K-12 (άλμπουμ): Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Stamatis97 (συζήτηση | συνεισφορές)
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Stamatis97 (συζήτηση | συνεισφορές)
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 5: Γραμμή 5:


== Προώθηση ==
== Προώθηση ==
Το πρώτο teaser το οποίο παρουσιάζει την Μαρτίνεζ μέσα σε μια παστέλ τάξη κυκλοφόρησε στις 15 Μαΐου, 2019. Στις 17 Μαΐου, 2019, η Μαρτίνεζ αποκάλυψε το εξώφυλλο του άλμπουμ μέσω των λογαριασμών της στα social media. Η Μαρτίνεζ αποκάλυψε μαζί με το τρίτο teaser το οποίο ανέβηκε σε όλους της τους λογαριασμούς στις 29 Μαΐου, ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου το οποίο θα συνοδευτεί από μια ταινία <nowiki>''σκοτεινού χιούμορ, σουρεαλιστική και μιούζικαλ''</nowiki> όπως είπε η Μαρτίνεζ μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε η ίδια, η οποία θα έχει διάρκεια μίας ώρας και τριάντα λεπτών.
Το πρώτο teaser το οποίο παρουσιάζει την Μαρτίνεζ μέσα σε μια παστέλ τάξη κυκλοφόρησε στις 15 Μαΐου, 2019. Στις 17 Μαΐου, 2019, η Μαρτίνεζ αποκάλυψε το εξώφυλλο του άλμπουμ μέσω των λογαριασμών της στα social media. Η Μαρτίνεζ αποκάλυψε μαζί με το τρίτο teaser το οποίο ανέβηκε σε όλους της τους λογαριασμούς στις 29 Μαΐου, ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου το οποίο θα συνοδευτεί από μια ταινία <nowiki>''</nowiki>[[Χιούμορ|σκοτεινού χιούμορ]], [[Σουρεαλισμός|σουρεαλιστική]] και [[μιούζικαλ]]<nowiki>''</nowiki> όπως είπε η Μαρτίνεζ μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε η ίδια, η οποία θα έχει διάρκεια μίας ώρας και τριάντα λεπτών. H Mαρτίνεζ επιβεβαίωσε μέσω του λογαριασμού της στο [[Instagram]] ότι το άλμπουμ θα έχει 13 τραγούδια.

Έκδοση από την 22:37, 12 Ιουνίου 2019

K-12
Studio Album από Melanie Martinez
Κυκλοφόρησε6 Σεπτεμβρίου, 2019
Ηχογραφήθηκε2015-2019
ΓλώσσαΑγγλικά
ΔισκογραφικήAtlantic Records
Δισκογραφικό χρονολόγιο
(Melanie Martinez)
Cry Baby (2015)K-12 (2019)

Κ-12 είναι το ερχόμενο δεύτερο άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Melanie Martinez. Η Μαρτίνεζ ανακοίνωσε στο τρίτο teaser του άλμπουμ μέσω των λογαριασμών της στα social media ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου, το οποίο θα συνοδευτεί μαζί με μια ταινία.

Προώθηση

Το πρώτο teaser το οποίο παρουσιάζει την Μαρτίνεζ μέσα σε μια παστέλ τάξη κυκλοφόρησε στις 15 Μαΐου, 2019. Στις 17 Μαΐου, 2019, η Μαρτίνεζ αποκάλυψε το εξώφυλλο του άλμπουμ μέσω των λογαριασμών της στα social media. Η Μαρτίνεζ αποκάλυψε μαζί με το τρίτο teaser το οποίο ανέβηκε σε όλους της τους λογαριασμούς στις 29 Μαΐου, ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου το οποίο θα συνοδευτεί από μια ταινία ''σκοτεινού χιούμορ, σουρεαλιστική και μιούζικαλ'' όπως είπε η Μαρτίνεζ μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε η ίδια, η οποία θα έχει διάρκεια μίας ώρας και τριάντα λεπτών. H Mαρτίνεζ επιβεβαίωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι το άλμπουμ θα έχει 13 τραγούδια.