Κατάλογος βίντεο με τις περισσότερες προβολές στο YouTube

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
To "Despacito" του Luis Fonsi (αριστερά) featuring Daddy Yankee (δεξιά) είναι το βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις στο YouTube, ξεπερνώντας τις 4.4 δισεκατομμύρια, έως τον Δεκέμβριο του 2017.

Το YouTube είναι ένας αμερικανικός video-sharing ιστότοπος, με έδρα τη Καλιφόρνια. Από τη στιγμή της ίδρυσης του έχει μία επέκταση, στην οποία ο θεατής μπορεί να δει τα βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις (most viewed). Παρόλο που τα πρώτα βίντεο σε αυτήν τη λίστα ήταν αρχικά τα λεγόμενα viral βίντεο, όπως το Evolution of Dance and Charlie Bit My Finger, κατόπιν η λίστα εμπεριείχε μόνο βίντεο που συσχετίζονται με τη μουσική. Για τον λόγο του αληθές, από τότε που το βίντεο του κομματιού της Lady Gaga, Bad Romance, έφτασε στο νούμερο 1 του καταλόγου, από εκεί στο εξής, μόνο μουσικά βίντεο έχουν φτάσει εκεί. Αν και η επέκταση με τις περισσότερες θεάσεις δεν υπάρχει πια στον ιστότοπο, το να μπει κάποιο βίντεο εκεί, θεωρείται ακόμα ένα μεγάλο κατόρθωμα.

Έως και τις 21 Ιουνίου του 2015, μόνο δύο βίντεο είχαν καταφέρει να φτάσουν τις μία δισεκατομμύρια θεάσεις, το Gangnam Style και το Baby. Παρόλα αυτά, σχεδόν τέσσερις μήνες αργότερα, ήδη 10 ακόμα βίντεο το είχαν καταφέρει αυτό.[1] Έως και τον Δεκέμβριο του 2017, 87 βίντεο κατάφεραν να ξεπεράσουν τις μία δισεκατομμύρια θεάσεις, εκ των οποίων τα 19 ξεπέρασαν τις δύο δισεκατομμύρια, τα τρία εξ αυτών τις 3 δισεκατομμύρια και μόλις ένα βίντεο, το Despacito, κατάφερε να ξεπεράσει τις 4 δισεκατομμύρια θεάσεις, στις 11 Οκτωβρίου του 2017.[2] Τα τρία που κατάφεραν να φτάσουν τα 3 δισεκατομμύρια είναι το προαναφερθέν, το See You Again και το Gangnam Style.[3][4][5]

Έως και τον Δεκέμβριο του 2017, τα βίντεο που έφτασαν γρηγορότερα τις μία δισεκατομμύρια θεάσεις είναι το Hello (87 μέρες), το Despacito (96 μέρες), το Shape of You (97 ημέρες), το Mi Gente (102 μέρες) και το Sorry (136 μέρες).[6] Ενώ τα πέντε βίντεο που έφτασαν γρηγορότερα τις δύο δισεκατομμύρια θεάσεις είναι το Despacito (154 μέρες), το Chantaje (379 μέρες), το Sorry (394 μέρες) και το See You Again (515 μέρες).[7]

Έως και τον Δεκέμβριο του 2017, η Κέιτι Πέρι και ο Τζάστιν Μπίμπερ, έχουν τα περισσότερα βίντεο στον παρακάτω κατάλογο: τέσσερα έκαστος. Η Shakira, η Taylor Swift, ο Calvin Harris, η Ariana Grande και ο Μπρούνο Μαρς από τρία, ενώ από δύο έχουν οι Fifth Harmony, ο Psy, η Adele, η Ellie Goulding, οι The Weeknd, ο Εντ Σίραν, ο Nicky Jam, ο Eminem, o Maluma, o J Balvin και ο Ρίκι Μάρτιν. Μόνο δύο καλλιτέχνες έχουν δύο βίντεο με πάνω από δύο δισεκατομμύρια θεάσεις, η Swift και η Perry.

Top 100[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο παρακάτω κατάλογος είναι μία λίστα με τα 100 πιο προβεβλημένα βίντεο στο YouTube.[A]

   — Υποδεικνύει βίντεο, που δεν είναι συσχετιζόμενα με τη μουσική
Θέση Τίτλος βίντεο Uploader / καλλιτέχνης Θεάσεις (δισεκατομμύρια) Ημερομηνία upload Σημειώσεις
1. "Despacito"[8] Λούις Φόνσι featuring Daddy Yankee 6.37 12 Ιανουαρίου 2017 [B]
2. "See You Again"[13] Wiz Khalifa featuring Charlie Puth 3.87 6 Απριλίου 2015 [C]
3. "Shape of You"[20] Εντ Σίραν 3.82 30 Ιανουαρίου 2017
4. "Gangnam Style"[21] Psy 3.23 15 Ιουλίου 2012 [D]
5. "Sorry"[26] Justin Bieber 3.02 22 Οκτωβρίου 2015
6. "Uptown Funk"[27] Mark Ronson featuring Bruno Mars 2.81 10 Νοεμβρίου 2014
7. "Masha and the Bear: Recipe for Disaster"[28] Get Movies 2.69 31 Ιανουαρίου 2012 [E]
8. "Shake It Off"[29] Taylor Swift 2.45 18 Αυγούστου 2014
9. "Sugar"[30] Maroon 5 2.45 14 Ιανουαρίου 2015
10. "Bailando"[31] Ενρίκε Ιγκλέσιας featuring Descemer Bueno and Gente De Zona 2.44 11 Απριλίου 2014
11. "Roar"[32] Katy Perry 2.37 5 Σεπτεμβρίου 2013
12. "Lean On"[33] Major Lazer and DJ Snake featuring 2.23 22 Μαρτίου 2015
13. "Blank Space"[34] Taylor Swift 2.23 10 Νοεμβρίου 2014
14. "Dark Horse"[35] Katy Perry featuring Juicy J 2.18 20 Φεβρουαρίου 2014
15. "All About That Bass"[36] Meghan Trainor 2.16 11 Ιουνίου 2014
16. "Hello"[37] Adele 2.15 22 Οκτωβρίου 2015 [F]
17. "Counting Stars"[39] OneRepublic 2.04 31 Μαΐου 2013
18. "Wheels on the Bus"[40] LittleBabyBum 2.03 9 Αυγούστου 2014
19. "Chantaje"[41] Shakira featuring Maluma 2.01 18 Νοεμβρίου 2016
20. "Thinking Out Loud"[42] Εντ Σίραν 1.98 7 Οκτωβρίου 2014
21. "Closer (Lyric video)"[43] The Chainsmokers featuring Halsey 1.96 29 Ιουλίου 2016 [G]
"New Rules" Dua Lipa 1.94
22. "This Is What You Came For"[44] Calvin Harris featuring Rihanna 1.86 16 Ιουνίου 2016
23. "What Do You Mean?"[45] Justin Bieber 1.84 30 Αυγούστου 2015
24. "Baby"[46] Justin Bieber featuring Ludacris 1.77 19 Φεβρουαρίου 2010 [H]
25. "Work from Home"[49] Fifth Harmony featuring Ty Dolla $ign 1.75 26 Φεβρουαρίου 2016
26. "Chandelier"[50] Sia 1.75 6 Μαΐου 2014
27. "Rockabye"[51] Clean Bandit featuring Sean Paul & Anne-Marie 1.71 21 Οκτωβρίου 2016
28. "Let Her Go"[52] Passenger 1.69 25 Ιουλίου 2012
29. "Waka Waka (This Time for Africa)"[53] Shakira featuring Freshlyground 1.63 4 Ιουνίου 2010
30. "Love Me Like You Do"[54] Ellie Goulding 1.62 22 Ιανουαρίου 2015
