Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Fantastic Four»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
76 bytes προστέθηκαν ,  πριν από 7 μήνες
καμία σύνοψη επεξεργασίας
* [[She-Hulk]] - Τζένιφερ Γουόλτερς, πρώτη εξαδέλφη του [[Χαλκ|Δρ. Μπρους Μπάνερ]] που εντάχθηκε στην ομάδα σε αντικατάσταση του Πράγματος μετά το τέλος του πρώτου Μυστικού Πολέμου.
* Ms. Marvel (She-Thing) - Σάρον Βεντούρα, η οποία απέκτησε δυνάμεις και εμφάνιση παρόμοιες με εκείνες του Πράγματος και εντάχθηκε στην ομάδα για σύντομο χρονικό διάστημα.
* [[Ant-Man (χαρακτήρας κόμικ)#Scott Lang|Ant-Man]] - Σκοτ Λανγκ, μεταμελημένος κλέφτης που χρησιμοποιούσε τις πρακτικές σμίκρυνσης του [[Ant-Man (χαρακτήρας κόμικ)#Χένρι Πυμ (Henry Pym)|Δρ. Χένρι ΠιμΠυμ]]. Η βραχύβια συμμετοχή του στην ομάδα έγινε κατόπιν της εξαφάνισης του Ριντ Ρίτσαρντς ο οποίος εθεωρείτο (εσφαλμένα) νεκρός.
* [[Namorita]] - μαζί με τη Θηλυκή Χαλκ και τον Άνθρωπο Μυρμήγκι (Σκοτ Λανγκ), ενσωματώθηκε στην προσωρινή ομάδα που δημιούργησε ο Ανθρώπινος Πυρσός όταν τα λοιπά τρία μέλη της αρχικής ομάδας αγνοούνταν στην Αρνητική Ζώνη.
* [[Storm]] - Μαζί με το σύζυγό της [[Black Panther (κόμικς)|Black Panther]] έγινε μέλος της ομάδας σε αντικατάσταση της Σου Στορμ το 2007.
1.487

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης