Κατάλογος έργων του Μουσείου Γκεττύ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η σελίδα αυτή περιέχει εικονογραφημένο κατάλογο έργων του Μουσείου Γκεττύ.

(παρουσιάζονται έργα ευρωπαϊκής ζωγραφικής που φιλοξενούνται στο Getty Center)


Ιταλική ζωγραφική[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εικόνα Καλλιτέχνης Τίτλος Χρονολογία Παρατηρήσεις
Bernardo Daddi (Italian (Florentine) - Madonna, Saint Thomas Aquinas, and Saint Paul - Google Art Project.jpg Μπερνάρντο Ντάντι Η Παναγία μεταξύ του Θωμά Ακινάτη και του Αγίου Παύλου
Simone Martini (Italian (Sienese) - St. Luke - Google Art Project.jpg Σιμόνε Μαρτίνι Ευαγγελιστής Λουκάς
Paolo Veneziano (Italian (Venetian), active 1333 - 1358) - The Annunciation - Google Art Project.jpg Πάολο Βενετσιάνο Ευαγγελισμός
Gentile da Fabriano (Italian - Coronation of the Virgin - Google Art Project.jpg Τζεντίλε ντα Φαμπριάνο Η στέψη της Παρθένου
Gentile da Fabriano (Italian - Nativity - Google Art Project.jpg Τζεντίλε ντα Φαμπριάνο Η Γέννηση
Fra Angelico (Guido di Pietro, Fra Giovanni da Fiesole) (Italian - Saint Francis and a Bishop Saint - Google Art Project.jpg Φρα Αντζέλικο Άγιος Φραγκίσκος και άγιος επίσκοπος
Fra Angelico (Guido di Pietro, Fra Giovanni da Fiesole) (Italian - Saint John the Baptist and Saint Dominic - Google Art Project.jpg Φρα Αντζέλικο Άγιος Ιωάννης Βαπτιστής και Άγιος Δομήνικος
Masaccio - Saint Andrew - Google Art Project.jpg Μαζάτσο Άγιος Ανδρέας
Bartolomeo Vivarini (Italian (Venetian) - Polyptych with Saint James Major, Madonna and Child, and Saints - Google Art Project.jpg Μπαρτολομέο Βιβαρίνι Πολύπτυχο του Αγίου Ιακώβου
Andrea Mantegna (Italian (Paduan) - Adoration of the Magi - Google Art Project.jpg Αντρέα Μαντένια Η προσκύνηση των Μάγων
Ercole de'Roberti - Saint Jerome in the Wilderness - Google Art Project.jpg Έρκολε ντε’ Ρομπέρτι Ο Άγιος Ιερώνυμος στην έρημο
Carpaccio, Vittore - Hunting on the Lagoon (recto); Letter Rack (verso) - Google Art Project.jpg Βιττόρε Καρπάτσο Κυνήγι στην λιμνοθάλασσα βλ. λήμμα Κατάλογος έργων του Βιττόρε Καρπάτσο
Fra Bartolomeo - The Rest on the Flight into Egypt with St. John the Baptist - Google Art Project.jpg Φρα Μπαρτολομέο Ανάπαυση κατά την φυγή στην Αίγυπτο με τον μικρό Άγιο Ιωάννη Βαπτιστή
Lorenzo Lotto (Italian (Venetian) - Madonna and Child with Two Donors - Google Art Project.jpg Λορέντσο Λόττο Παρθένος και Βρέφος με δύο δωρητές
Savoldo, Giovanni Girolamo - Shepherd with a Flute - Google Art Project.jpg Τζοβάννι Τζιρόλαμο Σαβόλντο Βοσκός με φλογέρα
Sebastiano del Piombo (Italian) - Pope Clement VII - Google Art Project.jpg Σεμπαστιάνο ντελ Πιόμπο Κλήμης Ζ΄
Titian (Tiziano Vecellio) (Italian) - Portrait of Alfonso d'Avalos, Marquis of Vasto, in Armor with a Page - Google Art Project.jpg Τιτσιάνο Ο Αλφόνσο ντ’ Άβαλος με πανοπλία και ακόλουθος
Titian (Tiziano Vecellio) (Italian - The Penitent Magdalene - Google Art Project.jpg Τιτσιάνο Μετανοούσα Μαγδαληνή
Titian (Tiziano Vecellio) (Italian - Venus and Adonis - Google Art Project.jpg Τιτσιάνο Αφροδίτη και Άδωνις
Correggio (Antonio Allegri) (Italian - Head of Christ - Google Art Project.jpg Κορρέτζο Κεφαλή του Χριστού
Pontormo (Jacopo Carucci) (Italian, Florentine) - Portrait of a Halberdier (Francesco Guardi?) - Google Art Project.jpg Ποντόρμο Λογχοφόρος
Giulio Romano (Giulio Pippi) (Italian (Roman), before 1499 - 1546) - The Holy Family - Google Art Project.jpg Τζούλιο Ρομάνο Η Αγία Οικογένεια
Agnolo Bronzino (Italian - St. John the Baptist - Google Art Project.jpg Άνιολο Μπροντσίνο Άγιος Ιωάννης Βαπτιστής
Jacopo Bassano (Italian, about 1510 or 1515 - 1592) - Portrait of a Bearded Man - Google Art Project.jpg Τζάκοπο Μπασσάνο Προσωπογραφία γενειοφόρου
Paolo Veronese (Paolo Caliari) (Italian - Portrait of a Man - Google Art Project.jpg Πάολο Βερονέζε Προσωπογραφία ανδρός
Lodovico Carracci (Italian - St. Sebastian Thrown into the Cloaca Maxima - Google Art Project.jpg Λουντοβίκο Καρράτσι Ο Άγιος Σεβαστιανός ρίχνεται στην Cloaca Maxima Cloaca Maxima : ο υπόνομος της Ρώμης
Orazio Gentileschi (Italian - Lot and His Daughters - Google Art Project.jpg Οράτσιο Τζεντιλέσκι Ο Λωτ και οι κόρες του
Guido Reni (Italian - Joseph and Potiphar's Wife - Google Art Project.jpg Γκουίντο Ρένι Ο Ιωσήφ και η γυναίκα του Πετεφρή
Domenichino (Domenico Zampieri) (Italian) - The Way to Calvary - Google Art Project.jpg Ντομενικίνο Η πορεία προς τον Γολγοθά
Guercino (Giovanni Francesco Barbieri) (Italian (Bolognese) - Pope Gregory XV - Google Art Project.jpg Γκουερτσίνο Γρηγόριος ΙΕ΄
Luca Giordano (Italian (Neapolitan) - Allegory of Magnanimity - Google Art Project.jpg Λούκα Τζορντάνο Αλληγορία της μεγαλοψυχίας
Sebastiano Ricci (Italian - Triumph of the Marine Venus - Google Art Project.jpg Σεμπαστιάνο Ρίτσι Ο θρίαμβος της θαλάσσιας Αφροδίτης
Giovanni Battista Pittoni - The Sacrifice of Polyxena - Google Art Project.jpg Τζιοβάνι Μπατίστα Πιττόνι Η θυσία της Πολυξένης
Giovanni Battista Tiepolo (Italian) - The Miracle of the Holy House of Loreto - Google Art Project.jpg Τζανμπαττίστα Τιέπολο Το θαύμα του Αγίου Οίκου του Λορέτο
Canaletto (Giovanni Antonio Canal) (Italian - View of the Arch of Constantine with the Colosseum - Google Art Project.jpg Καναλέττο Η αψίδα του Κωνσταντίνου και το Κολοσσαίο
Pietro Longhi (Italian - The Painter in His Studio - Google Art Project.jpg Πιέτρο Λόνγκι Ο ζωγράφος στο εργαστήριό του
Francesco Guardi (Italian - The Grand Canal, Venice, with the Palazzo Bembo - Google Art Project.jpg Φραντσέσκο Γκουάρντι Το Μεγάλο Κανάλι με το Palazzo Bembo
Bernardo Bellotto (Italian - View of the Grand Canal and the Dogana - Google Art Project.jpg Μπερνάρντο Μπελλόττο Το Μεγάλο Κανάλι και το Τελωνείο


Ισπανική ζωγραφική[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εικόνα Καλλιτέχνης Τίτλος Χρονολογία Παρατηρήσεις
El Greco (Domenico Theotocopuli) - Christ on the Cross - Google Art Project.jpg Ελ Γκρέκο Σταύρωση
Francisco José de Goya y Lucientes (Francisco de Goya) (Spanish - Bullfight, Suerte de Varas - Google Art Project.jpg Φρανθίσκο Γκόγια Ταυρομαχία
Francisco José de Goya y Lucientes (Francisco de Goya) (Spanish - Portrait of the Marquesa de Santiago - Google Art Project.jpg Φρανθίσκο Γκόγια Η μαρκησία του Σαντιάγκο
Vicente López y Portaña (Spanish - Saint Sebastian Tended by Saint Irene - Google Art Project.jpg Βιθέντε Λόπεθ υ Πορτάνια Η Αγία Ειρήνη περιποιείται τις πληγές του Αγίου Σεβαστιανού


Γαλλική ζωγραφική[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εικόνα Καλλιτέχνης Τίτλος Χρονολογία Παρατηρήσεις
Valentin de Boulogne - Christ and the Adulteress - Google Art Project.jpg Βαλεντίν ντε Μπουλόν Ο Χριστός και η μοιχαλίδα
Simon Vouet (French - Venus and Adonis - Google Art Project.jpg Σιμόν Βουέ Αφροδίτη και Άδωνις
Georges de La Tour - Rixe de musiciens - Google Art Project.jpg Ζωρζ ντε λα Τουρ Ο καυγάς των μουσικών
Nicolas Poussin (French - Landscape with a Calm - Google Art Project.jpg Νικολά Πουσέν Τοπίο σε ώρα γαλήνης
Nicolas Poussin (French - Saint John Baptizing in the River Jordan - Google Art Project.jpg Νικολά Πουσέν Ο Άγιος Ιωάννης βαπτίζει τον λαό
Claude Lorrain (Claude Gellée) (French, 1604 or 1605 ? - 1682) - Coast View with the Abduction of Europa - Google Art Project.jpg Κλωντ Λορραίν Ακτή με την απαγωγή της Ευρώπης
Eustache Le Sueur (French - Marine Gods Paying Homage to Love - Google Art Project.jpg Εστάς Λε Συέρ Θαλάσσιες θεότητες τιμούν τον Έρωτα
Le Brun, Charles - The Martyrdom of St. Andrew - Google Art Project.jpg Σαρλ Λε Μπρεν Το μαρτύριο του Αγίου Ανδρέα
Nicolas de Largillierre (French - Portrait of a Boy in Fancy Dress - Google Art Project.jpg Νικολά ντε Λαρζιλιέρ Αγόρι με φανταχτερό κοστούμι
Nicolas Lancret (French - Dance before a Fountain - Google Art Project.jpg Νικολά Λανκρέ Χορός μπροστά σε κρήνη
Jean-Siméon Chardin (French - Still Life with Fish, Vegetables, Gougères, Pots, and Cruets on a Table - Google Art Project.jpg Ζαν Σιμεόν Σαρντέν Νεκρή φύση με ψάρι και λαχανικά
Jean-Étienne Liotard (Swiss - Maria Frederike van Reede-Athlone at Seven) - Google Art Project.jpg Ζαν-Ετιέν Λιοτάρ Η Maria Frederike van Reede-Athlone στα επτά της χρόνια
Jean-Baptiste Greuze (French - The Laundress (La Blanchisseuse) - Google Art Project.jpg Ζαν Μπατίστ Γκρεζ Η πλύστρα
Hubert Robert (French - A Hermit Praying in the Ruins of a Roman Temple - Google Art Project.jpg Υμπέρ Ρομπέρ Ερημίτης προσευχόμενος στα ερείπια ρωμαϊκού ναού
Jacques-Louis David - The Farewell of Telemachus and Eucharis - Google Art Project.jpg Ζακ-Λουί Νταβίντ Ο Tηλέμαχος αποχαιρετά την Εύχαρι
Élisabeth Louise Vigée Le Brun - The Vicomtesse de Vaudreuil - Google Art Project.jpg Ελιζαμπέτ Βιζέ Λε Μπρεν Η υποκόμισσα de Vaudreuil
Théodore Géricault (French - Portrait Study - Google Art Project.jpg Τεοντόρ Ζερικώ Σπουδή κεφαλής νέγρου
Théodore Géricault (French - Three Lovers - Google Art Project.jpg Τεοντόρ Ζερικώ Τρεις εραστές
Eugène Delacroix (French - Moroccan Horseman Crossing a Ford - Google Art Project.jpg Ευγένιος Ντελακρουά Μαροκινοί ιππείς διασχίζουν ποταμό
Millet, Jean-François - Man with a Hoe - Google Art Project.jpg Ζαν Φρανσουά Μιγέ Άντρας με τσάπα
Gustave Courbet (French - Grotto of Sarrazine near Nans-sous-Sainte-Anne - Google Art Project.jpg Γκυστάβ Κουρμπέ Η σπηλιά του Sarrazine κοντά στη Nans-sous-Sainte-Anne
William Adolphe Bouguereau (French - A Young Girl Defending Herself against Eros - Google Art Project.jpg Ουιλιάμ-Αντόλφ Μπουγκερώ Κοπέλλα που απωθεί τον Έρωτα
Camille Pissarro (French - Houses at Bougival (Autumn) - Google Art Project.jpg Καμίλ Πισαρό Σπίτια στην Bougival (Φθινόπωρο)
Édouard Manet - The Rue Mosnier with Flags - Google Art Project.jpg Εντουάρ Μανέ Η οδός Mosnier με σημαίες
Edouard Manet - Le Printemps - RW372.jpg Εντουάρ Μανέ Η Άνοιξη
Edgar Degas - After the Bath - Google Art Project.jpg Εντγκάρ Ντεγκά Μετά το μπάνιο
Edgar Degas - Self-Portrait - Google Art Project.jpg Εντγκάρ Ντεγκά Αυτοπροσωπογραφία
Edgar Degas - The Convalescent - Google Art Project.jpg Εντγκάρ Ντεγκά Η αναρρωνύουσα
Edgar Degas - The Milliners - Google Art Project.jpg Εντγκάρ Ντεγκά Στην καπελλού
Edgar Degas - Waiting - Google Art Project.jpg Εντγκάρ Ντεγκά Περιμένοντας
Paul Cézanne - Still Life with Apples - Google Art Project.jpg Πωλ Σεζάν Νεκρή φύση με μήλα
Paul Cézanne (French - The Eternal Feminine - Google Art Project.jpg Πωλ Σεζάν Το αιώνιον θήλυ
Paul Cézanne (French - Young Italian Woman at a Table - Google Art Project.jpg Πωλ Σεζάν Νεαρή Ιταλίδα στο τραπέζι
Cézanne, Paul - Portrait of Anthony Valabrègue - Google Art Project.jpg Πωλ Σεζάν Anthony Valabrègue
Alfred Sisley - The Road from Versailles to Saint-Germain - Google Art Project.jpg Αλφρέ Σισλέ Ο δρόμος από τις Βερσαλλίες στο Saint-Germain
Claude Monet (French - Still Life with Flowers and Fruit - Google Art Project.jpg Κλωντ Μονέ Νεκρή φύση με λουλούδια και φρούτα
Claude Monet (French - Sunrise (Marine) - Google Art Project.jpg Κλωντ Μονέ Ανατολή ηλίου βλ. και τον πίνακα "Impression, soleil levant"
Claude Monet (French - The Portal of Rouen Cathedral in Morning Light - Google Art Project.jpg Κλωντ Μονέ Η πύλη της μητρόπολης της Ρουέν, πρωινή εικόνα
Claude Monet (French - Wheatstacks, Snow Effect, Morning - Google Art Project.jpg Κλωντ Μονέ Θημωνιές σταριού
Odilon Redon (French - Baronne de Domecy - Google Art Project.jpg Οντιλόν Ρεντόν Η βαρώνη de Domecy
Pierre-Auguste Renoir (French - La Promenade - Google Art Project.jpg Πιερ Ωγκύστ Ρενουάρ Ο περίπατος
Henri Rousseau (French) - A Centennial of Independence - Google Art Project.jpg Ανρί Ρουσσώ Η εκατονταετηρίδα της ανεξαρτησίας
Paul Gauguin (French - Arii Matamoe (The Royal End) - Google Art Project.jpg Πωλ Γκωγκέν Arii Matamoe
Henri de Toulouse-Lautrec (French - At the Circus- Entering the Ring - Google Art Project.jpg Ανρί ντε Τουλούζ-Λωτρέκ Στο τσίρκο –μπαίνοντας στην πίστα
Henri de Toulouse-Lautrec (French - The Model Resting - Google Art Project.jpg Ανρί ντε Τουλούζ-Λωτρέκ Το διάλειμμα του μοντέλλου

Φλαμανδική ζωγραφική[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εικόνα Καλλιτέχνης Τίτλος Χρονολογία Παρατηρήσεις
Jan Gossaert (called Mabuse) (Netherlandish - Portrait of Francisco de los Cobos y Molina - Google Art Project.jpg Γιαν Μαμπούζε Francisco de los Cobos y Molina
Jan Gossaert (called Mabuse) (Netherlandish - The Holy Family - Google Art Project.jpg Γιαν Μαμπούζε Η Αγία Οικογένεια
Adriaen Ysenbrandt (Netherlandish, active 1510 - 1551) - The Mass of Saint Gregory the Great - Google Art Project.jpg Άντριεν Ίσενμπραντ Η λειτουργία του Αγίου Γρηγορίου του Μεγάλου
Jan Brueghel the Elder - The Entry of the Animals into Noah's Ark - Google Art Project.jpg Γιαν Μπρίγκελ ο πρεσβύτερος Η είσοδος των ζώων στην Κιβωτό του Νώε
Jan Brueghel the Elder - The Sermon on the Mount - Google Art Project.jpg Γιαν Μπρίγκελ ο πρεσβύτερος Η επί του Όρους Ομιλία
Peter Paul Rubens (Flemish - The Entombment - Google Art Project.jpg Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς Η Ταφή
Peter Paul Rubens (Flemish - The Miracles of Saint Francis of Paola - Google Art Project.jpg Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς Τα θαύματα του Αγίου Francesco da Paola
Peter Paul Rubens (Flemish) - The Return from War- Mars Disarmed by Venus - Google Art Project.jpg Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς Ο Άρης αφοπλίζεται από την Αφροδίτη
Peter Paul Rubens - The Calydonian Boar Hunt - Google Art Project.jpg Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς Το κυνήγι του Καλυδωνίου κάπρου
Anthony van Dyck - Portrait of Agostino Pallavicini - Google Art Project.jpg Άντονι βαν Ντάικ Agostino Pallavicini
Anthony van Dyck - Thomas Howard, Second Earl of Arundel - Google Art Project.jpg Άντονι βαν Ντάικ Thomas Howard, δεύτερος κόμης του Arundel


Ολλανδική ζωγραφική[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εικόνα Καλλιτέχνης Τίτλος Χρονολογία Παρατηρήσεις
Bouts, Dieric - The Annunciation - Google Art Project.jpg Ντίρικ Μπάουτς Ευαγγελισμός
Joachim Anthonisz. Wtewael (Dutch, 1566 - 1638) - Mars and Venus Surprised by the Gods - Google Art Project.jpg Γιοάχιμ Γιούτεβελ Άρης και Αφροδίτη συλλαμβάνονται επ’ αυτοφώρω
Ambrosius Bosschaert the Elder (Dutch - Flower Still Life - Google Art Project.jpg Αμπρόσιους Μπόσχερτ Νεκρή φύση με λουλούδια
Frans Hals (Dutch - Saint John the Evangelist - Google Art Project.jpg Φρανς Χαλς Άγιος Ιωάννης ο Ευαγγελιστής
Hendrick ter Brugghen (Dutch - Bacchante with an Ape - Google Art Project.jpg Χέντρικ τερ Μπρούγκεν Βακχίδα με πίθηκο
Gerrit van Honthorst (Dutch - Christ Crowned with Thorns - Google Art Project.jpg Χέρριτ φαν Χόντχορστ Ο ακάνθινος στέφανος
Saenredam, Pieter Jansz. - The Interior of St. Bavo, Haarlem - Google Art Project.jpg Πίτερ Σένρενταμ Εσωτερικό του Αγίου Μπάβο στο Χάαρλεμ
Aert van der Neer - Moonlit Landscape with a View of the New Amstel River and Castle Kostverloren - Google Art Project.jpg Ερτ βαν ντερ Νέερ Φεγγαρόφωτο στον Άμστελ
Rembrandt Harmensz. van Rijn (Dutch - An Old Man in Military Costume - Google Art Project.jpg Ρέμπραντ Γέρος με στρατιωτική αμφίεση
Rembrandt Harmensz. van Rijn (Dutch - Daniel and Cyrus before the Idol Bel - Google Art Project.jpg Ρέμπραντ Ο Δανιήλ και ο Κύρος μπροατά στο είδωλο του Βήλου
Rembrandt Harmensz. van Rijn (Dutch - St. Bartholomew) - Google Art Project.jpg Ρέμπραντ Άγιος Βαρθολομαίος
Rembrandt Harmensz. van Rijn - A Young Scholar and his Tutor - Google Art Project.jpg Ρέμπραντ Δάσκαλος και μαθητής
Rembrandt Harmensz. van Rijn - The Abduction of Europa - Google Art Project-x0-y0.jpg Ρέμπραντ Η απαγωγή της Ευρώπης
Gerrit Dou (Dutch - Astronomer by Candlelight - Google Art Project.jpg Χέρριτ Ντάου Αστρονόμος που διαβάζει στο φως του κεριού
Gerard ter Borch (Dutch - A Maid Milking a Cow in a Barn - Google Art Project.jpg Χέραρντ τερ Μπορχ Κοπέλλα που αρμέγει αγελάδα
Gerard ter Borch (Dutch - The Music Lesson - Google Art Project.jpg Χέραρντ τερ Μπορχ Μάθημα μουσικής
Aelbert Cuyp (Dutch - A View of the Maas at Dordrecht - Google Art Project.jpg Έλμπερτ Κόυπ Ο Μόζας στην Ντόρντεχτ
Paulus Potter (Dutch - The "Piebald" Horse - Google Art Project.jpg Πάουλους Πόττερ Άλογο με μαύρες βούλες
Jan Steen (Dutch) - The Drawing Lesson - Google Art Project.jpg Γιαν Στέιν Μάθημα σχεδίου
Jan Steen (Dutch - The Satyr and the Peasant Family - Google Art Project.jpg Γιαν Στέιν Ο σάτυρος και η οικογένεια του χωρικού
Jacob van Ruisdael (Dutch - Two Watermills and an Open Sluice - Google Art Project.jpg Γιάκομπ φαν Ράουσντελ Δύο μύλοι και ανοιχτό φράγμα
Hooch, Pieter de - A Woman Preparing Bread and Butter for a Boy - Google Art Project.jpg Πίτερ ντε Χόοχ Γυναίκα που ετοιμάζει ψωμί με βούτυρο για ένα αγόρι
Nicolaes Maes (Dutch - Adoration of the Shepherds - Google Art Project.jpg Νικολάες Μάες Η προσκύνηση των ποιμένων
Hobbema, Meindert - A Wooded Landscape - Google Art Project.jpg Μέιντερτ Χομπέμα Δασικό τοπίο
Jan van Huysum (Dutch - Vase of Flowers - Google Art Project.jpg Γιαν φαν Χόισουμ Βάζο με λουλούδια
Irises-Vincent van Gogh.jpg Βίνσεντ βαν Γκογκ Ίριδες

Γερμανική και Αγγλική ζωγραφική[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εικόνα Καλλιτέχνης Τίτλος Χρονολογία Παρατηρήσεις
Lucas Cranach the Elder - A Faun and his Family with a slain Lion - Google Art Project.jpg Λούκας Κράναχ ο πρεσβύτερος Ένας φαύνος και η οικογένειά του με σκοτωμένο λιοντάρι
Hans Holbein the Younger (German - An Allegory of Passion - Google Art Project.jpg Χανς Χόλμπαϊν ο νεότερος Αλληγορία του Πάθους
Leo von Klenze - Landscape with the Castle of Massa di Carrara - Google Art Project.jpg Λέο φον Κλέντσε Το κάστρο της Massa di Carrara
Franz Xaver Winterhalter - Portrait of Leonilla, Princess of Sayn-Wittgenstein-Sayn - Google Art Project.jpg Φραντς-Ξάβερ Βιντερχάλτερ Leonilla, πριγκίπισσα του Sayn-Wittgenstein-Sayn
William Hogarth - Before - Google Art Project.jpg Ουίλλιαμ Χόγκαρθ Πριν
William Hogarth - After - Google Art Project.jpg Ουίλλιαμ Χόγκαρθ Μετά
Thomas Gainsborough (English - Portrait of James Christie (1730 - 1803) - Google Art Project.jpg Τόμας Γκαίνσμπορω James Christie
Thomas Gainsborough (English - Portrait of Anne, Countess of Chesterfield - Google Art Project.jpg Τόμας Γκαίνσμπορω Anne, κόμισσα του Chesterfield
Thomas Gainsborough (English - Portrait of William Anne Hollis, 4th Earl of Essex, Presenting a Cup to Thomas Clutterbuck of Watfor... - Google Art Project.jpg Τόμας Γκαίνσμπορω William Anne Hollis και Thomas Clutterbuck
Joseph Mallord William Turner (British - Van Tromp, Going About to Please His Masters - Google Art Project.jpg Ουίλλιαμ Τέρνερ Πλοία στην θάλασσα
Joseph Mallord William Turner (British - Modern Rome-Campo Vaccino - Google Art Project.jpg Ουίλλιαμ Τέρνερ Σύγχρονη Ρώμη : το Campo Vaccino πρόκειται για τα Fori Imperiali
Lawrence Alma-Tadema - Spring - Google Art Project.jpg Λώρενς Άλμα-Τάντεμα Άνοιξη