Πάρτι: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
πάρτυ
μ Αναστροφή της επεξεργασίας από τον 2A02:582:D14:6900:B4C1:6528:1DB3:B811 (συνεισφ.), επιστροφή στην τελευταία εκδοχή υπό 213.108.88.47
Ετικέτα: Επαναφορά
Γραμμή 2: Γραμμή 2:
[[Αρχείο:BackyardParty.jpg|μικρογραφία|Εξωτερικό πάρτι στον Καναδά]]
[[Αρχείο:BackyardParty.jpg|μικρογραφία|Εξωτερικό πάρτι στον Καναδά]]


'''Πάρτυ''' (αγγλικά:''Party'') είναι η συγκέντρωση ανθρώπων που έχουν προσκληθεί από έναν οικοδεσπότη για σκοπούς [[κοινωνικοποίηση]]ς, [[συνομιλία]]ς, ή [[αναψυχή]]ς. Στα πάρτυ διατίθενται συνήθως [[τρόφιμα]] και [[ποτά]], και συχνά υπάρχει [[μουσική]] και [[χορός]]. Μερικά πάρτι πραγματοποιούνται προς τιμήν ενός συγκεκριμένου προσώπου, ημέρας ή γεγονότος (π.χ., ένα πάρτι γενεθλίων). Τα πάρτυ αυτού του είδους συχνά αποκαλούνται γιορτές.
'''Πάρτυ''' (αγγλικά:''Party'') είναι η συγκέντρωση ανθρώπων που έχουν προσκληθεί από έναν οικοδεσπότη για σκοπούς [[κοινωνικοποίηση]]ς, [[συνομιλία]]ς, ή [[αναψυχή]]ς. Στα πάρτι διατίθενται συνήθως [[τρόφιμα]] και [[ποτά]], και συχνά υπάρχει [[μουσική]] και [[χορός]]. Μερικά πάρτι πραγματοποιούνται προς τιμήν ενός συγκεκριμένου προσώπου, ημέρας ή γεγονότος (π.χ., ένα πάρτι γενεθλίων). Τα πάρτι αυτού του είδους συχνά αποκαλούνται γιορτές.


Ένα πάρτυ δεν είναι κατ' ανάγκη μια ιδιωτική περίσταση. Τα δημόσια πάρτυ μερικές φορές πραγματοποιούνται σε [[Εστιατόριο|εστιατόρια]], [[παμπ]], ή [[Μπαρ (κέντρο διασκέδασης)|μπαρ]], και οι άνθρωποι που παραβρίσκονται σε αυτά τα μέρη μπορεί να χρεωθούν με ένα ποσό εισόδου από τον διοργανωτή.
Ένα πάρτι δεν είναι κατ' ανάγκη μια ιδιωτική περίσταση. Τα δημόσια πάρτι μερικές φορές πραγματοποιούνται σε [[Εστιατόριο|εστιατόρια]], [[παμπ]], ή [[Μπαρ (κέντρο διασκέδασης)|μπαρ]], και οι άνθρωποι που παραβρίσκονται σε αυτά τα μέρη μπορεί να χρεωθούν με ένα ποσό εισόδου από τον διοργανωτή.


{{επέκταση}}
{{επέκταση}}

Έκδοση από την 20:36, 19 Ιουνίου 2020

Εξωτερικό πάρτι στον Καναδά

Πάρτυ (αγγλικά:Party) είναι η συγκέντρωση ανθρώπων που έχουν προσκληθεί από έναν οικοδεσπότη για σκοπούς κοινωνικοποίησης, συνομιλίας, ή αναψυχής. Στα πάρτι διατίθενται συνήθως τρόφιμα και ποτά, και συχνά υπάρχει μουσική και χορός. Μερικά πάρτι πραγματοποιούνται προς τιμήν ενός συγκεκριμένου προσώπου, ημέρας ή γεγονότος (π.χ., ένα πάρτι γενεθλίων). Τα πάρτι αυτού του είδους συχνά αποκαλούνται γιορτές.

Ένα πάρτι δεν είναι κατ' ανάγκη μια ιδιωτική περίσταση. Τα δημόσια πάρτι μερικές φορές πραγματοποιούνται σε εστιατόρια, παμπ, ή μπαρ, και οι άνθρωποι που παραβρίσκονται σε αυτά τα μέρη μπορεί να χρεωθούν με ένα ποσό εισόδου από τον διοργανωτή.

CC-BY-SA
Μετάφραση
Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Party της Αγγλικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 4.0. (ιστορικό/συντάκτες).