Σιθ: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
1.207 bytes προστέθηκαν ,  πριν από 2 έτη
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Ετικέτες: Επεξεργασία από κινητό Επεξεργασία από εφαρμογή κινητού επεξεργασία από εφαρμογή Android
Ετικέτες: Επεξεργασία από κινητό Επεξεργασία από εφαρμογή κινητού επεξεργασία από εφαρμογή Android
Τις τελευταίες ημέρες της Γαλαξιακής Δημοκρατίας, ο Σίντιους αντικατέστησε τον Ντούκου με τον Νταρθ Βέιντερ και μαζί κατάφεραν να νικήσουν τους Τζεντάι και να φτιάξουν την γαλαξιακή αυτοκρατορία.
 
Μετά από 24 χρόνια ο Βάντερ σκότωσε τον Νταρθ Σίντιους και επέστρεψε στην ΦωτινήΦωτεινή Πλευρά με την βοήθεια του γιού του Λουκ Σκαϊγουόκερ. Έτσι οι Σιθ διαλύθηκαν.
Υπάρχουν πηγές που αναφέρουν ότι οι Σίθ και η Γαλαξιακή Αυτοκρατορία δεν διαλύθηκαν, παρά μόνο έχασαν τον αρχηγό τους, όταν ο Darth Vader έριξε τον Αυτοκράτορα Palpatine σε ένα φρεάτιο αντιδραστήρα.
 
Η Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης είχε ήδη επεκταθεί στον Γαλαξία, ο Darth Vader είχε μπει ολοκληρωτικά στην Σκοτεινή Πλευρά, ο Darth Sidious / The Emperor /Palpatine διοικούσε την Γαλαξιακή Αυτοκρατορία και η διάλυση της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας προέκυψε από μια συγκυρία γεγονότων, όπου ο Darth Vader προέτρεψε τον Luke Skywalker να ακολουθήσει την Σκοτεινή Πλευρά και απλά δεν πέτυχε ολοκληρωτικά το σχέδιο της Αυτοκρατορίας, παρόλο που ο νεαρός Luke ένιωσε το κάλεσμα της Σκοτεινής Πλευράς της Δύναμης.
 
{{επέκταση}}
Ανώνυμος χρήστης

Μενού πλοήγησης