Καίτη Γαρμπή: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Επιμέλεια και μορφοποίηση
Γραμμή 18: Γραμμή 18:
Η '''Καίτη Γαρμπή''' (γεν. στις [[8 Ιουνίου]] [[1961]]), είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Μετράει ήδη 25 χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία. Η Καίτη Γαρμπή είναι παντρεμένη από το [[1997]] με τον επίσης τραγουδιστή [[Διονύσης Σχοινάς|Διονύση Σχοινά]] και έχουν έναν γιο, τον Δημήτρη, που γεννήθηκε το 1999.
Η '''Καίτη Γαρμπή''' (γεν. στις [[8 Ιουνίου]] [[1961]]), είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Μετράει ήδη 25 χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία. Η Καίτη Γαρμπή είναι παντρεμένη από το [[1997]] με τον επίσης τραγουδιστή [[Διονύσης Σχοινάς|Διονύση Σχοινά]] και έχουν έναν γιο, τον Δημήτρη, που γεννήθηκε το 1999.


Στις 14 Μαρτίου 2010, το κανάλι Alpha στην εκπομπή CHART SHOW-YOUR COUNTDOWN κατέταξε την Καίτη Γαρμπή στην 08η θέση της λίστας με τις πιο εμπορικές γυναίκες τραγουδίστριες της Ελλάδας από το 1960 μέχρι τότε.
Στις 14 Μαρτίου 2010, το κανάλι Alpha στην εκπομπή ''Chart Show'-Your Countdown'' κατέταξε τη Γαρμπή στην θέση της λίστας με τις πιο εμπορικές γυναίκες τραγουδίστριες της Ελλάδας από το 1960 μέχρι τότε.


==Τα πρώτα χρόνια==
==Τα πρώτα χρόνια==


Η Καίτη Γαρμπή ξεκίνησε τη καριέρα της μαζί με τη μικρότερη αδερφή της Λιάνα ως '''«Αδελφές Γαρμπή»''' όταν η Καίτη ήταν μόλις 15 χρονών και η Λιάνα 13. Ως «αδελφές Γαρμπή» είναι περισσότερο γνωστές για την συνεργασία τους με τον Γιάννη Φλωρινιώτη.
Η Καίτη Γαρμπή ξεκίνησε τη καριέρα της μαζί με τη μικρότερη αδερφή της Λιάνα ως '''«Αδελφές Γαρμπή»''' όταν ήταν μόλις 15 χρονών και η Λιάνα 13. Ως «αδελφές Γαρμπή» είναι περισσότερο γνωστές για την συνεργασία τους με τον Γιάννη Φλωρινιώτη.


==Solo Καριέρα==
==Solo Καριέρα==


Στα μέσα της [[Δεκαετία 1980|δεκαετίας του 1980]], η Λιάνα αποφάσισε να παντρευτεί και να σταματήσει το τραγούδι και έτσι η Καίτη ξεκίνησε την solo καριέρα της. H πρώτη της ηχογράφηση ήταν το «Στο Σαιν Τροπέ» μια διασκευή του “St. Tropez twist” το οποίο συμπεριλήφθηκε στην συλλογή «Τα δέκα δεκάρια» ([[1987]]) όπου συμμετείχαν και άλλοι καλλιτέχνες όπως η [[Μαντώ]], η [[Πωλίνα]] και η [[Σοφία Βόσσου]]. Η συλλογή συνεχίστηκε με την Καίτη να ηχογραφεί δύο διασκευές ξένων τραγουδιών, το «Αχ αυτό μ’αρέσει» (That’s the way I like it) και το «Ζω να σ’αγαπώ». Η επιτυχία της Καίτης τράβηξε το ενδιαφέρον των μουσικών παραγωγών της τότε [[CBS Record]] (από το 1991 [[Sony Music]]) με την οποία η Καίτη υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο.
Στα μέσα της [[Δεκαετία 1980|δεκαετίας του 1980]], η Λιάνα αποφάσισε να παντρευτεί και να σταματήσει το τραγούδι και έτσι η Καίτη ξεκίνησε την solo καριέρα της. H πρώτη της ηχογράφηση ήταν το «Στο Σαιν Τροπέ» μια διασκευή του “St. Tropez twist” το οποίο συμπεριλήφθηκε στην συλλογή «Τα δέκα δεκάρια» ([[1987]]) όπου συμμετείχαν και άλλοι καλλιτέχνες όπως η [[Μαντώ]], η [[Πωλίνα]] και η [[Σοφία Βόσσου]]. Η συλλογή συνεχίστηκε με τη Γαρμπή να ηχογραφεί δύο διασκευές ξένων τραγουδιών, το «Αχ αυτό μ’αρέσει» (That’s the way I like it) και το «Ζω να σ’αγαπώ». Η επιτυχία της τράβηξε το ενδιαφέρον των μουσικών παραγωγών της τότε [[CBS Record]] (από το 1991 [[Sony Music]]) με την οποία υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο.


==1989 - 1992: Οι πρώτες κυκλοφορίες==
==1989 - 1992: Οι πρώτες κυκλοφορίες==


Το 1989, ένα χρόνο μετά την ένταξη της Καίτης στην CBS, κυκλοφόρησε ο πρώτος της προσωπικός δίσκος με τίτλο ''Πρόβα»'''. Παραγωγός και βασικός συνεργάτης της στα πρώτα δισκογραφικά της βήματα και μέχρι το 2005 ήταν ο Γιάννης Δουλάμης. Με το ομότιτλο τραγούδι, καθώς και το βιντεοκλίπ του τραγουδιού, η Καίτη έκανε γνωστή για πρώτη φορά την παρουσία της στα τότε μουσικά δρώμενα της Ελλάδας. Ο δίσκος περιείχε 10 τραγούδια 5 σε μουσική και στίχους του Γιάννη Καραλή, 1 σε στίχους και μουσική του Πάνου Τσαπάρα και 4 διασκευές ξένων ποπ επιτυχιών και πάλι σε στίχους του Πάνου Τσαπάρα.
Το 1989, ένα χρόνο μετά την ένταξη της Γαρμπή στην CBS, κυκλοφόρησε ο πρώτος της προσωπικός δίσκος με τίτλο ''Πρόβα''. Παραγωγός και βασικός συνεργάτης της στα πρώτα δισκογραφικά της βήματα και μέχρι το 2005 ήταν ο Γιάννης Δουλάμης. Με το ομότιτλο τραγούδι, καθώς και το βιντεοκλίπ του τραγουδιού, η Γαρμπή έκανε αισθητή για πρώτη φορά την παρουσία της στα τότε μουσικά δρώμενα της Ελλάδας. Ο δίσκος περιείχε 10 τραγούδια 5 σε μουσική και στίχους του Γιάννη Καραλή, 1 σε στίχους και μουσική του Πάνου Τσαπάρα και 4 διασκευές ξένων ποπ επιτυχιών και πάλι σε στίχους του Τσαπάρα.


Το 1990 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό της δίσκο με τίτλο ''Γυαλιά καρφιά»''' το οποίο σημειώνει επιτυχία, με τραγούδια όπως το ομότιτλο, το «Φαντασματάκι» και το «Τζίνι» να γίνονται ραδιοφωνικές επιτυχίες (τα δύο πρώτα και ως βιντεοκλίπ)καθώς επίσης όπως και το "Ψεμματάκι" που είναι μπαλάντα. Το 1991 η Καίτη κυκλοφόρησε το ''Ένταλμα συλλήψεως»''' που περιείχε 10 νέα τραγούδια, από τα οποία προέκυψαν κι άλλες επιτυχίες για την Καίτη αλλά και μερικά από τους προηγούμενους δίσκους της που είχαν σημειώσει επιτυχία.
Το 1990 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό της δίσκο με τίτλο ''Γυαλιά καρφιά'' το οποίο σημειώνει επιτυχία, με τραγούδια όπως το ομότιτλο, το «Φαντασματάκι» και το «Τζίνι» να γίνονται ραδιοφωνικές επιτυχίες (τα δύο πρώτα και ως βιντεοκλίπ) καθώς επίσης και η μπαλάντα όπως και το«"Ψεμματάκι» π. Το 1991 κυκλοφόρησε το ''Ένταλμα συλλήψεως'' που περιείχε 10 νέα τραγούδια, από τα οποία προέκυψαν κι άλλες επιτυχίες γαλλά και μερικά από τους προηγούμενους δίσκους της που είχαν σημειώσει επιτυχία.


Το 1992 κυκλοφόρησε ο δίσκος '''«Του φεγγαριού αναπνοές»'''. Ήταν ο δίσκος που την καθιέρωσε ως ένα πλέον πολλά υποσχόμενο όνομα στο χώρο της ελληνικής μουσικής,καθώς περιείχε το τραγούδι "πέστο μ΄ένα φιλί", τη μεγαλύτερη ως τότε ραδιοφωνική επιτυχία της Καίτης. Επίσης, περιείχε κι άλλες επιτυχίες, όπως τα : "του φεγγαριού αναπνοές", "σ΄αγαπώ πιο πολύ" κ.ά. και μάλιστα έβγαλε 6 βιντεοκλίπ. Επίσης ήταν και ο πρώτος δίσκος της που κινείτο σε λαϊκό στυλ και έγινε χρυσός ξεπερνώντας τις 40.000 πωλήσεις δίσκων. Στο δίσκο αυτό η Καίτη συνεργάστηκε κατά βάση με το συνθέτη Σπύρο Πάζιο και τη στιχουργό Τασούλα Θωμαϊδου, ωστόσο υπήρχαν κι άλλες συμμετοχές με κυριότερη αυτή με τη [[Ναταλία Γερμανού]] και το [[Νίκο Τερζή]] στο τραγούδι "Πες το μ' ένα φιλί". Η Καίτη Γαρμπή αρχικά δεν ήθελε να ερμηνεύσει το συγκεκριμένο τραγούδι, όμως τελικά ήταν αυτό που έδωσε τη μεγαλύτερη ώθηση στην καριέρα της ως τότε.
Το 1992 κυκλοφόρησε ο δίσκος '''«'''''ου φεγγαριού αναπνοές''. Ήταν ο δίσκος που την καθιέρωσε ως ένα από τα πλέον υποσχόμενα ονόματα στο χώρο της ελληνικής μουσικής,καθώς περιείχε το τραγούδι «Πέστο μ΄ένα φιλί», τη μεγαλύτερη ως τότε ραδιοφωνική επιτυχία της. Επίσης, περιείχε κι άλλες επιτυχίες, όπως τα : «Του φεγγαριού αναπνοές», «Σ΄αγαπώ πιο πολύ"» κ.ά. και μάλιστα έβγαλε 6 βιντεοκλίπ. Επίσης ήταν και ο πρώτος δίσκος της που κινείτο σε λαϊκό στυλ και έγινε χρυσός ξεπερνώντας τις 40.000 πωλήσεις δίσκων. Στο δίσκο αυτό η Γαρμπή συνεργάστηκε κατά βάση με το συνθέτη Σπύρο Πάζιο και τη στιχουργό Τασούλα Θωμαϊδου, ωστόσο υπήρχαν κι άλλες συμμετοχές με κυριότερη αυτή με τη [[Ναταλία Γερμανού]] και τον [[Νίκο Τερζή]] στο τραγούδι "Πες το μ' ένα φιλί". Η Γαρμπή αρχικά δεν ήθελε να ερμηνεύσει το συγκεκριμένο τραγούδι, όμως τελικά ήταν αυτό που έδωσε τη μεγαλύτερη ώθηση στην καριέρα της ως τότε.


==1993: Eurovision και Φοίβος==
==1993: Eurovision και Φοίβος==


To 1993 έγινε πρόταση στην Καίτη από την [[ΕΡΤ]] να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. H Καίτη δέχτηκε, ταξίδεψε στην [[Ιρλανδία]], τραγούδησε το «Ελλάδα χώρα του φωτός» και κατέκτησε την 9η θέση με 64 βαθμούς. Η συμμετοχή της Ελλάδας εκείνη τη χρονιά έμεινε στην ιστορία του διαγωνισμού τόσο λόγω της πολύ ιδιαίτερης σκηνικής παρουσίας της τραγουδίστριας πάνω στη σκηνή, όσο για το φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη που φόρεσε η Καίτη Γαρμπή. Το ίδιο έτος, μετά την συμμετοχή στην Eurovision, η Καίτη κυκλοφόρησε τον δίσκο ''Ως τον παράδεισο»''' ο οποίος συνέχισε την επιτυχία του προηγούμενου δίσκου, με μεγάλο αριθμό νέων επιτυχιών και λαμβάνοντας κι αυτός χρυσή διάκριση ξεπερνώντας τις 60.000 πωλήσεις. Στο δίσκο, επίσης, περιέχονται και τέσσερα τραγούδια σε μουσική και στίχους του πρωτοεμφανιζόμενου τότε [[Φοίβος (συνθέτης)|Φοίβου]] (ανάμεσά τους και το "Ναι, υπάρχω εγώ που αποτελεί την πρώτη μεγάλη επιτυχία του συνθέτη), που δίνουν το έναυσμα μιας πολύ πετυχημένης συνεργασίας κάνοντας τους δύο καλλιτέχνες ένα από τα πιο εμπορικά δίδυμα της δεκαετίας.
To 1993 έγινε πρόταση στην Καίτη Γαρμπή από την [[ΕΡΤ]] να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. H Καίτη δέχτηκε, ταξίδεψε στην [[Ιρλανδία]], τραγούδησε το «Ελλάδα χώρα του φωτός» και κατέκτησε την 9η θέση με 64 βαθμούς. Η συμμετοχή της Ελλάδας εκείνη τη χρονιά έμεινε στην ιστορία του διαγωνισμού τόσο λόγω της πολύ ιδιαίτερης σκηνικής παρουσίας της τραγουδίστριας πάνω στη σκηνή, όσο για το φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη που φόρεσε η Γαρμπή. Το ίδιο έτος, μετά την συμμετοχή στην Eurovision κυκλοφόρησε τον δίσκο ''Ως τον παράδεισο'' ο οποίος συνέχισε την επιτυχία του προηγούμενου δίσκου, με μεγάλο αριθμό νέων επιτυχιών και λαμβάνοντας κι αυτός χρυσή διάκριση ξεπερνώντας τις 60.000 πωλήσεις. Στο δίσκο, επίσης, περιέχονται και τέσσερα τραγούδια σε μουσική και στίχους του πρωτοεμφανιζόμενου τότε [[Φοίβος (συνθέτης)|Φοίβου]] (ανάμεσά τους και το "Ναι, υπάρχω εγώ που αποτελεί την πρώτη μεγάλη επιτυχία του συνθέτη), που δίνουν το έναυσμα μιας πολύ πετυχημένης συνεργασίας κάνοντας τους δύο καλλιτέχνες ένα από τα πιο εμπορικά δίδυμα της δεκαετίας.


==1994-1996: Ατόφιο χρυσάφι & Αρχίζω πόλεμο==
==1994-1996: Ατόφιο χρυσάφι & Αρχίζω πόλεμο==


Ύστερα από την καθιέρωση της στο ελληνικό πεντάγραμμο ως ενός από τα πιο γνωστά πλέον ονόματα στο χώρο του τραγουδιού, το 1994, η γνωστή τραγουδίστρια κυκλοφορεί το '''"Ατόφιο χρυσάφι''' που περιελάμβανε δέκα τραγούδια σε μουσική και στίχους των Κώστα Τουρνά (1-5) και Φοίβου (6-10) συνεχίζοντας με το δεύτερο την επιτυχία του προηγούμενου δίσκου. Ο δίσκος έγινε πλατινένιος και είχε πολλές επιτυχίες, οι οποίες ακούγονται ακόμα πολύ στα ραδιόφωνα. Τα τραγούδια "ξυπόλυτη χορεύω"και "μη με συγκρίνεις" του Κώστα Τουρνά καθιερώνουν πια την Καίτη Γαρμπή ως πρώτο όνομα. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον τότε παραγωγό της Καίτης, Γιάννη Δουλάμη, το "μη με συγκρίνεις" αποτέλεσε τη βάση για την καριέρα της τραγουδίστριας.
Ύστερα από την καθιέρωση της στο ελληνικό πεντάγραμμο ως ενός από τα πιο γνωστά πλέον ονόματα στο χώρο του τραγουδιού, το 1994, η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το ''Ατόφιο χρυσάφι''' '''''που περιελάμβανε δέκα τραγούδια σε μουσική και στίχους των Κώστα Τουρνά (1-5) και Φοίβου (6-10) συνεχίζοντας με το δεύτερο την επιτυχία του προηγούμενου δίσκου. Ο δίσκος έγινε πλατινένιος και είχε πολλές επιτυχίες, οι οποίες ακούγονται ακόμα πολύ στα ραδιόφωνα. Τα τραγούδια «Ξυπόλυτη χορεύω» και «Μη με συγκρίνεις» του Τουρνά καθιερώνουν πια τη Γαρμπή ως πρώτο όνομα. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον τότε παραγωγό της, Γιάννη Δουλάμη, το «Μη με συγκρίνεις» αποτέλεσε τη βάση για την καριέρα της τραγουδίστριας.


Το 1996, η συνεργασία με το Φοίβο συνεχίζεται στο δίσκο '''"Αρχίζω πόλεμο"'''. Ο δίσκος αυτός περιέχει 12 τραγούδια, τα 9 από τα οποία ήταν του Φοίβου. Περιείχε, επίσης, μια διασκευή, το "περασμένα-ξεχασμένα" και 2 τραγούδια του Ανδρέα Μέξα. Ο δίσκος αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της χρονιάς, αφού έγινε 3 φορές πλατινένιος και ξεπέρασε τις 160.000 πωλήσεις στην ελληνική αγορά ενώ συνολικά με τις πωλήσεις του εξωτερικού ο αριθμός αυτός υπερέβη τις 180.000. Θεωρείται ως ο πιο κλασικός δίσκος της Καίτης Γαρμπή και είναι ο δίσκος που έκανε πασίγνωστο το Φοίβο, αφού τα τραγούδια "θα μελαγχολήσω" και "χαμένα" θεωρούνται η βάση της καριέρας του. Στα μουσικά βραβεία Ποπ Κορν ο δίσκος "αρχίζω πόλεμο" κερδίζει 4 βραβεία (βραβείο καλύτερου στίχου για το ομώνυμο τραγούδι, βραβείο καλύτερης σύνθεσης για το τραγούδι "θα μελαγχολήσω", βραβείο καλύτερου χορευτικού λαϊκού για το τραγούδι "περασμένα-ξεχασμένα" και βραβείο καλύτερου δίσκου της χρονιάς"). Μάλιστα, ο δίσκος αυτός είναι από τους αντιπροσωπευτικότερους της δεκαετίας αυτής κι έχει χαρακτηριστεί ως η "μουσική βίβλος των 90's".
Το 1996, η συνεργασία με το Φοίβο συνεχίστηκε στο δίσκο ''Αρχίζω πόλεμο, ''με το γνωστό συνθέτη να γράφει τα 9 από τα 12 τραγούδια του δίσκου. Περιείχε, επίσης, μια διασκευή, το «Περασμένα-ξεχασμένα» και 2 τραγούδια του Ανδρέα Μέξα. Ο δίσκος αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της χρονιάς, αφού έγινε 3 φορές πλατινένιος και ξεπέρασε τις 160.000 πωλήσεις στην ελληνική αγορά ενώ συνολικά με τις πωλήσεις του εξωτερικού ο αριθμός αυτός υπερέβη τις 180.000. Θεωρείται ως ο πιο κλασικός δίσκος της Γαρμπή και είναι ο δίσκος που έκανε πασίγνωστο το Φοίβο, αφού τα τραγούδια «Θα μελαγχολήσω» και «Χαμένα» θεωρούνται η βάση της καριέρας του. Στα μουσικά βραβεία του περιοδικού Ποπ Κορν ο δίσκος κέρδισε 4 βραβεία (βραβείο καλύτερου στίχου για το ομώνυμο τραγούδι, βραβείο καλύτερης σύνθεσης για το «Θα μελαγχολήσω», βραβείο καλύτερου χορευτικού λαϊκού για το «Περασμένα-ξεχασμένα» και βραβείο καλύτερου δίσκου της χρονιάς"). Μάλιστα, ο δίσκος αυτός είναι από τους αντιπροσωπευτικότερους της δεκαετίας αυτής κι έχει χαρακτηριστεί ως η «μουσική βίβλος των 90's».{{Πηγή}}Για τις ανάγκες των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ "θα μελαγχολήσω", η Καίτη Γαρμπή έκοψε τα πραγματικά της μαλλιά μπροστά στην κάμερα.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ "θα μελαγχολήσω", η Καίτη Γαρμπή έκοψε τα πραγματικά της μαλλιά μπροστά στην κάμερα.


==1997: Ευαισθησίες==
==1997: Ευαισθησίες==


Τον Οκτώβριο του 1997 η Καίτη Γαρμπή κυκλοφόρησε τον δίσκο '''Ευαισθησίες''' ο οποίος σημείωσε πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία της και έγινε τρεις φορές πλατινένιος με τις πωλήσεις να ξεπερνούν τα 140.000 αντίτυπα στην ελληνική αγορά και τα 160.000 διεθνώς . Η μεγάλη επιτυχία αυτού του δίσκου φάνηκε κι από τον αριθμό των τραγουδιών που απέκτησαν video clips καθώς τα 8 από τα 12 κομμάτια οπτικοποιήθηκαν. Συν τοις άλλοις ο δίσκος εξακολουθούσε να βγάζει singles σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του και ο επόμενος δίσκος της Καίτης με νέο υλικό κυκλοφόρησε σχεδόν δύο χρόνια μετά. Παρά το γεγονός ότι ο δίσκος "Αρχίζω πόλεμο" σημείωσε μεγαλύτερη επιτυχία σε πωλήσεις, ωστόσο ο δίσκος "Ευαισθησίες" είχε μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία. Να προστεθεί ότι στα μουσικά βραβεία "Ποπ κορν" 1998, η δουλειά αυτή της Καίτης βραβεύτηκε ως η καλύτερη δισκογραφική δουλειά της χρονιάς, ενώ για το ομώνυμο τραγούδι της απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον ραδιοφωνικό σταθμό sfera λόγω του ότι πέτυχε το μεγαλύτερο airplay της χρονιάς.
Τον Οκτώβριο του 1997 η Καίτη Γαρμπή κυκλοφόρησε τον δίσκο ''Ευαισθησίες ''ο οποίος σημείωσε πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία και έγινε τρεις φορές πλατινένιος με τις πωλήσεις να ξεπερνούν τα 140.000 αντίτυπα στην ελληνική αγορά και τα 160.000 διεθνώς . Η μεγάλη επιτυχία αυτού του δίσκου φάνηκε και από τον αριθμό των τραγουδιών που απέκτησαν βίντεο κλιπς καθώς τα 8 από τα 12 κομμάτια οπτικοποιήθηκαν. Συν τοις άλλοις ο δίσκος εξακολουθούσε να βγάζει singles σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του και ο επόμενος δίσκος της Γαρμπή με νέο υλικό κυκλοφόρησε σχεδόν δύο χρόνια μετά. Παρά το γεγονός ότι ο δίσκος ''Αρχίζω πόλεμο'' σημείωσε μεγαλύτερη επιτυχία σε πωλήσεις, ωστόσο ο δίσκος ''Ευαισθησίες ''είχε μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία. Να προστεθεί ότι στα μουσικά βραβεία Ποπ κορν του 1998, η δουλειά αυτή βραβεύτηκε ως η καλύτερη δισκογραφική δουλειά της χρονιάς, ενώ για το ομώνυμο τραγούδι απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera λόγω του ότι πέτυχε το μεγαλύτερο airplay της χρονιάς.


==1998 & 1999: Χριστούγεννα με την Καίτη & Δώρο Θεού==
==1998 & 1999: Χριστούγεννα με την Καίτη & Δώρο Θεού==


To 1998 ηχογράφησε έναν δίσκο μόνο με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με τη συνοδεία της παιδικής ορχήστρας του Σπύρου Λάμπρου και του τενόρου [[Κωνσταντίνος Παλιατσάρας|Κωνσταντίνου Παλιατσάρα]]. Ο δίσκος ονομάστηκε ''Χριστούγεννα με την Καίτη»''' και έγινε χρυσός με 40.000 πωλήσεις και μάλιστα είναι ο μόνος χριστουγεννιάτικος δίσκος που έλαβε χρυσή διάκριση στην Ελλάδα. Τα τραγούδια του δίσκου ακούγονται ακόμα έντονα στη διάρκεια της γιορτινής περιόδου.
To 1998 ηχογράφησε έναν δίσκο με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με τη συνοδεία της παιδικής ορχήστρας του Σπύρου Λάμπρου και του τενόρου [[Κωνσταντίνος Παλιατσάρας|Κωνσταντίνου Παλιατσάρα]]. Ο δίσκος ονομάστηκε ''Χριστούγεννα με την Καίτη'' και έγινε χρυσός με 40.000 πωλήσεις και μάλιστα είναι ο μόνος χριστουγεννιάτικος δίσκος που έλαβε χρυσή διάκριση στην Ελλάδα. Τα τραγούδια του δίσκου ακούγονται ακόμα συχνά στη διάρκεια της γιορτινής περιόδου.


Το 1999 κυκλοφόρησε τον δίσκο ''Δώρο Θεού»''' σε συνεργασία με τους συνθέτες [[Γιώργος Θεοφάνους|Γιώργο Θεοφάνους]], Κυριάκο Παπαδόπουλο, αλλά και με άλλους σπουδαίους συνθέτες όπως ο [[Χρήστος Νικολόπουλος]] και ο [[Αντώνης Βαρδής]]. Ο δίσκος έγινε πλατινένιος (50.000 αντίτυπα) και ανακηρύχθηκε ως ο δίσκος με το καλύτερο εξώφυλλο για τη χρονιά 1999 στα μουσικά βραβεία ποπ κορν. Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι θεωρείται ένας από τους καλύτερους δίσκους που έχει κυκλοφορήσει η Καίτη Γαρμπή, ο δίσκος αυτός δεν είχε την ανάλογη ραδιοφωνική και εμπορική επιτυχία των προηγούμενων. Ο εν λόγω δίσκος ήταν αφιερωμένος στον σύζυγό της Δοινύση Σχοινά, καθώς στο ένθετο του Cd υπήρχε η εξής αφιέρωση: "Διονύση μου, το "δώρο θεού" είναι χαρισμένο σε σένα που βρίσκεις τρόπο να κάνεις ξεχωριστή την κάθε συνηθισμένη μέρα μας". Οι στίχοι του ομώνυμου τραγουδιού γράφτηκαν από τη Γιούλα Γεωργίου, η οποία τους εμπνεύστηκε από ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη στην Καίτη και τον Διονύση. Ωστόσο, επειδή κατά την περίοδο κυκλοφορίας του δίσκου η Καίτη Γαρμπή ήταν έγκυος, ο τίτλος του τραγουδιού συνδέθηκε με την επικείμενη γέννηση του γιου της Δημήτρη.
Το 1999 κυκλοφόρησε τον δίσκο'' Δώρο Θεού'' σε συνεργασία με τους συνθέτες [[Γιώργος Θεοφάνους|Γιώργο Θεοφάνους]], Κυριάκο Παπαδόπουλο, αλλά και με άλλους σπουδαίους συνθέτες όπως ο [[Χρήστος Νικολόπουλος]] και ο [[Αντώνης Βαρδής]]. Ο δίσκος έγινε πλατινένιος (50.000 αντίτυπα) και ανακηρύχθηκε ως ο δίσκος με το καλύτερο εξώφυλλο για τη χρονιά 1999 στα μουσικά βραβεία Ποπ Κορν. Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι θεωρείται ένας από τους καλύτερους δίσκους που έχει κυκλοφορήσει η Καίτη Γαρμπή, ο δίσκος αυτός δεν είχε την ανάλογη ραδιοφωνική και εμπορική επιτυχία των προηγούμενων. Ο εν λόγω δίσκος ήταν αφιερωμένος στον σύζυγό της Δοινύση Σχοινά, καθώς στο ένθετο του Cd υπήρχε η εξής αφιέρωση: «Διονύση μου, το "δώρο θεού" είναι χαρισμένο σε σένα που βρίσκεις τρόπο να κάνεις ξεχωριστή την κάθε συνηθισμένη μέρα μας». Οι στίχοι του ομώνυμου τραγουδιού γράφτηκαν από τη Γιούλα Γεωργίου, η οποία τους εμπνεύστηκε από ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη στην Καίτη και τον Διονύση. Ωστόσο, επειδή κατά την περίοδο κυκλοφορίας του δίσκου η Καίτη Γαρμπή ήταν έγκυος, ο τίτλος του τραγουδιού συνδέθηκε με την επικείμενη γέννηση του γιου της Δημήτρη.


==2000-2001: Το κάτι, Τι θέλουνε τα μάτια σου & Απλά τα πράγματα==
==2000-2001: Το κάτι, Τι θέλουνε τα μάτια σου & Απλά τα πράγματα==


Τον Απρίλιο του 2000, η Καίτη Γαρμπή συνεργάζεται για τελευταία φορά με το Φοίβο. Αποτέλεσμα αυτής τους της συνεργασίας είναι ο τέσσερις φορές πλατινένιος δίσκος '''"Το κάτι"'''. Ο διπλός αυτός δίσκος αυτός σε πωλήσεις ξεπέρασε τα 100.000 αντίτυπα (200.000 δίσκοι) και πέτυχε τετραπλά πλατινένια διάκριση. Στο δίσκο περιέχονται 7 νέα τραγούδια του Φοίβου, ένα εκ των οποίων είναι ντουέτο με τη [[Νατάσα Θεοδωρίδου]], μία διασκευή δύο παλαιότερων τραγουδιών τους, καθώς και 23 παλιές επιτυχίες τους. Το ομώνυμο τραγούδι συζητήθηκε για τους στίχους του όσο κανένα άλλο μέχρι τότε και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των ραδιοφονικών charts ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του. Παράλληλα, σε όλα τα clubs το καλοκαίρι του 2000 παιζόταν ανελλιπώς. Ένα άλλο τραγούδι που ξεχώρισε από το δίσκο αυτό είναι η μπαλάντα "το λάθος μου". Στα μουσικά βραβεία ποπ κορν 2000 η Καίτη ήταν υποψήφια στις κατηγορίες "Καλύτερη τραγουδίστρια", "Τραγούδι της χρονιάς" για "το κάτι" και "Καλύτερη γυναικεία ερμηνεία" για τη μπαλάντα "το λάθος μου", ενώ κέρδισε δύο βραβεία. Ένα για το τραγούδι "το κάτι" που ψηφίστηκε ως το καλύτερο χορευτικό μοντέρνο τραγούδι και ένα για το τραγούδι "επιτέλους" που ψηφίστηκε από το κοινό ως το καλύτερο ντουέτο της χρονιάς, βραβείο που μοιράστηκε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.
Τον Απρίλιο του 2000, η Καίτη Γαρμπή συνεργάστηκε για τελευταία φορά με το Φοίβο. Αποτέλεσμα αυτής τους της συνεργασίας ήταν ο τέσσερις φορές πλατινένιος δίσκος ''Το κάτι'''.''''' Ο διπλός αυτός δίσκος ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 100.000 αντίτυπα (200.000 δίσκοι) και πέτυχε τετραπλά πλατινένια διάκριση. Στο δίσκο περιέχονταν 7 νέα τραγούδια του Φοίβου, ένα εκ των οποίων είναι ντουέτο με τη [[Νατάσα Θεοδωρίδου]], μία διασκευή δύο παλαιότερων τραγουδιών τους, καθώς και 23 παλιές επιτυχίες τους. Το ομώνυμο τραγούδι συζητήθηκε για τους στίχους του όσο κανένα άλλο μέχρι τότε και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των ραδιοφονικών charts ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του. Παράλληλα, σε όλα τα clubs το καλοκαίρι του 2000 παιζόταν ανελλιπώς. Ένα άλλο τραγούδι που ξεχώρισε από το δίσκο αυτό είναι η μπαλάντα «Το λάθος μου». Στα μουσικά βραβεία Ποπ Κορν 2000 η Καίτη ήταν υποψήφια στις κατηγορίες «Καλύτερη τραγουδίστρια», «Τραγούδι της χρονιάς» για «Το κάτι» και «Καλύτερη γυναικεία ερμηνεία» για τη μπαλάντα «Το λάθος μου», ενώ κέρδισε δύο βραβεία. Ένα για το τραγούδι «Το κάτι» που ψηφίστηκε ως το καλύτερο χορευτικό μοντέρνο τραγούδι και ένα για το τραγούδι «Επιτέλους» που ψηφίστηκε από το κοινό ως το καλύτερο ντουέτο της χρονιάς, βραβείο που μοιράστηκε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.


Στα τέλη του 2000, η Καίτη Γαρμπή κυκλοφορεί ένα cd single '''"Τι Θέλουνε Τα Μάτια Σου"''' με 3 νέα τραγούδια, αλλά και 2 remix. Το ομώνυμο τραγούδι είχαν υπογράψει οι exis, ένα ποπ-ροκ συγκρότημα. Επιτυχία του cd single ήταν και το τσιφτετέλι "άσπρο ή μαύρο", διασκευή από αραβικό τραγούδι. Κι αυτός ο δίσκος πετυχαίνει πλατινένια διάκριση. Την ίδια περίοδο συμμετέχει στο δίσκο "κραυγή" της Άννας Βίσση στο ντουέτο τους με τίτλο "καλύτερα οι δυο μας", που είχε μάλιστα οπτικοποιηθεί σε βίντεο κλιπ σε δύο διαφορετικές εκδοχές. Η συνεργασία της Καίτης Γαρμπή με την [[Άννα Βίσση]] στο fever τη σεζόν 2000-2001 είχε αξιοσημείωτη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, ενώ η ανακοίνωση της συνεργασίας τους είχε αποτελέσει μεγάλη έκπληξη τόσο για τους θαυμαστές τους όσο και για το ευρύ κοινό, καθώς από το 1994 και μέχρι τότε, ο life style Τύπος τις είχε "ανακηρύξει" ως τις δύο βασικές "αντίπαλες" στην ελληνική δισκογραφία και τις πίστες.
Στα τέλη του 2000, η Καίτη Γαρμπή κυκλοφόρησε ένα cd single ''Τι Θέλουνε Τα Μάτια Σου'' με 3 νέα τραγούδια, αλλά και 2 remix. Το ομώνυμο τραγούδι είχαν υπογράψει οι exis, ένα ποπ-ροκ συγκρότημα. Επιτυχία του cd single ήταν και το τσιφτετέλι "άσπρο ή μαύρο", διασκευή από αραβικό τραγούδι. Κι αυτός ο δίσκος πετυχαίνει πλατινένια διάκριση. Την ίδια περίοδο συμμετέχει στο δίσκο "κραυγή" της Άννας Βίσση στο ντουέτο τους με τίτλο "καλύτερα οι δυο μας", που είχε μάλιστα οπτικοποιηθεί σε βίντεο κλιπ σε δύο διαφορετικές εκδοχές. Η συνεργασία της Καίτης Γαρμπή με την [[Άννα Βίσση]] στο Fever τη σεζόν 2000-2001 είχε αξιοσημείωτη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, ενώ η ανακοίνωση της συνεργασίας τους είχε αποτελέσει μεγάλη έκπληξη τόσο για τους θαυμαστές τους όσο και για το ευρύ κοινό, καθώς από το 1994 και μέχρι τότε, ο λάιφ στάιλ τύπος τις είχε ανακηρύξει ως τις δύο βασικές αντίπαλες στην ελληνική δισκογραφία και τις πίστες.


Ένα χρόνο αργότερα, δηλαδή στα τέλη του 2001, κυκλοφορεί το διπλό cd '''Απλά τα πράγματα''' που γίνεται πλατινένιο, με πωλήσεις που υπερβαίνουν τις 50.000. Τα τραγούδια ήταν διαφόρων συνθετών και στιχουργών, με κυριότερους όμως τους [[Νίκο Τερζή]] και [[Κώστα Τουρνά]]. Το δεύτερο cd υπέγραφε εξ ολοκλήρου στις συνθέσεις ο Κώστας Τουρνάς, πλην ενός κομματιού. Το πιο επιτυχημένο τραγούδι του δίσκου ήταν το κλασσικό πλέον χασάπικο "βιάστηκα". Ο δίσκος "απλά τα πράγματα" περιείχε και τη συνέχεια του τραγουδιού "πέστο μ΄ένα φιλί", το "πέστο ξανά μ΄ένα φιλί" των ίδιων δημιουργών (Ν. Τερζής-Ν. Γερμανού), γεγονός πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα. Στα μουσικά βραβεία "Αρίων 2001" ο δίσκος "Απλά τα πράγματα" ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος σύγχρονος λαϊκός δίσκος μαζί με το δίσκο της Νατάσας Θεοδωρίδου "Υπ' ευθύνη μου", ενώ οι δύο ερμηνεύτριες μοιράστηκαν και το βραβείο καλύτερης τραγουδίστριας στην ίδια κατηγορία. Τη σεζόν 2001-2002 η Καίτη Γαρμπή εμφανιζόταν στην "Ιερά Οδό" στο πλευρό του Πασχάλη Τερζή, μια συνεργασία που θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες της τραγουδίστριας.
Ένα χρόνο αργότερα, δηλαδή στα τέλη του 2001, κυκλοφορεί το διπλό cd ''Απλά τα πράγματα'' που γίνεται πλατινένιο, με πωλήσεις που υπερβαίνουν τις 50.000. Τα τραγούδια ήταν διαφόρων συνθετών και στιχουργών, με κυριότερους όμως τους [[Νίκο Τερζή]] και [[Κώστα Τουρνά]]. Το δεύτερο cd υπέγραφε εξ ολοκλήρου στις συνθέσεις ο Κώστας Τουρνάς, πλην ενός κομματιού. Το πιο επιτυχημένο τραγούδι του δίσκου ήταν το κλασσικό πλέον χασάπικο [Bιάστηκα]. Ο δίσκος περιείχε και τη συνέχεια του τραγουδιού «Πέστο μ΄ένα φιλί», το «Πέστο ξανά μ΄ένα φιλί» των ίδιων δημιουργών (Ν. Τερζής-Ν. Γερμανού), γεγονός πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα. Στα μουσικά βραβεία Αρίων 2001 ο δίσκος «Απλά τα πράγματα» ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος σύγχρονος λαϊκός δίσκος μαζί με το δίσκο της Νατάσας Θεοδωρίδου ''Υπ' ευθύνη μου'', ενώ οι δύο ερμηνεύτριες μοιράστηκαν και το βραβείο καλύτερης τραγουδίστριας στην ίδια κατηγορία. Τη σεζόν 2001-2002 η Καίτη Γαρμπή εμφανιζόταν στην Ιερά Οδό στο πλευρό του Πασχάλη Τερζή, μια συνεργασία που θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες της τραγουδίστριας.


==2002-2004: Μια καρδιά, Έμμονες ιδέες, Γαλάζιο και λευκό==
==2002-2004: Μια καρδιά, Έμμονες ιδέες, Γαλάζιο και λευκό==


Το 2002, η Καίτη Γαρμπή κυκλοφορεί το cd single "Μια καρδιά" με 5 νέα τραγούδια και γίνεται διπλά πλατινένιο. Από το single αυτό ξεχώρισαν τα τραγούδια: "άντε γεια", "μια καρδιά την έχω", "μ΄έχεις αρρωστήσεις" και το "θα μείνει μεταξύ μας", ντουέτο με το Γιώργο Τσαλίκη. Το συγκεκριμένο single αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της τραγουδίστριας στην κατηγορία των singles, ενώ αποτελεί κι ένα από τα 30 πιο εμπορικά singles στην ελληνική αγορά με πωλήσεις που αντιστοιχούν σε 50.000 αντίτυπα. Τη σεζόν 2002-2003 η Καίτη Γαρμπή εμφανιζόταν στον "Απόλλωνα" έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Τσαλίκη και αποτέλεσαν ένα από τα πιο πετυχημένα σχήματα της χρονιάς.
Το 2002, η Καίτη Γαρμπή κυκλοφορεί το cd single ''Μια καρδιά'' με 5 νέα τραγούδια και γίνεται διπλά πλατινένιο. Από το single αυτό ξεχώρισαν τα τραγούδια: «Αντε γεια», «Μια καρδιά την έχω», «Μ΄έχεις αρρωστήσει» και το «Θα μείνει μεταξύ μας», ντουέτο με το Γιώργο Τσαλίκη. Το συγκεκριμένο single αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της τραγουδίστριας στην κατηγορία των singles, ενώ αποτελεί κι ένα από τα 30 πιο εμπορικά singles στην ελληνική αγορά με πωλήσεις που αντιστοιχούν σε 50.000 αντίτυπα. Τη σεζόν 2002-2003 η Γαρμπή εμφανιζόταν στον Απόλλωνα έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Τσαλίκη και αποτέλεσαν ένα από τα πιο πετυχημένα σχήματα της χρονιάς.


Το 2003, ο νέος δίσκος της Καίτης, '''"Έμμονες ιδέες"''' πετυχαίνει πλατινένια διάκριση. Πρόκειται για ένα λαϊκό δίσκο με τραγούδια από διάφορους δημιουργούς. Ο δίσκος αυτός περιέχει μια από τις πιο επιτυχημένες μπαλάντες της προηγούμενης δεκαετίας, το "εσένα μόνο". Είναι, μάλιστα, και ο πρώτος δίσκος που κυκλοφορεί με πρόσθετο dvd με video clips του καλλιτέχνη στην ελληνική αγορά. Ωστόσο, ο δίσκος αυτός δεν θεωρείται από τους πιο πετυχημένους της τραγουδίστριας. Tην ίδια περίοδο η Καίτη Γαρμπή συμμετείχε στο cd single "καλή σου τύχη" του Τόλη Βοσκόπουλου, σ΄ένα ντουέτο που έγραψε γι΄αυτούς η [[Άντζελα Γκερέκου]] με τίτλο "Εμείς". Το ντουέτο ηχογραφήθηκε λόγω των εμφανίσεών τους στο REX. Ωστόσο, παρά τους καλούς οιωνούς και παρά την επιτυχία των εμφανίσεων των δύο καλλιτεχνών στη Θεσσαλονίκη από τον Αύγουστο έως και τον Οκτώβριο του 2003, η συνεργασία τους στο REX τη σεζόν 2003-2004 δε σημείωσε επιτυχία. Έτσι, η περίοδος αυτή σηματοδότησε μια πτωτική πορεία στην καριέρα της.
Το 2003, ο νέος δίσκος της Γαρμπή, ''Έμμονες ιδέες'' πέτυχε πλατινένια διάκριση. Πρόκειται για ένα λαϊκό δίσκο με τραγούδια από διάφορους δημιουργούς. Ο δίσκος αυτός περιείχε μια από τις πιο επιτυχημένες μπαλάντες της δεκαετίας, το «Εσένα μόνο». Είναι, μάλιστα, και ο πρώτος δίσκος που κυκλοφόρησε με πρόσθετο dvd με video clips του καλλιτέχνη στην ελληνική αγορά. Ωστόσο, ο δίσκος αυτός δεν θεωρείται από τους πιο πετυχημένους της τραγουδίστριας. Tην ίδια περίοδο η Καίτη Γαρμπή συμμετείχε στο cd single ''Καλή σου τύχη'' του Τόλη Βοσκόπουλου, σ΄ένα ντουέτο που έγραψε γι΄αυτούς η [[Άντζελα Γκερέκου]] με τίτλο «Εμείς». Το ντουέτο ηχογραφήθηκε λόγω των εμφανίσεών τους στο REX. Ωστόσο, παρά τους καλούς οιωνούς και παρά την επιτυχία των εμφανίσεων των δύο καλλιτεχνών στη Θεσσαλονίκη από τον Αύγουστο έως και τον Οκτώβριο του 2003, η συνεργασία τους στο REX τη σεζόν 2003-2004 δε σημείωσε επιτυχία. Έτσι, η περίοδος αυτή σηματοδότησε μια πτωτική πορεία στην καριέρα της.


Το καλοκαίρι του 2004, με αφορμή την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου από την εθνική μας ομάδα, αλλά και τους Ολυμπιακούς αγώνες που έγιναν στην Αθήνα κυκλοφόρησε το χρυσό cd single '''"Γαλάζιο και λευκό"''' με 2 νέα τραγούδια και 3 remix, από τα οποία ξεχώρισαν το τραγούδι "καταπληκτικό" και το remix του "εσένα μόνο", χωρίς ωστόσο η Καίτη να σημειώνει την επιτυχία των παλαίοτερων χρόνων.
Το καλοκαίρι του 2004, με αφορμή την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου από την εθνική μας ομάδα, αλλά και τους Ολυμπιακούς αγώνες που έγιναν στην Αθήνα κυκλοφόρησε το χρυσό cd single ''Γαλάζιο και λευκό'' με 2 νέα τραγούδια και 3 remix, από τα οποία ξεχώρισαν το τραγούδι ''Καταπληκτικό'' και το remix του «Εσένα μόνο», χωρίς ωστόσο η Καίτη να σημειώνει την επιτυχία των παλαίοτερων χρόνων.


==2005 - 2006: Έχω στα μάτια ουρανό & Πώς αλλάζει ο καιρός==
==2005 - 2006: Έχω στα μάτια ουρανό & Πώς αλλάζει ο καιρός==


Το 2005 η Καίτη συνεργάστηκε με το Χρήστο Δάντη και κυκλοφόρησαν τον χρυσό δίσκο ''Έχω στα μάτια ουρανό»''' (20.000 αντίτυπα). Την ίδια περίοδο ο [[Χρήστος Δάντης]] βρισκόταν σε μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της καριέρας του, καθώς ήταν ο συνθέτης του τραγουδιού με το οποίο θα συμμετείχε η Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Η συνεργασία αυτή, επομένως, της Καίτης με το Δάντη δημιουργούσε πολύ καλές προοπτικές για την πορεία του δίσκου. Ο δίσκος σημείωσε ραδιοφωνική επιτυχία με τραγούδια όπως: «Άκουσε αγόρι μου», "το ναρκωτικό μου", "έχω στα μάτια ουρανό" και "spaciba baby". Παρόλα αυτά, άλλη μία προσπάθεια της τραγουδίστριας να επανέρθει δυναμικά στα μουσικά πράγματα δεν απέδωσε τους αναμενόμενους καρπούς όσον αφορά στις πωλήσεις και παρά την πολύ σέξυ εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards 2005. Τέλος, η συγκεκριμένη δισκογραφική δουλειά αποτελεί και την τελευταία συνεργασία με τον από την αρχή της καριέρας της παραγωγό, Γιάννη Δουλάμη. Το φθινόπωρο του ίδιου έτους η Καίτη εμφανιζόταν μαζί με το Χρήστο Δάντη στο νυχτερινό κέντρο "Odeon" της Θεσσαλονίκης. Τη σεζόν 2005-2006 η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο "Bodroom" στην Αθήνα σ΄ένα πρόγραμμα με "ανατολίτικο χρώμα".
Το 2005 η Καίτη Γαρμπή συνεργάστηκε με το [[Χρήστος Δάντης|Χρήστο Δάντη]] και κυκλοφόρησαν τον χρυσό δίσκο ''Έχω στα μάτια ουρανό'' (20.000 αντίτυπα). Την ίδια περίοδο ο Δάντης βρισκόταν σε μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της καριέρας του, καθώς ήταν ο συνθέτης του τραγουδιού με το οποίο θα συμμετείχε η Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Η συνεργασία αυτή, επομένως δημιουργούσε πολύ καλές προοπτικές για την πορεία του δίσκου. Ο δίσκος σημείωσε ραδιοφωνική επιτυχία με τραγούδια όπως: Άκουσε αγόρι μου», «Το ναρκωτικό μου», «'Εχω στα μάτια ουρανό» και «Spaciba baby». Παρόλα αυτά, άλλη μία προσπάθεια της τραγουδίστριας να επανέρθει δυναμικά στα μουσικά πράγματα δεν απέδωσε τους αναμενόμενους καρπούς όσον αφορά στις πωλήσεις και παρά την πολύ σέξυ εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards 2005. Τέλος, η συγκεκριμένη δισκογραφική δουλειά αποτελεί και την τελευταία συνεργασία με τον από την αρχή της καριέρας της παραγωγό, Γιάννη Δουλάμη. Το φθινόπωρο του ίδιου έτους η Γαρμπή εμφανιζόταν μαζί με το Δάντη στο νυχτερινό κέντρο "Odeon" της Θεσσαλονίκης. Τη σεζόν 2005-2006 η εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο "Bodroom" στην Αθήνα σ΄ένα πρόγραμμα με ανατολίτικο χρώμα.


Toν Οκτώβριο 2006 η Καίτη κυκλοφόρησε το πολυσυλλεκτικό ''Πώς αλλάζει ο καιρός»''' χωρίς πια τον Γιάννη Δουλάμη ως παραγωγὀ της. Ο δίσκος έγινε χρυσός ξεπερνώντας τα 15.000 αντίτυπα, ενώ ξεχώρισαν τραγούδια όπως το ομότιτλο, το «Αυτή» αλλά και ο «Ισόβιος Δεσμός» που ήταν ντουέτο με τον [[Στάθης Ραφτόπουλος|Στάθη Ραφτόπουλο]], το οποίο παρουσίασαν ζωντανά σε live εκπομπή του Fame Story 4 λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του cd στα δισκοπωλεία. Παράλληλα, η Καίτη εμφανιζόταν με τον Αντύπα στα "Αστέρια Γλυφάδας" με επιτυχία. Παρά τις επίμονες προσπάθειες της Καίτης και της ομάδας παραγωγής της για μια δυναμική επιστροφή στη δισκογραφία, όπως με τη διαφήμιση του νέου δίσκου μέσα από τη σειρά "Επτά θανάσιμες πεθερές" του mega τον Οκτώβριο του 2007, για άλλη μια φορά η τραγουδίστρια δε δικαιώθηκε. Το τραγούδι "Πως αλλάζει ο καιρός" βρέθηκε στην όγδοη θέση των πιο επιτυχημένων ελληνικών τραγουδιών για το διάστημα 2000-2009.
Toν Οκτώβριο 2006 η Καίτη κυκλοφόρησε το πολυσυλλεκτικό ''Πώς αλλάζει ο καιρός, ''την πρώτη της δισκογραφική δουλειά χωρίς τον Γιάννη Δουλάμη ως παραγωγὀ της. Ο δίσκος έγινε χρυσός ξεπερνώντας τα 15.000 αντίτυπα, ενώ ξεχώρισαν τραγούδια όπως το ομότιτλο, το «Αυτή» αλλά και ο «Ισόβιος Δεσμός» που ήταν ντουέτο με τον [[Στάθης Ραφτόπουλος|Στάθη Ραφτόπουλο]], το οποίο παρουσίασαν ζωντανά σε live εκπομπή του Fame Story 4 λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του cd στα δισκοπωλεία. Παράλληλα, η Καίτη εμφανιζόταν με τον Αντύπα στα Αστέρια Γλυφάδας με επιτυχία. Παρά τις επίμονες προσπάθειες της Καίτης και της ομάδας παραγωγής της για μια δυναμική επιστροφή στη δισκογραφία, όπως με τη διαφήμιση του νέου δίσκου μέσα από τη σειρά ''[[Επτά Θανάσιμες Πεθερές|Επτά θανάσιμες πεθερές]]'' του Mega τον Οκτώβριο του 2007, για άλλη μια φορά η τραγουδίστρια δε δικαιώθηκε. Το τραγούδι «Πως αλλάζει ο καιρός» βρέθηκε στην όγδοη θέση των πιο επιτυχημένων ελληνικών τραγουδιών για το διάστημα 2000-2009.


==2007: Επτά θανάσιμες πεθερές και 18 Χρόνια LIVE==
==2007: Επτά θανάσιμες πεθερές και 18 Χρόνια LIVE==
Τον Οκτώβριο του 2007 προβλήθηκε μία σειρά 3 επεισοδίων των επτά θανάσιμων πεθερών στην οποία η Καίτη Γαρμπή υποδύθηκε την Αθηναία πεθερά, μια τραγουδίστρια της οποίας ο γιος ερωτεύεται τη συνάδελφό της με την οποία τραγουδούν στο ίδιο κέντρο. Η Καίτη Μαρίνη (όπως είναι το ονοματεπώνυμο του ρόλου που υποδύθηκε) αρχικά προσπαθεί με δολοπλοκίες να χωρίσει το ζευγάρι και στη συνέχεια να σκοτώσει την "αντίζηλό" στην αγάπη του γιου της. Η Καίτη δέχτηκε την πρόκληση να πρωταγωνιστήσει στη σειρά αφού το σενάριο γράφτηκε από θαυμαστή της ο οποίος δήλωσε πως αν δεν ενσαρκώσει η Γαρμπή το ρόλο το σενάριο δε θα γυριζόταν καθόλου. Η Καίτη Γαρμπή απέσπασε θετικά σχόλια για το εγχείρημά της αυτό.
Τον Οκτώβριο του 2007 προβλήθηκε μία σειρά 3 επεισοδίων των επτά θανάσιμων πεθερών στην οποία η Καίτη Γαρμπή υποδύθηκε την Αθηναία πεθερά, μια τραγουδίστρια της οποίας ο γιος ερωτεύεται τη συνάδελφό της με την οποία τραγουδούν στο ίδιο κέντρο. Η Καίτη Μαρίνη (όπως είναι το ονοματεπώνυμο του ρόλου που υποδύθηκε) αρχικά προσπαθεί με δολοπλοκίες να χωρίσει το ζευγάρι και στη συνέχεια να σκοτώσει την "αντίζηλό" στην αγάπη του γιου της. Η Γαρμπή δέχτηκε την πρόκληση να πρωταγωνιστήσει στη σειρά αφού το σενάριο γράφτηκε από θαυμαστή της ο οποίος δήλωσε πως αν δεν ενσαρκώσει η Γαρμπή το ρόλο το σενάριο δε θα γυριζόταν καθόλου. Η Γαρμπή απέσπασε θετικά σχόλια για το εγχείρημά της αυτό.


Δυο μήνες πριν, στις 30 Αυγούστου του 2007 η Καίτη πραγματοποίησε μια φιλανθρωπική συναυλία στο Αιγάλεω για τους πυρόπληκτους της Ηλείας. Η συναυλία ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του ίδιου έτους σε έναν διπλό δίσκο με τον οποίο η Καίτη γιόρτασε τα 18 χρόνια δισκογραφικής της παρουσίας.Την επιλογή του ρεπερτορίου και την επιμέλεια της παραγωγής είχε αναλάβει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Πρόκειται για έναν αμιγώς λαϊκό live δίσκο, στον οποίο η Καίτη τραγουδά με το δικό της στυλ τραγούδια άλλων καλλιτεχνών. Όπως χαρακτηριστικά γράφει η ίδια στο ένθετο του cd, ο δίσκος "18 χρόνια live" είναι "ο δίσκος που την ενηλικίωσε δισκογραφικά".
Δυο μήνες πριν, στις 30 Αυγούστου του 2007 η Γαρμπή πραγματοποίησε μια φιλανθρωπική συναυλία στο Αιγάλεω για τους πυρόπληκτους της Ηλείας. Η συναυλία ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του ίδιου έτους σε έναν διπλό δίσκο με τον οποίο η Καίτη γιόρτασε τα 18 χρόνια δισκογραφικής της παρουσίας.Την επιλογή του ρεπερτορίου και την επιμέλεια της παραγωγής είχε αναλάβει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Πρόκειται για έναν αμιγώς λαϊκό live δίσκο, στον οποίο η Γαρμπή τραγουδά με το δικό της στυλ τραγούδια άλλων καλλιτεχνών. Όπως χαρακτηριστικά γράφει η ίδια στο ένθετο του cd, ο δίσκος ''18 χρόνια live'' είναι «ο δίσκος που την ενηλικίωσε δισκογραφικά».


==2008: Καινούργια Εγώ==
==2008: Καινούργια Εγώ==


Το χειμώνα του 2008 η Καίτη Γαρμπή έκανε την έκπληξη και συνεργάστηκε με τον έντεχνο συνθέτη [[Νίκος Αντύπας|Νίκο Αντύπα]] που μαζί κυκλοφόρησαν τον δίσκο '''«Καινούργια Εγώ»''', με δέκα τραγούδια. Το ομότιτλο είναι μια συνεργασία με τον rapper [[Θηρίο]]. Ο συγκεκριμένος δίσκος κινείται σε ένα διαφορετικό στυλ απ' ό,τι είχε ως τότε κυκλοφορήσει η Καίτη Γαρμπή, αλλά έχει και λαϊκά κομμάτια. Κατα γενική ομολογία{{πηγή}}, ο δίσκος της Καίτης θεωρήθηκε ένας από τους καλύτερους που κυκλοφόρησαν εκείνη την περίοδο, μη καταφέρνοντας όμως να σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία τόσο σε πωλήσεις όσο και ραδιοφωνικά. Η συγκεκριμένη δουλειά καταξίωσε την Καίτη Γαρμπή σε ένα κοινό που ως τότε της ήταν "ξένο" και σηματοδότησε μια νέα εποχή στην καριέρα της, αφού στράφηκε σε νέα, για την ίδια, μουσικά μονοπάτια. Το πρώτο single του δίσκου (Αυτό αξίζω) παρουσιάστηκε στο κοινό ζωντανά στο κέντρο νυχτερινής διασκεδάσεως "Έναστρον", όπου εμφανιζόταν η τραγουδίστρια στο πλευρό του [[Νότης Σφακιανάκης|Νότη Σφακιανάκη]] κατά τη χειμερινή περίοδο 2008-2009, ένα σχήμα που σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Αρκετούς μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2009 η Καίτη Γαρμπή επέλεξε να παρουσιάσει το δίσκο της σε ένα χώρο διαφορετικό απ' αυτούς που συνήθιζε να εμφανίζεται, στη μουσική σκηνή Polis Studio. Οι εμφανίσεις της είχαν σημειώσει επιτυχία, ωστόσο, έναν περίπου μήνα αργότερα η συνεργασία της με τον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης μουσικής σκηνής διακόπηκε απότομα λόγω έντονων διαφωνιών για την παράσταση.
Το χειμώνα του 2008 η Καίτη Γαρμπή έκανε την έκπληξη και συνεργάστηκε με τον έντεχνο συνθέτη [[Νίκος Αντύπας|Νίκο Αντύπα]] και μαζί κυκλοφόρησαν τον δίσκο '''«Καινούργια Εγώ»''', με δέκα τραγούδια. Το ομότιτλο είναι μια συνεργασία με τον rapper [[Θηρίο]]. Ο συγκεκριμένος δίσκος κινείται σε ένα διαφορετικό στυλ απ' ό,τι είχε ως τότε κυκλοφορήσει η Γαρμπή, αλλά έχει και λαϊκά κομμάτια. Κατα γενική ομολογία{{πηγή}}, ο δίσκος της Καίτης θεωρήθηκε ένας από τους καλύτερους που κυκλοφόρησαν εκείνη την περίοδο, μη καταφέρνοντας όμως να σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία τόσο σε πωλήσεις όσο και ραδιοφωνικά. Η συγκεκριμένη δουλειά καταξίωσε τη Γαρμπή σε ένα κοινό που ως τότε της ήταν ξένο και σηματοδότησε μια νέα εποχή στην καριέρα της, αφού στράφηκε σε νέα, για την ίδια, μουσικά μονοπάτια. Το πρώτο single του δίσκου, «Αυτό αξίζω» παρουσιάστηκε στο κοινό ζωντανά στο κέντρο νυχτερινής διασκεδάσεως Έναστρον, όπου εμφανιζόταν η τραγουδίστρια στο πλευρό του [[Νότης Σφακιανάκης|Νότη Σφακιανάκη]] κατά τη χειμερινή περίοδο 2008-2009, ένα σχήμα που σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Αρκετούς μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2009 η Γαρμπή επέλεξε να παρουσιάσει το δίσκο της σε ένα χώρο διαφορετικό απ' αυτούς που συνήθιζε να εμφανίζεται, στη μουσική σκηνή Polis Studio. Οι εμφανίσεις της είχαν σημειώσει επιτυχία, ωστόσο, έναν περίπου μήνα αργότερα η συνεργασία της με τον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης μουσικής σκηνής διακόπηκε απότομα λόγω έντονων διαφωνιών για την παράσταση.


==2011: Παζλ==
==2011: Παζλ==


Μετά μία απουσία δύο χρόνων και μερικών μηνών, η Καίτη Γαρμπή συνεργάζεται και πάλι με το συνθέτη Νίκο Αντύπα. Έτσι, το Φεβρουάριο του 2011, κυκλοφορεί μέσω διαδικτύου ο νέος δίσκος της Καίτης '''"Παζλ"'''. Στο δίσκο αυτό υιοθετούνται πιο έντεχνες μελωδίες απ' ό,τι στον προηγούμενο. Παράλληλα, η Καίτη έχει πάρει μετεγγραφή από τη Sony, στην οποία βρισκόταν από την αρχή της καριέρας της και εντάσσεται στο δυναμικό της Universal. Περί τα τέλη Μαρτίου, ο νέος δίσκος κυκλοφορεί και στα δισκοπωλεία με την υπογραφή της νέας εταιρείας. Ο εν λόγω δίσκος απέσπασε γενικά πολύ καλές κριτικές χωρίς όμως να σημειώσει επιτυχία. Ο δίσκος αυτός δεν έγινε αποδεκτός και από αρκετούς fans της τραγουδίστριας, οι οποίοι την προτιμούσαν στο παλιό της στυλ (λαϊκοπόπ).
Μετά μία απουσία δύο χρόνων και μερικών μηνών, η Καίτη Γαρμπή συνεργάστηκε και πάλι με το συνθέτη Νίκο Αντύπα. Έτσι, το Φεβρουάριο του 2011, κυκλοφόρησε μέσω διαδικτύου ο νέος δίσκος της Καίτης με τον τίτλο ''Παζλ''. Στο δίσκο αυτό υιοθετούνται πιο έντεχνες μελωδίες απ' ό,τι στον προηγούμενο. Παράλληλα, η Καίτη είχε πάρει μετεγγραφή από τη Sony, στην οποία βρισκόταν από την αρχή της καριέρας της και εντάχθηκε στο δυναμικό της Universal. Περί τα τέλη Μαρτίου, ο νέος δίσκος κυκλοφόρησε και στα δισκοπωλεία με την υπογραφή της νέας εταιρείας. Ο εν λόγω δίσκος απέσπασε γενικά πολύ καλές κριτικές χωρίς όμως να σημειώσει επιτυχία. Ο δίσκος αυτός δεν έγινε αποδεκτός και από αρκετούς fans της τραγουδίστριας, οι οποίοι την προτιμούσαν στο παλιό της στυλ (λαϊκοπόπ).


==2012==
==2012: Βuona Vita (single), Φοίβος- συναυλία στο ΟΑΚΑ και ΟDEON Kosmopolis, μουσικοθεατρική παράσταση, Casablanca Music Hall==
Το καλοκαίρι του 2012 η Καίτη Γαρμπή κάνει την έκπληξη και συνεργάζεται σε ένα ντουέτο με την ιταλίδα τραγουδίστρια Ornella Vanoni στο remake του "Buona Vita", την παραγωγἠ του οποίου έκανε ο Ιταλός παραγωγός Alberto Zeppieri. To τραγούδι δόθηκε σε αποκλειστικότητα στον ραδιοφωνικό σταθμό loveradio και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέκτηκε μία από τις πρώτες θέσεις στο airplay του εν λόγω σταθμού. To "Buona Vita" αποτέλεσε τον προάγγελο για τον ομώνυμο δίσκο δίσκο που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2013 (αναλυτικά βλ. παρακάτω).
Το καλοκαίρι του 2012 η Καίτη Γαρμπή έκανε την έκπληξη και συνεργάστηκε σε ένα ντουέτο με την ιταλίδα τραγουδίστρια Ορνέλα Βανόνι στη διασκευή του «Buona Vita», την παραγωγἠ του οποίου έκανε ο Ιταλός παραγωγός Αλμπέρτο Ζεπιέρι. To τραγούδι δόθηκε σε αποκλειστικότητα στον ραδιοφωνικό σταθμό loveradio και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέκτηκε μία από τις πρώτες θέσεις στα τραγούδια που μετέδιδε ο εν λόγω σταθμός. To «Buona Vita» αποτέλεσε τον προάγγελο για τον ομώνυμο δίσκο δίσκο που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2013.


Στις 24 Σεπτεμβρίου 2012 η Καίτη Γαρμπή έλαβε μέρος στην επετειακή και πολύ πετυχημένη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου στην ελληνική δισκογραφία. Η εν λόγω συναυλία έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ, όπου η Καίτη τραγούδησε κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες τους ("Ατόφιο χρυσάφι", "ιεροσυλία", "θα μελαγχολήσω", "ευαισθησίες", "χαμένα", "επιτέλους", "το κάτι", "το λάθος μου" και "αποζημίωση").
Στις 24 Σεπτεμβρίου 2012 η Γαρμπή έλαβε μέρος στην επετειακή και πολύ πετυχημένη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου στην ελληνική δισκογραφία. Η εν λόγω συναυλία έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ, όπου η Γαρμπή τραγούδησε κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες τους.


Στις 12 Οκτωβρίου 2012 η Καίτη Γαρμπή ξεκίνησε τις δέκα προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο ODEON Kosmopolis στην Αθήνα σε μια πρωτότυπη μουσική παράσταση, δύο μέρες μετά την Avant premiere του νέου της αυτού εγχειρήματος. Οι παραστάσεις γίνονταν δύο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ η τελευταία θα πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου. Η πρωτοτυπία του προγράμματος έγκειτο στο ότι η Καίτη τραγουδούσε, ενώ στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου οι θεατές παρακολουθούσαν μία mini ιστορία για κάθε τραγούδι που ερμήνευε. Εκτός από τις σκηνές από τα Videoclips των τραγουδιών της, η οθόνη ἐδειχνε και σκηνές από μέρη, όπως η Σαντορίνη, το Λονδίνο και η Κωνσταντινούπολη, που η Καίτη επισκέφθηκε το καλοκαίρι του 2012 προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα για το σκοπό αυτό. Οι παραστάσεις θεωρήθηκαν επιτυχημένες, αφού η προσέλευση του κοινού ήταν μεγάλη. Παράλληλα, και οι κριτικές ήταν θετικές απέναντι στο καινοτόμο αυτό πρόγραμμα, που επάξια θεωρείται ότι γνώρισε καλλιτεχνική επιτυχία. Υλικό από τις παραστάσεις ενδέχεται να κυκλοφορήσει σε dvd, ενώ η επιθυμία της τραγουδίστριας να περιοδεύσει σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας προκειμένου να παρουσιάσει και εκτός πρωτεύουσας το πρωτότυπο πρόγραμμά της, δεν υλοποιήθηκε λόγω υψηλού κόστους.
Στις 12 Οκτωβρίου 2012 η Καίτη Γαρμπή ξεκίνησε τις δέκα προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο ODEON Kosmopolis στην Αθήνα σε μια πρωτότυπη μουσική παράσταση. Οι παραστάσεις γίνονταν δύο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ η τελευταία πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου. Η πρωτοτυπία του προγράμματος έγκειτο στο ότι η Γαρμπή τραγουδούσε, ενώ στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου οι θεατές παρακολουθούσαν μία mini ιστορία για κάθε τραγούδι που ερμήνευε. Εκτός από τις σκηνές από τα βίντεο κλιπς των τραγουδιών της, η οθόνη ἐδειχνε και σκηνές από μέρη όπως η Σαντορίνη, το Λονδίνο και η Κωνσταντινούπολη που η Γαρμπή είχε επισκεφτεί το καλοκαίρι του 2012 προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα για το σκοπό αυτό. Οι παραστάσεις θεωρήθηκαν επιτυχημένες, αφού η προσέλευση του κοινού ήταν μεγάλη. Παράλληλα, και οι κριτικές ήταν θετικές απέναντι στο καινοτόμο αυτό πρόγραμμα, που επάξια γνώρισε καλλιτεχνική επιτυχία. Υλικό από τις παραστάσεις ενδέχεται να κυκλοφορήσει σε dvd, ενώ η επιθυμία της τραγουδίστριας να περιοδεύσει σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας προκειμένου να παρουσιάσει και εκτός πρωτεύουσας το πρωτότυπο πρόγραμμά της, δεν υλοποιήθηκε λόγω υψηλού κόστους.


Ενώ είχε ανακοινωθεί ότι στις αρχές Δεκεμβρίου, μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών της στα ODEON Kosmopolis, η δημοφιλής τραγουδίστρια θα επιστρέφε στις μεγάλες πίστες,σε ρόλο όμως διαφορετικό από ό,τι την είχε συνηθίσει το κοινό στο παρελθόν και συγκεκριμένα σε μια μουσικοθεατρική παράσταση με ηθοποιούς, ανάμεσα στους οποίους θα βρίσκονταν η [[Ναταλία Δραγούμη]] κι η [[Ματθίλδη Μαγγίρα]], η εν λόγω παράσταση για άγνωστους ακόμα λόγους αναβλήθηκε.
Ενώ είχε ανακοινωθεί ότι στις αρχές Δεκεμβρίου, μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών της στα ODEON Kosmopolis, η δημοφιλής τραγουδίστρια θα επιστρέφε στις μεγάλες πίστες,σε ρόλο όμως διαφορετικό από ό,τι την είχε συνηθίσει το κοινό στο παρελθόν και συγκεκριμένα σε μια μουσικοθεατρική παράσταση με ηθοποιούς, ανάμεσα στους οποίους θα βρίσκονταν η [[Ναταλία Δραγούμη]] κι η [[Ματθίλδη Μαγγίρα]], η εν λόγω παράσταση για άγνωστους ακόμα λόγους αναβλήθηκε.


Από τις 22 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2013 η Καίτη Γαρμπη εμφανίστηκε στο «Casablanca Music Hall» σ΄ ένα έκτακτο θεατροκινηματογραφικὀ πρόγραμμα με μία ερωτική ιστορία – ταξίδι στη μουσική και guest την γνωστή ακορντεονίστα [[Ζωή Τηγανούρια]]. Πιο συγκεκριμένα, επρόκειτο για ένα πρόγραμμα που εμπεριείχε τολμηρές κι ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις και, περνώντας από το έθνικ και το βαλκανικό, συμπεριελαμβάνε, από τα καλύτερα τραγούδια του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, έως τα γνωστότερα εντεχνολαϊκά της εποχής μας, ενώ κατέληγε στο πιο αυθεντικό καλό λαϊκό ρεπερτόριο.
Από τις 22 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2013 η Καίτη Γαρμπη εμφανίστηκε στο Casablanca Music Hall σ΄ ένα έκτακτο θεατροκινηματογραφικὀ πρόγραμμα με μία ερωτική ιστορία – ταξίδι στη μουσική και συμμετοχή της γνωστής ακορντεονίστριας [[Ζωή Τηγανούρια|Ζωής Τηγανούρια]]. Επρόκειτο για ένα πρόγραμμα που εμπεριείχε τολμηρές κι ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις και, περνώντας από το έθνικ και το βαλκανικό, συμπεριελαμβάνε, από τα καλύτερα τραγούδια του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, έως τα γνωστότερα σύγχρονα εντεχνολαϊκά, ενώ κατέληγε στο πιο αυθεντικό καλό λαϊκό ρεπερτόριο.


==2013==
==2013: BEST OF Από Καρδιάς, BUONA VITA (album), MAD VMA==
Η Καίτη Γαρμπή το 2013 αλλάζει εταιρεία και υπογράφει συμβόλαιο με τη FRONTSEAT, θυγατρική της SONYMUSIC, της εταιρείας που την ανέδειξε. Ο νέος της παραγωγός είναι ο Γιάννης Δόξας, ο οποίος υπήρξε ο επικεφαλής της ομάδας παραγωγής του δίσκου της Καίτης "πώς αλλάζει ο καιρός" (2006), αλλά και στιχουργός κάποιων επιτυχιών της ("περασμένα-ξεχασμένα", "από ΄δω και πιο πέρα", "αρχίζω πόλεμο", "ο καφές", "άγιο καλοκαίρι"). Η κυκλοφορία του BEST OF της Καίτης Γαρμπή έγινε στις 23/03/13 με την ESPRESSO NEWS και έχει τον τίτλο "Από Καρδιάς", ενώ περιἐχει 32 παλιότερες μεγάλες επιτυχίες της τραγουδίστριας καθώς δυο νέα τραγούδια, το "πιο πάνω από σένα" (μουσική:Βασίλης Γαβρηιλίδης, στίχοι:Θάνος Παπανικολάου)και το "ζωντανός ουρανός" (μουσική-στίχοι: Ζωή Τηγανούρια. Η εφημερίδα εκείνο το Σαββατοκύριακο σημείωσε περίπου 20.000 πωλήσεις. Μέσα Απριλίου ο δίσκος κυκλοφόρησε και στα δισκοπωλεία περιλαμβάνοντας αυτή τη φορά 38 συνολικά τραγούδια (36 παλιότερες επιτυχίες της τραγουδίστριας και τα 2 νέα τραγούδια που προαναφέρθηκαν).
Η Καίτη Γαρμπή το 2013 άλλαξε δισκογραφική εταιρεία και υπογράφει συμβόλαιο με τη FRONTSEAT, θυγατρική της SONYMUSIC, της εταιρείας που την ανέδειξε. Ο νέος της παραγωγός είναι ο Γιάννης Δόξας, ο οποίος υπήρξε ο επικεφαλής της ομάδας παραγωγής του δίσκου της Καίτης'' Πώς αλλάζει ο καιρός του ''2006, αλλά και στιχουργός κάποιων επιτυχιών της. Στις 23 Μαρτίου 2013 κυκλοφόρησε από την εφημερίδα Espresso News CD με επιτυχίες της Γαρμπή με τίτλο «Από Καρδιάς». Περιείχε 32 παλιότερες μεγάλες επιτυχίες της τραγουδίστριας καθώς και δυο νέα τραγούδια, το «Πιο πάνω από σένα» (μουσική:Βασίλης Γαβριηλίδης, στίχοι:Θάνος Παπανικολάου) και το «Ζωντανός ουρανός» (μουσική-στίχοι: Ζωή Τηγανούρια). Η εφημερίδα εκείνο το Σαββατοκύριακο σημείωσε περίπου 20.000 πωλήσεις. Μέσα Απριλίου ο δίσκος κυκλοφόρησε και στα δισκοπωλεία περιλαμβάνοντας αυτή τη φορά 38 συνολικά τραγούδια (36 παλιότερες επιτυχίες της τραγουδίστριας και τα 2 νέα τραγούδια που προαναφέρθηκαν).


Την ημέρα των γενεθλίων της πραγματοποιήθηκε και η κυκλοφορία του δίσκου που είχε ηχογραφήσει την προγούμενη χρονιά στην Ιταλία, με το γενικό τίτλο ''Buona Vita'' και περιείχε δώδεκα τραγούδια, τα δέκα από τα οποία ήταν παλιότερες επιτυχίες της τραγουδίστριας, με άλλη όμως ενορχήστρωση και σε ιταλικό στίχο (πχ "La Malinconia"=θα μελαγχολήσω, "Anime"=πώς αλλάζει ο καιρός, "Plastika"= βιάστηκα, "Perduta"=χαμένα, "A Te Soltanto"=εσένα μόνο κ.ά.). Ο εν λόγω δίσκος, που κυκλοφόρησε από την EGEA Music, περιείχε και μια διασκευή του τραγουδιού "Ti Sento" (μια από τις μεγάλες επιτυχίες του Ιταλικού συγκροτήματος Matia Bazaar) που η Καίτη Γαρμπή έκανε ντουέτο με τον Carlo Maralle. Για το τελευταίο τραγούδι κυκλοφόρησε και videoclip. Την παραγωγή και την επιμέλεια του δίσκου "ΒUONA VITA", που ουσιαστικά ήταν ο πρώτος διεθνής δίσκος της Καίτης Γαρμπή, είχε αναλάβει ο γνωστός παραγωγός Alberto Zepierri.
Την ημέρα των γενεθλίων της πραγματοποιήθηκε και η κυκλοφορία του δίσκου που είχε ηχογραφήσει την προηγούμενη χρονιά στην Ιταλία, με το γενικό τίτλο ''Buona Vita'' και περιείχε δώδεκα τραγούδια, τα δέκα από τα οποία ήταν παλιότερες επιτυχίες της τραγουδίστριας, με άλλη όμως ενορχήστρωση και σε ιταλικό στίχο (πχ «La Malinconia»=θα μελαγχολήσω, «Anime»=πώς αλλάζει ο καιρός, κ.ά.). Ο εν λόγω δίσκος, που κυκλοφόρησε από την EGEA Music, περιείχε και μια διασκευή του τραγουδιού "Ti Sento" (μια από τις μεγάλες επιτυχίες του Ιταλικού συγκροτήματος Matia Bazaar) που η Καίτη Γαρμπή έκανε ντουέτο με τον Κάρλο Μαράλε. Για το τελευταίο τραγούδι κυκλοφόρησε και βίντεο κλιπ. Την παραγωγή και την επιμέλεια του δίσκου, ουσιαστικά της πρώτης διεθνούς κυκλοφορίας της Καίτης Γαρμπή, είχε αναλάβει ο γνωστός παραγωγός Αλμπέρτο Ζεπιέρι.


Τον Ιούνιο του 2013 εμφανίστηκε στα Mad Video Music Awards 2013. Η Καίτη Γαρμπή στην συγκεκριμένη εκδήλωση ερμήνευσε το κομμάτι «Ιεροσυλία» μαζί με τον Νικηφόρο και τους Rec.
Τον Ιούνιο του 2013 εμφανίστηκε στα Mad Video Music Awards. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση ερμήνευσε το κομμάτι «Ιεροσυλία» μαζί με τον Νικηφόρο και τους Rec.


Παράλληλα, η Καίτη σε συνέντευξή που παραχώρησε τον Ιούλιο σε ραδιοφωνικό σταθμό, ανακοίνωσε πως μέσα Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει το πρώτο single από το νέο της album που θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία κατά τα μέσα φθινοπώρου. Τον Αύγουστο, η επίσημη ιστοσελίδα της ανέρτησε στους στίχους από δύο τραγούδια που θα συμπεριληφθούν στη νέα της δουλειά με τους τίτλους "στην άδεια σου καρέκλα" (στίχοι: Θ. Παπανικολάου, μουσική: Β. Γαβριηλίδης) και ζωή συνεχίζεται" (στίχοι: Γιάννης Δόξας, μουσική: Γιώργος Σαμπάνης). Το τελευταίο τελικά δε συμπεριλήφθηκε στο δίσκο. Στις 23 Σεπτεμβρίου, κυκλοφόρησε ως αποκλειστικό στον Λάμψη fm το τραγούδι "στην άδεια σου καρέκλα" ως το πρώτο single του νέου δίσκου.
Παράλληλα, η Καίτη σε συνέντευξή που παραχώρησε τον Ιούλιο σε ραδιοφωνικό σταθμό, ανακοίνωσε πως μέσα Σεπτέμβρη θα κυκλοφορούσε το πρώτο single από το νέο της δίσκο. Τον Αύγουστο, η επίσημη ιστοσελίδα της ανέρτησε στους στίχους από δύο τραγούδια που θα συμπεριλαμβάνονταν στη νέα της δουλειά με τους τίτλους «Στην άδεια σου καρέκλα» (στίχοι: Θ. Παπανικολάου, μουσική: Β. Γαβριηλίδης) και «Η ζωή συνεχίζεται» (στίχοι: Γιάννης Δόξας, μουσική: Γιώργος Σαμπάνης). Το τελευταίο τελικά δε συμπεριλήφθηκε στο δίσκο. Στις 23 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε ως αποκλειστικό στον Λάμψη fm το τραγούδι «Στην άδεια σου καρέκλα» ως το πρώτο σινγκλ του νέου δίσκου.


==2013-14: Περίεργες μέρες και Φωταέριο==
==2013-14: Περίεργες μέρες και Φωταέριο==
Το Δεκέμβριο του 2013 κυκλοφορεί η νέα δισκογραφική δουλειά της Καίτης Γαρμπή με τίτλο "Περίεργες μέρες". Εταιρεία κυκλοφορίας του δίσκου είναι η FRONT SEAT υπό την αιγίδα της MINOS EMI. Το CD περιλαμβάνει συνολικά 15 τραγούδια, από τα οποία τα 11 είναι καινούργια και τα 4 αποτελούν bonus tracks καθώς έχουν ξανακυκλοφορήσει σε άλλους δίσκους (πρόκειται για τα "πιο πάνω από σένα", "ιεροσυλία" VMA version, "ζωντανός ουρανός" και "buona vita"). Τα 11 νέα τραγούδια υπογράφουν οι: Γιώργος Σαμπάνης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Τάσος Παναγής, Βασίλης Γαβριηλίδης, Νίκος Γρίτσης, Ελένη Γιαννατσούλια, Βίκυ Γεροθόδωρου, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Δόξας και Θάνος Παπανικολάου. Ο δίσκος αυτό κινείται σε ποπ κυρίως ρυθμούς, δε λείπουν όμως και κάποια λαϊκά τραγούδια και σηματοδοτεί την επιστροφή της τραγουδίστριας στο εμπορικό τραγούδι. Παράλληλα, η Καίτη Γαρμπή επέστρεψε δυναμικά στις μεγάλες πίστες και συνεργάστηκε τη σεζόν 2013-14 για πρώτη φορά με τον [[Γιώργο Μαζωνάκη]] στο "Φωταέριο", ένα σχήμα που σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Το πρώτο τραγούδι που οπτικοποιήθηκε ήταν το [[Ανεμοδαρμένα Ύψη]] σε σκηνοθεσία Βίκυς Βελλοπούλου. Το συγκεκριμένο τραγούδι αποτέλεσε τη μεγάλη επιτυχία του δίσκου, αφού για πολλούς μήνες βρίσκεται στα επίσημα charts των airplay των ραδιοφωνικών σταθμών. Παράλληλα, πολύ θετικές ήταν οι κριτικές και για το ομώνυμο βίντεο κλιπ της Βελλοπούλου. Ωστόσο, παρά τη θετική αποδοχή του κοινού για το συγκεκριμένο τραγούδι και το βίντεο κλιπ του, η Καίτη Γαρμπή δεν ήταν υποψήφια σε καμιά κατηγορία στα Video Mad Music Awards 2014, γεγονός που δυσαρέστησε τους θαυμαστές της που θεώρησαν ότι αδικήθηκε και έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν μέσω των Social media.
Το Δεκέμβριο του 2013 κυκλοφορεί η νέα δισκογραφική δουλειά της Καίτης Γαρμπή με τίτλο ''Περίεργες μέρες''. Εταιρεία κυκλοφορίας του δίσκου είναι η FRONT SEAT υπό την αιγίδα της MINOS EMI. Το CD περιελάμβανε συνολικά 15 τραγούδια, από τα οποία τα 11 είναι καινούργια και τα 4 αποτελούν bonus tracks καθώς έχουν ξανακυκλοφορήσει σε άλλους δίσκους (πρόκειται για τα «Πιο πάνω από σένα», «Ιεροσυλία VMA version», «Ζωντανός ουρανός» και «Βuona vita»). Τα 11 νέα τραγούδια υπέγραφαν οι: Γιώργος Σαμπάνης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Τάσος Παναγής, Βασίλης Γαβριηλίδης, Νίκος Γρίτσης, Ελένη Γιαννατσούλια, Βίκυ Γεροθόδωρου, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Δόξας και Θάνος Παπανικολάου. Ο δίσκος αυτό κινείται σε ποπ κυρίως ρυθμούς, δε λείπουν όμως και κάποια λαϊκά τραγούδια και σηματοδότησε την επιστροφή της τραγουδίστριας στο εμπορικό τραγούδι. Παράλληλα, η Γαρμπή επέστρεψε δυναμικά στις μεγάλες πίστες και συνεργάστηκε τη σεζόν 2013-14 για πρώτη φορά με τον [[Γιώργος Μαζωνάκης|Γιώργο Μαζωνάκη]] στο "Φωταέριο", ένα σχήμα που σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Το πρώτο τραγούδι που οπτικοποιήθηκε ήταν το [[Ανεμοδαρμένα Ύψη (αποσαφήνιση)|Ανεμοδαρμένα Ύψη]] σε σκηνοθεσία Βίκυς Βελλοπούλου. Το συγκεκριμένο τραγούδι αποτέλεσε τη μεγάλη επιτυχία του δίσκου, αφού για πολλούς μήνες βρέθηκε στα επίσημα τσαρτς των ραδιοφωνικών σταθμών. Παράλληλα, πολύ θετικές ήταν οι κριτικές και για το ομώνυμο βίντεο κλιπ της Βελλοπούλου. Ωστόσο, παρά τη θετική αποδοχή του κοινού για το συγκεκριμένο τραγούδι και το βίντεο κλιπ του, η Καίτη Γαρμπή δεν ήταν υποψήφια σε καμιά κατηγορία στα Video Mad Music Awards 2014, γεγονός που δυσαρέστησε τους θαυμαστές της που θεώρησαν ότι αδικήθηκε και έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Την Κυριακή 26/01/2014 ο δίσκος "Περίεργες μέρες" κυκλοφόρησε με την εφημερίδα [[Πρώτο Θέμα]] (στην απλή έκδοση των 2 ευρώ και στην έκδοση με τις προσφορές). Η εφημερίδα τη συγκεκριμένη Κυριακή σημείωσε 120.650 πωλήσεις. Το βράδυ της ίδιας μέρας η τραγουδίστρια έκανε μία guest εμφάνιση στο show [[dancing with the stars]] του ANT1 χορεύοντας ρούμπα με παρτενέρ τον επαγγελματία χορευτή Θοδωρή Παναγάκο υπό τους ήχους του τραγουδιού "ανεμοδαρμένα ύψη"<nowiki>'''</nowiki>.
Στις 18/03/2014 ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα του fan club της Καίτης στο facebook ότι ο δίσκος έγινε χρυσός με βάση τις πωλήσεις που πέτυχε.

Στις 20/03/2014 κυκλοφόρησε και το δεύτερο βίντεο-κλιπ σε σκηνοθεσία πάλι Βίκυς Βελλοπούλου. Πρόκειται για το τραγούδι "Ψεύτη" που οπτικοποιήθηκε στο θέατρο [[Ακροπόλ]], ενώ στις 02/06/2014 ακολούθησε και η συνέχεια του στόρυ με το βίντεο-κλιπ για το τραγούδι "Πάμε Φινάλε", τρίτο βίντεο κλιπ του δίσκου "περίεργες μέρες".


Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου του 2014 ο δίσκος ''Περίεργες μέρες'' κυκλοφόρησε με την εφημερίδα [[Πρώτο Θέμα]] (στην απλή έκδοση των 2 ευρώ και στην έκδοση με τις προσφορές). Η εφημερίδα τη συγκεκριμένη Κυριακή σημείωσε 120.650 πωλήσεις. Το βράδυ της ίδιας μέρας η τραγουδίστρια έκανε μία guest εμφάνιση στο show [[Dancing with the stars]] του ANT1 χορεύοντας ρούμπα με παρτενέρ τον επαγγελματία χορευτή Θοδωρή Παναγάκο υπό τους ήχους του τραγουδιού "ανεμοδαρμένα ύψη"<nowiki>'''</nowiki>. Στις 18 Μαρτίου του 2014 ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα του φαν κλαμπ της Γαρμπή στο facebook ότι ο δίσκος έγινε χρυσός με βάση τις πωλήσεις που πέτυχε.


Στις 20 Μαρτίου του 2014 κυκλοφόρησε και το δεύτερο βίντεο-κλιπ σε σκηνοθεσία και πάλι της Βίκυς Βελλοπούλου. Πρόκειται για το τραγούδι «Ψεύτη» που οπτικοποιήθηκε στο θέατρο [[Ακροπόλ]], ενώ στις 02 Ιουλίου ακολούθησε και η συνέχεια της ιστορίας με το βίντεο-κλιπ για το τραγούδι «Πάμε Φινάλε», τρίτο βίντεο κλιπ του δίσκου ''Περίεργες μέρες''.


==2014-15: Ιερά Οδός==
==2014-15: Ιερά Οδός==

Έκδοση από την 14:16, 10 Οκτωβρίου 2014

Καίτη Γαρμπή
Γέννηση8 Ιουνίου 1961 (1961-06-08) (62 ετών)
Αθήνα, Ελλάδα
ΕθνικότηταΕλληνική
Ιδιότητατραγουδιστής
ΣύζυγοςΔιονύσης Σχοινάς (από 1997)
ΤέκναΔημήτρης Σχοινάς
Όργαναφωνή
Είδος τέχνηςΤραγούδι
Καλλιτεχνικά ρεύματαΠοπ, λαϊκα
ΙστοσελίδαΕπίσημος ιστότοπος
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Η Καίτη Γαρμπή (γεν. στις 8 Ιουνίου 1961), είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Μετράει ήδη 25 χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία. Η Καίτη Γαρμπή είναι παντρεμένη από το 1997 με τον επίσης τραγουδιστή Διονύση Σχοινά και έχουν έναν γιο, τον Δημήτρη, που γεννήθηκε το 1999.

Στις 14 Μαρτίου 2010, το κανάλι Alpha στην εκπομπή Chart Show'-Your Countdown κατέταξε τη Γαρμπή στην 8η θέση της λίστας με τις πιο εμπορικές γυναίκες τραγουδίστριες της Ελλάδας από το 1960 μέχρι τότε.

Τα πρώτα χρόνια

Η Καίτη Γαρμπή ξεκίνησε τη καριέρα της μαζί με τη μικρότερη αδερφή της Λιάνα ως «Αδελφές Γαρμπή» όταν ήταν μόλις 15 χρονών και η Λιάνα 13. Ως «αδελφές Γαρμπή» είναι περισσότερο γνωστές για την συνεργασία τους με τον Γιάννη Φλωρινιώτη.

Solo Καριέρα

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980, η Λιάνα αποφάσισε να παντρευτεί και να σταματήσει το τραγούδι και έτσι η Καίτη ξεκίνησε την solo καριέρα της. H πρώτη της ηχογράφηση ήταν το «Στο Σαιν Τροπέ» μια διασκευή του “St. Tropez twist” το οποίο συμπεριλήφθηκε στην συλλογή «Τα δέκα δεκάρια» (1987) όπου συμμετείχαν και άλλοι καλλιτέχνες όπως η Μαντώ, η Πωλίνα και η Σοφία Βόσσου. Η συλλογή συνεχίστηκε με τη Γαρμπή να ηχογραφεί δύο διασκευές ξένων τραγουδιών, το «Αχ αυτό μ’αρέσει» (That’s the way I like it) και το «Ζω να σ’αγαπώ». Η επιτυχία της τράβηξε το ενδιαφέρον των μουσικών παραγωγών της τότε CBS Record (από το 1991 Sony Music) με την οποία υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο.

1989 - 1992: Οι πρώτες κυκλοφορίες

Το 1989, ένα χρόνο μετά την ένταξη της Γαρμπή στην CBS, κυκλοφόρησε ο πρώτος της προσωπικός δίσκος με τίτλο Πρόβα. Παραγωγός και βασικός συνεργάτης της στα πρώτα δισκογραφικά της βήματα και μέχρι το 2005 ήταν ο Γιάννης Δουλάμης. Με το ομότιτλο τραγούδι, καθώς και το βιντεοκλίπ του τραγουδιού, η Γαρμπή έκανε αισθητή για πρώτη φορά την παρουσία της στα τότε μουσικά δρώμενα της Ελλάδας. Ο δίσκος περιείχε 10 τραγούδια 5 σε μουσική και στίχους του Γιάννη Καραλή, 1 σε στίχους και μουσική του Πάνου Τσαπάρα και 4 διασκευές ξένων ποπ επιτυχιών και πάλι σε στίχους του Τσαπάρα.

Το 1990 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό της δίσκο με τίτλο Γυαλιά καρφιά το οποίο σημειώνει επιτυχία, με τραγούδια όπως το ομότιτλο, το «Φαντασματάκι» και το «Τζίνι» να γίνονται ραδιοφωνικές επιτυχίες (τα δύο πρώτα και ως βιντεοκλίπ) καθώς επίσης και η μπαλάντα όπως και το«"Ψεμματάκι» π. Το 1991 κυκλοφόρησε το Ένταλμα συλλήψεως που περιείχε 10 νέα τραγούδια, από τα οποία προέκυψαν κι άλλες επιτυχίες γαλλά και μερικά από τους προηγούμενους δίσκους της που είχαν σημειώσει επιτυχία.

Το 1992 κυκλοφόρησε ο δίσκος «ου φεγγαριού αναπνοές. Ήταν ο δίσκος που την καθιέρωσε ως ένα από τα πλέον υποσχόμενα ονόματα στο χώρο της ελληνικής μουσικής,καθώς περιείχε το τραγούδι «Πέστο μ΄ένα φιλί», τη μεγαλύτερη ως τότε ραδιοφωνική επιτυχία της. Επίσης, περιείχε κι άλλες επιτυχίες, όπως τα : «Του φεγγαριού αναπνοές», «Σ΄αγαπώ πιο πολύ"» κ.ά. και μάλιστα έβγαλε 6 βιντεοκλίπ. Επίσης ήταν και ο πρώτος δίσκος της που κινείτο σε λαϊκό στυλ και έγινε χρυσός ξεπερνώντας τις 40.000 πωλήσεις δίσκων. Στο δίσκο αυτό η Γαρμπή συνεργάστηκε κατά βάση με το συνθέτη Σπύρο Πάζιο και τη στιχουργό Τασούλα Θωμαϊδου, ωστόσο υπήρχαν κι άλλες συμμετοχές με κυριότερη αυτή με τη Ναταλία Γερμανού και τον Νίκο Τερζή στο τραγούδι "Πες το μ' ένα φιλί". Η Γαρμπή αρχικά δεν ήθελε να ερμηνεύσει το συγκεκριμένο τραγούδι, όμως τελικά ήταν αυτό που έδωσε τη μεγαλύτερη ώθηση στην καριέρα της ως τότε.

1993: Eurovision και Φοίβος

To 1993 έγινε πρόταση στην Καίτη Γαρμπή από την ΕΡΤ να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. H Καίτη δέχτηκε, ταξίδεψε στην Ιρλανδία, τραγούδησε το «Ελλάδα χώρα του φωτός» και κατέκτησε την 9η θέση με 64 βαθμούς. Η συμμετοχή της Ελλάδας εκείνη τη χρονιά έμεινε στην ιστορία του διαγωνισμού τόσο λόγω της πολύ ιδιαίτερης σκηνικής παρουσίας της τραγουδίστριας πάνω στη σκηνή, όσο για το φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη που φόρεσε η Γαρμπή. Το ίδιο έτος, μετά την συμμετοχή στην Eurovision κυκλοφόρησε τον δίσκο Ως τον παράδεισο ο οποίος συνέχισε την επιτυχία του προηγούμενου δίσκου, με μεγάλο αριθμό νέων επιτυχιών και λαμβάνοντας κι αυτός χρυσή διάκριση ξεπερνώντας τις 60.000 πωλήσεις. Στο δίσκο, επίσης, περιέχονται και τέσσερα τραγούδια σε μουσική και στίχους του πρωτοεμφανιζόμενου τότε Φοίβου (ανάμεσά τους και το "Ναι, υπάρχω εγώ που αποτελεί την πρώτη μεγάλη επιτυχία του συνθέτη), που δίνουν το έναυσμα μιας πολύ πετυχημένης συνεργασίας κάνοντας τους δύο καλλιτέχνες ένα από τα πιο εμπορικά δίδυμα της δεκαετίας.

1994-1996: Ατόφιο χρυσάφι & Αρχίζω πόλεμο

Ύστερα από την καθιέρωση της στο ελληνικό πεντάγραμμο ως ενός από τα πιο γνωστά πλέον ονόματα στο χώρο του τραγουδιού, το 1994, η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το Ατόφιο χρυσάφι που περιελάμβανε δέκα τραγούδια σε μουσική και στίχους των Κώστα Τουρνά (1-5) και Φοίβου (6-10) συνεχίζοντας με το δεύτερο την επιτυχία του προηγούμενου δίσκου. Ο δίσκος έγινε πλατινένιος και είχε πολλές επιτυχίες, οι οποίες ακούγονται ακόμα πολύ στα ραδιόφωνα. Τα τραγούδια «Ξυπόλυτη χορεύω» και «Μη με συγκρίνεις» του Τουρνά καθιερώνουν πια τη Γαρμπή ως πρώτο όνομα. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον τότε παραγωγό της, Γιάννη Δουλάμη, το «Μη με συγκρίνεις» αποτέλεσε τη βάση για την καριέρα της τραγουδίστριας.

Το 1996, η συνεργασία με το Φοίβο συνεχίστηκε στο δίσκο Αρχίζω πόλεμο, με το γνωστό συνθέτη να γράφει τα 9 από τα 12 τραγούδια του δίσκου. Περιείχε, επίσης, μια διασκευή, το «Περασμένα-ξεχασμένα» και 2 τραγούδια του Ανδρέα Μέξα. Ο δίσκος αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της χρονιάς, αφού έγινε 3 φορές πλατινένιος και ξεπέρασε τις 160.000 πωλήσεις στην ελληνική αγορά ενώ συνολικά με τις πωλήσεις του εξωτερικού ο αριθμός αυτός υπερέβη τις 180.000. Θεωρείται ως ο πιο κλασικός δίσκος της Γαρμπή και είναι ο δίσκος που έκανε πασίγνωστο το Φοίβο, αφού τα τραγούδια «Θα μελαγχολήσω» και «Χαμένα» θεωρούνται η βάση της καριέρας του. Στα μουσικά βραβεία του περιοδικού Ποπ Κορν ο δίσκος κέρδισε 4 βραβεία (βραβείο καλύτερου στίχου για το ομώνυμο τραγούδι, βραβείο καλύτερης σύνθεσης για το «Θα μελαγχολήσω», βραβείο καλύτερου χορευτικού λαϊκού για το «Περασμένα-ξεχασμένα» και βραβείο καλύτερου δίσκου της χρονιάς"). Μάλιστα, ο δίσκος αυτός είναι από τους αντιπροσωπευτικότερους της δεκαετίας αυτής κι έχει χαρακτηριστεί ως η «μουσική βίβλος των 90's».[εκκρεμεί παραπομπή]Για τις ανάγκες των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ "θα μελαγχολήσω", η Καίτη Γαρμπή έκοψε τα πραγματικά της μαλλιά μπροστά στην κάμερα.

1997: Ευαισθησίες

Τον Οκτώβριο του 1997 η Καίτη Γαρμπή κυκλοφόρησε τον δίσκο Ευαισθησίες ο οποίος σημείωσε πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία και έγινε τρεις φορές πλατινένιος με τις πωλήσεις να ξεπερνούν τα 140.000 αντίτυπα στην ελληνική αγορά και τα 160.000 διεθνώς . Η μεγάλη επιτυχία αυτού του δίσκου φάνηκε και από τον αριθμό των τραγουδιών που απέκτησαν βίντεο κλιπς καθώς τα 8 από τα 12 κομμάτια οπτικοποιήθηκαν. Συν τοις άλλοις ο δίσκος εξακολουθούσε να βγάζει singles σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του και ο επόμενος δίσκος της Γαρμπή με νέο υλικό κυκλοφόρησε σχεδόν δύο χρόνια μετά. Παρά το γεγονός ότι ο δίσκος Αρχίζω πόλεμο σημείωσε μεγαλύτερη επιτυχία σε πωλήσεις, ωστόσο ο δίσκος Ευαισθησίες είχε μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία. Να προστεθεί ότι στα μουσικά βραβεία Ποπ κορν του 1998, η δουλειά αυτή βραβεύτηκε ως η καλύτερη δισκογραφική δουλειά της χρονιάς, ενώ για το ομώνυμο τραγούδι απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera λόγω του ότι πέτυχε το μεγαλύτερο airplay της χρονιάς.

1998 & 1999: Χριστούγεννα με την Καίτη & Δώρο Θεού

To 1998 ηχογράφησε έναν δίσκο με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με τη συνοδεία της παιδικής ορχήστρας του Σπύρου Λάμπρου και του τενόρου Κωνσταντίνου Παλιατσάρα. Ο δίσκος ονομάστηκε Χριστούγεννα με την Καίτη και έγινε χρυσός με 40.000 πωλήσεις και μάλιστα είναι ο μόνος χριστουγεννιάτικος δίσκος που έλαβε χρυσή διάκριση στην Ελλάδα. Τα τραγούδια του δίσκου ακούγονται ακόμα συχνά στη διάρκεια της γιορτινής περιόδου.

Το 1999 κυκλοφόρησε τον δίσκο Δώρο Θεού σε συνεργασία με τους συνθέτες Γιώργο Θεοφάνους, Κυριάκο Παπαδόπουλο, αλλά και με άλλους σπουδαίους συνθέτες όπως ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Αντώνης Βαρδής. Ο δίσκος έγινε πλατινένιος (50.000 αντίτυπα) και ανακηρύχθηκε ως ο δίσκος με το καλύτερο εξώφυλλο για τη χρονιά 1999 στα μουσικά βραβεία Ποπ Κορν. Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι θεωρείται ένας από τους καλύτερους δίσκους που έχει κυκλοφορήσει η Καίτη Γαρμπή, ο δίσκος αυτός δεν είχε την ανάλογη ραδιοφωνική και εμπορική επιτυχία των προηγούμενων. Ο εν λόγω δίσκος ήταν αφιερωμένος στον σύζυγό της Δοινύση Σχοινά, καθώς στο ένθετο του Cd υπήρχε η εξής αφιέρωση: «Διονύση μου, το "δώρο θεού" είναι χαρισμένο σε σένα που βρίσκεις τρόπο να κάνεις ξεχωριστή την κάθε συνηθισμένη μέρα μας». Οι στίχοι του ομώνυμου τραγουδιού γράφτηκαν από τη Γιούλα Γεωργίου, η οποία τους εμπνεύστηκε από ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη στην Καίτη και τον Διονύση. Ωστόσο, επειδή κατά την περίοδο κυκλοφορίας του δίσκου η Καίτη Γαρμπή ήταν έγκυος, ο τίτλος του τραγουδιού συνδέθηκε με την επικείμενη γέννηση του γιου της Δημήτρη.

2000-2001: Το κάτι, Τι θέλουνε τα μάτια σου & Απλά τα πράγματα

Τον Απρίλιο του 2000, η Καίτη Γαρμπή συνεργάστηκε για τελευταία φορά με το Φοίβο. Αποτέλεσμα αυτής τους της συνεργασίας ήταν ο τέσσερις φορές πλατινένιος δίσκος Το κάτι. Ο διπλός αυτός δίσκος ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 100.000 αντίτυπα (200.000 δίσκοι) και πέτυχε τετραπλά πλατινένια διάκριση. Στο δίσκο περιέχονταν 7 νέα τραγούδια του Φοίβου, ένα εκ των οποίων είναι ντουέτο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, μία διασκευή δύο παλαιότερων τραγουδιών τους, καθώς και 23 παλιές επιτυχίες τους. Το ομώνυμο τραγούδι συζητήθηκε για τους στίχους του όσο κανένα άλλο μέχρι τότε και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των ραδιοφονικών charts ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του. Παράλληλα, σε όλα τα clubs το καλοκαίρι του 2000 παιζόταν ανελλιπώς. Ένα άλλο τραγούδι που ξεχώρισε από το δίσκο αυτό είναι η μπαλάντα «Το λάθος μου». Στα μουσικά βραβεία Ποπ Κορν 2000 η Καίτη ήταν υποψήφια στις κατηγορίες «Καλύτερη τραγουδίστρια», «Τραγούδι της χρονιάς» για «Το κάτι» και «Καλύτερη γυναικεία ερμηνεία» για τη μπαλάντα «Το λάθος μου», ενώ κέρδισε δύο βραβεία. Ένα για το τραγούδι «Το κάτι» που ψηφίστηκε ως το καλύτερο χορευτικό μοντέρνο τραγούδι και ένα για το τραγούδι «Επιτέλους» που ψηφίστηκε από το κοινό ως το καλύτερο ντουέτο της χρονιάς, βραβείο που μοιράστηκε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στα τέλη του 2000, η Καίτη Γαρμπή κυκλοφόρησε ένα cd single Τι Θέλουνε Τα Μάτια Σου με 3 νέα τραγούδια, αλλά και 2 remix. Το ομώνυμο τραγούδι είχαν υπογράψει οι exis, ένα ποπ-ροκ συγκρότημα. Επιτυχία του cd single ήταν και το τσιφτετέλι "άσπρο ή μαύρο", διασκευή από αραβικό τραγούδι. Κι αυτός ο δίσκος πετυχαίνει πλατινένια διάκριση. Την ίδια περίοδο συμμετέχει στο δίσκο "κραυγή" της Άννας Βίσση στο ντουέτο τους με τίτλο "καλύτερα οι δυο μας", που είχε μάλιστα οπτικοποιηθεί σε βίντεο κλιπ σε δύο διαφορετικές εκδοχές. Η συνεργασία της Καίτης Γαρμπή με την Άννα Βίσση στο Fever τη σεζόν 2000-2001 είχε αξιοσημείωτη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, ενώ η ανακοίνωση της συνεργασίας τους είχε αποτελέσει μεγάλη έκπληξη τόσο για τους θαυμαστές τους όσο και για το ευρύ κοινό, καθώς από το 1994 και μέχρι τότε, ο λάιφ στάιλ τύπος τις είχε ανακηρύξει ως τις δύο βασικές αντίπαλες στην ελληνική δισκογραφία και τις πίστες.

Ένα χρόνο αργότερα, δηλαδή στα τέλη του 2001, κυκλοφορεί το διπλό cd Απλά τα πράγματα που γίνεται πλατινένιο, με πωλήσεις που υπερβαίνουν τις 50.000. Τα τραγούδια ήταν διαφόρων συνθετών και στιχουργών, με κυριότερους όμως τους Νίκο Τερζή και Κώστα Τουρνά. Το δεύτερο cd υπέγραφε εξ ολοκλήρου στις συνθέσεις ο Κώστας Τουρνάς, πλην ενός κομματιού. Το πιο επιτυχημένο τραγούδι του δίσκου ήταν το κλασσικό πλέον χασάπικο [Bιάστηκα]. Ο δίσκος περιείχε και τη συνέχεια του τραγουδιού «Πέστο μ΄ένα φιλί», το «Πέστο ξανά μ΄ένα φιλί» των ίδιων δημιουργών (Ν. Τερζής-Ν. Γερμανού), γεγονός πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα. Στα μουσικά βραβεία Αρίων 2001 ο δίσκος «Απλά τα πράγματα» ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος σύγχρονος λαϊκός δίσκος μαζί με το δίσκο της Νατάσας Θεοδωρίδου Υπ' ευθύνη μου, ενώ οι δύο ερμηνεύτριες μοιράστηκαν και το βραβείο καλύτερης τραγουδίστριας στην ίδια κατηγορία. Τη σεζόν 2001-2002 η Καίτη Γαρμπή εμφανιζόταν στην Ιερά Οδό στο πλευρό του Πασχάλη Τερζή, μια συνεργασία που θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες της τραγουδίστριας.

2002-2004: Μια καρδιά, Έμμονες ιδέες, Γαλάζιο και λευκό

Το 2002, η Καίτη Γαρμπή κυκλοφορεί το cd single Μια καρδιά με 5 νέα τραγούδια και γίνεται διπλά πλατινένιο. Από το single αυτό ξεχώρισαν τα τραγούδια: «Αντε γεια», «Μια καρδιά την έχω», «Μ΄έχεις αρρωστήσει» και το «Θα μείνει μεταξύ μας», ντουέτο με το Γιώργο Τσαλίκη. Το συγκεκριμένο single αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της τραγουδίστριας στην κατηγορία των singles, ενώ αποτελεί κι ένα από τα 30 πιο εμπορικά singles στην ελληνική αγορά με πωλήσεις που αντιστοιχούν σε 50.000 αντίτυπα. Τη σεζόν 2002-2003 η Γαρμπή εμφανιζόταν στον Απόλλωνα έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Τσαλίκη και αποτέλεσαν ένα από τα πιο πετυχημένα σχήματα της χρονιάς.

Το 2003, ο νέος δίσκος της Γαρμπή, Έμμονες ιδέες πέτυχε πλατινένια διάκριση. Πρόκειται για ένα λαϊκό δίσκο με τραγούδια από διάφορους δημιουργούς. Ο δίσκος αυτός περιείχε μια από τις πιο επιτυχημένες μπαλάντες της δεκαετίας, το «Εσένα μόνο». Είναι, μάλιστα, και ο πρώτος δίσκος που κυκλοφόρησε με πρόσθετο dvd με video clips του καλλιτέχνη στην ελληνική αγορά. Ωστόσο, ο δίσκος αυτός δεν θεωρείται από τους πιο πετυχημένους της τραγουδίστριας. Tην ίδια περίοδο η Καίτη Γαρμπή συμμετείχε στο cd single Καλή σου τύχη του Τόλη Βοσκόπουλου, σ΄ένα ντουέτο που έγραψε γι΄αυτούς η Άντζελα Γκερέκου με τίτλο «Εμείς». Το ντουέτο ηχογραφήθηκε λόγω των εμφανίσεών τους στο REX. Ωστόσο, παρά τους καλούς οιωνούς και παρά την επιτυχία των εμφανίσεων των δύο καλλιτεχνών στη Θεσσαλονίκη από τον Αύγουστο έως και τον Οκτώβριο του 2003, η συνεργασία τους στο REX τη σεζόν 2003-2004 δε σημείωσε επιτυχία. Έτσι, η περίοδος αυτή σηματοδότησε μια πτωτική πορεία στην καριέρα της.

Το καλοκαίρι του 2004, με αφορμή την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου από την εθνική μας ομάδα, αλλά και τους Ολυμπιακούς αγώνες που έγιναν στην Αθήνα κυκλοφόρησε το χρυσό cd single Γαλάζιο και λευκό με 2 νέα τραγούδια και 3 remix, από τα οποία ξεχώρισαν το τραγούδι Καταπληκτικό και το remix του «Εσένα μόνο», χωρίς ωστόσο η Καίτη να σημειώνει την επιτυχία των παλαίοτερων χρόνων.

2005 - 2006: Έχω στα μάτια ουρανό & Πώς αλλάζει ο καιρός

Το 2005 η Καίτη Γαρμπή συνεργάστηκε με το Χρήστο Δάντη και κυκλοφόρησαν τον χρυσό δίσκο Έχω στα μάτια ουρανό (20.000 αντίτυπα). Την ίδια περίοδο ο Δάντης βρισκόταν σε μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της καριέρας του, καθώς ήταν ο συνθέτης του τραγουδιού με το οποίο θα συμμετείχε η Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Η συνεργασία αυτή, επομένως δημιουργούσε πολύ καλές προοπτικές για την πορεία του δίσκου. Ο δίσκος σημείωσε ραδιοφωνική επιτυχία με τραγούδια όπως: Άκουσε αγόρι μου», «Το ναρκωτικό μου», «'Εχω στα μάτια ουρανό» και «Spaciba baby». Παρόλα αυτά, άλλη μία προσπάθεια της τραγουδίστριας να επανέρθει δυναμικά στα μουσικά πράγματα δεν απέδωσε τους αναμενόμενους καρπούς όσον αφορά στις πωλήσεις και παρά την πολύ σέξυ εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards 2005. Τέλος, η συγκεκριμένη δισκογραφική δουλειά αποτελεί και την τελευταία συνεργασία με τον από την αρχή της καριέρας της παραγωγό, Γιάννη Δουλάμη. Το φθινόπωρο του ίδιου έτους η Γαρμπή εμφανιζόταν μαζί με το Δάντη στο νυχτερινό κέντρο "Odeon" της Θεσσαλονίκης. Τη σεζόν 2005-2006 η εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο "Bodroom" στην Αθήνα σ΄ένα πρόγραμμα με ανατολίτικο χρώμα.

Toν Οκτώβριο 2006 η Καίτη κυκλοφόρησε το πολυσυλλεκτικό Πώς αλλάζει ο καιρός, την πρώτη της δισκογραφική δουλειά χωρίς τον Γιάννη Δουλάμη ως παραγωγὀ της. Ο δίσκος έγινε χρυσός ξεπερνώντας τα 15.000 αντίτυπα, ενώ ξεχώρισαν τραγούδια όπως το ομότιτλο, το «Αυτή» αλλά και ο «Ισόβιος Δεσμός» που ήταν ντουέτο με τον Στάθη Ραφτόπουλο, το οποίο παρουσίασαν ζωντανά σε live εκπομπή του Fame Story 4 λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του cd στα δισκοπωλεία. Παράλληλα, η Καίτη εμφανιζόταν με τον Αντύπα στα Αστέρια Γλυφάδας με επιτυχία. Παρά τις επίμονες προσπάθειες της Καίτης και της ομάδας παραγωγής της για μια δυναμική επιστροφή στη δισκογραφία, όπως με τη διαφήμιση του νέου δίσκου μέσα από τη σειρά Επτά θανάσιμες πεθερές του Mega τον Οκτώβριο του 2007, για άλλη μια φορά η τραγουδίστρια δε δικαιώθηκε. Το τραγούδι «Πως αλλάζει ο καιρός» βρέθηκε στην όγδοη θέση των πιο επιτυχημένων ελληνικών τραγουδιών για το διάστημα 2000-2009.

2007: Επτά θανάσιμες πεθερές και 18 Χρόνια LIVE

Τον Οκτώβριο του 2007 προβλήθηκε μία σειρά 3 επεισοδίων των επτά θανάσιμων πεθερών στην οποία η Καίτη Γαρμπή υποδύθηκε την Αθηναία πεθερά, μια τραγουδίστρια της οποίας ο γιος ερωτεύεται τη συνάδελφό της με την οποία τραγουδούν στο ίδιο κέντρο. Η Καίτη Μαρίνη (όπως είναι το ονοματεπώνυμο του ρόλου που υποδύθηκε) αρχικά προσπαθεί με δολοπλοκίες να χωρίσει το ζευγάρι και στη συνέχεια να σκοτώσει την "αντίζηλό" στην αγάπη του γιου της. Η Γαρμπή δέχτηκε την πρόκληση να πρωταγωνιστήσει στη σειρά αφού το σενάριο γράφτηκε από θαυμαστή της ο οποίος δήλωσε πως αν δεν ενσαρκώσει η Γαρμπή το ρόλο το σενάριο δε θα γυριζόταν καθόλου. Η Γαρμπή απέσπασε θετικά σχόλια για το εγχείρημά της αυτό.

Δυο μήνες πριν, στις 30 Αυγούστου του 2007 η Γαρμπή πραγματοποίησε μια φιλανθρωπική συναυλία στο Αιγάλεω για τους πυρόπληκτους της Ηλείας. Η συναυλία ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του ίδιου έτους σε έναν διπλό δίσκο με τον οποίο η Καίτη γιόρτασε τα 18 χρόνια δισκογραφικής της παρουσίας.Την επιλογή του ρεπερτορίου και την επιμέλεια της παραγωγής είχε αναλάβει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Πρόκειται για έναν αμιγώς λαϊκό live δίσκο, στον οποίο η Γαρμπή τραγουδά με το δικό της στυλ τραγούδια άλλων καλλιτεχνών. Όπως χαρακτηριστικά γράφει η ίδια στο ένθετο του cd, ο δίσκος 18 χρόνια live είναι «ο δίσκος που την ενηλικίωσε δισκογραφικά».

2008: Καινούργια Εγώ

Το χειμώνα του 2008 η Καίτη Γαρμπή έκανε την έκπληξη και συνεργάστηκε με τον έντεχνο συνθέτη Νίκο Αντύπα και μαζί κυκλοφόρησαν τον δίσκο «Καινούργια Εγώ», με δέκα τραγούδια. Το ομότιτλο είναι μια συνεργασία με τον rapper Θηρίο. Ο συγκεκριμένος δίσκος κινείται σε ένα διαφορετικό στυλ απ' ό,τι είχε ως τότε κυκλοφορήσει η Γαρμπή, αλλά έχει και λαϊκά κομμάτια. Κατα γενική ομολογία[εκκρεμεί παραπομπή], ο δίσκος της Καίτης θεωρήθηκε ένας από τους καλύτερους που κυκλοφόρησαν εκείνη την περίοδο, μη καταφέρνοντας όμως να σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία τόσο σε πωλήσεις όσο και ραδιοφωνικά. Η συγκεκριμένη δουλειά καταξίωσε τη Γαρμπή σε ένα κοινό που ως τότε της ήταν ξένο και σηματοδότησε μια νέα εποχή στην καριέρα της, αφού στράφηκε σε νέα, για την ίδια, μουσικά μονοπάτια. Το πρώτο single του δίσκου, «Αυτό αξίζω» παρουσιάστηκε στο κοινό ζωντανά στο κέντρο νυχτερινής διασκεδάσεως Έναστρον, όπου εμφανιζόταν η τραγουδίστρια στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη κατά τη χειμερινή περίοδο 2008-2009, ένα σχήμα που σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Αρκετούς μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2009 η Γαρμπή επέλεξε να παρουσιάσει το δίσκο της σε ένα χώρο διαφορετικό απ' αυτούς που συνήθιζε να εμφανίζεται, στη μουσική σκηνή Polis Studio. Οι εμφανίσεις της είχαν σημειώσει επιτυχία, ωστόσο, έναν περίπου μήνα αργότερα η συνεργασία της με τον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης μουσικής σκηνής διακόπηκε απότομα λόγω έντονων διαφωνιών για την παράσταση.

2011: Παζλ

Μετά μία απουσία δύο χρόνων και μερικών μηνών, η Καίτη Γαρμπή συνεργάστηκε και πάλι με το συνθέτη Νίκο Αντύπα. Έτσι, το Φεβρουάριο του 2011, κυκλοφόρησε μέσω διαδικτύου ο νέος δίσκος της Καίτης με τον τίτλο Παζλ. Στο δίσκο αυτό υιοθετούνται πιο έντεχνες μελωδίες απ' ό,τι στον προηγούμενο. Παράλληλα, η Καίτη είχε πάρει μετεγγραφή από τη Sony, στην οποία βρισκόταν από την αρχή της καριέρας της και εντάχθηκε στο δυναμικό της Universal. Περί τα τέλη Μαρτίου, ο νέος δίσκος κυκλοφόρησε και στα δισκοπωλεία με την υπογραφή της νέας εταιρείας. Ο εν λόγω δίσκος απέσπασε γενικά πολύ καλές κριτικές χωρίς όμως να σημειώσει επιτυχία. Ο δίσκος αυτός δεν έγινε αποδεκτός και από αρκετούς fans της τραγουδίστριας, οι οποίοι την προτιμούσαν στο παλιό της στυλ (λαϊκοπόπ).

2012

Το καλοκαίρι του 2012 η Καίτη Γαρμπή έκανε την έκπληξη και συνεργάστηκε σε ένα ντουέτο με την ιταλίδα τραγουδίστρια Ορνέλα Βανόνι στη διασκευή του «Buona Vita», την παραγωγἠ του οποίου έκανε ο Ιταλός παραγωγός Αλμπέρτο Ζεπιέρι. To τραγούδι δόθηκε σε αποκλειστικότητα στον ραδιοφωνικό σταθμό loveradio και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέκτηκε μία από τις πρώτες θέσεις στα τραγούδια που μετέδιδε ο εν λόγω σταθμός. To «Buona Vita» αποτέλεσε τον προάγγελο για τον ομώνυμο δίσκο δίσκο που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2013.

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2012 η Γαρμπή έλαβε μέρος στην επετειακή και πολύ πετυχημένη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου στην ελληνική δισκογραφία. Η εν λόγω συναυλία έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ, όπου η Γαρμπή τραγούδησε κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Στις 12 Οκτωβρίου 2012 η Καίτη Γαρμπή ξεκίνησε τις δέκα προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο ODEON Kosmopolis στην Αθήνα σε μια πρωτότυπη μουσική παράσταση. Οι παραστάσεις γίνονταν δύο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ η τελευταία πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου. Η πρωτοτυπία του προγράμματος έγκειτο στο ότι η Γαρμπή τραγουδούσε, ενώ στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου οι θεατές παρακολουθούσαν μία mini ιστορία για κάθε τραγούδι που ερμήνευε. Εκτός από τις σκηνές από τα βίντεο κλιπς των τραγουδιών της, η οθόνη ἐδειχνε και σκηνές από μέρη όπως η Σαντορίνη, το Λονδίνο και η Κωνσταντινούπολη που η Γαρμπή είχε επισκεφτεί το καλοκαίρι του 2012 προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα για το σκοπό αυτό. Οι παραστάσεις θεωρήθηκαν επιτυχημένες, αφού η προσέλευση του κοινού ήταν μεγάλη. Παράλληλα, και οι κριτικές ήταν θετικές απέναντι στο καινοτόμο αυτό πρόγραμμα, που επάξια γνώρισε καλλιτεχνική επιτυχία. Υλικό από τις παραστάσεις ενδέχεται να κυκλοφορήσει σε dvd, ενώ η επιθυμία της τραγουδίστριας να περιοδεύσει σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας προκειμένου να παρουσιάσει και εκτός πρωτεύουσας το πρωτότυπο πρόγραμμά της, δεν υλοποιήθηκε λόγω υψηλού κόστους.

Ενώ είχε ανακοινωθεί ότι στις αρχές Δεκεμβρίου, μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών της στα ODEON Kosmopolis, η δημοφιλής τραγουδίστρια θα επιστρέφε στις μεγάλες πίστες,σε ρόλο όμως διαφορετικό από ό,τι την είχε συνηθίσει το κοινό στο παρελθόν και συγκεκριμένα σε μια μουσικοθεατρική παράσταση με ηθοποιούς, ανάμεσα στους οποίους θα βρίσκονταν η Ναταλία Δραγούμη κι η Ματθίλδη Μαγγίρα, η εν λόγω παράσταση για άγνωστους ακόμα λόγους αναβλήθηκε.

Από τις 22 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2013 η Καίτη Γαρμπη εμφανίστηκε στο Casablanca Music Hall σ΄ ένα έκτακτο θεατροκινηματογραφικὀ πρόγραμμα με μία ερωτική ιστορία – ταξίδι στη μουσική και συμμετοχή της γνωστής ακορντεονίστριας Ζωής Τηγανούρια. Επρόκειτο για ένα πρόγραμμα που εμπεριείχε τολμηρές κι ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις και, περνώντας από το έθνικ και το βαλκανικό, συμπεριελαμβάνε, από τα καλύτερα τραγούδια του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, έως τα γνωστότερα σύγχρονα εντεχνολαϊκά, ενώ κατέληγε στο πιο αυθεντικό καλό λαϊκό ρεπερτόριο.

2013

Η Καίτη Γαρμπή το 2013 άλλαξε δισκογραφική εταιρεία και υπογράφει συμβόλαιο με τη FRONTSEAT, θυγατρική της SONYMUSIC, της εταιρείας που την ανέδειξε. Ο νέος της παραγωγός είναι ο Γιάννης Δόξας, ο οποίος υπήρξε ο επικεφαλής της ομάδας παραγωγής του δίσκου της Καίτης Πώς αλλάζει ο καιρός του 2006, αλλά και στιχουργός κάποιων επιτυχιών της. Στις 23 Μαρτίου 2013 κυκλοφόρησε από την εφημερίδα Espresso News CD με επιτυχίες της Γαρμπή με τίτλο «Από Καρδιάς». Περιείχε 32 παλιότερες μεγάλες επιτυχίες της τραγουδίστριας καθώς και δυο νέα τραγούδια, το «Πιο πάνω από σένα» (μουσική:Βασίλης Γαβριηλίδης, στίχοι:Θάνος Παπανικολάου) και το «Ζωντανός ουρανός» (μουσική-στίχοι: Ζωή Τηγανούρια). Η εφημερίδα εκείνο το Σαββατοκύριακο σημείωσε περίπου 20.000 πωλήσεις. Μέσα Απριλίου ο δίσκος κυκλοφόρησε και στα δισκοπωλεία περιλαμβάνοντας αυτή τη φορά 38 συνολικά τραγούδια (36 παλιότερες επιτυχίες της τραγουδίστριας και τα 2 νέα τραγούδια που προαναφέρθηκαν).

Την ημέρα των γενεθλίων της πραγματοποιήθηκε και η κυκλοφορία του δίσκου που είχε ηχογραφήσει την προηγούμενη χρονιά στην Ιταλία, με το γενικό τίτλο Buona Vita και περιείχε δώδεκα τραγούδια, τα δέκα από τα οποία ήταν παλιότερες επιτυχίες της τραγουδίστριας, με άλλη όμως ενορχήστρωση και σε ιταλικό στίχο (πχ «La Malinconia»=θα μελαγχολήσω, «Anime»=πώς αλλάζει ο καιρός, κ.ά.). Ο εν λόγω δίσκος, που κυκλοφόρησε από την EGEA Music, περιείχε και μια διασκευή του τραγουδιού "Ti Sento" (μια από τις μεγάλες επιτυχίες του Ιταλικού συγκροτήματος Matia Bazaar) που η Καίτη Γαρμπή έκανε ντουέτο με τον Κάρλο Μαράλε. Για το τελευταίο τραγούδι κυκλοφόρησε και βίντεο κλιπ. Την παραγωγή και την επιμέλεια του δίσκου, ουσιαστικά της πρώτης διεθνούς κυκλοφορίας της Καίτης Γαρμπή, είχε αναλάβει ο γνωστός παραγωγός Αλμπέρτο Ζεπιέρι.

Τον Ιούνιο του 2013 εμφανίστηκε στα Mad Video Music Awards. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση ερμήνευσε το κομμάτι «Ιεροσυλία» μαζί με τον Νικηφόρο και τους Rec.

Παράλληλα, η Καίτη σε συνέντευξή που παραχώρησε τον Ιούλιο σε ραδιοφωνικό σταθμό, ανακοίνωσε πως μέσα Σεπτέμβρη θα κυκλοφορούσε το πρώτο single από το νέο της δίσκο. Τον Αύγουστο, η επίσημη ιστοσελίδα της ανέρτησε στους στίχους από δύο τραγούδια που θα συμπεριλαμβάνονταν στη νέα της δουλειά με τους τίτλους «Στην άδεια σου καρέκλα» (στίχοι: Θ. Παπανικολάου, μουσική: Β. Γαβριηλίδης) και «Η ζωή συνεχίζεται» (στίχοι: Γιάννης Δόξας, μουσική: Γιώργος Σαμπάνης). Το τελευταίο τελικά δε συμπεριλήφθηκε στο δίσκο. Στις 23 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε ως αποκλειστικό στον Λάμψη fm το τραγούδι «Στην άδεια σου καρέκλα» ως το πρώτο σινγκλ του νέου δίσκου.

2013-14: Περίεργες μέρες και Φωταέριο

Το Δεκέμβριο του 2013 κυκλοφορεί η νέα δισκογραφική δουλειά της Καίτης Γαρμπή με τίτλο Περίεργες μέρες. Εταιρεία κυκλοφορίας του δίσκου είναι η FRONT SEAT υπό την αιγίδα της MINOS EMI. Το CD περιελάμβανε συνολικά 15 τραγούδια, από τα οποία τα 11 είναι καινούργια και τα 4 αποτελούν bonus tracks καθώς έχουν ξανακυκλοφορήσει σε άλλους δίσκους (πρόκειται για τα «Πιο πάνω από σένα», «Ιεροσυλία VMA version», «Ζωντανός ουρανός» και «Βuona vita»). Τα 11 νέα τραγούδια υπέγραφαν οι: Γιώργος Σαμπάνης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Τάσος Παναγής, Βασίλης Γαβριηλίδης, Νίκος Γρίτσης, Ελένη Γιαννατσούλια, Βίκυ Γεροθόδωρου, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Δόξας και Θάνος Παπανικολάου. Ο δίσκος αυτό κινείται σε ποπ κυρίως ρυθμούς, δε λείπουν όμως και κάποια λαϊκά τραγούδια και σηματοδότησε την επιστροφή της τραγουδίστριας στο εμπορικό τραγούδι. Παράλληλα, η Γαρμπή επέστρεψε δυναμικά στις μεγάλες πίστες και συνεργάστηκε τη σεζόν 2013-14 για πρώτη φορά με τον Γιώργο Μαζωνάκη στο "Φωταέριο", ένα σχήμα που σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Το πρώτο τραγούδι που οπτικοποιήθηκε ήταν το Ανεμοδαρμένα Ύψη σε σκηνοθεσία Βίκυς Βελλοπούλου. Το συγκεκριμένο τραγούδι αποτέλεσε τη μεγάλη επιτυχία του δίσκου, αφού για πολλούς μήνες βρέθηκε στα επίσημα τσαρτς των ραδιοφωνικών σταθμών. Παράλληλα, πολύ θετικές ήταν οι κριτικές και για το ομώνυμο βίντεο κλιπ της Βελλοπούλου. Ωστόσο, παρά τη θετική αποδοχή του κοινού για το συγκεκριμένο τραγούδι και το βίντεο κλιπ του, η Καίτη Γαρμπή δεν ήταν υποψήφια σε καμιά κατηγορία στα Video Mad Music Awards 2014, γεγονός που δυσαρέστησε τους θαυμαστές της που θεώρησαν ότι αδικήθηκε και έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου του 2014 ο δίσκος Περίεργες μέρες κυκλοφόρησε με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα (στην απλή έκδοση των 2 ευρώ και στην έκδοση με τις προσφορές). Η εφημερίδα τη συγκεκριμένη Κυριακή σημείωσε 120.650 πωλήσεις. Το βράδυ της ίδιας μέρας η τραγουδίστρια έκανε μία guest εμφάνιση στο show Dancing with the stars του ANT1 χορεύοντας ρούμπα με παρτενέρ τον επαγγελματία χορευτή Θοδωρή Παναγάκο υπό τους ήχους του τραγουδιού "ανεμοδαρμένα ύψη"'''. Στις 18 Μαρτίου του 2014 ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα του φαν κλαμπ της Γαρμπή στο facebook ότι ο δίσκος έγινε χρυσός με βάση τις πωλήσεις που πέτυχε.

Στις 20 Μαρτίου του 2014 κυκλοφόρησε και το δεύτερο βίντεο-κλιπ σε σκηνοθεσία και πάλι της Βίκυς Βελλοπούλου. Πρόκειται για το τραγούδι «Ψεύτη» που οπτικοποιήθηκε στο θέατρο Ακροπόλ, ενώ στις 02 Ιουλίου ακολούθησε και η συνέχεια της ιστορίας με το βίντεο-κλιπ για το τραγούδι «Πάμε Φινάλε», τρίτο βίντεο κλιπ του δίσκου Περίεργες μέρες.

2014-15: Ιερά Οδός

Τέλη Ιουλίου 2014 μέσω του Garbofans, του επίσημου fan club της Καίτης Γαρμπή, ανακοινώθηκε η συνεργασία της με τις τραγουδίστριες Νατάσα Θεοδωρίδου και Πέγκυ Ζήνα στην "Ιερά Οδό" για τη σεζόν 2014-15.

Δισκογραφία

Συμμετοχές σε συλλογικούς δίσκους ή δίσκους άλλων τραγουδιστών
  • 1987 - Τα 10 Δεκάρια Νο 1 (συλλογικός)
  • 1988 - Τα 10 Δεκάρια Νο 2 (συλλογικός)
  • 1990 - Τα 40 πρώτα (συλλογικός)
  • 1992 - 1.500 φιλάκια...fresh HITS (συλλογικός)
  • 1992 - Πρόσκληση στο "Στράτος" (Live δίσκος)
  • 1993 - Ένα ψέμα για το τέλος (Θάνος Καλλίρης)
  • 1994 - Για σένα & για μένα (συλλογικός)
  • 1994 - Ντουέτα (Κώστας Τουρνάς)
  • 1998 - Χάλια (Φοίβος Δεληβοριάς)
  • 2000 - Κραυγή (Άννα Βίσση)
  • 2003 - Καλή σου τύχη (Τόλης Βοσκόπουλος)
  • 2004 - Αν ήτανε κυρίες (667)
  • 2004 - Πάλι εδώ (Διονύσης Σχοινάς)


Ντουέτα


Συνθέτες και στιχουργοί
  • Α) Φοίβος, Κώστας Τουρνάς, Νίκος Αντύπας, Χρήστος Δάντης, Γιάννης Καραλής, Γιώργος Θεοφάνους, Νίκος Τερζής, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Σαμπάνης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Ζωή Τηγανούρια, Σπύρος Πάζιος, Ανδρέας Μέξας, Πήγασος, Γιώργος Αλκαίος, Ανδρέας Μπονάτσος, Κώστας Μηλιωτάκης, Ηλίας Αχλαδιώτης, Χρήστος Νικολόπουλος, Αντώνης Βαρδής, Παναγιώτης Στεργίου, Δημήτρης Κοντόπουλος, Ηλίας Πανταζόπουλος, Δημήτρης Ζμπέκος, Τάσος Παναγής, Σπύρος Γεωργίου, Energee, Βασίλης Γαβριηλίδης, Νίκος Καρβέλας, Σπύρος Κοντάκης, Σόλων Αποστολάκης, Γιώργος Καφετζόπουλος, Αντώνης Σκόκκος, Δημοσθένης Στριγκλής, Ορέστης Πλακίδης, Παναγιώτης Αποστολίδης, Θάνος Λουκάς, Άντζελα Γκερέκου, Βασίλης Δήμας, Φοίβος Δεληβοριάς, Στράτος Διαμαντής, Πάνος Καπίρης, Μάριος Ψιμόπουλος, Τάκης Μπουγάς, Χρήστος Σατανίδης, Στέλιος Φωτιάδης, Μιχάλης Τουρατζίδης, Ξένια Δικαίου, Πάνος Τσαπάρας, Κωνσταντίνος Μποσνάκης, Αντώνης Γούναρης, Δημήτρης Πανόπουλος, Νίκος Δουλάμης, Γιάννης Νικολάου κ.ά.
  • Β) Γιάννης Δόξας, Ναταλία Γερμανού, Τασούλα Θωμαΐδου, Ελένη Γιαννατσούλια, Εύη Δρούτσα, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Θάνος Παπανικολάου, GML, Βίκυ Γεροθόδωρου, Αντώνης Παππάς, Ρεβέκκα Ρούσση, Γιούλα Γεωργίου, Βασίλης Γιαννόπουλος, Πάνος Φαλάρας, Ευσταθία, Τάσος Βουγιατζής, Σμαρούλα Μαραγκουδάκη, Νίκος Γρίτσης, Νίκος Σαρρής, Ηλίας Φιλίππου, Νίκος Βαξαβανέλης, Ναταλί, Άννα Ιωαννίδου, Λάζαρος Κομνηνός, Δημήτρης Τσακαλίας, Ζωή Γρυπάρη, Τάκης Καρνάτσος, Μάνος Ελευθερίου, Νεκτάριος Τυράκης, Γιάννης Καλπούζος, Μανώλης Δουλιανάκης, Αναστασία Μουτσάτσου, Λίλα Ζερβοπούλου, Έλενα Μυλωνά, Γιάννης Λιόντος, Φωτεινή Δούρου, Νάνσυ Κανέλλη, Νίκη Σπυροπούλου, Δημήτρης Ανδριάς κ.ά.


Προσωπική δισκογραφία
albums
  • 1989 - Πρόβα
  • 1990 - Γυαλιά Καρφιά
  • 1991 - Ένταλμα Συλλήψεως
  • 1992 - Του Φεγγαριού Αναπνοές (χρυσός)
  • 1993 - Ως τον Παράδεισο (χρυσός)
  • 1994 - Ατόφιο Χρυσάφι (πλατινένιος)
  • 1996 - Αρχίζω Πόλεμο (3x πλατινένιος)
  • 1997 - Ευαισθησίες (3x πλατινένιος)
  • 1998 - Χριστούγεννα με την Καίτη (χρυσός)
  • 1999 - Δώρο Θεού (πλατινένιος)
  • 2000 - Το Κάτι (4x πλατινένιος)
  • 2001 - Απλά τα πράγατα (2x πλατινένιος)
  • 2003 - Έμμονες ιδέες (πλατινένιος)
  • 2005 - Έχω στα μάτια ουρανό (χρυσός)
  • 2006 - Πως αλλάζει ο καιρός (χρυσός)
  • 2007 - 18 Χρόνια Live
  • 2008 - Καινούρια Εγώ
  • 2011 - Παζλ
  • 2013 - Από καρδιάς (Διπλό best of album)
  • 2013 - Buona Vita
  • 2013 - Περίεργες μέρες (χρυσός)
Singles
  • 2000 - Τι θέλουνε τα μάτια σου (πλατινένιος)
  • 2002 - Remix Plus (CD Single)
  • 2002 - Μια καρδιά (2x πλατινένιος)
  • 2004 - Γαλάζιο και λευκό
  • 2009 - Τα ηχεία
  • 2012 - Buona Vita

Live εμφανίσεις - Συνεργασίες

  • 1987 - Αστέρια (με τον Τόλη Βοσκόπουλο)
  • 1987-1988 - Νεράιδα (με το Γιάννη Πάριο και την Πίτσα Παπαδοπούλου)
  • 1989 - Ζυγός (με το Μανώλη Μητσιά, το Χάρρυ Κλυν και την Ελπίδα)
  • 1990 - On the rocks (με τον Πασχάλη, την Αλέξια και τη Χριστίνα Μαραγκόζη)
  • 1990-1991 - Διογένης (με το Λευτέρη Πανταζή, τη Γλυκερία, την Πωλίνα και το Χρήστο Δάντη)
  • 1991-1992 - Στράτος (με τον Άγγελο Διονυσίου και το Γιώργο Γερολυμάτο)
  • 1992-1993 - Στράτος (με τη Στέλλα Γεωργιάδου)
  • 1994 - Στράτος
  • 1994-1995 - Ποσειδώνιο (με το Βασίλη Καρρά, το Διονύση Σχοινά και τη Δέσποινα Βανδή)
  • 1995-1996 - Ποσειδώνιο (με το Λευτέρη Πανταζή και το Σάκη Ρουβά)
  • 1996 - Διογένης (με το Βασίλη Καρρά, το Διονύση Σχοινά και το Δημήτρη Κόκοτα)
  • 1996 - Fix Θεσσαλονίκης (με τον Αντώνη Ρέμο, το Λάμπη Λιβιεράτο και τη Βικτώρια Χαλκίτη)
  • 1997-1998 - Διογένης (με τον Αντώνη Βαρδή, το Διονύση Σχοινά, τον Αντώνη Ρέμο, τον Τριαντάφυλλο και το Γιάννη Βαρδή)
  • 1998 - Teatro Θεσσαόνικης (με το Διονύση Σχοινά)
  • 2000 - Πύλη Αξιού (με το Σάκη Ρουβά)
  • 2000 - Bio-bio (με το Σάκη Ρουβά)
  • 2000-2001 - Fever (με την Άννα Βίσση)
  • 2001-2002 - Ιερά οδός (με τον Πασχάλη Τερζή)
  • 2002-2003 - Απόλλωνας (με το Γιώργο Τσαλίκη)
  • 2003 - Focus Θεσσαλονίκης (με τον Τόλη Βοσκόπουλο και το Διονύση Σχοινά)
  • 2003-2004 - Rex (με τον Τόλη Βοσκόπουλο, το Λάμπη Λιβιεράτο και την Άσπα)
  • 2004 - Πύλη Αξιού (με το Βαλάντη)
  • 2004 - Αστέρια
  • 2005 - Odeon Θεσσαλονίκης (με το Χρήστο Δάντη)
  • 2005-2006 - Bodroom
  • 2006-2007 - Αστέρια (με τον Αντύπα)
  • 2008-2009 - Έναστρον (με το Νότη Σφακιανάκη)
  • 2009-2010 - Polis Studio
  • 2012 - Odeon Kosmopolis
  • 2012-13 - Casablanca Music Hall
  • 2013-2014 - Φωταέριο (με το Γιώργο Μαζωνάκη)

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Πρότυπο:Ελλάδα-Γιουροβίζιον