Συζήτηση χρήστη:Dimitra Rekka: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Δεν υπάρχει μαμά και μπαμπάς, ούτε και παιδιά. Η κάθε έκδοση είναι ''ανεξάρτητη'' και έχει δικούς της κανόνες. Αν δε θέλετε να το καταλάβετε δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αν θέλετε να αλλάξετε κάποιον κανονισμό ή πολιτική ''ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν''. Προτείνετέ το στην [[ΒΠ:Αγορά|Αγορά]] και συζητήστε το. Έτσι λειτουργεί η Βικιπαίδεια ως συνεργατικό εγχείρημα.--<span style="font-family:Times;">''[[Χρήστης:Texniths|Τεχνίτης]]'' <small>([[Συζήτηση χρήστη:Texniths|ο Βικιπαιδικός]])</small></span> 11:00, 25 Ιουνίου 2020 (UTC)
* {{re|Texniths}} Ούτε πεδίον δόξης λαμπρόν επιθυμώ, ούτε να αλλάξω κάποιο κανονισμό ή πολιτική. Μερικές αξιοπρεπείς σελίδες είχα τη χαρά να προσθέσω. Ο λόγος που ξεκίνησα ήταν, αφενός επειδή οι συγκεκριμένες πληροφορίες που έψαχνα στο διαδίκτυο ήταν διάσπαρτες σε πολλές σελίδες και σκέφτηκα να τις «τακτοποιήσω» όλες μαζί σε μια σελίδα της Βικιπαίδειας και αφετέρου η συγκυρία της «κλεισούρας» λόγω κορωνοϊού. Και από που έπαιρνα παραδείγματα; Από τις ξενόγλωσσες εκδόσεις της Βικιπαίδειας. Είδα όμως μια καχύποπτη, για να μην πω εχθρική στάση που δεν τη θεώρησα πρέπουσα σε έναν τέτοιο χώρο, ο οποίος, ως συνεργατικό εγχείρημα, προάγει τη γνώση και παράλληλα την αλληλεγγύη. Και όπως καταλαβαίνεις, η «χαρά» μου εξανεμίστηκε. Δεν πιστεύω βέβαια πως εδώ είναι «παιδική χαρά», αλλά πιστεύω πως όταν κάποιος χρήστης «δημιουργεί» μια αξιοπρεπή σελίδα, προφανώς χαίρεται που συνεισφέρει σε αυτό το συνεργατικό εγχείρημα, που δεν ανήκει σε κανέναν προσωπικά. Αυτά προς το παρόν. --[[Χρήστης:Dimitra Rekka|Dimitra Rekka]] ([[Συζήτηση χρήστη:Dimitra Rekka|συζήτηση]]) 12:16, 25 Ιουνίου 2020 (UTC)
 
Καταλαβαίνω τι εννοείται, και εγώ αλλιώς το φανταζόμουν στην αρχή, και αλλιώς ήταν τελικά. Δέχθηκα τις αιτιολογημένες διορθώσεις των παλαιότερων χρηστών και προχώρησα. Η απόφαση για τις κατηγορίες των τοποθεσιών λήφθηκε πολύ πριν αρχίσω να συνεισφέρω εδώ. Ενημερώθηκα για αυτή σε μεταγενέστερο χρόνο. '''Όμως''' πριν αφαιρέσω τα λήμματα που προσθέσατε στις κατηγορίες της Απειράνθου και της Σκοπέλου, ρώτησα στην Αγορά: [[Βικιπαίδεια:Αγορά#Κατηγορίες τοποθεσιών και πρόσωπα]]. Για να μη νομίζετε ότι έκανα του ''κεφαλιού μου'' στην περίπτωση αυτή. Ευχαριστώ.--<span style="font-family:Times;">''[[Χρήστης:Texniths|Τεχνίτης]]'' <small>([[Συζήτηση χρήστη:Texniths|ο Βικιπαιδικός]])</small></span> 12:22, 25 Ιουνίου 2020 (UTC)

Μενού πλοήγησης