένεια

Στη Σκιά του χρήματος

Το τραστ

Φόβος και πάθος

1991-1992[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Η Γυναίκα του Λωτ

Η δίκη

Μια απίθανη γιαγιά

Ο Πύργος των Μοσκώφ

Ο φόβος

Παρακαμπτήριος

Στενές επαφές τρύπιου τοίχου

Mega Εκμέκ παγωτό

Η αγάπη της γάτας

Μπελάδες για δύο

Οι απαράδεκτοι

Οι τελευταίοι εγγονοί

Τα επτά κακά της μοίρας μου

ΑΝΤ1 Είμαι ο πρωθυπουργός

Και εύθυμη και χήρα

Η Οικογένεια / Οικογένεια-Καζίνο

Λάμψη

Μάλιστα Κύριε

Μπαμπάς και φιλαράκος

Η δικαστίνα

Στη σκιά του χρήματος

Μία γυναίκα από το παρελθόν

Υπογραφή Πρίφτης

Φάκελος Αμαζών

1992-1993[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Εμεις και οι άλλοι

Εξ αδιαιρέτου

Ημέρες οργής Νέμεσις

ΕΤ2 Επικίνδυνες σχέσεις

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο

Ο φόβος

Το μινόρε μιας καρδιάς

Mega Άφρικα

Γυναίκες

Ανω κάτω το Σαββάτο

Δέκα Μικροί Μήτσοι

Μάνα είναι μόνο μία

Το σόι μας

Το τίμημα

Χάϊ Ροκ

Και οι 4 ήταν υπέροχες

Οι μικρομεσαίοι

Οι φρουροί της Αχαΐας

Παράλληλοι δρόμοι

Ρίχτερ μιούζικ

ΑΝΤ1 Ανατολικός άνεμος

Ανατομία ενός εγκλήματος

Το γαλάζιο διαμάντι

Βαμμένα κόκκινα μαλλιά

Δεν είμαστε καλά

Ελλάς Παλλάς

Τμήμα ηθών

Στον ψυχίατρο

Πλάκας Μέλαθρον

Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα

Οι φιλενάδες

Το γαλάζιο διαμάντι

Θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου

Συγκάτοικοι στην τρέλα

Συμφωνία σιωπής


Τμήμα Ηθών

Τα μπακούρια

Το δέκατο τρίτο κιβώτιο

1993-1994[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Ερωτικά της Εδέμ

Το πάθος

Οι χλιδάτοι

Όταν ήμουν δάσκαλος

Παράθυρο στον ήλιο

ΕΤ2 Άρχεται η συνεδρίασις

Αμαρτίαι γονέων

Ευτυχώς... δυσάρεστα νέα

Mega Αναστασία

Σκιές πάνω από την πόλη

Μάνα είναι μόνο μία

Το σόϊ μας

Παντρεμένοι ανύπαντροι

Εσύ αποφασίζεις

Ροζαλία ένα μπέστ σέλερ

Έρχονται οι Αμερικάνοι

Δις εξαμαρτείν

Ύμνοι παράλληλοι

Χρηματιστές

ΑΝΤ1 Ανατομία ενός εγκλήματος

Τμήμα ηθών

Οι Μεν Και Οι Δεν

Βαρβαρότητες

Γόβα Στιλέτο

Η καλή πεθερά

Ιστορία αγάπης

Καλημέρα Ζωή

Το γελοίον του πράγματος

Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα

Το μονοπάτι της αγάπης

Τμήμα Ηθών

Στραβά και ανάποδα

Της Ελλάδος τα παιδιά

1994-1995[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Ρακοσυλλέκτες

Χαμένη Άνοιξη

Mega Εμείς κι εμείς

Μη φοβάσαι τη φωτιά

Ένας έρωτας

Έρωτας και Πάθος

Λάβ Σόρρυ

Ο Πέτρος και τα κορίτσια του

Σκορπιός

Το δις εξαμαρτείν

Στην κόψη του ξυραφιού

Το τελευταίο αντίο

Το κόκκινο φανάρι του μυστήριου δρόμου

ΑΝΤ1 Αραχτοί και light

Ανατομία ενός εγκλήματος

Έναν ελληνικό

Ασημένιο Δηνάριο

Μοιραίο πάθος

Οι Μεν Και Οι Δεν

Η Αγία Τετράδα

Η καλή πεθερά

Πάτερ ημών

Τολμηρές ιστορίες

Η αγία τετράδα

Στρας

Ταύρος με Τοξότη

Τμήμα Ηθών

Star Οι δικηγόροι της Αθήνας

Dr. Julia και Miss Χάϊδω

ΣΚΑΪ Το μάτι του φιδιού

Η οργή των Θεών

1995-1996[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Ζαπ

Η φυλή των ανθρώπων

Μαγική νύχτα

Σκονισμένα σύννεφα

Mega Απών

Φρούτα εποχής

Ντόλτσε Βίτα

Πειρασμός

Σκορπιός

Τζιν & Τσέρρυ

Οι επαγγελματίες

ΑΝΤ1 Οι Μεν Και Οι Δεν

Δρόμοι της πόλης

Ζωή πατίνι

Η πρόβα του νυφικού

Καλά ξεμπερδέματα

Σοφία Ορθή

Μια ζωή για την Έλσα

Σαμπουάν

Το τρίτο στεφάνι

Τζακ Ποτ

1996-1997[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Τα χρώματα της αγάπης

Οι δικοί μας άνθρωποι

Η λυγερή

Mega Ασυνήθεις ύποπτοι

Λόγω τιμής

Ο Ιός του πατέρα

Παλίρροια

Προδοσία

ΑΝΤ1 Εις θάνατον

Διλλήματα

Cheek to cheek

Αναζητώντας τη Βερενίκη

Βαμμένος ήλιος

Μία νύχτα σαν και αυτή

Εκείνες κι εγώ

Καληνύχτα μαμά

Σοφία ορθή

Το χρώμα του φεγγαριού

Χάλι Εντ (διεκόπη)

1997-1998[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Η αγάπη άργησε μια μέρα

Τα καλά παιδιά ξανάρχονται

Το χρήμα στο λαιμό σας

Mega C' est la vie

Διακοπή για Διαφημίσεις

Δυό ξένοι

Για σένα

Είμαστε στον αέρα

Καρέ της Ντάμας

Ο κακός βεζύρης

Τζιβαέρι

Ψίθυροι καρδιάς

ΑΝΤ1 Απιστίες

Δανεικός πατέρας

Διπλανή πόρτα

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή

Καραμπόλα

Το τίμημα του πάθους

ΣΚΑΪ Οι αθώοι της πτέρυγας 5

1998-1999[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Χωρικά ύδατα

Το μικρό σπίτι στο Παγκράτι

Το φτερούγισμα του γλάρου

Mega Απαγορευμένη Αγάπη

Η αίθουσα του θρόνου

Η ζωή που δεν έζησα

Θύματα Ειρήνης

Με δύο μαμάδες (διεκόπη)

Ο μεγάλος θυμός

Οι άνδρες δεν υπάρχουν πια

Όταν ο Χάρης χώρισε τη Μαίρη

Το σημάδι του έρωτα

ΑΝΤ1 Δεσποινίς Μαργαρίτα

Εγκλήματα

Επιθυμίες

Άγγιγμα ψυχής

Τρικυμία

Κωνσταντίνου και Ελένης

Νταντά για όλες τις δουλειές

Star Το κλειδί

1999-2000[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Ανίσχυρα ψεύδη

Ερωτευμένος άγγελος

Οι αναιδέστατοι

Ο Κυρ-Γιώργης και οι Τρέλες του

Η συκοφαντία του αίματος

Πήλιον, η πύλη του Άχρονου

Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες

Η άλλη πλευρά του τοίχου

Σαν αδελφές

Ταξίμ

Τα παιδιά της γειτονιάς

Τα φτερά του έρωτα

Mega Για μια θέση στον ήλιο

Η ζωή μας μια βόλτα

Και πάλι φίλοι

Κάτι τρέχει με τους δίπλα

Κρις κρος

Στη σκιά του πολέμου

ΑΝΤ1 Σύνορα αγάπης

Ταγκό για τρεις

Γλυκόξινο κρασί

Επιθυμίες

Μικρές αμαρτίες

Κωνσταντίνου και Ελένης

Εγκλήματα

Star Το κλειδί

Οι θείο... σεβούμενοι

Alpha Ου μοιχεύσεις

Baby Style (διεκόπη)

Ερασιτέχνης άνθρωπος

Θα σε δω στο πλοίο

2000-2001[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Γεώργιος Βιζυηνός – Η σιωπή των αγγέλων

Εκτός πορείας

Η φωνή

Παππούδες εν δράσει

Πίστευε και ερεύνα

Mega Αέρινες σιωπές

Για μια θέση στον ήλιο

Δέκα λεπτά κήρυγμα

Δύο στα όρθια

Να με προσέχεις

Περί ανέμων και υδάτων

Πες το ψέματα

Σ' αγαπώ, μ' αγαπάς

Σκυλίσια ζωή

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή (διεκόπη)

Φύγαμε

ΑΝΤ1 Αλίκη

Ένα κι ένα

Βαθύ Κόκκινο

Δούρειος Ίππος

Αθώος ή ένοχος

Έρωτας κλέφτης

Λίφτινγκ

Μαύρος ωκεανός

Χαϊβάνια 3-0

Ποτέ δεν είναι αργά

Στρίβειν διά του αρραβώνος

Star Μικρές αμαρτίες

Ο τέλειος άνδρας

Ουδέν πρόβλημα

Σαν χειμωνιάτικη λιακάδα

Το Κρεσέντο

Αν όλοι οι άνδρες του κόσμου

Alpha Θα σε δώ στο πλοίο

Πρωτοσέλιδος μπελάς

2001-2002[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Χαϊδεμένα παιδιά

Οι γυναίκες της ζωής της

Στα φτερά του έρωτα

Mega Alma libre

Απαγορευμένη αγάπη

Είσαι το ταίρι μου

Επιφάνεια

Κάπου σε ξέρω

Τρεις ευχές

ΑΝΤ1 Άκρως οικογενειακόν

Αντίστροφη μέτρηση

Βότκα Πορτοκάλι

Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο

Οικογένεια Καράμπελα

Όσο υπάρχει αγάπη

Πρόκληση

Λίφτινγκ

Τι συμβαίνει με τον Χάρη;

Star Δακρυσμένα φεγγάρια

Δροσουλίτες

Alpha Κόκκινος Κύκλος

Μυστικές διαδρομές

Στο δρόμο της καρδιάς

Κάτω από την Ακρόπολη

2002-2003[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Ασθενείς και Οδοιπόροι

Μαμά και γιος

Όνειρο ήταν

Mega Camera Café

Η τράπεζα

Μια θέση στον ήλιο

Φιλοδοξίες

Σ’ αγαπώ – μ’ αγαπάς

ΑΝΤ1 Εκπαιδεύοντας τον Μπάμπη (Ολοκληρώθηκε σύντομα)

Η αγάπη ήρθε από μακρυά

Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη

Το πιο γλυκό μου ψέμα

Φιλί ζωής

Alpha Αχ! Και Να Ξερες

Για πάντα φίλες

Με διαφορά στήθους

Πάτρα-Βενετία

Χορεύοντας στη σιωπή

2003-2004[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΝΕΤ Έρωτας όπως έρημος

Σχεδόν Ποτέ

Mega Με θέα στο πέλαγο

Η Νταντά

Λένη

Σαββατογεννημένες

Αμαρτίες Γονέων

Απόσταση αναπνοής

Είσαι πολύ αλήτης τελικά

ΑΝΤ1 Το καφέ της Χαράς

Το παιχνίδι της συγγνώμης

Ζευγάρια

Αντίστροφη μέτρηση

Λευκός Οίκος

Σαν το σκύλο με τη γάτα

Alpha Ακροβατώντας

Ιστορία αγάπης

Καλά να πάθεις (Ολοκληρώθηκε σύντομα)

Μυστικά και λάθη

2004-2005[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Άνω κάτω τελεία

Τα παιδιά της Νιόβης

Mega s1NgLEs

Βέρα στο δεξί

Απαγορευμένη αγάπη

Επτά θανάσιμες πεθερές

Εραστής Δυτικών Προαστίων

Έτσι ξαφνικά

Η απλή μέθοδος των τριών

Η ώρα η καλή

Κανείς δεν λέει σ' αγαπώ

Μετράω στιγμές

Φάε τη σοκολάτα σου

Στο φως του φεγγαριού

Τηλεμπόρα

ΑΝΤ1 Ας πρόσεχες (Διεκόπη)

Ελλάς το μεγαλείο σου

Μη μου λες αντίο

Οι ευτυχισμένες μέρες

Σόλο καριέρα

Τα μαχαιρώματα

Τα φιλαράκια

Alpha 10η Εντολή

504 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας

Αρχιπέλαγος

Όλα του γάμου Δίς...κολα

Όλα στην ταράτσα

Πιάτσα Κολωνάκι

Το σπίτι δίπλα στη θάλασσα

Μου λείπεις

Μπαμπαλού (Διεκόπη)

Ξέχασέ με

Μη μασάς το παραμύθι

Βελούδο από μετάξι

Alter Ελιές Θρούμπες

Μέχρι τρεις είναι δεσμός

Χορεύοντας με τους Ζαραλύκους

2005-2006[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΝΕΤ Απόστολος και μόνος

Ο θησαυρός της Αγγελίνας

Μόνη εξ αμελείας

Mega Safe Sex

Απαγορευμένη αγάπη

Γη και ουρανός

Δυο μέρες μόνο

Επαφή

Οι αταίριαστοι

Οι μάγισσες της Σμύρνης

Πενήντα πενήντα

Το Κόκκινο Δωμάτιο

Φιλοδοξίες

Στο παρά πέντε

ΑΝΤ1 30 ημέρες αγωνίας

Γάμος με τα όλα του

Δείξε μου τον φίλο σου

Έλα να αγαπηθούμε

Έρωτας

Θα βρεις τον δάσκαλό σου

Στον ήλιο του Αιγαίου

Καλημέρα ζωή

Και... sera sera

Κρυφά μονοπάτια

Σ' αγαπώ για πάντα

Σα γλυκό του κουταλιού

Της αγάπης μαχαιριά

Μωβ-ροζ

Alpha Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ

Κινούμενη άμμος

Μείνε δίπλα μου

Μου λείπεις

Μπερδέματα

Οδός Παραδείσου 7

Πες μου ναι

Alter Τα παιδιά της Νιόβης

Κορίτσια ο Μάρκουλης!

Η λίμνη των στεναγμών

2006-2007[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΝΕΤ Μόνο εσύ
Mega Ήρθε κι έδεσε

Μαζί σου

Μαρία η άσχημη

Πάλι από την αρχή

Στο παρά 5

Πολυθρόνα για τρεις

ΑΝΤ1 Δις Μαδιάμ (Διεκόπη)

Ιωάννα της καρδιάς (Ολοκληρώθηκε σύντομα)

Ιστορίες Μυστηρίου (Διεκόπη)

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Οι βαρβάτοι (Διεκόπη)

Πόσο γλυκά με σκοτώνεις (Διεκόπη)

Οι τρεις φίλες

Πάνω από το νόμο

Πάρ'το Αλλιώς

Πλάκα μου κάνεις

Σκερτσάκια

Τύχη βουνό

Χαιβάνια 3-0

Star Λούφα και παραλλαγή
Alpha Μαργαρίτα

Αν μ' αγαπάς

Εντιμότατοι κερατάδες

Η τελευταία παράσταση

Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα

Τυφλόμυγα

2007-2008[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Χρυσά κορίτσια
ΝΕΤ Άμυνα ζώνης
Mega Big Bang

Αν υπήρχες θα σε χώριζα

Γοργόνες

Ίχνη

Ένας μήνας και κάτι

Ευτυχισμένοι μαζί

Λατρεμένοι μου γείτονες

Μαύρα μεσάνυχτα

Μια στιγμή δυο ζωές

Στους 31 δρόμους

Μπαμπά μην τρέχεις

ΑΝΤ1 Τα κορίτσια του μπαμπά

Φίλα το βάτραχο σου

Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον

Ιστορίες από την απέναντι όχθη

Κλεμμένη ζωή

Γιάννης ο Όμορφος

Coupling (διεκόπη)

Super μπαμπάς (διεκόπη)

Γιούγκερµαν (διεκόπη)

Ο γητευτής (διεκόπη)

Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας (διεκόπη)

Ο φάρος (διεκόπη)

Alpha Amore mio (διεκόπη σύντομα)

Ζωή ξανά

Μου το κρατάς μανιάτικο

Πήρα κόκκινα γυαλιά

Σε είδα

Σφηνάκια

Το 10

Υπέροχα πλάσματα

2008-2009[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΑΝΤ1 Λόλα
40 κύματα
Λίτσα.com
Το σόι μου μέσα
Το κλειδί του παραδείσου Η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη, από το 2012 και στον άδελφο σταθμό Μακεδονία TV
Πάρης και Ελένη (διεκόπη)
7 ζωές (διεκόπη)
MEGA Τα μυστικά της Εδέμ Καθημερινή - 1ος Κύκλος επεισοδίων
Η Πολυκατοικία 1ος Κύκλος επεισοδίων
Λάκης ο γλυκούλης
Χαρά Αγνοείται
L.A.P.D.
Άγρια παιδιά
Όλα στον αέρα
Ποιός μας πιάνει
ALPHA Γ4
Υπάρχουν άντρες και άντρες
Έχω ένα μυστικό
Οι Ατρόμητοι
Ματωμένα Χώματα (διεκόπη)
Ο άγγελος μου, ο διάβολος μου (διεκόπη)
Βέτα queen (διεκόπη)
ΕΤ1 Ψεύτης παππούς
Καρυωτάκης Η τελευταία ακριβή και γενικώς η τελευταία τηλεοπτική σειρά που δημιούργησε η ΕΡΤ, από το 2009 μέχρι και σήμερα η ΕΡΤ έχει εγκαταλείψει πλήρως την μυθοπλασία, λόγω κόστους και χαμηλής τηλεθέασης που κάνει γενικότερα σε όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα της τα τελευταία χρόνια. Από την επαναλειτουργία της η ΕΡΤ το 2015 μέχρι και σήμερα, προβάλλει τις περισσότερες σειρές της σε επανάληψη κυρίως από την ΕΡΤ2.

2009-2010[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
MEGA Η Ζωή της Άλλης Καθημερινή - 1ος Κύκλος επεισοδίων
Η Πολυκατοικία Κομεντί - 2ος Κύκλος επεισοδίων
Η οικογένεια βλάπτει Κομεντί - 1ος Κύκλος επεισοδίων - Ολοκληρώθηκε σε 25 επεισόδια
Μ+Μ Κομεντί
Παιδική χαρά Κωμωδία
Μίλα μου βρώμικα
3ος νόμος
Τα μυστικά της Εδέμ Καθημερινή - 2ος Κύκλος επεισοδίων
Λάκης ο γλυκούλης Κομεντί - 2ος Κύκλος επεισοδίων
L.A.P.D. Αστυνομική Κομεντί - 2ος Κύκλος επεισοδίων
4
ΑΝΤ1 Κάρμα Δραματική Τόσο το 2013, άλλα και από τις 9 Απριλίου 2018 η σειρά μεταδίδεται ξανά σε επανάληψη από τον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV.
Ιατρικό Απόρρητο
Ονειροπαγίδα Κομεντί - 2ος Κύκλος επεισοδίων
Ο πόλεμος των άστρων Κομεντί με αυτοτελή επεισόδια
Εργαζόμενη γυναίκα Κομεντί με αυτοτελή επεισόδια - 2ος Κύκλος επεισοδίων
Κύριος και Κυρία Πελς Κομεντί
Doctor Roulis (διεκόπη)
Λίτσα.com Κομεντί

2010-2011[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Kανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΑΝΤ1 Steps
Χωρίς Όρια
Ονειροπαγίδα
Κάρμα Από τις 9 Απριλίου 2018 η σειρά μεταδίδεται ξανά σε επανάληψη από τον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV.
Εργαζόμενη γυναίκα
MEGA Η Πολυκατοικία
Η Ζωή της Άλλης Καθημερινή - 2ος Κύκλος επεισοδίων
Τα μυστικά της Εδέμ Καθημερινή - 3ος Κύκλος επεισοδίων
Η γενιά των 592 ευρώ Κωμωδία
Ουκ Αν Λάβοις Παρά Του Μη Έχοντος Σειρά Animation με κινούμενα σχέδια
Κούκλες Κοινωνική
Πενήντα πενήντα Κομεντί Σειρά - 3ος Κύκλος επεισοδίων (και τελευταίος) Είναι μία από τις ημιτελείς σειρές του καναλιού - η σειρά λόγω υψηλής τηλεθέασης θα είχε και 4ο Κύκλο Επεισοδίων, αλλά λόγω έλλειψης χρημάτων στο κανάλι η σειρά ολοκληρώθηκε σε 14 επεισόδια - η σειρά συνολικά έχει 81 επεισόδια και μια τηλεταινία
Το Νησί Σειρά Εποχής - 1ος Κύκλος επεισοδίων (και μοναδικός) Η σειρά Ολοκληρώθηκε σε 26 επεισόδια
ALPHA Οικογενειακές ιστορίες

2011-2012[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΑΝΤ1 Είναι στιγμές Καθημερινή Δραματική Σειρά Η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη, από το 2012, 2013, 2018 και στον άδελφο σταθμό Μακεδονία TV
Ελεύθερος και ωραίος (διεκόπη) Κομεντί
Το αμάρτημα της μητρός μου (διεκόπη) Κομεντί
MEGA Κλινική Περίπτωση Κομεντί - 1ος Κύκλος επεισοδίων (και μοναδικός) Είναι μία από τις ημιτελείς σειρές του καναλιού - Λόγω χαμηλής τηλεθέασης και έλλειψης χρημάτων στο κανάλι η σειρά ολοκληρώθηκε σε 15 επεισόδια
Με λένε Βαγγέλη Κωμωδία - 1ος Κύκλος επεισοδίων (και μοναδικός) Είναι μία από τις ημιτελείς σειρές του καναλιού - Λόγω χαμηλής τηλεθέασης και έλλειψης χρημάτων στο κανάλι η σειρά ολοκληρώθηκε σε 18 επεισόδια
Οι Βασιλιάδες Καθημερινή Κομεντί - 1ος Κύκλος επεισοδίων
Η Ζωή της Άλλης Καθημερινή Σειρά Σαπουνόπερα - 3ος Κύκλος επεισοδίων (και τελευταίος) Η σειρά λόγω υψηλής τηλεθέασης, δεν σταμάτησε το 2011, όπως επρόκειτο αρχικά, με αποτέλεσμα να πάει και την επόμενη χρόνια και ολοκληρώθηκε στις 6 Ιανουαρίου 2012
Πίσω στο Σπίτι Κομεντί - 1ος Κύκλος επεισοδίων
Κλεμμένα όνειρα Καθημερινή Σειρά Δραματική Αστυνομική - 1ος Κύκλος επεισοδίων
ALPHA Οικογενειακές ιστορίες Scripted reality - 2ος Κύκλος επεισοδίων

2012-2013[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
MEGA Με τα παντελόνια κάτω Κομεντί - 1ος Κύκλος επεισοδίων
Πίσω στο Σπίτι Κομεντί - 2ος Κύκλος επεισοδίων
Όνειρο ήταν (διεκόπη)
Κλεμμένα όνειρα Καθημερινή - 2ος Κύκλος επεισοδίων
ΑΝΤ1 Δείξε μου τον φίλο σου
ALPHA Οικογενειακές ιστορίες Scripted reality - 3ος Κύκλος επεισοδίων
Όσα μου κρύβεις Scripted reality - προβλήθηκαν μόνο 3 επεισόδια

2013-2014[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
MEGA Με τα παντελόνια κάτω 2ος Κύκλος επεισοδίων
Οι Βασιλιάδες Καθημερινή - 2ος Κύκλος επεισοδίων
Κλεμμένα όνειρα Καθημερινή - 3ος Κύκλος επεισοδίων
Το σπίτι της Έμμας Κομεντί
Μοντέρνα Οικογένεια Κομεντί - 1ος Κύκλος επεισοδίων
Κάτω Παρτάλι 1ος Κύκλος επεισοδίων Είναι μία από τις ημιτελείς σειρές του καναλιού - το κανάλι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, και δεν ολοκλήρωσε σωστά την προβολή της σειράς, η σειρά διεκόπη αιφνίδια συνολικά στα 29 επεισόδια
Όνειρο ήταν
ΑΝΤ1 Μπρούσκο Καθημερινή - 1ος Κύκλος επεισοδίων Από τις 9 Απριλίου 2018 η σειρά μεταδίδεται ξανά σε επανάληψη από τον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV.
Καλές δουλειές (διεκόπη)
Βαλς με 12 Θεούς Καθημερινή Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Λένας Μαντά. Η σειρά ξεκίνησε να μεταδίδεται για πρώτη φορά στην Κύπρο από τον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην συνέχεια προβλήθηκε και στην Ελλάδα από τον ΑΝΤ1 με πρεμιέρα την 2012. Από τις 9 Απριλίου 2018 η σειρά μεταδίδεται ξανά σε επανάληψη από τον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV.
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 1ος Κύκλος επεισοδίων
Δια Ταύτα Σειρά κομεντί με τον Λάκη Λαζόπουλο
Οικογενειακές Ιστορίες
ΣΚΑΪ Τηλεόραση Ευτυχίας 22 Μίνι σειρά με διάφορους ηθοποιούς Ήταν ουσιαστικά μια μίνι σειρά, σε συμπαραγωγή με την εταιρεία αλλαντικών Υφαντής (Ουσιαστικά διαφήμιση του ΣΚΑΪ). Ο ΣΚΑΪ δεν έχει μπεί ποτέ στην διαδικασία της μυθοπλασίας, λόγω κόστους.
Το μεζεδοπωλείο Μίνι σειρά με διάφορους ηθοποιούς Ήταν ουσιαστικά μια μίνι σειρά, σε συμπαραγωγή με την εταιρεία αλλαντικών Υφαντής (Ουσιαστικά διαφήμιση του ΣΚΑΪ). Ο ΣΚΑΪ δεν έχει μπεί ποτέ στην διαδικασία της μυθοπλασίας, λόγω κόστους.
Epsilon Στο Ράφι 20-λεπτα αυτοτελή επεισόδια, η σειρά διεκόπη αιφνίδια στα 6 επεισόδια λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Συμπαραγωγή με το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa στο Θησείο. Γενικότερα το Epsilon TV, δεν έχει μπεί ποτέ στην διαδικασία της μυθοπλασίας, λόγω κόστους.

