Λιάνα Κανέλλη: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
<ref>{{cite news | url=http://news.in.gr/greece/article/?aid=258072 | title=Κόντρα Κωστόπουλου - Ζουράρι για την «τιμή» του ΚΚΕ | date=2000-12-12 | publisher=in.gr}}</ref>.
 
Επίθεση προς αναζήτηση ψήφων με το γνήσιο θεατρινίστικο τρόπο της εξαπέλυσε η Λ. Κανέλλη εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην εκπομπή του Πρετεντέρη αποδίδοντάς του χαρακτηρισμούς, όπως: τσογλάν μπόυ, δεξιούρα, θα πατήσει σε οποιοδήποτε πτώμα κ.α. Όπως σχολίασε ο κ. Κατρούγκαλος, σε ένα μικρό διάλειμμα του παραληρήματός της, πολιτικό ήθος αυτό δεν το λες...
Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ "Στο Νήμα" Αλ. Παπανικολάου και Έμιλυ Γιαννούκου στο οποίο αναφέρθηκε η Λ. Κανέλλη, δήλωσαν ότι: "αν η κα Κανέλλη επιθυμεί να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα, ας βρει άλλους τρόπους να το κάνει. Όχι με το έργο μας. Διότι αυτό που έχει καταγραφεί στο ντοκιμαντέρ ουδεμία σχέση έχει με τους ισχυρισμούς της. Το αντίθετο μάλιστα. Η αλήθεια που αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, έχει κατατεθεί δημοσία στο κοινό του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης".
 
Ανώνυμος χρήστης

Μενού πλοήγησης