Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Βικιπαίδεια:Αγορά/Αρχείο 2021/Ιούλιος»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
::Δεν κατάλαβα τι προτείνεις; την συνέχιση της ίδιας αδιέξοδης τακτικής; γιατί αυτά που προτείνεις γίνονται ήδη και δεν έχουν ωφελήσει σε τίποτα [[Χρήστης:ΔώραΣτρουμπούκη|"ΔώραΣ.'']] ([[Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη|συζήτηση]]) 16:58, 26 Ιουλίου 2021 (UTC)
:Αν ανέφερα το όνομα του Τζαβάρα, το έκανα απλά γιατί εκείνος τοποθετήθηκε κατ΄αυτόν τον τρόπο, και όχι για να τον στοχοποιήσω. Κατά τα άλλα, θα ήθελα να μου δείξεις που αναγράφεται ότι ''Η απόφαση μαζικής διαγραφής περιεχομένου, χωρίς μάλιστα να ενημερωθεί κανένας διαχειριστής, είναι απλά βανδαλισμός.'' Όσο για την σύνδεση της i.p. με εμένα, δεν πιστεύω να νομίζεις ότι εγώ εγώ εφαρμόζω αυτή τη πρακτική; ότι εγώ κρύβομαι πίσω από αυτή την i.p. που προχωρά σε ανατιολόγητες μεν, σωστές κατά τη γνώμη μου,δε, αφαιρέσεις περιεχομένου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; [[Χρήστης:ΔώραΣτρουμπούκη|"ΔώραΣ.'']] ([[Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη|συζήτηση]]) 16:52, 26 Ιουλίου 2021 (UTC)
::[[Χρήστης:ΔώραΣτρουμπούκη]], παρακαλώ πάρα πολύ να μην γίνεται παραμόρφωση των λεγόμενών μου, ιδιαίτερα όταν αυτά αναφέρονται σε εισαγωγικά. Δεν είπα, ούτε υπονόησα ότι πρέπει να ειδοποιηθεί οποιοσδήποτε διαχειριστής, όπως κάκιστα αναφέρεται παραπάνω. Έγραψα «..Η πραγματικότητα είναι ότι τα λήμματα βρίσκονται σταθερά και αποδεκτά από όλη την κοινότητα εδώ και χρόνια. Η απόφαση μαζικής διαγραφής περιεχομένου, χωρίς μάλιστα να ενημερωθεί κανένας από εμάς, ..», αναφέρεται ξεκάθαρα σε εμάς τους χρήστες, την κοινότητα την οποία προανέφερα. Οι διαχειριστές δεν ήταν και δεν είναι αρχισυντάκτες περιεχομένου. Ο ρόλος τους αφορά στην διευκόλυνση συνεισφοράς των χρηστών, όχι σε οποιουδήποτε είδους αρχισυνταξία. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου - εν προκειμένω το πληκτρολόγιό μου - να τα γράφω και να τα ξαναγράφω: η ευθύνη στο περιεχόμενο ανήκει στην κοινότητα. Παρακαλώ να αποσυρθεί η έκδοση του κειμένου σε εισαγωγικά που λανθασμένα αποδίδει σε εμένα κείμενο που δεν έγραψα και δεν συμφωνώ καθόλου. --[[Χρήστης:FocalPoint|Focal]]<sup> [[Συζήτηση χρήστη:FocalPoint|Point]]</sup> 18:05, 26 Ιουλίου 2021 (UTC)
:Ρωτάω ένα απλό πράγμα, και κανείς δεν μπαίνει στο κόπο να μου απαντήσει: Υλικό των λημμάτων που δεν υποστηρίζεται άμεσα από αξιόπιστες πηγές μπορεί να αφαιρεθεί και δεν θα πρέπει να επανέλθει στο λήμμα, αν δεν υποστηριχθεί από παραπομπή σε αξιόπιστη πηγή. Ισχύει ή όχι; απλό είναι, δεν είναι; [[Χρήστης:ΔώραΣτρουμπούκη|&#34;ΔώραΣ.&#39;&#39;]] ([[Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη|συζήτηση]]) 17:00, 26 Ιουλίου 2021 (UTC)
 
98.984

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης