K-12 (άλμπουμ): Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
διορθώθηκαν μικρολαθακια στις πληροφορίες
Ετικέτες: Επεξεργασία από κινητό Διαδικτυακή επεξεργασία από κινητό
Stamatis97 (συζήτηση | συνεισφορές)
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 6: Γραμμή 6:


== Προώθηση ==
== Προώθηση ==
Το πρώτο teaser το οποίο παρουσιάζει την Μαρτίνεζ μέσα σε μια παστέλ τάξη κυκλοφόρησε στις 15 Μαΐου, 2019. Στις 17 Μαΐου, 2019, η Μαρτίνεζ αποκάλυψε το εξώφυλλο του άλμπουμ μέσω των λογαριασμών της στα social media. Η Μαρτίνεζ αποκάλυψε μαζί με το τρίτο teaser το οποίο ανέβηκε σε όλους της τους λογαριασμούς στις 29 Μαΐου, ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου το οποίο θα συνοδευτεί από μια ταινία <nowiki>''</nowiki>[[Χιούμορ|σκοτεινού χιούμορ]], [[Σουρεαλισμός|σουρεαλιστική]] και [[μιούζικαλ]]<nowiki>''</nowiki> όπως είπε η Μαρτίνεζ μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε η ίδια, η οποία θα έχει διάρκεια μίας ώρας και τριάντα λεπτών. H Mαρτίνεζ επιβεβαίωσε μέσω του λογαριασμού της στο [[Instagram]] ότι το άλμπουμ θα έχει 13 τραγούδια. Στις 17 Ιουνίου, 2019, στα MTV Movie & TV Awards παίχτηκε το τέταρτο teaser δείχνοντας κομμάτια της ταινίας και παίζοντας ένα απ'τα τραγούδια του άλμπουμ από πίσω. H Μαρτίνεζ συνέχισε να κυκλοφορεί διάφορα snippets τραγουδιών απ'το άλμπουμ με ένα διαδραστικό παιχνίδι, στο οποίο οι φανς έπρεπε να πάνε σε συγκεκριμένες τοποθεσίες για να το ακούσουν. Το πρώτο snippet απ'το τραγούδι ''Lunchbox Friends'' ανέβηκε στους λογαριασμούς της Μαρτίνεζ στις 24 Ιουνίου, στην συνέχεια το τραγούδι ''The Principal'' στις 2 Ιουλίου, το τραγούδι ''Detention'' στις 9 Ιουλίου, το τραγούδι ''Recess'' στις 16 Ιουλίου, και το πιο πρόσφατο τραγούδι ''High School Sweethearts'' στις 22 Ιουλίου. Στις 23 Ιουλίου κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την ταινία K-12. Το τρέιλερ αποκαλύπτει μερικά κομμάτια απ'την πλοκή της ταινίας ενώ το snippet του τραγουδιού Show and Tell έπαιζε στο τέλος του τρέιλερ. Επίσης αποκαλύπτει ότι η ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους σε μερικές χώρες στις 5 Σεπτεμβρίου μόνο για μια μέρα.
Το πρώτο teaser το οποίο παρουσιάζει την Μαρτίνεζ μέσα σε μια παστέλ τάξη κυκλοφόρησε στις 15 Μαΐου, 2019. Στις 17 Μαΐου, 2019, η Μαρτίνεζ αποκάλυψε το εξώφυλλο του άλμπουμ μέσω των λογαριασμών της στα social media. Η Μαρτίνεζ αποκάλυψε μαζί με το τρίτο teaser το οποίο ανέβηκε σε όλους της τους λογαριασμούς στις 29 Μαΐου, ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου το οποίο θα συνοδευτεί από μια ταινία <nowiki>''</nowiki>[[Χιούμορ|σκοτεινού χιούμορ]], [[Σουρεαλισμός|σουρεαλιστική]] και [[μιούζικαλ]]<nowiki>''</nowiki> όπως είπε η Μαρτίνεζ μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε η ίδια, η οποία θα έχει διάρκεια μίας ώρας και τριάντα λεπτών. H Mαρτίνεζ επιβεβαίωσε μέσω του λογαριασμού της στο [[Instagram]] ότι το άλμπουμ θα έχει 13 τραγούδια. Στις 17 Ιουνίου, 2019, στα MTV Movie & TV Awards παίχτηκε το τέταρτο teaser δείχνοντας κομμάτια της ταινίας και παίζοντας ένα snippet απ'το τραγούδι ''Nurse's Office'' από πίσω. H Μαρτίνεζ συνέχισε να κυκλοφορεί διάφορα snippets τραγουδιών απ'το άλμπουμ με ένα διαδραστικό παιχνίδι, στο οποίο οι φανς έπρεπε να πάνε σε συγκεκριμένες τοποθεσίες για να το ακούσουν. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει snippets για τα τραγούδια ''Lunchbox Friends'', ''The Principal'', ''Detention'', ''Recess,'' ''High School Sweethearts, Wheels On The Bus, Class Fight, Teacher's Pet, and Show & Tell''. Στις 23 Ιουλίου κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την ταινία K-12 μαζί με την λίστα των τραγουδιών και την προ-παραγγελία του άλμπουμ. Το τρέιλερ αποκαλύπτει μερικά κομμάτια απ'την πλοκή της ταινίας ενώ το snippet του τραγουδιού Show and Tell έπαιζε στο τέλος του τρέιλερ. Επίσης αποκαλύπτει ότι η ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους σε μερικές χώρες στις 5 Σεπτεμβρίου μόνο για μια μέρα.


Η Μαρτίνεζ θα πάει σε περιοδεία για την προώθηση στου άλμπουμ στις 13 Οκτωβρίου, 2019 ξεκινώντας απ'την [[Ουάσινγκτον]] <br />
<br />


==Λίστα τραγουδιών==
==Λίστα τραγουδιών==

Έκδοση από την 11:19, 22 Αυγούστου 2019

K-12
Studio Album από Melanie Martinez
Κυκλοφόρησε6 Σεπτεμβρίου, 2019
Ηχογραφήθηκε2015-2016
Μουσικό είδοςElectronica, Indie Pop
ΓλώσσαΑγγλικά
ΠαραγωγόςMichael Keenan
ΔισκογραφικήAtlantic Records
Δισκογραφικό χρονολόγιο
(Melanie Martinez)
Cry Baby (2015)K-12 (2019)

Κ-12 είναι το ερχόμενο δεύτερο άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Μέλανι Μαρτίνεζ. Η Μαρτίνεζ ανακοίνωσε στο τρίτο teaser του άλμπουμ μέσω των λογαριασμών της στα social media ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου, το οποίο θα συνοδευτεί μαζί με μια ταινία.

Προώθηση

Το πρώτο teaser το οποίο παρουσιάζει την Μαρτίνεζ μέσα σε μια παστέλ τάξη κυκλοφόρησε στις 15 Μαΐου, 2019. Στις 17 Μαΐου, 2019, η Μαρτίνεζ αποκάλυψε το εξώφυλλο του άλμπουμ μέσω των λογαριασμών της στα social media. Η Μαρτίνεζ αποκάλυψε μαζί με το τρίτο teaser το οποίο ανέβηκε σε όλους της τους λογαριασμούς στις 29 Μαΐου, ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου το οποίο θα συνοδευτεί από μια ταινία ''σκοτεινού χιούμορ, σουρεαλιστική και μιούζικαλ'' όπως είπε η Μαρτίνεζ μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε η ίδια, η οποία θα έχει διάρκεια μίας ώρας και τριάντα λεπτών. H Mαρτίνεζ επιβεβαίωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι το άλμπουμ θα έχει 13 τραγούδια. Στις 17 Ιουνίου, 2019, στα MTV Movie & TV Awards παίχτηκε το τέταρτο teaser δείχνοντας κομμάτια της ταινίας και παίζοντας ένα snippet απ'το τραγούδι Nurse's Office από πίσω. H Μαρτίνεζ συνέχισε να κυκλοφορεί διάφορα snippets τραγουδιών απ'το άλμπουμ με ένα διαδραστικό παιχνίδι, στο οποίο οι φανς έπρεπε να πάνε σε συγκεκριμένες τοποθεσίες για να το ακούσουν. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει snippets για τα τραγούδια Lunchbox Friends, The Principal, Detention, Recess, High School Sweethearts, Wheels On The Bus, Class Fight, Teacher's Pet, and Show & Tell. Στις 23 Ιουλίου κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την ταινία K-12 μαζί με την λίστα των τραγουδιών και την προ-παραγγελία του άλμπουμ. Το τρέιλερ αποκαλύπτει μερικά κομμάτια απ'την πλοκή της ταινίας ενώ το snippet του τραγουδιού Show and Tell έπαιζε στο τέλος του τρέιλερ. Επίσης αποκαλύπτει ότι η ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους σε μερικές χώρες στις 5 Σεπτεμβρίου μόνο για μια μέρα.

Η Μαρτίνεζ θα πάει σε περιοδεία για την προώθηση στου άλμπουμ στις 13 Οκτωβρίου, 2019 ξεκινώντας απ'την Ουάσινγκτον

Λίστα τραγουδιών

Η λίστα κυκλοφόρησε μαζί με την προ-παραγγελία του άλμπουμ στο Apple Music.[1]

Αρ. Tίτλος Διάρκεια
1. "Wheels on the Bus"    
2. "Class Fight"    
3. "The Principal"    
4. "Show & Tell"    
5. "Nurse's Office"    
6. "Drama Club"    
7. "Strawberry Shortcake"    
8. "Lunchbox Friends"    
9. "Orange Juice"    
10. "Detention"    
11. "Teacher's Pet"    
12. "High School Sweethearts"    
13. "Recess"    

Παραπομπές

  1. «K-12 by Melanie Martinez». Apple Music. Ανακτήθηκε στις 24 Ιουλίου 2019. 
  2. «K-12 CD/DVD Melanie Martinez». Melaniemartinez.com. Ανακτήθηκε στις 23 Ιουλίου 2019.