Συζήτηση χρήστη:Αντικαθεστωτικός: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
καμία σύνοψη επεξεργασίας
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
{{unblock|
Αιτούμαι άρση φραγής καθώς :
 
1.Όσον αφορά τον [[Χρήστης:Gomoloko]], πέρα από τα όσα μύρια μου έχει καταλογίσει (μεταξύ άλλων με το καλημέρα μου καταλόγισε ποινικό αδίκημα και δεν είχε το ελάχιστο θάρρος και την στοιχειώδη εντιμότητα να μου ζητήσει συγγνώμη) με ειρωνεύτηκε πρώτος λέγοντας:
"''Όσον αφορά τις ανούσιες επιμονές και σε αυτό το λήμμα που κάποτε κάποιοι άλλοι θα διαμορφώνουν''"
και "''Επίσης η τελευταία πρόταση για όποιον γνωρίζει συντακτικό'' "
Κατανοώ ότι απάντησα οριακά ειρωνικάμε ένα ύφος που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ειρωνικό. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο.
 
Πέρα τούτου. Είναι ολοφάνερο ότι ο χρήστης έχει προηγούμενα μαζί μου και κάνει εκστρατεία εναντίον μου παραπέμποντας μονότονα στα λεγόμενα του [[Χρήστης:Cinadon36]] μη δυνάμενος καν](!) να επαναδιατύπωσει. Μάλιστα είναι αστείο ότι παραπέμπει σε πηγή που λέει ξεκάθαρα για Δυτική Αραγωνία & κάποια μέρη ενώ στο κείμενο που επανέφερε, επανέφερε κείμενο που γράφει ''''] Αραγωνία. Εικάζω ότι δεν διάβασε ή δε κατάλαβε καν το κείμενο και απλά για να κάνει εκστρατεία εναντίον μου παρέπεμψε στο κείμενο του άλλου χρήστη παραθέτοντας ως πηγή ένα κείμενο που τον εκθέτει.
 
 
32. Να σημειωθεί ότι χρήστης αφήνει '''πλέον έμμεσες απειλές εναντίον μου'''. Ελπίζω αυτά που σκέφτεται ότι δήθεν του κάνουν οι άλλοι, να μη τα κάνει ο ίδιος (κρίνεις εξ'ιδίων που λένε) ή να μη θέλει και χειρότερα.
 
2. Όσον αφορά το POV FORK είναι αστείο να μου καταλογίζεται παραβίαση σε κάτι που ΔΕΝ είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά και δεν γνώριζα.
 
23. Όσον αφορά το POV FORK είναι αστείο να μου καταλογίζεται παραβίαση σε κάτι που ΔΕΝ είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά και δεν γνώριζα και υποθέτω ουδείς άλλος γνώριζε εντός Ελληνικής Β.Π.
 
3. Να σημειωθεί ότι χρήστης αφήνει πλέον έμμεσες απειλές εναντίον μου. Ελπίζω αυτά που σκέφτεται ότι του κάνουν οι άλλοι, να μη τα κάνει ο ίδιος (κρίνεις εξ'ιδίων που λένε).
 
4. Όσον αφορά την αλληλεπίδραση με τον άλλο χρήστη. Δηλώνω ενοχή εδώ, αλλά ο επιτηρητής διαχειριστής δεν έχει συμμετοχή στηνεδώ Βικιπαίδεια.και Επίσηςμήνες ηστην Βικιπαίδεια μπορώκαι ναόσο αποδείξωκαιρό έχειείχε προπαγάνδαέφτιαχνα -όπωςλήμματα απέδειξαγια πολλάκιςαυτά στοτα παρελθόνγεγονότα -'''χωρίς καικανένα γιααπολύτως αυτό στο παρελθόν φράχτηκε ο χρήστηςπρόβλημα'''. Θεωρώ υποχρέωση μου σαν χρήστης περιοχένου και όχι ως εκδρομάκιας να τα διορθώσω.
 
Η Βικιπαίδεια μπορώ να αποδείξω έχει προπαγάνδα -όπως απέδειξα πολλάκις στο παρελθόν - (και) για αυτό στο παρελθόν φράχτηκε ο χρήστης. Θεωρώ υποχρέωση μου σαν χρήστης περιοχομενου και όχι ως χρήστης εξωβικιπαιδικών ενδιαφερόντων να τα διορθώνω.
 
Προακαλώ και παρακαλώ τον '''οιονδήποτε ή να με καταδικάσει ως συκοφάντη''' (δηλαδή ότι λέω ότι η συνεισφορά του χρήστης είναι προπαγανδιστική) και να '''φραγώ οριστικά''' ή να μου δώσει δίκιο. Η έχω δίκιο ή έχω άδικο. Αν οι διαχειριστές ενδιαφέρονται για σύνεδρια και εκδρομούλες, αυτό δεν αφορά ούτε εμένα ούτε τον χρήστη cinadon36 να πρήζει ο ένα τα συκώτια του άλλου. '''
 
Προακαλώ και παρακαλώ τον '''οιονδήποτε ή να με καταδικάσει ως συκοφάντη''' (δηλαδή ότι λέω ότι η συνεισφορά του χρήστης είναι προπαγανδιστική) και να '''φραγώ οριστικά''' ή να μου δώσει δίκιο. Η έχω δίκιο ή έχω άδικο. Αν οι διαχειριστές ενδιαφέρονται για σύνεδριασυνεδρία και εκδρομούλες, αυτό δεν αφορά ούτε εμένα ούτε τον χρήστη cinadon36 να πρήζει ο ένα τα συκώτια του άλλου. '''
Είτε τον συκοφαντώ και πρέπει να τον ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ επιτέλους, είτε έχω δίκιο και πρέπει να προστατεύσετε το κύρος της ΒΠ αν σας ενδιαφέρει διόλου βέβαια το περιεχομενο της και όχι οι εκδρομούλες.'''
 
Είτε τον συκοφαντώ και πρέπειοφείλουν οι διαχειριστές να τον ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ επιτέλους, είτε έχω δίκιο και πρέπει να προστατεύσετε το κύρος της ΒΠ αν σας ενδιαφέρει διόλου βέβαια το περιεχομενοπεριεχόμενο της και όχι τα συνέδρια και οι εκδρομούλεςβραβεύσεις.'''
 
 
4. Ως χρήστης έχω γράψει μόνο λήμματα για αναρχισμό και κομμουνισμό. Κανείς και ΠΟΤΕ δεν βρήκε το παραμικρό. Μάλιστα ο Γεράκι μια φορά που πήγε να μου κάνει κριτική, έκανε φυσικά [https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7:%CE%95%CF%85%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82_%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82#%CE%95%CF%85%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82_%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%95%CE%9B%CE%91%CE%A3 ΛΑΘΟΣ]. Το να ζητάει ο διαχειριστής με αποφασίζομεν και διατάζομεν εκ προοιμού λογοκρισία σε έναν χρήστη περιεχομένου είναι κάτι που δεν έχει δικαίωμα να κάνει. Ούτε εκ των υστέρων μπορεί να διαγράφει λήμματα με το έτσι θέλω βάσει αγγλικής αμετάφραστης οδηγίας.
 
 
21.346

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης