Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Ελούντα Λασιθίου»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
καμία σύνοψη επεξεργασίας
Ετικέτες: Οπτική επεξεργασία Επεξεργασία από κινητό Διαδικτυακή επεξεργασία από κινητό
 
== Η Ελούντα σήμερα ==
Σήμερα, έχουέχουν κτιστεί πολλά ξενοδοχία ώστε να φιλοξενουν το αναρίθμητο πλήθος των επισκεπτών. Υπάρχουν, επίσης, εστιατόρια όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν παραδοσιακά φαγητά, καθώς και μαγαζάκια όπου οι τουρίστες θα βρουν souvenirs κ.α.
 
Η Ελούντα διαθέτει, επίσης, πολλές παραλίες. Κάποιες από αυτές έχουν βραυευτεί με τη [[Γαλάζιες Σημαίες|<nowiki>''Γαλάζια Σημαία''</nowiki>]]
Διαθέτει ένα ιατρείο, πράγμα που σημαίνει ότι αν κάποιος πάθει κάτι πολύ σοβαρό πρέπει να οδηγηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου στον [[Άγιος Νικόλαος Λασιθίου|Άγιο Νικόλαο]].
 
Η Ελούντα εξυπηρετείται από το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου με προορισμούς τον [[Άγιος Νικόλαος Λασιθίου|Άγιο Νικόλαο]] και, κάποιες φορές, την Πλάκα(μικρό προάστιο της Ελούντας). Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ περνούν από τα περισσότερα ξενοδοχεία του χωριού. Ακόμα, καραβάκια οδηγούν τους επισκέπτες στο νησί της [[Σπιναλόγκα|Σπιναλόγκας]]. Υπάρχει και πιάτσα με ταξί απέναντι από την κεντρική πλατεία του χωριού(πλατεία Μπότη Σφακιανάκη).
 
Επιπλέον, έχει δημιουργήθει μια ποδοσφαιρική ομάδα με το όνομα <nowiki>''Κόρφος''</nowiki> που πήρε την ονομασία του από τον ομώνυμο κόλπο της Ελούντας.
 
== Παραπομπές ==
Ανώνυμος χρήστης

Μενού πλοήγησης