Κατάλογος έργων της Sammlung Oskar Reinhart «Am Römerholz»

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η σελίδα αυτή περιέχει εικονογραφημένο κατάλογο έργων της Sammlung Oskar Reinhart «Am Römerholz» του Βίντερτουρ.


Εικόνα Καλλιτέχνης Τίτλος Χρονολογία Παρατηρήσεις
Philip Ier maitre St Gilles 2.jpg Δάσκαλος του Σαιν Ζιλ Φίλιππος Α΄ της Καστίλλης 1490
Matthias Grünewald - Weeping Woman - WGA10796.jpg Ματίας Γκρύνεβαλντ Γυναίκα που θρηνεί (σχέδιο) 1512-14
Lucas Cranach d.Ä. - Johannes und Anna Cuspinian (Sammlung Oskar Reinhart).jpg Λούκας Κράναχ ο Πρεσβύτερος Johannes και Anna Cuspinian
English Lady, by Hans Holbein the Younger.jpg Χανς Χολμπάιν ο νεότερος Προσωπογραφία Αγγλίδας 1533–1536
Anbetung der Könige im Schnee.jpg Πίτερ Μπρίγκελ ο πρεσβύτερος Η προσκύνηση των Μάγων με χιόνι 1567
El Greco 048.jpg Ελ Γκρέκο Ο καρδινάλιος ιερεξεταστής Don Fernando Niño de Guevara 1600
Frans Hals 023.jpg Φρανς Χαλς Παιδί που διαβάζει
Le Repos pendant la fuite en Égypte - Poussin - Winterthur.jpg Νικολά Πουσσέν Ανάπαυση κατά την φυγή στην Αίγυπτο 1630
Naturaleza muerta con botellas, frutas y pan por Goya.jpg Φρανθίσκο Γκόγια Νεκρή φύση με φρούτα, μπουκάλια και ψωμιά 1824-1826
Jacques-Louis David - daughter Pauline Jeanne in 1812.jpg Ζακ-Λουί Νταβίντ Η βαρώνη Pauline Jeanin 1812
Ingres-Delphine-Ramel-1859.jpg Ζαν Ωγκύστ Ντομινίκ Ενγκρ Delphine Ramel 1859
GericaultMonomaniacOfMilitaryCommander.jpg Τεοντόρ Ζερικώ Η μονομανία της στρατιωτικής διοίκησης 1819 -1822
Corot italienne mandoline.jpg Ζαν-Μπατίστ Καμίλ Κορό Ιταλίδα που παίζει μαντολίνο 1865-1870
Camille Corot, Lesendes Mädchen, um 1850.jpg Ζαν-Μπατίστ Καμίλ Κορό Κορίτσι που διαβάζει 1850
Eugène Ferdinand Victor Delacroix 026.jpg Ευγένιος Ντελακρουά Μαροκινή φαντασία 1847
Delacroix, Tasso.jpg Ευγένιος Ντελακρουά Ο Τάσσο στο φρενοκομείο 1839
Honoré Daumier 031.jpg Ονορέ Ντωμιέ Ο Δον Κιχώτης και ο Σάντσο Πάντσα στα βουνά 1867
Honoré Daumier 029.jpg Ονορέ Ντωμιέ Πιερότος με κιθάρα 1869
Honoré Daumier 021.jpg Ονορέ Ντωμιέ Επιστρέφοντας από την αγορά 1870
Gustave Courbet 020.jpg Γκυστάβ Κουρμπέ Το κύμα 1870
Die Hängematte.jpg Γκυστάβ Κουρμπέ Το όνειρο
Gustave Courbet cortadores de pedras (II).jpg Γκυστάβ Κουρμπέ Σπάζοντας πέτρες
Camille Pissarro 023.jpg Καμίλ Πισαρό Σπίτια στην εξοχή 1874
Edouard Manet 020.jpg Εντουάρ Μανέ Επιβίβαση στο Folkestone 1869
Edouard Manet 029.jpg Εντουάρ Μανέ Στο καφέ 1878
Edouard Manet 046.jpg Εντουάρ Μανέ Η Marguerite de Conflans με κουκούλα 1873
Édouard Manet - Bouquet de fleurs (RW421).jpg Εντουάρ Μανέ Ανθοδέσμη 1882
Edgar Germain Hilaire Degas 068.jpg Εντγκάρ Ντεγκά Χορεύτρια στο καμαρίνι 1879
Alfred Sisley 034.jpg Αλφρέ Σισλέ Σκάφη στο κανάλι Saint-Martin στο Παρίσι 1870
Château Noir derrière les arbres, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Πωλ Σεζάν Το Château Noir πίσω από τα δέντρα 1895
Portrait d'un homme, par Paul Cézanne.jpg Πωλ Σεζάν Προσωπογραφία ανδρός 1866
Renoir sleeping-woman-1897.jpg Πιερ Ωγκύστ Ρενουάρ Κοιμισμένη γυναίκα 1897
Pierre-Auguste Renoir - Confidences.jpg Πιερ Ωγκύστ Ρενουάρ Εκμυστηρεύσεις 1878
Pierre-Auguste Renoir - Jardin à Fontenay.jpg Πιερ Ωγκύστ Ρενουάρ Κήπος στο Fontenay 1874
Pierre-Auguste Renoir - La Grenouillère.jpg Πιερ Ωγκύστ Ρενουάρ Η Grenouillère 1869
Pierre-Auguste Renoir 116.jpg Πιερ Ωγκύστ Ρενουάρ Victor Chocquet 1876
Pierre-Auguste Renoir - Sleeping by the sea.jpg Πιερ Ωγκύστ Ρενουάρ Κοιμισμένη δίπλα στην θάλασσα 1897
Paul Gauguin 012.jpg Πωλ Γκωγκέν Γαλάζιες στέγες της Ρουέν 1884
Portrait of Madame Augustine Roulin 1888 van Gogh Winterthur.jpg Βίνσεντ βαν Γκογκ Madame Augustine Roulin 1888
Henri de Toulouse-Lautrec 036.jpg Ανρί ντε Τουλούζ-Λωτρέκ Η κλόουν Cha-U-Ka-O στο Moulin Rouge 1895