Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Συζήτηση χρήστη:ΕρΚιλλ»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
μ (Αναστροφή της επεξεργασίας από τον 2A02:587:801A:7000:D820:E194:E99F:B6C7 (συνεισφ.), επιστροφή στην τελευταία εκδοχή υπό ΕρΚιλλ)
Ετικέτες: Αναίρεση Επαναφορά
 
[[Χρήστης:ΕρΚιλλ|ΕρΚιλλ]] ([[Συζήτηση χρήστη:ΕρΚιλλ|συζήτηση]]) 21:33, 31 Μαρτίου 2018 (UTC)
 
== Και άλλη φραγή χωρίς λόγο ==
 
Πριν λίγη ώρα σήμερα φράχτηκε ο χρήστης [[Χρήστης:Ελλ|Ελλ]] με τη κατηγορία των νομικών απειλών από τον [[Χρήστης:Diu|Diu]]. Παραθέτω εδώ το σχόλιο που οδήγησε στην φραγή του:
 
Με τον Glucken123 δεν θα ασχοληθώ καθώς δεν έχω καμία διαφωνία μαζί του. Ακόμα και ένας μαθητής δημοτικού θα καταλάβαινε ότι ο Τζερόνυμο έχει ως απώτερο σκοπό τον προσηλυτισμό, ο οποίος τιμωρείται μέχρι και με φυλάκιση από τον νόμο, των αναγνωστών των λημμάτων που δημιουργεί ή που αναθεωρεί τα δήθεν pov που με τις επεξεργασίες που κάνει επιβάλει το pov της αντίθετης πλευράς. Βέβαια αν κάποιος γνωρίζει το μοτίβο επεξεργασιών του ή ξέρει την αλήθεια περί του θέματος δεν θα πέσει στην παγίδα. Εγώ δεν ζητάω ούτε δίκη ούτε τίποτα για να εξηγούμαστε αλλά ο Θεός έχει δώσει μυαλό στους διαχειριστές για να επιληφθούν--[[Χρήστης:Ελλ|Ελλ]] ([[Συζήτηση χρήστη:Ελλ|συζήτηση]]) 20:12, 9 Απριλίου 2018 (UTC)
 
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει που είναι οι νομικές απειλές? Που είναι? Πολλοί και διάφοροι μιλούν γι' αυτό αλλά αρχίζω και βλέπω και εγώ τη δημιουργία μιας δυστοπικής βικιπαίδειας, όπου οι υψηλόβαθμοι χρησιμοποιούν την εξουσία τους για να απομακρύνουν με συνοπτικές διαδικασίες όποιον θεωρούν -με βάση τα δικά τους μεροληπτικά κριτήρια- κακό για το εγχείρημα. Δεν κατονομάζω κανέναν γιατί δυστυχώς πολλοί εμπλέκονται και για διαφορετικούς λόγους. Πως είναι δυνατόν από τη στιγμή που ο χρήστης λέει ξεκάθαρα ότι "δεν ζητάω ούτε δίκη ούτε τίποτα" να τρώει φραγή 2 εβδομάδων για νομικές απειλές? Δεν είναι βάσιμο να υποθέσει κανείς ότι βρισκόμαστε σε μία βικιπαιδική κατάσταση Γαλλικής Επανάστασης και Τρομοκρατίας, όπου πέφταν τα κεφάλια κατά χιλιάδες για ασήμαντους λόγους? Τι καταστάσεις βιώνουμε? Κάποιοι μήπως μας βαρέθηκαν και θέλουν να μας ξεφορτωθούν?
 
Ένα μόνο έχω να πώ: Όλοι εσείς που χαίρεστε επειδή φράχτηκε κάποιος χρήστης που σας την "έσπασε" μην χαίρεστε τόσο, έρχεται και η σειρά σας. Τέτοιες πρακτικές δεν προμηνύουν τίποτα καλό.
 
<small>"Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα,
Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει" </small>
 
[[Χρήστης:ΕρΚιλλ|ΕρΚιλλ]] ([[Συζήτηση χρήστη:ΕρΚιλλ|συζήτηση]]) 21:41, 9 Απριλίου 2018 (UTC)
1.236

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης