Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Συζήτηση Βικιπαίδεια:Υποψήφιοι διαχειριστές»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
μ (Διόρθωση κώδικα υπογραφών)
Έχει παρατηρηθεί διάφοροι χρήστες να αυτοπροτείνονται για διαχειριστές. Στη σχετική σελίδα αναφέρεται ''Πριν από οποιασδήποτε μορφής πρόταση ο χρήστης που προτίθεται να προτείνει κάποιον ως διαχειριστή οφείλει να ρωτήσει ιδιωτικά (e-mail) τον χρήστη που θα προτείνει αν το επιθυμεί. '' Η απορία μου είναι αν είναι θεμιτό να αυτοπροτείνεται κάποιος ή όχι. Αν είναι θεμιτό καλό θα ήταν να διευκρινηστεί στη σχετική παράγραφο. Αν όχι, πάλι καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσει και να τερματίζονται τέτοιου είδους συζητήσεις εξ αρχής. Φιλικά και με κάθε σεβασμό στους χρήστες που αυτοπροτείνονται για να προσφέρουν ως διαχειριστές. [[Χρήστης:Xaris333|Xaris333]] ([[Συζήτηση χρήστη:Xaris333|συζήτηση]]) 18:04, 24 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)
:Η αυτουποψηφιότητα δεν απαγορεύεται. Είναι μάλιστα θεμιτό και όταν μάλιστα συνοδεύεται από μακρά εμπειρία, πλούσια συνεισφορά και άψογο ήθος είναι δείγμα ωριμότητας και υπευθυνότητας. Σε περίπτωση όμως που κάποιος από επιπολαιότητα αυτοπροτείνεται, τότε σίγουρα θα τα βρει σκούρα στο ερωτηματολόγιο. Εκεί θα πρέπει να μην τον προσβάλουμε, αλλά με απλό και κατανοητό τρόπο να του υποδείξουμε ποιες είναι οι απαιτήσεις μας που δεν εκπληρεί. Είναι δύσκολη στιγμή αυτή και θα πρέπει να γίνει με λεπτότητα αλλά και ευκρίνεια έτσι ώστε να μην απογοητευθεί. --[[Χρήστης:Ογκόλιθος|Ογκόλιθος]] ([[Συζήτηση χρήστη:Ογκόλιθος|συζήτηση]]) 19:32, 24 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)
 
== Αλλαγή τρόπου ερώτησης υποψηφίων διαχειριστών ==
 
Προτείνω να τροποποιήσουμε την συγκεκριμένη πρόταση: "Πριν από οποιασδήποτε μορφής πρόταση ο χρήστης που προτίθεται να την υποβάλει οφείλει να ρωτήσει ιδιωτικά (e-mail) τον χρήστη που θα προτείνει ως διαχειριστή αν το επιθυμεί" με την εξής: "Πριν από οποιασδήποτε μορφής πρόταση ο χρήστης που προτίθεται να την υποβάλει οφείλει να ρωτήσει τον χρήστη που θα προτείνει ως διαχειριστεί είτε με email είτε με σχετικό μήνυμα στη σελίδα συζήτησής του". Η σημερινή διατύπωση είναι αρκετά περιοριστική χωρίς κάποιο λόγο ενώ αρκετοί χρήστες που θα μπορούσαν να είναι καλοί διαχειριστές δεν έχουν email για να τους στείλεις χωρίς απαραίτητα να είναι δεδομένο ότι δεν θα ήθελαν να γίνουν διαχειριστές..--[[Χρήστης:Diu|Diu]] ([[Συζήτηση χρήστη:Diu|συζήτηση]]) 17:46, 9 Σεπτεμβρίου 2019 (UTC)

Μενού πλοήγησης