Συζήτηση:Υγρόν πυρ: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
μ
user rename
(Προσθήκη προτύπου για Επιχείρηση Στρατιωτική Ιστορία)
μ (user rename)
::Νομίζω γίνεσαι παρανοϊκός με τα πνευματικά δικαιώματα. άσε τον κόσμο να γράφει ελεύθερα (εγώ βλέπω ότι δεν είναι αντιγραφή αλλά δημιουργηκή αναδιατύπωση) και αν έρθει η στρατιωτική ιστορία που στο κάτω κάτω την συμφαίρει να χρησιμοποιούνται αποσπάσματα της στην βικιπαίδεια και δεν την βλάπτει βλέπουμε. επιπλέον κάποια εγκυκλοπαιδικά θέματα δεν υπάρχουν και πολλοί διαφορετικοί τρόποι να γραφτούν, (σε λίγο θα ακούσουμε ότι τα λεξικά αντιγράφουν το ένα το άλλο!). --[[Χρήστης:Lucinos|Λύκινος]] 11:41, 18 Μαΐου 2005 (UTC)
 
Δεν έχω το περιοδικό για να δω πόσο αντιγραφή είναι. Αλλά αν το άρθρο είναι μία περιληψη του κειμένου του περιοδικού φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως είναι αντιγραμένα ολόκληρα κομάτια τότε υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί επίσης να μπει στο κάτω μέρος του άρθρου το περιοδικό σαν βιβλιογραφία.--[[Χρήστης:Mik (usurped)|Mik (usurped)]] 11:40, 18 Μαΐου 2005 (UTC)
 
:Βασικά, επειδή το έχω το περιοδικό, θα το ανεβάσω κάπου αλλού για να μου πείτε την γνώμη σας αν είναι παράβαση των πνευματικών δικαιωμάτων ή όχι. Πέρα από το εισαγωγικό, όλο το κείμενο είναι από κομμάτια του άρθρου χωρίς αλλαγές, χωρίς βέβαια να είναι όλο το άρθρο (που είναι πολύ πιο μεγάλο). Το θέμα είναι τι ισχύει στον ελληνικό νόμο γι'αυτό. Λύκινε, καλύτερα να προσέχουμε κάτι τέτοια. Φαντάσου απλώς το σκηνικό μετά από χρόνια που πάνω στο κλεμμένο κείμενο έχει γίνει ένα μεγαλύτερο άρθρο, να υπάρξει μια έντυπη έκδοση της Βικιπαίδειας υπό την GFDL και να κάνει μήνυση ο εκδότης του περιοδικού για διαφυγόντα κέρδη, αφού θα είναι τροποποίηση του δικού του κειμένου. —<b><font color=#006400>[[User:Geraki|Geraki]]</font></b> <sup>[[User talk:Geraki|μήνυμα]]</sup><small>2005-05-18 T 12:04 Z</small>
118

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης