Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Χρήστης:Jimkats»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
1.248 bytes αφαιρέθηκαν ,  πριν από 5 έτη
Update with right info
(Update with right info)
23 χρονών, σπούδασα Ναύπακτο πρώην Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων, νυν Μηχανικών Πληροφορικής στο Αντίρριο. Τώρα κάνω μεταπτυχιακό στο ίδιο τμήμα.
Είμαι από το Άργος και είμαι 17 χρονών. Το κανάλι μου στο youtube είναι: http://www.youtube.com/jimkats1 . Η αγαπημένη μου εκπομπή είναι ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός της Γιουροβιζιον.
Έχω ενδιαφέρον όσον αφορά την ψηφιακή εγκληματολογία και την εφαρμοσμένη ασφάλεια συστημάτων.
 
Για επικοινωνία, κυρίως Facebook (http://www.facebook.com/jimkats), αλλιώς email (jim-kats@hotmail.com ή jimkats1@gmail.com)
Διάφορα e-mails/chats: jimkats06@yahoo.gr (Yahoo), jim-kats@hotmail.com (MSN), jimkats (Xfire), jimkats1 (AIM & Skype), jimkats1@pathfinder.gr (Pathfinder).
 
Δεν το έχω κάνει ακόμη, αλλά σκέφτομαι να κάτσω να φτιάξω τα ελληνικά άρθρα για μερικά τεχνολογικά, γιατί όταν κάναμε εργασίες στην σχολή, έψαχνα να βρω κάτι εδώ πέρα και μόνο στ' αγγλικά τα έβρισκα. Ιδίως όσον αφορά δίκτυα υπολογιστών, π.χ. για κάποια πρωτόκολλα.
Τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια ηλεκτρονικού υπολογιστή: Call of Duty 2 & 4, Ricochet Infinity και Grand Theft Auto San Andreas. Ο πρώην αγαπημένος μου σέρβερ του COD4 είναι: TorTserver CoD4 (By TorT from Norway)(Lol ήταν αυτή η φράση :d).
Μιλάω αγγλικά καλά (για πάνω από καλά κρίνετε εσείς, πάντως έχω Lower :d). Είμαι φανατικός της Γιουροβίζιον και '''μου αρέσει να βοηθάω την Βικιπαιδεία σε διάφορα άρθρα σχετικά με Γιουροβίζιον''' :). Παρεπιμπτόντως εγώ έβαλα στο άρθρο για την συμμετοχή της Μάλτας στον διαγωνισμό τις 3 σειρές εισαγωγή και τις συμμετοχές και κάποια άλλη (που δεν 8υμάμαι τώρα) έβαλε τα χρώματα και κάποια άλλα πράγματα. Απλώς το είπα γιατί δεν άντεχα άλλο :p. Το ίδιο ισχύει για την προσθήκη της Αρδέας ως αδελφοποιημένη πόλη του Άργους, διότι η αδελφοποίηση έγινε κατά το 2008 περίπου.
 
Πριν γραφτώ στην Βικιπαιδεία, είχα κάνει επίσης:
Ότι προαναφέρθηκε, είχαν προστεθεί Δεκέμβριο 2009. Σήμερα που γράφω, είναι 1:35 πμ 13/4/2011 (πως περνάει ο καιρός :d) και το λέω, απλώς για να σας δείξω τι ίσχυε τότε και τι τώρα. Ακόμα και ο τρόπος γραφής στο Διαδίκτυο. Δηλαδή από greeklish σε ελληνικά (όπου και κάνω επίτιμες προσπάθειες για να πείσω τους υπόλοιπους έλληνες χρήστες του Διαδικτύου να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα και όχι τα greeklish). Συγνώμμη για την άχρηστη πολυλογία, αλλά πιστέυω ότι στο μέλλον θα διορθωθεί το παρόν κείμενο ώστε να μην φαίνεται τόσο......
- Δημιουργία του άρθρου για τις συμμετοχές της Μάλτας στην Eurovision.
- Προσθήκη της Αρδέας ως αδελφοποιημένη πόλη του Άργους, διότι η αδελφοποίηση έγινε κατά το 2008 περίπου.
228

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης