ScienceDirect: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
μ Ο C messier μετακίνησε τη σελίδα Science direct στη ScienceDirect χωρίς να αφήσει ανακατεύθυνση: έτσι είναι ο τίτλος
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
{{πηγές|02|03|2014}}
{{πηγές|03|02|2014}}

{{επιμέλεια|γλώσσα, μορφή, σύνδεσμοι}}
Η ScienceDirect είναι μια ηλεκτρονική ιστοσελίδα χειριζόμενη από τον ΑγγλοΓερμανό εκδότη Elsevier και η οποία περιλαμβάνει (ως το 2013) περίπου 11 εκατομμύρια άρθρα από 2,500 περιοδικά και πάνω από 25,000 ηλεκτρονικά βιβλία, έργα βιβλιογραφικών παραπομπών, σειρές βιβλίων και εγχειρίδια. Τα άρθρα είναι κατηγοριοποιημένα σε τέσσερις τομείς:Physical Sciences and Engineering(Φυσικές επιστήμες και Μηχανική),Life Sciences(ζωτικές επιστήμες), Health Sciences(επιστήμες που ασχολούνται με την υγεία), Social Sciences(κοινωνικές επιστήμες) και Humanities(ανθρωπιστικές). Τα περισσότερα άρθρα στην ιστοσελίδα, είναι περιλήψεις οι οποίες είναι ελεύθερα διαθέσιμες στον χρήστη. Η πρόσβαση σε ολόκληρο το κείμενο του άρθρου( σε μορφή PDF και HTML για τις νεώτερες εκδόσεις απαιτούν εγγραφή ή αγορά με την μέθοδο pay-per-view(πληρωμή ανά προβολή).
Η '''ScienceDirect''' είναι [[ιστότοπος]] διαχειριζόμενος από τον ΑγγλοΓερμανό εκδότη [[Elsevier]] και η οποία περιλαμβάνει (ως το 2013) περίπου 11 εκατομμύρια άρθρα από 2.500 περιοδικά και πάνω από 25.000 ηλεκτρονικά βιβλία, έργα βιβλιογραφικών παραπομπών, σειρές βιβλίων και εγχειρίδια. Τα άρθρα είναι κατηγοριοποιημένα σε τέσσερις τομείς: Φυσικές επιστήμες και Μηχανική (Physical Sciences and Engineering), Επιστήμες της Ζωής (Life Sciences), Επιστήμες Υγείας (Health Sciences), κοινωνικές επιστήμες (Social Sciences) και ανθρωπιστικές (Humanities). Τα περισσότερα άρθρα στην ιστοσελίδα, είναι περιλήψεις οι οποίες είναι ελεύθερα διαθέσιμες στον χρήστη. Η πρόσβαση σε ολόκληρο το κείμενο του άρθρου (σε μορφή PDF και HTML για τις νεώτερες εκδόσεις) απαιτούν εγγραφή ή αγορά με την μέθοδο pay-per-view (πληρωμή ανά προβολή).

{{Ενσωμάτωση κειμένου|en|ScienceDirect}}

Έκδοση από την 15:00, 4 Φεβρουαρίου 2014

Η ScienceDirect είναι ιστότοπος διαχειριζόμενος από τον ΑγγλοΓερμανό εκδότη Elsevier και η οποία περιλαμβάνει (ως το 2013) περίπου 11 εκατομμύρια άρθρα από 2.500 περιοδικά και πάνω από 25.000 ηλεκτρονικά βιβλία, έργα βιβλιογραφικών παραπομπών, σειρές βιβλίων και εγχειρίδια. Τα άρθρα είναι κατηγοριοποιημένα σε τέσσερις τομείς: Φυσικές επιστήμες και Μηχανική (Physical Sciences and Engineering), Επιστήμες της Ζωής (Life Sciences), Επιστήμες Υγείας (Health Sciences), κοινωνικές επιστήμες (Social Sciences) και ανθρωπιστικές (Humanities). Τα περισσότερα άρθρα στην ιστοσελίδα, είναι περιλήψεις οι οποίες είναι ελεύθερα διαθέσιμες στον χρήστη. Η πρόσβαση σε ολόκληρο το κείμενο του άρθρου (σε μορφή PDF και HTML για τις νεώτερες εκδόσεις) απαιτούν εγγραφή ή αγορά με την μέθοδο pay-per-view (πληρωμή ανά προβολή).

CC-BY-SA
Μετάφραση
Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα ScienceDirect της Αγγλικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 4.0. (ιστορικό/συντάκτες).