31. "We Don't Talk Anymore"[55] Charlie Puth featuring Selena Gomez 1.61 2 Αυγούστου, 2016
32. "Worth It"[56] Fifth Harmony featuring Kid Ink 1.51 28 Μαρτίου 2015
33. "Treat You Better"[57] Shawn Mendes 1.46 12 Ιουλίου 2016
34. "Love the Way You Lie"[58] Eminem featuring Rihanna 1.45 5 Αυγούστου 2010
35. "Ay Vamos"[59] J Balvin 1.43 29 Αυγούστου 2014
36. "Faded"[60] Alan Walker 1.43 3 Δεκεμβρίου 2015
37. "Rude"[61] Magic! 1.42 5 Δεκεμβρίου 2013
38. "Watch Me (Whip/Nae Nae)"[62] Silentó 1.42 25 Ιουνίου 2015
39. "Wake Me Up"[63] Avicii featuring Aloe Blacc 1.42 29 Ιουνίου 2013
40. "Mi Gente"[64] J Balvin and Willy William 1.41 29 Ιουνίου 2017
41. "Party Rock Anthem"[65] LMFAO featuring Lauren Bennett and GoonRock 1.40 8 Μαρτίου 2011
42. "Vente Pa' Ca"[66] Ricky Martin featuring Maluma 1.33 22 Σεπτεμβρίου 2016
43. "Hotline Bling"[67] Drake 1.33 26 Οκτωβρίου 2015
44. "Johny Johny Yes Papa"[68] ChuChu TV 1.33 14 Νοεμβρίου 2014 [I]
45. "Propuesta Indecente"[70] Romeo Santos 1.31 9 Σεπτεμβρίου 2013
46. "Love Yourself"[71] Justin Bieber 1.27 14 Νοεμβρίου 2015
47. "Let It Go"[72] Idina Menzel 1.27 30 Ιανουαρίου 2014 [J]
48. "Starboy"[74] The Weeknd featuring Daft Punk 1.27 28 Σεπτεμβρίου 2016
49. "Hasta el Amanecer"[75] Nicky Jam 1.26 14 Ιανουαρίου 2016
50. "The Lazy Song"[76] Bruno Mars 1.25 15 Απριλίου 2011
51. "All of Me"[77] John Legend 1.25 2 Οκτωβρίου 2013
52. "Rolling in the Deep"[78] Adele 1.23 30 Νοεμβρίου 2010
53. "Side to Side"[79] Ariana Grande featuring Nicki Minaj 1.21 20 Αυγούστου 2016
54. "Reggaetón Lento (Bailemos)"[80] CNCO 1.20 7 Οκτωβρίου 2016
55. "Felices los 4"[81] Maluma 1.20 21 Απριλίου 2017
56. "Burn"[82] Ellie Goulding 1.19 7 Ιουλίου 2013
57. "Summer"[83] Calvin Harris 1.18 6 Απριλίου 2014
58. "How Deep Is Your Love"[84] Calvin Harris featuring Disciples 1.18 6 Αυγούστου 2015
59. "Hey Mama"[85] David Guetta featuring Nicki Minaj, Bebe Rexha and Afrojack 1.17 19 Μαΐου 2015
60. "Havana"[86] Camila Cabello 1.17 3 Αυγούστου 2017
61. "Bad Blood"[87] Taylor Swift featuring Kendrick Lamar 1.16 17 Μαΐου 2015
62. "The Hills"[88] The Weeknd 1.16 27 Μαΐου 2015
63. "Stressed Out"[89] Twenty One Pilots 1.16 27 Απριλίου 2015
64. "On the Floor"[90] Jennifer Lopez featuring Pitbull 1.16 3 Μαρτίου 2011
65. "The Gummy Bear Song"[91] icanrockyourworld 1.15 9 Οκτωβρίου 2007 [K]
66. "Thrift Shop"[92] Macklemore & Ryan Lewis featuring Wanz 1.14 29 Αυγούστου 2012
67. "Gentleman"[93] Psy 1.14 13 Απριλίου 2013
68. "Diamonds"[94] Rihanna 1.12 8 Νοεμβρίου 2012
69. "Shaky Shaky"[95] Daddy Yankee 1.11 14 Ιουλίου 2016
70. "Andas en Mi Cabeza"[96] Chino & Nacho featuring Daddy Yankee 1.10 20 Απριλίου 2016
71. "Animals"[97] Martin Garrix 1.10 17 Ιουνίου 2013
72. "El Perdón"[98] Nicky Jam featuring Enrique Iglesias 1.09 23 Μαρτίου 2015
73. "El Perdedor"[99] Maluma 1.09 22 Απριλίου 2016
74. "That's What I Like"[100] Bruno Mars 1.08 2 Μαρτίου 2017
75. "Problem"[101] Ariana Grande featuring Iggy Azalea 1.07 30 Μαΐου 2014
76. "La Bicicleta"[102] Carlos Vives and Shakira 1.07 8 Ιουλίου 2016
77. "Firework"[103] Katy Perry 1.07 28 Οκτωβρίου 2010
78. "El Pollito Pio"[104] pulcinopiotv 1.07 29 Νοεμβρίου 2012
79. "Bang Bang"[105] Jessie J, Ariana Grande and Nicki Minaj 1.06 25 Αυγούστου 2014
80. "Last Friday Night (T.G.I.F.)"[106] Katy Perry 1.05 12 Ιουνίου 2011
81. "Not Afraid"[107] Eminem 1.03 4 Ιουνίου 2010
82. "Huge Eggs Surprise Toys Challenge"[108] Ryan ToysReview 1.03 13 Απριλίου 2016
83. "Just the Way You Are"[109] Bruno Mars 1.03 8 Σεπτεμβρίου 2010
84. "Ahora Dice"[110] Chris Jeday featuring J Balvin, Ozuna and Arcángel 1.02 19 Μαρτίου 2017
85. "Call Me Maybe"[111] Carly Rae Jepsen 1.02 1 Μαρτίου 2012
86. "La Gozadera"[112] Gente de Zona featuring Marc Anthony 1.02 5 Ιουνίου 2015
87. "La Mordidita"[113] Ricky Martin featuring Yotuel 1.01 12 Ιουνίου 2015
88. "Masha and the Bear: Bon appétit!"[114] Get Movies 0.99 12 Σεπτεμβρίου 2012
89. "Someone like You"[115] Adele 0.99 29 Σεπτεμβρίου 2011
90. "Happy"[116] Pharrell Williams 0.99 21 Νοεμβρίου 2013
91. "Where Are Ü Now"[117] Jack Ü and Justin Bieber 0.99 29 Ιουνίου 2015
92. "Timber"[118] Pitbull featuring Kesha 0.99 25 Νοεμβρίου 2013
93. "El Amante"[119] Nicky Jam 0.98 15 Ιανουαρίου 2017
94. "Somebody That I Used to Know"[120] Gotye featuring Kimbra 0.98 5 Ιουλίου 2011
95. "Darte un Beso"[121] Prince Royce 0.97 20 Αυγούστου 2013
96. "Work"[122] Rihanna featuring Drake 0.97 22 Φεβρουαρίου 2016
97. "6 AM"[123] J Balvin featuring Farruko 0.97 4 Απριλίου 2014
98. "Cheap Thrills (Lyric video)"[124] Sia featuring Sean Paul 0.96 11 Φεβρουαρίου 2016
99. "I'm Not the Only One"[125] Sam Smith 0.96 1 Αυγούστου 2014
100. "Danza Kuduro"[126] Don Omar featuring Lucenzo 0.95 11 Αυγούστου 2010
Όπως ήταν στις 10 Δεκεμβρίου 2017

Ανά έτος κυκλοφορίας[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο παρακάτω κατάλογος αφορά τα 5 βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις ανά χρόνο ανεβάσματος.[L]

Έως και τον Δεκέμβριο του 2017, η Κέιτι Πέρι έχει τα περισσότερο βίντεο στη λίστα, έχοντας εμφανιστεί πέντε φορές ανά έτος στα πέντε με τις περισσότερες θεάσεις ανά έτος, ενώ η Taylor Swift και η Adele, έχουν από τρεις τρεις εμφανίσεις.

Έτος Τίτλος βίντεο Uploader Θεάσεις (δισεκατομμύρια) Ημερομηνία upload Σημειώσεις
2005
[M]
"Life Goes On"[127] fhearnoiz 0.10 22 Σεπτεμβρίου 2005
"Hurt"[128] beachbuggy 0.08 12 Δεκεμβρίου 2005
"Bohemian Rhapsody"[129] Frozentoast 0.06 18 Σεπτεμβρίου 2005
"Tarzan Boy"[130] nailofgilead 0.06 2 Νοεμβρίου 2005
"Me at the zoo"[131] jawed 0.04 April 23, 2005 [N]
Συγκεντρωτικές θεάσεις (2005) 0.34 [132][133]
2006
[O]
"Galinha Pintadinha - videoclip infantil animado"[134] Galinha Pintadinha 0.46 28 Δεκεμβρίου 2006
"Ella y Yo"[135] JosephIngma 0.32 27 Απριλίου 2006
"Evolution of Dance"[136] Judson Laipply 0.30 6 Απριλίου 2006 [P]
"I Write Sins Not Tragedies"[137] Fueled By Ramen 0.22 18 Ιουλίου 2006
"If you are happy"[138] Alicia Kids! 0.18 5 Σεπτεμβρίου 2006
Συγκεντρωτικές θεάσεις (2006) 1.48 [139][140]
2007
[Q]
"The Gummy Bear Song"[91] icanrockyourworld 1.16 9 Οκτωβρίου 2007
"Charlie Bit My Finger"[141] HDCYT 0.86 22 Μαΐου 2007 [R]
"Numb"[142] Linkin Park 0.73 4 Μαρτίου 2007
"Je m'appelle Funny Bear"[143] icanrockyourworld 0.34 15 Οκτωβρίου 2007
"What I've Done"[144] Linkin Park 0.33 3 Απριλίου 2007
Συγκεντρωτικές θεάσεις (2007) 3.42 [139][140]
2008 "Hot n Cold"[145] KatyPerryVEVO 0.74 13 Οκτωβρίου 2008
"Pintinho Amarelinho - DVD Galena Pintadinha"[146] Galinha Pintadinha 0.50 15 Σεπτεμβρίου 2008
"Bohemian Rhapsody"[147] Queen Official 0.46 1 Αυγούστου 2008
"Viva la Vida"[148] Coldplay Official 0.46 4 Αυγούστου 2008
"Colgando en tus manos"[149] Carlos Baute 0.37 29 Οκτωβρίου 2008
Συγκεντρωτικές θεάσεις (2008) 2.53 [139]
2009 "November Rain"[150] GunsNRosesVEVO 0.92 24 Δεκεμβρίου 2009
"Bad Romance"[151] LadyGagaVEVO 0.89 23 Νοεμβρίου 2009 [S]
"Axel F"[152] CrazyFrogVEVO 0.83 16 Ιουνίου 2009
"You Belong with Me"[153] TaylorSwiftVEVO 0.79 16 Ιουνίου 2009
"Chop Suey!"[154] systemofadownVEVO 0.65 2 Οκτωβρίου 2009
Συγκεντρωτικές θεάσεις (2009) 4.08 [139]
2010 "Baby"[46] JustinBieberVEVO 1.77 19 Φεβρουαρίου 2010 [T]
"Waka Waka (This Time for Africa)"[53] shakiraVEVO 1.63 4 Ιουνίου 2010
"Love the Way You Lie"[58] EminemVEVO 1.45 5 Αυγούστου 2010
"Rolling in the Deep"[78] AdeleVEVO 1.23 30 Νοεμβρίου 2010
"Firework"[103] KatyPerryVEVO 1.07 28 Οκτωβρίου 2010
Συγκεντρωτικές θεάσεις(2010) 7.15 [139]
2011 "Party Rock Anthem"[65] LMFAOVEVO 1.40 8 Μαρτίου 2011
"The Lazy Song"[76] Bruno Mars 1.25 15 Απριλίου 2011
"On the Floor"[90] JenniferLopezVEVO 1.16 3 Μαρτίου 2011
"Last Friday Night (T.G.I.F.)"[106] KatyPerryVEVO 1.05 12 Ιουνίου 2011
"Someone like You"[115] AdeleVEVO 0.99 29 Σεπτεμβρίου 2011
Συγκεντρωτικές θεάσεις (2011) 5.85 [139]
2012 "Gangnam Style"[21] officialpsy 3.01 July 15, 2012 [U]
"Маша и Медведь - Маша плюс каша"[28] Get Movies 2.69 31 Ιανουαρίου 2012
"Let Her Go"[52] Passenger 1.69 25 Ιουλίου 2012
"Thrift Shop"[92] Macklemore LCC 1.14 29 Αυγούστου 2012
"Diamonds"[94] RihannaVEVO 1.12 8 Νοεμβρίου 2012
Συγκεντρωτικές θεάσεις (2012) 9.65 [139]
2013 "Roar"[32] KatyPerryVEVO 2.37 5 Σεπτεμβρίου 2013
"Counting Stars"[39] OneRepublicVEVO 2.04 31 Μαΐου 2013
"Rude"[61] ournameismagicVEVO 1.42 5 Δεκεμβρίου 2013
"Wake Me Up"[63] AviciiVEVO 1.42 29 Ιουλίου 2013
"Propuesta Indecente"[70] RomeoSantosVEVO 1.31 9 Σπεμτεβρίου 2013
Συγκεντρωτικές θεάσεις (2013) 8.56 [139]
2014 "Uptown Funk"[27] MarkRonsonVEVO 2.81 19 Νοεμβρίου 2014
"Shake It Off"[29] TaylorSwiftVEVO 2.45 18 Αυγούστου 2014
"Bailando"[31] EnriqueIglesiasVEVO 2.44 11 Απριλίου 2014
"Blank Space"[34] TaylorSwiftVEVO 2.23 10 Νοεμβρίου 2014
"Dark Horse"[35] KatyPerryVEVO 2.18 20 Φεβρουαρίου 2014
Συγκεντρωτικές θεάσεις (2014) 12.11 [139]
2015 "See You Again"[13] Wiz Khalifa 3.26 6 Απριλίου 2015 [V]
"Sorry"[26] JustinBieberVEVO 2.85 O22 Οκτωβρίου 2015
"Sugar"[30] Maroon5VEVO 2.45 14 Ιανουαρίου 2015
"Lean On"[33] majorlazer 2.23 22 Μαρτίου 2015
"Hello"[37] AdeleVEVO 2.15 22 Οκτωβρίου 2015
Συγκεντρωτικές θεάσεις (2015) 12.94 [139]
2016 "Chantaje"[41] shakiraVEVO 2.01 18 Νοεμβρίου 2016
"Closer (Lyric video)"[43] ChainsmokersVEVO 1.96 29 Ιουλίου 2016
"This Is What You Came For"[44] CalvinHarrisVEVO 1.86 16 Ιουνίου 2016
"Work from Home"[49] FifthHarmonyVEVO 1.75 25 Φεβρουαρίου 2016
"Rockabye"[51] Clean Bandit 1.71 21 Οκτωβρίου 2016
Συγκεντρωτικές θεάσεις (2016) 9.29 [139]
2017 "Despacito"[8] LuisFonsiVEVO 4.49 January 12, 2017 [W]
"Shape of You"[20] Ed Sheeran 2.85 30 Ιανουαρίου 2017
"Mi Gente"[64] jbalvinVEVO 1.41 29 Ιουνίου 2017
"Felices los 4"[81] MalumaVEVO 1.20 April 21, 2017
"That's What I Like"[100] Bruno Mars 1.08 1 Μαρτίου 2017
Συγκεντρωτικές θεάσεις (2017) 11.03 [139]
Όπως ήταν έως τις 11 Δεκεμβρίου 2017

Τα βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις ιστορικά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η παρακάτω λίστα αφορά τα 15 τελευταία βίντεο που έγιναν πρώτα στον κατάλογο των βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις από τον Οκτώβριο του 2005 έως σήμερα

  Σημερινό ρεκόρ
  Παλιά ρεκόρ
  Βίντεο που έχουν διαγραφεί από το YouTube
Τίτλος βίντεο Uploader Θεάσεις* Ημερομηνία upload Ημερομηνία κατορθώματος Διάρκεια Παραπομπές Σημειώσεις
"Despacito"[8] LuisFonsiVEVO 2,993,700,000 12 Ιανουαρίου 2017 4 Αυγούστου 2017 130+ [155] [X]
"See You Again"[13] Wiz Khalifa 2,894,000,000 6 Απριλίου 2015 10 Ιουλίου 2017 25 [157]
"Gangnam Style"[21] officialpsy 803,700,000 15 Ιουλίου 2012 24 Νοεμβρίου 2012 1,689 [22] [Y]
"Baby"[46] JustinBieberVEVO 245,400,000 19 Φεβρουαρίου 2010 16 Ιουλίου 2010 862 [47] [Z]
"Bad Romance"[151] LadyGagaVEVO 178,400,000 23 Νοεμβρίου 2009 14 Απριλίου 2010 93 [161] [AA]
"Charlie Bit My Finger"[141] HDCYT 128,900,000 22 Μαΐου 2007 25 Οκτωβρίου 2009 171 [164]
"Evolution of Dance"[136] Judson Laipply 118,900,000 6 Απριλίου 2006 2 Μαΐου 2009 176 [165]
"Girlfriend"[166][167] RCARecords 92,600,000 27 Φεβρουαρίου 2007 17 Ιουλίου 2008 289 [168]
"Evolution of Dance"[136] Judson Laipply 78,400,000 6 Απριλίου 2006 15 Μαρτίου 2008 124 [169]
"Music Is My Hot Hot Sex"[170] CLARUSBARTEL72 76,600,000 9 Απριλίου 2007 29 Φεβρουαρίου 2008 15 [171] [AB]
"Evolution of Dance"[136] Judson Laipply 10,600,000 6 Απριλίου 2006 19 Μαΐου 2006 651 [174] [AC]
"Pokemon Theme Music Video"[175] Smosh 4,300,000 28 Νοεμβρίου 2005 12 Μαρτίου 2006 68 [176] [AD]
"Myspace - The Movie"[179] eggtea 2,700,000 31 Ιουνίου 2006 18 Φεβρουαρίου 2006 22 [180]
Phony Photo Booth"[181] mugenized 3,400,000 1 Δεκεμβρίου 2005 21 Ιανουαρίου 2006 28 [182] [AE]
"The Chronic of Narnia Rap"[183] youtubedude 2,300,000 18 Δεκεμβρίου 2005 9 Ιανουαρίου 2006 12 [184]
"Ronaldinho: Touch of Gold"[185] Nikesoccer 255,000 21 Οκτωβρίου 2005 31 Οκτωβρίου 2005 70 [186] [AF]
"I/O Brush"[189] larfus 247,000 5 Οκτωβρίου 2005 29 Οκτωβρίου 2005 2 [190]
As of 12 Νοεμβρίου 2019


Σημειώσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Μερικά βίντεο μπορεί να μην είναι διαθέσιμα παγκοσμίως, λόγω τοπικών νομικών απαγορεύσεων.
  2. Το "Despacito" έγινε το54ο βίντεο που αγγίζει τις μία δισεκατομμύρια θεάσεις στις 20 Απριλίου του 2017[9] 12 βίντεο έχουν φτάσει έως τώρα τις 2 δισεκατομμύρια θεάσεις, και τις άγγιξε στις 16 Ιουνίου του 2017, πετυχαίνοντας το γρηγορότερα από κάθε άλλο, ήτοι σε 154 ημέρες.[10][11] Στις 4 Αυγούστου του 2017, έγινε το πρώτο βίντεο που φτάνει τις τρεις δισεκατομμύρια θεάσεις, κάνοντάς το μέσα σε 204 μέρες;[12] Στις 11 Οκτωβρίου του 2017, έγινε το πρώτο βίντεο που φτάνει τις τέσσερις δισεκατομμύρια θεάσεις.
  3. Το "See You Again" ξεπέρασε το "Gangnam Style" σε περισσότερες θεάσεις στις 10 Ιουλίου του 2017.[14][15] Έγινε το δέκατο βίντεο που φτάνει το ένα δισεκατομμύριο θεάσεις, στις 7 Οκτωβρίου του 2015.[16] Στις 3 Σεπτεμβρίου του 2016, έγινε το δεύτερο βίντεο που αγγίζει τα δύο δισεκατομμύρια θεάσεις, μέσα σε 515 ημέρες.[17][18] Στις 6 Αυγούστου του 2017, έγινε το δεύτερο βίντεο που αγγίζει τις τρεις δισεκατομμύρια θεάσεις, μέσα σε 853 ημέρες.[19]
  4. Το "Gangnam Style" ξεπέρασε το "Baby" στον κατάλογο με τα πιο προβεβλημένα βίντεο στις 24 Νοεμβρίου του 2012.[22] first video to reach 1 billion views on December 21, 2012;[23] Είναι το πρώτο βίντεο που φτάνει τις δύο δισεκατομμύρια θεάσεις στις 30 Μαΐου του 2014;[24] Είναι το τρίτο βίντεο που φτάνει τις 3 δισεκατομμύρια θεάσεις, στις 25 Νοεμβρίου του 2017.[25] Το εν λόγω βίντεο κατέχει το ρεκόρ με τις περισσότερες ημέρες πρώτο στον κατάλογο με τα βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις, δηλαδή για 1.689 ημέρες.
  5. Το "Recipe for Disaster" είναι το βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις, το οποίο δεν είναι μουσικό βίντεο, έως και τον Δεκέμβριο του 2017.
  6. Έως και τον Δεκέμβριο του 2017, το "Hello" είναι το βίντεο που έφτασε γρηγορότερα στις μία δισεκατομμύρια θεάσεις, κάνοντάς το σε 87 ημέρες.[38]
  7. "Closer" is the most viewed lyric video of all time, as of December 2017.
  8. Το "Baby" ξεπέρασε το "Bad Romance" στον κατάλογο με τα πιο προβεβλημένα βίντεο, στις 16 Ιουλίου του 2010.[47] second video to reach 1 billion views on March 4, 2014;[48] Έως και τον Δεκέμβριο του 2017, είναι το βίντεο με τα περισσότερα συγκεντρωμένα dislike
  9. "Johny Johny, Yes Papa" is a nursery rhyme originating in Kenya.[69]
  10. Πρόκειται για sing-along έκδοση του κομματιού Let It Go, με τίτλο "Let It Go Sing Along", ανεβασμένο από την "Disney UK".[73]
  11. Το "The Gummy Bear Song" είναι το παλαιότερο κομμάτι που έφτασε τις μία δισεκατομμύρια θεάσεις.
  12. Μερικά βίντεο μπορεί να μην είναι διαθέσιμα παγκοσμίως, λόγω τοπικών νομικών απαγορεύσεων.
  13. 2005
    • Ένα βίντεο υπό τον τίτλο "guitar" είχε κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου του 2005, και είχε φτάσει τις 92 εκατομμύρια θεάσεις. Κατέβηκε όμως τον Οκτώβριο του 2017 Εάν δεν είχε κατέβει θα καταλάμβανε τη δεύτερη θέση στην πεντάδα του 2005.
  14. "Me at the zoo" είναι το πρώτο βίντεο που ανέβηκε ποτέ στο YouTube.
  15. 2006
    • Ένα βίντεο με τίτλο "The Sneezing Baby Panda" είχε κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου του 2006 και είχε φτάσει τις 221 εκατομμύρια θεάσεις. Διαγράφτηκε τον Μάρτιο του 2017, και είναι το έκτο πιο προβεβλημένο βίντεο που διαγράφεται. Θα βρισκόταν στην τέταρτη θέση του 2006, αν δεν είχε διαγραφεί.
    • Ένα βίντεο με τίτλο "Hahaha" ανέβηκε την 1 Νοεμβρίου του 2006, συγκεντρώνοντας 208 εκατομμύρια θεάσεις. Τον Μάιο του 2011, έφτασε στο νούμερο 12 με τα βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις στο YouTube και διαγράφθηκε τον Νοέμβριο του 2011. Είναι το έβδομο βίντεο με τις περισσότερες προβολές που διαγράφεται. Εάν δεν είχε διαγραφεί θα καταλάμβανε την πέμπτη θέση στο 2006.
  16. Το "Evolution of Dance" είναι ένα από τα βίντεο που είχε φτάσει στο νούμερο 1 με τις περισσότερες προβολές, σε τρεις διαφορετικές περιόδους: 19 Μαΐου 2006 – 29 Φεβρουαρίου 2008, 15 Μαρτίου 2008 – 17 Ιουλίου 2008, και 2 Μαΐου 2009 – 24 Οκτωβρίου 2009.
  17. 2007
    • Ένα βίντεο με τίτλο "Parto in un letto" ανέβηκε στις 9 Μαΐου 2007, και συγκέντρωσε 325 εκατομμύρια θεάσεις. Τον Νοέμβριο του 2011, αναρριχήθηκε στην 8η θέση στον κατάλογο με τις περισσότερες θεάσεις και διαγράφτηκε τον Ιανουάριο του 2012, λόγω παραβιάσεων. Αυτό είναι το βίντεο που διαγράφηκε με τις περισσότερες θεάσεις στο YouTube. Εάν δεν είχε διαγραφεί θα βρισκόταν στην τέταρτη θέση για το 2007
  18. Το "Charlie Bit My Finger" ήταν το βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις στο YouTube, από τις 24 Οκτωβρίου 2009 έως τις 14 Απριλίου 2010.
  19. Το "Bad Romance" ήταν πρώτο στον κατάλογο με τα βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις από τις 14 Απριλίου 2010 έως τις 16 Ιουλίου 2010.
  20. Το "Baby" ήταν πρώτο στον κατάλογο των βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις από τις 16 Ιουλίου 2010 έως τις 24 Νοεμβρίου του 2012.
  21. Το "Gangnam Style" ήταν πρώτο στον κατάλογο των βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις από τις 24 Νοεμβρίου 2012 έως και τις 10 Ιουλίου 2017.
  22. Το "See You Again" ήταν πρώτο στον κατάλογο των βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις στο YouTube από τις 10 Ιουλίου 2017 έως τις 4 Αυγούστου 2017.
  23. Το "Despacito" είναι αυτή τη στιγμή το βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις στον κατάλογο των βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις στο YouTube
  24. Το "Despacito" έγινε το πρώτο βίντεο που έφτασε τις 3 δισεκατομμύρια θεάσεις, στις 4 Αυγούστου του 2017.[156] Στις 11 Οκτωβρίου 2017, έφτασε πρώτο τις 4 δισεκατομμύρια θεάσεις.
  25. Το "Gangnam Style" έγινε το πρώτο βίντεο που έφτασε τις μία δισεκατομμύρια θεάσεις στις 21 Δεκεμβρίου 2012.[23] Στις 30 Μαΐου 2014, έφτασε πρώτο τις δύο δισεκατομμύρια θεάσεις.[158]
  26. Το "Baby" έγινε το πρώτο βίντεο που φτάνει τις 500 εκατομμύρια θεάσεις, στις 28 Μαρτίου 2011.[159][160]
  27. "Bad Romance" became the first video to reach 200 million views on May 9, 2010.[162][163]
  28. Το "Music is My Hot Hot Sex" έγινε το πρώτο βίντεο που έφτασε τις 100 εκατομμύρια θεάσεις στις 11 Μαρτίου του 2008.[172] Μετά από τέσσερα μέρες ο uploader κατέβασε το βίτνεο.[173]
  29. Το "Evolution of Dance" έγινε το πρώτο βίντεο που φτάνει τις 20 εκατομμύρια θεάσεις στις 5 Ιουνίου του 2006.[172] Στις 7 Ιουνίου του 2007, έγινε το πρώτο βίντεο που φτάνει τις 50 εκατομμύρια θεάσεις.[172] Είναι το μόνο βίντεο, το οποίο έχει βρεθεί στην πρώτη θέση του καταλόγου σε ξεχωριστές περιόδους.
  30. Το "Pokemon Theme Music Video" έγινε το πρώτο βίντεο που φτάνει τις 10 εκατομμύρια θεάσεις στις 6 Μαΐου του 2006.[177] Διαγράφτηκε από το YouTube τον Ιούνιο του 2007, λόγω παραβιάσεων πνευματικών δικαιωμάτων.[178]
  31. Το "Phony Photo Booth" ήταν το πρώτο βίντεο που έφτασε τις 5 εκατομμύρια θεάσεις στις 8 Φεβρουαρίου 2006.[177] Διαγράφτηκε από το YouTube στις 18 Φεβρουαρίου 2006, λόγω παραβιάσεων πνευματικών δικαιωμάτων.
  32. Το "Ronaldinho: Touch of Gold" έγινε το πρώτο βίντεο που φτάνεις τις 500,000 θεάσεις, στις 3 Νοεμβρίου 2005.[177] Στις 11 Νοεμβρίου του 2005, έγινε το πρώτο βίντεο που φτάνεις ένα εκατομμύριο θεάσεις.[187][188][177] first video to reach 2 million views on December 12, 2005.[177]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Spanos, Brittany (13 Οκτωβρίου 2015). «The Billion View Club: YouTube's 10 Most Watched Videos». Rolling Stone. Ανακτήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2015. 
  2. McIntyre, Hugh (11 Οκτωβρίου 2017). «'Despacito' Is The First Video To Reach 4 Billion Views On YouTube». Forbes. Ανακτήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2017. 
  3. Schneider, Marc (12 Ιανουαρίου 2016). «A Billion Views on YouTube? Once Exclusive Club Is Getting Crowded». Billboard. Ανακτήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2016. 
  4. McIntyre, Hugh (6 Αυγούστου 2017). «Wiz Khalifa & Charlie Puth's 'See You Again' Has Now Hit Three Billion Views On YouTube». Forbes. Ανακτήθηκε στις 9 Αυγούστου 2017. 
  5. McIntyre, Hugh (25 Νοεμβρίου 2017). «Psy's 'Gangnam Style' Finally Reaches 3 Billion Views On YouTube». Forbes. Ανακτήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2017. 
  6. «Fastest to 1 billion». Kworb. October 15, 2017. http://kworb.net/youtube/milestones_1000.html. Ανακτήθηκε στις December 3, 2017. 
  7. «Fastest to 2 billion». Kworb. September 15, 2017. http://kworb.net/youtube/milestones_2000.html. Ανακτήθηκε στις December 3, 2017. 
  8. 8,0 8,1 8,2 «Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  9. Flores, Griselda (20 Απριλίου 2017). «Luis Fonsi's 'Despacito' With Daddy Yankee Reaches 1 Billion Views on YouTube». Billboard. Ανακτήθηκε στις 27 Ιουνίου 2017. 
  10. «Despacito on YouTube on the Wayback Machine on June 16, 2017, 20:45:42 (UTC)». Wayback Machine. 16 Ιουνίου 2017. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 16 Ιουνίου 2017. Ανακτήθηκε στις 27 Ιουνίου 2017. 
  11. «Despacito on YouTube on the Wayback Machine on June 16, 2017, 23:27:11 (UTC)». Wayback Machine. 16 Ιουνίου 2017. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 16 Ιουνίου 2017. Ανακτήθηκε στις 27 Ιουνίου 2017. 
  12. Caldwell, Brandon (August 4, 2017). «'Despacito' Is Now The Most Viewed Video In Youtube History». UPROXX. http://uproxx.com/music/despacito-most-viewed-youtube-video/. Ανακτήθηκε στις August 19, 2017. 
  13. 13,0 13,1 13,2 «Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth [Official Video] Furious 7 Soundtrack». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  14. Atkinson, Claire (July 11, 2017). «‘Gangnam Style’ is no longer YouTube’s most-watched video». New York Post. http://nypost.com/2017/07/11/gangnam-style-is-no-longer-youtubes-most-watched-video/. Ανακτήθηκε στις July 12, 2017. 
  15. France, Lisa Respers (July 11, 2017). «'See You Again' takes YouTube top spot». CNN. http://www.cnn.com/2017/07/11/entertainment/most-viewed-youtube-video/index.html. Ανακτήθηκε στις July 12, 2017. 
  16. Lee, Ben (October 8, 2015). «Wiz Khalifa and Charlie Puth's 'See You Again' hits 1 billion views on YouTube». Digital Spy. http://www.digitalspy.com/music/fast-and-furious/news/a672703/wiz-khalifa-and-charlie-puths-see-you-again-hits-1-billion-views-on-youtube/. Ανακτήθηκε στις October 9, 2015. 
  17. «See You Again on YouTube on the Wayback Machine on September 3, 2016, 19:07:21 (UTC)». Wayback Machine. 3 Σεπτεμβρίου 2016. Archived from the original on 3 Σεπτεμβρίου 2016. Ανακτήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2016. CS1 maint: BOT: original-url status unknown (link)
  18. «See You Again on YouTube on the Wayback Machine on September 4, 2016, 18:08:34 (UTC)». Wayback Machine. 4 Σεπτεμβρίου 2016. Archived from the original on 4 Σεπτεμβρίου 2016. Ανακτήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2016. CS1 maint: BOT: original-url status unknown (link)
  19. McIntyre, Hugh (August 6, 2017). «Wiz Khalifa & Charlie Puth's 'See You Again' Has Now Hit Three Billion Views On YouTube». Forbes. https://www.forbes.com/sites/hughmcintyre/2017/08/06/wiz-khalifa-charlie-puths-see-you-again-has-now-hit-three-billion-views-on-youtube/#2562fc5b1b7f. Ανακτήθηκε στις October 18, 2017. 
  20. 20,0 20,1 «Ed Sheeran - Shape of You [Official Video]». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  21. 21,0 21,1 21,2 «PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M/V». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  22. 22,0 22,1 Kosner, Anthony Wing (24 Νοεμβρίου 2012). «PSY's Gangnam Style Tops Bieber's Baby To Become Most Viewed YouTube Video Ever». Forbes. Ανακτήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2013. 
  23. 23,0 23,1 Gruger, William (21 Δεκεμβρίου 2012). «PSY's 'Gangnam Style' Video Hits 1 Billion Views, Unprecedented Milestone». Billboard. Ανακτήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2012. 
  24. Benjamin, Jess (30 Μαΐου 2014). «PSY's 'Gangnam Style' Hits 2 Billion YouTube Views». Billboard. Ανακτήθηκε στις 27 Ιουνίου 2017. 
  25. McIntyre, Hugh (25 Νοεμβρίου 2017). «Psy's 'Gangnam Style' Finally Reaches 3 Billion Views On YouTube». Forbes. Ανακτήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2017. 
  26. 26,0 26,1 «Justin Bieber - Sorry (PURPOSE : The Movement)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  27. 27,0 27,1 «Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  28. 28,0 28,1 «Маша и Медведь (Masha and The Bear) - Маша плюс каша (17 Серия)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  29. 29,0 29,1 «Taylor Swift - Shake It Off». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  30. 30,0 30,1 «Maroon 5 - Sugar». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  31. 31,0 31,1 «Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zona». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  32. 32,0 32,1 «Katy Perry - Roar (Official)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  33. 33,0 33,1 «Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) (Official Music Video)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  34. 34,0 34,1 «Taylor Swift - Blank Space». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  35. 35,0 35,1 «Katy Perry - Dark Horse (Official) ft. Juicy J». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  36. «Meghan Trainor - All About That Bass». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  37. 37,0 37,1 «Adele - Hello». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  38. Kaufman, Gil (August 4, 2017). «Crunching the Numbers Behind 'Despacito's Rise to the No. 1 All-Time Spot on YouTube». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/latin/7889811/despacito-no-1-all-time-youtube. Ανακτήθηκε στις September 2, 2017. 
  39. 39,0 39,1 «OneRepublic - Counting Stars». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  40. «Wheels On The Bus | 54 Minutes Compilation from LittleBabyBum!». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  41. 41,0 41,1 «Shakira - Chantaje (Official video) ft. Maluma». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  42. «Ed Sheeran - Thinking Out Loud [Official Video]». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  43. 43,0 43,1 «The Chainsmokers - Closer (Lyric) ft. Halsey». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  44. 44,0 44,1 «Calvin Harris - This Is What You Came For (Official Video) ft. Rihanna». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  45. «Justin Bieber - What Do You Mean?». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  46. 46,0 46,1 46,2 «Justin Bieber - Baby ft. Ludacris». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  47. 47,0 47,1 Kaufman, Gil (16 Ιουλίου 2010). «Justin Bieber Beats Lady Gaga In YouTube Video Popularity -- For Now». MTV News. Ανακτήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2014. 
  48. Wooton, Christopher (February 24, 2014). «Justin Bieber's Baby just hit a billion views on VEVO». The Independent. https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news/justin-biebers-baby-just-hit-a-billion-views-on-vevo-9149772.html. Ανακτήθηκε στις July 11, 2017. 
  49. 49,0 49,1 «Fifth Harmony - Work From Home ft. Ty Dolla $ign». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  50. «Sia - Chandelier (Official Video)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  51. 51,0 51,1 «Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie [Official Video]». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  52. 52,0 52,1 «Passenger | Let Her Go (Official Video)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  53. 53,0 53,1 «Shakira - Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup™ Song)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  54. «Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  55. «Charlie Puth - We Don't Talk Anymore (feat. Selena Gomez) [Official Video]». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  56. «Fifth Harmony - Worth It ft. Kid Ink». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  57. «Shawn Mendes - Treat You Better». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  58. 58,0 58,1 «Eminem - Love the Way You Lie ft. Rihanna». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  59. «J. Balvin - Ay Vamos». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  60. «Alan Walker - Faded». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  61. 61,0 61,1 «MAGIC! - Rude». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  62. «Silentó - Watch Me (Whip/Nae Nae) (Official)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  63. 63,0 63,1 «Avicii - Wake Me Up (Official Video)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  64. 64,0 64,1 «J. Balvin, Willy William - Mi Gente (Official Video)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  65. 65,0 65,1 «LMFAO - Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  66. «Ricky Martin - Vente Pa' Ca (Official Video) ft. Maluma». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  67. «Drake - Hotline Bling». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  68. «Johny Johny Yes Papa and Many More Videos | Popular Nursery Rhymes Collection by ChuChu TV». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  69. Butler, Francelia (1 Ιανουαρίου 1989). Skipping around the World: The Ritual Nature of Folk Rhymes. University of Michigan: Library Professional Publications. σελίδες 165–166. ISBN 9780208021946. Ανακτήθηκε στις 31 Αυγούστου 2017. 
  70. 70,0 70,1 «Romeo Santos - Propuesta Indecente». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  71. «Justin Bieber - Love Yourself (PURPOSE : The Movement)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  72. «FROZEN - Let It Go Sing-along | Official Disney HD». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  73. Brown, Kat (November 18, 2014). «Frozen Sing-Along, Royal Albert Hall review - 'pure, sparkly joy'». Telegraph.co.uk. http://www.telegraph.co.uk/culture/disney/11237348/frozen-sing-along-review.html. Ανακτήθηκε στις August 31, 2017. 
  74. «The Weeknd - Starboy ft. Daft Punk». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  75. «Hasta el Amanecer - Nicky Jam | Video Oficial». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  76. 76,0 76,1 «Bruno Mars - The Lazy Song [OFFICIAL VIDEO]». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  77. «John Legend - All of Me». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  78. 78,0 78,1 «Adele - Rolling in the Deep». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  79. «Ariana Grande - Side To Side ft. Nicki Minaj». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  80. «CNCO - Reggaetón Lento (Bailemos)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  81. 81,0 81,1 «Maluma - Felices los 4 (Official Video)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  82. «Ellie Goulding - Burn». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  83. «Calvin Harris - Summer». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  84. «Calvin Harris & Disciples - How Deep Is Your Love». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  85. «David Guetta - Hey Mama (Official Video) ft Nicki Minaj, Bebe Rexha & Afrojack». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  86. «Joey Montana - Picky». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  87. «Taylor Swift - Bad Blood ft. Kendrick Lamar». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  88. «The Weeknd - The Hills». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  89. «twenty one pilots: Stressed Out [OFFICIAL VIDEO]». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  90. 90,0 90,1 «Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  91. 91,0 91,1 «The Gummy Bear Song - Long English Version». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  92. 92,0 92,1 «Macklemore & Ryan Lewis - Thrift Shop feat. Wanz (Official Video)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  93. «PSY - GENTLEMAN M/V». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  94. 94,0 94,1 «Rihanna - Diamonds». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  95. «Daddy Yankee - Shaky Shaky | Video Oficial». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  96. «Chino y Nacho - Andas En Mi Cabeza ft. Daddy Yankee». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  97. «Martin Garrix - Animals (Official Video)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  98. «21. El Perdón - Nicky Jam y Enrique Iglesias [Official Music Video YTMAs]». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  99. «El Perdedor - Maluma». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  100. 100,0 100,1 «Bruno Mars - That's What I Like [Official Video]». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  101. «Ariana Grande - Problem ft. Iggy Azalea». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  102. «Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta (Official Video)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  103. 103,0 103,1 «Katy Perry - Firework (Official)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  104. «PULCINO PIO - El Pollito Pio (Official video)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  105. «Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj - Bang Bang ft. Ariana Grande, Nicki Minaj». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  106. 106,0 106,1 «Katy Perry - Last Friday Night (T.G.I.F.) (Official)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  107. «Eminem - Not Afraid». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  108. «Huge Eggs Surprise Toys Challenge Inflatable water slide Disney Cars Toys Paw Patrol Spiderman». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  109. «Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO]». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  110. «Chris Jeday - Ahora Dice (Official Video) ft. J. Balvin, Ozuna, Arcángel». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  111. «Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  112. «Gente de Zona - La Gozadera (Official Video) ft. Marc Anthony». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  113. «Ricky Martin - La Mordidita (Official Video) ft. Yotuel». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  114. «Маша и Медведь (Masha and The Bear) - Приятного аппетита (24 Серия)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  115. 115,0 115,1 «Adele - Someone Like You». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  116. «Pharrell Williams - Happy (Official Music Video)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  117. «Skrillex and Diplo - "Where Are Ü Now" with Justin Bieber (Official Video)». Youtube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  118. «Pitbull - Timber ft. Ke$ha». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  119. «05. El Amante - Nicky Jam (Video Oficial) (Álbum Fénix)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  120. «Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) - official video». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  121. «Prince Royce - Darte un Beso». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  122. «Rihanna - Work (Explicit) ft. Drake». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  123. «J. Balvin - 6 AM ft. Farruko». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  124. «Sia - Cheap Thrills (Lyric Video) ft. Sean Paul». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  125. «Sam Smith - I'm Not The Only One». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  126. «Don Omar - Danza Kuduro ft. Lucenzo». YouTube. Ανακτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 
  127. «Life Goes On - Tupac». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  128. «Johnny Cash Hurt». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  129. «Queen - Bohemian Rhapsody». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  130. «Baltimora - Tarzan Boy». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  131. «Me at the zoo». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  132. MyTop100Videos (25 Ιανουαρίου 2015). «Most Viewed Videos of All Time #4». YouTube. Ανακτήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2017. 
  133. MyTop100Videos. «Most Viewed Videos of 2005 and 2006». YouTube. Ανακτήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2017. 
  134. «Galinha Pintadinha - videoclip infantil animado». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  135. «Ella Y Yo - Don Omar Ft. Romeo». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  136. 136,0 136,1 136,2 136,3 «Evolution of Dance». YouTube. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2016. 
  137. «I Write Sins Not Tragedies». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  138. «If you are happy». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  139. 139,00 139,01 139,02 139,03 139,04 139,05 139,06 139,07 139,08 139,09 139,10 139,11 MyTop100Videos (18 Οκτωβρίου 2012). «Top 500 Most Viewed Videos of All Time». YouTube. Ανακτήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2017. 
  140. 140,0 140,1 MyTop100Videos (28 Οκτωβρίου 2012). «Most Viewed Videos of All Time #2». YouTube. Ανακτήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2017. 
  141. 141,0 141,1 «Charlie bit my finger - again !». YouTube. Ανακτήθηκε στις 20 Απριλίου 2017. 
  142. «Numb (Official Video) - Linkin Park». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  143. «Je m'appelle Funny Bear». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  144. «What I've Done (Official Video) - Linkin Park». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  145. «Katy Perry - Hot N Cold». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  146. «Pintinho Amarelinho - DVD Galinha Pintadinha». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  147. «Queen - Bohemian Rhapsody (Official Video)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  148. «Coldplay - Viva La Vida». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  149. «Carlos Baute - Colgando en tus manos (con Marta Sanchez)». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  150. «Guns N' Roses - November Rain». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  151. 151,0 151,1 «Lady Gaga - Bad Romance». YouTube. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2016. 
  152. «Crazy Frog - Axel F». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  153. «Taylor Swift - You Belong with Me». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  154. «System Of A Down - Chop Suey!». YouTube. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  155. McIntyre, Hugh. «'Despacito' Has Just Become the Most Popular Video of All Time on YouTube». Forbes. Forbes Media. Ανακτήθηκε στις 4 Αυγούστου 2017. 
  156. McIntyre, Hugh (4 Αυγούστου 2017). «'Despacito' Just Became The First Video To Reach Three Billion Views On YouTube». Forbes. Ανακτήθηκε στις 25 Αυγούστου 2017. 
  157. Dresdale, Andrea. «'See You Again' Breaks Record for Most-Viewed YouTube Video of All Time». ABC News. ABC News Internet Ventures. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 12 Ιουλίου 2017. Ανακτήθηκε στις 30 Ιουλίου 2017. 
  158. Benjamin, Jeff (30 Μαΐου 2014). «PSY's 'Gangnam Style' Hits 2 Billion YouTube Views». Billboard. Ανακτήθηκε στις 1 Ιουλίου 2014. 
  159. Kirkpatrick, Marshall (27 Μαρτίου 2011). «Bieber's 'Baby' Will Hit 500m Views Today; It's Also The Most Hated Video on YouTube (For Now)». readwrite. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2016. 
  160. Sciarretto, Amy (28 Μαρτίου 2011). «Justin Bieber's 'Baby' Viewed 500 Million Times On YouTube». Pop Crush. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2016. 
  161. O'Neill, Megan (14 Απριλίου 2010). «Lady Gaga's Bad Romance Is Officially The Most Viewed Video On YouTube Ever». SocialTimes. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2016. 
  162. Wei, Will (7 Μαΐου 2010). «Lady Gaga's 'Bad Romance' Will Be YouTube's First Video To Hit 200 Million Views». Business Insider. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2016. 
  163. «Bad Romance By Lady Gaga Becomes First YouTube Video To Hit 200 Million Views». Pulse 2.0. 9 Μαΐου 2010. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 15 Μαρτίου 2017. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2016. 
  164. References:
  165. References:
  166. «Avril Lavigne - Girlfriend». YouTube. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2016. 
  167. «Avril Lavigne - Girlfriend». YouTube. Ανακτήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2017. 
  168. References:
  169. References:
  170. «CANSEI DE SER SEXY Music is My Hot Hot Sex». YouTube. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2016. 
  171. References:
  172. 172,0 172,1 172,2 «History of the Most Viewed YouTube Video». Google Sheets and The Wayback Machine. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2016. 
  173. Hutcheon, Stephen (17 Μαρτίου 2008). «Mystery over zapped Hot Hot Sex YouTube clip». The Sydney Morning Herald. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2016. 
  174. References:
  175. «Pokemon Theme Music Video». YouTube. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2016. 
  176. References:
  177. 177,0 177,1 177,2 177,3 177,4 «History of the Most Viewed YouTube Video». Google Sheets and The Wayback Machine. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2016. 
  178. «YouTube takes down popular Smosh Pokemon video». The Utube Blog. 14 Ιουνίου 2007. Archived from the original on 11 Οκτωβρίου 2007. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2016. CS1 maint: BOT: original-url status unknown (link)
  179. «Myspace - THE MOVIE!». YouTube. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2016. 
  180. References:
  181. «Jay Leno Phony Photo Booth». YouTube. Ανακτήθηκε στις 12 Ιουνίου 2017. 
  182. References:
  183. «SNL - The Chronic of Narnia Rap». YouTube. Ανακτήθηκε στις 12 Ιουνίου 2017. 
  184. References:
  185. «Ronaldinho: Touch of Gold». YouTube. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2016. 
  186. References:
  187. Medina, Martín (30 Σεπτεμβρίου 2015). «What was the first video to hit one million YouTube views? How long did it take for it to reach one million views?». Quora. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2016. 
  188. «Celebrating ten years since Ronaldinho broke the Internet with the first YouTube video to reach 1 million views». Nike Soccer Twitter. 24 Αυγούστου 2015. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2016. 
  189. «I/O Brush». YouTube. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2016. 
  190. References: