Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Συζήτηση χρήστη:Proodeftiki»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
 
: {{ping|Gts-tg}}, [[Χρήστης:ΖῷονΠολιτικόν|ΖῷονΠολιτικόν]]: θυμίζω την περίπτωση με το λήμμα [[Παναγιώτης Σκούφος]] και το σχόλιο [https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1:%CE%A3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE/%CE%9F%CE%BA%CF%84%CF%89%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85_2015#.CE.A0.CE.B1.CE.BD.CE.B1.CE.B3.CE.B9.CF.8E.CF.84.CE.B7.CF.82_.CE.A3.CE.BA.CE.BF.CF.8D.CF.86.CE.BF.CF.82 ''"Η Βίκι δεν θα χάσει στο ελάχιστο εάν διαγραφεί το λήμμα για τον Σκούφο. Αντίθετα θα κερδίσει από την εξάλειψη του παραπάνω φαινομένου"''] (δηλαδή ένας να δημιουργεί αβέρτα λήμματα χωρίς μισή παραπομπή και οι άλλοι να τρέχουν να τις προσθέσουν ώστε αυτά να μην διαγραφούν). --[[Χρήστης:Στέλιος Πετρουλάκης|Στέλιος Πετρουλάκης]] ([[Συζήτηση χρήστη:Στέλιος Πετρουλάκης|συζήτηση]]) 17:28, 15 Ιουνίου 2016 (UTC)
 
Τράβα να δεις ιστορικό των σελίδων. Ο μόνος που έβαλα Παραπομπές ημουνα. Μην σας στέλνω Ενα-Ενα λήμμα χωρίς ούτε μία παραπομπή και γελατε και οι ίδιοι με αυτά που λέτε.
Εγώ βλέπω, έχει μάλλον έχεις θέμα. Δεν πειράζει, με τα λέιζερ πια θα τα ξεπεράσεις. Που θα κερδίσει από εμένα άμα διαγράψει το λήμμα για τον αείμνηστο Παναγιώτης Σκούφο. Τραβα δες πόσα λήμματα ομαδων, περιοχών είναι με κείμενο 5 γραμμών χωρίς μία παραπομπή και μετά έλα λες μου. Που για μεγαλύτερη νίκη στην Προοδευτική είχαν το Προοδευτική ΑΕ Νεάπολη 9-0 ενώ είχε κάνει άλλες μεγαλύτερες και σε μεγαλύτερες κατηγορίες ή τι μεγαλύτερη εκτός εδρας νίκη Οσφπ - ΠΡΟΟ 0-3 ενώ έχει κάνει μεγαλύτερες. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ εδω μέσα. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΒΠ παίζουν λήμματα με 3 σειρές και χωρίς πηγές, επειδή γράφω εγώ. ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ. ciao ρε χρήστες της πλάκας.
ΥΓ: Άντε ψαχτει τα λήμματα συλλόγων, περιοχών, γηπέδων κ.α. που δεν έχουν ούτε μία πηγή και παραπομπή και είναι 3 σειρών κείμενα. Γι' αυτό και κλαιγοντουσαν ορισμένοι, αλλά η ΒΠ δε έλεγε τίποτα. Που είσαι πουλί, ΑΝΤΕ ΤΣΙΟΥ ΣΟΥ.
Και κάτι τελευταίο μιας και το σύστημα που χρησιμοποιεί ένα παρεακι εδώ μέσα. Ιωνικοι θα πάρετε χουνερι, όταν θα 'ρθειτε μέσα στο κλουβί, το κρατικό τι και αν εφημερευει έχεις θα φύγετε νεκροί. Forza Bella Signora PROO.
Και κάτι άλλο,μην ασχολεθστρ μερικοί με κείμενα δεν το έχετε, μπέσα.
 
!ΠΡΟΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! ΤΣΙΟΥ σας πουλιά, είστε λίγοι για να γράφετε για όποιον δηποτε σύλλογο.
2.840

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης