Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Spore»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
471 bytes προστέθηκαν ,  πριν από 3 έτη
καμία σύνοψη επεξεργασίας
* '''Επεξεργαστής πλασμάτων:''' Ο επεξεργαστής πλασμάτων είναι ο πρώτος επεξεργαστής που χρησιμοποιεί ο παίχτης. Ο παίχτης στην ουσία αρχικά "πλάθει" σαν πηλό το σώμα του πλάσματος όπως θέλει αυτός και έπειτα τοποθετεί πάνω στο σώμα του μάτια, στόματα, χέρια, πόδια κτλ, με τον μόνο περιορισμό του ότι το πλάσμα θα πρέπει να έχει μια σπονδυλική στήλη, οποιουδήποτε μεγέθους και σχήματος θέλει ο χρήστης. Επίσης τοποθετεί και διάφορα "αξεσουάρ" όπως ουρές, κέρατα κα. Ύστερα περνά στο να χρωματίσει το πλάσμα, είτε να του δώσει μια υφή σε κάθε σημείο του σώματός του. Το σύστημα μπορεί επίσης να υπολογίζει, με βάση τη μορφολογία του πλάσματος, που είναι η κοιλιά του και που η πλάτη του, αν όντως θέλει ο παίχτης να έχει κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια σε ένα [[κλειστό περιβάλλον]] το οποίο υπάρχει μόνο για λόγους ελέγχου, ο παίχτης μπορεί να δει πως το πλάσμα που δημιούργησε περπατάει, μιλάει κτλ. Το μέγεθος του πλάσματος ποικίλει: μπορεί να είναι τόσο μικρό όσο ένα ποντίκι και τόσο μεγάλο όσο ένας ελέφαντας. Δεν ξέρουμε ακόμα αν ο παίχτης θα μπορεί να δημιουργήσει επικά πλάσματα.
 
* '''Επεξεργαστής καλύβας:''' Ο επεξεργαστής καλύβας είναι αυτός που χρησιμοποιεί ο παίχτης όταν βρίσκεται στο πρώτο κοινωνικό επίπεδο, το επίπεδο της φυλής. "Εξελίσσοντας" την καλύβα της φυλής πουη οποια ξεκινα με 6 ατομα μετα 9 και τελος 12.Επισης ελέγχει και βοηθά την φυλή του να αναπτύξει τον πολιτισμό της.
 
* '''Επεξεργαστής κτιρίων:''' Ο επεξεργαστής κτιρίων χρησιμοποιείται πάνω-κάτω όπως ο επεξεργαστής πλασμάτων αλλά για τα κτίρια που φτιάχνει ο πολιτισμός του παίχτη σε ανώτερα επίπεδα.Υπαρχουν τρια ειδη κτιριων.Σπιτι,εργοστασιο που βοηθάνε στο να βγαζεις περισσοτερα μπαχαρικα στο σταδιο διαστηματος και ψυχαγωγια. Μπορεί ο παίχτης να σχεδιάσει και να χρωματίσει ένα κτίριο όπως ακριβώς θέλει. Ο επεξεργαστής κτιρίων γίνεται διαθέσιμος στον παίχτη όταν ο οργανισμός του φτάσει στο επίπεδο αυτοκρατορίας.
 
* '''Επεξεργαστής χλωρίδας:''' Ο επεξεργαστής χλωρίδας είναι ο βασικός επεξεργαστής για την δημιουργία [[φυτό|φυτών]] στον κόσμο του Spore. Ο επεξεργαστής αυτός έχει αφαιρεθεί από το παιχνίδι, αλλά είναι πολύ πιθανό να ξαναμπεί σε μορφή πακέτου επέκτασης.
 
* '''Επεξεργαστής οχημάτων:''' Ο επεξεργαστής οχημάτων είναι το εργαλείο του παίχτη για να δημιουργεί οχήματα ξηράς, θάλασσας και αέρος.Υπαρχουν τρεις κατηγοριες οχημάτων.Στρατιωτικο,θρησκευτικο και οικονομικο.Πέραν του σχήματος που μπορεί να διαμορφώσει ο παίχτης, υπάρχουν και αντικείμενα που χρησιμοποιούνται ώστε να δώσουν στο όχημα γνωρίσματα ώθησης, επιθετικών και αμυντικών ικανοτήτων κτλ.
 
* '''Επεξεργαστής UFO: ''' Ο επεξεργαστής UFO είναι το εργαλείο που χρησιμοποιεί ο παίχτης για να διαμορφώσει το τελικό του όχημα, το UFO. Ο Γουίλ Ράιτ χαρακτηρίζει το UFO σαν το ελβετικό σουγιά του παίχτη μέσα στο παιχνίδι. Το χρησιμοποιεί σχεδόν για τα πάντα. Ομοίως με τον επεξεργαστή οχημάτων, ο παίχτης μπορεί να δώσει στο UFO του διάφορα χαρακτηριστικά, για άμυνα, επίθεση και άλλα, αλλά επίσης μπορεί να το εξοπλίσει με διάφορα ιδιαίτερα εργαλεία που θα βρει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Πχ, στην αρχή ο παίχτης δεν θα μπορεί να φεύγει τόσο μακριά στο διάστημα, αλλά θα περιορίζεται στο ηλιακό του σύστημα, όμως μόλις ανακαλύψει ένα από τα ειδικά εργαλεία θα μπορεί να εξερευνά ολόκληρο τον γαλαξία.
Ανώνυμος χρήστης

Μενού πλοήγησης