Nintendo GameCube: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
μΧωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 4: Γραμμή 4:




Επιπλέον, το GameCube εισήγαγε μια ποικιλία από επιλογές συνδεσιμότητας για [[Κονσόλα βιντεοπαιχνιδιού|κονσόλες]] Nintendo, και ήταν η πρώτη κονσόλα της Nintendo έξω από την Ιαπωνία που υποστήριζε το online gameplay επισήμως, μέσω του Nintendo GameCube Broadband Adapter και Modem Adapter (πωλείται ξεχωριστά). Ωστόσο, η online υπηρεσία της είχε μόνο τέσσερα παιχνίδια που υποστηρίζονταν και δεν είχε προωθηθεί σε μεγάλο βαθμό. Συγκριτηκά, το Xbox Live, το PS2 Online και το SegaNet / Dreamarena ήταν πιο ενεργά στον online διαγωνισμό. Το GameCube είχε επίσης τη δυνατότητα να συνδεθεί με το Game Boy Advance για να υπάρξει πρόσβαση σε αποκλειστικές δυνατότητες ορισμένων παιχνιδιών ή να χρησιμοποιηθεί το φορητό σύστημα ως χειριστήριο για τον παίκτη του GameCube.
Επιπλέον, το GameCube εισήγαγε μια ποικιλία από επιλογές συνδεσιμότητας για [[Κονσόλα βιντεοπαιχνιδιού|κονσόλες]] Nintendo, και ήταν η πρώτη κονσόλα της Nintendo έξω από την Ιαπωνία που υποστήριζε το online gameplay επισήμως, μέσω του Nintendo GameCube Broadband Adapter και Modem Adapter (πωλείται ξεχωριστά). Ωστόσο, η online υπηρεσία της είχε μόνο τέσσερα παιχνίδια που υποστηρίζονταν και δεν είχε προωθηθεί σε μεγάλο βαθμό. Συγκριτικά, το Xbox Live, το PS2 Online και το SegaNet / Dreamarena ήταν πιο ενεργά στον online διαγωνισμό. Το GameCube είχε επίσης τη δυνατότητα να συνδεθεί με το Game Boy Advance για να υπάρξει πρόσβαση σε αποκλειστικές δυνατότητες ορισμένων παιχνιδιών ή να χρησιμοποιηθεί το φορητό σύστημα ως χειριστήριο για τον παίκτη του GameCube.





Έκδοση από την 06:21, 28 Απριλίου 2016

Nintendo GameCube

Το Nintendo GameCube είναι η κονσόλα έκτης γενιάς της Nintendo και κυκλοφόρησε μετά το Nintendo 64 και πριν το Wii, στην Ιαπωνία τον Σεπτέμβρη του 2001 ενώ στην Ευρώπη το Μάιο του 2002. Είναι η πρώτη παιχνιδομηχανή της Nintendo που δεν χρησιμοποιεί σαν αποθηκευτικό μέσο για τα παιχνίδια της κασέτες, αλλά mini-DVD το οποίο πάλι ερχόταν σε αντίθεση με τους κύριους ανταγωνιστές της στην αγορά βιντεοπαιχνιδιών Sony και Microsoft που χρησιμοποιούσαν DVD. Το Gamecube πούλησε παγκοσμίως περί τα 21.740.000 αντίτυπα. Ο επεξεργαστής του GameCube ήταν στα 486 MHz. Δημοφιλή παιχνίδια ήταν τα Super Smash Bros Melee, Mario Kart: Double Dash‼, Super Mario Sunshine, The Legend of Zelda: The Wind Waker, The Legend of Zelda: Four Swords Adventures κ.α.


Επιπλέον, το GameCube εισήγαγε μια ποικιλία από επιλογές συνδεσιμότητας για κονσόλες Nintendo, και ήταν η πρώτη κονσόλα της Nintendo έξω από την Ιαπωνία που υποστήριζε το online gameplay επισήμως, μέσω του Nintendo GameCube Broadband Adapter και Modem Adapter (πωλείται ξεχωριστά). Ωστόσο, η online υπηρεσία της είχε μόνο τέσσερα παιχνίδια που υποστηρίζονταν και δεν είχε προωθηθεί σε μεγάλο βαθμό. Συγκριτικά, το Xbox Live, το PS2 Online και το SegaNet / Dreamarena ήταν πιο ενεργά στον online διαγωνισμό. Το GameCube είχε επίσης τη δυνατότητα να συνδεθεί με το Game Boy Advance για να υπάρξει πρόσβαση σε αποκλειστικές δυνατότητες ορισμένων παιχνιδιών ή να χρησιμοποιηθεί το φορητό σύστημα ως χειριστήριο για τον παίκτη του GameCube.