Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Συζήτηση αρχείου:Κουμπελίδικη.jpg»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
μ
γιατί ανέβασα τη φωτογραφία
μ (γιατί ανέβασα τη φωτογραφία)
* βλ.[[Σιάτιστα]] φωτ. ο ναός του Αγ. Δημητρίου. H αποκοπή με το δικό μου σκάνερ που συνδέονταν με τον υπολογιστή μου μπορούσε να γίνει μόνο στο ένα άκρο αφήνοντας όμως κάποιες αποχρώσεις.DG --"~", 05:46, 1 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)
::Πάλι δεν απαντάτε και δίνετε την εντύπωση ότι πάτε να ξεγλιστρήσετε. Βάλτε εδώ το πρωτότυπο αρχείο από τον σκάννερ (αποκλείεται ο σκάνερ να έβγαλε εικόνα μόλις 628x463) ή, αν δεν το έχετε κρατήσει, μπορείτε να ξανασκανάρετε τη φωτογραφία. Ή φωτογραφίστε τη με ένα κινητό που βγάζει σχετικά καλές φωτογραφίες. Να δούμε ότι κατέχετε αυτή τη φωτογραφία, επιτέλους.--[[Χρήστης:Dipa1965|Dipa1965]] ([[Συζήτηση χρήστη:Dipa1965|συζήτηση]]) 06:55, 1 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)
*Δεν έχω πλέον σκάννερ, είχε πρόγραμμα μεγέθυνσης, και δεν μπαίνω σέ τέτοιες διαδικασίες. Με έχεις κουράσει, δεν θα γίνω υποτακτικός σου.΄Αλλο προέχει για μένα, γιατί ανέβασα τώρα τη φωτογραφία. Απλά αυτή που προϋπήρχε [[Αρχείο:Kastoria Panagia Koumbelidiki.jpg|thumb|righ|160px]] είναι παραπλανητική μ΄ ένα ημίτρουλλο. βλ και [[Βυσσινιά Καστοριάς]], όπου ο φακός εστιάζεται στις τσιμενογωνίες.
58.005

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης