Κατάλογος ελληνικών τηλεοπτικών σειρών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Στο άρθρο παρατίθεται ένας κατάλογος ελληνικών τηλεοπτικών σειρών, οι οποίες έχουν προβληθεί πανελλαδικώς, από τη δημιουργία των πρώτων σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης το 1970 μέχρι και σήμερα. Οι σειρές δίνονται ανά τηλεοπτική χρονιά (συνήθως Σεπτέμβριος - Ιούνιος), ενώ όσες διήρκεσαν για περισσότερες από μία σεζόν ή / και έχουν προβληθεί σε επανάληψη, κατατάσσονται μόνο στις χρονιές της πρώτης προβολής. Όλες οι σειρές είναι στην ελληνική γλώσσα, εκτός και αν αναφέρεται κάτι άλλο.

Περιλαμβάνονται μόνο ελληνικά σήριαλ, από τις προηγούμενες χρονιές που προβάλλονται σειρές βλέπε χρονιά που προβλήθηκε πρώτη φορά. Τα κυπριακά σήριαλ δεν περιλαμβάνονται στην λίστα, άσχετα αν έχουν Έλληνες ηθοποιούς.

1970-1971[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τίτλος Χρονιά Κανάλι Είδος Σχόλια
Απ΄την κωμωδία στο δράμα 1970-1971 ΥΕΝΕΔ Δράμα
Κύριος συνήγορος 1970–1971 ΥΕΝΕΔ Δράμα
Το θέατρο της Δευτέρας 1970–1971 ΥΕΝΕΔ Κωμωδία
Το σπίτι με τον φοίνικα 1970-1971 ΥΕΝΕΔ Δράμα

1971-1972[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τίτλος Χρονιά Κανάλι Είδος Σχόλια
Άγνωστος Πόλεμος 1971-72 ΥΕΝΕΔ
Η Γειτονιά μας 1971-72 ΥΕΝΕΔ
Κοκορόμυαλη 1971-72 ΥΕΝΕΔ
Το περίπτερο 1971-72 ΥΕΝΕΔ
Πάτερ φαμίλια 1971-72 ΥΕΝΕΔ
Ο κύριος η κυρία και η μαμά 1971-72 ΥΕΝΕΔ
Δόκτωρ Τικ 1971-72 ΕΊΡΤ
Η πρώτη γραμμή 1971-72 ΕΊΡΤ
Γραφείο συνοικεσίων 1971-72 ΕΊΡΤ
Ο σπαγγοραμμένος 1971-72 ΕΊΡΤ
Οικογένεια Ταμτούρλα 1971-72 ΕΊΡΤ
Δέκατο τρίτο ανακριτικό γραφείο 1971-72 ΕΊΡΤ

1972-1973[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1973-1974[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1974-1975[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1975-1976[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1976-1977[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1977-1978[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1978-1979[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1979-1980[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1980-1981[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1981-1982[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1982-1983[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1983-1984[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1984-1985[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1985-1986[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1986-1987[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1987-1988[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1988-1989[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1989-1990[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σειρά Χρονιά κανάλι Είδος Σημειώσεις
Οι Αυθαίρετοι 1989-90 MEGA Κωμωδία Η Πρώτη σειρά της ιδιωτικής τηλεόρασης[1]
Οι Τρεις Χάριτες 1990-92 MEGA Κωμωδία
Το ρετιρέ 1990-92 MEGA Κωμωδία
Η Λάμψη 1991-05 ANT1 Σαπουνόπερα
Οι Απαράδεκτοι 1991-93 MEGA Κωμωδία
Οι μικρομεσαίοι 1992-93 MEGA Κωμωδία
Οι φρουροί της Αχαΐας 1992-93 MEGA Δράμα
Αναστασία 1993-94 MEGA Δράμα
Της Ελλάδος τα παιδιά 1993-95 ANT1 Κωμωδία
Οι Μεν Και Οι Δεν 1993-96 ANT1 Κωμωδία


1990-1991[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σειρά Χρονιά κανάλι Είδος Σημειώσεις
Όχι τα νέα του MEGA 1989-90 MEGA Κωμωδία
Οι Τρεις Χάριτες 1990-92 MEGA Κωμωδία
Το ρετιρέ 1990-92 MEGA Κωμωδία
1991-05 ANT1 Σαπουνόπερα
Δίψα 1990-91 MEGA Δράμα
Το μυστικό του Άρη Μπονσαλέντη 1992-93 MEGA Κωμωδία
' 1992-93 MEGA Δράμα
' 1993-94 MEGA Δράμα
' 1993-95 ANT1 Κωμωδία
' 1993-96 ANT1 Κωμωδία


1991-1992[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1992-1993[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1993-1994[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1994-1995[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1995-1996[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1996-1997[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1997-1998[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1998-1999[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1999-2000[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

2000-2001[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

2001-2002[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

2002-2003[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

2003-2004[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

2004-2005[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

2005-2006[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

2006-2007[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

2007-2008[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

2008-2009[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΑΝΤ1 Λόλα
40 κύματα
Λίτσα.com
Το σόι μου μέσα
Το κλειδί του παραδείσου
Πάρης και Ελένη (διεκόπη)
7 ζωές (διεκόπη)
MEGA Τα μυστικά της Εδέμ
Η Πολυκατοικία
Λάκης ο γλυκούλης
Χαρά Αγνοείται
L.A.P.D.
Άγρια παιδιά
Όλα στον αέρα
Ποιός μας πιάνει
ALPHA Γ4
Υπάρχουν άντρες και άντρες
Έχω ένα μυστικό
Οι ατρόμητοι
Ματωμένα Χώματα (διεκόπη)
Ο άγγελος μου, ο διάβολος μου (διεκόπη)
Βέτα queen (διεκόπη)
ΕΤ1 Ψεύτης παππούς
Καρυωτάκης

2009-2010[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
MEGA Η ζωή της άλλης
Η Πολυκατοικία
Η οικογένεια βλάπτει
Μ+Μ
Μίλα μου βρώμικα
3ος νόμος
Παιδική Χαρά
Τα μυστικά της Εδέμ
Λάκης ο γλυκούλης
L.A.P.D.
4
ΑΝΤ1 Κάρμα
Ιατρικό Απόρρητο
Ονειροπαγίδα
Ο πόλεμος των άστρων
Εργαζόμενη γυναίκα
Κύριος και Κυρία Πελς
Doctor Roulis (διεκόπη)
Λίτσα.com

2010-2011[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Kανάλι Τίτλος
ΑΝΤ1 Steps
Χωρίς Όρια
Ονειροπαγίδα
Κάρμα
Εργαζόμενη γυναίκα
MEGA Η Πολυκατοικία
Η ζωή της άλλης
Τα μυστικά της Εδέμ
Η γενιά των 592 ευρώ
Κούκλες
Πενήντα πενήντα (διεκόπη)
Το Νησί
ALPHA Οικογενειακές ιστορίες (scripted reality)

2011-2012[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ΑΝΤ1 Είναι στιγμές
Ελεύθερος και ωραίος (διεκόπη)
Το αμάρτημα της μητρός μου (διεκόπη)
MEGA Κλινική Περίπτωση
Με λένε Βαγγέλη
Οι Βασιλιάδες
Η ζωή της άλλης
Πίσω στο Σπίτι
Κλεμμένα όνειρα
ALPHA Οικογενειακές ιστορίες (scripted reality)

2012-2013[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
MEGA Με τα παντελόνια κάτω
Πίσω στο Σπίτι
Όνειρο ήταν (διεκόπη)
Κλεμμένα όνειρα
ΑΝΤ1 Δείξε μου τον φίλο σου (διεκόπη)
ALPHA Οικογενειακές ιστορίες (scripted reality)
Όσα μου κρύβεις (scripted reality)

2013-2014[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
MEGA Με τα παντελόνια κάτω
Οι Βασιλιάδες
Κλεμμένα όνειρα
Το σπίτι της Έμμας
ΑΝΤ1 Μπρούσκο
Καλές δουλειές (διεκόπη)
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Δια Ταύτα

2014-2015[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ANT1 Οι Συμμαθητές
Ταμάμ
Μπρούσκο
Η Εκδρομή
Τρίχες (διεκόπη)
MEGA Εθνική Ελλάδος (διεκόπη)
Ηρωίδες
Δικαίωση
Μάνα Χ Ουρανού (διεκόπη)
Κάτω Παρτάλι (διεκόπη)
Μοντέρνα Οικογένεια
Κλεμμένα όνειρα
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Το σόι σου
10η Εντολή

2015-2016[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Το σόι σου
Οι Άσφαιροι (διεκόπη)
Μη με σκας (διεκόπη)
ΑΝΤ1 Ταμάμ
Οι Συμμαθητές
Μπρούσκο
Daddy Cool
Δίδυμα Φεγγάρια
MEGA Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου (διεκόπη)
Μάλιστα, Σεφ!
STAR Τρελή οικογένεια

2016-2017[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Το σόι σου
Έλα στη θέση μου
Η λέξη που δε λες
Αστέρας Ραχούλας (διεκόπη)
Παραμύθι Αλλιώς
ΑΝΤ1 Οι Συμμαθητές
Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα (διεκόπη)
Ταμάμ (ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω χαμηλής τηλεθέασης)
Daddy Cool
Μπρούσκο
ΣΚΑΪ Προδοσίες (διεκόπη)
STAR AR3NA

2017-2018[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κανάλι Τίτλος σειράς
ALPHA Τατουάζ
Κόκκινο νυφικό
Σαν οικογένεια
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Έλα στη θέση μου
Το σόι σου
ΑΝΤ1 Παρθένα Ζωή
Κάτι χωρισμένα παλικάρια
4Χ4
Φύγε εσύ, έλα εσύ
STAR Ο άνδρας των ονείρων μου

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]