Ράντυ Όρτον: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Αναίρεση έκδοσης 5441497 από τον 2A02:582:D7B:E800:C165:8DAF:EE52:1116 (Συζήτηση)
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 16: Γραμμή 16:
}}
}}


Ο ''Ράνταλ Κιθ Όρτον'' (αγγλ:Randy Orton) γεννήθηκε την 1 Απριλίου 1980, είναι Αμερικάνος [[Κατς|επαγγελματίας παλαιστής]] του [[WWE]] και περιστασιακός ηθοποιός. Κατάγεται απο το [[Σαιντ Λούις]] της πολιτείας του [[Μιζούρι (πολιτεία)|Μιζούρι]] και έχει εκπαιδευτεί από τον πατέρα του, [[Μπομπ Όρτον]], παλαιστή της δεκαετίας του '90.<small><ref>http://wwe.com/superstars/smackdown/randyorton</ref></small>
Ο ''Ράνταλ Κιθ Όρτον'' (αγγλ:Randy Orton) γεννήθηκε την 1 Απριλίου 1973, είναι Αμερικάνος [[Κατς|επαγγελματίας παλαιστής]] του [[WWE]] και περιστασιακός ηθοποιός. Κατάγεται απο το [[Σαιντ Λούις]] της πολιτείας του [[Μιζούρι (πολιτεία)|Μιζούρι]] και έχει εκπαιδευτεί από τον πατέρα του, [[Μπομπ Όρτον]], παλαιστή της δεκαετίας του '90.<small><ref>http://wwe.com/superstars/smackdown/randyorton</ref></small>


==Τα πρώτα βήματα==
==Τα πρώτα βήματα==

Έκδοση από την 20:51, 21 Δεκεμβρίου 2015

Ράντυ Όρτον
Γενικές πληροφορίες
ΓέννησηΡάνταλ Κιθ Όρτον
1 Απριλίου 1980 (1980-04-01) (43 ετών)
Νόξβιλ, Τενεσί
ΚατοικίαSt. Charles
Εθνικότητα ΗΠΑ
ΨευδώνυμοThe Viper
WWE's Apex Predator
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Ύψος1,93 m
Βάρος107 kg
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσαΑγγλικά
Ομιλούμενες γλώσσεςΑγγλικά
ΣπουδέςHazelwood Central High School
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταεπαγγελματίας παλαιστής[1]
ηθοποιός
παλαιστής[2]
ΕργοδότηςWWE
Περίοδος ακμής2000
Οικογένεια
ΓονείςΜπομπ Όρτον
Στρατιωτική σταδιοδρομία
Βαθμός/στρατόςΣώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ
Ιστότοπος
[[1] randy-orton.com/%20randy-orton.com]]
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Ο Ράνταλ Κιθ Όρτον (αγγλ:Randy Orton) γεννήθηκε την 1 Απριλίου 1973, είναι Αμερικάνος επαγγελματίας παλαιστής του WWE και περιστασιακός ηθοποιός. Κατάγεται απο το Σαιντ Λούις της πολιτείας του Μιζούρι και έχει εκπαιδευτεί από τον πατέρα του, Μπομπ Όρτον, παλαιστή της δεκαετίας του '90.[3]

Τα πρώτα βήματα

Ξεκίνησε να ασχολείται με την επαγγελματική πάλη το 2000 και εκπαιδεύτηκε από τον πατέρα του "Καουμπόι" Μπομπ Όρτον, ενώ έκανε τον διαιτητή μερικές φορές στο ξεκίνημά του. Το 2001 υπέγραψε με το WWE για να μπει στη θυγατρική του εταιρεία, όπως και έγινε.

Καριέρα στο WWE (2002-παρόν)

Η Εβολούσιον και οι πρώτοι τίτλοι (2002-2005)

Ο Ράντυ Όρτον έκανε το ντεμπούτο του σε αγώνα του WWE, στην 18η WrestleMania, όπου σε μη τηλεοπτικό αγώνα νίκησε τον Τόμι Ντρίμερ. Στην τηλεόραση, εμφανίστηκε πρώτη φορά στο SmackDown στις 25 Απριλίου του 2002 χάνοντας από τον Χάρντκορ Χόλι. Στα τέλη του 2002 τραυματίστηκε στον ώμο και έμεινε εκτός δράσης για αρκετό καιρό.

Ο Όρτον το 2005

Όταν επέστρεψε, έγινε μέλος της ομάδας Εβολούσιον, που την αποτελούσαν οι Τριπλ Έιτς, Ρικ Φλερ, εκείνος και αργότερα ο Μπατίστα. Σχεδόν σε όλο το 2003, ο Όρτον βοηθούσε τον Τριπλ Έιτς να διατηρεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών. Στα τέλη του έτους, ο Όρτον κατέκτησε το Διηπειρωτικό Πρωτάθλημα, νικώντας τον Ρομπ Βαν Νταμ. Σύντομα, άρχισε να στοχεύει τους θρυλικούς παλαιστές, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Legend Killer (ελλ: Φονέας Θρύλων). Έγινε περισσότερο γνωστός στο κοινό, λόγω των επιθέσεων και της ασέβειας που έδειχνε προς τους θρύλους και συμμετείχε σε αρκετές αντιπαλότητες με αυτούς. Ο Όρτον διατήρησε το πρωτάθλημα του, νικώντας τον βετεράνο Μικ Φόλεϊ σε έναν αιματηρό αγώνα χωρίς κανόνες στο Backlash. Τον Ιούλιο του 2004, έχασε το πρωτάθλημα απο τον Ετζ. Ο Όρτον μετά απο την απώλεια του τίτλου δεν έμεινε άπραγος και κέρδισε έναν αγώνα είκοσι παλαιστών, για να γίνει ο διεκδικητής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Βαρέων Βαρών. Στο SummerSlam, επικράτησε του Κρις Μπενουά και έγινε ο νεότερος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Βαρέων Βαρών (24 ετών).

Ο Τριπλ Έιτς ζήλεψε την επιτυχία του Όρτον και τον πρόδωσε μαζί με τα άλλα δύο μέλη της Εβολούσιον. Η ρήξη του με την ομάδα ήρθε στις 15 Αυγούστου του 2004. Τον επόμενο μήνα έχασε τον τίτλο από τον μεγάλο αντίζηλο του, Τριπλ Έιτς, ενώ μέχρι και τον Ιανουάριο του 2005, προσπάθησε να τον ανακτήσει και παράλληλα είχε κόντρα με όλα τα μέλη της Εβολούσιον. Στη συνέχεια, ο Ράντυ Όρτον προκάλεσε τον Αντερτέικερ σε αγώνα στη WrestleMania 21, απειλώντας πως θα γίνει ο πρώτος που θα τον νικήσει σε αυτό το σόου. Κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού ο Όρτον έχασε, παρόλο που είχε τη βοήθεια του πατέρα του. Στο SummerSlam, ο Όρτον νίκησε τον Αντερτέικερ και στο No Mercy σε έναν αγώνα με φέρετρο, ο Όρτον νίκησε ξανά μαζί με τον πατέρα του. Στο Armgeddon, ο Αντερτέικερ νίκησε τον Όρτον σε αγώνα με κλουβί (hell in a cell), τελειώνοντας την κόντρα τους.

Διάφορες κόντρες και Ομάδα με τον Ετζ (2006-2007)

Τον Αύγουστο του 2006, ο Όρτον άρχισε μια κόντρα με τον μεγάλο θρύλο της πάλης, Χαλκ Χόγκαν, απο τον οποίο και έχασε στο SummerSlam. Τον Οκτώβριο, ο Ετζ πρότεινε στον Όρτον να συμμαχήσουν για να βγάλουν απο τη μέση την D-Generation X, που αποτελούσαν οι Σον Μάικλς και Τριπλ Έιτς. Τελικά, ο Όρτον συνεργάστηκε μαζί του και δημιούργησαν τους Rated RKO, απόφαση που τους βοήθησε να γίνουν παγκόσμιοι ομαδικοί πρωταθλητές. Η ομάδα προσπάθησε να γίνει αντιπαθής στους οπαδούς, κάτι που τελικά κατάφερε. Παράλληλα, άρχισαν και μια μεγάλη κόντρα με την D-Generation X, που αποτελούσαν οι Σον Μάικλς και Τριπλ Έιτς. Οι Rated-RKO, τους κέρδισαν και αργότερα έχασαν απο αυτούς. Ο Τριπλ Έιτς τραυματίστηκε όμως και την θέση του στο σενάριο θα πάρει ο Τζον Σίνα. Η ομάδα Μάικλς-Σίνα κέρδισε πολλές φορές τους Όρτον και Ετζ, που τελικά συνέχισαν χωριστά, από τον Μάιο του 2007.

