Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Συζήτηση χρήστη:Aristo Class/Αρχείο 1»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
== Επιστημονικά ονόματα ==
Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί η κατάληξη -οειδή αντί -ίδες, εντούτοις ο Kupirijo είναι πολύ αποτελεσματικός χρήστης, ο Kupirijo φαίνεται να είναι βιολόγος, και μας έχει βοηθήσει με πολλά ονόματα στα ελληνικά και πολλά επιστημονικά ονόματα.--[[Χρήστης:Jaguarlaser|Jaguarlaser]] ([[Συζήτηση χρήστη:Jaguarlaser|συζήτηση]]) 18:14, 25 Οκτωβρίου 2015 (UTC)
 
== Καλησπέρα και πάλι! ==
 
Νομίζω θα σε ενδιαφέρει και μπορείς να μας δώσεις τα φώτα σου σε [[Συζήτηση:Ολυμπιακές Αερογραμμές#Πρόταση συγχώνευσης|αυτό το θέμα συγχώνευσης]].
 
Επίσης μια μικρή προτροπή. Βλέπω ότι φτιάχνεις τα λήμματα σε πρόχειρά σου και μετά τα κάνεις copy-paste στις ονομασίες που πρέπει να έχουν τα λήμματα, όταν δηλαδή τα δημοσιεύεις. Με αυτό τον τρόπο όμως δεν μεταφέρεται το ιστορικό, με αποτέλεσμα η πρώτη συνεισφορά στο ιστορικό να είναι πλασματική, εφόσον γράφεται όλο το κείμενο μονοκοπανιά. Αν μεταφέρεις την σελίδα του προχείρου στην ονομασία του λήμματος, κρατιέται όλη η δουλειά που έχει γίνει και πάει όμορφα πολύ να φαίνεται όλη σου η δουλειά σε ένα λήμμα. Κοίταξε εδώ, [[:en:wikipedia:moving pages#How to move a page]]. Καλή συνέχεια και πάλι! <font color="#56A2AA"><small>- - - - -</small></font> [[Χρήστης:SucreRouge|∫<sub>u</sub>ℂρЭℝ<b><small>0</small></b>υĜ<i>e</i>]] ([[Συζήτηση χρήστη:SucreRouge|<small>∑</small>∩ℤ<small>И</small>ㅜηs̈<i>i</i><sup>2</sup>]]) 23:06, 2 Νοεμβρίου 2015 (UTC)
9.848

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης