Κατάλογος έργων του Λώρενς Άλμα-Τάντεμα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η σελίδα αυτή περιέχει κατάλογο έργων του Λώρενς Άλμα-Τάντεμα, πολλά από τα οποία είναι υπογεγραμμένα.

Πίνακας Τίτλος Χρονολογία Τεχική και Διαστάσεις (σε εκατ.) Χώρος Παρατηρήσεις
Lawrence Alma-Tadema Faust and Marguerite.jpg Φάουστ και Μαργαρίτα
Entrance of the theatre, by Lawrence Alma-Tadema.jpg Είσοδος στο θέατρο 1866 λάδι σε καμβά
70,4 x 98,4 cm
Λέουβαρντεν, Fries Museum
1868 Lawrence Alma-Tadema - Phidias Showing the Frieze of the Parthenon to his Friends.jpg Ο Φειδίας δείχνει την ζωφόρο του Παρθενώνα σε φίλους 1868 λάδι σε καμβά
72 × 110.5 cm
Μπέρμιγχαμ, Museum and Art Gallery
A Greek woman, by Lawrence Alma Tadema.jpg Ελληνίδα 1869 λάδι σε πάνελ 58.5 x 46 cm
Lawrence Alma-Tadema 04.jpeg Πυρρίχιος χορός 1869 λάδι σε καμβά
40.59 × 81.31 cm
Λονδίνο, Guildhall Art Gallery
Sir Lawrence Alma-Tadema, RA, OM - A Roman Emperor (Claudius) - Walters 37165.jpg Η αναγόρευση του Κλαυδίου 1871 λάδι σε καμβά
86 × 174.3 cm
Βαλτιμόρη, Walters Art Museum
1872 Lawrence Alma-Tadema - Death of the Pharaoh Firstborn son.jpg Ο θάνατος του πρωτότοκου 1872 λάδι σε καμβά 77 × 124.5 cm Άμστερνταμ, Ρέικσμουζεουμ
Lourens Alma Tadema - De Egyptische weduwe..jpg Μια Αιγύπτια χήρα 1872 λάδι σε πάνελ 74.9 × 99.1 cm Άμστερνταμ, Ρέικσμουζεουμ
Lawrence alma-tadema cherries.jpg Κεράσια 1873 λάδι σε καμβά
79 × 129.1 cm
ιδιωτική συλλογή
A balneatrix, by Lawrence Alma Tadema.jpg Μια λουτράρισσα 1876 υδατογραφία
38 x 26.5 cm
On the road-Alma-Tadema.jpg Στον δρόμο για τον ναό της Δήμητρας 1878 λάδι σε καμβά
89 x 53.3 cm
A Sculptors Model.jpg Το μοντέλο του γλύπτη 1877 λάδι σε καμβά
86 × 195.5 cm
ιδιωτική συλλογή
1879 Lawrence Alma-Tadema - Strigils and sponges.jpg Στλεγγίδες και σφουγγάρια 1879 υδατογραφία
31.8 x 14 cm
ιδιωτική συλλογή
Sir Lawrence Alma-Tadema, R.A., O.M. - Sappho and Alcaeus - Google Art Project.jpg Σαπφώ και Αλκαίος 1881 λάδι σε πάνελ
10, 4 × 12,2 cm
Βαλτιμόρη, Walters Art Museum
Tepidarium Lawrence Alma-Tadema (1836-1912).jpg Tepidarium 1881 λάδι σε καμβά
24.2 × 33 cm
Port Sunlight (Liverpool), Lady Lever Art Gallery Tepidarium : χώρος των ρωμαϊκών λουτρών
Amo te, ama me, by Lawrence Alma-Tadema.jpg Amo te, ama me 1881 λάδι σε πάνελ
17.5 × 38 cm
Λέουβαρντεν, Fries Museum
Alma-tadema-antony-cleopatra.jpeg Η συνάντηση Αντωνίου και Κλεοπάτρας 1885 λάδι σε πάνελ
65.4 × 91.4 cm
ιδιωτική συλλογή
The Triumph of Titus Alma Tadema.jpg Ο θρίαμβος του Τίτου 1885
Sir Lawrence Alma-Tadema - A Foregone Conclusion - Google Art Project.jpg Μια προβλεπόμενη κατάληξη 1885 oil on panel
311 × 229 cm
Λονδίνο, Τέιτ Μπρίταιν
Women of Amphissa.jpg Γυναίκες της Άμφισσας 1887 λάδι σε καμβά
122.5 × 184.2 cm
Williamstown (Μασσαχουσέττη), Clark Art Institute
The Roses of Heliogabalus.jpg Τα ρόδα του Ηλιογάβαλου 1888 λάδι σε καμβά
132.1 × 213.9 cm
ιδιωτική συλλογή
A Dedication to Bacchus.jpg Αφιέρωση στον Βάκχο 1889 λάδι σε καμβά
77.5 × 177.5 cm
Αμβούργο, Kunsthalle
An eloquent silence, by Lawrence Alma-Tadema.jpg Μια εύγλωττη σιωπή 1890 λάδι σε πάνελ
42 × 33 cm
In a rose garden, by Lawrence Alma Tadema.jpg Στον ροδώνα περί το 1890 λάδι σε πάνελ
37.5 x 50.7 cm
1890 Lawrence Alma-Tadema - Frigidarium.jpg Frigidarium 1890 λάδι σε καμβά
45.1 × 59.7 cm
ιδιωτική συλλογή Frigidarium : χώρος των ρωμαϊκών λουτρών
'Comparison' by Lawrence Alma-Tadema, Cincinnati Art Museum.JPG Σύγκριση 1892 λάδι σε καμβά Σινσινάτι, Art Museum
Lawrence Alma-Tadema - Spring - Google Art Project.jpg Άνοιξη 1894 λάδι σε καμβά
178.4 × 80.3 cm
Λος Άντζελες, Μουσείο Γκεττύ
Under the Roof of Blue Ionian Weather, Sir Lawrence Alma-Tadema.jpg Κάτω από την στέγη του γαλάζιου καιρού της Ιωνίας 1898-1901
Caracalla et Geta.jpg Καρακάλλας και Γέτας 1907
Alma-Tadema A Favourite Custom 1909 Tate Britain.jpg Μια αγαπημένη συνήθεια 1909 λάδι σε πάνελ
66 × 45.1 cm
Λονδίνο, Τέιτ Μπρίταιν
A reading from Homer 01.JPG Ανάγνωση του Ομήρου Philadelphia, Museum of Art