Κατακτήσεις τίτλων και άλλες κόντρες (2007-2008)

Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους επικράτησε του Τριπλ Έιτς σε έναν αγώνα νοκ άουτ και έγινε ο νέος πρωταθλητής WWE. Για περίοδο 6 μηνών (7 Οκτωβρίου 2007 έως 1 Ιουνίου 2008) κατάφερε να διατηρήσει τον πολυπόθητο τίτλο του WWE επικρατώντας με την σειρά των: Τριπλ Έιτς, Σον Μάικλς, Κρις Τζέρικο, Τζεφ Χάρντι και Τζον Σίνα. Το 2007 έβγαλε τον Σον Μάικλς εκτός δράσης για περίοδο έξι μηνών. Επίσης έβγαλε οριστικά εκτός δράσης τον Ρομπ Βαν Νταμ, καθώς και για να γίνει Πρωταθλητής WWE, τον τότε πρωταθλητή Τζον Σίνα. Ο Όρτον έχει επίσης νικήσει δυο παραδοσιακούς αγώνες Survivor Series με νικητή μόνο τον εαυτό του και έναν αγώνα Survivor Series το 2008, στον οποίο δεν ήταν ο μόνος νικητής, αλλά μαζί με τον Κόντι Ρόουντς. Την 1η Ιουνίου του 2008 τραυματίστηκε στον ώμο, στο One Night Stand ενάντια στον Τριπλ Έιτς για δεύτερη φορά στην καριέρα του, βγαίνοντας εκτός δράσης έως και τα τέλη του 2008. Τότε άρχισε τους τσακωμούς με τον Σι Εμ Πανκ τον οποίο εξευτέλισε πολλές φορές και με τον Μπατίστα, ο οποίος δεν δέχθηκε να συμμαχήσει μαζί του. Τις πρώτες μέρες επιστροφής του, φορούσε έναν επίδεσμο στον δεξιό του ώμο.

Η επιτυχημένη ομάδα Λέγκασι (2008-2010)

Ο Όρτον το 2008

Από το 2008 ο Όρτον ξεκίνησε να ηγείται της ομάδας Λέγκασι, που την αποτελούσαν οι Κόντι Ρόουντς και Τεντ Ντιμπιάσι. Στην περίοδο αυτή, ο Όρτον κατέκτησε 3 παγκόσμια πρωταθλήματα, έναν αγώνα Royal Rumble, ενώ οι Ρόουντς και Ντιμπιάσι κέρδισαν δύο φορές τους ομαδικούς τίτλους. Εκείνη τη περίοδο, η Λέγκασι ήρθε σε κόντρα με τον πρωταθλητή Βαρέων Βαρών, Σι Εμ Πανκ, τον οποίο και τραυμάτισε.

Με την είσοδο του 2009, ο Όρτον υποδυόταν τον βίαιο και ψυχολογικά ασταθή παλαιστή. Έπειτα, νίκησε στον αγώνα 30 παλαιστών, το Royal Rumble και εισέπραξε αγώνα τίτλου στη WrestleMania 25. Τον Φεβρουάριο, ο Όρτον κλώτσησε στο κεφάλι τον πρόεδρο Βινς Μακμάν και έκανε διάφορες επιθέσεις στη Στέφανι και τον Σέιν Μακμάν. Λόγω αυτών των ενεργειών, ο Όρτον δέχθηκε επίθεση απο τον Τριπλ Έιτς, ο οποίος είναι μέλος της οικογένειας Μακμάν. Σύντομα, άρχισε μια μεγάλη κόντρα μεταξύ των Όρτον-Τριπλ Έιτς, που διήρκεσε για αρκετό καιρό. Στη WrestleMania 25, ο Όρτον διεκδίκησε επιτυχώς το Πρωτάθλημα WWE κόντρα στον Τριπλ Έιτς. Έπειτα, ο Όρτον άρχισε κόντρα και με έναν φίλο του Τριπλ Έιτς, τον Μπατίστα. Εντωμεταξύ, οι Ρόουντς & Ντιμπιάσι βοηθούσαν τον Όρτον στις επιθέσεις που έκανε. Αργότερα, ο Όρτον επικεντρώθηκε στον Μπατίστα, απο τον οποίο και έχασε. Μετά την ήττα, η Λέγκασι επιτέθηκε στον Μπατίστα και τον τραυμάτισε. Με το τίτλο WWE υπό τη κατοχή του, ο Όρτον νίκησε τον Τριπλ Έιτς σε διάφορες περιπτώσεις. Στο δεύτερο εξάμηνο του 2009, ο Όρτον είχε κόντρα με τον Τζον Σίνα. Η Λέγκασι άρχισε να περνάει κρίση και οι τρεις τους ξεκίνησαν να έχουν μια κόντρα μεταξύ τους από τις αρχές του 2010, που οδηγήθηκε στην WrestleMania, σε έναν αγώνα τριών ατόμων. Εκεί, οι Ρόουντς και Ντιμπιάσι, συμμάχησαν ώστε να διαλύσουν τον Όρτον, ο οποίος τελικά νίκησε και έβαλε τέλος στην ομάδα οριστικά.

Διάφορες αντιπαλότητες και τίτλοι (2010-2011)

Ο Όρτον το 2010

Το υπόλοιπο του 2010, συνεχίστηκε με τον ίδιο στο πεδίο του Τίτλου WWE συνεχώς, τον οποίο κατέκτησε στις 19 Σεπτεμβρίου και κράτησε ως τις 22 Νοεμβρίου. Ως το τέλος της χρονιάς και στις αρχές του 2011, κοντραρίστηκε με την ομάδα Νέξους.

To 2011 άρχισε τις κόντρες με τον Κρίστιαν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών. Σε ενα επεισόδιο του WWE SmackDown, o Ράντυ κέρδισε τον Κρίστιαν και έγινε πρωταθλητής. Ωστόσο στο Over the Limit έγινε ένας επαναληπτικός αγώνας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών οπού ο Ράντυ κέρδισε. Στο επόμενο PPV, που ήταν το Capitol Punishment, ο Ράντυ νίκησε ξανά. Στο MiTB σε έναν αγώνα όπου ο Ράντυ κινδύνευε να χάσει το τίτλο αν αποκλειστεί απο τον διαιτητή, τελικά έχασε καθώς ο Ράντυ χτύπησε τον Κρίστιαν στα γεννητικά όργανα αφού πιο πριν ο Κρίστιαν τον έφτυσε. Στο SummerSlam σε έναν αγώνα No Holds Barred (δηλαδή χωρίς κανόνες) ο Ράντυ κέρδισε πάλι τον τίτλο, αφού έκανε ένα RKO πάνω στα σκαλιά. Το Σεπτέμβριο, κράτησε τον τίτλο στο Night of Champions κόντρα στον ογκώδη Μαρκ Χένρι και στο Hell in a Cell κέρδισε ξανά εκείνον.

Στη συνέχεια, άρχισε κόντρα με τον Κόντι Ρόουντς και αργότερα με τον Γουέιντ Μπάρετ. Από τον πρώτο τραυματίστηκε στα τέλη του Δεκέμβρη και έμεινε περίπου ένα μήνα εκτός.

Κόντρες και Money in the Bank (2012-2013)

Πρώτη του εμφάνιση το 2012 ήταν στις 27 Ιανουαρίου όταν επιτέθηκε στον Μπάρετ και την επόμενη εβδομάδα σε αγώνα μεταξύ τους, ο Όρτον νίκησε, βάζοντας τέλος στην διαμάχη τους. Τον Μάρτιο άρχισε μια μικρή κόντρα με τον Κέιν, που οδηγήθηκε στη WrestleMania 28, με νικητή τον Όρτον. Σε μια ρεβάνς ένα μήνα μετά, στο Extreme Rules, o Ράντυ νίκησε τελειώνοντας την κόντρα τους. Στο Over the Limit, ο Ράντυ διεκδίκησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών, ενάντια στον Κρις Τζέρικο, Αλμπέρτο Ντελ Ρίο και τον πρωταθλητή Σέιμους, αλλά ο τελευταίος κράτησε τον τίτλο.

Στις 30 Μαΐου, τιμωρήθηκε με διακοπή συμβολαίου για δύο μήνες (60 ημέρες), λόγω παραβίασης των κανόνων του WWE για απαγορευμένες ουσίες.[4] Έκανε την επιστροφή του στις 30 Ιουλίου στο Raw, νικώντας τον Χιθ Σλέιτερ. Τον Σεπτέμβριο, ο Όρτον αγωνίστηκε στο πρώτο pay-per-view μετά την επιστροφή του, το Night of Champions, όπου και νίκησε τον Ντολφ Ζίγκλερ. Έπειτα, η μεγάλη ώθηση που είχε όλα αυτά τα χρόνια περιορίστηκε. Στη συνέχεια, άρχισε μια αντιπαλότητα με τον Αλμπέρτο Ντελ Ρίο και ήρθαν αντιμέτωποι τον Οκτώβριο στο Hell in a Cell, όπου νίκησε ο Όρτον. Τον Φεβρουάριο του 2013 άρχισε κόντρα με την ομάδα Shield (ελλ: Σιλντ) και στη WrestleMania 29, ο Όρτον μαζί με τον Σέιμους και τον Μπιγκ Σόου έχασαν απο την Σιλντ. Έπειτα συνέχισε την κόντρα του με την ομάδα Σιλντ για τους ομαδικούς τίτλους με παρτενέρ τον Ντάνιελ Μπράιαν όμως ηττήθηκαν στο Payback. Τον Ιούλιο η καριέρα του ανέκαμψε, όταν στο Money in the Bank κέρδισε τον ομώνυμο αγώνα και κατέκτησε συμβόλαιο αγώνα για το Πρωτάθλημα WWE όποτε εκείνος ήθελε.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών WWE (2013-)

Στο SummerSlam στον αγώνα μεταξύ των Τζον Σίνα και Ντάνιελ Μπράιαν, ο τελευταίος αναδείχθηκε Πρωταθλητής WWE όμως ο διαιτητής Τριπλ Έιτς τον χτύπησε, δίνοντας την ευκαιρία στον Όρτον να "εξαργυρώσει" το συμβόλαιο και να γίνει ο νέος Πρωταθλητής WWE. Στη συνέχεια ο Όρτον έγινε "κακός" αφού στέρησε τον τίτλο απο τον Μπράιαν και έγινε ο ευνοούμενος πρωταθλητής του Τριπλ Έιτς και της οικογένειας Μακμάν. Τον Σεπτέμβριο στο Night of Champions ο Όρτον έχασε τον τίτλο απο τον Ντάνιελ Μπράιαν. Τον επόμενο μήνα στο WWE Battleground, ο Όρτον αντιμετώπισε τον Μπράιαν για τον τίτλο, όμως μια παρέμβαση του Μπιγκ Σόου σταμάτησε τον αγώνα. Στο Hell in a Cell, με τη βοήθεια του ειδικού διαιτητή Σον Μάικλς, ο Όρτον νίκησε τον Μπράιαν και κατέκτησε το Πρωτάθλημα WWE. Έπειτα άρχισε κόντρα με τον Μπιγκ Σόου, τον οποίο και νίκησε τον Νοέμβριο στο Survivor Series για να διατηρήσει τον τίτλο του.

Η επόμενη κόντρα του Όρτον ήταν με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Βαρέων Βαρών, Τζον Σίνα. Ο Τριπλ Έιτς ανακοίνωσε πως οι δύο πρωταθλητές θα έρθουν αντιμέτωποι στο TLC σε ομώνυμο αγώνα, με έπαθλο τα πρωταθλήματα τους τα οποία ενοποιήθηκαν. Ο Όρτον κατάφερε να νικήσει τον Σίνα και να γίνει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Βαρέων Βαρών WWE. Η κόντρα του με τον Σίνα συνεχίστηκε στο Royal Rumble του 2014, με τον Όρτον να νικά λόγω εξωτερικής επέμβασης. Τον Φεβρουάριο στο Elimination Chamber, σε έναν ομώνυμο αγώνα ο Όρτον διατήρησε το πρωτάθλημα του, απέναντι στους Τζον Σίνα, Ντάνιελ Μπράιαν, Κρίστιαν, Σέιμους και Σεζάρο. Στη WrestleMania 30 ο Όρτον ήρθε αντιμέτωπος με τους Μπατίστα και Ντάνιελ Μπράιαν, χάνοντας τον τίτλο απο τον τελευταίο. Έπειτα συμμετείχε ξανά στην Evolution, η οποία αποτελείται από τον Μπατίστα, τον Τριπλ Έιτς και τον ίδιο και δημιούργησαν μια νέα κόντρα με την Shield. Στο Extreme Rules η Shield νίκησε, όπως και στο Payback. Έπειτα, διεκδίκησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WWE στο Money in the Bank και στο Battleground χωρίς επιτυχία. Στη συνέχεια ο Όρτον άρχισε μια κόντρα με τον Ρόμαν Ρέινς, απο τον οποίο και έχασε τον Αύγουστο στο SummerSlam.

Στις 31 Μαρτίου 2015, ο Ράντυ Όρτον αντιμετώπισε τον Σεθ Ρόλινς στη Wrestlemania 31 (με τον οποίο είχε ξεκινήσει κόντρα), τον οποίο και νίκησε.

Η κόντρα του Συνεχιζόταν και στο Extreme Rules σε steel cage match οπού και έχασε. Ως και στο Payback σε fatal 4 way με τους Ρομαν Ρεινς Ντιν Αμπρουζ και τον κάτοχο Σεθ Ρολινς έτσι τέλειωσε η κόντρα τους.ο Ορτον συμμετείχε στο Money In The Bank χωρίς καμία επιτυχία. Τις επόμενες μέρες άρχισε μια κόντρα με τον Σείμους, τον οποίο Νίκησε στο Battleground!

Τελειωτικές Κινήσεις

Ο Όρτον εκτελεί το headlock backbreaker.
  • Full nelson slam - OVW
  • O-Zone (Overdrive) – 2002–2003
  • RKO – 2003–σήμερα
  • Running punt kick (Κλωτσιά στο κεφάλι του αντιπάλου) – 2007–σήμερα

Χαρακτηριστικές Κινήσεις

  • Corner clothesline
  • Dropkick
  • Elevated DDT
  • European uppercut
  • Gutwrench elevated neckbreaker
  • Inverted headlock backbreaker
  • Leaping knee drop
  • Lou Thesz press
  • Suplex
  • Belly-to-back
  • Olympic slam
  • Snap scoop powerslam
  • Swinging neckbreaker

Τίτλοι και κατορθώματα

Βραβεύσεις απο το περιοδικό Pro Wrestling Illustrated

  • Καλύτερος νέος παλαιστής (2001)
  • Πιο βελτιωμένος παλαιστής της χρονιάς (2004)
  • Πιο μισητός παλαιστής της χρονιάς (2007)
  • Πρώτος ανάμεσα σε 500 παλαιστές (2008)
  • Πιο μισητός παλαιστής της χρονιάς (2009)
  • Κόντρα της χρονιάς με τον Τριπλ Έιτς (2009)
  • Παλαιστής της χρονιάς (2009)
  • Παλαιστής της χρονιάς (2010)
  • Πιο δημοφιλής παλαιστής της χρονιάς (2010)

Παραπομπές