Άλμπερτ Παρκ: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
καμία σύνοψη επεξεργασίας
μ (Ο Ttzavaras μετακίνησε τη σελίδα Άλμπερτ Πάρκ στην Άλμπερτ Παρκ: Δεν χρειάζεται τόνος στη μονοσύλλαβη λέξη)
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
{{πηγές|08|12|2015}}
Το '''Άλμπερτ Πάρκ''' (''Albert Park'') είναι ένα προάστιο της κετρικής [[Μελβούρνη]]ς, το οποίο απέχει 3 χιλιόμετρα νότια από το άστυ της Μελβούρνης. Κατά την απογραφή του 2011, το Άλμπερτ Πάρκ είχε πληθυσμό 5.955.
 
Το '''Άλμπερτ ΠάρκΠαρκ''' (''Albert Park'') είναι ένα προάστιο της κετρικήςκεντρικής [[Μελβούρνη]]ς, το οποίο απέχει 3 χιλιόμετρα νότια από το άστυκέντρο της Μελβούρνηςπόλης. Κατά την απογραφή του 2011, το Άλμπερτ ΠάρκΠαρκ είχε πληθυσμό 5.955 κατοίκων.
Το προάστιο του Άλμπερτ Πάρκ εκτείνεται από τους Κήπους Άγιου Βικέντιου εώς Λεωφόρος Μπίκονσφιλντ (Beaconsfield Parade) και Δρόμος Μύλων (Mills Street). Eγκαταστάθηκε οικιστικώς ως προέκταση του Σμάραγδου Λόφου (Emerald Hill), τώρα η περιοχή ονομάζεται Νότια Μελβούρνη (South Melbourne). Χαρακτηρίζεται από ευρείς δρόμους, κτίρια πολιτιστικής κληρονομιάς, υπαίθριες καφετέριες, πάρκα και ώριμα εξωτικά δέντρα. Από το 1996 Albert Park έχει φιλοξενήσει το πρωτάθλημα Φόρμουλα 1 της Αυστραλίας, μια εκδήλωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
 
Το προάστιο του Άλμπερτ ΠάρκΠαρκ εκτείνεται από τους Κήπους Άγιου Βικέντιου εώςως τη ΛεωφόροςΛεωφόρο Μπίκονσφιλντ (Beaconsfield Parade) και Δρόμοςτην ΜύλωνΜιλλς Στριτ (Mills Street). Eγκαταστάθηκε οικιστικώς ως προέκταση του ΣμάραγδουΈμεραλντ ΛόφουΧιλ (Emerald Hill),. τώραΣήμερα η περιοχή ονομάζεται Νότια Μελβούρνη (South Melbourne). Χαρακτηρίζεται από ευρείς δρόμους, κτίρια πολιτιστικής κληρονομιάς, υπαίθριες καφετέριες, πάρκα και ώριμα εξωτικά δέντρα. Από το 1996 Albertτο Άλμπερτ ParkΠαρκ έχει φιλοξενήσει το πρωτάθλημα [[Φόρμουλα 1]] της Αυστραλίας[[Αυστραλία]]ς, μια εκδήλωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
 
 

Μενού πλοήγησης