Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Συζήτηση:Δεκεμβριανά»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
 
::Το βιβλίο το έχω δανείσει πανάθεμα και κατάρα την τύχη μου. Ελπίζω μέχρι και τον άλλο μήνα -και ζητώ συγγνώμη από όλους- θα το έχω. Και θα φτιάξω το καλύτερο λήμμα όλων των εποχών για το θέμα των Δεκεμβριανών μέχρι και το 2017. Αυτό το υπόσχομαι. Από εκεί και πέρα, όποιος έχει ιστορικές γνώσεις ξέρει ένα πράγμα :'''Το βιβλίο του Χαραλμπίδη αξίζει χρυσάφι και είναι το μοναδικό επιστημονικό βιβλίο για τα Δεκεμβριανά.. Όσο αξίζει το βιβλίο του Χαραλαμπίδη, δεν αξίζει όλη η μπουρδολογία 1000 βιβλίων. Αυτό όμως δεν αφορά την ΒΠ, αλλά μιας και πιάσαμε κουβέντα, είπα να πω και γω την άποψη μου. Για την συγκεκριμένη φάση, εφόσον έβαλα παραπομπή θα υπάρχει γιατί σε αυτά δε παίζω. Αλλά επειδή δε μπορώ να το κοιτάξω τώρα, διατηρώ μια επιφύλαξη της τάξης του 0.01% . Ο Αγαπητός Skylax ας έχει υπομονή, θα γραφτούν τα πάντα, για να του λυθούν οι απορίες γιατί προφανώς δεν ξέρει καλά τη περίοδο βάση των ζητημάτων που θέτει.--[[Χρήστης:Istoria1944|Istoria1944]] ([[Συζήτηση χρήστη:Istoria1944|συζήτηση]]) 15:28, 25 Νοεμβρίου 2016 (UTC)
 
Αναμένομεν. Ασφαλώς και δεν γνωρίζω λεπτομέρειες της εποχής, αλλά επειδή η παραπομπή στον Χαρ. μπήκε υπό μορφή πολιτικής άποψης ("''αν ήθελε έμπαινε κτλ'' "), νομίζω ότι στη συζήτηση μπορούμε να πούμε και μια κουβέντα περί στρατιωτικής τακτικής. Αυτό χρησιμεύει ως υπόδειξη στον ανύποπτο αναγνώστη ότι μπορεί σε άλλες πηγές να υπάρχουν άλλες απόψεις, μη πολιτικές. Έτσι μπορεί κάποιος να ψάξει π.χ. σε εκδόσεις του Στρατού για τυχόν τακτικές αναλύσεις.
 
Υ.Γ. το "βάσει" γράφεται με ΕΙ όταν σημαίνει "πάνω στη βάση" (η βάσις - της βάσεως - (επί) τη βάσει).--[[Χρήστης:Skylax30|Skylax30]] ([[Συζήτηση χρήστη:Skylax30|συζήτηση]]) 07:58, 26 Νοεμβρίου 2016 (UTC)
7.952

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης