Κατάλογος ελληνικών τηλεοπτικών σειρών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Στο άρθρο παρατίθεται ένας κατάλογος ελληνικών τηλεοπτικών σειρών, οι οποίες έχουν προβληθεί πανελλαδικώς, από τη δημιουργία των πρώτων σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης το 1970 μέχρι και σήμερα. Οι σειρές δίνονται ανά τηλεοπτική χρονιά (συνήθως Σεπτέμβριος - Ιούνιος), ενώ όσες έχουν προβληθεί σε επανάληψη, κατατάσσονται μόνο στις χρονιές της πρώτης προβολής. Όλες οι σειρές είναι στην ελληνική γλώσσα, εκτός και αν αναφέρεται κάτι άλλο.

1970-1971[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΥΕΝΕΔ Το σπίτι με τον φοίνικα 13 ημίωρα επεισόδια. 2 Απριλίου 1970 έως 2 Ιουλίου 1970. Το πρώτο ελληνικό σίριαλ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.
Κύριος συνήγορος 256 δεκαπεντάλεπτα επεισόδια. 2 Μαΐου 1970 έως 8 Οκτωβρίου 1972 Το δεύτερο, χρονικά, ελληνικό σίριαλ και το πρώτο που γνώρισε μεγάλη απήχηση.
Το θέατρο της Δευτέρας
Απ΄την κωμωδία στο δράμα

1971-1972[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΥΕΝΕΔ Το περίπτερο
Πάτερ φαμίλια
Κοκορόμυαλη
Η Γειτονιά μας
Άγνωστος Πόλεμος
Ο κύριος η κυρία και η μαμά
ΕΊΡΤ Δόκτωρ Τικ
Η πρώτη γραμμή
Ο σπαγγοραμμένος
Γραφείο συνοικεσίων
Οικογένεια Ταμτούρλα
Δέκατο τρίτο ανακριτικό γραφείο

1972-1973[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΥΕΝΕΔ Στησιχόρου 73
Ο μικρός ήρωας
Ένας απίθανος ντετέκτιβ
ΕΊΡΤ Η ταβέρνα
Εκείνος κι εκείνος
Αξιωματικός υπηρεσίας
Ο παράξενος ταξιδιώτης
Ψιλικατζίδικο ο κόσμος
Το κορίτσι της Κυριακής
Στα δίχτυα της αράχνης
Απ' τον παππού στον εγγονό
Εικοσιτετράωρο ενός παλιατζή
Ο άνθρωπος δίχως πρόσωπο

1973-1974[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΥΕΝΕΔ Το μαύρο κλειδί
Τ' αστέρια λάμπουν
Κύριος γενικός
Ο κουσούρης
Ο κύριος Γενικός
Ο ονειροπαρμένος
Ανθρώπινες ιστορίες
Αστέρια στ΄ αστέρια
Βίβα Κατερίνα
Δρόμος χωρίς γυρισμό
ΕΙΡΤ Από την άλλη όχθη
Ένα υπέροχο ζευγάρι
Οι έμποροι των εθνών
Ο Κοσμάς και ο κόσμος
Ο Θωμάς και ο Χατζηθωμάς
Ο Ντίνος στη χώρα των θαυμάτων
Στα δίχτυα του τρόμου
Τα παιδιά του Ζεβεδαίου

1974-1975[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΥΕΝΕΔ Μόνο για σας

Οι Δίκαιοι

Ο ανθρωπάκος

Το όνειρο του δωδεκάμερου

Τζούμπο (παιδικό)

Αστερισμός των λύκων

Γυφτοπούλα

Μεθοριακός σταθμός

Το παλιό το κατοστάρι

ΕΙΡΤ Αληθινές ιστορίες

Ένας ιππότης μεταξύ μας

Η Θέμις έχει κέφια

Λούνα Παρκ

1975-1976[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΥΕΝΕΔ Άσε τον κόσμο να γελάσει

Βίβα Κατερίνα

Δύσκολα χρόνια

Ένας Πυγμαλίων

Ο άνθρωπός μας

Ο βασιλιάς και το άγαλμα

Περίπλους

Ρωμαίος και Ιουλιέτα

Φωτεινή Ζάρκου

ΕΙΡΤ Βασίλισσα Αμαλία

Η Θέμις έχει νεύρα

Μια Αθηναία στην Αθηνά

Μενεξεδένια πολιτεία

Ο Χριστός ξανασταυρώνεται

Τερέζα Βάρμα Δακόστα

1976-1977[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΥΕΝΕΔ Ατσίδες

Από την κλειδαρότρυπα

Αθάνατες ιστορίες αγάπης

Γιούγκερμαν

Εκείνες κι εγώ

Ελληνικά παραμύθια

Ένας γιατρός μεταξύ μας

Ένας ιππότης μεταξύ μας

Ο φάρος

Ορκίζομαι να είπω την αλήθεια

Πράσινα στάχυα

Στα βήματα της ελπίδας

Ταξίδι

Ωραία Ελένη των γαϊδάρων

ΕΙΡΤ Γαλήνη

Εν Αθήναις

Η δικαιοσύνη μίλησε

Λέσχη μυστηρίου

Μεγάλη περιπέτεια

Μια Αθηναία στην Αθήνα

Μικροί ήρωες

Σκοτεινές δυνάμεις

Χωρίς φόβο και πάθος

1977-1978[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΕΡΤ Ένοχοι

Εύθυμες ιστορίες

Η κυρία μας

Θεατρίνα

Θωμάς επί Κολωνώ

Ιστορίες χωρίς δάκρυα

Μια υπέροχη γλωσσού

Ο φωτογράφος του χωριού

Οι Πανθέοι

Υποψίες (σειρά)

ΥΕΝΕΔ Αφροδίτη

Καταδίωξη

Μεγάλος ξεσηκωμός

Πορφύρα και αίμα

Το πάρκιν

Τρεις στον γύρο

Χαμένος παράδεισος

1978-1979[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΥΕΝΕΔ Εγνατία

Ετυμηγορία

Η αναδυομένη

Ναυτικές ιστορίες

Ο δρόμος

Τυχεροί και άτυχοι

Τρεις στο γύρο

Τριακοστό όγδοο Αστυνομικό τμήμα

Συνταγματάρχης Λιάπκιν

ΕΡΤ Έρωτας και επανάσταση

Η τύχη της Μαρούλας

Θεοί στον Όλυμπο

Λεηλασία μιας ζωής

Μεγάλη περιπέτεια

Μουσικό οδοιπορικό με τη Δόμνα

Ο ταξιτζής

Το Λεμονοδάσος

Φάκελος 38

1979-1980[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΕΡΤ Εκάτη

Επιστροφή στις Μυκήνες

Εισβολή από άλλο πλανήτη

Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια

Ο συμβολαιογράφος

Οι παραστρατημένοι

Το ρολόι

Το παιχνίδι

ΥΕΝΕΔ Η τιμή και το χρήμα

Μυστικοί αρραβώνες

Συνταγματάρχης Λιάπκιν

Τυχεροί και άτυχοι

Το ημερολόγιο ενός θυρωρού

1980-1981[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΕΡΤ Αργώ

Αστροφεγγιά

Η νύχτα

Η κραυγή των λύκων

Κόντρα στον άνεμο

Λωξάνδρα

Μαρία Πάρνη

Μεθυσμένη Πολιτεία

Το Φως του Αυγερινού

ΥΕΝΕΔ Λάουρα

Όλα του γάμου δύσκολα

Ρομαντικές ιστορίες

Τελευταία νύχτα της γης

1981-1982[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΥΕΝΕΔ Αυλές και ρετιρέ

Η απερίγραπτη

Ο κόσμος και ο Κοσμάς

ΕΡΤ Η κρουσταλλένια

Ιούλιος και Ιουλιέτα

Τραγουδιστάδες της λευτεριάς

1982-1983[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΥΕΝΕΔ Αυλές και ρετιρέ

Ανάμεσα σε τρεις γυναίκες

Ελληνικές κωμωδίες

Μαντάμ Σουσού

Οι αξιόπιστοι

Σεσουάρ-Ιστορίες του κομμωτηρίου

ΕΡΤ Βραδιά Επιθεώρησης

Γιάννης και Μαρία

Επιστροφή

Κυρία Αρσενία σ' αγαπώ

Ο ζητιάνος

Ο καπιταλιστής

Τρομπόνι

Το μινόρε της αυγής

Το ξεκίνημα της φωτιάς – Ρόκκος Χοϊδάς

1983-1984[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΕΡΤ1 Θεατές

Η ελληνική τηλεταινία

Αστέρια από χώμα

Η κυρία Ντορεμί

Ο κατάδικος

Χαμογελάστε παρακαλώ

Χωρίς φλας

Γιάννης και Μαρία

Τα καθημερινά

Το ουράνιο τόξο

Το πάρκινγκ

ΕΡΤ2 Άγονη γραμμή

Από τη ζωή των ανθρώπων

Η λάμψη των άστρων

Τοπική εφημερίδα

Μαργαρίτα Στέφα

Οι ιερόσυλοι

Ορκιστείτε παρακαλώ

Η γυναίκα στη μονόπρακτη κωμωδία

Αχ ! Αυτοί οι φίλοι μου

1984-1985[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΡΤ1 Χατζημανουήλ

Προς Οφρύνιο

Οι συμμαθήτριες

Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία

ΕΡΤ2 Μέσα από το πλήθος

Μικρές Αγγελίες

Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του

Ο θείος μας ο Μίμης

Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα

Το πάθος

1985-1986[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΡΤ1 Άννα Χ.

Κλέφτες κι αστυνόμοι σε δράση

Φρουτοπία

Η εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη

ΕΡΤ2 Καπνισμένος ουρανός

Αλέξιος Καλλέργης

Χαίρε Τάσο Καρατάσο

Μαντάμ Σουσού

1986-1987[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΡΤ1 Η απόδραση

Oι ακυβέρνητες πολιτείες

Ιόλη

Μικρογραφίες

Μικροί-Μεγάλοι

Οικογένεια Βλαμμένου

Πέστο και θα γίνει

Το λευκό σταυρόλεξο

ΕΡΤ2 Η κουφόβραση

Η βεντέτα

Καφενείο Εμιγκρέκ

Μη μου γυρνάς την πλάτη

Ο ταχυδακτυλουργός

Το δίλημμα

Το μυστικό

Τρεις και ο κούκος

1987-1988[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Διόδια

Η Μανιάτισσα

Θαλασσινό τραίνο

Σιγά... η πατρίδα κοιμάται

Στοπ-καρέ

Τα φιλαράκια

Το μπουρίνι

ΕΤ2 Θύελλα

Αλέξανδρος Δελμούζος

Η αλεπού και ο μπούφος

Όλη η δόξα όλη η χάρη

Το κανάλι της Βαγγελίτσας

Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα

1988-1989[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΕΤ1 Μουσική τομή

Οδός Ανθέων

Παρέλαση

Οδυσσείς του Νέου Κόσμου

Σε ήχο ελεύθερο

Τα καλύτερα τους χρόνια

Το σπίτι της θείας

Το συνεργείο

Το σφαγείο

ΕΤ2 Ένας φιλήσυχος άνθρωπος

Ο άγνωστος

Κομμάτια και θρύψαλα

Ποιος σκότωσε τον Άβελ

Χρόνια πολλά γλυκιά μου

1989-1990[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Στο κάμπινγκ

Αξιότιμοι κύριοι

Αθώος ή ένοχος

Η μυθολογία από το θέατρο σκιών

Ποιος είναι ο κος Αλεξίου;

Σύζυγος με μισθό

ΕΤ2 Επικίνδυνη αλήθεια

Η Αλτάνα της Πάργας

Η έκτη εντολή

Οι άγγελοι κι εγώ

Παγίδες του καλοκαιριού

Ποιος ήρθε στο σπίτι μας απόψε;

Συνωμοσία

Το σπίτι της θείας

MEGA Πατήρ, Υιός και... Πνεύμα "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Το πρώτο σήριαλ που έκανε πρεμιέρα στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση και το πρώτο του Mega Channel. Αρχικά η σειρά προοριζόταν για την ΕΡΤ. Η σειρά έκανε πρεμιέρα, 2 ημέρες μετά την πρώτη μέρα λειτουργίας του καναλιού, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 1989.
Οι Αυθαίρετοι "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Το δεύτερο σήριαλ που έκανε πρεμιέρα στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση. Η σειρά έκανε πρεμιέρα, 4 ημέρες μετά την πρώτη μέρα λειτουργίας του καναλιού, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 1989.
Οι Τρεις Χάριτες "1ος Κύκλος Επεισοδίων" πρεμιέρα στις 8 Φεβρουαρίου 1990
Επικίνδυνη Λήψη
Η Δίψα Η πρώτη καθημερινή σειρά του Mega Channel και δεύτερη της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. Έκανε πρεμιέρα στις 19 Φεβρουαρίου 1990.
Ξενοδοχείο Αμόρε
ANT1 Ιστορίες χωρίς δάκρυα Το πρώτο σήριαλ που έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1. Η σειρά έκανε πρεμιέρα, ακριβώς την πρώτη μέρα λειτουργίας του καναλιού, την Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 1990, στις 20:30 το βράδυ. (O Antenna ξεκίνησε να εκπέμπει ωστόσο από την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 1989 στις 20:00 το βράδυ)
Οι εργένηδες
Ο πεταλούδας πάει στον παράδεισο

1990-1991[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ΕΤ1 Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του
Η Πόλη
Κλειστά παράθυρα
Μαύρη Χρυσαλλίδα
Μικροί – Μεγάλοι
Μυρτώ
Ο χαρτοπαίχτης
Οι τέσσερις εποχές του μεταξιού
MEGA Το ρετιρέ
Οι Τρεις Χάριτες
Δίψα
Επικίνδυνη λήψη
Όχι τα νέα του MEGA
Το μυστικό του Άρη Μπονσαλέντη
ANT1 Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανασίου
O κύριος συνήγορος
Η Θυσία
Κίτρινος φάκελος
Η οικογένεια / Οικογένεια καζίνο
Οικογένεια
Στη Σκιά του χρήματος
Το τραστ
Φόβος και πάθος

1991-1992[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Η Γυναίκα του Λωτ
Η δίκη
Μια απίθανη γιαγιά
Ο Πύργος των Μοσκώφ
Ο φόβος
Παρακαμπτήριος
Στενές επαφές τρύπιου τοίχου
Mega Οι τρεις Χάριτες "3ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 3ος και τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς.
Το ρετιρέ "2ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 2ος και τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς.
Ο επισκέπτης της ομίχλης Δραματική σειρά 49 επεισοδίων.
Εκμέκ παγωτό Κωμική σειρά 40 επεισοδίων.
Η αγάπη της γάτας Δραματική σειρά 20 επεισοδίων.
Μπελάδες για δύο Αστυνομική σειρά 26 επεισοδίων.
Οι απαράδεκτοι "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Οι τελευταίοι εγγονοί Δραματική σειρά 40 επεισοδίων.
Τα 7 κακά της μοίρας μου "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
ΑΝΤ1 Είμαι ο πρωθυπουργός
Και εύθυμη και χήρα
Η Οικογένεια / Οικογένεια-Καζίνο
Λάμψη
Μάλιστα Κύριε
Μπαμπάς και φιλαράκος
Η δικαστίνα
Στη σκιά του χρήματος
Μία γυναίκα από το παρελθόν
Υπογραφή Πρίφτης
Φάκελος Αμαζών

1992-1993[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Εμεις και οι άλλοι
Εξ αδιαιρέτου
Ημέρες οργής
Νέμεσις
ΕΤ2 Επικίνδυνες σχέσεις
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο
Ο φόβος
Το μινόρε μιας καρδιάς
Mega Οι Απαράδεκτοι "2ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 2ος και τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς.
Τα 7 κακά της μοίρας μου "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Άφρικα Δραματική σειρά 44 επεισοδίων. Μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης.
Αχ Ελένη Κωμική σειρά 33 επεισοδίων.
Γυναίκες Δραματική σειρά 26 επεισοδίων.
Η Ελίζα και οι άλλοι Κωμική σειρά 37 επεισοδίων.
Και οι τέσσερις ήταν υπέροχες "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Οι Μικρομεσαίοι Κωμική σειρά 40 επεισοδίων.
Οι φρουροί της Αχαΐας Δραματική σειρά 40 επεισοδίων.
Παράλληλοι δρόμοι "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Το Σόι μας "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Χάϊ Ροκ "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Κάζα ντι μακαρόνι Κωμική σειρά 26 επεισοδίων.
Μάνα είναι μόνο μία "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
ΑΝΤ1 Ανατολικός άνεμος
Ανατομία ενός εγκλήματος
Το γαλάζιο διαμάντι
Βαμμένα κόκκινα μαλλιά Κοινωνική Σειρά
Δεν είμαστε καλά
Ελλάς Παλλάς
Τμήμα ηθών
Στον ψυχίατρο
Πλάκας Μέλαθρον
Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα
Οι φιλενάδες
Το γαλάζιο διαμάντι
Θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου
Συγκάτοικοι στην τρέλα
Συμφωνία σιωπής
Λάμψη 2ος Κύκλος Επεισοδίων
Τμήμα Ηθών
Τα μπακούρια
Το δέκατο τρίτο κιβώτιο
New Channel Το Τίμημα Το πρώτο και μοναδικό σήριαλ που έκανε πρεμιέρα στο ιστορικό New Channel.

1993-1994[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Ερωτικά της Εδέμ

Το πάθος

Οι χλιδάτοι

Όταν ήμουν δάσκαλος

Παράθυρο στον ήλιο

ΕΤ2 Άρχεται η συνεδρίασις

Αμαρτίαι γονέων

Ευτυχώς... δυσάρεστα νέα

Mega Τα 7 κακά της μοίρας μου "3ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 3ος κύκλος επεισοδίων της σειράς. Ο 4ος κύκλος που ακολούθησε είχε διαφορετικό τίτλο.
Όλα τα κακά της μοίρας μου Ουσιαστικά ο 4ος και τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς Τα 7 κακά της μοίρας μου
Και οι τέσσερεις ήταν υπέροχες "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Παράλληλοι δρόμοι "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Το σόϊ μας "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Χαϊ Ροκ "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Έρχονται οι Αμερικάνοι Κωμική σειρά 17 επεισοδίων
Ύμνοι παράλληλοι Σειρά 7 επεισοδίων.
Αναστασία Δραματική σειρά 20 επεισοδίων. Ίσως από τις πιο επιτυχημένες δραματικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.
Γίγας μοτέλ Κωμική σειρά 26 επεισοδίων.
Εσύ αποφασίζεις "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Μια υπέροχη ζωή Κωμική σειρά 12 επεισοδίων.
Ρίχτερ μιούζικ Κωμική σειρά 33 επεισοδίων.
Σκιές πάνω από την πόλη Η σειρά αποτελείται από 2 μίνι σήριαλ των 4 επεισοδίων το κάθε ένα.
Μάνα είναι μόνο μία "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Παντρεμένοι ανύπαντροι Κωμική σειρά 20 επεισοδίων.
Ροζαλία ένα μπέστ σέλερ Κωμική σειρά 17 επεισοδίων.
Το δις εξαμαρτείν "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Άλλη μια φασαρία Κωμική σειρά 9 επεισοδίων.
Έρωτας και πάθος Δραματική σειρά 13 αυτοτελών ερωτικών ιστοριών.
Οι Χρηματιστές Κοινωνική σειρά 20 επεισοδίων.
Βανίλια σοκολάτα Κωμική σειρά 17 επεισοδίων.
Το Ροζ Συννεφάκι "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
ΑΝΤ1 Ανατομία ενός εγκλήματος
Τμήμα ηθών
Οι Μεν Και Οι Δεν
Βαρβαρότητες
Γόβα Στιλέτο
Η καλή πεθερά
Ιστορία αγάπης
Καλημέρα Ζωή
Λάμψη
Το γελοίον του πράγματος
Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα
Το μονοπάτι της αγάπης
Τμήμα Ηθών
Στραβά και ανάποδα
Της Ελλάδος τα παιδιά

1994-1995[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Ρακοσυλλέκτες

Χαμένη Άνοιξη

Mega Εμείς κι Εμείς "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 1ος Κύκλος Επεισοδίων της μακροβιότερης κωμικής σειράς που προβλήθηκε από το MEGA τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του.
Μη φοβάσαι τη φωτιά Δραματική σειρά 18 επεισοδίων. Η σειρά μετά τη μεγάλη επιτυχία της έγινε βιβλίο με τον ίδιο τίτλο.
Παράλληλοι δρόμοι "3ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 3ος και τελευταίος κύκλος επεισοδίων μιας εκ των πρώτων καθημερινών σειρών του MEGA
Εσύ Αποφασίζεις "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Το δις εξαμαρτείν "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Άλλη το πρωί άλλη το βράδυ Κωμική σειρά 26 επεισοδίων.
Αξιολάτρευτος μπελάς Κωμική σειρά 39 επεισοδίων.
Λάβ Σόρρυ Κωμική σειρά 39 επεισοδίων.
Ο Πέτρος και τα κορίτσια του "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Στην κόψη του ξυραφιού Δραματική σειρά 38 επεισοδίων.
Το κόκκινο φεγγάρι Αισθηματική σειρά 16 επεισοδίων.
Το τελευταίο αντίο Κοινωνική σειρά 20 επεισοδίων.
Σκορπιός "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Χαραυγή Καθημερινή σειρά 180 επεισοδίων.
Το Ροζ Συννεφάκι "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Φρούτα Εποχής Κωμική σειρά 15 επεισοδίων.
ΑΝΤ1 Αραχτοί και light
Ανατομία ενός εγκλήματος
Έναν ελληνικό
Ασημένιο Δηνάριο
Μοιραίο πάθος
Οι Μεν Και Οι Δεν
Η Αγία Τετράδα
Η καλή πεθερά
Πάτερ ημών
Τολμηρές ιστορίες
Η αγία τετράδα
Στρας
Ταύρος με Τοξότη
Τμήμα Ηθών
Καλημέρα Ζωή
Λάμψη
Star Dr. Julia και Miss Χάϊδω Το πρώτο σήριαλ που έκανε πρεμιέρα στο Star Channel.
Οι δικηγόροι της Αθήνας
Η γενιά των σαράντα πρεμιέρα στις 5/10/94
Σερσέ λα φαμ
ΣΚΑΪ Το μάτι του φιδιού
Η οργή των Θεών

1995-1996[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Ζαπ

Η φυλή των ανθρώπων

Μαγική νύχτα

Σκονισμένα σύννεφα

Mega Εμείς κι Εμείς "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Το δις εξαμαρτείν "3ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 3ος και τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς.
Απών Δραματική σειρά 20 επεισοδίων.
Ο Πέτρος και τα κορίτσια του "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Κατάσταση Φραπέ Κωμική σειρά 35 επεισοδίων.
Ντόλτσε Βίτα "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Πειρασμός Δραματική σειρά 21 επεισοδίων.
Σκορπιός "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Τζιν & Τσέρρυ Καθημερινή σειρά 59 επεισοδίων. Διακόπηκε πρόωρα.
Ένας Έρωτας Δραματική σειρά 17 επεισοδίων. Η μόνη δραματική σειρά σε σενάριο Αλέξανδρου Ρήγα.
Ένοχη Αγάπη Δραματική σειρά 15 επεισοδίων.
Οι επαγγελματίες Αστυνομική σειρά 13 επεισοδίων.
ΑΝΤ1 Οι Μεν Και Οι Δεν

Δρόμοι της πόλης

Ζωή πατίνι

Η πρόβα του νυφικού

Καλά ξεμπερδέματα

Σοφία Ορθή

Μια ζωή για την Έλσα

Σαμπουάν

Το τρίτο στεφάνι

Τζακ Ποτ

Καλημέρα Ζωή

Λάμψη

1996-1997[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Τα χρώματα της αγάπης

Οι δικοί μας άνθρωποι

Η λυγερή

Mega Εμείς κι Εμείς "3ος Κύκλος Επεισοδίων"
Ντόλτσε Βίτα "2ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 2ος και τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς.
Ασυνήθεις ύποπτοι Κωμική σειρά 35 επεισοδίων
Λόγω τιμής Κοινωνική σειρά 32 επεισοδίων
Ο Ιός του πατέρα "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Παλίρροια Δραματική σειρά 19 επεισοδίων. Η πρώτη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη για το MEGA
Προδοσία Κοινωνική σειρά 20 επεισοδίων
ΑΝΤ1 Εις θάνατον
Διλλήματα
Cheek to cheek
Αναζητώντας τη Βερενίκη
Βαμμένος ήλιος
Μία νύχτα σαν και αυτή
Εκείνες κι εγώ
Καληνύχτα μαμά
Σοφία ορθή
Το χρώμα του φεγγαριού
Χάλι Εντ (διεκόπη)
Καλημέρα Ζωή
Λάμψη

1997-1998[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Η αγάπη άργησε μια μέρα
Τα καλά παιδιά ξανάρχονται
Το χρήμα στο λαιμό σας
Mega Εμείς κι Εμείς "4ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 4ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς.
Ο ιός του πατέρα "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
C' est la vie
Δύο Ξένοι "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Η πρώτη σειρά του συγγραφικού διδύμου Αλέξανδρου Ρήγα & Δημήτρη Αποστόλου και μια από τις επιτυχημένες κωμικές σειρές του MEGA.
Είμαστε στον αέρα "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Ιερή οικογένεια
Ο κακός βεζύρης Η μοναδική σειρά που δημιούργησε ο Χάρης Ρώμας για το MEGA.
Τζιβαέρι
Το Καρέ της Ντάμας "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Ψίθυροι καρδιάς Η σειρά σημείωσε 76,7% τηλεθέαση τον Φεβρουάριο του 1998 αποτελώντας ποσοστό ρεκόρ για σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.
Για σένα Δραματική σειρά 13 επεισοδίων.
Μονάχους Μονάχους Κωμική σειρά 13 επεισοδίων.
ΑΝΤ1 Απιστίες
Δανεικός πατέρας
Διπλανή πόρτα
Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Καραμπόλα
Το τίμημα του πάθους
Καλημέρα Ζωή "5ος Κύκλος Επεισοδίων"
Λάμψη "7ος Κύκλος Επεισοδίων"
ΣΚΑΪ Οι αθώοι της πτέρυγας 5

1998-1999[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Χωρικά ύδατα
Το μικρό σπίτι στο Παγκράτι
Το φτερούγισμα του γλάρου
Mega Απαγορευμένη Αγάπη "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 1ος κύκλος της μακροβιότερης καθημερινής σειράς του MEGA έκανε πρεμιέρα τη σεζόν 1998-1999. Η σειρά προβλήθηκε συνολικά 8 τηλεοπτικές σεζόν(1998-2006).
Δύο Ξένοι "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Είμαστε στον αέρα "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Το Καρέ της Νταμάς "2ος Κυκλος Επεισοδίων"
Η Αίθουσα του Θρόνου Κοινωνική σειρά 26 επεισοδίων. Μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές του Mega.
Η ζωή που δεν έζησα
Θύματα Ειρήνης
Ο μεγάλος θυμός
Οι άνδρες δεν υπάρχουν πια
Όταν ο Χάρης χώρισε τη Μαίρη
Το σημάδι του έρωτα
Βίος Ανθόσπαρτος
ΑΝΤ1 Δεσποινίς Μαργαρίτα
Εγκλήματα 1ος Κύκλος Επεισοδίων
Επιθυμίες Κοινωνική Σειρά
Άγγιγμα ψυχής Κοινωνική σειρά 30 επεισοδίων, γυρισμένη στα Ιωάννινα. Τα τελευταία χρόνια η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη κυρίως από το Μακεδονία TV.
Τρικυμία
Κωνσταντίνου και Ελένης 1ος Κύκλος Επεισοδίων Η γνωστή αυτή σειρά του ΑΝΤ1 από το μισό της σεζόν της, το 1999, μέχρι και σήμερα, προβάλλεται ανελλιπώς σε επανάληψη, έχοντας σπάσει το ρεκόρ επαναλήψεων από κάθε άλλη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.
Νταντά για όλες τις δουλειές
Καλημέρα Ζωή
Λάμψη
Star Το κλειδί

1999-2000[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Ανίσχυρα ψεύδη
Ερωτευμένος άγγελος
Οι αναιδέστατοι
Ο Κυρ-Γιώργης και οι Τρέλες του
Η συκοφαντία του αίματος
Πήλιον, η πύλη του Άχρονου
Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες
Η άλλη πλευρά του τοίχου
Σαν αδελφές
Ταξίμ
Τα παιδιά της γειτονιάς
Τα φτερά του έρωτα
Mega Για μια θέση στον ήλιο "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Απαγορευμένη Αγάπη "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Αριστοτέλης ο άριστος Κωμική σειρά 32 επεισοδίων.
Βεντέττα Δραματική σειρά 18 επεισοδίων.
Η ζωή μας μια βόλτα Δραματική σειρά 24 επεισοδίων. Η πρώτη δραματική σειρά σε σενάριο Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα
Κρις Κρος
Το καρέ της ντάμας "3ος Κύκλος Επεισοδίων"
Και πάλι φίλοι
Στη σκιά του πολέμου Δραματική σειρά 20 επεισοδίων.
Φύγαμε Δραματική σειρά 14 επεισοδίων.
Με δύο μαμάδες Κωμική σειρά 26 επεισοδίων.
ΑΝΤ1 Σύνορα αγάπης
Ταγκό για τρεις
Γλυκόξινο κρασί
Επιθυμίες
Μικρές αμαρτίες
Κωνσταντίνου και Ελένης 2ος Κύκλος και τελευταίος
Εγκλήματα 2ος Κύκλος και τελευταίος
Καλημέρα Ζωή
Λάμψη
Star Το κλειδί
Οι θείο... σεβούμενοι
Alpha Ου μοιχεύσεις
Baby Style (διεκόπη)
Ερασιτέχνης άνθρωπος
Θα σε δω στο πλοίο

2000-2001[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΕΤ1 Εκτός πορείας
Η φωνή
Παππούδες εν δράσει
Πίστευε και ερεύνα
MEGA Απαγορευμένη Αγάπη "3ος Κύκλος Επεισοδίων"
Για μια θέση στον ήλιο "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Αέρινες Σιωπές "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
10 Λεπτά Κήρυγμα "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Περί Ανέμων και Υδάτων "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή Η επιτυχημένη σειρά των Αλέξανδρο Ρήγα & Δημήτρη Αποστόλου μετά το τέλος των Δύο Ξένων. Παρόλη την επιτυχία της η σειρά ολοκληρώθηκε στο 6ο επεισόδιο.
Εσύ Φταις
Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Η δεύτερη επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της Δήμητρας Παπαδοπούλου για το MEGA μετά την σειρά Οι Απαράδεκτοι. Το σενάριο της σειράς βασίζεται στην καναδική τηλεοπτική σειρά "Un gars, une fille"
Να με προσέχεις Η δεύτερη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Πες το ψέματα
Σκυλίσια ζωή
ΑΝΤ1 Αλίκη
Ένα κι ένα
Βαθύ Κόκκινο
Δούρειος Ίππος
Αθώος ή ένοχος
Έρωτας κλέφτης
Λίφτινγκ
Μαύρος ωκεανός
Χαϊβάνια 3-0
Ποτέ δεν είναι αργά
Στρίβειν διά του αρραβώνος
Καλημέρα Ζωή
Λάμψη
Star Μικρές αμαρτίες
Ο τέλειος άνδρας
Ουδέν πρόβλημα
Σαν χειμωνιάτικη λιακάδα
Το Κρεσέντο
Αν όλοι οι άνδρες του κόσμου
ALPHA Θα σε δώ στο πλοίο
Πρωτοσέλιδος μπελάς
Κόκκινος Κύκλος

2001-2002[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΕΤ1 Χαϊδεμένα παιδιά
Οι γυναίκες της ζωής της
Στα φτερά του έρωτα
Mega Απαγορευμένη Αγάπη "4ος Κύκλος Επεισοδίων"
Για μια θέση στον ήλιο "3ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 3ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς
10 Λεπτά Κήρυγμα "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Αέρινες Σιωπές "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Περί Ανέμων και Υδάτων "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Alma libre: Ελεύθερη Ψυχή
Είσαι το Ταίρι Μου Κωμική σειρά 30 επεισοδίων. Μία από τις πιο επιτυχημένες διαχρονικά τηλεοπτικές σειρές του Λευτέρη Παπαπέτρου και του MEGA.
Επιφάνεια Το πρώτο "καθαρόαιμο" θρίλερ που δημιουργήθηκε για το MEGA και ένα από τα πιο καλογυρισμένα της ελληνικής τηλεόρασης.
Κάπου σε ξέρω
ΑΝΤ1 Άκρως οικογενειακόν

Αντίστροφη μέτρηση

Βότκα Πορτοκάλι

Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο

Οικογένεια Καράμπελα

Όσο υπάρχει αγάπη

Πρόκληση

Λίφτινγκ

Τι συμβαίνει με τον Χάρη;

Καλημέρα Ζωή

Λάμψη

Star Δακρυσμένα φεγγάρια

Δροσουλίτες

Alpha Κόκκινος Κύκλος

Μυστικές διαδρομές

Στο δρόμο της καρδιάς

Κάτω από την Ακρόπολη

2002-2003[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Ασθενείς και Οδοιπόροι
Μαμά και γιος
ΝΕΤ Όνειρο ήταν
Mega Απαγορευμένη Αγάπη "5ος Κύκλος Επεισοδίων"
Φιλοδοξίες "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Καθημερινή δραματική σειρά του MEGA που προβλήθηκε τις σεζόν 2002-2006.
10 Λεπτά Κήρυγμα "3ος Κύκλος Επεισοδίων"
Αέρινες Σιωπές "3ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 3ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς
Περί Ανέμων και Υδάτων "3ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 3ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς
Κλείσε τα μάτια "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Ίσως η πιο επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.
Camera Cafe Η σειρά αποτελείται από 99 επεισόδια με διάρκεια 10 λεπτών. Το σενάριο της σειράς βασίζεται στη γαλλική σειρά Caméra Café.
Η τράπεζα Η σειρά ολοκληρώθηκε πρόωρα σε 13 επεισόδια.
Φεύγα Κοινωνική σειρά 20 επεισοδίων.
ΑΝΤ1 Εκπαιδεύοντας τον Μπάμπη (Ολοκληρώθηκε σύντομα)

Η αγάπη ήρθε από μακρυά

Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη

Το πιο γλυκό μου ψέμα

Φιλί ζωής

Καλημέρα Ζωή

Λάμψη

Alpha Αχ! Και Να Ξερες

Για πάντα φίλες

Με διαφορά στήθους

Πάτρα-Βενετία

Χορεύοντας στη σιωπή

2003-2004[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΝΕΤ Έρωτας όπως έρημος
Σχεδόν Ποτέ
Mega Με θέα στο πέλαγο Η πρώτη τηλεοπτική συνεργασία της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση με το MEGA.
Η Νταντά "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Απαγορευμένη Αγάπη "6ος Κύκλος Επεισοδίων"
Φιλοδοξίες "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Επτά Θανάσιμες Πεθερές "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Η μακροβιότερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης στο prime time έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2004 από το MEGA και προβλήθηκε για 7 συνεχόμενες σεζόν από το ίδιο κανάλι.
10 Λεπτά Κήρυγμα "4ος Κύκλος Επεισοδίων" Η μακροβιότερη οικογενειακή νεανική σειρά του MEGA. Τη σεζόν 2003-04 προβλήθηκε ο 4ος & τελευταίος κύκλος της σειράς.
Φάε τη σοκολάτα σου
Αμαρτίες Γονέων
Αν θυμηθείς τ' όνειρό μου
Απόσταση Αναπνοής
Είσαι πολύ αλήτης τελικά Η σειρά ολοκληρώθηκε πρόωρα σε 13 επεισόδια.
Λένη
Σαββατογεννημένες Η πρώτη τηλεοπτική σειρά σε σενάριο Γιώργου Καπουτζίδη
Κλείσε τα μάτια "2ος & 3ος Κύκλος Επεισοδίων" Και οι 2 κύκλοι επεισοδίων προβλήθηκαν την ίδια τηλεοπτική σεζόν.
ΑΝΤ1 Το καφέ της Χαράς 1ος Κύκλος Επεισοδίων
Το παιχνίδι της συγγνώμης
Ζευγάρια Η σειρά προβάλλεται τα τελευταία χρόνια και σε επανάληψη από το άδερφο κανάλι του ΑΝΤ1 , το Μακεδονία TV.
Αντίστροφη μέτρηση
Λευκός Οίκος
Σαν το σκύλο με τη γάτα
Καλημέρα Ζωή
Λάμψη
Alpha Ακροβατώντας
Ιστορία αγάπης
Καλά να πάθεις (Ολοκληρώθηκε σύντομα)
Μυστικά και λάθη

2004-2005[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΤ1 Άνω κάτω τελεία
Τα παιδιά της Νιόβης
Mega Βέρα στο δεξί "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Η σειρά αυτή, ήταν η αφετηρία για τη δημιουργία επιτυχημένων καθημερινών σειρών του MEGA,που μέχρι τότε, υπήρχε η "παντοκρατορία" του Φώσκολου με τη "Λάμψη" και τo "Καλημέρα Ζωή" στην απογευματινή ζώνη.
Φιλοδοξίες "3ος Κύκλος Επεισοδίων"
Απαγορευμένη Αγάπη "7ος Κύκλος Επεισοδίων"
Singles "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Η ώρα η καλή "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Επτά Θανάσιμες Πεθερές "2ος Κύκλος Επεισοδίων" Κωμική σειρά, αυτοτελών επεισοδίων, με αφηγήτρια την Βίκυ Σταυροπούλου
Έτσι Ξαφνικά (τηλεοπτική σειρά)
Εραστής Δυτικών Προαστίων
Η απλή μέθοδος των τριών
Κανείς δε λέει σ' αγαπώ
Μετράω Στιγμές
Στο φως του φεγγαριού
Τηλεμπόρα
Η Νταντά "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
ΑΝΤ1 Ας πρόσεχες (Διεκόπη)
Ελλάς το μεγαλείο σου
Μη μου λες αντίο
Οι ευτυχισμένες μέρες
Σόλο καριέρα
Τα μαχαιρώματα
Τα φιλαράκια
Το καφέ της Χαράς 2ος Κύκλος Επεισοδίων
Καλημέρα Ζωή
Λάμψη (15ος Κύκλος επεισοδίων και τελευταίος)
Alpha 10η Εντολή 1ος Κύκλος Επεισοδίων
504 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας
Αρχιπέλαγος
Όλα του γάμου Δίς...κολα
Όλα στην ταράτσα
Πιάτσα Κολωνάκι
Το σπίτι δίπλα στη θάλασσα
Μου λείπεις
Μπαμπαλού (Διεκόπη)
Ξέχασέ με
Μη μασάς το παραμύθι
Βελούδο από μετάξι
Alter Ελιές Θρούμπες
Μέχρι τρεις είναι δεσμός
Χορεύοντας με τους Ζαραλύκους

2005-2006[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΝΕΤ Απόστολος και μόνος
Ο θησαυρός της Αγγελίνας
Μόνη εξ αμελείας
Mega Safe Sex "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 1ος Κύκλος Επεισοδίων προβλήθηκε πρώτα από το κανάλι Filmnet την σεζόν 2004-05 και μετά από το MEGA
Απαγορευμένη Αγάπη "8ος Κύκλος Επεισοδίων" Η μακροβιότερη καθημερινή σειρά του MEGA με διάρκεια προβολής 8 συνεχόμενες σεζόν. Τη σεζόν 2005-06 προβλήθηκε ο 8ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς
Βέρα στο δεξί "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Επτά Θανάσιμες Πεθερές "3ος Κύκλος Επεισοδίων"
Φιλοδοξίες "4ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 4ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς
Η ώρα η καλή "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Γη και ουρανός
Δυο μέρες μόνο "1ος & 2ος Κύκλος Επεισοδίων" Μία ακόμη δραματική σειρά σε σενάριο και σκηνοθεσία Χριστόφορου Παπακαλιάτη.
Επαφή
Οι αταίριαστοι
Οι μάγισσες της Σμύρνης
Στο Παρά 5 "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Η δεύτερη τηλεοπτική σειρά σε σενάριο Γιώργου Καπουτζίδη.
Πενήντα Πενήντα "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Το Κόκκινο Δωμάτιο "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Μία ακόμη επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου για το MEGA.
ΑΝΤ1 30 ημέρες αγωνίας
Γάμος με τα όλα του
Δείξε μου τον φίλο σου
Έλα να αγαπηθούμε
Έρωτας 1ος Κύκλος Επεισοδίων Καθημερινή Σειρά.
Θα βρεις τον δάσκαλό σου 1ος Κύκλος Επεισοδίων
Στον ήλιο του Αιγαίου Δραματική σειρά 30 επεισοδίων.
Καλημέρα ζωή "13ος Κύκλος Επεισοδίων" ο 13ος και τελευταίος τίτλος της δεύτερης μακροβιότερης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1.
Και... sera sera
Κρυφά μονοπάτια
Σ' αγαπώ για πάντα
Σα γλυκό του κουταλιού
Της αγάπης μαχαιριά
Το καφέ της Χαράς 3ος Κύκλος Επεισοδίων
Μωβ-ροζ
Alpha Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ
Κινούμενη άμμος
Μείνε δίπλα μου
Μου λείπεις
Μπερδέματα
Οδός Παραδείσου 7
Πες μου ναι
Alter Τα παιδιά της Νιόβης
Κορίτσια ο Μάρκουλης!
Η λίμνη των στεναγμών

2006-2007[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΝΕΤ Μόνο εσύ
Mega Μαρία η άσχημη "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Μαζί σου
Ήρθε κι έδεσε
Πάλι από την αρχή Η σειρά ολοκληρώθηκε πρόωρα στα 18 επεισόδια.
Στο παρά 5 "2ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 2ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων μίας από τις πιο επιτυχημένες σειρές του MEGA αλλά και της ελληνικής τηλεόρασης.
Πενήντα Πενήντα "2ος Κύκλος Επεισοδίων" Η σειρά ολοκληρώθηκε το 2007 με τον δεύτερο κύκλο όμως επανήλθε με επιτυχία το 2010 με μία τηλεταινία και τον 3ο και τελευταίο της κύκλο τη σεζόν 2010-2011.
Το Κόκκινο Δωμάτιο "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Βέρα στο δεξί "3ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 3ος & τελευταίος κύκλος της σειράς.
Επτά Θανάσιμες Πεθερές "4ος Κύκλος Επεισοδίων"
Singles "2ος Κύκλος Επεισοδίων" Η σειρά επανήλθε με τον 2ο κύκλο επεισοδίων μετά από απουσία μίας σεζόν.
Η ώρα η καλή "3ος Κύκλος Επεισοδίων"
Πολυθρόνα για τρεις
ΑΝΤ1 Δις Μαδιάμ (Διεκόπη)
Έρωτας 2ος Κύκλος Επεισοδίων Καθημερινή Σειρά.
Ιωάννα της καρδιάς (Ολοκληρώθηκε σύντομα)
Ιστορίες Μυστηρίου (Διεκόπη)
Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου
Οι βαρβάτοι (Διεκόπη)
Πόσο γλυκά με σκοτώνεις (Διεκόπη)
Οι τρεις φίλες
Πάνω από το νόμο
Πάρ'το Αλλιώς
Πλάκα μου κάνεις
Σκερτσάκια
Τύχη βουνό
Χαιβάνια 3-0
Star Λούφα και παραλλαγή
Alpha Μαργαρίτα
Αν μ' αγαπάς
Εντιμότατοι κερατάδες
Η τελευταία παράσταση
Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα
Τυφλόμυγα

2007-2008[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σχόλια
ΕΤ1 Χρυσά κορίτσια
ΝΕΤ Άμυνα ζώνης
Mega Big Bang
Αν υπήρχες θα σε χώριζα
Γοργόνες
Μαρία η άσχημη "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Μια στιγμή δυο ζωές "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Μαύρα Μεσάνυχτα "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Επτά Θανάσιμες Πεθερές "5ος Κύκλος Επεισοδίων"
Ίχνη (τηλεοπτική σειρά)
Ένας μήνας και κάτι
Ευτυχισμένοι Μαζί "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Λατρεμένοι μου γείτονες "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Στους 31 δρόμους Η σειρά ολοκληρώθηκε πρόωρα σε 13 επεισόδια.
Μπαμπά μην τρέχεις
Singles "3ος & 4ος Κύκλος Επεισοδίων" Και οι 2 κύκλοι της σειράς προβλήθηκαν την ίδια σεζόν
Safe Sex TV Stories "2ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 2ος κύκλος προβλήθηκε για πρώτη φορά από το κανάλι Filmnet την σεζόν 2006-07 και μετά από το MEGA
Το Κόκκινο Δωμάτιο "3ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 3ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς.
ΑΝΤ1 Τα κορίτσια του μπαμπά
Φίλα το βάτραχο σου 1ος Κύκλος Επεισοδίων
Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον
Ιστορίες από την απέναντι όχθη
Κλεμμένη ζωή η σειρά τα τελευταία χρόνια (από το 2012) προβάλλεται σπανίως και σε επανάληψη κυρίως από το Μακεδονία TV.
Γιάννης ο Όμορφος Κωμική σειρά 14 Επεισοδίων. Παραγωγής TONY Productions.
Έρωτας 3ος Κύκλος Επεισοδίων Ο 3ος και τελευταίος κύκλος της Καθημερινής Σειράς του ΑΝΤ1.
Coupling (διεκόπη)
Super μπαμπάς (διεκόπη)
Γιούγκερµαν (διεκόπη)
Ο γητευτής (διεκόπη)
Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας (διεκόπη)
Ο φάρος (διεκόπη)
Alpha Amore mio (διεκόπη σύντομα)
Ζωή ξανά
Μου το κρατάς μανιάτικο
Πήρα κόκκινα γυαλιά
Σε είδα
Σφηνάκια
Το 10
Υπέροχα πλάσματα

2008-2009[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΑΝΤ1 Λόλα Καθημερινή σειρά 200 επεισοδίων.
40 κύματα
Λίτσα.com 1ος Κύκλος Επεισοδίων
Το σόι μου μέσα
Το κλειδί του παραδείσου Σειρά Μυστηρίου. Η σειρά προβάλλεται τα τελευταία χρόνια και σε επανάληψη, κυρίως από το Μακεδονία TV.
Πάρης και Ελένη (διεκόπη)
7 ζωές (διεκόπη)
MEGA Τα μυστικά της Εδέμ "1ος Κύκλος επεισοδίων" Η 2η καθημερινή σειρά των Έλενα Ακρίτα και Γιώργου Κυρίτση για το MEGA που προβλήθηκε για 4 τηλεοπτικές σεζόν (2008-2012).
Η Πολυκατοικία 1ος Κύκλος επεισοδίων
Λάκης ο γλυκούλης 1ος Κύκλος επεισοδίων
Χαρά Αγνοείται
LAPD 1ος Κύκλος επεισοδίων
Άγρια παιδιά
Όλα στον αέρα
Ποιός μας πιάνει
Μια στιγμή δυο ζωές "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Μαύρα Μεσάνυχτα "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Επτά Θανάσιμες Πεθερές "6ος Κύκλος Επεισοδίων"
Λατρεμένοι μου γείτονες "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Ευτυχισμένοι Μαζί "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
ALPHA Γ4
Υπάρχουν άντρες και άντρες
Έχω ένα μυστικό
Οι Ατρόμητοι
Ματωμένα Χώματα (διεκόπη)
Ο άγγελος μου, ο διάβολος μου (διεκόπη)
Βέτα queen (διεκόπη)
ΕΤ1 Ψεύτης παππούς
Καρυωτάκης Η τελευταία ακριβή και γενικώς η τελευταία τηλεοπτική σειρά που δημιούργησε η παλιά ΕΡΤ. Για 10 ολόκληρα χρόνια (από το 2009 μέχρι και το 2019) η ΕΡΤ είχε εγκαταλείψει πλήρως την μυθοπλασία, λόγω υπερβολικού κόστους και χαμηλής τηλεθέασης που κάνει γενικότερα σε όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα της τα τελευταία χρόνια. Στις 11 Ιουνίου 2013 η ΕΡΤ κλείνει αιφνίδια, με απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά. Η ΕΡΤ ξαναλειτουργεί ωστόσο από τις 11 Ιουνίου 2015 μέχρι και σήμερα, προβάλλοντας για 4 χρόνια, μόνο τις περισσότερες σειρές της σε επανάληψη κυρίως από την ΕΡΤ2.

2009-2010[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
MEGA Η Ζωή της Άλλης "1ος Κύκλος επεισοδίων" Καθημερινή σειρά που προβλήθηκε για 3 τηλεοπτικές σεζόν (2009-2012).
Η Πολυκατοικία "2ος Κύκλος επεισοδίων"
Η οικογένεια βλάπτει
Μ+Μ
Παιδική χαρά
Μίλα μου βρώμικα
3ος νόμος Σειρά αυτοτελών επεισοδίων του Πάνου Κοκκινόπουλου
Τα μυστικά της Εδέμ "2ος Κύκλος επεισοδίων"
Λάκης ο γλυκούλης "2ος Κύκλος επεισοδίων"
LAPD "2ος Κύκλος επεισοδίων"
4 Δραματική σειρά σε σενάριο και σκηνοθεσία Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Επτά Θανάσιμες Πεθερές "7ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο τελευταίος κύκλος της μακροβιότερης σειράς της prime time ζώνης.
ΑΝΤ1 Κάρμα 1ος Κύκλος επεισοδίων Καθημερινή Δραματική Σειρά, 148 επεισοδίων. Η σειρά τα τελευταία χρόνια μεταδίδεται σε επανάληψη κυρίως από τον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV.
Ιατρικό Απόρρητο
Ονειροπαγίδα Κομεντί - 2ος Κύκλος επεισοδίων
Ο πόλεμος των άστρων Κομεντί με αυτοτελή επεισόδια
Εργαζόμενη γυναίκα Κομεντί με αυτοτελή επεισόδια - 1ος Κύκλος επεισοδίων
Κύριος και Κυρία Πελς Κομεντί
Doctor Roulis (διεκόπη)
Λίτσα.com Κομεντί

2010-2011[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Kανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΑΝΤ1 Steps
Χωρίς Όρια
Ονειροπαγίδα
Η Οδύσσεια ενός Μαλλάκα Μίνι σειρά παρωδία. Ένθετο της σατιρικής εκπομπής Ράδιο Αρβύλα.
Κάρμα 2ος Κύκλος επεισοδίων Ο 2ος και τελευταίος κύκλος της Καθημερινής Δραματικής Σειράς του ΑΝΤ1, με επιπλέον 5 επεισόδια. Συνολικά η σειρά έχει 153 επεισόδια.
Εργαζόμενη γυναίκα 2ος Κύκλος επεισοδίων Κομεντί σειρά με αυτοτελή επεισόδια και πρωταγωνίστρια την Ελένη Ράντου.
MEGA Η Πολυκατοικία "3ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 3ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς.
Η Ζωή της Άλλης "2ος Κύκλος επεισοδίων"
Τα μυστικά της Εδέμ "3ος Κύκλος επεισοδίων"
Η γενιά των 592 ευρώ
Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος Η πρώτη σειρά Animation της ελληνικής τηλεόρασης με κινούμενα σχέδια που ολοκληρώθηκε σε 14 επεισόδια.
Κούκλες Κοινωνική σειρά 16 επεισοδίων.
Πενήντα πενήντα Κομεντί Σειρά - 3ος Κύκλος επεισοδίων (και τελευταίος) Είναι μία από τις ημιτελείς σειρές του καναλιού - η σειρά λόγω υψηλής τηλεθέασης θα είχε και 4ο Κύκλο Επεισοδίων, αλλά λόγω έλλειψης χρημάτων στο κανάλι η σειρά ολοκληρώθηκε σε 15 επεισόδια - η σειρά συνολικά έχει 81 επεισόδια και μια τηλεταινία
Το Νησί Σειρά Εποχής - 1ος Κύκλος επεισοδίων (και μοναδικός) Η σειρά Ολοκληρώθηκε σε 26 επεισόδια
ALPHA Οικογενειακές ιστορίες 1ος Κύκλος επεισοδίων Κοινωνική Σειρά, με διαφορετικές αυτοτελείς ιστορίες. H σειρά είναι βασισμένη στο concept του scripted reality.
Οδύσσεια μιας περιφρονημένης Μίνι σειρά παρωδία. Ένθετο της ψυχαγωγικής εκπομπής Δέστε τους.

2011-2012[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΑΝΤ1 Είναι στιγμές
Ελεύθερος και ωραίος (διεκόπη)
Το αμάρτημα της μητρός μου (διεκόπη)
MEGA Τα μυστικά της Εδέμ "4ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 4ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς. Το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2011.
Η Ζωή της Άλλης "3ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 3ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς. Το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 2012.
Κλινική Περίπτωση ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Κωμική σειρά 18 επεισοδίων.
Με λένε Βαγγέλη ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Κωμική σειρά 18 επεισοδίων.
Οι Βασιλιάδες "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Πίσω στο Σπίτι "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Κλεμμένα όνειρα "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου 2011 και προβλήθηκε για 4 συνεχόμενες τηλεοπτικές σεζόν (2011-2015).
ALPHA Οικογενειακές ιστορίες 2ος Κύκλος επεισοδίων

2012-2013[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
MEGA Με τα παντελόνια κάτω "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Πίσω στο Σπίτι "2ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 2ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς. Η σειρά ολοκληρώθηκε στα 34 επεισόδια.
Κλεμμένα όνειρα ¨2ος Κύκλος Επεισοδίων"
ΑΝΤ1 Δείξε μου τον φίλο σου
Βάλς Με 12 Θεούς "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
ALPHA Οικογενειακές ιστορίες 3ος Κύκλος επεισοδίων
Όσα μου κρύβεις Κοινωνική Σειρά 8 επεισοδίων, με διαφορετικές αυτοτελείς ιστορίες. H σειρά είναι βασισμένη στο concept του scripted reality.

2013-2014[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
MEGA Με τα παντελόνια κάτω "2ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 2ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς. Η σειρά ολοκληρώθηκε στα 34 επεισόδια.
Οι Βασιλιάδες "2ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 2ος Κύκλος Επεισοδίων αποτελείται από τα 18-ήδη- γυρισμένα επεισόδια, πριν οι συντελεστές της σειράς διακόψουν οριστικά τα γυρίσματα. Η σειρά παραμένει ακόμα χωρίς τέλος.
Κλεμμένα όνειρα "3ος Κύκλος Επεισοδίων"
Το σπίτι της Έμμας ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Η σειρά αποτελείται από 21 επεισόδια.
Μοντέρνα Οικογένεια "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Κάτω Παρτάλι "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
ΑΝΤ1 Μπρούσκο "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Καλές δουλειές (διεκόπη) ''1ος Κύκλος Επεισοδίων''
Βαλς με 12 Θεούς "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Δια Ταύτα ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Η σειρά προβλήθηκε πρώτα στο κανάλι "ΟΤΕ TV" και μετά στον ALPHA.
Οικογενειακές Ιστορίες
ΣΚΑΪ Ευτυχίας 22
Το μεζεδοπωλείο
Epsilontv Στο Ράφι Η πρώτη και μοναδική κωμική τηλεοπτική σειρά του E TV σε συνεργασία με το Εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" στο Θησείο. Η σειρά αποτελείται από 6 αυτοτελή επεισόδια. Το παλιό E TV, στα 5 χρόνια λειτουργίας (μέχρι το 2018) του δεν ασχολήθηκε σχεδόν ποτέ με την μυθοπλασία.

2014-2015[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ANT1 Οι Συμμαθητές "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Ταμάμ "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Μπρούσκο "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Η Εκδρομή ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Η σειρά ολοκληρώθηκε στα 16 επεισόδια.
Τρίχες ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Η σειρά ολοκληρώθηκε στα 22 επεισόδια.
MEGA Εθνική Ελλάδος "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 1ος Κύκλος αποτελείται από 15 επεισόδια. Η σειρά επρόκειτο να συνεχιζόταν και για 2η χρονιά άλλα κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.
Ηρωίδες (Διεκόπη) ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Η σειρά σταμάτησε ξαφνικά στα 11 επεισόδια (αντί για τα 15 της αρχικής συμφωνίας & την ύπαρξη 2ου κύκλου επεισοδίων) λόγω οικονομικών προβλημάτων του σταθμού.
Δικαίωση ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Καθημερινή Σειρά. Η σειρά αποτελείται από 125 επεισόδια.
Μάνα Χ Ουρανού (Διεκόπη) ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Η σειρά σταμάτησε ξαφνικά στα 36 επεισόδια λόγω οικονομικών προβλημάτων του καναλιού παρόλη την αρχική συμφωνία που όριζε την ολοκλήρωση της σειράς στα 42 επεισόδια.
Κάτω Παρτάλι "2ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 2ος κύκλος επεισοδίων αποτελείται από 14 επεισόδια. Η σειρά επρόκειτο να συνεχιστεί και για 3η χρονιά αλλά, ο 3ος κύκλος δεν προβλήθηκε ποτέ.
Μοντέρνα Οικογένεια "2ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 2ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς. Η σειρά αποτελείται από 43 επεισόδια.
Κλεμμένα όνειρα "4ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 4ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς. Η σειρά προβλήθηκε 4 τηλεοπτικές σεζόν και αποτελείται συνολικά από 526 επεισόδια. Είναι επίσης η τελευταία καθημερινή σειρά του σταθμού.
Όνειρο ήταν... ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Η σειρά προβλήθηκε πρώτα στο MEGA Κύπρου την σεζόν 2013-2014 & την επόμενη στο MEGA.
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Το σόι σου "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
10η Εντολή "4ος Κύκλος Επεισοδίων" Η σειρά επέστρεψε με τον 4ο κύκλο επεισοδίων της ύστερα από 7 τηλεοπτικές σεζόν απουσίας.
Από Άλλο Ανέκδοτο Η δεύτερη σειρά Animation της ελληνικής τηλεόρασης με κινούμενα σχέδια.
ΝΕΡΙΤ Ένα Μήλο την Ημέρα

2015-2016[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα "3ος Κύκλος Επεισοδίων"
Το σόι σου "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Οι Άσφαιροι ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Η σειρά από κάποιο σημείο κι έπειτα σταμάτησε να προβάλλεται στην τηλεόραση, λόγω χαμηλής τηλεθέασης, και συνεχίστηκε στη διαδικτυακή σελίδα του σταθμού.
Μη με σκας (Διεκόπη) ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Η σειρά διεκόπει ύστερα από 3 επεισόδια.
ΑΝΤ1 Ταμάμ "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Οι Συμμαθητές "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Μπρούσκο "3ος Κύκλος Επεισοδίων"
Daddy Cool "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Δίδυμα Φεγγάρια "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Χωρίς Εσένα ''1ος Κύκλος Επεισοδίων''
MEGA Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Η σειρά σταμάτησε στον 1ο κύκλο επεισοδίων της (με 7 επεισόδια) χωρίς να προβληθούν οι άλλοι 2 κύκλοι της (συνολικά 14 επεισοδίων) λόγω οικονομικών προβλημάτων του καναλιού.
Μάλιστα, Σεφ! "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Η σειρά ολοκληρώθηκε στα 22 επεισόδια χωρίς να προβληθεί ο 2ος κύκλος της. Η σειρά αυτή ήταν και η τελευταία και καθοριστική πριν το κανάλι σταματήσει να προβάλλει οριστικά καινούργιο πρόγραμμα.
Το δαχτυλίδι της φωτιάς ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Η σειρά ολοκληρώθηκε στα 104 επεισόδια. Η σειρά προβλήθηκε αρχικά τη σεζόν 2014-2015 στο MEGA Κύπρου & την επόμενη σεζόν στο MEGA.
STAR 9 Μήνες "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Καθημερινή σειρά παραγωγής MEGA Κύπρου. Στην Ελλάδα η σειρά, προβλήθηκε από το Star.
Τρελή οικογένεια ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Η σειρά αποτελείται από 53 επεισόδια.

2016-2017[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα "4ος Κύκλος Επεισοδίων"
Το σόι σου "3ος Κύκλος Επεισοδίων"
Έλα στη θέση μου "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Η λέξη που δε λες ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Η σειρά ολοκληρώθηκε στα 13 επεισόδια.
Αστέρας Ραχούλας ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Η σειρά ολοκληρώθηκε στα 28 επεισόδια.
Παραμύθι Αλλιώς "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Σαν οικογένεια ''1ος Κύκλος Επεισοδίων''
ΑΝΤ1 Οι Συμμαθητές "3ος Κύκλος Επεισοδίων"
Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα ''1ος Κύκλος Επεισοδίων''
Ταμάμ "3ος Κύκλος Επεισοδίων"
Daddy Cool "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Τα 5 κλειδιά ''1ος Κύκλος Επεισοδίων''
Μπρούσκο "4ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 4ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων της σειράς. Η σειρά προβλήθηκε 4 τηλεοπτικές σεζόν & αποτελείται από 772 επεισόδια.
ΣΚΑΪ Προδοσίες Η σειρά αποτελείται από 80 επεισόδια, παραγωγής Sigma Κύπρου.
Γαλάτεια
STAR AR3NA ''1ος Κύκλος Επεισοδίων''
9 Μήνες "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Ζωή μου Η σειρά αποτελείται από 100 επεισόδια, παραγωγής MegaOne Κύπρου.

2017-2018[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ALPHA Το Τατουάζ "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Καθημερινή, Ερωτική, Αστυνομική, Θρίλερ σειρά, Ελληνοκυπριακής παραγωγής, με γυρίσματα σε Αίγινα, Λονδίνο και Καλαμπάκα.
Κόκκινο νυφικό (Διεκόπη) Κωμική σειρά 10 επεισοδίων.
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα "5ος Κύκλος Επεισοδίων"
Έλα στη θέση μου "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Το σόι σου "4ος Κύκλος Επεισοδίων"
Οικογενειακές Ιστορίες "4ος Κύκλος Επεισοδίων"
ΑΝΤ1 Παρθένα Ζωή ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Καθημερινή σειρά 187 επεισοδίων.
Κάτι χωρισμένα παλικάρια ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Εβδομαδιαία σειρά σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου
4xxxx4 ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Κωμική σειρά 24 επεισοδίων. Η σειρά δεν είχε μεγάλη επιτυχία, έτσι ώστε σταμάτησε πρόωρα.
Δέκα μικροί Μήτσοι Η μεγάλη επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στην τηλεόραση με την συνέχεια της σειράς ''Οι δέκα μικροί Μήτσοι''. Η σειρά είχε προβληθεί για πρώτη φορά από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega από το 1992 μέχρι το 2003. Η διασκευή για τον Αnt1 δεν είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, έτσι ώστε έγιναν μόνο 5 επεισόδια.
E TV Διλήμματα Ένθετο της πρωϊνής εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω
Καταιγίδα Η σειρά ολοκληρώθηκε στα 45 επεισόδια. Η σειρά προβλήθηκε αρχικά τη σεζόν 2015-2016 από τον τηλεοπτικό σταθμό Sigma της Κύπρου & την σεζόν 2017-2018 σε επανάληψη στην Ελλάδα στο ήδη εξαγορασμένο από τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.
Βρέχει έρωτα Η σειρά ολοκληρώθηκε στα 25 επεισόδια. Η σειρά προβλήθηκε αρχικά τη σεζόν 2016-2017 από τον τηλεοπτικό σταθμό Sigma της Κύπρου & την σεζόν 2017-2018 σε επανάληψη στην Ελλάδα στο ήδη εξαγορασμένο από τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.
STAR Ο άντρας των ονείρων μου
Η Μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές Κωμική σειρά Κυπριακής παραγωγής, 30 επεισοδίων. Στην Ελλάδα, προβλήθηκε από το STAR, μέσα στο καλοκαίρι του 2018. Η σειρά προβλήθηκε αρχικά τη σεζόν 2016-2017 από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGAONE της Κύπρου.

2018-2019[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ΕΡΤ Η ζωή εν τάφω Δραματική Σειρά Εποχής, 16 επεισοδίων. Σειρά βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα που έγραψε ο λογοτέχνης Στράτης Μυριβήλης, και ένα από τα πιο δημοφιλή και εμβληματικά μυθιστόρηματα της ελληνικής λογοτεχνίας του 20ού αιώνα. Με αυτήν την σειρά η ΕΡΤ επέστρεψε στην μυθοπλασία μετά από 10 χρόνια αποχής. (Η τελευταία σειρά, μέχρι πρότινος ήταν ο Καρυωτάκης, το 2009). Η σειρά προβαλλόταν αρχικά από την ΕΡΤ1, αλλά λόγω προεκλογικών εκπομπών, που προβλήθηκαν μετέπειτα στον σταθμό, μεταφέρθηκε στο πρόγραμμα της ΕΡΤ2.
ALPHA Το Τατουάζ "2ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 2ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων της καθημερινής Αστυνομικής σειράς, θρίλερ. Τα 2 τελευταία επεισόδια της σειράς προβλήθηκαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, ολοκληρώνοντας τη σειρά. Συνολικά η σειρά αποτελείται από 522 επεισόδια.
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα "6ος Κύκλος Επεισοδίων" Η μακροβιότερη κωμική εβδομαδιαία σειρά
Έλα στη θέση μου "3ος Κύκλος Επεισοδίων" Καθημερινή Κωμική σειρά
Το σόι σου "5ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο 5ος & τελευταίος κύκλος επεισοδίων της εβδομαδιαίας κωμικής σειράς του ALPHA. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, ολοκληρώνοντας η σειρά τον κύκλο της, μετά από 5 χρόνια συνεχούς προβολής, και συνολικά 307 επεισόδια, αποτελώντας την δεύτερη μακροβιότερη εβδομαδιαία κωμική σειρά στην Ελληνική τηλεόραση.
ANT1 Γυναίκα Χωρίς Όνομα "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Καθημερινή απογευματινή Δραματική σειρά.
Κάνε Γονείς Να Δεις Καλό Κωμική σειρά 13 επεισοδίων. Η σειρά, ολοκληρώθηκε, αρκετά γρήγορα, τα Χριστούγεννα του 2018, λόγω χαμηλής τηλεθέασης.
Η Επιστροφή Καθημερινή σειρά Μυστηρίου.
Πέτα την φριτέζα "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Έγκλημα και Πάθος Αστυνομική σειρά 13 αυτοτελών επεισοδίων. Η σειρά, ολοκληρώθηκε, αρκετά γρήγορα, τα Χριστούγεννα του 2018, λόγω χαμηλής τηλεθέασης.
Μην Ψαρώνεις "1ος Κύκλος Επεισοδίων"
Οργή Καθημερινή δραματική σειρά, 66 επεισοδίων, Κυπριακής παραγωγής, ANT1 Κύπρου, με γυρίσματα σε Κύπρο και Ιορδανία. Η σειρά στην Ελλάδα, έκανε πρεμιέρα, από τον ANT1 στις 30 Ιουνίου 2019, και προβάλλεται, όλο το καλοκαίρι, κάθε απόγευμα Δευτέρα με Παρασκευή. Στην σειρά συμμετέχουν, και αρκετοί επώνυμοι Έλληνες και Κύπριοι ηθοποιοί.
OPEN Ου Φονεύσεις "1ος Κύκλος Επεισοδίων" Αστυνομική σειρά, θρίλερ, αυτοτελών επεισοδίων, σε σκηνοθεσία του Πάνου Κοκκινόπουλου, βασισμένη στο consept, της σειράς του ALPHA, 10η Εντολή.
Για Πάντα Παιδιά
Ελεύθερη Σχέση
Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς "1ος & 2ος Κύκλος Επεισοδίων" Καθημερινή σειρά Μυστηρίου. Η πρώτη σειρά, που προβλήθηκε στο OPEN, την πρώτη μέρα που ο σταθμός, βγήκε στους τηλεοπτικούς δέκτες από την θέση του παλιού Epsilon, στις 24 Οκτωβρίου 2018. Ο 2ος Κύκλος της σειράς, έκανε πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου 2019. Ωστόσο στις 29 Μαρτίου 2019, ο σταθμός σταμάτησε αιφνίδια να προβάλλει την σειρά, λόγω χαμηλής τηλεθέασης.
Οι Πειρατές του Αιγαίου Σειρά ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου.
Διλήμματα Μίνι σειρά. Ένθετο της πρωϊνής ψυχαγωγικής εκπομπής Ευτυχείτε.
ΣΚΑΪ Όσο Έχω Εσένα Καθημερινή Κωμική Σειρά 100 επεισοδίων. Η πρώτη ελληνική σειρά του ΣΚΑΙ μετά από πολλά χρόνια.
STAR Βίλα Αμαρτία Μίνι σειρά Παρωδία. Ένθετο της πρωϊνής ψυχαγωγικής εκπομπής Στην Φωλιά του Κου Κου.
COSMOTE TV Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές Αστυνομική Σειρά 8 επεισοδίων.
Σ' αγαπώ μ' αγαπάς "3ος Κύκλος Επεισοδίων" Η σειρά επέστρεψε με τον 3ο κύκλο επεισοδίων της ύστερα από 18 τηλεοπτικές σεζόν απουσίας, με πέντε επιπλέον επεισόδια, μέσω του καναλιού της Cosmote TV, στο YouTube. (Η σειρά είχε προβληθεί για πρώτη φορά, από το MEGA τις σεζόν 2000-2001 και 2001-2002)

2019-2020[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς Κύκλος Επεισοδίων Σημειώσεις
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα "7ος Κύκλος Επεισοδίων" Η μακροβιότερη ελληνική κωμική σειρά.
Έλα στη θέση μου "4ος Κύκλος Επεισοδίων" Καθημερινή σειρά.
Κρατάς Μυστικό; ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Εβδομαδιαία σειρά σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου
ANT1 Αν ήμουν πλούσιος ''1ος κύκλος επεισοδίων''
Άγριες Μέλισσες ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Η δεύτερη μεγαλύτερη σειρά εποχής μετά το "Νησί"
Το Καφέ της Χαράς "4ος Κύκλος Επεισοδίων" Η σειρά επιστρέφει με τον 4ο κύκλο επεισοδίων της ύστερα από 14 τηλεοπτικές σεζόν απουσίας, με 25 επιπλέον επεισόδια, από τον ίδιο σταθμό. (Η σειρά είχε προβληθεί για πρώτη φορά, την σεζόν 2003-2004 και ακολούθησαν οι επόμενοι δύο κύκλοι επεισοδίων τις σεζόν 2004-2005 και 2005-2006)
Γυναίκα Χωρίς Όνομα "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Μην Ψαρώνεις "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
Πέτα τη Φριτέζα "2ος Κύκλος Επεισοδίων"
OPEN Το Κόκκινο Ποτάμι ''1ος Κύκλος Επεισοδίων'' Σειρά Εποχής, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη. Η σειρά είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια μνήμης, για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Ου Φονεύσεις "3ος Κύκλος Επεισοδίων" Ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει με τον 3ο κύκλο της σειράς ''Ου Φονεύεις''
ΣΚΑΪ Λόγω τιμής "2ος Κύκλος Επεισοδίων" Η σειρά επιστρέφει με τον 2ο κύκλο επεισοδίων της ύστερα από 23 τηλεοπτικές σεζόν απουσίας, από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. (Η σειρά είχε προβληθεί για πρώτη φορά, από το MEGA, την σεζόν 1996-1997)
8 Λέξεις ''1ος Κύκλος Επεισοδίων''

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]