Κατάλογος ελληνικών βιομηχανιών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η λίστα αναφέρεται σε ελληνικές βιομηχανίες καθώς τον κλάδο, την έδρα και το έτος ίδρυσης. Επίσης περιλαμβάνει επιχειρήσεις του μεταποιητικού τομέα με κατάταξη βάσει την πορεία στον κλάδο της από το έτος ίδρυσης της. Ωστόσο, οι εταιρείες αυτές δεν συγκροτούν οπωσδήποτε στο σύνολό τους, κατά σειρά, τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες.

Επωνυμία Κλάδος Έδρα Έτος ίδρυσης Ιδιοκτήτης Θυγατρικές
ABM Hellas - Casa Brava A.E.B.E Κατασκευαστής Πλακακίων Ασπρόπυργος Ανάστασιος Μυλωνάς
Airfasttickets A.E. [1] Αεροπορικά εισιτηρία Αθήνα 2008-2015 Νικόλαος Κοκλωνής
Alapis A.B.E.E. [2] Φαρμακοβιομηχανία Σχηματάρι 2005-2012 Λαυρέντης Λαυρεντιάδης 7
Αlex Pack Α.Ε. [3] Υπερμάρκετ Αθήνα 1974-2008 Αλέξανδρος Κουτσοκώστας
Alumil S.A Βιομηχανία αλουμινίου Κιλκίς 1988 Γιώργος Μυλωνάς 32
Avelon Α.Ε.Β.Ε.[1] Βιομηχανία επιπλων Ασπρόπυργος 1979-2011 Αικατερίνη Ξυνταβελώνη
Bazaar Veroukas Group A.E.[4] Υπεραγορες-Σούπερ Μαρκετ Μοσχάτο 1990 Δήμος,Γιώργος Βερούκας 5
Betanet A.B.E.E. [5] Βιομηχανία οικίσκων Οινόφυτα -2010 Κωνσταντίνος Ζαβλιάρης 5
Cardico Α.Β.Ε.Ε. [6] Φυστικοβιομηχανία Οινόφυτα 1980-2011 Κωνσταντίνος Καρδασιλάρης
Coca-Cola HBC AG Βιομηχανία ποτών Αθήνα 1969 Γιώργος Δαυιδ
Diana A.E. [7] Χαρτοβιομηχανία Κομοτηνή 1985-2012 Παναγιώτης Ζερίτης
DUR S.A. - Δούρος Α.Ε. Βιομηχανία ενδύσεως Πάτρα 1965 Οικογένεια Δούρου
DryShips Inc [8] Ναυτιλιακή εταιρεία Αθήνα 2004 Γιώργος Οικονόμου 56
Flexopack A.B.E.E. [9] Χαρτοβιομηχανία Αθήνα 1979 Γιώργος Γινοσάτης 7
Folli Follie A.E. Βιομηχανία ενδύσεως και κατασκευής κοσμημάτων Αθήνα 1982 Γιώργος, Δημήτρης Κουτσολιούτσος 28
J&P ΑΒΑΞ Α.Ε. Κατασκευαστική εταιρεία Guernsey 1961 Γιώργος Παρασκευαΐδης,Στέλιος Ιωάννου 10
Jetoil A.E. [10] Πετρελαιοειδή Αθήνα 1968-2016 Κυργιάκος Μαμιδάκης 7
Jumbo A.E.E. Βιομηχανία παιχνιδιών Μοσχάτο 1986 Απόστολος Βακάκης 4
Intrakat A.E. Κατασκευαστική εταιρεία Αθήνα 1987 Πέτρος Σουρέτης, Σωκράτης Κόκκαλης 4
Intracom Α.Ε. Εταιρεία λογισμικών Αθήνα 1977 Σωκράτης Κόκκαλης 9
Intralot A.E. Εταιρεία στοιχημάτων Αθήνα 1992 Σωκράτης Κόκκαλης 34
Kaoil Α.Β.Ε.Ε.Π. [11] Βιομηχανία καυσίμων Θεσσαλονίκη 1988 Νικόλαος Κούτλας
L.Tzirakian A.E. - Profil [12] Βιομηχανία αλουμινίου Οινόφυτα 1964 Λιμπαρέτ Τζιρακιάν 5
Lobbe Tzilalis A.B.E.E. [13] Βιομηχανία ανακύκλωσης Μεταμόρφωση 1995-2010 Άκης Τζιλαλής, Lobbe G.m.b.H 3
ΜΕΓΚΟ ΑΒΕΕ Βιομηχανία μοτοσικλετών Τρίκαλα 1947- Οικογένεια Γκόργκολη
Neoset A.E. [14] Βιομηχανία επίπλων Αθήνα -2012 Κωνσταντίνος Αλεξανδράκης
Paperpack Α.Ε. [15] Χαρτοβιομηχανία Κηφισιά 1891 Ιωάννης Τσουκαρίδης 10
Red Bull Hellas Μ.Ε.Π.Ε. Βιομηχανία ποτών Ασπρόπυργος 1984 Ν.Μάτεσιτς, Αλέξ. Κρομμύδας 13
Softex A.E. [16] Χαρτοβιομηχανία Αθήνα 1937 Κωνσταντίνος Κεφάλας
Soulis Α.Β.Ε.Ε. [17] Βιομηχανία οικιακών συσκευών Αθήνα 1950-2012 Μάκης Σούλης
Sprider Stores Α.Β.Ε.Ε. [18] Βιομηχανία ενδύσεως Αθήνα 1971-2013 Σάκης Χατζηιωάννου 7
Vivartia Α.Ε. [19] Βιομηχανία τροφίμων Μεταμόρφωση 2006 Άρης Δασκαλόπουλος
Yalco Κωνσταντίνου Α.Ε. [20] Υαλουργία Κηφισιά 1920 Σωκράτης Κωνσταντίνου 24
Α.Καούσης Α.Ε. [21] Βιομηχανία συστημάτων ανακύκλωσης Αιγάλεω 1958 Ανδρέας Καούσης
ΑΒ Βασιλόπουλος Α.Ε. [22] Υπεραγορες-Σούπερ Μαρκετ Αθήνα 1939 όμιλος Ahold Delhaize 5
ΑΓΝΟ Α.Ε. [23] Γαλακτοβιομηχανία Κορωπί 1950-2012 Νίκος Κολιός 34
Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. [24] Παραγωγή Μπύρας Αθήνα 1963 όμιλος Heineken
Αλουμίνιο της Ελλάδος [25] Βιομηχανία αλουμινίου Αθήνα 1960 Ευάγγελος Μυτιληναίος
Ατλάντικ Α.Ε. [26] Υπεραγορες-Σούπερ Μαρκετ Αθήνα 1980-2012 Παναγιώτης Αποστόλου 7
Αττική Μελισσοκομεία Α.Ε.Β.Ε. Μελισσοκομεία Περιστέρι 1896 Αλέξανδρος Πίττας
ΑΦΟΙ Βερόπουλοι Α.Ε.Β.Ε. [27] Υπεραγορες-Σούπερ Μαρκετ Μεταμόρφωση 1973 Νίκος Βερόπουλος 8
ΑΦΟΙ Δ. Ακρίδα Α.Ε. [28] Κλωστοϋφαντουργία Σπερχειάδα 1953 Αθανάσιος Ακρίδας
ΑΦΟΙ Λαμπρόπουλοι Α.Ε.Β.Ε. - Notos Galleries [29] Βιομηχανία ενδύσεως Αθήνα 1906 Οικογένεια Λαμπρόπουλου 8
ΑΦΟΙ Τριγώνη Α.Β.Ε.Τ.Ε. [2] Βιομηχανία μπετόσιδερών Ασπρόπυργος 1986 Δημήτρης Τριγώνης 4
ΑΦΟΙ Χαΐτογλου Α.Β.Ε.Ε. [30] Βιομηχανία τροφίμων Θεσσαλονίκη 1924 Αλέξανδρος Χαϊτογλου
ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. [31] Φαρμακοβιομηχανία Μεταμόρφωση 1971 Παύλος Γιανακόπουλος 4
Βιοχάλκο Α.Ε. [32] Χαλυβουργία Αθήνα 2013 Νίκος Στασινόπουλος 24
Βλαβιανός Α.Β.Ε.Ε. Υαλουργία Αθήνα 1912 Κωνσταντινος Βλαβιανός
Γ.Πετζετάκις Α.Ε. [33] Βιομηχανία πλαστικών Αθήνα 1960-2011 Γιώργος Πετζετάκις 4
Γ. & Ν. Μουστάκας Α.Β.Ε.Ε. [34] Βιομηχανία παιχνιδιών Αθήνα 1968 Γεώργιος Ν. Μουστάκας
Γιούλα Α.Ε. [35] Βιομηχανία γυαλιού Αθήνα 1947 Αναστάσιος Βουλγαράκης 3
Γ. Α. Κλαουδάτος Α.Ε.Ε. [36] Βιομηχανία ενδύσεων Αθήνα Ανδρέας Κλαουδάτος >5
Γ.Καλλιμάνης Α.Ε. [37] Βιομηχανία κατεψυγμένων τροφίμων Αθήνα 1956 Γιώργος Καλλιμάνης
Γ.Χόντος Α.Ε. Βιομηχανία ενδύσεως Πειραιάς 1967 Γιώργος Χόντος

Γερμανός Α.Ε.Β.Ε. [38]

Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και πρώην βιομηχανία μπαταριών Ξάνθη 1980 Πάνος Γερμανός, Cosmote
Γ.Τσόκας Α.Ε. [39] Εταιρεία οχημάτων και λεωφορείων Αθήνα 1958 Γιώργος Τσόκας
Δαυίδ-Λεβέντη Α.Ε. [40] Βιομηχανία εμφυλώσεων Αθήνα Γιώργος Δαυίδ >10
Δωδώνη Α.Ε. [41] Γαλακτοβιομηχανία Ιωάννινα Si Foods Limited
Ελ. Δ. Μουζάκης Α.Ε.Β.Ε.Μ.Ε. [42] Κλωστουφαντουργία Αθήνα 1944 Ελευθέριος Μουζάκης
Ελλάκτωρ Α.Ε. [43] Κατασκευαστική εταιρεία Κηφισιά 1999 Αφοι Καλλιτσάντζη, Λεωνίδας Μπόμπολας
ΕΒΓΑ Α.Ε. [44] Βιομηχανία τροφιμων Αθήνα 1934 Αφοί Σουραπά
ΕΚΟ Α.Β.Ε.Ε. [45] Βιομηχανία καυσίμων Αθήνα 1962 Οικογένεια Λάτση
ΕΛΑΪΣ Α.Ε. [46] Βιομηχανία προιόντων ελαίου Αθήνα 1920 Ηρώ Αθανασίου
Ελληνικά Καλώδια Α.Ε. [47] Βιομηχανια κατασκευής καλωδίων Μαρούσι 1950 Όμιλος Βιοχάλκο
Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων Α.Ε. [48] Βιομηχανία Οχημάτων Αθήνα 1972 Κυβέρνηση της Ελλάδος
ΕΛ.ΒΑ.Κ. Α.Ε. [49] Κονσερβοποιία Λάρισα 1971 Axel Wedde
Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά Α.Ε. [50] Ναυπηγείο Σκαραμαγκάς Σταύρος Νιάρχος
Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. [51] Βιομηχανία καυσίμου Ασπρόπυργος 1998 Οικογένεια Λάτση
Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. [52] Αεροπορική βιομηχανία Τανάγρα 1975 Κυβέρνηση της Ελλάδος
ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε. [53] Πετρελαιοβιομηχανία Αθήνα 1954 Γιάννης Αλιγιζάκης
ΕΤΕΚΑ Α.Ε. [54] Βιομηχανία πετρελαίου Αθήνα 1983 Γιώργος Σπανός
Elco Βαγιωνής Α.Ε. [55] Βιομηχανία οικιακών συσκευών Μεταμόρφωση 1960 Ιωσήφ Βαγιωνής
ELFE Α.Ε. [56] Βιομηχανία λιπασμάτων Αθήνα 1961 Λαυρέντης Λαυρεντιάδης
Ε. Ι. Λαϊνόπουλος Α.Ε.Ε. [57] Αυτοκινητοβιομηχανία Κηφισιά -2012 Όλγα Λαϊνόπουλου
Εσκιμό Α.Ε. [58] Βιομηχανία ψυγείων Μεταμόρφωση 1958 Όμιλος Φειδάκη
Ηλεκτρονική Αθηνών Α.Ε.Ε. [59] Εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών Μεταμόρφωση 1950-2015 Οικογένεια Λυμπερόπουλου
Ηρακλής Α.Γ.Ε.Τ. Τσιμεντοβιομηχανία Ασπρόπυργος 1911 Τάκης Αθανασόπουλος
Ήρων Α.Ε. Εταιρεία ηλεκτρισμού Αθήνα 2000 ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Qatar Petroleum
ΙΑΝΟΣ Α.Ε. Εκδοτικός οίκος Θεσσαλονίκη 1984 Νίκος Καρατζάς
Ideal Bikes A.E.E. [60] Βιομηχανία ποδηλάτων Πάτρα 1926 Οικογένεια Μανιατόπουλου
Ιζόλα Α.Ε. [61] Βιομηχανία ψυγείων Αθήνα 1930 Γ.Ε. Δημητρίου Α.Ε.Ε.
Ι. & Σ. Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε. [62] Υπεραγορες-Σούπερ Μαρκετ Αθήνα 1954 Γεράσιμος Σκλαβενίτης
Ι.Νάνος & σια Α.Ε.Β.Ε. [63] Εταιρεία επεξεργασίας κρεάτων Ασπρόπυργος 1977 Ιωάννης Νάνος
Ίναχος Α.Β.Β.Ε. [64] Γαλακτοβιομηχανία Λαμία 1950 Δημήτρης Παπακωνσταντίνου
ΙΟΝ Α.Ε. [65] Σοκολατοβιομηχανία Αθήνα 1930 Ιωάννης Κωτσιόπουλος
Κάλλας - Παπαδόπουλος Α.Ε.Ε. Βιομηχανία καρυκευμάτων Αθήνα 1967 Παναγιώτης, Ιωάννης Κάλλας
Καλπίνης Α. - Σίμος Ν. Α.Ε.Β.Ε. Χαλυβουργικά Προιόντα Ασπρόπυργος 1958 Ελαστρον Α.Ε. (πρώην Corus)
Καρέλια Α.Ε. [66] Καπνοβιομηχανία Καλαμάτα 1888 Οικογένεια Καρέλια
Καράτζη Α.Ε. [67] Εταιρεία ενέργειας και τουρισμού Κρήτη 1865 Μιλτιάδης Καράτζης,Αντώνιος Καράτζης
Κατσαφανάς Π. Η. Α.Ε.Ε. [68] Εταιρία θερμαντικών σωμάτων Μεταμόρφωση Ηλίας Κατσαφανάς
Κατσέλης Α.Ε. [69] Αρτοβιομηχανία Αθήνα 1978-2013 Όμιλος Καραμολέγκος 2015-
Κεράνης Γ.Α. Α.Ε. [70] Βιομηχανία σιγαρέτων Αθήνα 1926-2006 Οικογένεια Κεράνη

Κ.Κωστούλας Α.Ε.Β.Ε. [71]

Βιομηχανία ανακύκλωσης και ενοίκιασης κάδων Ασπρόπυργος 1980 Κωνσταντίνος Κωστούλας
Κ.Μήτσης Α.Ε. [72] Ξενοδοχειακές μονάδες Αθήνα 1976 Κωνσταντίνος Μήτσης
Κλωνατέξ Α.Ε. [73] Κλωστοβιομηχανία και εταιρεία ενδύσεως Αθήνα -2009 Θωμάς Λαναράς
Κωτσόβολος Π. Α.Ε. ηλεκτρικές συσκευές Αθήνα 1950 Flag of Britain.svg Alex Baldock, South Dixons Inc.
Λαρσινός Α.Ε. [3] Βιομηχανία σκυροδέματος και λατομείο Κόρινθος 1960 Γιάννης Λαρσινός
Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου Α.Ε.-ΜΕΛ [4] Χαρτοβιομηχανία Πάτρα, Θεσσαλονίκη 1964 Γεωργιος Λαδόπουλος, Κυργιάκος Οικονόμου
Μ.Ι. Μαΐλλης Α.Ε.Β.Ε. [5] Βιοηχανία μετάλλων Κηφισιά Mιχαήλ Μαϊλλης
Μαρινόπουλος Α.Ε. [6] Υπεραγορες-Σούπερ Μαρκετ Αθήνα 1962-2016 Δημήτρης Μαρινόπουλος
Μεβάκο Μεταλουργική Α.Ε. [74] Βιομηχανία μετάλλων Ασπρόπυργος Δημήτρης Κωστόπουλος
ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. [7] Γαλακτοβιομηχανία Κουφάλια 1950 Delta Foods A.E.
Μεταλουργία Μάνδρας Α.Β.Ε.Ε. Βιομηχανία μετάλλων Μάνδρα Νικος Χατζηελένης
ΜΕΤΚΑ Α.Ε. [8] Βιομηχανία μετάλλων Αθήνα 1962 Ευάγγελος Μυτιληναίος
Mίνος EMI [9] Δισκογραφική εταιρεία Αθήνα 1931 Μίνος Μάτσας
ΜΙΣΚΟ Α.Ε. Βιομηχανία ζυμαρικών Πειραιάς 1927 Οικογένεια Μιχαηλίδης και Κωνσταντινίδης, Barilla S.p.A.
Μπάμπης Βωβός Α.Ε. Κατασκευαστική εταιρεία Μαρούσι 1974-2012 Μπάμπης Βωβός
Μπήτρος Α.Ε.[10] Βιομηχανία μεταλευμάτων Ασπρόπυργος 1945 Παναγιώτης Μπήτρος
Μυτιληναίος Α.Ε. [11] Κατασκευαστική εταιρεία Μαρούσι 1906 Ευάγγελος Μυτιληναίος
ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. [12] Βιομηχανία πετρελαίου Αθήνα 1970 Οικογένεια Βαρδινογιάννης
Ναυπηγεία Ελευσίνας Α.Ε. Ναυπηγεία Ελευσίνα 1968-2012
Νικ. Κιολεϊδης Α.Ε.Β.Ε. [13] Βιομηχανία Αμαξωμάτων Κηφισιά 1973 Νικόλαος Κιολεϊδης
Neotex A.B.E.E. [14] Χημική βιομηχανία Ασπρόπυργος 1959 Αλέξανδρος Κατραούζος
Οικογένεια Στεργιου Α.Ε. Βιομηχανία τροφίμων Μεταμόρφωση 1965 Γιώργος Στεργίου
Μέλισσα Α.Ε. [15] Βιομηχανία ζυμαρικών Βόλος 1947 Απόστολος Κίκιζας
Παπαστράτος Α.Β.Ε.Σ. [16] Βιομηχανία σιγαρέτων Πειραιάς 1904 Phillip Morris International
Παυλίδης Α.Ε. [17] Σοκολατοβιομηχανία Αθήνα Mondelez Inc.
Πειραϊκή-Πατραϊκή Α.Ε. [18] Κλωστοβιομηχανία Πάτρα 1919-1996 Φαίδων Στράτος
Πέντε Α.Ε. - Γαλαξιας [19] Υπεραγορες-Σούπερ Μαρκετ Κολωνός 1971 Χρήστος Μαυρόπουλος
Πίτσος Α.Ε.Ε. [20] Βιομηχανία ψυγείων Κηφισιά 1865 Οικογένεια Πίτσος
Πλαίσιο Α.Ε.Β.Ε. [21] Κινητά τηλέφωνα Αθήνα 1969 Κωνσταντίνος Γεράρδος
Πλαστικά Κρήτης Α.Ε. [22] Πλαστικοβιομηχανία Ηράκλειο 1970 Μανωλης Λεμπιδάκης
Πουλιάδης και Συνεργάτες Α.Ε. Βιομηχανία τεχνολογικών προιόντων Αθήνα 1980-2006 Θανάσης Πουλιάδης
Procter and Gamble Hellas Ε.Π.Ε. Βιομηχανία απορρυπαντικών Αθήνα 1837 Τζέιμς Γκαμπλ, Ουίλιαμ Πρόκτερ
Π.Κ.Γ. Τόμπρας Α.Β.Ε.Ε. [23] Κυτιπόποιια Αργολίδα Παναγής Τόμπρας
Ροκάς Χ. Α.Β.Ε.Ε. [24] Βιομηχανικός εξοπλισμός και πάνελ Αθήνα 1958
Σιδενόρ Α.Ε. [25] Χαλυβουργία Θεσσαλονίκη 1962 Όμιλος Βιοχάλκο
Σιλβεστρίδης Α.Ε. [26] Βιομηχανία επίπλων Μεταμόρφωση 1977 Ευθύμιος Σιλβεστρίδης
Σοβέλ Α.Ε. [27] Χαλυβουργίο και βιομηχανία μετάλων Βόλος 1996 Σιδενορ Α.Ε.
Στάμου Α.Β.Ε.Ε. [28] Γαλακτοβιομηχανία Αχαρνές 1964 Γιώτης Α.Ε.
ΤΙΤΑΝ Α.Ε. [29] Τσιμεντοβιομηχανία Αθήνα 1902 Νικόλαος Κανελόπουλος, Αλέξανδρος Κανελλόπουλος
Τσιμέντα Χάλυψ Α.Ε. [30] Τσιμεντοβιομηχανία Αθήνα 1873 Όμιλος Italcementi
Φάγε Α.Ε. [31] Γαλακτοβιομηχανία Μεταμόρφωση 1926 Αθανάσιος Φιλίππου
Φλωρίδης Α.Ε.Β.Ε.Κ. [32] Εταιρεία επεξεργασίας κρεάτων Αθήνα 1953 Γιάννης Φλωρίδης
Φωκάς Α.Ε. [33] Βιομηχανία ενδυμάτων Θεσσαλονίκη 1936-2012 Βασιλική Φωκά
Χ.Δεστούνης Α.Β.Ε.Ε.-Unikleen Κλωστουφαντουργία Μεταμόρφωση 1950 Χαράλαμπος Δεστούνης
Χαλυβουργική Α.Ε. [34] Χαλυβουργία Ασπρόπυργος 1925 Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος
Χαλυβουργία Ελλάδος Α.Ε. Χαλυβουργία Κηφισιά 1938 Νίκος Μάνεσης

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πηγές και Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Νίκος Κοκλώνης: Στο σφυρί τα υπάρχοντα της Airfasttickets». ProtoThema. https://www.protothema.gr/greece/article/695370/sto-sfuri-ta-uparhoda-tis-airfasttickets-/. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  2. iefimerida.gr (2013-11-26). «Πτώχευσε η Alapis του Λαυρεντιάδη». iefimerida.gr. http://www.iefimerida.gr/news/132216/%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%87%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B5-%CE%B7-alapis-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  3. «Alex Pak: Από την «αυτοκρατορία» των 33 καταστημάτων σε αυτή των τριών». https://www.reader.gr/extras/alex-pak-apo-tin-aytokratoria-ton-33-katastimaton-se-ayti-ton-trion. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  4. «Διπλασίασαν την κερδοφορία τους τα σούπερ μάρκετ Bazaar». http://www.economy365.gr/article/12746/diplasiasan-tin-kerdoforia-toys-ta-soyper-market-bazaar. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  5. «Betanet: Μετά την πτώχευση, δικαστήρια» (στα αγγλικά). https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/567885/betanet-meta-thn-ptohefsh-dikasthria.html. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  6. Capital.gr. «Η πρώην Cardico, οι πιστωτές, το θρίλερ επαναλειτουργίας». Capital.gr. http://www.capital.gr/epixeiriseis/3136827/i-proin-cardico-oi-pistotes-to-thriler-epanaleitourgias%5C. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  7. «ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ - DIANA ΜΕΤΑ ΑΠΟ 32 ΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ». Palo.gr. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  8. DiLallo, Matthew (2018-07-06). «Why DryShips Inc.’s Stock Rocketed 46% in the First Half of 2018 -- The Motley Fool» (στα αγγλικά). The Motley Fool. https://www.fool.com/investing/2018/07/06/why-dryships-incs-stock-rocketed-46-in-the-first-h.aspx. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  9. «FLEXOPACK ΠΛΑΣΤΙΚΑ - Οι 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα - ΛΙΣΤΕΣ - Fortunegreece.com». Fortunegreece.com. 2015-12-28. http://www.fortunegreece.com/company-list/nea-lista-i-30-tachitera-anaptissomenes-eteries-stin-ellada/details/116500/. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  10. «Υπεγράφη η συμφωνία διάσωσης της Jetoil από την Cetracore, της Χρύσας Λιάγγου | Kathimerini». http://www.kathimerini.gr/914698/article/oikonomia/epixeirhseis/ypegrafh-h-symfwnia-diaswshs-ths-jetoil-apo-thn-cetracore. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  11. «Ανησυχία για το μέλλον ακόμη μιας εταιρείας πετρελαιοειδών». 15minutes.gr. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  12. «Σε τροχιά κερδοφόρων αποτελεσμάτων τα Σωληνουργεία Τζιρακιάν Profil». inr.gr. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  13. Capital.gr. «ΕΥΔΑΠ: Ανετέθη το έργο για τη μεταφορά της λυματολάσπης στην κοινοπραξία Lobbe Tzilalis - Envirochem Ελλάς». Capital.gr. http://www.capital.gr/story/69206/eudap-anetethi-to-ergo-gia-ti-metafora-tis-lumatolaspis-stin-koinopraxia-lobbe-tzilalis-envirochem-ellas. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  14. Καρούτζος, Νίκος. «Πτώχευσε οριστικά η NEOSET-Λουκέτο σε όλα τα καταστήματα». Fpress.gr. http://www.fpress.gr/epixeiriseis/story/14420/ptoxeyse-oristika-i-neoset-loyketo-se-ola-ta-katastimata. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  15. «Αυξημένος κατά 16,68% ο κύκλος εργασιών της εταιρείας Paperpack ΑΒΕΕ». http://www.economy365.gr/article/76455/ayximenos-kata-1668-o-kyklos-ergasion-tis-etaireias-paperpack-avee. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  16. «Η κατάρρευση της Softex - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online». Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online. 2008-11-24. http://www.tovima.gr/2008/11/24/finance/i-katarreysi-tis-softex/. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  17. Naftemporiki (2005-10-02). «Πρόγραμμα αναδιοργάνωσης από τη Soulis ABEE». https://www.naftemporiki.gr/finance/story/121118/programma-anadiorganosis-apo-ti-soulis-abee. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  18. iefimerida.gr (2013-10-01). «Κλείνουν τα Sprider Stores: Πώς τα αδέρφια Χατζηιωάννου έριξαν στα βράχια την αλυσίδα καταστημάτων». iefimerida.gr. http://www.iefimerida.gr/news/124192/%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-32-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-sprider-stores-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%C2%AB%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CF%8C%CE%B4%CE%B1%CF%82%C2%BB-%CF%80%CE%BF%CF%85. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  19. «Σπ. Θεοδωρόπουλος: Τα επόμενα σχέδια του Mr. Chipita». http://www.insider.gr/epiheiriseis/emporio/94775/sp-theodoropoylos-ta-epomena-shedia-toy-mr-chipita. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  20. newsroom. «Οικογένεια Κωνσταντίνου (Yalco): Ο γυάλινος κόσμος εναντίον του θηρίου της κρίσης». https://www.newmoney.gr/oles-oi-eidiseis/297000-oikogeneia-konstantinou-yalco-o-gialinos-kosmos-enantion-tou-thiriou-tis-krisis. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  21. «Ο «Καποδίστριας» και ο «Καούσης» - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online». Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online. 2008-11-24. http://www.tovima.gr/2008/11/24/finance/o-kapodistrias-kai-o-kaoysis/. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  22. «ΑΒ Βασιλόπουλος: Η ισχυρή πολυεθνική δύναμη στο χώρο των σούπερ μάρκετ». Newsit.gr. 2018-08-31. https://www.newsit.gr/megales-epixeiriseis/av-vasilopoulos-i-isxyri-polyethniki-dynami-sto-xoro-ton-souper-market/2604183/. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  23. «Αντίστροφη μέτρηση για την ΑΓΝΟ, Του Ηλία Μπέλλου | Kathimerini». http://www.kathimerini.gr/919843/article/oikonomia/epixeirhseis/antistrofh-metrhsh-gia-thn-agno. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  24. «Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Θετικός ο απολογισμός του 2017». https://www.news247.gr/epixeiriseis/athinaiki-zythopoiia-thetikos-o-apologismos-toy-2017.6528679.html. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  25. Capital.gr. «Μυτιληναίος: Επένδυση μαμούθ – 'χτίζει' νέο Αλουμίνιο». Capital.gr. http://www.capital.gr/epixeiriseis/3216095/mutilinaios-ependusi-mamouth-xtizei-neo-alouminio. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  26. «Κήρυξε πτώχευση η εταιρεία Ατλάντικ». Newsbeast.gr. 2011-08-03. https://www.newsbeast.gr/financial/arthro/210345/kiruxe-ptoheusi-i-etaireia-atladik. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  27. «Βερόπουλος: Τα πρώτα 200 χρόνια είναι δύσκολα». https://www.news247.gr/weekend-edition/veropoylos-ta-prota-200-chronia-einai-dyskola.6347283.html. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  28. «Δ. Ακρίδας: Πώς από παραγωγοί γίναμε έμποροι!» (στα αγγλικά). https://www.euro2day.gr/specials/interviews/article/769564/d-akridas-pos-apo-paragogoi-giname-emporoi.html. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  29. «Αφοί Λαμπρόπουλοι: Η ιστορία 100 χρόνων της οικογένειας που διάλεγε πριν από εμάς για εμάς». https://www.news247.gr/epixeiriseis/afoi-lampropoyloi-i-istoria-100-chronon-tis-oikogeneias-poy-dialege-prin-apo-emas-gia-emas.6476859.html. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  30. «Το ...αμερικανικό όνειρο της «Αφοί Χαΐτογλου», Του Ηλία Μπέλλου | Kathimerini». http://www.kathimerini.gr/941288/article/oikonomia/epixeirhseis/to-amerikaniko-oneiro-ths-afoi-xaitogloy. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  31. «Οικογένεια Γιαννακόπουλου: Από ένα φαρμακείο δημιούργησαν τη ΒΙΑΝΕΞ – Το πάθος τους για τον Παναθηναϊκό και οι δημόσιες κόντρες τους». kerdos.gr. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  32. newsroom. «Βιοχάλκο: To απόλυτο turnaround για το 2017». https://www.newmoney.gr/business-stories/351536-bioxalko-to-apolito-turnaround-gia-to-2017. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  33. Capital.gr. «Το άδοξο τέλος της Πετζετάκις». Capital.gr. http://www.capital.gr/epixeiriseis/3228210/to-adoxo-telos-tis-petzetakis. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  34. Newsbomb (2017-06-16). «Μουστάκας: Νικητής… το παιχνίδι!». Newsbomb.gr. https://www.newsbomb.gr/oikonomia/epixeirhseis/story/800226/moystakas-nikitis-to-paixnidi. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  35. «Ο αφελληνισμός των επιχειρήσεων συνεχίζεται με την υαλουργία Γιούλα - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online». Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online. 2016-10-15. http://www.tovima.gr/2016/10/15/finance/o-afellinismos-twn-epixeirisewn-synexizetai-me-tin-yaloyrgia-gioyla/. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  36. «Συγχωνεύονται Κλαουδάτος και Micromedia-Mπριτάννια | naftemporiki.gr». m.naftemporiki.gr. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  37. «Αγώνας δρόμου για την «απόψυξη» της «Καλλιμάνης», Του Ηλία Μπέλλου | Kathimerini». http://www.kathimerini.gr/942055/article/oikonomia/epixeirhseis/agwnas-dromoy-gia-thn-apoyy3h-ths-kallimanhs. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  38. Voria.gr. «Μεγάλη πυρκαγιά στο εργοστάσιο της Γερμανός Μπαταρίες στην Ξάνθη (vid)». Μεγάλη πυρκαγιά στο εργοστάσιο της Γερμανός Μπαταρίες στην Ξάνθη (vid). Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  39. «Ενημέρωση: Συνεντεύξεις - Γ. ΤΣΟΚΑΣ Α.Ε. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ: Μια ξεχωριστή επιχειρηματική διαδρομή με ασφάλεια, συνέπεια και επαγγελματισμό | TÜV AUSTRIA Hellas». www.tuvaustriahellas.gr (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  40. «Oικογένεια Δαυίδ: Έχτισαν την αυτοκρατορία της Coca Cola με κέρδη 140 εκατομμ. και τώρα αγόρασαν τους Πεταλιούς - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ - boro.gr». boro.gr. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  41. Capital.gr. «Οι μνηστήρες της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη». Capital.gr. http://www.capital.gr/epixeiriseis/3287238/oi-mnistires-tis-galaktobiomixanias-dodoni. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  42. «Ελ. Μουζάκης: Πώς φροντίζει την εισηγμένη... από τον άλλο κόσμο!» (στα αγγλικά). https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1451496/el-moyzakhs-pos-frontizei-thn-eishgmenh-apo-t.htmlhttps://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1451496/el-moyzakhs-pos-frontizei-thn-eishgmenh-apo-t.htmlhttps://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1451496/el-moyzakhs-pos-frontizei-thn-eishgmenh-apo-t.html. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  43. «Από την Άκτωρ ξεκινά η «νέα εποχή» της Ελλάκτωρ - Αυτή είναι η νέα διοίκηση της θυγατρικής που επέλεξε η πλευρά Καλλιτσάντση - mononews». www.mononews.gr. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  44. «Η ΕΒΓΑ πούλησε το... παγωτό της στην Αlgida - ΤΑ ΝΕΑ». ΤΑ ΝΕΑ. 2010-09-29. http://www.tanea.gr/2010/09/29/economy/i-ebga-poylise-to-pagwto-tis-stin-algida/. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  45. «EΛΠΕ: Νέα εποχή με τη συγχώνευση ΕΚΟ ΑΒΕΕ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΕΕ - Aftodioikisi.gr». Aftodioikisi.gr. 2016-09-02. https://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/elpe-nea-epoxi-me-ti-sigxonefsi-eko-avee-ellinika-kafsima-aee/. Ανακτήθηκε στις 2016-09-24. 
  46. «Γιατί η Ελαΐς – Unilever πουλάει το εργοστάσιο στην Πειραιώς και τα ελαιόλαδα». Newsbeast.gr. 2017-09-28. https://www.newsbeast.gr/financial/arthro/2863843/giati-i-ela%CE%90s-unilever-poulai-to-ergostasio-stin-pireos-ke-ta-eleolada. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  47. «Στα «Διαμάντια της Οικονομίας» τα Ελληνικά Καλώδια» (στα αγγλικά). https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1625546/sta-diamantia-ths-oikonomias-ta-ellhnika-kalodia.html. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  48. «Τι συμβαίνει με την ΕΛΒΟ και τη σωτηρία της; - Militaire.gr» (στα αγγλικά). Militaire.gr. 2018-07-27. https://www.militaire.gr/ti-symvainei-me-tin-elvo-kai-ti-sotiria-tis/. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  49. «Επάνοδο σε κέρδη προσδοκά τη χρήση 2017-2018 η κονσερβοποιία φρούτων ΕΛΒΑΚ - Mikrometoxos.gr» (στα αγγλικά). Mikrometoxos.gr. 2018-05-26. https://www.mikrometoxos.gr/epanodo-se-kerdi-prosdoka-ti-chrisi-2017-2018-i-konservopoiia-froyton-elvak/. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  50. «Πωλούνται τα τρία μεγάλα ναυπηγεία, Του Ηλία Μπέλλου | Kathimerini». http://www.kathimerini.gr/979690/gallery/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/pwloyntai-ta-tria-megala-nayphgeia. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  51. «Ιστορικό υψηλό κερδών για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ». Protagon.gr. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  52. «Προσλήψεις 14 ατόμων στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία - Aftodioikisi.gr». Aftodioikisi.gr. 2018-09-11. https://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/proslipsis-14-atomon-stin-elliniki-aeroporiki-viomichania-2/. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  53. newsroom. «Γιάννης Αληγιζάκης, ο μάνατζερ που υπογράφει την επιτυχία της ΕΛΙΝΟΙΛ». https://www.newmoney.gr/oles-oi-eidiseis/353476-giannis-aligizakis,-o-manatzer-pou-ipografei-tin-epitixia-tis-elinoil. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  54. «ΕΤΕΚΑ ΑΕ: Επιστροφή στην κερδοφορία το 2015». http://www.businessnews.gr/article/57967/eteka-ae-epistrofi-stin-kerdoforia-2015. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  55. Epochi, rizospastis.gr | Synchroni. «rizospastis.gr - Αυθαίρετο, αλλά μη κατεδαφιστέο». ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ. https://www.rizospastis.gr/story.do?id=3623731. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  56. «Η υπερχρεωμένη ELFE, απειλή για τη ΔΕΠΑ, της Χρύσας Λιάγγου | Kathimerini». http://www.kathimerini.gr/927920/article/oikonomia/epixeirhseis/h-yperxrewmenh-elfe-apeilh-gia-th-depa. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  57. Μορφίδης, Στέλιος. «Οικογένεια Λαϊνόπουλου: Το τέλος μίας διαδρομής». https://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/epixeiriseis/315310-oikogeneia-lainopoulou-to-telos-mias-diadromis. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  58. Capital.gr. «Τι απέγιναν δύο από τα ισχυρότερα ελληνικά βιομηχανικά ονόματα». Capital.gr. http://www.capital.gr/story/1917166/ti-apeginan-duo-apo-ta-isxurotera-ellinika-biomixanika-onomata. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  59. Documento. «Ηλεκτρονική Αθηνών: Η οικογένεια Λυμπερόπουλου και το μεγάλο κανόνι | Documento». Documento. http://www.documentonews.gr/article/hlektronikh-athhnwn-h-oikogeneia-lymperopoyloy-kai-to-megalo-kanoni. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  60. «Ideal Bikes: Τα ελληνικά ποδήλατα που αντιγράφουν οι ξένοι». Bikes' World | Ο κόσμος του ποδηλάτου. 2015-11-04. http://bikesworld.gr/ideal-bikes-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF/. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  61. «ΙΖΟΛΑ: Μια εταιρία-θρύλος ξαναγεννιέται…». http://www.businessnews.gr/article/72655/izola-mia-etairia-thrylos-xanagennietai. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  62. «Το "μυστικό" της Σκλαβενίτης για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές». https://www.news247.gr/epixeiriseis/to-mystiko-tis-sklavenitis-gia-to-anoigma-ton-katastimaton-tis-kyriakes.6609950.html. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  63. «thelopromitheuti.gr | Η ..εστία των προμηθευτών της μαζικής εστίασης!». www.thelopromitheuti.gr. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  64. «Μπουτίκ τυριών λανσάρει ή Ίναχος». Agronews. https://www.agronews.gr/oikonomia-kai-politiki/business/96486/boutik-turion-lansarei-i-inahos/. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  65. «Η ιστορική ελληνική βιομηχανία σοκολατοποιίας που επιμένει ελληνικά εδώ και 88 χρόνια». Τι λες τώρα;. https://www.tilestwra.com/ion-i-istoriki-elliniki-viomichania-sokolatopiias-pou-epimeni-ellinika-edo-ke-85-chronia/. Ανακτήθηκε στις 2018-09-24. 
  66. «Δάκρυσαν οι εργαζόμενοι στον Καρέλια: Δείτε τι επίδομα τους έδωσε και έπαθαν πλάκα!». www.triklopodia.gr. Ανακτήθηκε στις 2018-09-25. 
  67. «​True Leader της χρονιάς ο όμιλος ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε | Cretalive». Cretalive. https://www.cretalive.gr/business/true-leader-ths-chronias-o-omilos-karatzh-a-e. Ανακτήθηκε στις 2018-09-25. 
  68. 4green.gr. «Ο πελάτης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντoς!». 4green.gr. https://4green.gr/news/data/ellhnika-nea/O-pelaths--sto-epikentro-toy-endiaferontos_118061.asp. Ανακτήθηκε στις 2018-09-25. 
  69. «Πώς η Κατσέλης πτώχευσε για δεύτερη φορά στην ιστορία της, Τ. Τελλογλου | Kathimerini». http://www.kathimerini.gr/492662/article/oikonomia/epixeirhseis/pws-h-katselhs-ptwxeyse-gia-deyterh-fora-sthn-istoria-ths. Ανακτήθηκε στις 2018-09-25. 
  70. «Η άνοδος και η πτώση της "αυτοκρατορίας Κεράνης"». Espresso. https://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/49739/%CE%B7-%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82. Ανακτήθηκε στις 2018-09-25. 
  71. Epochi, rizospastis.gr | Synchroni. «rizospastis.gr - Αποθήκη απορριμμάτων με συνοπτικές διαδικασίες!». ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ. https://www.rizospastis.gr/story.do?id=3764589. Ανακτήθηκε στις 2018-09-25. 
  72. «Όμιλος Mitsis Hotels: η απόλυτη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα» (στα αγγλικά). COSMPOPOLITI.COM. http://cosmopoliti.com/mitsishotelselladaiapoltii/. Ανακτήθηκε στις 2018-09-25. 
  73. «Στα 3 δισ. ο τζίρος το 2002 της Gallop (Κλωνατέξ)» (στα αγγλικά). https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2217/sta-3-dis-o-tziros-to-2002-ths-gallop-klonatex.html. Ανακτήθηκε στις 2018-09-25. 
  74. «Mevaco: Στο 50-60% των πωλήσεων οι εξαγωγές». http://www.economy365.gr/article/81981/mevaco-sto-50-60-ton-poliseon-oi-exagoges. Ανακτήθηκε στις 2018-10-14.