Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Spore»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
1.124 bytes αφαιρέθηκαν ,  πριν από 2 έτη
καμία σύνοψη επεξεργασίας
* Θα μπορεί να γεωποιεί ολόκληρους πλανήτες, δηλαδή να τους κάνει ικανούς να διατηρήσουν ζωή.
 
=== Επεξεργαστές ===
=== Τροποποιήσεις στοιχείων παιχνιδιού ===
 
* '''Επεξεργαστής μικροοργανισμού:''' Αυτός είναι ο πρώτος επεξεργαστής που συναντάεισυναντά ο παίκτης, στον οποίο δημιουργείςδημιουργεί και αναπτύσσειςαναπτύσσει τον μικροοργανισμό σουτου. ΔενΔίνει έχειαπόλυτη μεγάληελευθερία ποικιλία,στο αλλάπώς όπωςκαι στονσε επεξεργαστήποιο πλασμάτων,σημείο έχειςθα απόλυτητοποθετήσει ελευθερίαο στο πώς θα βάλειςπαίκτης το κάθε μέλος και που στον μικροοργανισμό σου.
 
* '''Επεξεργαστής πλασμάτων:''' Ο επεξεργαστής πλασμάτων είναι ο πρώτος επεξεργαστής που χρησιμοποιεί ο παίχτης. Ο παίχτης στην ουσία αρχικά «πλάθει» σαν πηλό το σώμα του πλάσματος όπως θέλει αυτός και έπειτα τοποθετεί πάνω στοσε σώμα τουαυτό μάτια, στόματα, χέρια, πόδια κτλ, με τον μόνο περιορισμό του ότι το πλάσμα θα πρέπει να έχει μια σπονδυλική στήλη, οποιουδήποτε μεγέθους και σχήματος. θέλειΕπίσης, ο χρήστης. Επίσηςπαίκτης τοποθετεί και διάφορα «αξεσουάρ» όπως ουρές, κέρατα κακαι άλλα. ΎστεραΑκολουθεί περνάο στοχρωματισμός νακαι χρωματίσειη τοεπιλογή πλάσμα, είτε ναυφής του δώσει μια υφή σε κάθε σημείο του σώματός τουπλάσματος. Το σύστημα μπορεί επίσης να υπολογίζει, με βάση τη μορφολογία του πλάσματος, που είναι η κοιλιά του και που η πλάτη του, αν όντως θέλει ο παίχτης να έχει κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια σε ένα [[κλειστό περιβάλλον]], το οποίο υπάρχει μόνο για λόγους ελέγχου, ο παίχτης μπορεί να δει πωςπώς το πλάσμα που δημιούργησε περπατάει, μιλάει κτλ. Το μέγεθος του πλάσματος ποικίλει.
 
* '''Επεξεργαστής καλύβας:''' Ο επεξεργαστής καλύβας είναι αυτός που χρησιμοποιεί ο παίχτης όταν βρίσκεται στο πρώτο κοινωνικό επίπεδο, το επίπεδο της φυλής. «Εξελίσσοντας» την καλύβα της φυλής η οποία ξεκινά με 6 άτομα μετά 9 και τέλος 12. Επίσης ελέγχει και βοηθά την φυλή τουώστε να αναπτύξει τον πολιτισμό της.
 
* '''Επεξεργαστής κτιρίων:''' Ο επεξεργαστής κτιρίων χρησιμοποιείται πάνω-κάτωπαρόμοια όπωςμε οτον επεξεργαστήςεπεξεργαστή πλασμάτων αλλά για τα κτίρια που φτιάχνει ο πολιτισμός του παίχτη σε ανώτερα επίπεδα. ΥπάρχουνΟ τρίαπαίχτης είδη κτιρίων. Σπίτι, εργοστάσιο που βοηθάνε στο να βγάζεις περισσότερα μπαχαρικά στο στάδιο διαστήματος και ψυχαγωγία. Μπορεί ο παίχτηςμπορεί να σχεδιάσει και να χρωματίσει ένα κτίριο όπως ακριβώς θέλει. Ο επεξεργαστής κτιρίων γίνεται διαθέσιμος στον παίχτη όταν ο οργανισμός του φτάσει στο επίπεδο αυτοκρατορίας.
 
* '''Επεξεργαστής οχημάτων:''' ΟΜε επεξεργαστήςαυτό, οχημάτωνο είναι το εργαλείο του παίχτη για ναπαίκτης δημιουργεί οχήματα ξηράς, θάλασσας και αέρος. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες οχημάτων.: Στρατιωτικόστρατιωτικό, θρησκευτικό και οικονομικό. Πέραν του σχήματος που μπορεί να διαμορφώσει ο παίχτης, υπάρχουν και αντικείμενα που χρησιμοποιούνται ώστε να δώσουν στο όχημα γνωρίσματα ώθησης, επιθετικών και αμυντικών ικανοτήτων κτλ.
* '''Επεξεργαστής χλωρίδας:''' Ο επεξεργαστής χλωρίδας είναι ο βασικός επεξεργαστής για την δημιουργία [[φυτό|φυτών]] στον κόσμο του Spore. Ο επεξεργαστής αυτός έχει αφαιρεθεί από το παιχνίδι.
 
* '''Επεξεργαστής UFO: ''' Ο επεξεργαστής UFO είναι το εργαλείο που χρησιμοποιεί ο παίχτης για να διαμορφώσει το τελικό του όχημα, το UFO. Ο Γουίλ Ράιτ χαρακτηρίζει το UFO σαν τον ελβετικό σουγιά του παίχτη μέσα στο παιχνίδι.: Τοτο χρησιμοποιεί σχεδόν για τα πάντα. Ομοίως με τον επεξεργαστή οχημάτων, ο παίχτης μπορεί να δώσει στο UFO του διάφορα χαρακτηριστικά, για άμυνα, επίθεση και άλλα, αλλά επίσης μπορεί να το εξοπλίσει με διάφορα ιδιαίτερα εργαλεία που θα βρει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. ΠχΓια παράδειγμα, στην αρχή ο παίχτης δεν θα μπορεί να φεύγει τόσο μακριά στο διάστημα, αλλά θα περιορίζεται στο ηλιακό του σύστημα, όμως μόλις ανακαλύψει ένα από τα ειδικά εργαλεία θα μπορεί να εξερευνά ολόκληρο τον γαλαξία.
* '''Επεξεργαστής οχημάτων:''' Ο επεξεργαστής οχημάτων είναι το εργαλείο του παίχτη για να δημιουργεί οχήματα ξηράς, θάλασσας και αέρος. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες οχημάτων. Στρατιωτικό, θρησκευτικό και οικονομικό. Πέραν του σχήματος που μπορεί να διαμορφώσει ο παίχτης, υπάρχουν και αντικείμενα που χρησιμοποιούνται ώστε να δώσουν στο όχημα γνωρίσματα ώθησης, επιθετικών και αμυντικών ικανοτήτων κτλ.
 
* '''Επεξεργαστής UFO: ''' Ο επεξεργαστής UFO είναι το εργαλείο που χρησιμοποιεί ο παίχτης για να διαμορφώσει το τελικό του όχημα, το UFO. Ο Γουίλ Ράιτ χαρακτηρίζει το UFO σαν τον ελβετικό σουγιά του παίχτη μέσα στο παιχνίδι. Το χρησιμοποιεί σχεδόν για τα πάντα. Ομοίως με τον επεξεργαστή οχημάτων, ο παίχτης μπορεί να δώσει στο UFO του διάφορα χαρακτηριστικά, για άμυνα, επίθεση και άλλα, αλλά επίσης μπορεί να το εξοπλίσει με διάφορα ιδιαίτερα εργαλεία που θα βρει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Πχ, στην αρχή ο παίχτης δεν θα μπορεί να φεύγει τόσο μακριά στο διάστημα, αλλά θα περιορίζεται στο ηλιακό του σύστημα, όμως μόλις ανακαλύψει ένα από τα ειδικά εργαλεία θα μπορεί να εξερευνά ολόκληρο τον γαλαξία.
 
Στο παιχνίδι επίσης, εκτός από τους σχεδιασμένους από τους χρήστες οργανισμούς, συναντούνται και διάφορα «επικά πλάσματα», που έχουν τεράστιο μέγεθος, μεγαλύτερο ακόμα και από μιας πόλης. Ο παίκτης δεν μπορεί να απαγάγει τέτοια πλάσματα, αν και υπάρχει ένα εξάρτημα στο διαστημόπλοιο που κάνει ένα πλάσμα της επιλογής του παίχτη επικό.
22.712

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης