Η Νύχτα με τις Μάσκες III: Η Εποχή της Μάγισσας: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
καμία σύνοψη επεξεργασίας
(Νέα σελίδα: {{Κουτί πληροφοριών ταινίας |τίτλος ταινίας = '''''Η Νύχτα Με Τις Μάσκες IIΙ: Η Εποχή της Μάγισσας'...)
 
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
 
{{Κουτί πληροφοριών ταινίας
|τίτλος ταινίας = '''''Η Νύχτα Με Τις Μάσκες IIΙ: Η Εποχή της Μάγισσας'''''
}}
 
'''''H Νύχτα με τις Μάσκες III: Η Εποχή της Μάγισσας''''' (πρωτότυπος τίτλος: '''''Halloween III: Season of the Witch''''') είναι μια αμερικανική ταινία [[Ταινία επιστημονικής φαντασίας|επιστημονικής φαντασίας]] και [[ταινία τρόμου|τρόμου]] του [[1982]]., Είναιπρώτη ητης πρώτησειράς ταινίατης '' [[Η Νύχτα με τις Μάσκες'']] της οποίας το σενάριο και τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο [[Τόμι Λι Ουάλας. Ο [[Τζον Κάρπεντερ]] και η Ντέμπρα Χιλ, οιενώ δημιουργοίπαραγωγοί της αρχικής ταινίας, επέστρεψανήταν ως παραγωγοί. Η ''Νύχτα με τις Μάσκες ΙΙΙ'' είναι η μόνη ταινία της σειράς που δεν περιέχει τον ανταγωνιστήο [[ΜάικλΤζον ΜάγιερςΚάρπεντερ]]. Μετά την απογοητευτική αντίδραση που προκάλεσεκαι η ταινίαΝτέμπρα καιΧιλ, τηνοι απόδοσηδημιουργοί της εισπρακτικά,πρώτης οταινίας.<br Μάικλ Μάγιερς γύρισε έξι χρόνια αργότερα στο ''Η Νύχτα με τις Μάσκες 4: Η Επιστροφή του Μάικλ Μάγιερς'' (1988)./>
Η ''Νύχτα με τις Μάσκες ΙΙΙ'' είναι η μόνη ταινία της σειράς που δεν περιέχει τον ανταγωνιστή [[Μάικλ Μάγιερς]]. Μετά την απογοητευτική αντίδραση που προκάλεσε η ταινία και την απόδοση της εισπρακτικά, ο Μάικλ Μάγιερς γύρισε έξι χρόνια αργότερα στο ''Η Νύχτα με τις Μάσκες 4: Η Επιστροφή του Μάικλ Μάγιερς'' (1988).
 
Η ''Εποχής της Μάγισσας'' αντιμετωπίζει τις προηγούμενες ταινίες ως φανταστικές, και η ατάκα της ταινίας παραπέμπει στην αρχική ταινία. Επίσης, αποχωρεί από το [[Σλάσερ ταινία|είδος σλάσερ]] που ήταν το χαρακτηριστικό των προηγούμενων ταινιών και αντί για αυτό περιέχει ένα θέμα με τη μαγεία και με όψεις επιστημονικής φαντασίας. Οι Τζον Κάρπεντερ και Ντέμπρα Χιλ πίστευαν πως η Νύχτα με τις Μάσκες είχε τη προοπτική να γίνει μια σειρά ταινιών επικεντρωμένες στη νύχτα του [[Χάλοουιν]], με κάθε ταινία να έχει τη δική της ιστορία, χαρακτήρες και σκηνικά. Η σκηνοθέτης Ουάλας ισχυρίστηκε ότι υπήρχαν πολλές ιδέες για ταινίες με το Χάλοουιν, όπου μερικές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν το δικό τους σίκουελ και πως η ''Εποχή της Μάγισσας'' θα ήταν η πρώτη από αυτές.

Μενού πλοήγησης