Συζήτηση χρήστη:JSion: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
→‎Ευχαριστίες: νέα ενότητα
(→‎Ευχαριστίες: νέα ενότητα)
 
Για το γήπεδο έχεις δίκιο,[[Χρήστης:Glorious 93|μεσιέ]], το «κακό» έχει γίνει, λάθος μου. Για τον Γιορίς από ότι βλέπω ο πατέρας του ήταν καταλανός εμιγκρέ άρα αν το πάμε τόσο πίσω «Λιορίς» θα ήταν το σωστότερο.
 
== Ευχαριστίες ==
 
Σας συγχαίρω για την ακριβή απόδοση των ισπανικών ονομάτων, τα σχόλιά σας μου ήταν πολύτιμα για τη μετεγγραφή ισπανικών λέξεων στα ελληνικά. Είστε χρήσιμος για τη wikipedia και η συμβολή σας θα διορθώσει λάθη, ιδιαίτερα με την επιστημονικότητα που σας διακρίνει.
Νομίζω πως το προτιμιτέος στο Σχόλιο 5 της σελίδα σας γράφετε ορθότερα προτιμητέος, μια και το μακρό ω του προτιμώ πρέπει να γίνει μακρό ι, δηλ. η.
 
Οι χάρτες που έχετε για την Ανδαλουσία και το Ρήνο είναι πανέμορφοι· ψάχνω καιρό πώς να κάνω έναν, αλλά το μόνο που έχω βρει είναι έναν χάρτη από το google να τον ανοίγω μέσω MSPaint και να γράφω τα ονόματα πόλεων με το εργαλείο πλαίσιο κειμένου. Εσείς πώς τα γράφετε τα ονόματα; υπάρχει ευκολότερος τρόπος με άλλο πρόγραμμα; Σας ευχαριστώ· και πάλι σας εκφράζω την εκτίμησή μου για την ποιότητα της εργασίας σας και το ήθος με το οποίο επικοινωνείτε με άλλους wiki-χρήστες.

Μενού πλοήγησης