Προώθηση ιστοσελίδων: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Everything , i delete all the content and i just wrote it all from the begining .. its was too low quality content and i could do anything but writing again.
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
(Everything , i delete all the content and i just wrote it all from the begining .. its was too low quality content and i could do anything but writing again.)
{{πηγές|29|03|2013}}
 
Η προώθηση ιστοσελίδων στης μηχανές αναζήτησης είναι η διαδικασία βελτίωσης της κατάταξης μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης. Όσο υψηλότερη κατάταξη έχει μια ιστοσελίδα τόσο πιο πολύ θα εμφανίζεται σε μηχανές αναζήτησης (όπως το Google), οι περισσότεροι επισκέπτες που επισκέπτονται τις ιστοσελίδες που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα.
Ο όρος '''Προώθηση ιστοσελίδων''', αλλιώς ''διαδικτυακή αγοραλογία'' (μάρκετινγκ), αναφέρεται στην [[διαφήμιση]] (προώθηση) προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω του [[διαδίκτυο|Διαδικτύου]]. Η διαδικτυακή αγοραλογία έχει ευρύ πεδίο εφαρμογής, αφού δεν αφορά μόνο την εμπορία μέσω Διαδικτύου, αλλά περιλαμβάνει επίσης και την πραγματοποιούμενη μέσω [[Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο|ηλεκτρονικού ταχυδρομείου]] και ασύρματων μέσων εμπορία.
 
Η προώθηση μιας ιστοσελίδας είναι μια δραστηριότητα της εξασφάλισης ενός δικτυακού τόπου να μπορεί να βρεθεί από τις μηχανές αναζήτησης για τις λέξεις και φράσεις που σχετίζονται με αυτήν. Από πολλές απόψεις, είναι απλά μια διαδικασία ελέγχου ποιότητας για τις ιστοσελίδες από τις μηχανές αναζήτησης.
Η διαδικτυακή αγοραλογία συνδέει τις δημιουργικές και τεχνικές πτυχές του Διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και της ανάπτυξης [[ιστοσελίδα|ιστοσελίδων]] ως μέσου προώθησης με στόχο τη διαφήμιση και τις πωλήσεις διαδικτυακά. Επίσης αναφέρεται και στην τοποθέτηση προϊόντων και υπηρεσιών στις [[Μηχανή αναζήτησης|μηχανές αναζήτησης]] ως ''Search Engine Marketing'' (SEM) , ''[[Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης|Search Engine Optimization]]'' (SEO), διαφημίσεις σε banner σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες, e-mail marketing, κινητή διαφήμιση, στρατηγικές και [[Web 2.0]].
 
Μερικά από τα πιο σημαντικά στοιχεία για τη προώθηση τις ιστοσελίδας σας είναι η βελτιστοποίηση της. Η αποτελεσματική βελτιστοποίηση τις ιστοσελίδας μπορεί να απαιτήσει αλλαγές στον πηγαίο κώδικα HTML/PHP/CSS μιας ιστοσελίδας και του περιεχόμενο του ιστοτόπου καθεαυτού. Η Βελτιστοποίηση ενός δικτυακού τόπου μπορεί να περιλαμβάνει την επεξεργασία του κώδικα τις ιστοσελίδας και την αφαίρεση του λάθους κωδικά, την συμπίεση ορισμένων αρχείων για να παραδίδονται στης μηχανές αναζήτησης πιο γρήγορα, την προσθήκη λέξεων κλειδιών, την βελτιστοποιηση των url, η εμπλουτίσει κειμένων, η συμπίεση και βελτιστοποιηση των εικόνων κλπ. πηγή : [http://eas-seo.com/ιστοσελίδες/προωθηση/προώθηση-ιστοσελίδων/ προώθηση ιστοσελίδων]
Στην αγγλική γλώσσα ο όρος είναι επίσης γνωστός και ως ''web marketing'', ''online marketing'', ''webvertising'' ή ''e-marketing''.
 
Εκτός από τις μηχανές αναζήτησης, στις μέρες μας πολύ σημαντικό εργαλείο προώθησης αποτελούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως [[Facebook]], [[Twitter]], [[Google+]] κτλ, με πολύ ουσιαστικά αποτελέσματα αναφορικά με την γνωστοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών{{πηγή}}.
 
[[Κατηγορία:Προώθηση Ιστοσελίδων]]
4

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης