Κατάλογος έργων του Ζαν-Μπατίστ Καμίλ Κορό

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η σελίδα αυτή περιέχει εικονογραφημένο κατάλογο των σημαντικότερων έργων του Ζαν-Μπατίστ Καμίλ Κορό.

Tableau Titre Date Dimensions Lieu d'exposition
Honfleur - The Old Wharf.jpg
Ονφλέρ, η παλιά προκυμαία 1824, vers Πρόβιντενς, Rhode Island School of Design Museum
Jean-Baptiste Camille Corot - 1er autoportrait.jpg
Αυτοπροσωπογραφία 1825 42,5 × 32,5 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Corot - Le Colisée.jpg
Το Κολοσσαίο κοιταγμένο μέσα από τις αψίδες της Βασιλικής του Κωνσταντίνου 1825 23,2 × 34,8 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Jean-Baptiste-Camille Corot Jeune italien assis.jpg
Νεαρός Ιταλός καθισμένος 1825, vers 23,5 × 29,3 cm Ρενς, Musée des beaux-arts
Promenade-de-Poussin-campagne-de-Rome.jpg
Ο Περίπατος του Πουσσέν, εξοχή της Ρώμης 1825-1828 33 × 51 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Jean Baptiste Camille Corot - Vista del Castel Sant'Angelo.jpg
Το Καστέλ Σαντ’ Άντζελο 1825-1828 41 × 74 cm Μπουένος Άιρες, Museo Nacional de Arte Decorativo
La Trinité-des-Monts by Corot Louvre RF2041 n02.jpg
Trinità dei Monti 1825-1828 45 × 74 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Jean-Baptiste-Camille Corot - View from the Farnese Gardens, Rome - Google Art Project.jpg
Ρώμη, θέα από τους κήπους Φαρνέζε 1826 28 × 50 cm Ουάσινγκτον, The Phillips Collection
Jean-Baptiste-Camille Corot - The Forum Seen from the Farnese Gardens - WGA05281.jpg
Το Φόρουμ από τους κήπους Φαρνέζε 1826 25,1 × 40,6 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Corot The Augustan Bridge at Narni.jpg
Η γέφυρα του Νάρνι 1826 34 × 48 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Corot Papigno rives escarpees et boisees.jpg
Papigno, απότομες και δασωμένες όχθες 1826 26 × 39 cm Valence, Musée d'art et d'archéologie
Jean-Baptiste-Camille Corot - The Coliseum Seen from the Farnese Gardens - WGA05280.jpg
Το Κολοσσαίο από τους κήπους Φαρνέζε 1826 30,5 × 48 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Jean-Baptiste-Camille Corot 007.jpg
Castel Gandolfo 1826, vers 36,3 × 28,3 cm Βουδαπέστη, Szépművészeti Múzeum (Μουσείο Καλών Τεχνών)
View of Rome - The Bridge and Castel Sant'Angelo with the Cupola of St. Peter's.jpg
Άποψη της Ρώμης : η γέφυρα και το Καστέλ Σαντ’ Άντζελο και η Βασιλική του Αγίου Πέτρου 1826-1827 26,7 × 43,2 cm Σαν Φρανσίσκο, Fine Arts Museums
Corot Ariccia Palazzo Chigi.jpg
Ariccia, παλάτσο Chigi 1826-1827 23,3 × 35,6 cm Σαν Φρανσίσκο, Fine Arts Museums
Jean-Baptiste-Camille Corot 024.jpg
Ιταλίδα με κανάτα 1826-1828 30 × 23 cm ιδιωτική συλλογή
Castel Sant'Angelo by Corot Louvre RF1622 n02.jpg
Το Καστέλ Σαντ’ Άντζελο και ο Τίβερης, Ρώμη 1826-1828 26 × 46 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Jean-Baptiste-Camille Corot 016.jpg
Γυναίκα με μαντολίνο 1826-1828 34 × 26 cm ιδιωτική συλλογή
Camille Corot - Italian Woman - Google Art Project.jpg
Ιταλίδα 1826-1828 33,4 × 21,3 cm Τόκιο, Μουσείο Τέχνης Bridgestone
Jean-Baptiste Camille Corot - Civita Castellana.jpg
Τσιβιτά Καστελλάνα 1826-1827 36 × 51,8 cm Στοκχόλμη, Nationalmuseum
Jean-Baptiste-Camille Corot - View of Olevano - Google Art Project.jpg
Άποψη του Olevano 1827 27,6 × 45,4 cm Φορτ Γουόρθ (Τέξας), Kimbell Art Museum
Ile-de-San-Bartolomeo.jpg
Νήσος του Αγίου Βαρθολομαίου 1826-1828 27 × 43 cm ιδιωτική συλλογή
Jean-Baptiste Camille Corot - Campagne Romaine – Vallée rocheuse avec un troupea.jpg
Ρωμαϊκή εξοχή : βραχώδης κοιλάδα με κοπάδι 1827-1828,
ξαναδουλεμένο το
1843
32 × 44 cm Λονδίνο, Matthiesen Gallery
Jean-Baptiste-Camille-Corot-Vasque-Villa-Médicis-Reims.jpg
Το συντριβάνι της Βίλλα Μέντιτσι 1828 18 × 28,8 cm Ρενς, Musée des beaux-arts
Les Rochers (Camille Corot).jpg
Βράχια στο Αμάλφι 1828 Αγία Πετρούπολη, Ερμιτάζ
Jean-Baptiste-Camille Corot - The Cathedral of Chartres - WGA5282.jpg
Η Notre-Dame της Σαρτρ 1830 64 × 51 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
In the Woods at Ville d'Avray.jpg
Ξυλοκόποι σε λειβάδι, Ville d'Avray 1830-1835 30 × 38 cm άγνωστος
Honfleur - Calvary on the Cote de Grace.jpg
Ονφλέρ. Γολγοθάς 1830, vers 29,8 × 41 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Fontainebleau, 'The Raging One'.jpg
Δάσος του Φονταινεμπλώ (Η Βελανιδιά) 1830, vers 48 × 59 cm ιδιωτική συλλογή
'Houses near Orleans', oil painting by Jean-Baptiste-Camille Corot.jpg
Σπίτια στα περίχωρα της Ορλεάνης 1830, vers 28,6 × 38,69 cm Λος Άντζελες, Μουσείο Γκέτι
Corot-Orléans.jpg
Στα περίχωρα της Ορλεάνης 1830, vers 28,5 × 42 cm Στρασβούργο, Musée des beaux-arts
Paysanne-en-foret-de-Fontainebleau.jpg
Χωρική στο δάσος του Φονταινεμπλώ 1830-1832 26,5 × 39,1 cm Senlis, Musée d'art et d'archéologie
Ruins of the Chateau of Pierrefonds by Corot, c. 1866-67.jpg
Ερείπια του πύργου του Pierrefonds 1830-1835,
ξαναδουλεμένο το
1866-1867
74,5 × 106,4 cm Σινσινάτι, Art Museum
Fountainebleau - Aux Georges d'Apremont.jpg
Φονταινεμπλώ – στα φαράγγια του Apremont 1830-1835 32 × 44 cm άγνωστος
Fontainebleau - Black Oaks of Bas-Breau.jpg
Φονταινεμπλώ – Μαύρες βελανιδιές στο Bas-Préau 1830-1835 38 × 48 cm άγνωστος
Jean-Baptiste Camille Corot - Steengroeve van Chaise-Marie in Fontainebleau.jpg
Το λατομείο της Chaise-Marie, Φονταινεμπλώ 1831 33,8 × 59 cm Γάνδη, Museum voor Schone Kunsten
Jean-Baptiste-Camille Corot - Cottages and a Mill on the Banks of a Stream.jpg
Σπίτια και μύλος πάνω στο ρέμα 1831 53 × 54 cm Παρίσι, Musée Cognacq-Jay
Marie-Louise Laure Sennegon.jpg
Marie-Louise Laure Sennegon 1831 28 × 21 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Jean-Baptiste-Camille Corot 036.jpg
Octavie Sennegon 1833 35 × 29,5 cm Collection Georges Renand
Camille Corot Soissons Seen from Mr. Henry's Factory.jpg
Η Soissons από το εργοστάσιο του κ. Henry 1833 80 × 100 cm Otterlo (Ολλανδία), Kröller-Müller Museum
Jean-Baptiste-Camille Corot - Toussaint Lemaistre.jpg
Toussaint Lemaistre 1833 38,4 × 29,5 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Jean-Baptiste-Camille Corot - House and Factory of Monsieur Henry - Google Art Project.jpg
Soissons – Το σπίτι και το εργοστάσιο του κ. M. Henry 1833 81,4 × 100,3 cm Φιλαδέλφεια, Museum of Art
Corot- La Vire à Saint-Lô.jpg
Γενική άποψη του Σαιν Λο 1833, vers 46 × 65 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
View of Genoa (Camille Corot).jpg
Άποψη της Γένοβας 1834 29,5 × 41,7 cm Σικάγο, Art Institute
Forest of Fontainebleau-1830-Jean-Baptiste-Camille Corot.jpg
Το δάσος του Φονταινεμπλώ 1834 176,5 × 242,6 cm Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Jean-Baptiste-Camille Corot Volterra.jpg
Βολτέρρα, ο οικισμός 1834 70 × 94 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Louvre-Lens - Galerie du Temps (2013) - RF 1619.JPG
Βολτέρρα, η ακρόπολη 1834 47 × 82 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Jean-Baptiste-Camille Corot - Como and Lake Como.jpg
Η πόλη και η λίμνη του Κόμο 1834 29,5 × 42 cm ιδιωτική συλλογή
Bridge on the Saône River at Mâcon by Jean-Baptiste-Camille Corot, 1834.jpg
Γέφυρα του Saône στο Mâcon 1834 25 × 33,6 cm Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Geneva - View of Part of the City.jpg
Άποψη της Γενεύης 1834, vers 26 × 35,2 cm Φιλαδέλφεια, Museum of Art
Corot batelier.jpg
Βάρκα στο ποτάμι πίσω από τα δέντρα 1834 100 × 82 cm άγνωστος
Venise, La Piazetta (Camille Corot).jpg
Βενετία, La Piazzetta 1835 άγνωστος
Jean-Baptiste Camille Corot - autoportrait.jpg
Αυτοπροσωπογραφία με την παλέττα 1835, vers 30 × 25 cm Φλωρεντία, Ουφίτσι
Jean-Baptiste-Camille Corot - Femme assise aux seins nus.jpg
Καθιστή γυναίκα με γυμνά στήθη 1835, vers 24 × 18,5 cm Collection Georges Renand
1835 Corot Hagar in der Wildnis anagoria.JPG
Η Άγαρ και ο Ισμαήλ στην Αίγυπτο 1835 180,3 × 270,5 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Corot - jovem de ombro nu.jpg
Νεαρός με γυμνόν ώμο 1835, vers 19 × 17 cm Σάο Πάουλο, Museu de Arte
Louvre corot florence rf2598.jpg
Η Φλωρεντία από τους κήπους του Μπόμπολι 1835-1840 51 × 73,5 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Camille Corot - Ville d'Avray - Google Art Project.jpg
Ville d'Avray 1835-1840 51,1 × 46,6 cm Τόκιο, Μουσείο Τέχνης Bridgestone
Claire Sennegon.jpg
Claire Sennegon 1837 43 × 35 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
A View near Volterra-1838-Jean-Baptiste-Camille Corot.jpg
Τοπίο κοντά στην Βολτέρρα 1838 69,9 × 95,5 cm Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Corot, Jean-Baptiste Camille - Madame Legois - 1838.jpg
Madame Legois 1838, vers 53 × 40 cm Βιέννη, Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης
Landscape with Lake and Boatman by Jean-Baptiste-Camille Corot, 1839, Getty Center.JPG
Βάρκα στην λίμνη 1839 60,1 × 102,9 cm Λος Άντζελες, Μουσείο Γκέτι
Italian Landscape by Jean-Baptiste-Camille Corot, c. 1835, Getty Center.JPG
Ιταλικό τοπίο 1839, vers 63,5 × 101,3 cm Λος Άντζελες, Μουσείο Γκέτι
Jean-Baptiste-Camille Corot - Château de Rosny.jpg
Rosny (Yvelines). Ο πύργος της δούκισσας de Berry 1840 24 × 35 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Jean-Baptiste-Camille Corot 005.jpg
Βρετόνες στην βρύση 1840, vers 25 × 33 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Corot Mornex.jpg
Mornex (Haute-Savoie) 1840-1850 42,5 × 32,5 cm άγνωστος
'Outskirts of Igny' by Corot, Cincinnati Art Museum.JPG
Τα περίχωρα του Igny 1840-1845,
retravaillé
1874
34,3 × 54,6 cm Σινσινάτι, Art Museum
Jean-Baptiste-Camille Corot - Landschap met knotwilgen.jpg
Ιτιές 1840-1875 40 × 30,5 cm Άμστερνταμ, Ρέικσμουζεουμ
Jean-Baptiste-Camille Corot - Bosvijver.jpg
Βάλτος στο δάσος 1840-1875 32 × 52 cm Άμστερνταμ, Ρέικσμουζεουμ
Corot - Eglise de Lormes.jpg
Η εκκλησία της Lormes 1841 34 × 46 cm Χάρτφορντ, Wadsworth Atheneum
Brooklyn Museum - Mountains in Auvergne (Montagnes d'Auvergne) - Jean-Baptiste-Camille Corot.jpg
Βουνά της Ωβέρνης 1841-1842 28,6 × 41,3 cm Νέα Υόρκη, Brooklyn Museum
Corot - laurent denis sennegon.jpg
Laurent-Denis Sennegon 1842 40 × 34 cm Σάο Πάουλο, Museu de Arte
Jean-Baptiste-Camille Corot - St-André-en-Morvan.jpg
Saint-André-en-Morvan 1842 31 × 59 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Jean-Baptiste-Camille Corot - Marietta.jpg
Marietta, η λεγόμενη Ρωμαία οδαλίσκη 1843 29,3 × 44,2 cm Παρίσι, Petit Palais, Musée des beaux-arts de la ville de Paris
Jean-Baptiste-Camille Corot - Genzano - Google Art Project.jpg
Genzano 1843 35,9 × 57,2 cm Ουάσινγκτον, The Phillips Collection
Gardens of the Villa d'Este at Tivoli.jpg
Τίβολι, οι κήποι της Villa d'Este 1843 44 × 61 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Jean-Baptiste Camille Corot - L'arc de Constantin et le forum.jpg
Ρώμη, άποψη του Φόρουμ 1843 27 × 41,9 cm Νέα Υόρκη, The Frick Collection
Jean-Baptiste-Camille Corot - Two Italian Peasants - Walters 37201b.jpg
Δύο Ιταλοί χωρικοί 1843, vers 29,5 × 17,8 cm Βαλτιμόρη, Walters Art Museum
Jean-Baptiste-Camille Corot 037.jpg
Ο Louis Robert, παιδί 1843-1844 27 × 22 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Homer and the Shepherds.jpg
Ο Όμηρος και οι βοσκοί 1845 80 × 130 cm Σαιν Λο, Musée des beaux-arts
Camille Corot - The Toutain Farm at Honfleur - Google Art Project.jpg
Η αγροικία Toutain στην Ονφλέρ 1845, vers 44,4 × 63,8 cm Τόκιο, Μουσείο Τέχνης Bridgestone
Bapteme du Christ.jpg
Η Βάπτιση 1845-1847 385 × 205 cm Παρίσι, Saint-Nicolas-du-Chardonnet
Jean-Baptiste-Camille Corot 032.jpg
Κοπέλλα που διαβάζει 1845-1850 42,5 × 32,5 cm Ζυρίχη, Stiftung Sammlung E. G. Bührle
Jean-Baptiste-Camille Corot - Forest of Fontainebleau - Google Art Project.jpg
Δάσος του Φονταινεμπλώ 1846 128,8 × 90,2 cm Βοστώνη, Museum of Fine Arts
Jean-Baptiste Camille Corot - Entrée du bois à Ville d'Avray.jpg
Είσοδος στο δάσος στην Ville d'Avray 1850, vers 46 × 35 cm Εδιμβούργο, Scottish National Gallery
Corot trois-vaches.jpg
Λιμνούλα με τρεις αγελάδες στο Croissant de Lune 1850, vers 35 × 54 cm άγνωστος
Camille Corot - A Morning. The Dance of the Nymphs - Google Art Project.jpg
Ένα πρωινό, ο χορός των Νυμφών 1850-1851 97 × 130 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
A River Scene with Houses and People Corot, San Diego Museum of Art.JPG
Σπίτι και ποτάμι με λεύκες 1850-1855 32,4 × 22,5 cm Σαν Ντιέγκο, Museum of Art
Corot Monk Reading Book 1.jpg
Λευκός μοναχός που διαβάζει καθιστός 1850-1855 55 × 45 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Camille Corot Dança das Ninfas.jpg
Ένα πρωινό, ο χορός των Νυμφών 1850-1875 ιδιωτική συλλογή
Corot Landscape.jpg
Τοπίο 1850-1875 32,4 × 22,5 cm Κρακοβία, Πύργος της Wawel
The Harbor of La Rochelle by Jean-Baptiste-Camille Corot.jpeg
Το λιμάνι της Λα Ροσέλ 1851 50,5 × 71,8 cm New Haven (Κοννέκτικατ), Yale University Art Gallery
Jean-Baptiste-Camille Corot - La Rochelle, The Harbour Entrance.jpg
Λα Ροσέλ, η είσοδος του λιμανιού 1851 Collection Georges Renand
Jean-Baptiste-Camille Corot - St Sebastian Succoured by Holy Women - Walters 37192.jpg
Ο Άγιος Σεβαστιανός δέχεται τις περιποιήσεις των Αγίων Γυναικών 1851-1873 257,81 × 168 cm Βαλτιμόρη, Walters Art Museum
Jean-Baptiste-Camille Corot 035.jpg
Η Μητέρα Marie-Héloïse des Dix Vertus 1852 36 × 23 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Salon Corot Castle of Gruyères Médaillon Corot 1.jpg
διακοσμητική ζωγραφική 1852 Γκρυγιέρ, Πύργος
Salon Corot Castle of Gruyères Médaillon Corot 2.jpg
διακοσμητική ζωγραφική 1852 Γκρυγιέρ, Πύργος
Jean-Baptiste Camille Corot - La Seine a Chatou - Google Art Project.jpg
Ο Σηκουάνας στο Chatou 1855 37 × 64 cm Βερολίνο, Άλτε Νατσιονάλγκαλερί
Le bain de Diane.jpg
Το λουτρό της Άρτεμης 1855 Μπορντώ, Musée des beaux-arts
Jean-Baptist Camille Corot Breton Woman With Her Little Girl.jpg
Βρετόνη με την κόρη της 1855 28 × 38 cm ιδιωτική συλλογή
Camille Corot - A Velha Ponte de Nantes, c. 1855.jpg
Η παλιά γέφυρα της Mantes 1855, vers Αβάνα, Museo Nacional de Bellas Artes
Jean-Baptiste-Camille Corot - L'Étang de Ville d'Avray.jpg
Ο βάλτος στην Ville d'Avray 1855, vers Λε Μαν, Musée de Tessé
JBC Corot-Paysage du Morvan.jpg
Τοπίο του Morvan 1855, vers Στρασβούργο, Musée des beaux-arts
Camille Corot Der Schauspieler Bigour als Hamlet.jpg
Ο κ. Bigour d'Arras ως Άμλετ 1855-1856 38 × 24 cm ιδιωτική συλλογή
Corot Le coup de vent 06978.JPG
Η θύελλα 1855-1860 47,2 × 58,6 cm Ρενς, Musée des beaux-arts
Fishing Shed at Mathois near Gournay-en-Bray.jpg
Εξέδρα ψαρέματος στο Mothois κοντά στο Gournay-en-Brais 1855-1860 32 × 21 cm άγνωστος
Corot Jean-Baptiste Camille Le Monastere Derriere Les Arbres.jpg
Το μοναστήρι πίσω από τα δέντρα 1855-1860 40 × 55 cm Πόλη του Μεξικού, Museo Soumaya
Clearing in the Bois Pierre, near at Eveaux.jpg
Το ξέφωτο του Bois Pierre, στο Évaux κοντά στο Château-Thierry 1855-1865 33 × 24 cm άγνωστος
Jean-Baptiste-Camille Corot 051.jpg
Ο δρόμος των Σεβρών. Άποψη του Παρισιού 1855-1865 34 × 49 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Jean-Baptiste-Camille Corot - Landscape of La Ferté-Milon - Google Art Project.jpg
Τοπίο στην La Ferté-Milon 1855-1865 23,7 × 39,3 cm Κουρασίκι, Μουσείο Τέχνης Οχάρα
Jean-Baptiste-Camille Corot - Le Concert champêtre - Google Art Project.jpg
Αγροτικό κοντσέρτο 1857 98 × 130 cm Chantilly, Μουσείο Κοντέ
Jean-Baptiste-Camille Corot - The Willows of Marissel - Walters 37194.jpg
Οι ιτιές του Marissel 1857 55 × 39,7 Βαλτιμόρη, Walters Art Museum
'Aiserey, Côte-d'Or' by Jean-Baptiste-Camille Corot, Cincinnati Art Museum.JPG
Aiserey, Côte-d'Or 1858, vers Σινσινάτι, Art Museum
Jean-Baptiste-Camille Corot - Jeune fille en vert.jpg
Κοπέλλα στο πράσινο 1859 49 × 75 cm Γενεύη, Musée d'art et d'histoire
Jean-Baptiste Camille Corot Bacchante with a Panther.jpg
Βακχίδα με πάνθηρα 1860 Shelburne (Καναδάς), Museum
Jean-Baptiste-Camille Corot - Poetry - WGA5286.jpg
Η Ποίηση 1860, vers 55 × 46 cm Κολωνία, Wallraf-Richartz Museum
Camille Corot - Landschaft - ca1860.jpeg
Τοπίο σε δάσος 1860, vers 38,5 × 56 cm Βρέμη, Kunsthalle
Jean-Baptiste-Camille Corot 013.jpg
Ανάμνηση του Pierrefonds 1860-1861 46 × 38 cm Μόσχα, Μουσείο Πούσκιν
JBC Corot-L'étang de Ville d'Avray.jpg
Η λιμνούλα της Ville d'Avray 1860-1863 47 × 68 cm Στρασβούργο, Musée des beaux-arts
Jean-Baptiste-Camille Corot - Les deux soeurs dans la prairie.jpg
Οι δύο αδελφές στο λειβάδι 1860-1865 33 × 46 cm ιδιωτική συλλογή
Jean-Baptiste-Camille Corot - Girl with Mandolin.jpg
Γυναίκα με μαντολίνο 1860-1865 51,4 × 40,3 cm Σαιντ Λούις (Μιζούρι), Art Museum
Corot L'étang à l'arbre penché 06997.JPG
Ο βάλτος στο κοιμισμένο δάσος 1860-1865 Ρενς, Musée des beaux-arts
Jean-Baptiste-Camille Corot 020.jpg
Κάρο με άχυρα 1860-1870 32 × 45 cm Μόσχα, Μουσείο Πούσκιν
Corot - paisagem com camponesa.jpg
Τοπίο με χωρική 1861 26 × 42 cm Σάο Πάουλο, Museu de Arte
Jean-Baptiste-Camille Corot - Orpheus Leading Eurydice from the Underworld - Google Art Project.jpg
Ο Ορφέας φέρνει πίσω την Ευρυδίκη από τον Άδη 1861 112,3 × 137,1 cm Χιούστον, Museum of Fine Arts
'Orpheus Lamenting Eurydice', oil on canvas painting by Jean-Baptiste-Camille Corot.jpg
Ο Ορφέας θρηνεί για τον θάνατο της Ευρυδίκης 1861-1865 41,9 × 61 cm Φορτ Γουόρθ (Τέξας), Kimbell Art Museum
178 Jean-Baptiste Camille Corot Paysage de Bretagne.jpg
Τοπίο της Βρετάνης vers 1860-1865 huile sur toile Quimper, Musée des beaux-arts
Jean-Baptiste Camille Corot - Gitana con pandereta, MB.JPG
Τσιγγάνα με ντέφι 1862 59 × 38 cm Μπογκοτά, Museo Botero
Fernand-corot-the-painters-grand-nephew.jpg
Fernand Corot 1863 ιδιωτική συλλογή
Jean-Baptiste-Camille Corot - Souvenir of Mortefontaine - WGA5292.jpg
Ανάμνηση του Mortefontaine 1864 65 × 89 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Corot italienne mandoline.jpg
Ιταλίδα που παίζει μαντολίνο 1865 Βίντερτουρ (Ελβετία), Sammlung Oskar Reinhart «Am Römerholz»
Camille Corot - Young Woman in the Woods - Google Art Project.jpg
Κοπέλλα στο δάσος 1865 38,9 × 54,7 cm Τόκιο, Μουσείο Τέχνης Bridgestone
Corot.villedavray.750pix.jpg
Ville d’Avray 1865, vers 49,3 × 65,5 cm Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Jean-Baptiste-Camille Corot - Cathedral of Mantes, with Fisherman.jpg
Η Mantes (το πρωί) ή Η Μητρόπολη της Mantes 1865, vers 52,1 × 32,6 cm Ρενς, Musée des beaux-arts
Corot - The Ferryman.jpg
Ο βαρκάρης 1865, vers 64,4 × 49,2 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Jean-Baptiste-Camille Corot 009.jpg
Το γράμμα 1865, vers 54,6 × 36,2 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Jean-Baptiste-Camille Corot 003.jpg
Το ατελιέ του Κορό 1865, vers 56 × 46 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Jean-Baptiste-Camille Corot - Cathedral of Mantes, with Young Woman.jpg
Mantes, η πόλη και η Μητρόπολη μέσα από τα δέντρα, το απόγευμα 1865-1868 42,7 × 55,8 cm Ρενς, Musée des beaux-arts
Le repos sous les saules Camille Corot.jpg
Ανάπαυση κάτω από τις ιτιές 1865-1870 43,5 × 60,5 cm Mâcon, Musée des Ursulines
Jean-Baptiste-Camille Corot - Le batelier de Mortefontaine.jpg
Ο βαρκάρης του Mortefontaine 1865-1870 61 × 89,9 cm Νέα Υόρκη, The Frick Collection
Corot Le torrent pierreux.jpg
Ρέμα με πέτρες (Σούρουπο) 1865-1870 50 × 62 cm άγνωστος
'Pond at Ville-d'Avray' by Camille Corot, late 1860s.JPG
Βάλτος στην Ville-d'Avray 1865-1870 58,1 × 99,4 cm Κλήβελαντ, Museum of Art
Ville-d'Avray, 1865-1870, by Jean-Baptiste-Camille Corot (1796-1875).jpg
Ο βάλτος στην Ville d'Avray 1865-1870 Ουόρστερ (Μασαχουσέτη), Art Museum
Jean-Baptiste-Camille Corot - Landscape with Bridge - Walters 37152.jpg
Τοπίο με γέφυρα 1865-1870 27,8 × 43,4 cm Βαλτιμόρη, Walters Art Museum
Repose by Jean-Baptiste-Camille Corot, 1860, reworked c. 1865-1870 - Corcoran Gallery of Art - DSC01293.JPG
Η ανάπαυση 1865-1870 84 × 127 cm Ουάσινγκτον, Corcoran Gallery of Art
Jean-Baptiste-Camille-Corot-Liseuse-Reims.jpg
Γυναίκα που διαβάζει σε δασωμένη όχθη 1865-1870 55,5 × 46,2 Ρενς, Musée des beaux-arts
Jean-Baptiste-Camille Corot 030.jpg
Ανάμνηση από το Castelgandolfo 1865-1870 65 × 81 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Corot jeune femme au puits.jpg
Κοπέλλα στο πηγάδι 1865-1870 45 × 37 cm Γενεύη, Musée d'art et d'histoire
MuMA - Corot - Jeune fille assise un livre à la main.JPG
Καθιστή κοπέλλα με το βιβλίο στο χέρι 1865-1870 65 × 42 cm Χάβρη, Musée d'Art moderne André Malraux
Jean-Baptiste-Camille Corot 029.jpg
Τσιγγάνα με ντέφι 1865-1870 55 × 38 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Hay Cart along a River, 1865 to 1870, by Jean-Baptiste-Camille Corot (1796-1875) - IMG 7228.JPG
Κάρο με άχυρα δίπλα στο ποτάμι 1865-1870 40,6 × 61,3 cm Ουόρστερ (Μασαχουσέτη), Art Museum
L'atelier de Corot.png
Το ατελιέ του καλλιτέχνη : κοπέλλα καθισμένη μπροστά στο καβαλέττο 1865-1873 63 × 42 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Corot - Agostina NGA.jpg
Agostina 1866 Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Goatherds on the Borromean Islands.jpg
Οι γιδοβοσκοί των Βορρομέων νήσων ή Οι γιδοβοσκοί του Castelgandolfo 1866 59 × 78 cm Καέν, Musée des beaux-arts
Jean-Baptiste-Camille Corot - The Church of Marissel, near Beauvais - WGA5294.jpg
Η εκκλησία του Marissel 1867 55 × 42 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Young Girl Reading by Jean-Baptiste-Camille Corot c1868.jpg
Κοπέλλα που διαβάζει 1868 32,5 × 41,3 cm Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
'Don Quixote' by Corot, Cincinnati Art Museum.JPG
Δον Κιχώτης 1868, vers Σινσινάτι, Art Museum
The Artist's Studio by Jean-Baptiste-Camille Corot, c1868.jpg
Το ατελιέ του καλλιτέχνη 1868, vers 61,8 × 40 cm Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Jean-Baptiste-Camille Corot - Young Women of Sparta (Jeunes filles de Sparte) - Google Art Project.jpg
Κοπέλλες της Σπάρτης 1868-1870 42,5 × 74,8 cm Νέα Υόρκη, Brooklyn Museum
Jean-Baptiste-Camille Corot - Le pont de Mantes.jpg
Η γέφυρα της Mantes 1868-1870 38 × 55 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Jean-Baptiste-Camille Corot - Valléda - WGA5298.jpg
Valléda 1868-1870 83 × 55 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Camille Corot - Woman with a Pearl.jpg
Η γυναίκα με το μαργαριτάρι 1869 70 × 55 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Jean-Baptiste-Camille Corot 031.jpg
Γυναίκα που διαβάζει 1869-1870 54,3 × 37,5 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Jean-Baptiste Camille Corot - Le Bain de Diane (La Fontaine).jpg
Το λουτρό της Άρτεμης (Η πηγή) 1869-1870 72,1 × 41 cm Μαδρίτη, Museo Thyssen-Bornemisza
Nymphes et Faunes by Jean-Baptiste-Camille Corot - BMA.jpg
Νύμφες και φαύνοι προ του 1870 54 × 90,2 cm Μπέρμιγχαμ, Museum of Art
L'Atelier.jpg
Το ατελιέ του Κορό : κοπέλλα με φόρεμα από μαύρο βελούδο καθιστή με βιβλίο στο χέρι 1870 63 × 48 cm Λυών, Musée des beaux-arts
Jean-Baptiste-Camille Corot - Portrait of a Woman - Google Art Project.jpg
Προσωπογραφία γυναικός 1870 41,3 × 33 cm Ουάσινγκτον, The Phillips Collection
La Lecture Interrompue.jpg
Ανάγνωση που διακόπηκε 1870, vers 92,5 × 65,1 cm Σικάγο, Art Institute
Jean-Baptiste-Camille Corot - Juive d'Alger.jpg
Εβραία του Αλγεριού 1870, vers 44,5 × 35,6 cm ιδιωτική συλλογή
Woman with daisies Camille Corot.jpg
Γυναίκα με μαργαρίτες 1870, vers Βουδαπέστη, Szépművészeti Múzeum (Μουσείο Καλών Τεχνών)
Gypsy Girl with Mandolin.jpg
Νεαρή τσιγγάνα με ντέφι 1870, vers 63,5 × 50,8 cm Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
JBC Corot-Fraîcheur du matin.jpg
Δροσιά του πρωινού 1870-1871 30 × 30 cm Στρασβούργο, Musée des beaux-arts
Jean-Baptiste-Camille Corot - Haydée, Young Woman in Greek Dress - WGA5300.jpg
Haydée (;) Κοπέλλα με ελληνική φορεσιά 1870-1872 60 × 44 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Jean-Baptiste Camille Corot - Reminiscence of the Beach of Naples - Google Art Project.jpg
Ανάμνηση από την παραλία της Νάπολης 1870-1872 175 × 84 cm Τόκιο, Εθνικό Μουσείο Δυτικής Τέχνης
Jean-Baptiste-Camille Corot - Le printemps de la vie.jpg
Η άνοιξη της ζωής 1871 104,1 × 73,7 cm Μιννεάπολις, Institute of Arts
Corot - The Oak in the Valley.jpg
Η βελανιδιά στην κοιλάδα 1871 39,8 × 52,8 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Jean-Baptiste-Camille Corot 018.jpg
Το καμπαναριό της Douai 1871 46 × 38 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Corot Jean-Baptiste Camille LES CONTREBANDIERS.jpg
Οι λαθρέμποροι 1871-1872 85 × 100 cm άγνωστος
Jean-Baptiste-Camille Corot - Algérienne.jpg
Η Αλγερινή 1871-1873 41 × 60 cm Άμστερνταμ, Ρέικσμουζεουμ
Jean-Baptiste-Camille Corot - The Beach, Étretat.jpg
Η παραλία, Étretat 1872 35,6 × 38 cm Σαιντ Λούις (Μιζούρι), Art Museum
Flute Player at Lake Albano.jpg
Φλαουτίστας στην λίμνη Albano 1872 81 × 65 cm άγνωστος
Route pres d Arras.jpg
Δρόμος κοντά στο Arras 1872 Arras, Musée des beaux-arts
Brooklyn Museum - The Young Woman of Albano (L'Albanaise) - Jean-Baptiste-Camille Corot.jpg
Κοπέλλα από την λίμνη Albano 1872 74,1 × 65,6 cm Νέα Υόρκη, Brooklyn Museum
Souvenir de Coubron Camille Corot.jpg
Ανάμνηση από το Coubron 1872 46 × 55,3 cm Βουδαπέστη, Szépművészeti Múzeum (Μουσείο Καλών Τεχνών)
'The Bend in the Seine at Port Marly' by Corot, Cincinnati Art Museum.JPG
Η καμπή του Σηκουάνα στο Port-Marly 1872 Σινσινάτι, Art Museum
'The Maison Blanche de Sevres' by Corot, Cincinnati Art Museum.JPG
Το άσπρο σπίτι των Σεβρών 1872 72,4 × 60,6 cm Σινσινάτι, Art Museum
Bacchanal at the Spring Souvenir of Marly-le-Roi.JPG
Βακχικό της άνοιξης : Ανάμνηση από το Marly-le-Roi 1872 82,2 × 66,3 cm Βοστώνη, Museum of Fine Arts
Jean-Baptiste-Camille Corot - Landschap.jpg
Τοπίο 1872, vers 38 × 56,5 cm Άμστερνταμ, Ρέικσμουζεουμ
Jean-Baptiste-Camille Corot 048.jpg
Η λιμνούλα της Ville-d’Avray 1872-1873 43 × 80 cm Roy;en, Musée des beaux-arts
'The Stonecutters', oil on canvas painting by Jean-Baptiste-Camille Corot.jpg
Οι λατόμοι 1872-1874 82,6 × 101,6 cm Φορτ Γουόρθ (Τέξας), Kimbell Art Museum
Jean-Baptiste-Camille Corot - The Tanneries of Mantes - WGA5302.jpg
Τα βυρσοδεψεία της Mantes 1873 61 × 43 cm. Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Jean-BaptisteCamilleCorot 1873 SmyrneBournabat.jpg
Σμύρνη, Μπουρνόβας 1873 15 × 21 cm. ιδιωτική συλλογή
Pastorale-1873.jpg
Ποιμενικό –ανάμνηση από την Ιταλία 1873 Γλασκώβη, Kelvingrove Art Gallery and Museum
Route de Sin le noble pres de Douai.jpg
Sin-le-Noble 1873 60 × 80 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Landscape near Ville d’Avray by Jean-Baptiste Camille Corot.jpg
Τοπίο κοντά στην Ville d’Avray 1873 24 × 33 cm Ρότερνταμ, Μουσείο Μπόιμανς - φαν Μπένινγκεν
MuMA - Corot - Dunkerque, remparts et porte d'entrée du port.JPG
Δουνκέρκη, οχυρώσεις και η πύλη του λιμανιού 1873 Χάβρη, Musée d'Art moderne André Malraux
Camille Corot - Gisors, c. 1873.JPG
Gisors, όχθες με δέντρα 1873, vers 61,6 × 50,8 cm Πόλη του Μεξικού, Museo Soumaya
Jean-Baptiste-Camille Corot 023.jpg
Το εσωτερικό της Μητρόπολης της Sens 1874 61 × 40 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Jean-Baptiste Camille Corot - Le moine.jpg
Ο μοναχός με το βιολοντσέλλο 1874 72,5 × 51 cm Αμβούργο, Kunsthalle
Jean-Baptiste-Camille Corot - Lady in Blue - WGA5304.jpg
Η γυναίκα με τα μπλε 1874 80 × 50,5 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Gypsy Girl with Mandolin, by Jean-Baptiste-Camille Corot.jpg
Τσιγγάνα με μαντολίνο 1874 80 × 57 cm Σάο Πάουλο, Museu de Arte
Corot - rosas num copo.jpg
Τριαντάφυλλα σε ποτήρι 1874 32,5 × 24,5 cm Σάο Πάουλο, Museu de Arte
Jean-Baptiste-Camille Corot - Madeleine en prière.jpg
Η Μαγδαληνή προσεύχεται άγνωστο 48 × 54 cm ιδιωτική συλλογή
Jean-Baptiste-Camille Corot - Petite fille avec une poupée.jpg
Κορίτσι με κούκλα άγνωστο 27,3 × 21,4 cm ιδιωτική συλλογή
Jean-Baptiste Camille Corot - Mantes, les bords de la Seine au pied du pont.jpg
Mantes, οι όχθες του Σηκουάνα στην γέφυρα άγνωστο 54,2 × 81,9 cm άγνωστος
Jean-Baptiste-Camille Corot - Rouen, une vue panoramique de la Seine au premier plan.jpg
Ρουέν, πανοραμική άποψη με τον Σηκουάνα άγνωστο 18,5 × 44 cm άγνωστος
Camille Corot - L'Etang de ville d'Avray.jpg
Η λιμνούλα της Ville d'Avray άγνωστο 40 × 61,5 cm Μπουένος Άιρες, Museo Nacional de Bellas Artes
Baptiste Corot the blast.JPG
Η θύελλα άγνωστο Στοκχόλμη, Nationalmuseum
Jean-Baptiste Camille Corot - Coucher de soleil avec une Lionne.jpg
Δύση του ήλιου με μια λέαινα άγνωστο 32 × 44 cm άγνωστος
In the Vicinity of Geneva.jpg
Στα περίχωρα της Γενεύης άγνωστο άγνωστος