Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος περιέχει όλες τις στρατιωτικές βάσεις της Ελλάδας.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες στρατιωτικές εγκαταστάσεις και μικρά αποσπάσματα του στρατού διασκορπισμένα σχεδόν σε κάθε περιοχή της χώρας, ιδιαίτερα στις ακριτικές, αλλά εδώ αναφέρονται οι αξιοσημείωτες στρατιωτικές βάσεις με στρατηγική σημασία.


Βάσεις Στρατού Ξηράς[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κύπρος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Βάσεις Ναυτικού[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Βάσεις Αεροπορίας[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Χάρτης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας βρίσκεται στο τόπο Greece
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Στρατιωτικές βάσεις της Ελλάδας (οι βάσεις του Στρατού Ξηράς σημειώνονται με πράσινο)
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας βρίσκεται στο τόπο Κύπρος
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Κατάλογος Στρατιωτικών Βάσεων της Ελλάδας
Στρατιωτικές βάσεις της Ελλάδας στη Κύπρο

Δείτε Επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]