Συζήτηση:Βόρεια Μακεδονία/Αρχείο: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
καμία σύνοψη επεξεργασίας
(→‎debate περί ελληνοκεντρικότητας και άλλων θεμάτων: ιδέα πίνακας επιχειρημάτων + οργάνωση συζήτησης χωρίς επαναλήψεις επιχειρημάτων)
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
 
Έχει γίνει εδώ μια σημαντική προσπάθεια να παρουσιαστούν τα επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές. Η συζήτηση (όπως έχει καταλήξει) μεταξύ Ασμοδαίος και Pyraechmes αρχίζει και επαναλαμβάνει τα επιχειρήματα που ήδη έχουν παραταθεί νωρίτερα ενώ τα Kbytes της συζήτησης δίνουν την λανθασμένη εντύπωση ότι όλη η συζήτηση αυτή είναι μια διαφωνία 2 χρηστών (του Ασμοδαίου και Pyraechmes). Νομίζω ότι είναι ώρα να τοποθετηθούν τα επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές σε ένα πίνακα ώστε και ένας που μπαίνει πρώτη φορά εδώ να μην χρειάζεται να διαβάσει όλα τα κατεβατά παραπάνω. Ενδεχομένως να στηθεί ένα πιο οργανωμένο debate όπου να αποφεύγεται η "φλυαρία" δηλαδή η επανάληψη των ίδιων επιχειρημάτων. [[Χρήστης:Ggia|Ggia]] ([[Συζήτηση χρήστη:Ggia|συζήτηση]]) 07:19, 14 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)
 
:Συμφωνώ με Ggia, κάτι τέτοιο σίγουρα θα βοηθούσε --[[Χρήστης:Sisyphos23|Sisyphos23]]<i><sup>[[Συζήτηση χρήστη:Sisyphos23|συζήτηση]]</sup></i> 12:53, 15 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)
 
== Περαιτέρω βελτίωση ==

Μενού πλοήγησης