2014-2015[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ANT1 Οι Συμμαθητές Καθημερινή - 1ος Κύκλος επεισοδίων
Ταμάμ Κομεντί
Μπρούσκο Καθημερινή - 2ος Κύκλος επεισοδίων Από τις 9 Απριλίου 2018 η σειρά μεταδίδεται ξανά σε επανάληψη από τον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV.
Η Εκδρομή Θρίλερ Η σειρά είναι γυρισμένη στο Βέρμιο και έχει 15 Επεισόδια.
Τρίχες Κομεντί
MEGA Εθνική Ελλάδος Κομεντί - διεκόπη αιφνίδια στα 15 επεισόδια Είναι μία από τις ημιτελείς σειρές του καναλιού- το κανάλι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, και δεν ολοκλήρωσε σωστά την προβολή της σειράς
Ηρωίδες Παρωδία - διεκόπη αιφνίδια στα 10 επεισόδια Είναι μία από τις ημιτελείς σειρές του καναλιού- το κανάλι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, και δεν ολοκλήρωσε σωστά την προβολή της σειράς
Δικαίωση Καθημερινή Σαπουνόπερα - Ολοκληρώθηκε σε 124 επεισόδια η σειρά ολοκληρώθηκε πολύ γρήγορα, λόγω χαμηλής τηλεθέασης
Μάνα Χ Ουρανού Κομεντί - διεκόπη αιφνίδια στα 36 επεισόδια Είναι μία από τις ημιτελείς σειρές του καναλιού - το κανάλι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, και δεν ολοκλήρωσε σωστά την προβολή της σειράς
Κάτω Παρτάλι Κομεντί - 2ος Κύκλος επεισοδίων (και τελευταίος) Είναι μία από τις ημιτελείς σειρές του καναλιού- το κανάλι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, και δεν ολοκλήρωσε σωστά την προβολή της σειράς, η σειρά διεκόπη αιφνίδια συνολικά στα 29 επεισόδια
Μοντέρνα Οικογένεια 2ος Κύκλος επεισοδίων
Κλεμμένα όνειρα Καθημερινή - 4ος Κύκλος επεισοδίων - Η Τελευταία Πράξη
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 2ος Κύκλος επεισοδίων
Το σόι σου 1ος Κύκλος επεισοδίων
10η Εντολή 4ος Κύκλος επεισοδίων
ΕΡΤ1 Ένα Μήλο την Ημέρα

2015-2016[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 3ος Κύκλος επεισοδίων
Το σόι σου 2ος Κύκλος επεισοδίων
Οι Άσφαιροι Stand Up Comedy - διεκόπη αιφνίδια λόγω χαμηλής τηλεθέασης
Μη με σκας Κομεντί - διεκόπη αιφνίδια στα 3 επεισόδια λόγω χαμηλής τηλεθέασης
ΑΝΤ1 Ταμάμ
Οι Συμμαθητές Καθημερινή - 2ος Κύκλος επεισοδίων
Μπρούσκο Καθημερινή - 3ος Κύκλος επεισοδίων Από τις 9 Απριλίου 2018 η σειρά μεταδίδεται ξανά σε επανάληψη από τον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV.
Daddy Cool
Δίδυμα Φεγγάρια
Χωρίς Εσένα
MEGA Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου διεκόπη αιφνίδια στα 7 επεισόδια Είναι μία από τις ημιτελείς σειρές του καναλιού - το κανάλι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, και δεν ολοκλήρωσε σωστά την προβολή της σειράς
Μάλιστα, Σεφ! διεκόπη αιφνίδια στα 22 επεισόδια Είναι μία από τις ημιτελείς σειρές του καναλιού - το κανάλι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, και δεν ολοκλήρωσε σωστά την προβολή της σειράς, είναι επίσης η τελευταία ελληνική σειρά του Mega
Το δαχτυλίδι της φωτιάς
STAR 9 Μήνες
Τρελή οικογένεια

2016-2017[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 4ος Κύκλος επεισοδίων
Το σόι σου 3ος Κύκλος επεισοδίων
Έλα στη θέση μου Καθημερινή Κομεντί Σαπουνόπερα - 1ος Κύκλος επεισοδίων
Η λέξη που δε λες Κοινωνική
Αστέρας Ραχούλας Κομεντί
Παραμύθι Αλλιώς Κομεντί
Σαν οικογένεια Καθημερινή Κοινωνική Σαπουνόπερα Προβαλλόταν το Καλοκαίρι
ΑΝΤ1 Οι Συμμαθητές Καθημερινή - 3ος Κύκλος επεισοδίων
Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα Κομεντί
Ταμάμ
Daddy Cool Κομεντί
Τα 5 κλειδιά Καθημερινή Σαπουνόπερα - Η σειρά ξεκίνησε να μεταδίδεται για πρώτη φορά στην Κύπρο από τον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην συνέχεια προβλήθηκε και στην Ελλάδα από τον ΑΝΤ1 με πρεμιέρα την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016. Τον Ιανουάριο του 2017 η προβολή της σειράς διακόπηκε αιφνίδια από τον ΑΝΤ1 λόγω χαμηλής τηλεθέασης, στο 40ο επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο πρόγραμμα του άδελφου σταθμού Μακεδονία TV, ώσπου δυστυχώς κόπηκε και από αυτόν τον σταθμό η σειρά για τον ίδιο λόγο
Μπρούσκο Καθημερινή Σαπουνόπερα - 4ος Κύκλος επεισοδίων Από τις 9 Απριλίου 2018 η σειρά μεταδίδεται ξανά σε επανάληψη από τον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV.
ΣΚΑΪ Τηλεόραση Προδοσίες Καθημερινή Σαπουνόπερα - 1ος Κύκλος επεισοδίων Η σειρά ξεκίνησε να μεταδίδεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, το 2016, από τον τηλεοπτικό σταθμό παγκύπριας εμβέλειας Sigma και στην συνέχεια προβλήθηκε και στην Ελλάδα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ολοκληρώθηκε στα 80 επεισόδια
STAR AR3NA Καθημερινή Κυπριακή σειρά, Παραγωγής tv one
9 Μήνες Καθημερινή Κυπριακή σειρά, Παραγωγής tv one
Ζωή μου Καθημερινή Κυπριακή σειρά, Παραγωγής tv one

2017-2018[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Χαρακτηρισμός σειράς Κύκλοι Επεισοδίων Επαναλήψεις
ALPHA Το Τατουάζ Σχεδόν Καθημερινή
Κόκκινο νυφικό Κομεντί Σειρά οκληρώθηκε σύντομα
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Κομεντί Σειρά 5ος Κύκλος επεισοδίων Δεκάδες φορές
Έλα στη θέση μου Καθημερινή Κομεντί Σειρά 2ος Κύκλος επεισοδίων
Το σόι σου Κομεντί Σειρά 4ος Κύκλος επεισοδίων Δεκάδες φορές
Οικογενειακές Ιστορίες Scripted reality 4ος Κύκλος επεισοδίων
ΑΝΤ1 Παρθένα Ζωή Καθημερινή Κομεντί Σειρά
Κάτι χωρισμένα παλικάρια Κομεντί Σειρά
4xxxx4 Κομεντί Σειρά ολοκληρώθηκε σύντομα
Δέκα μικροί Μήτσοι Σατιρική Σειρά Προορίζεται κυρίως για εκπομπή
STAR Ο άνδρας των ονείρων μου Καθημερινή ολοκληρώθηκε σύντομα
Epsilon TV Διλήμματα Καθημερινή μίνι σειρά, αν και στην πραγματικότητα πρόκειται για θέμα εκπομπής Συμπαραγωγή της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω της Κατερίνας Καινούργιου, είναι Scripted reality και αντιγραφή των Οικογενειακών Ιστοριών. Η προβολή της, δεν κράτησε πολύ λόγω χαμηλής τηλεθέασης και αναβάθμισης του καναλιού σε καινούργια προγράμματα. Γενικότερα το Epsilon TV, δεν έχει μπεί ποτέ στην διαδικασία της μυθοπλασίας, λόγω κόστους, ακόμη και στην νέα του ιδιοκτησία.
Καταιγίδα Καθημερινή Δραματική Η σειρά αυτή προβλήθηκε αρχικά το 2015, από τον τηλεοπτικό σταθμό παγκύπριας εμβέλειας Sigma και σε επανάληψη το 2018 από τον τηλεοπτικό σταθμό epsilontv.
Βρέχει έρωτα Καθημερινή Κομεντί Η σειρά αυτή προβλήθηκε αρχικά το 2015, από τον τηλεοπτικό σταθμό παγκύπριας εμβέλειας Sigma και σε επανάληψη το 2018 από τον τηλεοπτικό σταθμό epsilontv. Η προβολή της στην Ελλάδα, δεν κράτησε πολύ λόγω χαμηλής τηλεθέασης και αναβάθμισης του καναλιού σε καινούργια προγράμματα.
ΕΡΤ1 Φόρτσα Πατρίδα Σατιρική Σειρά Προορίζεται κυρίως για εκπομπή. Προβάλλεται Δύο φορές το μήνα

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]