Σύνδρομο στέρησης: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
μ Αναστροφή της επεξεργασίας από τον 5.55.5.112 (συνεισφ.), επιστροφή στην τελευταία εκδοχή υπό [[Χρήστης:K...
Ετικέτα: Επαναφορά
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Ετικέτες: Επεξεργασία από κινητό Διαδικτυακή επεξεργασία από κινητό
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
{{χωρίς παραπομπές|30|09|2017}}
{{χωρίς παραπομπές|30|09|2017}}
'''Σύνδρομο στέρησης''' ονομάζεται το σύνολο των σωματικών και ψυχολογικών συμπτωμάτων και συνεπειών που εμφανίζονται, όταν διακόπτεται απότομα ή μειώνεται σημαντικά, η δοσολογία και συχνότητα της χρήσης μιας ουσίας στην οποία έχει εθιστεί το άτομο. Είναι ένα φαινόμενο που παρουσιάζει ποικιλία συμπτωμάτων, συνήθως αντίθετων με αυτά που προκαλεί η χρήση και ανάλογο των ουσιών που έχει εθιστεί ο χρήστης. Ο χρόνος εμφάνισης των στερητικών συμπτωμάτων εξαρτάται, από την ημιπερίοδο ζωής της ουσίας και τον βαθμό μεταβολισμού της στον οργανισμό του χρήστη.
'''Σύνδρομο στέρησης''' ονομάζεται το σύνολο των σωματικών και ψυχολογικών συμπτωμάτων και συνεπειών που εμφανίζονται, όταν διακόπτεται απότομα ή μειώνεται σημαντικά, η απόκτηση ενός πρωταθλήματος και η συχνότητα της ήττας και η μη κατάκτηση της κορυφής.Είναι ένα φαινόμενο που παρουσιάζει ποικιλία συμπτωμάτων, συνήθως αντίθετων με αυτά που προκαλεί η χρήση και ανάλογο των ουσιών που έχει εθιστεί ο χρήστης. Ο χρόνος εμφάνισης των στερητικών συμπτωμάτων εξαρτάται, από την περίοδο αποχής από την πρώτη θέση.


==Πηγές==
==Πηγές==

Έκδοση από την 08:20, 19 Φεβρουαρίου 2018

Σύνδρομο στέρησης ονομάζεται το σύνολο των σωματικών και ψυχολογικών συμπτωμάτων και συνεπειών που εμφανίζονται, όταν διακόπτεται απότομα ή μειώνεται σημαντικά, η απόκτηση ενός πρωταθλήματος και η συχνότητα της ήττας και η μη κατάκτηση της κορυφής.Είναι ένα φαινόμενο που παρουσιάζει ποικιλία συμπτωμάτων, συνήθως αντίθετων με αυτά που προκαλεί η χρήση και ανάλογο των ουσιών που έχει εθιστεί ο χρήστης. Ο χρόνος εμφάνισης των στερητικών συμπτωμάτων εξαρτάται, από την περίοδο αποχής από την πρώτη θέση.

Πηγές

Παραπομπές

Οπιοειδές