Ντρέικ Μπελ: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Αναίρεση έκδοσης 4975521 από τον 85.75.68.189 (Συζήτηση)
<ασδφγηξκ
Γραμμή 16: Γραμμή 16:
| ιστοσελίδα = [http://drakebell.com/ drakebell.com]
| ιστοσελίδα = [http://drakebell.com/ drakebell.com]
}}
}}
O ''Τζάρεντ Ντρέικ Μπελ'' (γεν. 27 Ιουνίου 1986), γνωστός ως '''Ντρέικ Μπελ''', είναι ένας [[ΗΠΑ|Αμερικανός]] ηθοποιός, τραγουδιστής, στιχουργός, παραγωγός και κιθαρίστας. Άρχισε τη καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Από το 1999 εώς το 2002 εμφανιζόταν στο σειρά ''The Amanda Show''. Το 2004 έγινε γνωστός στα νεανικά κοινά, όταν υποδύθηκε τον Ντρέικ Πάρκερ στην σειρά του [[Nickelodeon]], [[Ντρέικ & Τζος]].
O Γεράρδος Δράκος Καμπάνας (γεν. 27 Ιουνίου 1986), γνωστός ως Γκέουλας Μυκονιώτης, είναι ένας [[ΗΠΑ|Αμερικανός]] ηθοποιός (για τους τυφλούς), τραγουδιστής (για τους κουφούς) , στιχουργός (για τους τυφλούς και κωφάλαλους), παραγωγός (τύφλα να έχει ο David Guetta) και κιθαρίστας (τρέμε Slash). Άρχισε τη καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του 1239. Από το 1245 εώς το 3789 εμφανιζόταν στο σειρά ''The Amanda Show''. Το 3790 έγινε γνωστός στα νεανικά κοινά, όταν υποδύθηκε τον Ντρέικ Πάρκερ στην σειρά του [[Nickelodeon]], [[Ντρέικ & Τζος]].


Μέχρι και σήμερα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του [[Nickelodeon]] και έχει κερδίσει 9 βραβεία Nickelodeon Kid's Choice Awards και ένα βραβείο Teen Choice Awards. Ο πιο πρόσφατος ρόλος του είναι στην ταινία ": Η ταινία A fairly odd summer : Ωρίμασε,Τίμι Τέρνερ!" ως [[Τίμι Τέρνερ]] στις 2 Αυγούστου 2014. Δίνει επίσης τη φωνή του στον Peter Parker//Spiderman, στο κινούμενο σχέδιο Ultimate Spider-Man στο κανάλι [[Disney XD]]. και στην ταινία the bird of paradise κ.α.
Μέχρι και σήμερα είναι Ο ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ηθοποιός του [[Nickelodeon]] και έχει κερδίσει 12345656 βραβεία Nickelodeon Kid's Choice Awards και ένα βραβείο Teen Choice Awards. Ο πιο πρόσφατος ρόλος του είναι στην ταινία ": Η ταινία A fairly odd summer : Ωρίμασε,Τίμι Τέρνερ!" ως [[Τίμι Τέρνερ]] στις 2 Αυγούστου 2014. Δίνει επίσης τη φωνή του στον Peter Parker//Spiderman, στο κινούμενο σχέδιο Ultimate Spider-Man στο κανάλι [[Disney XD]]. και στην ταινία the bird of paradise κ.α.


Ο Ντρέικ Μπελ είναι και μουσικός, έχει γράψει το τραγούδι ''I Found a Way'' που ακούγεται στην αρχή της σειράς [[Ντρέικ & Τζος]]. Το 2005 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ, Telegraph. Το δεύτερο άλμπουμ του, It's Only Time, κυκλοφόρησε το 2006. To 2011 κυκλοφόρησε το EP άλμπουμ A Reminder. Το τελευταίο του άλμπουμ, Ready Steady Go! κυκλοφόρησε το 2014.
Ο Ντρέικ Μπελ είναι και μουσικός, έχει γράψει το τραγούδι ''I Found a Way'' που ακούγεται στην αρχή της σειράς [[Ντρέικ & Τζος]]. Το 2005 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ, Telegraph. Το δεύτερο άλμπουμ του, It's Only Time, κυκλοφόρησε το 2006. To 2011 κυκλοφόρησε το EP άλμπουμ A Reminder. Το τελευταίο του άλμπουμ, Ready Steady Go! κυκλοφόρησε το 2014.


==Προσωπική Ζωή==
==Προσωπική Ζωή==
Ο Ντρέικ Μπελ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σάντα Άνα της [[Καλιφόρνια]]. Έχει τρία μεγαλύτερα αδέρφια τον Τζόι, Ρόμπερτ και Τράβις και μια μεγαλύτερη αδερφή την Κέλι. Ξάδερφος του είναι ο παίχτης του [[μπέιζμπολ]], [[Χιθ Μπελ]].
Ο Ντρέικ Μπελ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σάντα Άνα της Νάρνια.Έχει τρία μεγαλύτερα αδέρφια τους Τρεις Αλί και μια μεγαλύτερη αδερφή την Αλήτισσα. Ξάδερφος του είναι ο παίχτης του [[μπέιζμπολ]], Χιθ Μπελ.


==Τηλεοπτική Καριέρα==
==Τηλεοπτική Καριέρα==

Έκδοση από την 21:14, 16 Δεκεμβρίου 2014

Ντρέικ Μπελ
Ο Ντρέικ Μπελ το 2007
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Drake Bell (Αγγλικά)
Γέννηση27 Ιουνίου 1986 (1986-06-27) (37 ετών)
Καλιφόρνια
Εθνικότητα Η.Π.Α.
ΣπουδέςOrange County School of the Arts[1]
Ιδιότηταηθοποιός[2], τραγουδιστής, τραγουδιστής-τραγουδοποιός, μουσικός παραγωγός, πιανίστας, ηθοποιός ταινιών, ηθοποιός τηλεόρασης, κιθαρίστας, ηθοποιός φωνής, σκηνοθέτης, τηλεοπτικός παραγωγός[3] και συνθέτης[3]
ΤέκναJeremy Drake Bell
Όργανακιθάρα, πιάνο και φωνή
Είδος τέχνηςΗθοποιός,
Κωμικός,
Τραγουδιστής,
Συνθέτης,
Σκηνοθέτης
Καλλιτεχνικά ρεύματαΚιθάρα,
Πιάνο,
Τραγούδι
Ιστοσελίδαdrakebell.com
Commons page Σχετικά πολυμέσα

O Γεράρδος Δράκος Καμπάνας (γεν. 27 Ιουνίου 1986), γνωστός ως Γκέουλας Μυκονιώτης, είναι ένας Αμερικανός ηθοποιός (για τους τυφλούς), τραγουδιστής (για τους κουφούς) , στιχουργός (για τους τυφλούς και κωφάλαλους), παραγωγός (τύφλα να έχει ο David Guetta) και κιθαρίστας (τρέμε Slash). Άρχισε τη καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του 1239. Από το 1245 εώς το 3789 εμφανιζόταν στο σειρά The Amanda Show. Το 3790 έγινε γνωστός στα νεανικά κοινά, όταν υποδύθηκε τον Ντρέικ Πάρκερ στην σειρά του Nickelodeon, Ντρέικ & Τζος.

Μέχρι και σήμερα είναι Ο ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ηθοποιός του Nickelodeon και έχει κερδίσει 12345656 βραβεία Nickelodeon Kid's Choice Awards και ένα βραβείο Teen Choice Awards. Ο πιο πρόσφατος ρόλος του είναι στην ταινία ": Η ταινία A fairly odd summer : Ωρίμασε,Τίμι Τέρνερ!" ως Τίμι Τέρνερ στις 2 Αυγούστου 2014. Δίνει επίσης τη φωνή του στον Peter Parker//Spiderman, στο κινούμενο σχέδιο Ultimate Spider-Man στο κανάλι Disney XD. και στην ταινία the bird of paradise κ.α.

Ο Ντρέικ Μπελ είναι και μουσικός, έχει γράψει το τραγούδι I Found a Way που ακούγεται στην αρχή της σειράς Ντρέικ & Τζος. Το 2005 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ, Telegraph. Το δεύτερο άλμπουμ του, It's Only Time, κυκλοφόρησε το 2006. To 2011 κυκλοφόρησε το EP άλμπουμ A Reminder. Το τελευταίο του άλμπουμ, Ready Steady Go! κυκλοφόρησε το 2014.

Προσωπική Ζωή

Ο Ντρέικ Μπελ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σάντα Άνα της Νάρνια.Έχει τρία μεγαλύτερα αδέρφια τους Τρεις Αλί και μια μεγαλύτερη αδερφή την Αλήτισσα. Ξάδερφος του είναι ο παίχτης του μπέιζμπολ, Χιθ Μπελ.

Τηλεοπτική Καριέρα

Ο Ντρέικ Μπελ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση το 1994 σε ένα επεισόδιο του Home Improvement. Εμφανίστηκε στην ταινία Τζέρι Μαγκουάιρ ως Τζέσι Ρίμο το 1996 και σε ένα επεισόδιο της σειράς Seinfeld. Το 1999 ήταν στο The Amanda Show ώς το 2002. Το 2004 μέχρι το 2007, πρωταγωνίστησε ως Ντρέικ Πάρκερ στη σειρά Ντρέικ & Τζος μαζί με τον φίλο του Τζος Πεκ. Το 2008 είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Superhero Movie. Το 2008 πρωταγωνίστησε στην ταινία College. Επίσης το 2008 έπαιξε στην ταινία Merry Christmas Drake & Josh, που έκανε πρεμιέρα στις 5 Δεκεμβρίου 2008. Έκανε guest εμφάνιση στη σειρά I Heart Vampires. Το 2010 έκανε τον Ντρέικ Πάρκερ στην σειρά ICarly στο επεισόδιο iBloop. Υποδύθηκε τον Τίμι Τέρνερ στην ταινία A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner! το 2011. To 2012 έκανε μια guest εμφάνιση στη σειρά Victorious. Ήταν επίσης το 2012 στην ταινία του Nickelodeon Rags ως Σόουν. Τα Χριστούγεννα του 2013 προβλήθηκε η ταινία που πρωταγωνιστή ως Τίμι Τέρνερ A Fairly odd Chrismas και τον Αύγουστο του 2014 προβλήθηκε η ταινία που πρωταγωνιστή A Fairly odd summer.

Reality shows

Ο Ντρέικ Μπελ το 2013 πήρε μέρος στην πρώτη σεζόν του ριάλιτι σόου του ABC TV, Splash..

Μουσική Καριέρα

Ο Ντρέικ Μπελ τραγούδησε το πρώτο του τραγούδι Lost A Lover το 2002 στη σειρά The Amanda Show. Το πρώτο του άλμπουμ Telegraph κυκλοφόρησε το 2005 και περιείχε την επιτυχία Found a way. Το δεύτερο άλμπουμ του It's Only Time το 2006, περιείχε τις επίσης επιτυχίες I Κnow και Makes Μe Ηappy. Το πιο πρόσφατο του άλμπουμ, το μινι-άλμπουμ A Reminder κυκλοφόρησε το 2011.Στα μέσα του 2014 κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ Ready Steady Go και περιείχε την επιτυχία του Makes Me Happy. Έχει κυκλοφορήσει κάποια singles όπως το Found a Way, το I Know, το Makes Me Happy, το Superhero! Song και το Terrific. Ο ίδιος έχει πει ότι οι μουσικές επιρροές του προέρχονται από τους The Beatles, τους The Beach Boys, τον Έλβις Πρίσλεϊ και τον Buddy Holly. O Ντρέικ Μπελ έχει επίσης πολλά μουσικά βίντεο των τραγουδιών του.

Βραβεία

Έτος Βραβείο Κατηγορία
2006 Blimp Award (Kids' Choice Awards) Favorite TV Actor (Drake & Josh)
2007 Blimp Award (Kids' Choice Awards) Favorite TV Actor (Drake & Josh)
Blimp Award (UK Kids' Choice Awards) Best TV Actor
UK Kids' Choice Awards) Best Male Singer
UK Kids' Choice Awards) Best TV Show (Drake & Josh)
2008 Blimp Award (Kids' Choice Awards) Favorite TV Actor (Drake & Josh)
UK Kids' Choice Awards) Best TV Show
Blimp Award (KCA Brazil 2008 - Meus Prêmios Nick) Favourite International Artist
Surfboard Award (Teen Choice Awards) Choice Movie Breakout Actor (Superhero Movie)
2009 Blimp Award (Nickelodeon Australian Kids' Choice Awards) Fave International TV Star
2010 Blimp Award (Nickelodeon Kids' Choice Awards Mexico) Favorite TV Actor (Drake & Josh)
2010 Blimp Award (Nickelodeon Australian Kids' Choice Awards) Big Kid Award

Πηγές

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

  1. Ανακτήθηκε στις 4  Μαρτίου 2021.
  2. (Ρουμανικά) CineMagia. 45454. Ανακτήθηκε στις 4  Απριλίου 2022.
  3. 3,0 3,1 Τσεχική Εθνική Βάση Δεδομένων Καθιερωμένων Όρων. xx0218663. Ανακτήθηκε στις 18  Δεκεμβρίου 2022.