Heaven Music: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Γραμμή 44: Γραμμή 44:
Υπήρχαν και κάποιοι καλλιτέχνες της εταιρείας Heaven οι οποίοι ήταν από το 2001. Αυτοί ήταν:
Υπήρχαν και κάποιοι καλλιτέχνες της εταιρείας Heaven οι οποίοι ήταν από το 2001. Αυτοί ήταν:
{{div coll2}}
{{div coll2}}
*[[C : Real]]
*[[C:Real]]
*[[Έλλη Κοκκίνου]]
*[[Έλλη Κοκκίνου]]
*[[Νάνσυ Αλεξιάδη]]
*[[Νάνσυ Αλεξιάδη]]

Έκδοση από την 20:56, 16 Αυγούστου 2014

Το λογότυπο της δισκογραφικής εταιρίας Heaven, που ανήκει στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η Heaven Music είναι δισκογραφική εταιρεία, η οποία εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα και ιδρύθηκε το 2001 από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Είναι γνωστή για τα τραγούδια των νέων καλλιτεχνών που είναι μέλη στη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Γενικά

Κατά τα πρώτα πέντε χρόνια της λειτουργίας του, ελεγχόταν από τον Γιώργο Λεβέντη. Η Heaven Music πιστώθηκε με πιστοποιήσεις από ένα άλμπουμ τέσσερις φορές πλατινένιο, τρεις διπλά πλατινένιους δίσκους, πέντε πλατινένιους δίσκους είκοσι τέσσερα χρυσά άλμπουμ, καθώς και ένα διπλά πλατινένιο, ένα πλατίνα και οκτώ χρυσά CD-singles.

Η Heaven είχε υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο με τον τραγουδοποιό Φοίβος​​ από την ίδρυσή της εταιρείας, μέχρι που έφυγε στα τέλη του 2009. [1] Ο Φοίβος, είναι γνωστός, αλλά και δημοφιλής στην Ελλάδα αλλά, και την Κύπρο, για το έργο του με πολλούς δημοφιλείς τραγουδιστές και πολλές δημοφιλείς τραγουδίστριες, ενώ έχει κυκλοφορήσει και πάρα πολλά πλατινένια άλμπουμ.

Η Heaven έχει δείξει ένα ενδιαφέρον για τις νέες και τους νέους τραγουδιστές. Συνεργάστηκε με το talent show μητρικής εταιρείας Fame Story, η ελληνική έκδοση του Star Academy franchise, και υπέγραψε πολλά από τους διαγωνιζόμενους του.

Ο Φοίβος έχει εργαστεί για την προώθηση των καλλιτεχνών και στο εξωτερικό, (δηλαδή έξω από την Ελλάδα). Το 2002, η Heaven ξεκίνησε μια συνεργασία με το Ministry of Sound, μια κορυφαία χορευτική εταιρεία στην Ευρώπη, εκθέτοντας Δέσποινα Βανδή 's άλμπουμ Gia, το οποίο είχε ήδη πιστοποιηθεί πολυ-πλατινένιο στην Ελλάδα, σε όλη την Ευρώπη και Βόρεια Αμερική.

Η Heaven Music έχει επίσης ένα ψηφιακό συμφωνία διανομής με διάφορους εθνικούς iTunes Store s, καθώς και με άλλους Έλληνες καταστηματάρχες ψηφιακή λήψη.

Από τον Μάρτιο του 2014, η Heaven Music είναι ο διανομέας των μουσικών ηχογραφήσεων από την Warner Music Group για την Ελληνική και την Κυπριακή αγορά. [2]

Καλλιτέχνες - Μέλη της Heaven

Οι ακόλουθοι καλλιτέχνες είναι μέλη στην Heaven Music. Δείτε τους αναλυτικά, με αλφαβητική σειρά: [3]

Πρώην καλλιτέχνες της Heaven

Υπήρχαν και κάποιοι καλλιτέχνες της εταιρείας Heaven οι οποίοι ήταν από το 2001. Αυτοί ήταν: Πρότυπο:Div coll2

Παραπομπές

  1. Staff (21 Οκτωβρίου 2009). «Αποχώρησε ο Φοίβος ​​από την Heaven!». MAD TV. Ανακτήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2009.  zero width space character in |title= at position 20 (βοήθεια)
  2. «Music - Antenna Group». Ανακτήθηκε στις 12 Μαΐου 2014. 
  3. Staff. «Artists Catalogue» (στα Greek). Heaven Music. Ανακτήθηκε στις 15 Απριλίου 2010. CS1 maint: Μη αναγνωρίσιμη γλώσσα (link)

Εξωτερικοί σύνδεσμοι