Συζήτηση:Θάνος Τζήμερος: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
καμία σύνοψη επεξεργασίας
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Ετικέτες: Επεξεργασία από κινητό Διαδικτυακή επεξεργασία από κινητό Προχωρημένη επεξεργασία από κινητό
::σαν διαχειριστής μπορείς να επέμβεις. Αφαίρεσε τα προβληματικά σημεία και γράψε σχετικά στη σελίδα συζήτησης να το βλέπουν όλοι. [[Χρήστης:ΔώραΣτρουμπούκη|"ΔώραΣ.'']] ([[Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη|συζήτηση]]) 17:56, 29 Ιουνίου 2021 (UTC)
::: Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Πέραν του ποιος συμπαθεί ή αντιπαθεί τον Τζήμερο, έχει κάνει επίμαχες δηλώσεις. Τα περιστατικά και οι δηλώσεις αυτές δεν είναι αδιάφορα. Τι ακριβώς θεωρείτε αδιάφορο (πέραν των περιστατικών στο Περιφερειακό Συμβούλιο που μπορεί να είναι όντως), τις απόψεις του για τους μετανάστες, τις απόψεις του για την Αριστερά, την επιστολή στην Μέρκελ ή τις επιθέσεις στους συνδικαλιστικούς φορείς; Και όσον αφορά τα άρθρα γνώμης, η ενότητα είναι "Κριτική" το λέει ξεκάθαρα. Δεν είναι θέμα υπέρ ή κατά του Τζήμερου, όποιος θέλει να είναι υπέρ ας είναι, αλλά τα πράγματα θα πρέπει να παρουσιαστούν ως έχουν. Πραγματικά, που ακριβώς βρίσκεται η έλλειψη ουδετερότητας; [[Χρήστης:Greek Rebel|Greek Rebel]] ([[Συζήτηση χρήστη:Greek Rebel|συζήτηση]]) 23:30, 29 Ιουνίου 2021 (UTC)
 
Η έλλειψη ουδετερότητας βασίζεται ακριβώς στην παράγραφο που έγραψες. Είναι πασιφανής η αντιπαθειά σου προς το λημματογραφούμενο πρόσωπο και γι’ αυτό το ενδιαφέρον σου εστιάζεται αποκλειστικά στην κριτική. Η χρήση δε αναξιόπιστων πηγών γνώμης με ακραίους χαρακτηρισμούς αποδεικνύει ακριβως αυτό. [[Χρήστης:QuaestorGaius|QuaestorGaius]] ([[Συζήτηση χρήστη:QuaestorGaius|συζήτηση]]) 15:50, 2 Ιουλίου 2021 (UTC)

Μενού πλοήγησης