Συζήτηση χρήστη:Jerotheo: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Γραμμή 33: Γραμμή 33:
:Μήπως μπορείτε να δείτε και να επιμεληθείτε το [[Ορθόδοξο σχίσμα Μόσχας-Κωνσταντινούπολης (2018)]];--[[Χρήστης:Kalogeropoulos|Kalogeropoulos]] ([[Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos|συζήτηση]]) 21:59, 9 Ιανουαρίου 2020 (UTC)
:Μήπως μπορείτε να δείτε και να επιμεληθείτε το [[Ορθόδοξο σχίσμα Μόσχας-Κωνσταντινούπολης (2018)]];--[[Χρήστης:Kalogeropoulos|Kalogeropoulos]] ([[Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos|συζήτηση]]) 21:59, 9 Ιανουαρίου 2020 (UTC)


Καλησπέρα σας, ευχαριστώ για την πρόταση , θα το επιχειρίσω, με μια παράκληση: να εποπτεύετε την προσπάθεια γιατι μπαίνουν πρόσωπα από συγκεκριμένο ιστότοπο (της ''ρομφαία'') και αναιρούν κάθε διαφορετική προσέγγιση, όπως και το λήμμα [[Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας]] και [[Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία (Πατριαρχείο Μόσχας)]].[[Χρήστης:Jerotheo|Jerotheo]] ([[Συζήτηση χρήστη:Jerotheo|συζήτηση]])
Καλησπέρα σας, ευχαριστώ για την πρόταση , θα το επιχειρίσω, με μια παράκληση: να εποπτεύετε την προσπάθεια γιατι μπαίνουν πρόσωπα από συγκεκριμένο ιστότοπο (της ''ρομφαία'') και αναιρούν κάθε διαφορετική προσέγγιση, όπως και στα λήμματα [[Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας]] και [[Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία (Πατριαρχείο Μόσχας)]].[[Χρήστης:Jerotheo|Jerotheo]] ([[Συζήτηση χρήστη:Jerotheo|συζήτηση]])

Έκδοση από την 13:53, 10 Ιανουαρίου 2020

Καλώς ήρθες!

Γεια σου Jerotheo, καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια!

Ελπίζω να σου αρέσει να συνεισφέρεις εδώ. Η λειτουργία της Βικιπαίδειας είναι πολύ εύκολη, ακόμα και η συγγραφή κάποιου λήμματος μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες. Σημαντικό είναι ότι δεν μπορείς να καταστρέψεις ολοκληρωτικά ένα λήμμα αφού υπάρχει πρόνοια για την αποθήκευση παλιών εκδόσεων που πολύ εύκολα μπορούν να επανέλθουν όταν χρειάζεται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να διστάζεις. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στην Κατηγορία:Βικιπαίδεια για σελίδες που αφορούν την ίδια τη Βικιπαίδεια, την λειτουργία της και τους "κανόνες" που όλοι οι χρήστες και συγγραφείς ακολουθούν. Διάβασε την Πολιτική που ακολουθεί η Βικιπαίδεια. Επισκέψου την Αγορά όπου μπορείς να διαβάσεις όλα τα σχετικά για αυτό τον ιστοχώρο, να εκφράσεις απόψεις και να κάνεις ερωτήσεις.

Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Εισαγωγή στη Βικιπαίδεια
Μερικές ιδέες
Μερικές ιδέες και κόλπα για να ξεκινήσεις:

Μπορείς να με ρωτήσεις ότι χρειάζεσαι στη δική μου σελίδα συζήτησης. Μην ανησυχείς και μην φοβάσαι για τίποτε. Κι εγώ ήμουν ένας άσχετος όταν ξεκίνησα.

Σου εύχομαι καλή συμμετοχή!geraki (συζήτηση) 16:01, 12 Οκτωβρίου 2019 (UTC)[απάντηση]

Πνευματικά δικαιώματα

Καλησπέρα σας αγαπητέ. Το λήμμα που δημιουργήσατε σχετικά με τον Μητροπολίτη Ιερόθεο προέρχεται από αυτή τη σελίδα και παραβιάσει τα πνευματικά δικαιώματα. Συνεπώς διαγράφηκε. Αν θέλετε μπορείτε να το επαναδημιουργήσετε χωρίς να αντιγράψετε, όμως, κείμενα από άλλες ιστοσελίδες. Για αντίστοιχο παράδειγμα δείτε άλλα λήμματα όπως [Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος]] κ.α. Για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε είμαι στη διάθεσή σας.--Diu (συζήτηση) 18:33, 13 Οκτωβρίου 2019 (UTC)[απάντηση]

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Δημιούργησα ένα νέο (με τον ίδιο τίτλο) με καλύτερη σύνταξη και περισσότερς πηγές. Μπορείτε να το ελέγξετε αν ειναι κατάλληλο; Ευχαριστώ και πάλι Jerotheo (συζήτηση)

Ναι, μια χαρά είναι! Δεν παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα. Δυστυχώς η έλλειψη πηγών (στο διαδίκτυο τουλάχιστον) δυσκολεύει την επέκτασή του αλλά φαντάζομαι ότι με τον καιρό θα πληθύνουν οι δημοσιεύσεις. Καλή σας συνέχεια!--Diu (συζήτηση) 19:06, 13 Οκτωβρίου 2019 (UTC)[απάντηση]

Τελεια! Ευχαριστω. Αν υπάρχει ως βάση το υπάρχον λήμμα εν καιρώ ίσως το επεκτείνουμε. Καλή συνέχεια Jerotheo (συζήτηση)

Μήπως μπορείτε να δείτε και να επιμεληθείτε το Ορθόδοξο σχίσμα Μόσχας-Κωνσταντινούπολης (2018);--Kalogeropoulos (συζήτηση) 21:59, 9 Ιανουαρίου 2020 (UTC)[απάντηση]

Καλησπέρα σας, ευχαριστώ για την πρόταση , θα το επιχειρίσω, με μια παράκληση: να εποπτεύετε την προσπάθεια γιατι μπαίνουν πρόσωπα από συγκεκριμένο ιστότοπο (της ρομφαία) και αναιρούν κάθε διαφορετική προσέγγιση, όπως και στα λήμματα Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας και Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία (Πατριαρχείο Μόσχας).Jerotheo (συζήτηση)