Ιστορίες Ατελείωτης Ματαιοδοξίας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Mataiodoxia.jpg

Οι Ιστορίες Ατελείωτης Ματαιοδοξίας ήταν μια προσωπική ανθολογία small press comics που αυτοεκδίδονταν από τον ΚΩΝ (ή αλλιώς Κων Χρυσούλης) από το 2000 έως το 2004. Η ανθολογία έφτασε τα 10 τεύχη (24 σελίδων το καθένα) και εμπεριείχε ως επί το πλείστον ασπρόμαυρες αυτοτελείς ιστορίες ("Λούβρε Ντε Μπαφ", "Πάνκυ Στρούμφ" κτλ), καθώς και ιστορίες σε συνέχειες ("Τζαζ και Μαρία", "Three Kings" κτλ.)

Ο ΚΩΝ έχει αναφέρει πως μελλοντικά θα κυκλοφορήσει έναν τόμο με τις περιπέτειες του ζεύγους βαμπίρ "Τζαζ και Μαρία", καθώς και μια συλλογή των αυτοτελών ιστοριών του.

Τον καιρό που εξέδιδε τις Ιστορίες Ατελείωτης Ματαιοδοξίας, ο ΚΩΝ ταυτόχρονα δημοσίευε ιστορίες του στο "9" της Ελευθεροτυπίας, εικονογραφούσε την σειρά μυθολογίας comics "Αρχαίοι Συγγραφείς Εικονογραφημένοι", σύστησε την ομάδα "SubArt" αρχικά με τον Ανδρέα Παναγιωτόπουλο (γνωστό και ως APAN), και έπειτα το ομώνυμο περιοδικό με τους Τάσο Παπαϊωάννου και Ηλία Κυριαζή.

Αρθρογραφεί πάνω στην small press comics σκηνή της Ελλάδας στο comicart.gr [1], όπου και έχει παρουσιάσει την πλειοψηφία των λεγόμενων comics "φανζίν" που έχουν εκδοθεί τα τελευταία 10 χρόνια.

Από τον Αύγουστο του 2005 έως τον Αύγουστο του 2006, δημοσίευε μονοσέλιδες αυτοβιογραφικές ιστορίες του, με τον τίτλο "autobio comics" σε εβδομαδιαία βάση στην εφημερίδα "Παρασκευή + 13", τις οποίες έχει υποσχεθεί να συλλέξει στο μέλλον. Κάποιες από αυτές είναι δημοσιευμένες στην ιστοσελίδα του.

Έχει γράψει και συνθέσει concept glam/post-punk μουσική με το συγκρότημα του, τους autodivine.

Δικτυακοί Τόποι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]