Κατάλογος Ελληνικών ταινιών του 1971

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ο παρακάτω πίνακας περιλαμβάνει τις ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου που προβλήθηκαν το 1971.

Κατάλογος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τίτλος Σκηνοθέτης Ηθοποιοί Είδος Πηγή
Αγάπησα έναν αλήτη Δραματική [1]
Αγάπησα μια... πολυθρόνα Κωμωδία [2]
Αδέλφια μου αλήτες πουλιά Δραματική [3]
Για μια χούφτα τουρίστριες Κωμωδία [4]
Γράμμος Πολεμική [5]
Δάκρυα για έναν αλήτη Δραματική [6]
Δυο έξυπνα κορόιδα Κωμωδία [7]
Δυο μοντέρνοι γλεντζέδες Κωμωδία [8]
Δώστε τα χέρια Δραματική [9]
Εθελοντής στον έρωτα Κωμωδία [10]
Εκείνο το καλοκαίρι... Δραματική [11]
Ένα αγόρι...αλλοιώτικο απ' τ' άλλα Κωμωδία [12]
[Ένας υπέροχος άνθρωπος Δραματική [13]
Εσχάτη προδοσία Δραματική [14]
Ευδοκία Αλέξης Δαμιανός Μαρία Βασιλείου, Χρήστος Ζορμπάς, Κούλα Αγαγιώτου Δραματική [15]
Εφοπλιστής με το ζόρι Κωμωδία [16]
Ζητείται επειγόντως γαμπρός Αλέκος Σακελλάριος Ρένα Βλαχοπούλου Κωμωδία [17]
Ζούσα μοναχός χωρίς αγάπη Δραματική [18]
Η αρχόντισσα του κάμπου Δραματική [19]
Η εφοπλιστίνα Κωμωδία [20]
Η ζαβολιάρα Κωμωδία [21]
Η κραυγή της αλήθειας Κοινωνική [22]
Η κρεββατομουρμούρα Κωμωδία [23]
Η μεγάλη στιγμή του '21: Παπαφλέσσας Ιστορική [24]
Θύμιος εναντίον Τσίτσιου Κωμωδία [25]
Κάθε ναυάγιο και μια κόλαση Δραματική [26]
Κατάχρησις εξουσίας Σταύρος Τσιώλης Νίκος Κούρκουλος, Μπέτυ Λιβανού, Σπύρος Καλογήρου Δραματική [27]
Καυτά ψυχρά κι ανάποδα Κωμωδία [28]
Μαντώ Μαυρογένους (ταινία) Ιστορική [29]
Μαριχουάνα stop! Γιάννης Δαλιανίδης Ζωή Λάσκαρη, Γιώργος Πάντζας, Μάρθα Καραγιάννη Κωμωδία [30]
Μια βοσκοπούλα αγάπησα Δραματική [31]
Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή! Δραματική [32]
Ξένοιαστος παλαβιάρης Κωμωδία [33]
Ο Μανωλιός ξαναχτυπά Κωμωδία [34]
Ο Μανωλιός στην Ευρώπη Κωμωδία [35]
Ο αγαθιάρης και η ατσίδα Κωμωδία [36]
Ο αρχιψεύταρος Κωμωδία [37]
Ο δρόμος των ηρώων Δραματική [38]
Ο επαναστάτης ποπολάρος Κοινωνική [39]
Ο καουμπόη του Μεταξουργείου Κωμωδία [40]
Ο κατεργάρης Δραματική [41]
Ο τρελοπενηντάρης Κωμωδία [42]
Ο φαφλατάς Κωμωδία [43]
Οι άνδρες ξέρουν ν' αγαπούν Κοινωνική [44]
Οι τελευταίοι του Ρούπελ Πολεμική [45]
Πίσω μου σ' έχω σατανά Κωμωδία [46]
Πρόκλησις Ερωτική [47]
Τα βήματα της φωτιάς Δραματική [48]
Της ζήλειας τα καμώματα Κωμωδία [49]
Τι έκανες στον πόλεμο, Θανάση; Ντίνος Κατσουρίδης Θανάσης Βέγγος, Έφη Ροδίτη, Καίτη Λαμπροπούλου, Κατερίνα Γώγου Κωμωδία δράμα [50]
Υπερήφανοι αετοί Περιπέτεια [51]
Υποβρύχιον Παπανικολής Πολεμική [52]
Φλογισμένη σάρκα Ερωτική [53]
Φρενίτις Δραματική [54]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Αγάπησα έναν αλήτη στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  2. Αγάπησα μια... πολυθρόνα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  3. Αδέλφια μου αλήτες πουλιά στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  4. Για μια χούφτα τουρίστριες στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  5. Γράμμος στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  6. Δάκρυα για έναν αλήτη στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  7. Δυο έξυπνα κορόιδα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  8. Δυο μοντέρνοι γλεντζέδες στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  9. Δώστε τα χέρια στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  10. Εθελοντής στον έρωτα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  11. Εκείνο το καλοκαίρι... στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  12. Ένα αγόρι...αλλοιώτικο απ' τ' άλλα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  13. Ένας υπέροχος άνθρωπος στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  14. Εσχάτη προδοσία στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  15. Ευδοκία στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  16. Εφοπλιστής με το ζόρι στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  17. Ζητείται επειγόντως γαμπρός στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  18. Ζούσα μοναχός χωρίς αγάπη στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  19. Η αρχόντισσα του κάμπου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  20. Η εφοπλιστίνα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  21. Η ζαβολιάρα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  22. Η κραυγή της αλήθειας στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  23. Η κρεββατομουρμούρα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  24. Η μεγάλη στιγμή του '21: Παπαφλέσσας στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  25. Θύμιος εναντίον Τσίτσιου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  26. Κάθε ναυάγιο και μια κόλαση στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  27. Κατάχρηση εξουσίας στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  28. Καυτά ψυχρά κι ανάποδα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  29. Μαντώ Μαυρογένους (ταινία) στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  30. Μαριχουάνα Stop! στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  31. Μια βοσκοπούλα αγάπησα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  32. Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή! στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  33. Ξένοιαστος παλαβιάρης στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  34. Ο Μανωλιός ξαναχτυπά στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  35. Ο Μανωλιός στην Ευρώπη στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  36. Ο αγαθιάρης και η ατσίδα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  37. Ο αρχιψεύταρος στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  38. Ο δρόμος των ηρώων στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  39. Ο επαναστάτης ποπολάρος στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  40. Ο καουμπόη του Μεταξουργείου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  41. Ο κατεργάρης στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  42. Ο τρελοπενηντάρης στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  43. Ο φαφλατάς στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  44. Οι άνδρες ξέρουν ν' αγαπούν στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  45. Οι τελευταίοι του Ρούπελ στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  46. Πίσω μου σ' έχω σατανά στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  47. Πρόκλησις στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  48. Τα βήματα της φωτιάς στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  49. Της ζήλειας τα καμώματα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  50. Τι έκανες στον πόλεμο, Θανάση; στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  51. Υπερήφανοι αετοί στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  52. Υποβρύχιον Παπανικολής στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  53. Φλογισμένη σάρκα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
  54. Φρενίτις στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος